NMF Compensatoren. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NMF Compensatoren. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen"

Transcriptie

1 NMF Compensatoren Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen

2 Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige ervaring met de beschreven producten. Er zijn vele factoren van invloed op het functioneren van de producten, waaronder de inbouwwijze en het functioneren van de installatie, daarom kunnen algemene aannames tijdens het gebruik veranderen. Het is essentieel dat de klant de toepasbaarheid van individuele producten controleert door grondig te testen. Om deze redenen en vanwege het uitgebreide toepassingsgebied van onze producten kan NMF Techniek BV in individuele gevallen geen verantwoording nemen betreffende de juistheid van onze aanbevelingen. Bij specifieke toepassingen is het daarom belangrijk met ons contact op te nemen. Deze catalogus is met de grootste zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de informatie die u hier vindt onvolledig of onjuist is. Mocht dit het geval zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via telefoon: +31(0) , fax: +31(0) , of

3 Dynamisch afdichtingen voor een lange standtijd en een optimum aan bedrijfszekerheid en rentabiliteit Rendement in afdichtingen en draaikoppelingen Door het combineren van afdichtsystemen, gecombineerd met 25 jaar ervaring, is NMF in staat om de juiste oplossing te bieden om afdichtproblemen op te lossen en een reductie van cost-of-ownership en downtime te realiseren. Maatwerk is bij ons dagelijks werk! Veel producten kunnen met certificaten geleverd worden zoals EC1935:2004, FDA compliance, TA-Luft, Fire-Safe, BAM, EN10204, etc. De kikker staat niet voor niets in ons logo. Bij vervuiling sterft de kikker als één van de eersten en wij willen met dit logo aangeven, dat onze afdichtingen en andere producten niet lekken tijdens normaal gebruik en daarmee milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Mechanical seals voor de zwaarste toepassingen druk tot 8 bar en toeren tot 8 m/sec modulair systeem voor het optimaal aanpassen van de afdichting aan de afdichtplaats zowel positieve draaimoment overbrenging als een grote depotruimte voor smeermiddel zorgen voor een lange en storingsvrije werking kant en klare cassette dichting voor het meteen kant en klaar inbouwen, geen ombouw nodig met omvangrijk accessoire en reservedelen programma Voor dynamisch afdichten van hoog-viscose, kleverige en korsten bouwende media Lipafdichtingen in hun meest veelzijdige vorm geen inloopsporen op de as! druk belastbaar tot 8, 15 en zelfs tot 150 bar rotatiesnelheid tot 40 m/s of rpm grote variatie in materialen door modulaire vorm zeer lange levensduur bij vervanging van oliekeerringen vanwege inloopsporen geen reparatie van de as nodig lage wrijving en daardoor minder slijtage minder vermogensverlies vanwege minder draaimoment op de as eenvoudige vervanging bij oliekeerringen, stopbuspakkingen of mechanical seals Voor standtijdverlenging bij pompen, mengers, mixers, tandwielkasten en veel meer Beveerde afdichtingen voor de grootste dichtheid beveerde afdichtsystemen volgens TA-Luft / VDI 2440 (ca. 100 bar, 450 C) en Fire-safe (160 bar, 750 C) Langdurig lekvrij door de veer ondersteunde samendrukking van de afgestemde pakking TA-Luft ombouwsets, compleet met stopbuspakking, dekseldichting, veerzuilen en rekenkundige controle van de TA-Luft geschiktheid Voor het opheffen van de zetverschijnselen en het volumeverlies door gebruik, slijtage en veroudering tel. +31(0) fax +31(0)

4 Statische afdichtingen in vele varianten voor beheersing van extreme bedrijfsomstandigheden Het NMF producten programma omvat een compleet pakket aan bijzondere afdichtingen en draaikoppelingen. Sinds vele jaren worden de afdichtsystemen o.a. gebruikt in de industrie, chemie, petrochemie, staalindustrie, papierproductie, landbouw, verfindustrie, waterzuivering, machinebouw en levensmiddelenindustrie. Belangrijke voordelen zijn de levensduurverlenging en het verbeterde afdichten die samen tot een grotere bedrijfszekerheid en een reductie in cost-of-ownership en downtime leiden. Speciale afdichtingen voor apparaten en installatiedelen in het hoge druk- en hoog temperatuurbereik beveerde en uitblaaszekere afdichtingen met het nevenkracht principe spiraalgewonden en carrier afdichtingen met groot elastisch herstelvermogen individuele oplossing ter optimalisatie van een dichtsysteem bijvoorbeeld bij mangaten en hoge druk warmtewisselaars inclusief engineering, montage en TÜV goedgekeurde documentatie Zodat regelmatig optredende druk- en temperatuurwisselingen het productieproces en de continuïteit niet beïnvloeden Kamprofiel afdichtingen derde generatie super elastisch afdichtelement met verhoogd elastisch herstelvermogen geringe magazijnkosten en flexibele toepassing door multi drukring voor gebruik bij 2 of meer druktrappen conform EN 1514, EN alsook TA-Luftstandaard ring-joint, spiraalgewonden afdichtingen, lasafdichtingen en andere speciale afdichtingen tot een diameter van 6 m leverbaar moderne berekeningssoftware met calculatiestandaards volgens EN , AD- Merkblatt en nog 5 standaards Zodat de afdichting dicht blijft: flenscalculatiesoftware voor de berekening van het gehele dichtsysteem Servicedienstverlening ter plaatse ombouw van afsluiters op de TA-Luft-standaard reparatie, bewerkingen, afdichten en ombouw voor pompen en afsluiters op ons dichtsysteem flenzen opmeten met laseroptische vlakheidsmeting, montage met bouten reksysteem optimalisatie van installatiedelen door middel van een met een laser aangebracht harde laag hoge chemische bestendigheid, meerdere soorten harde lagen beschikbaar Levensduurverlenging, slijtage minimaliseren, breuk voorkomen: gelaserde harde laag tel. +31(0) fax +31(0)

5 Draaikoppelingen en draaidoorvoeren voor complexe en standaard toepassingen Continu roterende draaikoppelingen in veelvoudige uitvoeringen, lichte uitvoering diameters van 1/8 tot 4 werktemperatuur tot 250 C drukken tot 700 bar naar keuze mono-flow of duo-flow voor media zoals water, lucht, vacuüm, stoom, thermische- of hydraulische olie voor snelle en langzame rotatie Bieden de mogelijkheid om één of meerdere vloeistoffen te transporteren tussen een vast en een continu roterend punt Draaikoppelingen in de meest stabiele uitvoering zowel voor vloeibare en gasvormige media als roterende installatiedelen geven beweegbare buizen de juiste houding leverbaar van 1/4 tot 42, uit staal en edelstaal klantspecifieke aanpassingen mogelijk door modulair bouwsysteem variabele aansluitmogelijkheden beweegbare scharen als alternatief voor slangen meervoudige draaikoppelingen eventueel met elektrische draaidoorvoer voor specifieke toepassingen Voor een betrouwbaar transport van uiteenlopende media op alle gebieden Slangenlaadarm en klaptrappen bij het verladen met slangen of traditionele laadarmen bedieningsgemak en werkverlichting vermijding van gevaarlijke situaties door slimme constructies langere levensduur van de slangen vergrote werkveiligheid en het voorkomen van blessures door goede hanteerbaarheid milieubescherming door geleide slangbeweging klaptrappen tot 10 m breedte, veiligheidskooien evenzo Verladingstechniek, individueel aangepast aan de plaatselijke situatie Bezoek ons ook online op: NMF Techniek BV Tel.: +31(0) Woortmansdijk 30 Fax: +31(0) NL-9608 TB Westerbroek tel. +31(0) fax +31(0)

6

7 v Algemene informatie Industriële processen hebben in sommige situaties een flexibele verbinding tussen twee aansluitingen nodig vanwege een mogelijke axiale-, radiale- of lengtebeweging. De oplossing voor dit probleem zijn de compensatoren gefabriceerd door Gambit en in overeenstemming met de individuele eisen van de gebruiker. Ze worden gebruikt als flexibele verbinding om thermische uitzetting, zijdelings bewegingen en vibraties te compenseren, terwijl ze tevens geluid dempen en het doorgeven van vibraties in de installatie reduceren. Compensatoren worden gebruikt in kracht installaties, gas turbines, chemische industrie, petrochemische industrie, papier industrie en de cement industrie. Steeds meer compensatoren worden gebruikt bij uitlaatgas behandelingen en ontzwavelingsinstallaties. De compensatoren worden vervaardigt uit materialen die zowel bestendig zijn tegen hoge temperaturen, tot C, als tegen chemicaliën. Het drukbereik van de compensator bedraagt -0,2 tot 0,3 bar. Het toepassen van een compensator biedt verschillende voordelen. Dankzij de hoge elasticiteit samen met de minimaal benodigde inbouwruimte, het gemak van de inbouw en de eenvoudige uitwisseling, kunnen ze verplaatsingen in alle richtingen opvangen. Het gebruik van materialen als PTFE en aramide garanderen een hoge mate van dichtheid in een groot temperatuurbereik en voor vele media. Compensator materialen worden door Gambit vervaardigd voor de toepassing van de klant en gedefinieerd in tekeningen en specificaties. De ontwerpen zijn zeer divers en zijn in de eenvoudigst enkele laag uitvoering tot ontwerpen met vele samengestelde lagen leverbaar. De lagen kunnen bestaan uit PTFE voor een verhoogde chemische weerstand als ook uit kwarts of keramische lagen met verhoogde weerstand tegen hoge temperaturen. Op aanvraag kunnen ze voorzien worden van extra thermische isolatie. Dankzij de implementatie van moderne materialen en ontwerpen hebben de huidige materialen, gecoate materialen en materiaal films niet alleen uitstekende thermische en chemische resistentie, maar ook een hoge weerstand tegen mechanische en vermoeidheidsdeformaties. De assemblage methode is afhankelijk van de specificatie van de klant en de lokale inbouwomstandigheden. Compensatoren kunnen uitgerust worden met flenzen, kunnen rechtstreeks aan een leiding gemonteerd worden of op een nader aangegeven wijze gemonteerd worden. We bieden vijf verschillende standaard materialen aan voor compensatoren: Materiaal type Temperatuur bereik TKCH 280 tot 280 C + chemisch agressieve media* TK 450 tot 450 C TK 600 tot 600 C TKCH 600 tot 600 C + chemisch agressieve media* TK 800 tot 800 C * uitzonderingen fluoriden en waterstof-fluoriden tel. +31(0) fax +31(0)

8 v Vanwege de diversiteit van het gebruik van compensatoren en afhankelijkheid van lokale condities worden de compensatoren ontworpen naar aanleiding van de data van de gebruiker. Om de compensator goed te kunnen ontwerpen zijn de volgende gegevens van belang: Af te dichten medium - essentieel voor de materiaalkeuze. Compensatoren worden veel in uitlaatgassystemen gebruikt. Wat meegenomen dient te worden is het verbrandingsproces en de chemische samenstelling van de uitlaatgassen. De fluor- en zwavelverbindingen zijn het meest agressief. Bij zeer hoge temperaturen moet eveneens de concentratie zuurstof in achting genomen te worden. Aangezien chemische factoren in de vloeibare fase vaak agressievere eigenschappen hebben dan in de gasvormige fase, dient het vochtgehalte in het medium aangegeven te worden. De compensator dient zo geconstrueerd te worden, dat condensatie vermeden wordt. Bij het ontwerp en de productie van compensatoren moet ook in acht worden genomen, dat er roet en stof in het medium kan zitten. Indien het medium vaste deeltjes bevat moet men rekening houden met de concentratie, vorm, hardheid, snelheid en de stromingsrichting. Het gecomprimeerde medium is het belangrijkste criterium voor de dichtheid van de compensator. Andere oplossingen worden alleen gebruikt voor het stofdicht houden en in andere gevallen voor het volledig afdichten bijvoorbeeld bij giftige gassen en stoffen. Druk en stroming - hebben een invloed op de constructie van de compensator, het ontwerp, de toegepaste materialen, de hoeveelheid en de dichtheid van de lagen en alle beveiligingen. De drukpulsaties en fluctuaties zijn van groot belang. De compensatoren van kunnen een maximum werkdruk van 0,3 bar aan. De langere compensatoren zijn duidelijk gevoeliger voor hogere en variabele druk. Een grote en snelle stroming leidt tot wrijving in de compensator en kan tot een overschrijding van de gedefinieerde limiet voor laminaire stroming leiden met als gevolg ongecontroleerd en onvoorspelbare pulsaties. Verplaatsingen en mechanische interacties - kunnen overwegingen zijn om de afmetingen te wijzigingen of om meer bestendige materialen toe te passen. In een aantal gevallen wordt meer dan één compensator toegepast. bij grote verplaatsingen. Bij het ontwerp zijn axiale druk en fluctuaties, zijde- en hoekverplaatsingen en rotatie in te calculeren. Zeer relevant is de amplitude van de verplaatsingen bij gelijktijdige frequenties en de samenstelling van alle bewegingen. Temperatuur - wordt beschouwd als een van de moeilijkste factoren om te beheersen. Het gaat niet alleen om bescherming tegen hoge temperaturen. Dat kan ook opgelost worden met een goede warmtegeleiding. Het probleem is dat de afdichtingslaag oververhitten kan en de vochtigheid niet mag condenseren in de compensator. Voor het dampevenwicht moet ook met de omgevingstemperatuur rekening gehouden worden. 2 tel. +31(0) fax +31(0)

9 v Aanvraag formulier Om de juiste compensator aan te kunnen bieden verzoeken wij u dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen. I. Afmetingen A x B of ɸ Kanaal afmetingen: A w x B w of ɸ w Binnen diameter van de compensator: A z x B z of ɸ z Buiten diameter van de compensator: C Afstand tussen de flenzen: A p x B p of ɸ p Effectieve afmeting van de bouten: Ф otw boutgat diameter: Afstand tussen de boutgaten of flensdiameter: Flens dikte: Flens afmetingen: II. Medium Temperatuur van het medium: Type medium: Stof aandeel (g/nm3): Oplosmiddel aandeel (in %): Zwavel en zwavelverbindingen aandeel (%): Fluoriden aandeel (in %): Vochtigheid (in % relatieve vochtigheid): Positieve druk (mbar): Onderdruk (mbar): Druk sprongen: Waarde (mbar): Frequentie (Hz): Medium stromingssnelheid (m/s): III. Verplaatsingen Axiale Amplitude (mm): Transverse Amplitude (mm): Torsionele Amplitude ( ): Frequentie: Frequentie: Frequentie: tel. +31(0) fax +31(0)

10 v Aantekeningen 4 tel. +31(0) fax +31(0)

11 Algemene Leveringsvoorwaarden van NMF Techniek BV te Westerbroek 1. ALGEMEEN Deze Algemene Leveringsvoorwaarden maken deel uit van al onze aanbiedingen tot en onze overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en/of diensten. Op afwijkende condities kan geen beroep worden gedaan, tenzij en voor zover deze door ons uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd. 2. AANBIEDINGEN Al onze aanbiedingen, prijslijsten, catalogi, tekeningen, omschrijvingen en condities zijn vrijblijvend en niet bindend. De aanvrager is verantwoordelijk voor de gegevens aan ons verstrekt en voor de wijze, waarop deze gegevens ons ter kennis worden gebracht. Wij behouden ons ten allen tijde - ook indien daarvoor kosten in rekening zijn gebracht - de eigendom en het auteursrecht voor van de door ons uitgebrachte aanbieding, verstrekte ontwerpen, berekeningen, constructies en tekeningen. Deze mogen derhalve door de opdrachtgever niet worden gebruikt zonder onze schriftelijke toestemming, noch aan derden ter inzage of ten gebruik worden gegeven. 3. OVEREENKOMST De overeenkomst geldt pas als afgesloten, nadat wij de opdracht schriftelijk hebben bevestigd of nadat wij het bestelde hebben gefactureerd. Bezwaren tegen de opdrachtbevestiging dienen binnen vijf (5) dagen na de datum van onze bevestiging of factuurdatum te worden ingediend. Daarna zal de opdrachtgever aan de bevestiging gebonden zijn. 4. PRIJZEN Onze prijzen gelden voor levering af ons magazijn te Westerbroek tenzij anders overeengekomen. De prijzen zijn exclusief verpakking en BTW. Deze prijzen zijn gebaseerd op de tijdens het aangaan van de overeenkomst geldende prijzen en voorwaarden van toeleveranciers, valutakoersen, lonen, invoerrechten, belastingen, enz. In geval van verhoging van een en ander behouden wij ons het recht voor verschillen op de dag van levering alsnog dienovereenkomstig te verrekenen. 5. LEVERINGSTERMIJN De levertijden worden door ons zo nauwkeurig mogelijk opgegeven, doch zijn vrijblijvend en niet bindend. Bij overschrijding van de levertijd heeft de opdrachtgever niet het recht de overeenkomst te annuleren of enige schadevergoeding te vorderen. 6. LEVERING Levering geschiedt af ons magazijn te Westerbroek of af magazijn van onze leveranciers. De goederen gelden ten aanzien van levertijd en risico-overgang als geleverd op het moment, waarop zij genoemd magazijn ter verzending aan de opdrachtgever hebben verlaten. Zie Incoterms 2000 Ex Works leveringen. 7. BETALING Alle betalingen moeten binnen 30 dagen na factuurdatum geschieden, zonder aftrek van enige korting of compensaties, tenzij op de factuur vermeld. De betalingsverplichting wordt niet opgeschort door reclames, klachten of welke andere omstandigheid dan ook. Bij niet betaling binnen deze termijn is opdrachtgever vanaf de vervaldatum de wettelijke rente bij handelsovereenkomsten verschuldigd. Eventuele kosten, welke gemaakt worden ter incassering van een vordering, komen voor rekening van de opdrachtgever. 8. EIGENDOMSVOORBEHOUD Geleverde goederen blijven ons eigendom zolang door de koper de verschuldigde koopsom, met inbegrip van eventuele rente en kosten, niet aan ons is voldaan. In geval van wanbetaling is de opdrachtgever op eerste daartoe strekkende aanmaning verplicht de geleverde goederen weer ter onzer beschikking te stellen en aan ons af te geven. De daartoe te maken kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever. tel. +31(0) fax +31(0)

12 9. GARANTIE Wij verlenen op de door ons geleverde goederen alleen garantie voor materiaal en fabricagefouten, en wel indien en voorzover onze leverancier bereid is ons hiervoor garantie te verlenen. In dat geval zullen wij hetgeen wij op grond van een eventuele garantiebepaling van onze leverancier vergoed of herleverd krijgen, onder aftrek van de berekening van de door ons gemaakte kosten, aan de koper uitkeren, dan wel herleveren. De garantie vervalt indien de koper reparaties of veranderingen aan het geleverde heeft verricht of door derden laat verrichten, of niet aan zijn verplichting voldoet onze facturen binnen 30 dagen na factuurdatum te betalen. 10. AANSPRAKELIJKHEID 10.1 Opdrachtnemer is aansprakelijk voor schade die opdrachtgever lijdt en die het rechtstreeks en uitsluitend gevolg is van een aan opdrachtnemer toe te rekenen tekortkoming. Voor vergoeding komt echter alleen in aanmerking die schade waartegen opdrachtnemer verzekerd is, dan wel redelijkerwijs verzekerd had behoren te zijn Als het voor opdrachtnemer ten tijde van het aangaan van de overeenkomst niet of niet tegen redelijke condities mogelijk is een verzekering als bedoeld in lid 1 af te sluiten of daarna tegen redelijke condities te verlengen, is de vergoeding van de schade beperkt tot het bedrag dat door opdrachtnemer voor de onderhavige overeenkomst (exclusief BTW) in rekening is gebracht Niet voor vergoeding in aanmerking komt: a. bedrijfsschade waaronder bijvoorbeeld stagnatieschade en gederfde winst. Opdrachtgever dient zich desgewenst tegen deze schade te verzekeren; b. opzichtschade. Onder opzichtschade wordt onder andere verstaan schade die door of tijdens de uitvoering van het werk wordt toegebracht aan zaken waaraan wordt gewerkt of aan zaken die zich bevinden in de nabijheid van de plaats waar wordt gewerkt. Opdrachtgever dient zich desgewenst tegen deze schade te verzekeren; c. schade veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van hulppersonen of niet leidinggevende ondergeschikten van opdrachtnemer Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade aan door of namens opdrachtgever aangeleverd materiaal ten gevolge van een niet deugdelijk uitgevoerde bewerking. Op verzoek van opdrachtgever zal opdrachtnemer de bewerking opnieuw uitvoeren, met door opdrachtgever voor diens rekening aangeleverd nieuw materiaal Opdrachtgever vrijwaart opdrachtnemer voor alle aanspraken van derden wegens productenaansprakelijkheid als gevolg van een gebrek in een product dat door opdrachtgever aan een derde is geleverd en dat (mede) bestond uit door opdrachtnemer geleverde producten en/of materialen. 11. RECLAMERING De koper is verplicht de door ons geleverde goederen direct na ontvangst te controleren. Klachten over zichtbare afwijkingen van de geleverde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst door de koper bij ons schriftelijk worden ingediend. 12. GESCHILLEN Alle geschillen welke mochten ontstaan naar aanleiding van een offerte of levering van goederen, waarop de onderhavige voorwaarden geheel of ten dele van toepassing zijn, zullen ter onzer keuze worden beslecht door de bevoegde rechter te Groningen of een door de voorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Groningen te benoemen derde, die als goede man naar billijkheid een bindend advies voor beide partijen zal geven. 13. BINDEND RECHT Op alle offertes en overeenkomsten, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend toepasselijk het Nederlands Recht. Westerbroek, 26 juli 2011 tel. +31(0) fax +31(0)

NMF Verlading II Slangenlaadarmen. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

NMF Verlading II Slangenlaadarmen. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen NMF Verlading II Slangenlaadarmen Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige ervaring

Nadere informatie

NMF Verlading III Klaptrappen. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

NMF Verlading III Klaptrappen. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen NMF Verlading III Klaptrappen Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige ervaring met

Nadere informatie

NMF Draaikoppelingen V Draaidoorvoeren. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

NMF Draaikoppelingen V Draaidoorvoeren. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen NMF Draaikoppelingen V Draaidoorvoeren Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige ervaring

Nadere informatie

NMF Draaikoppelingen III Types F, LF, FP & LFP. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

NMF Draaikoppelingen III Types F, LF, FP & LFP. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen NMF Draaikoppelingen III Types F, LF, FP & LFP Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige

Nadere informatie

NMF Verlading IV Speciale hulpstukken. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

NMF Verlading IV Speciale hulpstukken. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen NMF Verlading IV Speciale hulpstukken Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige ervaring

Nadere informatie

NMF Draaikoppelingen II Types T, LT & DH. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

NMF Draaikoppelingen II Types T, LT & DH. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen NMF Draaikoppelingen II Types T, LT & DH Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige

Nadere informatie

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Kilinclar Automaterialen B.V. Edisonstraat RT ZOETERMEER

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Kilinclar Automaterialen B.V. Edisonstraat RT ZOETERMEER Artikel 1: Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen die Kilinclar Automaterialen B.V. doet, op alle overeenkomsten die zij sluit en op alle overeenkomsten die hiervan

Nadere informatie

Het gebruik van algemene voorwaarden. Hoe hanteren we voorwaarden eigenlijk? 1. Van toepassing verklaren.

Het gebruik van algemene voorwaarden. Hoe hanteren we voorwaarden eigenlijk? 1. Van toepassing verklaren. De ondernemersorganisatie voor het MKB-metaal Het gebruik van algemene voorwaarden mr. Jurjen-Rick Borest Bedrijfsjurist Hoe hanteren we voorwaarden eigenlijk? 1. Van toepassing verklaren. In alle gevallen

Nadere informatie

NMF Draaikoppelingen IV Types CF-TW, CF, HT & SO. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen

NMF Draaikoppelingen IV Types CF-TW, CF, HT & SO. Speciale oplossingen voor. bijzondere uitdagingen NMF Draaikoppelingen IV Types CF-TW, CF, HT & SO Speciale oplossingen voor bijzondere uitdagingen Copyright 2013 NMF Techniek BV, te Westerbroek De informatie in deze catalogus is gebaseerd op onze langdurige

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342.

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. 1. Toepasselijkheid 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Megens Oirschot bv, Bedrijvenweg 2, 5688 XH Oirschot

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Megens Oirschot bv, Bedrijvenweg 2, 5688 XH Oirschot Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Megens Oirschot bv, Bedrijvenweg 2, 5688 XH Oirschot 1 augustus 2009. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

ROLLUIK BOXMILANO. Email: info@broutec.nl www.broutec.nl Tel: 0031 (0)573 454242

ROLLUIK BOXMILANO. Email: info@broutec.nl www.broutec.nl Tel: 0031 (0)573 454242 ROLLUIK BOXMILANO Email: info@broutec.nl www.broutec.nl Tel: 0031 (0)573 454242 1 PAGINA 13/2 Rolluik Boxmilano Rolluik Boxmilano Boxmilano rolluik cassette worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. Artikel 1: Toepasselijkheid

Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. Artikel 1: Toepasselijkheid Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen die van Hooff handel en service doet, op alle overeenkomsten die zij

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaalster zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaalster zijn vrijblijvend. Algemene voorwaarden Artikel 1 - Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder vertaalster : Hieronymus Vertalingen, gevestigd te Perelaar 7, 5467 JH Veghel. KvK 17259821. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden LocalWebVision

Algemene Voorwaarden LocalWebVision - 1 - Algemene Voorwaarden LocalWebVision 1. Definities 1.1 Localwebvision: webdesign en grafische vormgeving. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Localwebvision een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN HABASIT BELGIUM N.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN HABASIT BELGIUM N.V. Habasit Belgium N.V. Leuvensesteenweg 542, unit A 1930 Zaventem Tel. +32 (0) 2 725 0430 belgium@habasit.com www.habasit.be ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN HABASIT BELGIUM N.V. 1. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FABEREXPOSIZE maart ALGEMEEN 1.1 Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn deze voorwaarden van toepassing. 1.

Algemene voorwaarden FABEREXPOSIZE maart ALGEMEEN 1.1 Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn deze voorwaarden van toepassing. 1. Algemene voorwaarden FABEREXPOSIZE maart 2017 1. ALGEMEEN 1.1 Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn deze voorwaarden van toepassing. 1.2 Onder "wederpartij" wordt in deze voorwaarden verstaan:

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN MIGHTYBRIGHTYSHOP

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN MIGHTYBRIGHTYSHOP ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN MIGHTYBRIGHTYSHOP Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder "MBshop": MightyBrightyShop, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden All Art Design B.V., B2B, versie 2014.

Algemene voorwaarden All Art Design B.V., B2B, versie 2014. Algemene voorwaarden All Art Design B.V., B2B, versie 2014. Artikel 1. Definities 1. Opdrachtnemer: All Art Design; 2. Opdrachtgever: de rechtspersoon, dan wel de natuurlijke persoon handelend in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Kok Duurzaam: eenmanszaak, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Kok Duurzaam: eenmanszaak, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kok Duurzaam: eenmanszaak, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68033788. Artikel 1 Algemeen 1.1 Bij de toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VERTAALBUREAU Euro-Com International B.V., GEVESTIGD TE Renkum (NL)

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VERTAALBUREAU Euro-Com International B.V., GEVESTIGD TE Renkum (NL) ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VERTAALBUREAU Euro-Com International B.V., GEVESTIGD TE Renkum (NL) Ingeschreven in het Handelsregister van Arnhem onder nummer 09146096. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Tekstbureau Kiki Koning Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Tekstbureau Kiki Koning en haar

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

1; Doorgedraaid: gebruiker van de hiernavolgende algemene voorwaarden.

1; Doorgedraaid: gebruiker van de hiernavolgende algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden & Garantiebepalingen // 19-12-2013.. 1. Algemeen 1; Doorgedraaid: gebruiker van de hiernavolgende algemene voorwaarden. 2; Opdrachtgever: iedereen die een offerte aanvraagt bij, dan

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden byflor Communications

Algemene Voorwaarden byflor Communications Algemene Voorwaarden byflor Communications 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler/schrijver en de opdrachtgever, met uitsluiting van

Nadere informatie

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden 1 Algemeen / Definities 1.1. Onder Designer Kollektiv wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de VOF Designer Kollektiv gevestigd te Hilversum.

Nadere informatie

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van, gevestigd te van der Heimstraat 50, 2582 SB, Den Haag. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Versie 2013-04-25 1 / 9 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32088879 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE

ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen 2. Aanbiedingen en offertes 3. Levering, reclames en garantie 4. Verlading en transport 5. Honorarium en prijzen 6. Betaling 7. Eigendomsvoorbehoud 8. Incassokosten

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bus Groep Nederland B.V. Handelsnaam BGN Parts. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Naarden. Deze

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

Verkoop- Leverings- en Betalingsvoorwaarden van Lisman Vorkheftrucks BV te IJsselstein, Nederland

Verkoop- Leverings- en Betalingsvoorwaarden van Lisman Vorkheftrucks BV te IJsselstein, Nederland Verkoop- Leverings- en Betalingsvoorwaarden van Lisman Vorkheftrucks BV te IJsselstein, Nederland Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Alle overeenkomsten van koop en verkoop worden uitsluitend beheerst door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA Artikel 1. Werkingssfeer 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Visa2china en opdrachtgevers. 2. Visa2china is bevoegd om bij

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SOLAR2020. Uw Specialist in Zonnepaneelsystemen.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN SOLAR2020. Uw Specialist in Zonnepaneelsystemen.NL ALGEMENE VOORWAARDEN SOLAR2020 Algemene voorwaarden Solar2020 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Solar2020 B.V. (KvK 61022748) en haar contractspartij

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Thijs Claassen Marialaan 79 5541 CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES 1. Opdrachtnemer: Thijs Claassen Hovenier; gevestigd te Reusel aan de Marialaan 79 (5541 CC) 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Meester Penning B.V., hierna te noemen "Meester Penning B.V.", op alle door Meester Penning B.V. gesloten

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger.

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offertes, aanbiedingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Friends of Retail vof Gevestigd en kantoorhoudende te 1067 TA, te Amsterdam aan de Osdorperweg 726, hierna te noemen: Friends of Retail. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Tekstschrijver Jill Leeuwe

Tekstschrijver Jill Leeuwe Freelance tekstschrijver Jill Leeuwe Tekstschrijver Waterdrieblad 2 1991GN Velserbroek Tel: +31(0)642461005 KvK: 59111550 BTW: NL202576863B01 ING: NL49 INGB 0008 8985 97 www.jillleeuwe.nl jill.leeuwe@gmail.com

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ILEXYS MRO-shop

ALGEMENE VOORWAARDEN ILEXYS MRO-shop ALGEMENE VOORWAARDEN ILEXYS MRO-shop 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij ILEXYS BV, gevestigd te Beerta (verder ILEXYS genoemd),

Nadere informatie

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN Windturbineservice BV (WTS BV) Algemene Inkoopvoorwaarden van Windturbineservice BV (WTS BV) te Dronten

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN Windturbineservice BV (WTS BV) Algemene Inkoopvoorwaarden van Windturbineservice BV (WTS BV) te Dronten ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN Windturbineservice BV (WTS BV) Algemene Inkoopvoorwaarden van Windturbineservice BV (WTS BV) te Dronten Artikel 1: Toepasselijkheid / offerte / totstandkoming 1.1. Deze inkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam

Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam Lamar communicatie Veemarkt 125 1019 CB Amsterdam www.lamarcommunicatie.nl Datum 17.06.2016 Onderwerp Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Snel Een Professionele Website. Onder Snel Een Professionele Website wordt verstaan de opdrachtnemer

Nadere informatie

L E I D I N G T E C H N I E K C O M P E N S A T O R E N

L E I D I N G T E C H N I E K C O M P E N S A T O R E N L E I D I N G T E C H N I E K STA AL Profiltra levert stalen compensatoren met diameters variërend van 15 tot 7000 mm. Ze zijn o.a. leverbaar in de volgende staalsoorten: AISI 304, 316, 321, 309, 310,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Henri Dunantplein 17 KvK 61258016 5961HK Horst IBAN NL 86 INGB 0002 2010 51 +31 (0)6 27 34 46 45 BTW nr NL203159755B01 www.morrisjacobsfotografie.nl info@morrisjacobsfotografie.nl Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie Artikel 1: definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Bewegingsvisie: Bewegingsvisie is een groep van samenwerkende orthopedische leveranciers

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Middeljans verstaan Geesje Middeljans- Boekholt, handelend onder de naam Middeljans

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten.

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten. Algemene voorwaarden Improve Training & Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en op elke met Improve Training & Coaching, hierna

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden...

Algemene leveringsvoorwaarden... Algemene leveringsvoorwaarden... Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bouwbedrijf Ben

Nadere informatie

ALGEMEEN Artikel 1. -----------

ALGEMEEN Artikel 1. ----------- Algemene Levering- en betalingsvoorwaarden F.J.L.M. van Heteren h.o.d.n. General Bikes Beemsterstraat 69 1023 TK AMSTERDAM Hierna verder te noemen General Bikes -- ALGEMEEN Artikel 1. -- 1. Alle orders

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

sealing elements (03) (03) Eriseals ERIKS nv Boombekelaan 3, B-2660 Hoboken, België

sealing elements (03) (03) Eriseals ERIKS nv Boombekelaan 3, B-2660 Hoboken, België sealing elements Eriseals DOCUMENTATIENUMME VAN DEZE PUBICATIE: 054307 (2002) VOO MEE INFOMATIE OVE DE INHOUD, BE: (03) 829 27 00 (03) 828 39 59 EIKS nv Boombekelaan 3, B-2660 Hoboken, België info@eriks.be

Nadere informatie

Compensatoren, weefsel

Compensatoren, weefsel , weefsel, weefsel Kempchen weefselcompensatoren 810 T 010-455 75 55 , weefsel, type-overzicht Type Omschrijving Bewegingsopname (noot 1) 110 U-compensator 120 Band-compensator ( 0,1 tot 0,3 ) LE (Lengte)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van de besloten vennootschap. MAASTRICHT AACHEN AIRPORT BV (Aerodrome Services) Gedeponeerd onder dossiernummer bij de

ALGEMENE VOORWAARDEN. van de besloten vennootschap. MAASTRICHT AACHEN AIRPORT BV (Aerodrome Services) Gedeponeerd onder dossiernummer bij de ALGEMENE VOORWAARDEN van de besloten vennootschap MAASTRICHT AACHEN AIRPORT BV (Aerodrome Services) Gedeponeerd onder dossiernummer 66013283 bij de Kamer van Koophandel Limburg Versie november 2016 Art.

Nadere informatie

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt.

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt. Van toepassing zijn: Algemene voorwaarden Alternatieve Kadobon BV en de aanvullende voorwaarden voor kerstpakketten, relatiegeschenken en andere bedrijfskado's, zoals hieronder vermeld. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van De Letterman.nl 1. Overeenkomst 2. Offertes

Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van De Letterman.nl 1. Overeenkomst 2. Offertes Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van De Letterman.nl Gedeponeerd bij De Kamer van Koophandel Rotterdam/nummer Januari 2005 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie