18-daagse rondreis Zuid-Brazilië (met een vleugje Argentinië)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "18-daagse rondreis Zuid-Brazilië (met een vleugje Argentinië)"

Transcriptie

1 18-daagse rondreis Zuid-Brazilië (met een vleugje Argentinië) Reis met ons mee naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de Pantanal. In het koloniale plaatsje Paraty aan de kust maken we een schoenertocht langs de tropische Costa Verde. Onze reis komt ook in het pittoreske goudmijn-stadje Ouro Preto, een koloniaal pareltje. Als kers op de taart zullen we een interessant stukje Argentinië bezoeken.

2 Route: Dag 1: Amsterdam - Rio de Janeiro Dag 2: Rio de Janeiro Dag 3: Rio de Janeiro Dag 4: Rio de Janeiro - Ouro Preto Dag 5: Ouro Preto Dag 6: Ouro Preto - Foz do Iguaçu Dag 7: Foz do Iguaçu Dag 8: Foz do Iguaçu Misiones Dag 9: Misiones - Foz do Iguaçu Dag 10: Foz do Iguaçu - nachtbus Pantanal Dag 11 en 12: Pantanal Dag 13: Pantanal - Campo Grande Dag 14: Campo Grande - São Paulo Paraty Dag 15 en 16: Paraty Dag 17: Paraty - Rio de Janeiro - Amsterdam Dag 18: Aankomst Amsterdam Dagprogramma: Dag 1 Amsterdam - Rio de Janeiro We vertrekken met de luxe touringcar van Uden/Veghel naar Schiphol voor onze vlucht naar Brazilië. We komen aan het einde van de middag aan in Rio de Janeiro. Hier worden we opgewacht door onze Nederlandssprekende reisleider en begeleid naar ons hotel vlakbij de beroemde Copacabana! Dag 2 Rio de Janeiro In de ochtend gaan we samen met een gids naar het wereldberoemde Christusbeeld (Corcovado), vanwaar we een fabuleus uitzicht hebben over Rio. Dit beeld is één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Ook in de middag worden we rondgeleid door deze mooie stad. Dag 3 Rio de Janeiro Nog een volle dag om te genieten van deze bruisende metropool! We gaan op ontdekkingsreis door de stad. Naast het strand van Copacabana is een bezoek aan het Ipanema-strand met de vele winkels een must.

3 Dag 4 Rio de Janeiro - Ouro Preto Vandaag reizen we van Rio de Janeiro naar Ouro Preto, waar we aan het einde van de middag aankomen. Onderweg zien we wisselende landschappen. We maken diverse stops o.a in Congonhas alwaar zich een niet te missen wereldcultuurerfgoed (Basílica de Matosinhos) bevindt, met sinds kort een fantastisch tweetalig museum erbij. Aangekomen in Ouro Preto voelen we meteen de koloniale sfeer! Dag 5 Ouro Preto Na lekker bijgekomen te zijn van onze lange reis, maken we vandaag een uitgebreide wandeltocht door het pittoreske mijnwerkersstadje Ouro Preto. Van alle prachtige koloniale stadjes die er in de staat Minas Gerais te vinden zijn, is Ouro Preto toch wel het juweeltje. In de periode van de goudmijnen fungeerde deze plaats, ook op regeringsniveau, als centrum van het land. In de huidige moderne tijd is Ouro Preto nog steeds een belangrijke plaats voor onderwijs en kunst en, uiteraard, een toeristische trekpleister. De smalle, steile straatjes kunnen soms wat lastig te bewandelen zijn, maar de uitzichten op de 23 kerken die over dit heuvelachtige panorama verspreid liggen, zijn fenomenaal. Het hele stadje is één groot museum van de typische 'Mineiro' architectuur. Dag 6 Ouro Preto - Foz do Iguaçu We worden naar Belo Horizonte gebracht voor onze binnenlandse vlucht (mogelijk met overstap) naar Foz do Iguaçu, op de grens met Argentinië en Paraguay. Dit is één van de mooiste natuurspektakels ter wereld! Vandaag bezoeken we de Braziliaanse kant van de watervallen, waarbij we echt een overzicht krijgen van de hoeveelheid natuurgeweld die hier naar beneden dondert. Een onbeschrijflijk spektakel! Dag 7 Foz do Iguaçu De tweede dag bij de watervallen brengen we een bezoek aan de Argentijnse zijde, die weer een heel ander beeld geeft! Hier komt u namelijk tot vlak op of onder de watervallen. Dag 8 Foz do Iguaçu Misiones Vandaag rijden we door een mooi stukje Argentinië naar Misiones. We maken dan ook regelmatige stops om iedereen dit prachtige stukje Argentinië te laten zien. Vandaag slapen we in Argentinië.

4 Dag 9 Misiones - Foz do Iguaçu Halve dagtocht naar het wereldcultuurerfgoed San Inácio Miní, waar Jezuïeten in de 17e eeuw indianen tegen slavenhandelaren trachtten te beschermen (film The Mission!). Onderweg is nog veel meer te zien. Vervolgens keren we terug naar Foz do Iguaçu waar we tegen de avond arriveren. Dag 10 Foz do Iguaçu - nachtbus Pantanal Ca. 760 km / 11,5 uur Vandaag maken onder begeleiding van Martina een uitstapje naar een indianengemeenschap. Aan het begin van de avond nemen we de nachtbus naar de zuidelijke Pantanal. Het grootste moerasgebied van Brazilië en misschien zelfs wel van Zuid-Amerika. Dag 11 Pantanal In de ochtend komen we aan in de Pantanal. Dit gebied is een Unesco wereldnatuurmonument dat steeds meer bezoekers trekt, omdat hier heel veel dieren gezien kunnen worden. Het waterrijke en moerassige gebied is een ideale leefomgeving voor anaconda s, ara s, toekans, kaaimannen, gordeldieren, miereneters en het grootste knaagdier ter wereld, de capibara. We verblijven hier twee nachten. Na de lunch gaan we al voor de eerste keer op pad, bijvoorbeeld om op piranha's te vissen! Vaak wordt er na het diner ook nog een avondtour gedaan. Het excursieprogramma wordt ter plaatse bekend gemaakt.

5 Dag 12 Pantanal We ondernemen verschillende excursies door het gebied, onder leiding van een ervaren gids. Hij laat ons de beste plekken zien om wild gade te slaan. Afhankelijk van het weer zullen we diverse excursies maken: met de boot, te paard, met de jeep of te voet. Ook de tijdstippen kunnen variëren van een nachtelijke tocht tot een zonsopgangtour, wanneer de vogels uitvliegen. Dag 13 Pantanal - Campo Grande Ca. 340 km / ca. 4,5 uur Na het ontbijt vertrekken we van onze fazenda richting de stad Campo Grande, aan de rand van de Pantanal. Hier overnachten we om morgenochtend uitgerust richting de kust te vertrekken. Dag 14 t/m 16 Campo Grande - São Paulo - Paraty Binnenlandse vlucht Campo Grande - Sao Paulo is circa 1,5 uur vliegen Sao Paulo - Paraty ca. 300 km / ca. 4 uur Vroeg in de ochtend van dag 14 van onze reis nemen we een vlucht naar São Paulo, vanwaar we doorgaan richting Paraty. Dit is een zeer sfeervol koloniaal vissersplaatsje aan de Costa Verde, waar we drie nachten verblijven. Ook is het een unieke plek met één van de mooiste collecties klassieke Portugese architectuur. Je kunt heerlijk rondwandelen door de schilderachtige straten en daarna neerstrijken op één van de terrasjes op de boulevard met uitzicht op zee. Op dag 15 van onze rondreis maken we een stadswandeling, waarbij u al dit moois van dichtbij kunt ontdekken: prachtige koloniale gebouwen, pleinen en kerken, maar bovenal een heerlijke plek om te genieten van zon en zee. Op dag 16 varen we per houten schoener (boot) langs de maar liefst 65 tropische eilandjes in de baai van Paraty. We meren geregeld aan op droomstrandjes waar u kunt luieren en zwemmen. Het is ook mogelijk om te snorkelen tussen kleurrijke vissen. De warme lunch wordt bereid op het schip. Kortom, het èchte vakantiegevoel. Dag 17 Paraty - Rio de Janeiro - Amsterdam Ca. 255 km / ca. 3,5 uur In de ochtend kunt u nog van alles ondernemen in dit pittoreske stadje. In de loop van de namiddag vertrekken we naar de luchthaven van Rio de Janeiro voor onze terugvlucht naar Nederland. Dag 18 Aankomst Amsterdam Aankomst in Amsterdam en daarmee het einde van een onvergetelijke rondreis. De luxe touringcar staat weer voor u klaar om u naar Uden/Veghel te brengen. Vluchtschema (onder voorbehoud van wijzigingen): KL maart 2018 Amsterdam - Rio de Janeiro KL maart 218 Rio de Janeiro - Amsterdam * *Aankomst de volgende dag Vluchtduur: ca. 12 uur

6 REISSOM 3889,- Toeslag 1 persoonskamer 525,- Minimum aantal deelnemers : 20 Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar vanuit Uden/Veghel naar de luchthaven v.v. Non-Stop Economy Class vluchten met KLM Amsterdam Rio de Janeiro vv Twee binnenlandse Economy Class vluchten (mogelijk met overstap) Overnachtingen in goede toeristenklassehotels en sfeervolle pousada's (m.u.v. dag 10) Verzorging op basis van volpension Verblijf in het indrukwekkende moerasgebied de Pantanal Bezoek aan het wereldcultuurerfgoed Basílica de Matosinhos in Congonhas Stadswandeling in het pittoreske mijnwerkersstadje Ouro Preto Stadstour inclusief bezoek aan Corcovado (het Christusbeeld) in Rio de Janeiro Bezoek aan de watervallen van Foz do Iguaçu (zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant) Bezoek aan het wereldcultuurerfgoed San Inácio Miní Bezoek aan een indianengemeenschap in de omgeving van Foz do Iguaçu Nachtbus Foz do Iguaçu - Pantanal op dag 10 Schoener cruise langs tropische eilandjes voor de kust van Paraty aan de Costa Verde Nederlandssprekende reisleiding van dag 1 t/m dag 17 Eigen Globetrotterreisbegeleiding door Dorothé Peterse Rondreis per comfortabele airconditioned bus (afmeting is afhankelijk van de groepsgrootte) Internationale toeslag van de luchtvaartmaatschappij (à 200,- p.p.) Luchthavenbelasting (à 58,- p.p.) Niet inbegrepen: Optionele excursies Bijdrage fooienpot 75,- per persoon Uitgaven van persoonlijke aard. Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds: 2,50 en reserveringskosten 29,-per boeking Comfortabele, centraal gelegen hotels Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel busvervoer met ervaren chauffeurs en bepaalde trajecten zullen we per vliegtuig afleggen. We overnachten in goede toeristenklassehotels en sfeervolle pousada's, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In de Pantanal verblijven we op een authentieke fazenda (boerderij) en maken hier vele excursies om de bijzondere flora en fauna in de omgeving te ontdekken. Deze reis wordt uitgevoerd i.s.m. Fox Vakanties. Het programma kan door onvoorziene omstandigheden gewijzigd worden.

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie,

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie, LUSTRUM Geachte Reiscommissie, Hierbij het voorstel voor jullie lustrumreis door het zuiden van Brazilië. (B/L/D in de tekst staat voor Breakfast / Lunch / Diner die bij de reis zijn inbegrepen). Dag 1:

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen

Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen Brazilië Rio de Janeiro Pantanal Salvador & Morro de Sao Paulo Lustrumreis - 14 dagen Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint met een bezoek aan het bruisende Rio de Janeiro; een stad die je

Nadere informatie

Argentinië & Brazilië Buenos Aires Ibera wetlands Iguazú Caicara Trekking Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis 16 dagen/14 nachten

Argentinië & Brazilië Buenos Aires Ibera wetlands Iguazú Caicara Trekking Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Argentinië & Brazilië Buenos Aires Ibera wetlands Iguazú Caicara Trekking Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint in de bruisende wereldstad

Nadere informatie

LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO

LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO LUSTRUMREIZEN PERU, BOLIVIA, RIO DE JANEIRO 17 dagen 15 nachten Deze lustrumreis begint in Peru. Vanuit Cusco, gaan jullie naar Machu Picchu één van de meest unieke plekjes op deze aarde, de Incastad die

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Reis naar Brazilië 1992 reisorganisatie: KRAS

Reis naar Brazilië 1992 reisorganisatie: KRAS Reis naar Brazilië 1992 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 29 oktober 1992 t/m 12 november 1992 Programma Dag 1 (29 oktober 1992): Vertrek per lijndienst van VARIG Brazilian Ajnines vanuit

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay 15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart 17-daagse reis Paraguay Unieke reis naar één van de minst ontdekte landen ter wereld: Paraguay. Er is slechts 1 rechtstreekse vlucht vanuit Europa

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Rondreis Brazilië, 21 dagen

Rondreis Brazilië, 21 dagen Rondreis Brazilië, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - São Paulo Dag 2 aankomst São Paulo - vlucht naar Curitiba Dag 3 Curitiba, trein Serra do Mar (optioneel) Dag 4 Curitiba - Foz do Iguaçu Dag 5 Foz

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=423

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

BESTEMMING: Brazilië. Aan het einde van de reis wachten de mooie zandstranden van Brazilië.

BESTEMMING: Brazilië. Aan het einde van de reis wachten de mooie zandstranden van Brazilië. BESTEMMING: Brazilië Een reis vol activiteit en avontuur langs de meest indrukwekkende natuurgebieden van het land. De afstanden zijn groot maar wel degelijk de moeite waard: u krijgt het beste van Brazilië

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten

Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Noord Argentinie & Brazilie Lustrumreis 16 dagen 14 nachten Deze prachtige zeer gevarieerde lustrumreis begint in het bruisende Buenos Aires. Jullie vliegen na wat van de heerlijke Argentijnse sfeer te

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Toscane & Umbrië 8 dagen

Toscane & Umbrië 8 dagen Toscane & Umbrië 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 839 Single wandelreis Umbrië & Lago Trasimeno Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het 'Groene Hart van Italië'. Hier een wandelvakantie

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam Een onvergetelijke vakantie naar Vietnam! De 'Parel van Indochina heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking, u kunt

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32

Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32 Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=412

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis - 2014

Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis - 2014 Brazilie - 16 dagen Monte Verde, Sao Paulo, Itatiaia Paraty & Rio de Janeiro Lustrumreis - 2014 Deze gevarieerde actieve lustrumreis brengt jullie voor Braziliaanse begrippen in relatief korte reistijd

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Brazilië Anders bekeken

Brazilië Anders bekeken BRAZILIË Brazilië Anders bekeken Rondreis met lokale gidsen Kant-en-Klaar - 15 dagen / 13 nachten REF: 364 REISBESCHRIJVING Rio de Janeiro - Cuiba - Pantanal - Chapada dos Guimaraes - Cuiaba - Salvador

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

1 t/m 5 augustus 2019

1 t/m 5 augustus 2019 + IN DE MODE Verrassend Londen 5-daagse vliegreis naar Londen met excursies per touringcar en verkenningen te voet 1 t/m 5 augustus 2019 Ga mee met en + IN DE MODE Sta stil en word stil van de werken van

Nadere informatie

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Malta Parel in de Middellandse Zee 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Hoogtepunten Stadswandeling en havencruise Valletta Mdina en catacomben St.Paul Charmant

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Reisbeschrijving van de rondreis Sardinië/Corsica van de PVGE Nuenen van 1 t/m 11 mei 2017

Reisbeschrijving van de rondreis Sardinië/Corsica van de PVGE Nuenen van 1 t/m 11 mei 2017 Pagina 1 van 5 De reis zal worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van reisorganisatie KRAS. De leiding berust bij ervaren reisleiding van deze reisorganisatie; ook gaat er ervaren PVGE-reisbegeleiding

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie