Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis - 2014"

Transcriptie

1 Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis Deze gevarieerde actieve lustrumreis brengt jullie voor Braziliaanse begrippen in relatief korte reistijd naar zeer afwisselende plekken. Temperatuurverschillen tijdens deze reis zullen ongeveer 30 graden of meer zijn. Het grootste massief in Brazilië wordt aangedaan met bergen tot bijna 3.000m, iets waar Brazilië nu niet bekend om staat. Activiteiten als moutainbiken, rappel, en hiking staan op het programma. Natuurlijk zullen de bruisende wereldsteden Rio de Janeiro en Sao Paulo en het koloniale Paraty ook niet ontbreken in deze reis. Dag 1. Amsterdam Sao Paulo Vlucht van Amsterdam naar Sao Paulo. Na aankomst rijden jullie in ca. 2 ½ uur naar Monte Verde waar julie moe zullen aankomen. Jullie verblijven de komende drie dagen ineen Eco Tent, waar allerlei activiteiten op het programma zullen staan. Dag 2 & 3. Monte Verde Deze twee dagen zullen in het teken staan van mountainbiken, rotsklimmen, hiken, abseilen, vuurtjes bouwen en hoogst waarschijnlijk ook de nodige drankjes drinken. Jullie worden in een oude leger truck naar de verschillende locaties vervoerd. Alles is hier inclusief, behalve (fris)drank. Dag 4 & 5. Sao Paulo Jullie verlaten Monte Verde in de loop van de ochtend en worden naar Sao Paulo gebracht. Op eigen gelegenheid verkennen jullie het oude centrum van deze metropool. s Avonds storten jullie je in het bruisende nachtleven! Overnachtingen in Sao Paulo. Dag 6. Sao Paulo Itatiaia In de loop van de ochtend is het weer tijd om naar hoger gelegen oorden te gaan. In circa 3,5 uur rijden jullie naar een pousada die op 2.300m is gelegen. Het hier s nachts fris zijn (vriezen). De accommodaties zijn simpel, maar de entourage en omgeving zijn prachtig. Dit doet helemaal niet Braziliaans aan. Voor de open haard kunnen jullie je mentaal voorbereiden voor de klim van de volgende dag naar de top van één van de hoogste bergen van Brazilie, de Agulhas Negras (2.800m) genaamd.

2 Dag 7. Agulhas Negras Na het ontbijt gaan jullie het Parque Nacional de Itatiaia binnen; het oudste van Brazilië. Dit ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de pousada. Hier gaan jullie in ca. 4 uur naar de top. Er wordt gebruik gemaakt van klimuitrusting. Dit is één van de mooiste trekkings in Brazilie. In de namiddag keren jullie weer terug naar de pousada voor ongetwijfeld nog wat sterkere verhalen bij de open haard. Laatste overnachting in de pousada. Dag 8. Itatiaia Paraty Na het ontbijt vertrekken jullie naar lager gelegen gebieden. Jullie gaan naar de omgeving van Paraty. Naar Vila Mont om precies te zijn. Dit ligt op 15 minuten rijden van Paraty en ligt prachtig in de heuvels. Hier liggen de temperaturen een stuk hoger. Overnachting in Vila Mont. Dag 9. Caicara trekking Saco de Mamangua Na het ontbijt vertrekken jullie naar het begin van de trekking. s Morgens nog even goed de rugzak checken. Vanuit Curupira lopen jullie naar Saco do Mamangua ( ongeveer 1,5 uur). Hier hebben jullie een prachtig uitzicht over het enige fjord van Brazilie. Jullie lopen nog ca. 1,5 uur door naar een plek die Sr. Zizinhos s restaurant heet waar jullie een late lunch zullen hebben. Jullie slapen hier in een prachtige hutje aan het strand. Dag 10. Saco de Mamangua Ponta Negra Na het onbijt vertrekking jullie naar Vila Oratorio en dan richting Praia do Sono (vrij vertaald, droom strand), een wandeling van ca. 3 uur. Op het strand van Praia do Sono wacht als het goed is een heerlijke lunch. Dan gaan jullie door naar het leuke vissers dorpje, Ponta Negra genaamd, wat nog eens ca. 2 uur van de benen vergt. Onderweg passeren jullie de prachtige stranden van Antigos en Antiguinhos en ook de Galletas watervallen. Volop afwisseling op deze prachtige trek. In de namiddag arriveren jullie in het typische Caicara dorp, waar jullie een lekkere duik kunnen nemen, douchen en natuurlijk een potje voetballen tegen de lokals, waar jullie meestal het onderstip delven. En natuurlijk een lekker biertje of Caiperinha kunen nemen. Avondmaal op het strand. Overnachting in één van de lokale huizen.

3 Dag 11. Ponta Negra Saco Bravo Trinidade Afhankelijk van jullie fysieke gesteldheid en natuurlijk of jullie er zin in hebben, kunnen jullie ervoor kiezen om nog naar een prachtige waterval te lopen die zich in zee stort. Voordat het zoete water zich met het zoute water vermengt, vormen de waterstromen eerst nog een natuurlijk zwembad. Na terugkeer gaan jullie in ca. 40 minuten per boot naar de prachtige stranden bij het dorp Trinidade. Hier kunnen jullie lunchen. Vervolgens brengt de lokale bus jullie naar Paraty. Om precies te zijn gaan jullie naar Jabaquara, waar een heerlijk strand ligt. Jullie gaan naar een huis, dat jullie 2 dagen prive voor jullie zelf hebben. Het huis ligt op ca. 10 minuten lopen van het centrum. Dag 12. Paraty Lekker relaxen in Paraty aan het strand of op de boot of in het koloniale centrum. Overnachting in jullie prive huis. Dag 13. Paraty Rio de Janeiro Na het ontbijt staat er een transfer klaar voor de rit naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen gaan jullie naar een hostal, gelegen midden in Lapa; dé uitgaanswijk van Rio. Dag 14. Rio de Janeiro Zonder de Suikerberg en de Corcovado te hebben beklommen zou jullie bezoek aan Rio niet compleet zijn. Jullie kunnen (optioneel) gedurende een gehele dag een excursie naar deze 2 hoogtepunten maken. De Suikerberg (Pão de Açucar) is het visitekaartje van Rio en ligt aan de monding van de Baai van Guanabara. Vanaf de top hebben jullie een schitterend uitzicht over de oceaan, de stad en de stranden van Flamengo en Copacabana. Aan de voet van het 33 m hoge imposante Christusbeeld (Corcovado), hebben jullie opnieuw een geweldig uitzicht over de stad. Overnachtingen in Lapa. Dag 15. Rio de Janeiro Amsterdam Vandaag nemen jullie afscheid van Brazilië. Jullie worden opgehaald met een transfer om naar de luchthaven van Rio de Janeiro te gaan voor de vlucht naar Amsterdam. Dag 16. Amsterdam Aankomst op Schiphol.

4 Landarrangement op basis van beschrijving en op basis van ca. 10 personen (o.v.): 1.185,-- p.p. Intercontinentale vlucht met TAP/KLM (o.v.): Amsterdam-Sao Paulo/Rio de Janeiro-Amsterdam 800,-- p.p. Totale reissom: 1.985,-- p.p. Inclusief: Overnachtingen in 2, 3 of meerpersoonskamers op basis van logies/ontbijt met uitzondering van: - Verblijf in Monte Verde waar alle maaltijden zijn inbegrepen - Verblijf in Itatiaia waar ontbijten en diners zijn inbegrepen - Caicara trekking waar alle maatijden inclusief zijn Alle transfers Alle activiteiten vanuit Monte Verde Beklimming Agulhas Negras olv gids en incl. klimuitrusting Caicara trekking olv gids Lokale bus na einde Caicara trekking naar Paraty Tour full day in Rio: citytour met bezoek favela (excl entreegelden) Exclusief: Entreegelden Niet vermelde maaltijden en drankjes Onvoorziene uitgaven en tips Niet vermelde excursies Reis- en/of annuleringsverzekering

5 Nota Bene: Prijzen op basis van beschikbaarheid van de locaties bij boeking. Door het specifieke karakter van onze reizen gebruiken wij meest kleine en sfeervolle hotels. Het risico hierbij is dat deze sneller compleet geboekt zijn waardoor wij uit moeten wijken naar een andere locatie dan in de offerte gegeven. Wij bieden alleen een alternatief aan voor dezelfde prijs als de alternatieve locatie vergelijkbaar in stijl en diensten is. Een goede reisverzekering is verplicht, zodat je in geval van nood goede assistentie hebt. Bovendien kunnen de kosten flink oplopen. Tarieven voor de vluchten op basis van beschikbaarheid. Bij inkoop in lokale valuta kan de uiteindelijke prijs afwijken in verband met koerswijzigingen. Ten tijde van de offerte/factuur hanteren wij de dan geldende dagkoers. Bij sterke koerswijzigingen vindt er 8 weken voor vertrek een herberekening plaats op basis van de dan geldende koers (hierdoor kan de reissom hoger of lager uitvallen). Bij onmiddellijke betaling van de volledige reissom kunnen er geen prijswijzigingen meer worden doorgevoerd. In geval van vertragingen of omleidingen van vluchten kan het voorkomen dat er bij de aansluitende transfer additionele kosten doorberekend moeten worden. Bij het annuleren van een overeenkomst door één of meer reizigers die gezamenlijk een reis hebben geboekt, geldt dat voor de overblijvende reizigers de reissom opnieuw bepaald wordt. Dit kan een meerprijs tot gevolg hebben. Indien er sprake is van annuleringen in de Kerst- Nieuwjaars- en Carnaval periode kan het zijn dat er hogere annuleringskosten in rekening gebracht worden in vergelijking met de bedragen die in artikel 6 van de voorwaarden vermeld staan. Voor de meeste lijndienst luchtvaartmaatschappijen en luchtvaartmaatschappijen waarbij de binnenlandse vluchten worden geboekt, geldt dat zij hun eigen regels voor annulering hanteren. Afhankelijk van het gebruikte tarief kan dit variëren van een bedrag van 100 tot het volledige tarief. Deze kosten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Voor sommige accommodatieverschaffers en plaatselijke agenten geldt een afwijkend tarief. Voor de overige (annulerings)-regels wordt verwezen naar onze voorwaarden op onze website. Onze in reisbeschrijvingen genoemde routes zijn altijd onder voorbehoud. Weersomstandigheden en lokale omstandigheden kunnen afwijkingen van deze routes noodzakelijk maken. Veiligheid van de reiziger staat altijd voorop, daarom kan een beslissing met betrekking tot reisroute of reisprogramma nooit aangevochten worden. Eventuele extra kosten die in dit soort situaties ontstaan komen ten laste van de klant. Olaf Reizen kan hier, om redenen van redelijkheid en billijkheid van afwijken. Een en ander echter uitsluitend te zijner beoordeling. Alle handelingen en communicatie vallen onder de algemene voorwaarden van T&O Travel / Olaf Reizen zoals geregistreerd bij de Kvk en volgens de GGTO bepalingen. De voorwaarden staan ook vermeld op de website: Met Olaf Reizen ga je gegarandeerd op reis. Olaf Reizen is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen zou komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens het verblijf op locatie. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15 per boeking aan het Garantiefonds betaald. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Lees meer over deze garantieregeling op de website:

Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen

Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint met een bezoek aan het bruisende Rio de Janeiro; een stad die je

Nadere informatie

Argentinië & Brazilië Buenos Aires Ibera wetlands Iguazú Caicara Trekking Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis 16 dagen/14 nachten

Argentinië & Brazilië Buenos Aires Ibera wetlands Iguazú Caicara Trekking Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Argentinië & Brazilië Buenos Aires Ibera wetlands Iguazú Caicara Trekking Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint in de bruisende wereldstad

Nadere informatie

Sri Lanka & de Malediven Lustrumreis 15 dagen - 2014

Sri Lanka & de Malediven Lustrumreis 15 dagen - 2014 Sri Lanka & de Malediven Lustrumreis 15 dagen - 2014 Sri Lanka is net zo groot als Nederland maar heeft aan natuurschoon en cultuur ongelofelijk veel te bieden. Eeuwenoude tempels, koloniale sferen, theeplantages,

Nadere informatie

India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014

India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014 India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014 Deze lustrumreis brengt jullie naar het bijzondere India. Na een bezoek aan hoofdstad Delhi en Agra met zijn fantastische Taj Mahal

Nadere informatie

Sri Lanka Lustrumreis 15 dagen - 2014

Sri Lanka Lustrumreis 15 dagen - 2014 Sri Lanka Lustrumreis 15 dagen - 2014 Sri Lanka is net zo groot als Nederland maar heeft aan natuurschoon en cultuur ongelofelijk veel te bieden. Eeuwenoude tempels, koloniale sferen, groene theeplantages,

Nadere informatie

LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO

LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO 17 dagen 15 nachten Deze lustrumreis begint in Peru. Vanuit Cusco, gaan jullie naar Machu Picchu één van de meest unieke plekjes op deze aarde, de Incastad die

Nadere informatie

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie,

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie, LUSTRUM Geachte Reiscommissie, Hierbij het voorstel voor jullie lustrumreis door het zuiden van Brazilië. (B/L/D in de tekst staat voor Breakfast / Lunch / Diner die bij de reis zijn inbegrepen). Dag 1:

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Guatemala & Belize Antigua Lago Atitlan Semuc Champey Lanquin Flores Tikal El Remate & Caye Caulker Lustrumreis 16 dagen/14 nachten

Guatemala & Belize Antigua Lago Atitlan Semuc Champey Lanquin Flores Tikal El Remate & Caye Caulker Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Guatemala & Belize Antigua Lago Atitlan Semuc Champey Lanquin Flores Tikal El Remate & Caye Caulker Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Dit is een leuke lustrumreis door het unieke en prachtige Guatemala en

Nadere informatie

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint in het bruisende Buenos Aires. Jullie vliegen na wat van de heerlijke Argentijnse sfeer te

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

El Salvador & Honduras 16 dagen 14 nachten

El Salvador & Honduras 16 dagen 14 nachten El Salvador & Honduras 16 dagen 14 nachten El Salvador is het kleinste land van Midden Amerika, ongeveer half zo groot als Nederland. Het land wordt weinig bezocht en waarom is ons een raadsel. Er zijn

Nadere informatie

VENEZUELA Lustrumreis 19 dagen 17 nachten

VENEZUELA Lustrumreis 19 dagen 17 nachten VENEZUELA Lustrumreis 19 dagen 17 nachten Deze lustrumreis brengt jullie door de Venezolaanse Andes, met uitzichten op de besneeuwde toppen van Pico Bolivar en Pico El Humboldt. Jullie kunnen gaan parasailen

Nadere informatie

Ecuador - Compleet Lustrumreis 17 dagen 15 nachten

Ecuador - Compleet Lustrumreis 17 dagen 15 nachten Ecuador - Compleet Lustrumreis 17 dagen 15 nachten Deze Lustrumreis brengt jullie naar het kleurrijke Ecuador Jullie reis begint met een bezoek aan het nevelwoud waar jullie in een fantastische lodge overnachten.

Nadere informatie

LUSTRUMREIS The Lost World Amazone Rio de Janeiro

LUSTRUMREIS The Lost World Amazone Rio de Janeiro LUSTRUMREIS The Lost World Amazone Rio de Janeiro 16 dagen 14 nachten Treed in de voetsporen van Arthur Conan Doyle en aanschouw de wonderen van het oudste en meest ongerepte gebied op aarde, waar de tijd

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

18-daagse rondreis Zuid-Brazilië (met een vleugje Argentinië)

18-daagse rondreis Zuid-Brazilië (met een vleugje Argentinië) 18-daagse rondreis Zuid-Brazilië (met een vleugje Argentinië) Reis met ons mee naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

Maria Louiselaan 11 K.v.k.: AE Naarden Bank: NL 18 RABO GGTO: 1246

Maria Louiselaan 11 K.v.k.: AE Naarden Bank: NL 18 RABO GGTO: 1246 Guatemala & Belize Antigua Chichicastenango Lago de Atitlan Semuc Champey Flores Tikal Mountain Pine Ridge & Caye Caulker Voorbeeldreis Guatemala & Belize 16 dagen Kamperen op een vulkaan, chillen in prachtige

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Andalusië Oost (8 dagen) familiereis Andalusië

Andalusië Oost (8 dagen) familiereis Andalusië Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com Andalusië Oost (8 dagen) familiereis Andalusië Deze complete familiereis Andalusië is een leuke mix van cultuur, natuur, wandelen en strand. Met

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Nicaragua & Honduras Granada San Juan de Sur León Estelí Somoto Yojoa Lake La Ceiba & Utila Lustrumreis 17 dagen/15 nachten

Nicaragua & Honduras Granada San Juan de Sur León Estelí Somoto Yojoa Lake La Ceiba & Utila Lustrumreis 17 dagen/15 nachten Nicaragua & Honduras Granada San Juan de Sur León Estelí Somoto Yojoa Lake La Ceiba & Utila Lustrumreis 17 dagen/15 nachten Deze lustrumreis brengt jullie via een unieke route door Nicaragua. Nicaragua

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL PONTA DELGADA 13U30 16U30 PONTA DELGADA BRUSSEL 16U45 23U30

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lustrumfiesta B.V.

Algemene voorwaarden Lustrumfiesta B.V. Algemene voorwaarden Lustrumfiesta B.V. Bij Lustrumfiesta B.V. (hierna Lustrumfiesta) staan wij voor eerlijk ondernemen; met onze cliënten maar ook met onze lokale partners. Het is in het belang van alle

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

Guatemala & Honduras Antigua Lago de Atitlan Ram Tzul Reservaat Copán La Ceiba Utila Punta Sal & Tela Voorbeeldreis Guatemala & Honduras 15 dagen

Guatemala & Honduras Antigua Lago de Atitlan Ram Tzul Reservaat Copán La Ceiba Utila Punta Sal & Tela Voorbeeldreis Guatemala & Honduras 15 dagen Guatemala & Honduras Antigua Lago de Atitlan Ram Tzul Reservaat Copán La Ceiba Utila Punta Sal & Tela Voorbeeldreis Guatemala & Honduras 15 dagen Salsa, sunset & sunrise, jungle & wildlife, party & tropische

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Maria Louiselaan 11 K.v.k.: AE Naarden Bank: NL 18 RABO GGTO: 1246

Maria Louiselaan 11 K.v.k.: AE Naarden Bank: NL 18 RABO GGTO: 1246 Nicaragua & Honduras Granada San Juan de Sur León Estelí Somoto Canyon Lago de Yojoa La Ceiba Utila Punta Sal & Tela Voorbeeldreis Nicaragua & Honduras 16 dagen Ga op lustrumavontuur naar de authentieke

Nadere informatie

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Ook in 2018 gaan we weer naar Calpe, aan de Costa Blanca. Dit gebied is het ideale trainingsgebied voor wielrenners in de maanden dec-maart. De temperaturen

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten

Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten Dit is een prachtige, afwisselende en actieve lustrumreis waarbij jullie drie landen bezoeken.

Nadere informatie

Deze Lustrumreis door Ecuador begint b. poort van de Jungle! Hikend en tubend is het hier goed vertoeven. Vervolgens reis je

Deze Lustrumreis door Ecuador begint b. poort van de Jungle! Hikend en tubend is het hier goed vertoeven. Vervolgens reis je Onderwerp Reisvoorstel Ecuador www.clubtravellustrum.nl Reisduur 16 dagen T +31 (0)76 888 30 46 Deze Lustrumreis door Ecuador begint b in de kleurrijke hoofdstad Quito. Na een spectaculaire canopytour

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay 15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart 17-daagse reis Paraguay Unieke reis naar één van de minst ontdekte landen ter wereld: Paraguay. Er is slechts 1 rechtstreekse vlucht vanuit Europa

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig

Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 794 Genieten in het Portugese zuiden Zo maar één van de vele beoordelingen te lezen in het gastenboek met de lange lijst

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie