AIDA - Verdi (Uitgevoerd door: Staatsopera van Tatarstan) Dinsdag 3 november 2015 om 20:15 uur De Harmonie, stadschouwburg Leeuwarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AIDA - Verdi (Uitgevoerd door: Staatsopera van Tatarstan) Dinsdag 3 november 2015 om 20:15 uur De Harmonie, stadschouwburg Leeuwarden"

Transcriptie

1 Beste Leden Ook dit theaterseizoen hebben we weer een breed assortiment aan voorstellingen uitgezocht waar jullie met korting naar toe kunnen. Nieuw dit seizoen zijn de kindervoorstellingen. Per PV-triangel lid wordt maar 1 x per theaterseizoen een bijdrage verstrekt, ongeacht de te boeken voorstelling e/o locatie voor de volwassen voorstellingen en 1 x voor de kindervoorstellingen. Om je aan te melden voor 1 of meerdere van de voorstellingen, maak gebruik van bijgevoegd aanmeldformulier in Excel. Inschrijven kan tot 15 september 2016 Voorstellingen: AIDA - Verdi (Uitgevoerd door: Staatsopera van Tatarstan) Dinsdag 3 november 2015 om 20:15 uur De Harmonie, stadschouwburg Leeuwarden Kosten: 20,00 (lid), 39,50 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie> Grease met o.a. Tim Douwsma, Vajèn van den Bosch en René van Kooten. Zaterdag 28 november 2015 om 20:15 uur De Harmonie, stadschouwburg Leeuwarden Kosten: 23,00 (lid), 46,25 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie> Het Zwanenmeer Zaterdag 2 januari 2016 om 20:00 uur Martiniplaza, Groningen Kosten: 29,50 (lid), 59,00 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie> Plien & Bianca donderdag 11 februari 2016 om 20:00 uur De Nieuwe Kolk, theater Assen Kosten: 7,50 (lid), 15,00 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie> <maximaal 24 kaarten> Proms 2016 Zaterdag 2 April 2016 om 20:00 uur Martiniplaza, Groningen Kosten: 15,00 (lid), 28,50 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie>

2 Kindervoorstellingen: We gaan op berenjacht (4+), Theather Sonnevanck / Silbersee Zaterdag 17 oktober om 16:00 uur De Lawei, Schouwburg Drachten Kosten: 8,00 (lid + eigen (klein)kind(eren) - maximaal 3 kaarten tegen gereduceerd tarief, 15,50 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie> <maximaal 60 kaarten> De kleine kapitein van Paul Biegel (6+) Zondag 25 oktober 2015 om 15:00 uur De Lawei, Schouwburg Drachten Kosten: 11,00 (lid + eigen (klein)kind(eren) - maximaal 3 kaarten tegen gereduceerd tarief, 21,00 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie> <maximaal 60 kaarten> Nijntje viert feest (3+) woensdag 21 oktober 2015 om 16:00 uur De Nieuwe Kolk, theater Assen Kosten: 11,00 (lid + eigen (klein)kind(eren) - maximaal 3 kaarten tegen gereduceerd tarief, 22,00 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie> <maximaal 60 kaarten> Suske en Wiske De Circusbaron (vanaf 6+) Zaterdag 30 januari 2016 om 19:00 uur De Harmonie, stadschouwburg Leeuwarden Kosten: 13,00 (lid + eigen (klein)kind(eren) - maximaal 3 kaarten tegen gereduceerd tarief, 26,00 (intro) <prijs incl. garderobe en consumptie en uitgebreide meet & greet in de foyer na de voorstelling> <maximaal 60 kaarten>

