Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent omdat anderen je dat voortdurend mededelen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent omdat anderen je dat voortdurend mededelen."

Transcriptie

1 Agenda komende weken Ma Infobrief 10 Ma Infobrief 11 Vr Carnavalsviering Vr Uitreiking 1 e rapport Ma Voorjaarsvakantie t/m vr. 12 Di Oudergesprekken groep 1-7 februari Ma Iedereen weer naar school Do Oudergesprekken groep 1-7 Infobrief 10 Maandag 25 januari 2016 Spreuk van de week Spreuk van de week Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent omdat anderen je dat voortdurend mededelen. Toon Hermans Angst en vertrouwen In een van de Bijbelverhalen in dit thema steekt Jezus samen met zijn vrienden het meer van Galilea over. Ze verlaten het vertrouwde gebied. Midden op het water steekt een storm op en terwijl Jezus ligt te slapen, raken de leerlingen in paniek. Laat Jezus, in wie ze hun vertrouwen stelde, hen in de steek? In dit thema worden de kinderen zich ervan bewust dat vertrouwen vooral te maken heeft met eerdere ervaringen en met mensen die je steunen. En dat angst een signaalfunctie kan hebben en je kan waarschuwen voor iets dat niet goed is. Ze ontdekken dat vertrouwen, in jezelf en in anderen, moet groeien. En dat je daar zelf iets aan kunt doen. Je hebt vertrouwen nodig. Het geloof dat t goed zal gaan. Dat na een bui met regen, de zon begint te schijnen. Al zit het soms ook tegen: Vertrouwen geeft je kracht om toch weer op te staan (refrein van Je hebt vertrouwen nodig )

2 Droevig bericht Ons bereikte het zeer droevige bericht dat Monique Pluijm, de moeder van Marlissa (oud leerling) en Cheyenne uit groep 4A, op vrijdagochtend 22 januari is overleden. Mevrouw Pluijm was al enige tijd aan het vechten tegen een slopende ziekte. Helaas heeft zij deze strijd niet kunnen winnen. Ze is 43 jaar geworden. In de klas is er over gesproken en wordt er aandacht aan besteed. Ook is er een gedenktafel ingericht met een kaarsje en een schriftje waar de leerlingen iets op kunnen schrijven. Namens de klasgenoten van Cheyenne zal er een kaart naar de familie worden gestuurd en wordt er iets speciaals gemaakt. Namens het alle leerlingen en medewerkers wordt er ook een kaart gestuurd. Juf Kyra (4A) en juf Annemieke (locatieleider) gaan vanmiddag thuis bij de familie op bezoek. Wij wensen Patrick, Marlissa en Cheyenne heel veel sterkte toe met dit grote verlies. Regels overblijven We hebben het overblijven aan strengere regels onderworpen. De laatste tijd werd het (met name op de Abdijlaan) onrustiger tijdens het overblijven. Dat gebeurde vooral bij het buitenspelen. Ondanks vier leidinggevenden op ongeveer 50 kinderen, bleven er zich ongewenste situaties voordoen. Er waren een aantal kinderen die de overblijfouders niet wilden gehoorzamen. Het is om deze redenen dat wij een drietal regels hebben ingevoerd. Dat zijn de volgende drie: 1. Kinderen die een eerste waarschuwing krijgen, moeten 50 strafregels Ik luister naar de overblijfouders schrijven. Onder het strafwerk komt een handtekening van een van de ouders te staan. 2. Kinderen die een tweede waarschuwing krijgen, mogen een week niet overblijven. 3. Kinderen die een derde waarschuwing krijgen, mogen helemaal niet meer overblijven. Wanneer uw kind niet meer mag overblijven, ontvangt u de betaalde gelden voor de jaarkaart terug. Telefoonnummer Helaas komt het nog steeds voor dat ouders niet te bereiken zijn op hun telefoon. Het is van belang dat u of iemand anders op de lijst altijd te bereiken bent! Wij willen u dan ook vragen om een wijziging van telefoonnummer of adres direct door te geven aan de leerkracht van uw kind. Ook mag u dit doorgeven aan onze administratie.

3 Carnaval Vrijdag 5 februari is het weer zover: Carnaval! Alle kinderen mogen dan verkleed naar school komen om gezellig te feesten. Wij hebben er enorm veel zin en de (meeste) kinderen kunnen niet wachten totdat het zo ver is. We hebben twee prinsenparen op De Rank. Eentje bij de groepen 8 en eentje bij de groepen 5. Bij de groepen 8 is gekozen voor Prins Tim d n Urste uit groep 8A en Prinses Shirine d n Urste uit groep 8A. Bij de groepen 5 zijn Prins en Prinses Carnaval: Prins Diego d n Urste uit groep 5C en Prinses Jaillyn d n Urste uit groep 5B. Het programma van die dag is als volgt: De groepen 1-2 krijgen een leuke poppenkastvoorstelling te zien. De groepen 3-5 spelen allerlei spellen door de school heen. De groepen 6-8 houden een playbackshow. We willen u vragen rekening te houden met het volgende: Vrijdag gelden de normale schooltijden: uur. De groepen 1 t/m 5 mogen vanaf uur op het plein schoolplein hun polonaisekunsten oefenen (er is vrijdag dus een keer geen inloop ). De groepen 6 t/m 8 hebben de gewone inloop. Dit heeft te maken met de voorbereidingen van de playbackshow. De kinderen brengen die dag gewoon hun fruit mee of krijgen schoolfruit. Daarnaast krijgen ze een kleine traktatie op school. Wij willen het tijdens carnaval gezellig houden met elkaar. Daarom mogen de kinderen geen confetti en spuitserpentine meenemen. Ook willen we niet dat de kinderen nepwapens meenemen (ook geen echte trouwens). Dat houdt de sfeer iets gezelliger! Mocht u zich alsnog aan willen melden als hulpouder bij de spelletjes voor carnaval (groep 3 t/m 5), kunt u dit doorgeven aan juf Martine van groep 5B. We zijn nog op zoek naar ouders!! Samen met carnavalsvereniging de Heipoort maken we er een skon fisje van! Carnavalsgroeten van de carnavalscommissie, Juf Martine, meneer Arjan, juf Saskia Namens het team, Bedankt voor het lezen. Met vriendelijke groet, Annemieke Bosmans Op de volgende pagina s vindt u informatie van onze samenwerkingspartners.

4 Jibb JIBB actief in de carnavalsvakantie! De Carnavalsvakantie staat alweer voor de deur! Voor iedere basisschoolleeftijd zijn er weer leuke activiteiten georganiseerd. Ook deze vakantie hebben we activiteiten vanuit JIBB en samen met sportverenigingen georganiseerd. Het programma ziet er zo uit: Op woensdag: Onderweg naar Rio! Kickboksen - Junglegym. Op donderdag: Tikkie jij bent m! Het Zwemspektakel Op vrijdag: Badminton Ballet Balsport carrousel Bowlen. Wilt u meer weten over de activiteiten? Kijk snel op en klik op carnavalsvakantie. Online via kunt u uw kind makkelijk inschrijven, dit kan tot en met 3 februari. Mocht u nog een vraag hebben dan kunt u een mail sturen naar: activiteiten@jibbhelmond.nl. Hopelijk zien we u en uw kind terug in de carnavalsvakantie! Tot dan.

5 'Ik zie, ik zie'-avonden om te ervaren en ervaringen te delen over hoe het is te leven in of nabij een gezin met een kind met autisme Hebt of kent u een gezin met een kind met autisme? Op de donderdagavond 4 februari a.s. hebt u de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen over hoe het is te leven in of nabij een gezin met een kind met een vorm van autisme. Els Maas organiseert in samenwerking met LEVgroep, een interactieve avond onder de naam "Ik zie,ik zie, wat jij niet ziet.". Op deze avond krijgen de aanwezigen de gelegenheid om aan de hand van diverse toneelscènes met elkaar in gesprek te gaan over de invloed van autisme op een gezin. De scènes worden gespeeld door een semiprofessionele toneelgroep onder leiding van Annette Tol. Els Maas, ouder van een kind met een vorm van autisme, leidt de avond. Ouders en iedereen die zich betrokken voelen bij een kind met een vorm van autisme in de leeftijd tot 15 jaar, is van harte welkom. Donderdag 4 februari Helmond, locatie: LEVgroep, Penningstraat 55, Lokaal 4.01 Parkeerruimte aanwezig. Zaal open vanaf uur. Avond duurt van tot uur. Toegang gratis. Graag van te voren aanmelden bij: Els Maas Telefoon: elsmaas@ikzieikziewatjijnietziet.com of via contactformulier op website: U kunt zich eveneens aanmelden via LEVgroep. Gebruik hiervoor de website Het aanbod treft u aan onder de afdeling Z'inzicht of ga direct naar

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil.

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil. Agenda komende weken Ma 16-11 Infobrief 6 Vr 04-12 Sinterklaasviering Di 17-11 Uitnodiging oudergesprekken Ma 14-12 Infobrief 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 17-12 Les tot 12.30 uur, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 6-10 Ma 9-10 Kinderraad Creamiddag Kinderboekenweek Di 10-10 Wo 11-10 Do 12-10 Vr 13-10 Afsluiting Kinderboekenweek: 12.15-12.30 uur - tentoonstelling Maandag 16 oktober

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 13 29 januari 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Leesmij Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Nationale Voorleesdagen 2018 In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018 was wethouder Stienen bij ons te gast om voor te lezen voor de groepen

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie. 27 febr. t/m 3 maart: Voorjaarsvakantie

Agenda. Berichten van de directie. 27 febr. t/m 3 maart: Voorjaarsvakantie Nr. 08 Vrijdag 17 februari 2017 Agenda di. 21 febr.: Oudergesprekken do. 23 febr.: Oudergesprekken vr. 24 febr.: Carnaval op school 27 febr. t/m 3 maart: Voorjaarsvakantie woe. 8 maart: Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 10. 01-02 - 2018 Mededelingen van de school M toetsen Cito leerlingvolgsysteem Vanaf maandag 29 januari t/m do. 22 februari wordt er volop getoetst in de groepen 3 t/m 8. Dit zijn de toetsen

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 4 13 september 2019 Kalender volgende

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Carnavalsviering school om uur uit! Carnavalsvakantie

Carnavalsviering school om uur uit! Carnavalsvakantie Jaargang 10 Nummer 13 22 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Maandag 4 t/m vrijdag 8 maart Vrijdag 15 maart Maandag 18 maart Woensdag 20 maart In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Staking vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 16 maart. Kopij graag inleveren op maandag 13 maart. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 16 maart. Kopij graag inleveren op maandag 13 maart. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 23 februari Nr. 11 Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Zwanenhoek HT Spijkenisse

Zwanenhoek HT Spijkenisse Zwanenhoek 41-43 3201 HT Spijkenisse 0181-624186 Openbare Daltonschool Spijkenisse De Vuurvogel Weekbrief 26 24 t/m 31 maart 2017 Jarigen Wij feliciteren Leanna Keijzer, Skylar Avezaat, Jaycen de Roodt

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 19 Ouders gezocht voor denktank schooltijden Op de meerjarenplanning van school staat dat dit jaar de schooltijden geëvalueerd worden. Bij het ingaan van de nieuwe schooltijden,

Nadere informatie

Nieuwsflits 6 februari 2018

Nieuwsflits 6 februari 2018 Nieuwsflits 6 februari 2018 Van de leerlingen administratie Wij heten de volgende leerling en haar ouders van harte welkom in onze instroomgroep: Tara Ahmead en Anna Zant Wij wensen jullie en jullie ouders

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

JAARGANG 21 NR februari 2019

JAARGANG 21 NR februari 2019 JAARGANG 21 NR. 24 22 februari 2019 OUDERGESPREKKEN Volgende week maandag zal het 2e rapport meegegeven worden. Deze zal bestaan uit een overzicht van de CITO-grafieken. De CITO-uitslagen zijn (zoals alle

Nadere informatie

Infobrief nummer 9,

Infobrief nummer 9, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Infobrief nummer 9, 2017-2018 AGENDA

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief Paulus-Weekbrief 16 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 2 Weekbrief 13-02-2017

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina Vrij 1 feb. Extra gymles voor groep 8 Di 5 feb. Groep 7 naar Stedelijk Museum in Amsterdam Vrij 8 feb. Extra gymles voor groep 5 Zo 10 feb. 11.00 u. Start intekenen voortgangsgesprekken Social Schools

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR nieuwsbrief 16 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 1. Juf Marjolein stelt zich voor Ik ben Marjolein Dominicus en ben 37 jaar oud. Samen met mijn man Ad en twee kinderen Jasmijn en Iris woon ik in Dongen.

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 15 juni 2018 Jaargang 13, nummer 19 Beste ouders, Helaas kan ik u nog geen mededelingen

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Carnaval op De Boemerang!!!

Carnaval op De Boemerang!!! In deze Boemeratel: 1) Carnaval 2) Vissenkom gratis af te halen 3) Vakantievoetbaltoernooi 4) Sportdag: 13 juni 5) MiniGym voor kleuters 6) Sterke papa s nodig 7) Kalender 8) KABoem KABoem: Vertrouwenscontactpersonen

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 20 17-01-2018 In dit nummer: Hoofdluizen Gezocht: Hulp bij het lezen Carnaval Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hoofdluizen We merken dat er onder ouders vragen

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Leesmij Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Mededelingen van de school Eerste rapport Het eerste rapport gaat a.s. vrijdag (17 februari) mee naar huis. De ouderavonden zijn op maandag 20 en

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 23-01-2018 Belangrijke data: Woensdag 24 januari Voorleesontbijt Vrijdag 2 februari Koekendag Maandag 5 februari Open podium kleuters 14.15u. Donderdag 8 februari 1 e rapport gaat mee

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Personeel. Agenda. Vervanging. Aanmelding nieuwe leerlingen. Meetmoment. jaargang januari 2018

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Personeel. Agenda. Vervanging. Aanmelding nieuwe leerlingen. Meetmoment. jaargang januari 2018 BASISSCHOOL DE LINDERTE jaargang 27-4- januari 2018 Agenda 31/01 Rapportfoliodag: alle kinderen vrij 01/02 Uiterste datum inleveren aanmelding 08/02 Extra avond oudergesprekken gr 8 09/02 Rapportfolio

Nadere informatie

15 februari 2019 Nummer 12

15 februari 2019 Nummer 12 15 februari 2019 Nummer 12 Inhoud: Bewoners Ussenhuis en kinderen Daltonschool De Polderhof Opbrengst en besteding sponsorloop Schoonmaakronde (herhaalde oproep) Carnaval 2019 Muziekschool Bewoners Ussenhuis

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

7 april 2017 Nummer 14

7 april 2017 Nummer 14 7 april 2017 Nummer 14 Inhoud: Gezinsviering Enquête ouderraad Schoolfruit De ouderraad zoekt nieuwe leden De Polderhof in actie Verkeerstuin geslaagd Kako-inschrijvingen Vervangingen Gezinsviering Op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2019 Namens ons allemaal: Oproep! Om de betrokkenheid van onze kinderen te vergroten bij allerlei verschillende gebieden is onze

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie 8 februari 2019 Vanuit directie Carnaval: Vrijdag 1 maart vieren we carnaval in alle groepen! Het thema is jungle. De school gaat om 11.30 uur uit zodat iedereen zich kan omkleden en klaar kan maken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 20-02 Groep 1 vrij 23-02 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij 24-02 Carnaval Groep 1 t/m 8 27-02 Voorjaarsvakantie (t/m 3 maart) W10/SW22 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

Overblijven op de Groen van Prinstererschool

Overblijven op de Groen van Prinstererschool Overblijven op de Groen van Prinstererschool Informatieboekje schooljaar 2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de overblijfinformatie van de Groen van Prinstererschool. Voor veel

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie