Nieuwsbrief nr. 6, schooljaar januari 2016 ALGEMEEN. Beste ouders / verzorgers, Team Lindenhage wenst u voor 2016 veel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 6, schooljaar 2015-2016 8 januari 2016 ALGEMEEN. Beste ouders / verzorgers, Team Lindenhage wenst u voor 2016 veel:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 6, schooljaar januari 2016 ALGEMEEN. Beste ouders / verzorgers, Team Lindenhage wenst u voor 2016 veel: Cultureel jaarprogramma Voor het 3 e jaar organiseert het Element het cultuurmenu voor alle scholen in Zevenaar. Dit jaar staat de discipline Musea centraal. Dit betekent dat alle groepen een bezoek brengen aan een museum. Voor de groepen 1 t/m 7 is dit Museum Arnhem en voor de groepen 8 het Rijksmuseum Amsterdam. Beschrijving activiteiten: Groep 1 t/m 4: Levende beelden. Het Museum Arnhem heeft niet alleen een mooi museum, maar ook een prachtige beeldentuin. Beweeglijke types en springerige kinderen kunnen met de museumles (Be)Levende Beelden lekker de tuin in. Tijdens een zoektocht leren ze met allerlei fysieke spelletjes de kunstwerken kennen: hoe voelt het materiaal? Kun je alle beelden nadoen? Kun je met z n allen een nieuw kunstwerk maken rondom een beeld in de tuin? Hoort de achterkant van een beeld ook bij het kunstwerk? Groep 5 t/m 7: Oude kunst en nieuwe kunst. In Museum Arnhem kunnen de groepen deelnemen aan actieve rondleidingen. De museumdocenten sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en maken in hun rondleiding gebruik van bijvoorbeeld korte tekenopdrachten, theater, spelletjes of activerende onderwijsleergesprekken. Kinderen maken zo op een speelse manier kennis met de collectie van het museum. De rondleidingen zijn mogelijk door de vaste collectie van het museum, de wisselende tentoonstellingen of een combinatie van beide. Groepen 8: Proef de Gouden Eeuw. In een museum mag je nooit ergens aankomen.behalve tijdens deze kennismaking met het dagelijks leven uit de Gouden Eeuw. Proef de specerijen uit verre landen, ruik het atelier van een meester-schilder, voel de jurken van rijke dames en ontdek de geluiden van de Nachtwacht.

2 Vervoer: Voor de groepen 8 is busvervoer geregeld, dit wordt verzorgd door Connexxion. Het programma is als volgt: uur: de bus komt voorrijden uur: verwachte aankomst Rijksmuseum uur: aanvang museumprogramma uur: einde museumprogramma uur: vertrek vanaf Rijksmuseum uur: verwachte terugkomst Zevenaar Voor de groepen 1 t/m 7 vragen wij ouders / verzorgers, oma s / opa s om te rijden. Het adres van het museum is: Utrechtseweg 87, 6812 AA Arnhem. Tip: parkeren in de parkeergarage bij het station. U kunt eventueel uw parkeerbonnetje op school inleveren. Graag een mailtje naar de groepsleerkracht met daarbij vermeld hoeveel kinderen er mee kunnen in de auto. De data: - groep 1/2A dinsdag 15 maart uur ria.kingma@lindenhage.nl - groep 1/2B dinsdag 15 maart uur karin.hetterscheid@lindenhage.nl - groep 1/2C dinsdag 15 maart uur marianne.engelsman@lindenhage.nl - groep 1/2D donderdag 17 maart uur anneke.dejager@lindenhage.nl - groep 1/2E donderdag 17 maart uur lydiehilferink@gmail.com - groep 1/2F donderdag 17 maart uur monique.rieswijk@lindenhage.nl - groep 3A woensdag 16 maart uur nikki.verstegen@lindenhage.nl - groep 3B woensdag 16 maart uur nelly.knot@lindenhage.nl - groep 4A vrijdag 18 maart uur marijke.schieven@lindenhage.nl - groep 4B vrijdag 18 maart uur yvon.veldman@lindenhage.nl - groep 5A woensdag 23 maart uur yvonne.vanalst@lindenhage.nl - groep 5B woensdag 23 maart uur kees.vanhees@lindenhage.nl - groep 6A dinsdag 22 maart uur annemarie.vanwesterop@lindenhage.nl - groep 6B dinsdag 22 maart uur rianne.tedorsthorst@lindenhage.nl - groep 6C dinsdag 22 maart uur sandra.kruys@lindenhage.nl - groep 7A donderdag 24 maart uur karlijn.smit@lindenhage.nl - groep 7B donderdag 24 maart uur tamara.fransen@lindenhage.nl - groep 7C donderdag 24 maart uur maarten.rabeling@lindenhage.nl - groep 8A maandag 1 februari uur - groep 8B vrijdag 11 maart uur (samen met De Fonkelsteen) - groep 8C maandag 1 februari uur GROEPSACTIVITEITEN. Unit 1 / 2. Voorlezen in de groepen 1 / 2 i.v.m. de Nationale voorleesdagen. Woensdag 27 januari gaan de Nationale voorleesdagen van start. Dit jaar willen we weer een aantal opa s en oma s vragen om op woensdagochtend 3 februari van uur een klein groepje kinderen voor te lezen in de groep. Het zou leuk zijn als u zelf voor een (prenten)boek of verhaal kunt

3 zorgen. Hebt u geen geschikt boek maar wilt u wel graag voorlezen, dan kunt u terecht bij de leerkracht van uw kleinkind. Graag uiterlijk maandag 1 februari doorgeven aan de leerkracht of opa / oma komt voorlezen (er hangt een intekenlijst bij de groep). Unit 3 / 4 / 5. Schoolhandbaltoernooi. OBW handbal organiseert dit jaar voor het eerst een schoolhandbaltoernooi voor de groepen 3, 4 en 5. Dit vindt plaats op woensdagmiddag 3 februari van uur. Vanaf a.s. maandag kunnen de kinderen zich inschrijven. Er hangt een inschrijfformulier bij de groepen. Ook kan daar op aangegeven worden wie er als begeleiding mee wil gaan. Groepen 6 NME Bevers en hun sporen. Binnenkort komt een medewerker van de NME in de groepen 6. Hij vertelt de leerlingen over bevers en vertoont een filmpje. Daarna gaat hij samen met de leerlingen naar het beverterrein in Loo voor een kennismaking met een beverburcht en beversporen. Hiervoor vragen wij ouders / verzorgers die voor het vervoer naar Loo en terug naar school willen zorgen en tevens zouden willen begeleiden tijdens de excursie. Passende kleding en schoeisel voor de kinderen en de leiding is aan te raden. Deze ochtend start om uur op school. De excursie op het beverterrein duurt ± één uur. Terug op school: ± uur Hebt u interesse, dan kunt u zich opgeven via het e- mailadres van de leerkracht. Geeft u hierin ook aan hoeveel kinderen er in de auto kunnen - groep 6A donderdag 28 januari astrid.reichwein@lindenhage.nl - groep 6B donderdag 21 januari rianne.tedorsthorst@lindenhage.nl - groep 6C donderdag 4 februari sandra.kruys@lindenhage.nl Voorrondes NK schoolbowlen groepen 7 en 8. Er hebben zich weer veel kinderen aangemeld voor de voorrondes van het NK schoolbowlen. Woensdag 13 en 20 januari gaan 24 teams van Lindenhage hun best doen om verder te komen. Er wordt gespeeld in De Griethse Poort Bowlingcentrum, Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar. Op 27 januari zijn de halve finales en de finale Liemerse kampioenschappen. Tafeltennistoernooi. Zaterdag 9 januari wordt in sporthal Lentemorgen het schooltafeltennistoernooi gehouden voor de groepen 5 / 6 en 7 / 8. Voor alle sportieve deelnemers: veel plezier en succes!