3 AIDA - Verdi (Uitgevoerd door: Staatsopera van Tatarstan) Uitvoering: Dinsdag 3 november 2015 / 20:15 uur /AEGON zaal. Met Ai da componeerde Giuseppe Verdi de meest populaire opera ooit. In deze tragische liefdesgeschiedenis wordt de Egyptische slavin Ai da heen en weer geslingerd tussen haar liefde voor de Egyptische veldheer Radames en haar trouw aan haar vader en haar vaderland. Ai da gaat over liefde en verraad, de grote thema s van alle opera s. Over intriges en macht aan het Egyptische hof. Maar vooral over menselijke relaties en trouw aan je eigen gevoelens. Het verhaal wordt verteld aan de hand van beeldschone muziek met daarin de betoverende aria Celeste Ai da en de wereldberoemde Triomfmars. (Vorig seizoen bracht Staatsopera Tatarstan al met veel succes: Carmen )

4 Grease met o.a. Tim Douwsma, Vajèn van den Bosch en René van Kooten. Datum: Zaterdag 28 november 2015 / 20:15 uur /AEGON zaal. Grease is een van die musicals die het eeuwige leven lijken te hebben. Na het enorme succes op onder andere Broadway verscheen in 1978 de al even succesvolle film, met in de hoofdrollen John Travolta en Olivia Newton-John. Barry Gibb van The Bee Gees schreef de titelsong en Frankie Valli zong hem regelrecht naar de top van de hitlijsten. Vier andere nummers, Hopeless devoted to you, Sandy, Summernights en You re the one that I want, bleken al net zo succesvol.

5 Het Zwanenmeer. Datum: Zaterdag 2 januari 2016 / 20:00 uur / MartiniPlaza. Het grootste Zwanenmeer ter wereld uit China slaat de komende kerstperiode voor het eerst haar vleugels uit. De Engelse topchoreograaf Derek Deane heeft zijn creativiteit en talent losgelaten op de klassieker Het Zwanenmeer en daarmee het grootste Zwanenmeer ter wereld neergezet. Zijn prachtige versie van het Zwanenmeer is ingestudeerd door het Nationaal Ballet van Shanghai! In plaats van 16 zwanen schitteren dit jaar maar liefst 48 zwanen op het podium.

6 Gaat het nog door? Plien & Bianca. Datum: Donderdag 11 Februari 2016 / 20:00 uur/de Nieuwe Kolk. Dit theaterprogramma van het succesvolle duo Plien & Bianca zorgde vorig seizoen voor lovende recensies en uitverkochte zalen. Was je net te laat met het kopen van kaarten, dan is dit je kans. Voor wie het duo al eens zag is Gaat het nog door? een feest van herkenning. Anders is het gewoon een feest, schreef Dagblad van het Noorden. De grappigste vrouwen van het land trakteren je op een heerlijke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit en laten zien waarom ze tot de top van het Nederlandse cabaret horen. Er wacht je weer een onvergetelijke stoet van typeringen; van glitterkleuters tot sneue jazz-zangeressen en een balletduo in paniek.

7 Proms Datum: Zaterdag 2 April 2016 / 20:00 uur / MartiniPlaza. Een uniek muziekevenement met ruim 200 medewerkers waarin het Noord Nederlands Jeugd Orkest en het Groot Proms Koor van het Prins Claus Conservatorium centraal staan. Klassiek ontmoet pop in een avond vol entertainment. In 2014 vond de eerste editie plaats in een uitverkocht theater De Kolk in Assen. Tijdens PROMS 2016 blaast Dutch Tina Turner (Judith Peters) het dak eraf met een wervelende show, begeleid door het Noord Nederlands Jeugd Orkest o.l.v. chef-dirigent Erik Janssen en de dansers van Lucia Marthas, institute for performing arts. Tevens is er een Blues Brothers tribute show met medewerking van Musicaltheatergroep Vals Alarm. Gastoptredens zijn er van Robin Mink, de klassieke sopraan Judith Sportel en Esther Hart (Eurovisiesongfestival). Na afloop van PROMS 2016 is er in de foyer een swingende rock & roll afterparty met de 5 jongens van 5th Wheel met alle grote hits uit de jaren 60, 70 & 80.

8 Wij gaan op berenjacht (4+) Datum: Zaterdag 17 Oktober 2015 / 16:00 uur / De Lawei Wij gaan op berenjacht is een voorstelling over moedig zijn, overmoedig zijn én lekker bang zijn. Gebaseerd op het prentenboek voor kleuters van Michael Rosen. Wij gaan op berenjacht. Wij gaan een hele grote vangen. Wat een prachtige dag! Wij zijn niet bang. Papa, vier kinderen en de hond gaan op berenjacht. Het wordt een berentocht. Door sneeuwstormen, grotten, rivieren en bossen. Flapperdeflop en plenserdeplons. Maar ze zijn heus niet bang! En dan komen ze een echte beer tegen Vijf zingende acteurs en een danser vertellen het verhaal met betoverende muziek, beeld en beweging. En met een belangrijke rol voor de kinderen in het publiek. Wij gaan op berenjacht is een coproductie van Theater Sonnevanck met Silbersee. Kom eerder Een uur voor aanvang van de voorstelling staan de knutselbanken klaar voor de kinderen om gezellig te komen knutselen.

9 De kleine kapitein van Paul Biegel (6+) Datum: Zondag 25 oktober 2015 om 15:00 uur / De Lawei De kleine kapitein is een spannende familievoorstelling naar de gelijknamige boeken van Paul Biegel in een bewerking van Tom Sijtsma. Met muziek van Händel. De kleine kapitein gaat op zoek naar het Eiland van Groot en Groei, samen met zijn vrienden Dikke Druif, bange Toontje en Marinka. Een grijze schipper vertelt hoe ooit een kleine kapitein een boot heeft gemaakt van alle spullen die hij vond: de Nooitlek. De kleine kapitein begint een boot te maken van alles wat er tijdens de storm is aangespoeld: stukken hout, een kist, een stuk van een bed, een oude emmer. De kinderen gaan hem helpen. Dit is het begin van een groot avontuur. Zo n veertig jaar geleden vertrouwde Paul Biegel de avonturen van De kleine kapitein en zijn vrienden toe aan het papier. En al meer dan drie generaties dromen kinderen mee met de verhalen over De Nooitlek, het Eiland van Groot en Groei, De Spookstad en het Toverschip. Nu is de tijd rijp voor theatervoorstelling. Kom verkleed: De kleine kapitein geeft Nooitlek weg! Kom verkleed als kapitein, zeebonk of scheepsmatroos en maak kans op je eigen Nooitlek! Aangeboden door Delta Lloyd. Bekijk jouw Nooitlek in de foyer van ons theater. Kom eerder Een uur voor aanvang van de voorstelling staan de knutselbanken klaar voor de kinderen om gezellig te komen knutselen.

10 Nijntje viert feest (3+) Datum: woensdag 21 oktober 2015 om 16:00 uur /De Nieuwe Kolk Nijntje is jarig. Ze wordt maar liefs zestig jaar en viert dat natuurlijk in het theater, met een concert voor de allerkleinsten. Ze neemt een liveband mee en natuurlijk de hele konijnenfamilie: vader Pluis, moeder Pluis, opa en oma Pluis en haar beste vriendin Nina. Ivo de Wijs vertaalde de verhalen van Dick Bruna naar speelse en herkenbare liedjes, de onvergetelijke Joop Stokkermans maakte er tijdloze muziek bij. En speciaal voor de gelegenheid schreven Ivo de Wijs en Henny Vrienten splinternieuwe feestliedjes. Dat wordt weer zingen en swingen tijdens een sprankelende muzikale middag en een prachtige kennismaking voor jonge kinderen met een écht theaterconcert. naar de verhalen van: Dick Bruna liedteksten: Ivo de Wijs muziek: Joop Stokkermans en Henny Vrienten regie: Bruun Kuijt spel: Karin Bos, Maria Hengst, Femke Bouma en Rufus Hegeman

11 Suske en Wiske De Circusbaron (vanaf 6+) Speeldatum: Zaterdag 30 januari 2016 / 19:00 uur /AEGON zaal. Suske en Wiske vieren hun zeventigste verjaardag. Daarom komen de twee striphelden dit seizoen naar De Harmonie met de familiemusical De Circusbaron. Een spannende voorstelling vol humor, spectaculaire acts en fijne muziek. Wanneer de sterke Jerom wordt ontvoerd, verzeilen Suske en Wiske in een groot avontuur. Lambik heeft een baan als Clown, ofwel als Circusbaron aangeboden gekregen van de ringmeester van een groot circus (vertolkt door de bekende musicalster Ben Cramer). Lambik ontdekt echter al snel aanwijzingen die leiden in de richting van de verdwenen Jerom...

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet 1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet Het Zwanenmeer is één van de hoogtepunten van het klassiekromantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Als Kidsclublid voor 5,- naar FC Twente N.E.C. - Voorstellen vriendje van de Kidsclub - 25% korting op jeugdvoorstellingen bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 MAANDAG Wij gaan op berenjacht Meespeeltheater voor jonge kinderen. Fysieke theaterworkshops waar de nadruk ligt op samenspel en het leren van de eerste basisprincipes

Nadere informatie

di 20 oktober Technoplaza groep 7-8 woe 21 oktober afsluiting Kinderboekenweek, Raar, maar waar! Ouders zijn welkom vanaf uur.

di 20 oktober Technoplaza groep 7-8 woe 21 oktober afsluiting Kinderboekenweek, Raar, maar waar! Ouders zijn welkom vanaf uur. Nieuwsbrief 4 7 oktober 2015 Kalender di 6 oktober opening kinderboekenweek! Raar, maar waar! vrij 9 oktober gym groep 3-4 vrij 9 oktober bezoek BKC groep 7-8 woe 14 oktober handbaltoernooi meisjes groep

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

HET VERHAAL De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Nadere informatie

De musical The Bodyguard

De musical The Bodyguard De musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Met

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... muziek jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Luistercursussen Klassieke Muziek Al sinds vele jaren geven een tweetal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur Nieuwsbrief Nr 12 16-02-2018 Toestemming ouders foto s/film In de vorige nieuwsbrief vertelden we al dat we iets te voorbarig waren met een toestemmingsformulier voor ouders. Aangepast aan deze tijd is

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

vwo havo Gerrit van der Veen College

vwo havo Gerrit van der Veen College vwo havo Gerrit van der Veen College 2017 Beste jongens en meisjes, Jullie staan voor een belangrijke en leuke keuze: naar welke middelbare school wil je volgend jaar gaan? Het Gerrit van der Veen College

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Reisbureau Samen uit!

Reisbureau Samen uit! Reisbureau Samen uit! Theatervoorstellingen oktober - november - december 2016 Carintreggeland Het reisbureau Samen uit verzorgt niet alleen uitstapjes voor leden en klanten van Carintreggeland, maar maakt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

NIEUWSBRIEF NOVEMBER pagina 1 van 5 bekijk de web versie afmelden NIEUWSBRIEF NOVEMBER Beste meneer Otten, November is een bijzondere maand: zes dagen lang staat het theater geheel in het teken van de musical 'Wieërt zéshoongerd-en-ein'

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Mini s: Maandag: Dinsdag:

Mini s: Maandag: Dinsdag: In de komende periode ( 9 maart tot en met 24 april) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema Amerika. De kinderen zullen verschillende activiteiten doen in het thema Amerika want we gaan onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6, schooljaar 2015-2016 8 januari 2016 ALGEMEEN. Beste ouders / verzorgers, Team Lindenhage wenst u voor 2016 veel:

Nieuwsbrief nr. 6, schooljaar 2015-2016 8 januari 2016 ALGEMEEN. Beste ouders / verzorgers, Team Lindenhage wenst u voor 2016 veel: Nieuwsbrief nr. 6, schooljaar 2015-2016 8 januari 2016 ALGEMEEN. Beste ouders / verzorgers, Team Lindenhage wenst u voor 2016 veel: Cultureel jaarprogramma 2015-2016. Voor het 3 e jaar organiseert het

Nadere informatie

Het allerleukste meisje

Het allerleukste meisje > > 0 0 0 Het allerleukste meisje Er zijn meisjes die het liefst met poppen spelen er zijn meisjes die vaak voor de spiegel staan er zijn meisjes die zich als een bruid verkleden en dan wensen dat ze ooit

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november. dit grote Sinterklaasfeest met ons mee te vieren. Het feestje is van uur bij Meersquash.

Nieuwsbrief. 30 november. dit grote Sinterklaasfeest met ons mee te vieren. Het feestje is van uur bij Meersquash. 16 NOVEMBER 2016 1! / 5! WINTER edition WORKSHOPS Zondag 20 november LESLIE & LARS DUO HIPHOP L = VO YLIAN GATO AFRO-HOUSE PLACE 2 BE: All Stylez Dance Studio Lokatie: Meersquash Arnolduspark 13, Hoofddorp

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach!

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Leuke spellen met de bal! Kom

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. 1. Uit bewondering - Dana Winner - Muziek Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen. Vaak krijgt

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Leesmij Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Nationale Voorleesdagen 2018 In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018 was wethouder Stienen bij ons te gast om voor te lezen voor de groepen

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Eindfeest Digiweken. Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL

Eindfeest Digiweken. Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL Eindfeest Digiweken Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL 7 juli 2012 Veilingmeester: Maarten van Meerten Hoe werkt de veiling? 1.Onze fantastische veilingmeester gaat beginnen met omschrijving van het veilingstuk

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 10.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel 15.00 uur Stadspijpers De Stadspijpers van

Nadere informatie

21 JUIN «fête de la musique» met live muziek vanaf 18.00 uur

21 JUIN «fête de la musique» met live muziek vanaf 18.00 uur 26 MEI T/M 29 JUNI ZATERDAG ZONDAG MAANDAG 21 JUIN «fête de la musique» met live muziek vanaf 18.00 uur 11.30 11.30 11.30 21.00 muziek op het terras van DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG 11.30 11.30 11.30 VRIJDAG

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Februari 2017

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Februari 2017 Activiteiten Walcheren Februari 2017 zat 4 febr Het Groot en Niet te Vermijden Zijn het gladde jongens? Ja, maar ze kunnen ook prikkelen! Al meer dan 25 jaar staat Het Groot en Niet te Vermijden voor humor,

Nadere informatie

Lesmap bij de voorstelling

Lesmap bij de voorstelling Lesmap bij de voorstelling Vòòr de voorstelling Voorbereiding op het theaterbezoek Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en hun achtergrond, kan het nuttig zijn om het theaterbezoek met hen voor

Nadere informatie

Ontvangst & Pauze arrangement

Ontvangst & Pauze arrangement Het Verhaal Stage Entertainment presenteert dit seizoen één van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden; Disney s Beauty and the Beast. Dit betoverende liefdesavontuur vol romantiek en humor

Nadere informatie

HET VERHAAL.

HET VERHAAL. HET VERHAAL De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK

Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK 1 van 8 11-3-2015 11:10 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK Audities mannenrollen Agenda ZIMIHC theater Stefanus Kom erbij festival en Appeltaartconcert

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER

THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER Share Forward ZATERDAG 24 SEPT 2016 20:15 16,50 Soundos El Ahmadi Geboren met ervaring CABARET Geboren met ervaring. Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo engagement

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief Theatergroep Locals www.tgthelocals.com Lesbrief 1. Over de voorstelling De vader van Polle is ooit met de noorderzon vertrokken. Daarom denkt ze dat haar vader ontdekkingsreiziger is en dat zijn schip

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2017

Kleuterkrant november-december 2017 Kleuterkrant november-december 2017 KERSTMIS Kerstmis met zijn groene kerstbomen en de twinkelende lichtjes brengt veel gezelligheid onder de mensen. Misschien dromen we wel van een witte Kerst. Er worden

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 juli 2017

Nieuwsbrief 14 juli 2017 Nieuwsbrief 14 juli 2017 Klaar-overs Judo Belangrijke data Eindfeest 2017 Studiedag maandag 17 juli Aanbod Aslan 2017 2018 & zomerschool Klaar-overs Ouders en kinderen verrasten dinsdag 11 juli hun vaste

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2016

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2016 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Juni 2016 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Dinsdagochtend: 7 juni, 14 juni, 21 juni en 28 juni vanaf

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Mei 2016

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Mei 2016 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Mei 2016 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Dinsdagochtend: 3 mei, 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei vanaf

Nadere informatie

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden.

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden. Hoe vertel je het de kinderen? Op een gegeven moment moet je de kinderen vertellen dat jullie gaan scheiden. Belangrijk is hoe en wat je hen vertelt. Houd rekening daarbij rekening met de leeftijd van

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Beste bondsleden, Zoals steeds sluiten we dit werkjaar af met een dikke zomer BOND-IG, met in het midden heel wat informatie over onze sportwerking. Zo wordt ons sportaanbod

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

20 tot en met 26 april

20 tot en met 26 april 20 tot en met 26 april ZATERDAG 20 APRIL Mölke Crealab ZONDAG 21 APRIL 10:30 uur Plaats: Reggezaal Mölke Crealab is deze ochtend geopend van 10 tot 12 uur, en je kunt vandaag paaseieren komen schilderen!

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

MUSICALS ROZEMARIJN WESSELING

MUSICALS ROZEMARIJN WESSELING MUSICALS ROZEMARIJN WESSELING 2 Voorwoord Musicals, ze zijn mooi, interessant en leerzaam. Het zijn verhalen die tot mij doordringen. De eerste musical die ik heb gezien is de Lion King, omdat ik naar

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

U komt. toch ook? Welkom. Wat was dat ook al weer??? ZATERDAG 17 SEPTEMBER. De Pepweek is een week vol activiteiten. VANAF

U komt. toch ook? Welkom. Wat was dat ook al weer??? ZATERDAG 17 SEPTEMBER. De Pepweek is een week vol activiteiten. VANAF Pepweek... Wat was dat ook al weer??? De Pepweek is een week vol activiteiten. om... elkaar te ontmoeten om... elkaar te bemoedigen om... elkaar te zoeken! om... uw/jouw geloofsleven een positieve stimulans

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 11.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel Kinderen in de leeftijd 5 tot 11 jaar kunnen

Nadere informatie

De voorstelling kan beginnen!

De voorstelling kan beginnen! Hoe speel je met dit boek? Maak je eigen show met Angelina, Henry en Alice. Zet het boek rechtop en schuif de bladzijden in de roze driehoek in de linkerbovenhoek.vouw het podium uit, zodat het op een

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Maandag 19 februari 2007

Maandag 19 februari 2007 Maandag 19 februari 2007 - Sjoerd - Matthijs - Robin - Dennis - Ramon Met z n allen naar de Plompe Toren Openingstijden voor bezichtiging. Dagelijks van 10.00 17.00 uur Burghsluis Burghsluis ligt aan de

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) 11.30u Ardennen Rangers (8+) 15:30u Uw entertainers

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen 122 Oktober 2017 Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen Lieve familie en vrienden, Oktober was vooral een erg volle maand. We waren meerdere keren op stap in Noorwegen en Zweden voor ons werk, Bea

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Zaterdag 26 maart Paasbrunch

Zaterdag 26 maart Paasbrunch Activiteitenkrant maart 2016 Zaterdag 26 maart Paasbrunch Met muzikale begeleiding van de Donjongens+ Aanvang: 11:00 uur Entree: 7,50 Einde 14:00 uur Kijk voor meer informatie in deze krant Theatergroep

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Speeldoos Peuterspeelzaal De Speeldoos 0345-580582 Oranje Nassaustraat 21 speeldoos@telfort.nl 4191 EC Geldermalsen www.spgg.nl Beste ouders/verzorgers In de eerste

Nadere informatie

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Paasvakantie Kalender van zaterdag, 30 maart tot en met zondag, 14 april 2013 Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april

Nadere informatie

Lesbrief Ezel en Beer. Beste kleuters,

Lesbrief Ezel en Beer. Beste kleuters, Lesbrief Beste kleuters, Binnenkort speelt de voorstelling op jullie school of in een theater in de buurt. De voorstelling is gebaseerd op de boeken Pas op voor de ezel en de beer en Dansen met de ezel

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie