40e jaargang nr. 6 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "40e jaargang nr. 6 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 6 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. Agenda schoen zetten Oudervereniging overleg uur surprises inleveren op school in groep surprises inleveren op school in groep 6/7/ Sinterklaas viering, continurooster tot uur Groep 1-2 vrij kerstdiner uur eten brengen, kerstdiner tot uur laatste schooldag, kinderen om uur vrij ( geen continurooster) kinderen kerstvakantie, team gebruikt deze dag als inpak dag Oplevering eerste fase t/m kerstvakantie eerste dag nieuwe jaar, kinderen starten in de oude groep ( verhuisdag) tweede dag nieuwe jaar, kinderen starten in de nieuwe groep Voortgang renovatie Afgelopen week kwam wethouder José van Egmond een kijkje nemen naar de vorderingen. De eerste fase van de renovatie is bijna klaar en de renovatie ligt nog steeds mooi op schema. Na de kerstvakantie zijn de lokalen van groep 5 t/m 8, de toiletten van de bovenbouw, de lerarenkamer, de keuken, de directiekamer, het magazijn en het nieuwe leerplein te bewonderen en zullen weer in gebruik genomen worden. Verhuizing groepen De maandag na de kerstvakantie zal er een grote wisseling plaatsvinden van alle groepen. De groepen 5 t/m 8 zullen hun intrek nemen in de nieuwe lokalen in het hoofdgebouw. De groepen 1 t/m 4 zullen tijdelijk gehuisvest worden in de dependance. De directiekamer zal worden terugverhuisd. Tijdelijk zullen zowel de Theaterruimte als de speelzaal voor de kleuters niet in gebruik zijn. Daarom zullen de komende maanden er geen Vrijdagtheaters plaatsvinden i.v.m. ruimte gebrek. Wijziging in het jaarrooster schoolreis Het is nog ver weg, maar de datum voor de jaarlijkse schoolreis is verplaatst van maandag naar dinsdag 24 mei 2016 i.v.m. openingstijden. We houden nog even geheim waarvan.)

2 Mad Science in groep 4 Tijdens een bezoek van Mad Science liet professor Rookpluim de kinderen kennismaken met de wetenschap. De kinderen hebben proefjes gedaan met magneten, ijzerpoeder, kompassen, onderzocht welke voorwerpen magnetisch zijn, ze maakten zelf paperclips magnetisch en ze maakten een elektromagneet (maar dat mislukte jammer genoeg). Als afsluiting mochten ze een speeltje met zwevende magneten maken. Het was een leuke en leerzame ochtend! Eén keer per jaar nodigt stichting opkikker zijn grootste sponsors uit om ze te vertellen over de dingen die gedaan zijn het afgelopen jaar en de plannen die ze hebben voor het komende jaar. Caya, leerling van de Johannesschool is ambassadeur voor stichting opkikker omdat ze 4 jaar geleden zelf een super opkikkerdag heeft gehad. Ze wil stichting opkikker helpen door oude mobieltjes, batterijen en geld in te zamelen zodat nog meer langdurig zieke kinderen met hun gezin zo n onvergetelijke dag kunnen hebben. Zoals veel van jullie je vast nog kunnen herinneren deden twee van onze leerkrachten mee met de 12inch race afgelopen september. Aan het eind van de race mocht Caya de cheque in ontvangst nemen namens stichting opkikker. Afgelopen vrijdag mocht ze daar op Schiphol de grote donateurs over vertellen. Het is fijn om af en toe uit te kunnen leggen wat een positieve impact stichting opkikker heeft op het zieke kind en het gezin. Als u oude mobieltjes en/of lege batterijen heeft dan zou Caya (groep 6) die graag krijgen zodat ze, ze aan stichting opkikker kan geven. U kunt ze bij Caya inleveren.

3 Week van de Mediawijsheid 20 t/m 27 november De kinderen van de groepen 7 en 8 hebben ook dit jaar weer meegedaan aan de week van de Mediawijsheid. Elke dag werd er in de groep gestart met een korte aflevering op het Digibord. In de afleveringen worden diverse mediawijsheid thema s behandeld en verwerkt in een spannend verhaal. Zo leren kinderen bijvoorbeeld over cyberpesten, betrouwbaarheid van bronnen en het zelf creëren van content. Naast de afleveringen gingen leerlingen aan de slag met opdrachten, zogeheten mediamissies. Door het maken van deze mediamissies leren ze op een uitdagende manier over media: Hoe presenteer je jezelf op internet? Hoe vind je betrouwbare informatie? Hoe maak je een blog? Leerlingen zullen deze vragen zowel in de klas als thuis oplossen. Aan het einde van MediaMasters ontvingen alle deelnemers een MediaMasters diploma, hét bewijs dat zij mediawijs met media kunnen omgaan. In de klas komt een poster te hangen met een bevestiging dat de kinderen mediawijs zijn geworden. Ook kunnen klassen mooie prijzen winnen. En wie weet. hoewel we niet om deze reden meedoen, vallen wij dit jaar misschien wel in de prijzen.

4 Wist je dat? Tomaten vroeger alleen voor de sier werden gebruikt? Je tomaten niet in de koelkast moet bewaren? Tomaten rijp worden bij een temperatuur van 10 graden of hoger? Stage HALO-studenten Deze week zijn Tristan de Kieviet en Stephanie Lelieveld gestart met hun stage in de gymzaal. Beide studenten volgen de opleiding aan de HALO (Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding). Zij zitten in het tweede jaar van de opleiding. Zij lopen stage op de donderdag en vrijdag en worden begeleid door onze gymleerkracht Ronald Struijk. Tijdens de gymles op de donderdag zullen de kinderen van de Johannesschool dus ook les krijgen van deze studenten in de komende weken. De stageperiode duurt van 25 november tot 25 januari.

5 Lio stagiaire groep 1-2 b Graag wil ik deze gelegenheid aangrijpen om mij voor te stellen. Mijn naam is Natasja Goudzwaard, 23 jaar en samen met mijn vriend woon ik sinds juni in Nootdorp. Momenteel studeer ik als vierdejaars student aan de Thomas More Hogeschool te Rotterdam. Na verschillende stages in Schiedam en Rotterdam, zal vanaf januari mijn stage op de Johannesschool ingaan. Aangezien ik in mijn vierde jaar zit, zal dit ook gelijk mijn afstudeerstage zijn. Ik hoop dan ook in juli mijn diploma te mogen ontvangen. Deze stage zal ik gaan lopen in de klas van juf Marcella, 1/2b. Nog voor de kerstvakantie zal ik enkele dagen langskomen om kennis te maken met de leerlingen, de school en de andere docenten. Vanaf de maandag na de kerstvakantie, 4 januari 2016, zal ik elke maandag, dinsdag en woensdag in de klas zijn. Daarnaast ben ik ook vaak op donderdag of vrijdag op school om aan mijn onderzoek te werken. Ik ben erg blij dat de Johannesschool mij de gelegenheid heeft gegeven om hier af te studeren. De visie van de school sluit goed aan bij mijn eigen visie op onderwijs. Ik vind het belangrijk dat leerlingen in een veilig klimaat kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen. Ik zal er dan ook alles aan doen om gedurende mijn kennismakingsperiode zo n klimaat te ontwikkelen met de leerlingen. Daarnaast vind ik individuele begeleiding één van de belangrijkste aspecten van onderwijs en ik hoop dit dan ook veel te kunnen gaan inzetten. Gedurende mijn stage op een basisschool in Oeganda (u heeft het misschien in de krant gezien), heb ik ervaren wat er gebeurd wanneer de leerkracht geen oog heeft voor de ontwikkeling van de leerlingen. Ik heb mij hierdoor nogmaals gerealiseerd hoe belangrijk het is dat elke leerling onderwijs op maat krijgt. Binnen dit onderwijs vind ik het belangrijk om de talenten van de leerlingen te benutten en het optimale in ze naar boven te halen. Ik hoop dit te kunnen bereiken gedurende mijn stage op de Johannesschool. Ik hoop u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben over mijzelf. Ik kijk er erg naar uit om te starten met mijn stage en sta altijd open voor een praatje. Mocht u vragen hebben of iets anders willen bespreken dan ben ik vanaf januari 2016 te vinden in de dependance bij groep 1/2b. Met vriendelijke groet, Natasja Goudzwaard Voorleeswedstrijd woensdag 18 november Met veel enthousiasme zijn er in de afgelopen weken in de groepen 7, 6/8 en 8 de voorlees voorrondes gehouden. Iedere groep heeft zijn eigen voorlees kampioen geselecteerd. Woensdag 18 november was het zo ver, de schoolvoorleeswedstrijd. Wie deden ermee! Marjuka uit groep 6, Esmée uit groep 7, Daphne en Boaz uit de groepen 8. Samen met de kinderen uit groep 5 t/m 8 als publiek en een echte jury bestaande uit vier kinderen, juf Mariëtte en juf Annette hebben we allemaal kunnen genieten van een spannende en leerzame voorleeswedstrijd. Boaz is onze schoolkampioen geworden en zal de Johannesschool gaan vertegenwoordigen in de regiowedstrijd.

6 Kinderkerstfeest thema Ik zie een ster ( ingezonden mededeling) Op zaterdag 12 december a.s. vieren we met kinderen van 4 t/m 12 jaar het Kinderkerstfeest in de Ontmoetingskerk. De opzet daarvan is ongeveer hetzelfde zoals bij FF Anders ochtenden. Op deze middag kunnen de kinderen vanaf 14 tot 17 uur kerstversieringen knutselen, figuurzagen, kerststukjes maken, samen zingen en naar het kerstverhaal luisteren, natuurlijk komt ook de poppenkast! Alle opa's, oma's, moeders en vaders of andere familie leden die willen blijven en meehelpen bij het begeleiden van deze activiteiten zijn van harte welkom. Je kan je/jouw kinderen aanmelden door het sturen van een naar: jitkabulthuis@hotmail.nl telefonisch: of gewoon op de dag zelf naar binnen lopen. Deelname is gratis. Projectkoor Kerst ( ingezonden mededeling) Repetitietijd is zaterdag van 9.30 uur tot uur in de bovenzaal van het Parochiehuis, Oostlaan 38A Doelgroep: basisschool kinderen Data: 21, 28 november en 5, 12 en 19 december. We zingen bij de gezinsviering op kerstavond 24 december om uur in de H. Joannes de Dooperkerk, Oostlaan 38 Mario Kind heeft de leiding van het Projectkoor. Het is niet noodzakelijk, dat kinderen hun Eerste Heilige Communie hebben gedaan of katholiek zijn. Er zijn geen onkosten aan verbonden. Kerst op de Johannesschool Voor de Kerstactiviteiten op onze eigen school verwijzen we u naar de speciale kerst Nieuwsbrief die in de bijlage is toegevoegd.

7

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 21 november Start week van de mediawijsheid 28 november Oudervereniging overleg 20.00 uur 30 november Groep 2 vrijdag 01 december Start nieuwe kleutergroep

Nadere informatie

nr. 14 Vrijdag

nr. 14 Vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 14 Vrijdag 23-3-2018 Volgt u ons al! 26-03 MR overleg 20.00 uur 29-03 Paasviering, continurooster tot 14.00 uur 30-03 t/m 2-03 vrij i.v.m. Pasen 11-04 studiedag, alle leerlingen vrij 13-04

Nadere informatie

Data om te onthouden:

Data om te onthouden: INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk Jaargang 31 nummer 6 http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Donderdag 19 november 2015 Data om te onthouden:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 8, donderdag 6 december 2018

NIEUWSBRIEF. Nr. 8, donderdag 6 december 2018 NIEUWSBRIEF Nr. 8, donderdag 6 december 2018 Agenda Vrijdag 14 december Kerstcrea groep 1 t/m 8 Dinsdag 18 december Kerststukjes maken groep 4 t/m 8 Woensdag 19 december 17.30 19.00 uur kerstdiner en kerstmarkt

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Agenda 30-05 t/m 3-06 Avondvierdaagse 8-06 Groep 1-2 vrij Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. 13-06 t/m 17-06 FEESTWEEK JOHANNESSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders,

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders, JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28 Beste ouders, Vanmiddag kwamen er een paar onderbouwleerkrachten puffend langs: De kinderen lijken wel allemaal hyperactief! De Sinterklaaskoorts

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 17 november 2017 Nieuws van het schoolplein Wat een prachtige dag was het vorige week vrijdag: rennende kinderen in het Vondelpark, gezellige kraampjes in en om school,

Nadere informatie

39e jaargang nr. 18 12-06-2015 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

39e jaargang nr. 18 12-06-2015 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 39e jaargang nr. 18 12-06-2015 Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. Data om te onthouden: 17-06 groep 1-2 vrij 18-06 sportdag groep 6 t/m 8 19-06

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

negende nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers,

negende nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, negende nieuwsbrief 2016-2017 Nog een week en het is alweer kerstvakantie. Wat zijn de eerste maanden van De Blauwe Ster omgevlogen! Het is een mooie start geweest. De feestelijke

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f N i e u w s b r i e f www.dekeizerskroonpijnacker.nl info@dekeizerskroonpijnacker.nl tel: 015-361 30 05 Nummer 7, 27 november 2015 Belangrijke data Vrijdag 4 december Sinterklaas op school Vrijdag 11 december

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

8 D E C E M B E R

8 D E C E M B E R Bezoekadres Weerestraat 70 1713 VC OBDAM T (0226) 45 19 67 E info@kelderswer f.nl I www.kelderswer f.nl Postadres Postbus 41 1713 ZG OBDAM O u d e r v e r e n i g i n g OBS de Kelderswerf 8 D E C E M B

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak Nieuwsbriefnovember Aanmelden nieuwe leerlingen Binnenkort zullen de voorbereidingen starten voor het schooljaar 2017-2018. Mocht u uw zoon of dochter nog willen aanmelden voor komend schooljaar, dan willen

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Agenda. Nieuwe leerlingen. Nieuwsberichten. 11 november nummer 4 Jaargang Vormsel OV vergadering

Agenda. Nieuwe leerlingen. Nieuwsberichten. 11 november nummer 4 Jaargang Vormsel OV vergadering 11 november 2016 - nummer 4 Jaargang 36 Agenda 19-11 Vormsel 23-11 OV vergadering Nieuwe leerlingen In groep 1/2A: Sten van der Linden, Nieuwendijk 1a, 5591 JJ, tel.nr. 040-2260591. In groep 1/2B: Jasmijn

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Schoolregel november. Groep 5 "Wij verleiden jou om te kopen!"

Schoolregel november. Groep 5 Wij verleiden jou om te kopen! Nieuwsbrief 6 16 e jaargang 25 november 2016 Schoolregel november NOVEMBER Maandag 28 Rapportavond groep 8A Woensdag 30 Sinterklaas op school Donderdag 1 Schoen zetten in groep 1-4 DECEMBER Maandag 5 Surprises

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ankeveen, november/december 2016

Nieuwsbrief Ankeveen, november/december 2016 Nieuwsbrief Ankeveen, november/december 2016 Belangrijke data - Week van 12 december: ouders inschrijven hapjes Kerst - Woensdag 21 december: kerststukjes rondbrengen - Woensdag 21 december, 1715 uur:

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op donderdag 7 maart is er een margedag. Alle kinderen zijn op deze dag vrij!!

Nieuwsbrief. Op donderdag 7 maart is er een margedag. Alle kinderen zijn op deze dag vrij!! Jaargang 23 nummer 12 Vrijdag 01 maart 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Teamdag Kleutergroepen Valkhof Gymnastiek Ouderbijdrage Even voorstellen... Op het Valkhof Nationale schoonmaakdag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur Driewekelijkse uitgave, 8 december 2016 Van de directie Beste ouders en verzorgers, Met heel veel plezier kunnen we meedelen dat meester Arie, onze conciërge, is uitverkozen tot Concierge van het Jaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden.

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden. PCBS Willem-Alexander Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen www.tabijn-willemalexander.nl 072-5813142 Nr. 10, 15-1-2015 072-5818270 Maandregel van de Willem-Alexanderschool wa-school@tabijn.nl Deze maand staat

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 16e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster Vorige week was alweer de 3 e informatieavond voor de ouders en verzorgers dit schooljaar. Het was een fijne avond, waarin we u als

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

De herfstvakantie zit er alweer op We gaan de koude, maar ook gezellige dagen van de winter tegemoet

De herfstvakantie zit er alweer op We gaan de koude, maar ook gezellige dagen van de winter tegemoet Nieuwsbrief 2017 In deze Nieuwsbrief: Even terugkijken. En weer door Een paar herinneringen. Mededelingen. Belangrijke data 2017. Welkom Jarige Bosrankers. Beste ouders en verzorgers, De herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Mmmmm. In dit nummer:

Mmmmm. In dit nummer: Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Koelkast overblijven - Informatieavond - Voorstellen - Groep 1-2 - Coöperatief leren - Hulpouders - Schoolontbijt - Pannen - St. Maarten - Agenda Elke

Nadere informatie