4 Cruyff Court Kampioenen 6 vs 6. Volleybaltoernooi groepen 7 en 8. De gemeente Zevenaar organiseert ook dit jaar weer het Cruyff Court scholentoernooi, landelijk opgezet door de Cruijff Foundation. Het toernooi is voor leerlingen van de groepen 7 en 8 en wordt dit jaar gespeeld op woensdag 2, 9, 16 en 23 maart. De wedstrijden worden gespeeld tussen en uur op het Cruijff Court veld aan de Bizetstraat in Zevenaar. De teams hoeven niet elke middag te spelen. De leerlingen uit de groepen 7 en 8 kunnen zich vanaf volgende week opgegeven via inschrijfformulieren op school. Elk team moet begeleid worden door iemand van minimaal 21 jaar. Op woensdag 3 februari van uur is er weer het jaarlijks volleybaltoernooi voor de groepen 7 en 8 in sporthal Lentemorgen. De kinderen kunnen zich tot volgende week vrijdag op school aanmelden. Ook voor deze teams is begeleiding vereist. Externe info.

5 Cursus in Het Musiater. Muziek voor kleuters (4 5 jaar) Veel kleuters houden van zingen, dansen en spelen met muziekinstrumenten. Tijdens de cursus 'Muziek voor kleuters' worden er bekende en nieuwe liedjes gezongen, wordt er bewogen op muziek en wordt er gespeeld op eenvoudige instrumenten. Hierbij komen verschillende muzikale aspecten langs, zoals hoog-laag, hard-zacht en snel-langzaam. Op donderdag 21 januari a.s. organiseert Het Musiater een gratis inloop-les Muziek voor Kleuters, aanmelden kan door te mailen naar info@hetmusiater.nl Bij voldoende animo starten de lessen de week erna. De cursus wordt gegeven door Martine Spruijt en is op donderdag om uur in Het Musiater in Zevenaar. De cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten en de prijs is 96,- (incl. liedjesmap). *De cursus vindt doorgang mits er voldoende aanmeldingen zijn. Rapunzel de Musical Met o.a. Sita Na zeven wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, komt Van Hoorne Entertainment in 2015 met de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical. Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als de mooie Rapunzel met de magische, lange vlecht die wordt opgesloten in een toren, waar ze wacht op haar redder. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scènes voor jong en oud. Samen met vrolijke muziek maakt dit Rapunzel De Musical tot hét familiesprookje van dit seizoen. Kom verkleed! Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even swingen tijdens het Prinsen en Prinsessenbal. Zaterdag 16 januari 2016 Aanvang: uur en uur Prijs: 17,50 (excl. consumptie Rabobankzaal Brammetje Baas, de show! Naar het bekende verhaal van Tamara Bos Voor alle lieve, drukke, niet saaie, snelle, slimme, grappige, gewone en ongewone mensen vanaf 7 jaar. Brammetje heeft heel veel vragen in z n hoofd. Brammetjes hersenen zitten nooit stil, en hij zelf daarom ook niet. Zoals hoeveel kopjes passen er op een stapel? Hebben mieren ook klaar-overs om veilig over te steken? Of kun je ze beter een handje helpen? Als je op een stoel kunt zitten, kan een stoel dan ook op jou zitten? Hoeveel woorden zijn er met een oe? Hoe zou het zijn als álle woorden een oe hadden?

6 Allemaal vragen die Brammetje Baas ( Broemoetjoe Boes ) zich stelt. Vragen waar zijn hoofd mee volstroomt. Brammetje is een gewone jongen. Hij is dromerig én druk. En beweeglijk, soms heel beweeglijk, soms zo beweeglijk dat hij er zelf moe van wordt. (Misschien is hij toch niet zo n heel gewone jongen.) Brammetje Baas is een show vol korte avonturen met jongleren, goochelen, acrobatiek, muziek, zang, dans en gesprekken. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tamara Bos. Zondag 14 februari 2016 Aanvang uur Prijs 12,50 (excl. consumptie) Rabobankzaal Agenda. zaterdag 08/01 basisscholenkampioenschap tafeltennis sporthal Lentemorgen: uur: groepen 5 en uur: groepen 7 en 8 dinsdag 12/ uur: groep 8C TechnoPlaza L.C. Landeweer woensdag 13/ uur: voorrondes kampioenschappen schoolbowlen zaterdag 16/01 oud papier Lentemorgen II zondag 17/ uur: kinderkerk Ons Huis, thema: schaap 507 dinsdag 19/ uur: groep 8B TechnoPlaza L.C. Landeweer woensdag 20/ uur: voorrondes kampioenschappen schoolbowlen donderdag 21/ uur: groep 6B NME Bevers en hun sporen uur: kind op het podium cluster 3 (1/2B, 1/2D, 4B) vrijdag 15/ uur: kind op het podium cluster 6 (5A, 6A, 7C, 8A) dinsdag 26/ uur: groep 8A TechnoPlaza L.C. Landeweer woensdag 27/01 start Nationale Voorleesdagen uur: halve finale / finale schoolbowlen donderdag 28/ uur: groep 6A NME Bevers en hun sporen vrijdag 29/01 nieuwsbrief nr. 7 met daarin de informatie over Carnaval

Info, 8 januari 2016 Beste ouders /verzorgers, Andere gymtijden vanaf 1 februari Keuzecursus

Info, 8 januari 2016 Beste ouders /verzorgers, Andere gymtijden vanaf 1 februari Keuzecursus Info, 8 januari 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Ik wens iedereen een gezond en leerzaam 2016 toe namens het hele team van de Wissel. Andere gymtijden vanaf 1

Nadere informatie

Geef mij maar een boek.

Geef mij maar een boek. Nieuwsbrief nr. 8, schooljaar 2015-2016 27 februari 2016 ALGEMEEN. Geef mij maar een boek. Afgelopen week is de actie Geef mij maar een boek van start gegaan. Een initiatief van de Nederlandse boekhandelaren.

Nadere informatie

Nog even ter herinnering: woensdag 17 juni is de laatste studiedag van dit schooljaar.

Nog even ter herinnering: woensdag 17 juni is de laatste studiedag van dit schooljaar. Nieuwsbrief nr. 11, schooljaar 2014-2015 29 mei 2015 ALGEMEEN. Enquêtes. Vorige week vrijdag hebben wij u laten weten dat het probleem met het versturen van de ingevulde lijsten verholpen was. Woensdag

Nadere informatie

VALKJE 8 2010. Welkom Beste ouders en verzorgers, Nieuws vanuit de zorg. Schooljaar 2014-2015

VALKJE 8 2010. Welkom Beste ouders en verzorgers, Nieuws vanuit de zorg. Schooljaar 2014-2015 Welkom Beste ouders en verzorgers, 20 MAART 2015 Verslag informatieavond Op 4 maart hebben een 40-tal ouders de informatieavond bijgewoond. Als eerste hebben zij een presentatie gekregen van Ingrid Roelofs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Brammetje Baas De Bazenklas circusworkshops

Brammetje Baas De Bazenklas circusworkshops workshops Brammetje Baas De Bazenklas circusworkshops Workshops voor leerlingen door Brammetje zelf gegeven! 1 Theater in School Brammetje Baas de Theatervoorstelling is een nieuw verhaal over Brammetje.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 17 Jaargang 10 18-12-2015

De Zegge s. Nieuwsbrief 17 Jaargang 10 18-12-2015 De Zegge s Nieuwsbrief 17 Jaargang 10 18-12-2015 Agenda Maandag 21 december t/m Kerstvakantie vrijdag 1 januari Maandag 4 januari 2016 Eerste schooldag na de vakantie Maandag 11 januari Inloopspreekuur

Nadere informatie

Info september CBS t Klinket In deze info

Info september CBS t Klinket In deze info Info september 2017 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar...

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7, schooljaar januari 2016 ALGEMEEN.

Nieuwsbrief nr. 7, schooljaar januari 2016 ALGEMEEN. Nieuwsbrief nr. 7, schooljaar 2015-2016 29 januari 2016 ALGEMEEN. Vrijdag 5 februari vieren we weer Carnaval. Ouders / verzorgers brengen deze ochtend hun kind(eren) in de groep en gaan weer naar buiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4, schooljaar 2015-2016 19 november 2015 ALGEMEEN. Vrijwillige ouderbijdrage en schoolreisje.

Nieuwsbrief nr. 4, schooljaar 2015-2016 19 november 2015 ALGEMEEN. Vrijwillige ouderbijdrage en schoolreisje. Nieuwsbrief nr. 4, schooljaar 2015-2016 19 november 2015 ALGEMEEN. Vrijwillige ouderbijdrage en schoolreisje. Op 3 november is de brief voor de vrijwillige ouderbijdrage en het schoolreisje verstuurd.

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

JOUW TALENT. Activiteitenkalender. Krakeel, Wolfsbos en Zuid. Hoogeveen. van herfst- tot kerstvakantie. Sportief

JOUW TALENT. Activiteitenkalender. Krakeel, Wolfsbos en Zuid. Hoogeveen. van herfst- tot kerstvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

KUNSTkatern basisschool De Regenboog. Locatie Wevelaan Schooljaar 2013-2014

KUNSTkatern basisschool De Regenboog. Locatie Wevelaan Schooljaar 2013-2014 KUNSTkatern basisschool De Regenboog Geachte leerkracht, ouder en/of verzorger, Locatie Wevelaan Schooljaar 2013-2014 Het Utrechts Centrum voor de Kunsten verzorgt dit schooljaar een breed en mooi aanbod

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

16 januari 2015 Nummer 9

16 januari 2015 Nummer 9 16 januari 2015 Nummer 9 Inhoud: Apenkooi toernooi Rusheuvel Ouder-(kind) gesprekken n.a.v. het eerste rapport Jeugdpronkzitting Carnaval 2014 Gezinsviering Nieuwe website Vreedzame school blok 3 Verkeerstuin

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 DE KLAPPER nr 13 Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 st.michael@rvko.nl www.st-michael.nl Brede schoolactiviteiten Ook na de voorjaarsvakantie kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017

Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 Naschoolse Activiteiten v.a. Mei 2017 MAANDAG Wij gaan op berenjacht Meespeeltheater voor jonge kinderen. Fysieke theaterworkshops waar de nadruk ligt op samenspel en het leren van de eerste basisprincipes

Nadere informatie

Tijdens ons overleg (Guido, Paul, Raymond, Mark) hebben we gesproken over intensieve samenwerking tussen ROC van Twente en Hengelo Sport

Tijdens ons overleg (Guido, Paul, Raymond, Mark) hebben we gesproken over intensieve samenwerking tussen ROC van Twente en Hengelo Sport Samenwerking ROC van Twente en Hengelo Sport schooljaar 2015 2016. Tijdens ons overleg (Guido, Paul, Raymond, Mark) hebben we gesproken over intensieve samenwerking tussen ROC van Twente en Hengelo Sport

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website:

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 06 donderdag 20 december 2018 met de digitale

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Brammetje Baas De Theatervoorstelling een theatervoorstelling voor scholen en theaters naar het bekende boek van Tamara Bos

Brammetje Baas De Theatervoorstelling een theatervoorstelling voor scholen en theaters naar het bekende boek van Tamara Bos Lesbrief Brammetje Baas De Theatervoorstelling een theatervoorstelling voor scholen en theaters naar het bekende boek van Tamara Bos Voor alle lieve, drukke, niet saaie, snelle, slimme, grappige, gewone

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Activiteitenladder Najaar 2010

Activiteitenladder Najaar 2010 Activiteitenladder Najaar 2010 Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen Activiteitenladder Najaar 2010 De Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen heeft weer een veelzijdige Activiteitenladder

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 08. jaargang 22

Nieuwsbrief 08. jaargang 22 Nieuwsbrief 08 jaargang 22 obs Dik Trom Wormerstraat 25, 2131 AX Hoofddorp tel: 023 561 33 11 e-mail: nieuwsbrief@diktromschool.nl web: www.obsdiktrom.nl obs De Ontdekking Van den Berghlaan 76-78, 2132

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het De activiteitenfolder voor Zuid-Oost is er weer! Het nieuwe jaar is weer begonnen en we bieden ook nu weer te gekke activiteiten na schooltijd aan voor kinderen uit de wijk Zuid-Oost. Het aanbod is voor

Nadere informatie

Cultuurplan basisschool De Regenboog

Cultuurplan basisschool De Regenboog Cultuurplan basisschool De Regenboog (2015-2016) Dukdalf 28 3961 LA Wijk bij Duurstede 1 Dit beleidsplan omvat de volgende punten: Wat is onze visie op cultuur? Wat willen we dit jaar veranderen? Hoe pakken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19 Warmoes 321 0 413 Vinken 321 0 412 Jaco 321 0 410 Kijkin 321 0 411 www.borgmanschool.nl Kopij voor dinsdag inleveren bij de locatieredacteur; zie website BN. Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag PAPERCLIP Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 2 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-2 Schoolfoto s Studiedag Eindtoets groep 8 De onderbouw en de kermis Groep 8 en de plusgroep Gevonden

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

PRIKBORD 3 3 september 2014

PRIKBORD 3 3 september 2014 PRIKBORD 3 3 september 2014 3 november 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Woensdag 9 nov. Donderdag 10 nov. Vrijdag 11 nov. Maandag 14 en dinsdag 15 nov Woensdag 16 nov. Nationaal schoolontbijt (kinderen

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 JANUARI 2015

NIEUWSBRIEF 4 JANUARI 2015 Vanuit de directie Leerlingzorgdagen In en februari heeft iedere groep een leerlingzorgdag. Op deze dag is een uitgebreide evaluatie op groepsniveau en op kindniveau. Hoe staat de groep, de leerling ten

Nadere informatie

Docentenhandleiding Educatieprogramma

Docentenhandleiding Educatieprogramma Docentenhandleiding Educatieprogramma Hoe, wat & waar Primair Onderwijs groep 3 t/m 6 Inhoud Het Dordrechts Museum..p.3 Algemene doelstelling programma...p.3 Aansluiting bij kerndoelen. p.3,4 Programma:Hoe,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TALENTA Schooljaar 2015-2016 November

NIEUWSBRIEF TALENTA Schooljaar 2015-2016 November NIEUWSBRIEF TALENTA Schooljaar 2015-2016 November Start van verschillende activiteiten : Van Talenta Beste leerlingen, Talenta Inmiddels is het nieuwe school jaar al ongeveer twee maanden bezig. Er wordt

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

Geachte ouders en verzorgers,

Geachte ouders en verzorgers, Geachte ouders en verzorgers, De Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam organiseert in De Singel in het schooljaar 2013-2014 wederom een aantal boeiende en uitdagende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 januari

Nieuwsbrief 23 januari Nieuwsbrief 23 januari Trefwoord In deze nieuwsbrief Thema: Dat heb je verdiend! Trefwoord Rapporten Lezen 2 Wist u dat? 3 Eerste H Communie. Tafeltennistoernooi LeerKRACHT 5 De komende weken werken de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Agenda. 14 januari Studiedag, alle leerlingen vrij. 23 januari Open dag. 25 januari Nieuwsbrief 10.

Nieuwsbrief 9. Agenda. 14 januari Studiedag, alle leerlingen vrij. 23 januari Open dag. 25 januari Nieuwsbrief 10. Nieuwsbrief 9 Agenda 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari 2019 Nieuwsbrief 10 8 februari 2019 Nieuwsbrief 11 15 februari 2019 Versieren Carnaval 8 februari

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 36,

INFO. Jaargang 23, Nummer 36, INFO Jaargang 23, Nummer 36, 13-6-2017 Maandag 12 juni Directie aanwezig Dinsdag 13 juni Directie aanwezig Woensdag 14 juni Donderdag 15 juni Directie s ochtends aanwezig Vrijdag 16 juni Directie aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 16 februari 2015 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Opgroeigids Schoolvoetbaltoernooi Grote DLS Talentenshow Groep 5 St Kinderopvang DLS

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie