NIEUWSBRIEF PIUS X. Cultuur met kwaliteit. Hoofdluis. Bezoek onderwijsinspectie. Studiedag team. Website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF PIUS X. Cultuur met kwaliteit. Hoofdluis. Bezoek onderwijsinspectie. Studiedag team. Website:"

Transcriptie

1 Website: NIEUWSBRIEF PIUS X Februari 2016 Kalender: Maandag 29 februari: 10-minutenavond en studiedag Alle kinderen zijn vrij! Dinsdag 1 maart: 10-minutenavond Dinsdag 8 maart: Vergadering OR Woensdag 9 maart: Nationale luizendag Donderdag 10 maart: Creamiddag groepen 3 en 4 Woensdag 16 maart: Boomplantdag groep 8 Vrijdag 18 maart: Palmpasenoptocht groep 3 en kopy volgende nieuwsbrief Vrijdag 25 maart: Paasviering Cultuur met kwaliteit In beide groepen 6 hebben de kinderen begin februari zelf de regie gehad in het maken van animatiefilmpjes. Zij hebben in drietallen een fotoserie gemaakt met kleuter speelgoed en deze zijn door de begeleider vervolgens aan elkaar gemonteerd. Natuurlijk is er tevoren aandacht geweest voor de geschiedenis en het principe van de tekenfilm. U hoort van ons wanneer deze filmpjes te zien zijn. De periode voor de groepen 6 t/m 8 om extra aandacht te geven aan de muzikale ontwikkeling is ingezet na de vakantie. Gedurende 6 weken krijgen kinderen muzieklessen, ze zingen met elkaar en krijgen een stukje basis muziekleer. We verwachten dat met dit extra aanbod kinderen nog meer plezier beleven aan het zingen op zich. Het effect in het aanleren van luchpauzespelletjes is zichtbaar, het geeft veel kinderen beduidend meer spelplezier en positief spel. Alle groepen krijgen wekelijks op dins- of woensdagen een half uur vakkundige begeleiding in spel. Hoofdluis De GGD gaf een toelichting over hoofdluisbestrijding, deze is door 20 ouders bezocht. Het is een helder antwoord geweest op de behoefte van ouders, men wil weten hoe luizen/neten te herkennen zijn en hoe hoofdluis voorkomen kan worden. In de personeelskamer ligt een actueel GGD hoofdluis brochure ter inzage. De werkgroep hoofdluis werkt het bestaande protocol naar de huidige normen bij. Naar goedkeuring van de MR zal dit beleidsstuk publiceren we dit beleidsstuk op de site. Bezoek onderwijsinspectie Afgelopen week heeft er op school een bezoek van de onderwijsinspectie plaats gevonden als onderdeel van een pilot van de Primair Onderwijs (PO) raad over het onderwerp sturen op kwaliteit. De items: veiligheid, volgen en borgen van leerlingenzorg en de schoolcultuur zijn besproken. Het verslag over de uitkomsten gebruiken het team en het bestuur als interne verbeterpunten. Dit bezoek heeft geen officiële status. De schoolcultuur als organisatie IKC in oprichting vraagt aandacht in visieontwikkeling en teambuilding IKC. Tijdens dit bezoek zijn ook de kinderen van de leerlingenraad in gesprek geweest met de inspecteur over de bevindingen van de leerlingen. Studiedag team Komende maandag 29 februari is er een studiedag voor de leerkrachten, de basisschoolkinderen hebben vrij. De peuterspeelzaal en de kinderopvang werken door en ontvangen de kinderen.

2

3 IKC Pius X en Hummelhonk De praktische samenwerking met het PSZ en de kinderopvang is een feit. Na de voorjaarsvakantie zijn alle peuters onder begeleiding van ouders en peuterspeelzaalpersoneel verhuisd. In de vakantie zelf is er flink gewerkt om de inrichting van de lokalen kindvriendelijk en gezellig te maken. Afgelopen maandag hebben we de kinderen en ouders feestelijk ingehaald en ontvangen. In het kader van de IKC ontwikkeling volgen beide directeuren Joke Rasing (PSZwerk en kinderopvang) en Myriam Franse (onderwijs en IKC io.) de opleiding IKC directeurschap. Zij verwachten hier veel directe informatie en handvatten te krijgen om ons kindcentrum in oprichting (io.) goed aan te kunnen sturen. Komende maanden gaan we als één team aan de slag om vanuit een gezamenlijke visie de inrichting van het IKC verder vorm te geven. Op 12 maart Doedag NL nodigen we teamleden en ouders uit om de voortuin voor de leeftijdsgroep van 0 t/m 6 jaar verder in te richten. We willen starten om 9.00 uur. De kinderen uit groep 8 leveren hun bijdrage tijdens de Boomplantdag op 16 maart door de groenbeplanting samen met Lingewaard natuurlijk uit te voeren. Informatieavonden en kijkmomenten De informatieavonden voor alle basisscholen zijn verplaatst naar begin mei. Voor ouders die belangstelling hebben zich te laten voorlichten over de peuterspeelzaal of de kinderdagopvang organiseren we kijkochtenden op 9 en 11 maart van tot uur. U bent van harte welkom! De informatieavond vindt plaats op 9 mei en de kijkochtenden voor alle groepen op 11 mei en 20 mei. Er wordt een officiële aankondiging geplaatst in het Gemeentenieuwsblad. Poort bij de hoofdingang We vragen iedereen alert te zijn om de poort bij de hoofdingang te sluiten, ook s morgensvroeg. Veiligheid voor alles, er zijn al kinderen op school. Het officiële entree voor schoolgaande kinderen is de ingang aan de speelpleinzijde. We vragen aan u om via de speelplaats naar binnen te komen. De leerlingenraad Onderwerpen die tijdens de leerlingenraad aan de orde zijn geweest: De rekstokken aan de overkant staan weer los, dit moet gerepareerd. De lunchopvangspelletjes worden door de kinderen ontvangen als leuk en gezellig, de verschillende spelletjes worden tijdens de pauzes gespeeld. Werken met Blink: de bevindingen van de kinderen om met een eigen leeropdracht in verschillende groepjes te werken en samen te werken geven veel kans om elkaar beter te leren kennen. Het is soms wel verwarrend, maar je leert jezelf beter kennen in je gedrag. Het zelf ontdekken zoals regen in een potje, wolk in een fles, testjes met chocolade wordt erg gewaardeerd. De kinderen leren van alledaagse natuurkundige verschijnselen. De kinderen brengen in dat zij leuk zouden vinden om een kinderschoolkrant te maken. Vanuit de groepen kan iedereen een artikel schrijven over een activiteit uit je groep. Dit kan dan maandelijks ook doorgestuurd worden, net als de nieuwsbrief voor ouders. Dit idee wordt als agendapunt ingebracht bij het team.

4 Volgende data voor de leerlingenraad: 30 maart en 8 juni.

5 Kunst in de klas Afgelopen week zijn de kleutergroepen gestart met het thema Kunst in de Klas. We zijn op zoek naar (amateur) Kunstenaars die gastlessen kunnen geven in de groepen. Bent u die persoon of kent u iemand? Mail ons dan even: p.timmers@delinge.nl Informatiebijeenkomst hoofdluis Op woensdag 17 februari jl. heeft Marijne Wieringa, sociaal verpleegkundige JGZ van de GGD Gelderland-Midden een luizenles gegeven aan de leden van de ouderwerkgroep die de hoofdluiscontrole uitvoert en aan geïnteresseerde ouders. Het was een bijzonder leerzame bijeenkomst, waarin is ingegaan op de vragen: wat is hoofdluis?, hoe herken ik hoofdluis en neten en wat is het verschil?, hoe behandel je hoofdluis? en hoe kan ik hoofdluis voorkomen?. Het protocol, dat binnen school voor de luizencontrole gehanteerd wordt, is naar de laatste inzichten aangepast. Ook is een stappenplan voor ouders opgesteld. Dit stappenplan wordt via de mail verzonden. Zijn er vragen of opmerkingen over hoofdluis, dan kunt u contact opnemen met Samantha Peters, coördinator hoofdluis (sam-ray@live.nl) Hoofdluis? Samen pakken we het aan! Meester Bas en Esther, gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon, Boet! Geniet ervan samen! Een zoon voor meester Bas

6 Familiekrachtcafe Wil jij als ouder van een puberkind weten wat 'normaal' seksueel gedrag is bij je puber? Wil je handvatten om in gesprek te komen met je puber over sex? Wil je weten wat te doen bij sexting? Kom dan op dinsdag 15 maart (Bemmel) of op donderdag 24 maart (Huissen) naar het Familiekrachtcafé! Pubers en sex? Op 15 en 24 maart 2016 organiseert Stichting Familiekracht en Stichting Welzijn Lingewaard in samenwerking met GGD Midden Gelderland het Familiekrachtcafé. Dit keer staat op beide avonden het thema Pubers en sex centraal. Vanessa Peters sociaal- jeugd verpleegkundige bij GGD Gelderland Midden neemt je als ouder graag mee in deze spannende ontwikkelingsfase bij een puber. De twee avonden zijn los van elkaar te bezoeken, toch zal de invulling van het Familiekrachtcafé in Huissen een verdieping zijn op de informatie van de eerdere avond in Bemmel. Meer informatie: Op dinsdag 15 maart a.s. om uur is het Familiekrachtcafé op de nieuwe locatie van Stichting Welzijn Lingewaard, Cuperstraat 9 in Bemmel. Op donderdag 24 maart a.s. om uur in Huissen, in het participatiepunt aan de Lange Kerkstraat 15. Aanmelden Deelname aan het Familiekrachtcafé is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening ( 1,50). Aanmelden kan via de Facebookpagina van Stichting Familiekracht en wordt op prijs gesteld. Als je Stichting Familiekracht volgt, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en de data van de volgende Familiekrachtcafés. Heb je geen Facebook? Je kunt je ook via opgeven via info@familiekracht.nu of SWL meldpunt meldpunt@swlingewaard.nl. Uiteraard ben je ook zonder aanmelding van harte welkom! Wat is het FAMILIEKRACHTCAFÉ? Het Familiekrachtcafé is één keer per kwartaal een ontmoetingsplek voor ouders en voor iedereen die zich verbonden voelt bij zijn gezin en familie. Wil je met andere ouders praten, onder het genot van een kopje koffie of thee? En wil je vragen stellen aan een lokale deskundige? Kom dan naar het Familiekrachtcafé.

7 Rots- en watertraining Leer steviger in je schoenen te staan en voor jezelf op te komen. In een kleine groep werk je aan zelfbeheersing, zelfvertrouwen en leer je communiceren van uit de Rots- en Waterhouding. Hierdoor word je bewuster van je eigen gedrag en hoe je op anderen over komt. Is dit wat voor jou? Voor alle kinderen uit Lingewaard in groep 7 en 8. Trainingsdata zijn: 25 februari 3 maart Hockey in de groepen 3 en 4 In de groepen 3 en 4 is er bezoek geweest van de hockeyvereniging. Zij kwamen langs om hun vereniging te promoten. Ze hebben verschillende, korte oefeningen gedaan met de kinderen. De kinderen hebben in een korte tijd veel geleerd en gezien. Hopelijk is dit iets voor de kinderen. Het nemen van proeflessen bij de vereniging is mogelijk. De volgende nieuwsbrief Alles voor de volgende nieuwsbrief moet binnen zijn voor vrijdag 18 maart.

Infobrief nummer 11, 2015-2016

Infobrief nummer 11, 2015-2016 Infobrief nummer 11, 2015-2016 AGENDA Ma. 29-02-2016 Studiedag, alle leerlingen vrij! Di. 01-03-2016 Potje Rapportgesprekken Wo. 02-03-2016 Juf Simone naar Daltonbijeenkomst Juf Christine ADV, invaller

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief: Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001 Datum: 21 februari 2017 Peuterspeelzaalwerk Polseweg 13 Postbus 42 6852 AA HUISSEN Tel. 026-3179933 peuterspeelzaalwerk@delinge.nl Nieuwsbrief:

Nadere informatie

Infobrief nummer 16,

Infobrief nummer 16, Infobrief nummer 16, 2015-2016 AGENDA Ma. 23-05-2016 Meester Thijs ADV, vervanger in groep 7 Di. 24-05-2016 Studiedag, alle leerlingen vrij Wo. 25-05-2016 Carla Eggink afwezig, vervanging in groep 3 Do.

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van februari. Enquête Binnenkort zijn in de meeste groepen de 10 - minutengesprekken. Tijdens deze gesprekken

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

ALGEMEEN:

ALGEMEEN: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Maart 2017, nr. 36 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Basisschool: Woensdag 8 maart - Start project. Woensdag 29 maart - Kijkavond project. Vrijdag 14 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 1 februari Sleuteltheater Vrijdag 3 februari Groepen 1/2 vrij Dinsdag 7 februari 14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 december 2018

Nieuwsbrief 20 december 2018 Nieuwsbrief 20 december 2018 Verlanglichtjes Nu meteen, kaarsje één Goed idee, kaarsje twee Kijk, ik zie, kaarsje drie Veel plezier, kaarsje vier Trefwoord thema januari: Leren De kinderen verkennen deze

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PIUS X. Geachte ouders en verzorgers. Bericht van Jolanda van Eijnatten. Parkeren bij de school. Kalender: Maart 2017

NIEUWSBRIEF PIUS X. Geachte ouders en verzorgers. Bericht van Jolanda van Eijnatten. Parkeren bij de school. Kalender: Maart 2017 E-mail: piusx@delinge.nl Website: www.piusx-bemmel.nl NIEUWSBRIEF PIUS X Maart 2017 Kalender: Dinsdag 14 maart: -Vergadering GMR -Vergadering OR Woensdag 15 maart: Boomplantdag o.v.b. Donderdag 16 maart:

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Woensdag 21 september Informatiemiddag 14.30 uur of -avond 18.00 uur groepen 4,

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie.

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie. Nr.11 DB 12-2-2016 AGENDA Dinsdag 16 februari Woensdag 17 februari Donderdag 18 februari Maandag 22 t/m vrijdag 26 februari Maandag 29 februari Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 18-09-2016 Inhoud Inhoud... 1 Zomerfeest!... 1 Informatieavond... 2 Oversteken op de Nassaulaan!... 2 Uit de kleutergroepen... 2 Brandoefening...

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Peuteropvang De Peutertoren

Peuteropvang De Peutertoren TORENPRAAT 2018-2019 01 Peuteropvang De Peutertoren De eerste week van het schooljaar zit er weer op. De peuters hebben weer kunnen wennen aan elkaar en het dagritme met leuke activiteiten.. Ook de juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond NIEUWSBRIEF Februari 2018 Ma 12 febr Do 15 febr Deze maand Kindgesprekken, middag en avond Kindgesprekken, middag en avond In deze uitgave Kindgesprekken Vr 23 febr t/m vr 2 mrt Voorjaarsvakantie (let

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 11-16 november KLIK HIER VOOR DE FOTO'S VAN DE TIENDE WEEK! Met deze week o.a.: Voorlichting VO, sportnieuws, kanjeravond,

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Jaargang 5 - nummer 6 week 9. In dit nummer

Jaargang 5 - nummer 6 week 9. In dit nummer Jaargang 5 - nummer 6 week 9 In dit nummer Van de directeur 1 Geldezels of pasjesfraude 2 Presentatie Sectorwerkstukken 3 Spellingcontrôle tijdens CE 3 Jonge mantelzorgers 4 Familiekracht café 5 Muziek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 09 18 december 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 15 mei 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Afwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Stephanie Bol, Saskia de Vos (vanaf agendapunt 4) Thea Zuiderduin AGENDA 1. Opening

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september.

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. Agenda Datum Activiteit 29 t/m 31 augustus Intekenen kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig Jaargang 54 * nummer 2 * oktober/november 2016 Wist u dat: Dat wij 6 oktober 4 kinderboekenschrijvers op bezoek hadden en dat zij in de groepen hebben voorgelezen? Ook dit schooljaar Ans Reder en Nico

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7 Nieuwsbrief 23 februari jaargang 32 nr.7 Carnaval Vrijdag 9 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

Ouderkalender Basisschool Klinkers

Ouderkalender Basisschool Klinkers Ouderkalender Basisschool Klinkers 2013-2014 augustus 2013 Maandelijks houdt de MR een vergadering op school. Dit is ook de avond dat de ouderraad vergadert. Via de klinkerlink wordt u op de hoogte gehouden

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie