Zaterdag 16 juli uur Bingo Het is weer bingo tijd! U bent er toch ook tijdens dit leuke spelletje? Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zaterdag 16 juli 20.30 uur Bingo Het is weer bingo tijd! U bent er toch ook tijdens dit leuke spelletje? Deelname en toegang vanaf 12 jaar."

Transcriptie

1 Zaterdag 9 juli Gezellig bingo spelen. De prijzen staan weer klaar, u komt toch ook gezellig meedoen? Vrijdag 22 juli uur Disco zwemmen! Swingende muziek, de super glijbaan en de Aqua-Bubble, kortom veel spetter plezier in Simon s Zwem Arena! Ook de vakantie voor het zuiden is begonnen! Laten we daar op proosten en kom genieten op ons terras van een heerlijk drankje, zie onze vernieuwde drankenkaart en de speciaal bieren kaart van Lindeboom! Zaterdag 16 juli Het is weer bingo tijd! U bent er toch ook tijdens dit leuke spelletje? Zaterdag 23 juli De ballen rollen en de prijzen staan weer klaar, u komt toch ook voor een gezellige avond? Woensdag 20 juli uur met Simon s Peel Shuttle naar de markt in Panningen. Vertrek om uur kosten retour rit 3,50 p.p. Als de 1 ste Shuttle vol is vertrekt 2 de rit om uur. 1 ste rit retour vanuit Panningen uur 2 de rit retour uur. Reserveren is wel wenselijk, minimaal 1 dag van te voren. Maar reserveer snel want vol = vol! Waterpret We gaan weer een spetterende middag beleven in Simon s Zwem Arena.

2 Maandag 25 juli Het is weer bingotijd op maandag! Komt u ook gezellig mee doen? Deelname en toegang vanaf 12 jaar. Woensdag 27 juli Vandaag viert Simon zijn minion verjaardagfeestje! Hij wordt 301 jaar oud! Wat we allemaal gaan doen is nog een verrassing maar het beloofd een leuke middag te worden! Zie flyers en posters t.z.t. Zaterdag 30 juli Kinderbingo We hebben leuke prijzen! Wil jij mee doen koop dan een kaartje voor 1,- Dinsdag 26 juli Minion ochtend Het minion avontuur gaat beginnen! Ben jij er ook bij? Minion speuren Snap jij de minion taal? En vind jij de weg naar de minions? Donderdag 28 juli Simon s Knutselclub Een coole minion knutsel gaan we maken! uur Naar de Groote Peel in Simon s Peel Shuttle en hier gaan we op rovers pad met de zwarte raven! Kosten 5,50 Schrijf voor 27 juli in bij de receptie uur Minion spektakel Je gelooft niet wat er vanavond allemaal te gebeuren staat! Kom en beleef het mee! Vrijdag 29 juli Zeepzeilvoetbal Glijden en rennen tijdens dit coole en glibberige spel. Jaarmarkt Meijel! De gezellige markt start om uur en wij pendelen vanuit de camping naar de jaarmarkt! Wilt u gezellig mee dat kan al voor 1,- p.p. enkele rit (contant betalen bij de chauffeur). De pendeltijden zijn als volgt: vanaf uur tot uur elke 30 minuten. Voor ritten na uur kunt u telefonisch contact opnemen met: Dinsdag 26 juli is de start van de jaarlijkse fiets vierdaagse De Peel. De start en finish in Meijel is bij D n Binger, Alexanderplein 2. U kunt dagelijks tussen en uur starten voor de fietsroute van 30 km en tussen en uur voor de route van 45 km of 60 km. Wij wensen u veel fietsplezier! Toeristische tip in de omgeving: 31 juli Picknick bij Raspberry Maxx Tussen de frambozenstruiken of op het gras heerlijk smullen van een picknick. U kunt vanaf 12 uur de picknickmand ophalen. U dient zich van te voren wel aan te melden via Toeristische tip in de omgeving: 30 en 31 juli Internationaal historisch festival met meer dan 2000 tractoren, oude ambachten, kinderattracties en nog veel meer! Geopend vanaf uur Ninnesweg 176, in Panningen

3 Maandag 1 augustus Het is weer bingotijd op maandag! Komt u ook gezellig mee doen? Donderdag 4 augustus Weerwolven van wakker dam! 10+ Een leuk spel voor onze tieners! Lipdub Ook dit jaar kun jij weer mee doen in onze eigen gemaakte lipdub! Dinsdag 2 augustus Boe! We gaan een halloween knutsel maken! Durf jij ook te komen? Levend cluedo Kun jij er achter komen wie de moordenaar is? Aansluitend kun je met Simon op de foto! Vrijdag 5 augustus uur 10 tellen in de rimboe! We spelen verstoppertje maar dan verkeerd om! uur Spooktour Durf jij in Simon s Peel Shuttle te stappen en mee te gaan met deze griezeltour en kun jij de weg terug vinden naar de camping? Onder de 12 jaar alleen deelname in het bijzijn van een volwassenen. Lijkt het jou leuk om mee te helpen aan de spooktour meldt je dan even bij Inge. Woensdag 3 augustus We gaan knutselen voor de lipdub! Kom jij ook? uur met Simon s Peel Shuttle naar de markt in Panningen. Vertrek om uur kosten retour rit 3,50 p.p. Als de 1 ste Shuttle vol is vertrek 2 de rit om uur. 1 ste rit retour vanuit Panningen uur 2 de rit retour uur. Reserveren is wel wenselijk, minimaal 1 dag van te voren. Maar reserveer snel want vol = vol! Waterpret Kunnen griezels ook zwemmen? Daar kom je vandaag achter uur Halloween diner voor kids! Mmm.. smullen en griezelen van dit Halloween menu! Kosten 5,50 Aansluitend oefenen voor de Lipdub! Schrijf je in vóór 2 augustus Zaterdag 6 augustus We slapen een beetje uit na de spokentocht. Mijn vader is de beste! Geef jezelf en je vader op voor deze te gekke middag én avond! uur Vervolg mijn vader is de beste! Welke vader is het allerbeste? Daar kom je vanavond achter.

4 Maandag 8 augustus Kooktheater Een nieuw avontuur en lekker smullen! Kom jij ook? uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan weer klaar, u komt toch ook voor een gezellige avond? Donderdag 11 augustus Generale repetitie We gaan de musical van voor tot achter spelen! Survival test We gaan kijken hoe goed jij kunt overleven in de jungle! Aansluitend kun je met Simon op de foto gaan! Voorafgaand aan de musical hebben wij voor alle kinderen musicalmenu. Voor 3,- kun jij lekker komen smikkelen. Wil jij komen schrijf je dan in vóór 10 augustus uur Tarzan de musical De kinderen hebben hard geoefend en hopen op veel publiek, u komt toch ook kijken naar deze musical sterren? Dinsdag 9 augustus Auditie musical Wil jij een rol in de musical? Laat dan nu zien hoe goed jij kunt zingen, dansen en acteren! Er is voor iedereen een rol Bekend maken rol verdeling musical We maken bekend wie welke rol krijgt in de musical. Ook delen we de tekstboekjes uit, dan kun je alvast gaan oefenen! Aansluitend Gaan we stoere survival spellen spelen! Ook als je niet mee doet aan de musical kun je wel met deze spellen mee doen! Vrijdag 12 augustus We gaan een leuke Simon knutsel maken! Peelgeluk middag Ga jij mee opzoek naar het Peelgeluk? Meer info over deze middag zie flyer t.z.t. Zondag 14 augustus uur Mini foodfestival Vandaag is het zo ver, de gezellig festival dag is aangebroken! Om uur zal het festival beginnen dus zorg dat je kraampje met hapjes op tijd klaar staat! Zodat we er samen een leuke, smaakvolle en onvergetelijke dag van kunnen maken! De info flyer hierover volgt nog! Woensdag 10 augustus Knutselen musical We gaan er voor zorgen dat het decor te gek wordt! Spijkerbroek hangen! Wie is er in de jungle het sterkste? We gaan het zien tijdens het spijkerbroek hangen. Mocht het weer te slecht zijn, dan zijn er andere coole water spelletjes! uur We gaan de musical oefenen! Heb jij een rol in de musical? Mis dit dan niet! Zaterdag 13 augustus uur De glijbaan ligt in het water en er zijn lesgevers in het water, dus ook kinderen die nog geen diploma hebben mogen met drijfmiddel en onder toezicht van één van de ouders/ wettelijk vertegenwoordiger van de glijbaan! uur Muzikale bingo Een swingende bingo avond staat voor de deur! U komt toch ook? Ook onder de 12 jaar mag je vanavond mee doen!

5 Maandag 15 augustus Kooktheater Benieuwd waar het deze keer over gaat en wat voor lekkers we gaan maken? Kom dan zeker kijken! Aansluitend bekendmaking prijswinnaars kleurwedstrijd De ballen rollen en de prijzen staan weer klaar, u komt toch ook voor een gezellige avond? Dinsdag 16 augustus Kom kijken welke knutsel we vandaag gaan maken! Mini foodfestival speurtocht, super cool! Kom jij ook mee doen? Woensdag 17 augustus uur Potten en pannen spektakel Wat een geluid! Kom jij ook naar dit spektakel? Aqua-Bubble Loop over het water in de Aqua-Bubble. Benieuwd of jij dit kunt? Kom dan gezellig mee doen. Donderdag 18 augustus Blij dat ik glij! Jiehaaaa.. we gaan weer lekker glijden, glij jij dit jaar het verste? uur Foodjacht Lukt het jou om al het eten in de juiste volgorde te vinden? Vrijwilligers gezocht om voor de kinderen een leuke tocht te maken! Vrijdag 19 augustus uur High beer Komt u gezellig biertjes proeven en het leuke spelletje Pluggen spelen? Wij zorgen voor de drankjes en hapjes! Kosten 12,50 p.p. Schrijf u vóór 18 augustus in bij de receptie of mail naar inge@simonshoek.nl Zaterdag 20 augustus Poppenkast! Kom snel kijken want er zijn bijzondere gasten op De Simonshoek! De ballen rollen en de prijzen staan weer klaar, u komt toch ook voor een gezellige avond? Een foodfestival is helemaal hip natuurlijk en deze zomer ook op De Simonshoek tenminste als jullie mee doen! Wij zouden het super tof vinden om samen met jullie een mini foodfestival neer te zetten! Maak samen met uw partner en/of kinderen lekkere hapjes die u voor een klein bedrag kunt verkopen tijdens het festival op donderdag 18 augustus. Van de winst wordt er iets leuks voor de kinderen gekocht! Een super leuke en lekkere kans om kennis te maken met uw medekampeerders en te genieten van hun kookkunsten! Wilt u mee doen schrijf u dan in bij de receptie vóór 13 augustus. Zondag 21 augustus uur Truus Trines tour met het Trap Kefee Op het Trap Kefee de Truus Trines tour afleggen, gezellig met een hapje en drankje. Onderweg krijgt u van ons op het TrapKefee iets lekkers en 3 drankjes naar keuze (bier, fris of wijn), de overige consumpties zijn conform de horeca prijslijst. Gaat u ook mee? Kosten 8,- p.p.

6 Maandag 22 augustus We gaan knutselen! Wat zullen we vandaag gaan maken? Donderdag 25 augustus Iemand is m niemand is m.. huh snap jij het nog? Dinsdag 23 augustus We gaan een leuk spel op het sportveld spelen, kom jij ook mee doen? Vrijdag 26 augustus uur Kampvuur Gezellig met z n allen rond het vuur.. Simon neemt iets lekkers mee! Woensdag 24 augustus Waterpret! Een spetterende gezellige middag in Simon s Zwem Arena Zaterdag 27 augustus De ballen rollen en de prijzen staan weer klaar, u komt toch ook voor een gezellige avond? Woensdag 31 augustus Waterpret! Leuke waterspellen in Simon s Zwem Arena.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

Dinsdag 10 juli 14.00 uur Simon s spellenmiddag Wie wordt er de spelletjes kampioen?

Dinsdag 10 juli 14.00 uur Simon s spellenmiddag Wie wordt er de spelletjes kampioen? Zaterdag 30 juni Gaat u er vanavond vandoor met de prijzen? Deelname en toegang vanaf 12 jaar! Dinsdag 10 juli 14.00 uur Simon s spellenmiddag Wie wordt er de spelletjes kampioen? Woensdag 4 juli Er zijn

Nadere informatie

30 april. Zwemfeest!!

30 april. Zwemfeest!! 25 april Disco zwemmen We gaan weer lachen, gieren en spetteren in Simon s Zwem Arena. Kinderen zonder zwemdiploma mogen ook komen disco zwemmen maar dienen wel in het kinderbad te blijven, hun vleugels

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?!

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?! VRIJDAG 18 AUG LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT LAMPIONNEN! WAAR 10.00 11.00 Lampionnen knutselen t/m 7 jaar We maken een lampion 11.00 12.00 Lampionnen knutselen 8+ jaar We maken een lampion Kinderbingo Drie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

uur Iedereen uur Iedereen Kliederclub Sprokkelplaats Kliederclub Sprokkelplaats

uur Iedereen uur Iedereen Kliederclub Sprokkelplaats Kliederclub Sprokkelplaats Vrijdag 19 oktober Zaterdag 20 oktober Kliederclub Kliederclub natuurlijk een 14.00-15.30 uur Iedereen 11.30-11.45 uur Magische Elfjes Dag als het mag Middag! Sprookjesvrienden lezen voor Voordat we aan

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.30 Kringspelen Doe gezellig

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Vrijdag 4 juli. Zaterdag 5 juli

Vrijdag 4 juli. Zaterdag 5 juli Vrijdag 4 juli 19.30-01.00 12-17 jaar The BOX open 20.00-21.30 Family time Meet the Fun Brigade! Wij stellen ons team aan jullie voor! 18.00-00.00 Family time Kwartfinales WK voetbal Kom voetbal kijken

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 4 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express Trein je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus Maandag 14 augustus ORIVOO KIDSCLUB: BIGGETJE Maak vandaag je eigen biggetje, roze, blauw? het kan allemaal! 11:00 DIEREN VOEREN 14:00-15:30 RIVES RANGERS: HOUT SPROKKELEN Vanavond is er een groot kampv

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 24 AUGUSTUS Danspret Begin de dag met een dansje! Spelinstuif Begin de dag sportief met deze spelletjes. Knutselen We maken er een knutselfeest van Vurige speurtocht Doe jij mee aan deze spannende

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Activiteiten Voorseizoen

Activiteiten Voorseizoen Kampeercentrum Klein Canada Activiteiten Voorseizoen 2018 Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze familiecamping Familie Winkelmolen en medewerkers www.kleincanada.nl email: info@kleincanada.nl Recreatie-programma

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van de meivakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten die

Nadere informatie

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april Vrijdag 24 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Koop bij de bar een strippenkaart plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken!

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken! VRIJDAG 30 JUNI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken! Plaza de Vogel ZATERDAG 1 JULI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli Vrijdag 3 juli 21.00-00.00 Karaoke time Kom naar de Happy Fun Beach en zing met ons mee tijdens de karaoke night! 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Vrijdag 22 april Welkoms middag

Vrijdag 22 april Welkoms middag Vrijdag 22 april 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy

Nadere informatie

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach!

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Leuke spellen met de bal! Kom

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie