Castpresentatie 24 april 2012 Ibiza

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Castpresentatie 24 april 2012 Ibiza"

Transcriptie

1 Castpresentatie 24 april 2012 Ibiza

2 Sanne Vogel Lizzy Sanne speelt in VERLIEFD OP IBIZA de rol van Lizzy, zij is de middelste van drie zussen. Sanne werkt al vanaf haar zestiende als professioneel actrice, schrijfster en regisseuse. Ze speelde o.a. bij Huis aan de Werf, Het Syndicaat, Growing up in Public, Het Veemtheater en DNA. Vanaf haar 18 e staat ze bijna elk jaar op de Parade met eigen producties. Daarnaast is ze te zien geweest in verschillende telefilms, televisieseries (waaronder Annie M.G. en het televisieprogramma Wie is de Mol?) en bioscoophits (onder andere Het Schnitzelparadijs en Alibi). Ze schreef en regisseerde verschillende voorstellingen en monologen. In 2008 kwam haar eerste boek uit, Het levenswerk van een talentloos meisje. Sanne is nu bezig met haar tweede boek. (fotocredit: Mark Nettenbreijers) (fotocredit: Jeanette Huisman) Jan Kooijman Kevin Jan speelt in VERLIEFD OP IBIZA de rol van voetballer Kevin. In het seizoen 1999/2000 start de professionele danscarrière van Jan Kooijman bij het dansgezelschap Introdans in Arnhem. In één jaar is hij danser in bijna tweehonderd voorstellingen in Nederland. Jan heeft zijn zinnen gezet op dansen bij het Scapino Ballet Rotterdam, waar hij in juli 2000 als vaste kracht wordt aangenomen en tot 2009 heeft gedanst. Naast zijn werk bij Scapino Ballet Rotterdam doceert Jan bij verschillende dansopleidingen. In 2006 verschijnt Jan in de BNN-serie ONM (Onderweg Naar Morgen), waarin hij zeven maanden de rol vertolkt van Just Klarenbeek. De wereld van televisie bevalt hem en vanaf februari 2009 tot maart 2012 maakt Jan deel uit van de vaste cast in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast de RTL4 serie is Jan als jurylid te zien in So You Think You Can Dance, als deelnemer aan Wie is de Mol? en is hij ambassadeur van dance4life. In oktober 2010 wint Jan de Televizier Talent Award. Gigi Ravelli Zara Gigi speelt Zara in VERLIEFD OP IBIZA, zij is de oudste van de zussen. Presenteren en optreden doet Gigi al op jonge leeftijd is het jaar dat Gigi landelijk op televisie verschijnt. Door SBS Games wordt zij gevraagd om te presenteren wat in 2007 leidt tot een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast haar rol in de serie is Gigi te zien in Dancing with the Stars, Hints en Wie is de Reisleider. In 2012 maakte Gigi haar filmdebuut in Zombibi, de eerste Nederlandse zomedy. Met GTST-collega Marly van der Velden heeft Gigi in 2011 een sieradenlijn opgezet, genaamd Kuise Meisjes. Hun kledinglabel Label13 startte in februari (fotocredit: Nick van Ormondt)

3 David Lucieer- Pim David Lucieer (1983) studeert in 2008 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, richting toneel. Voor en tijdens de toneelschool volgt hij vele muziek- en drumlessen. Hij loopt stage bij Het Nationale Toneel in As You Like It en bij Annette Speelt in Trojaanse Vrouwen. David heeft een rol in de film Komt een vrouw bij de dokter en is op televisie te zien in o.a. Grijpstra en de Gier en Spangas. Ook schittert hij in Den Uyl en de Affaire Lockheed, en de succesvolle serie Dokter Deen. David speelt de rol van Thijs in de De meisjes van Thijs, sinds kort ook te zien bij Comedy Central. Rick Engelkes Lex Lex is de vader van Zara, Bibi en Lizzy Rick Engelkes maakt in 1990 zijn acteerdebuut in GTST met de rol van Dr. Simon Dekker. In 1994 stopt hij en maakt zijn theaterdebuut bij het Haarlems Toneel. Ondertussen is hij op televisie te zien in de politieserie Blauw Blauw en diverse gastrollen. Ook presenteert hij diverse televisieprogramma s. In 1999 speelt Rick de vader van Kruimeltje. Niet veel later speelt hij in de speelfilms Lef en When the Light comes. Ook is hij te zien in de films Pietje Bell, Pietje Bell 2 en in 2011 in Penny s Shadow. In 2000 start hij Rick Engelkes Producties en focust zich vanaf 2008 volledig op drama in theater, bioscoop en op televisie. Marly van der Velden Bibi Marly is de jongste zus van Zara en Bibi Marly staat al op jonge leeftijd, als danseres, op het podium. Op haar 14e jaar treedt zij op in verschillende theaterproducties en vanaf juni 2005 is ze te zien in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden is Marly ook te zien als presentatrice van At Nick en doet ze in 2008/2009 mee aan televisieprogramma s als Alles is Kerst, Ik hou van Holland en Wie kent Nederland. Ook schreef ze in 2009 vier maanden lang een column voor de Hitkrant en verleent ze haar stem aan verschillende animatiefilms. Met GTST-collega Gigi Ravelli heeft Marly in 2011 een sieradenlijn opgezet, genaamd Kuise Meisjes. Hun kledinglabel Label13 startte in februari (fotocredit: Nick van Ormondt)

4 Marius Gottlieb Boyd Marius Gottlieb is al voordat hij zijn diploma behaalt te zien in verschillende speelfilms. Op zesjarige leeftijd debuteert hij als de jonge Katadreuffe in de met een Oscar bekroonde speelfilm Karakter. Daarna volgen onder meer rollen in de films Moonlight, Erik of het klein insectenboek en Radeloos. Op televisie speelt hij (gast)rollen in onder meer de producties Nieuwe Ouders, Bruno & Violet, en Keyzer en de Boer Advocaten. Marius wordt vooral bekend door zijn rol van Tobias in de populaire tv serie SpangaS. In 2009 wordt er een speelfilm van gemaakt: Spangas op survival. Naast het acteren, studeert hij Grafisch Ontwerpen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. (fotocredit: Abel Minnee) Jasper Gottlieb Dylan Op zijn 7e werd Jasper van straat geplukt om samen met Marius mee te spelen in de film Karakter die later ook nog eens een Oscar won. Sindsdien heeft Jasper verschillende kleine rollen gespeeld, in onder andere Nieuwe Ouders en Allerzielen. Nadat hij zijn VWO heeft afgerond in 2007 wordt hij gecast voor de jeugdserie SpangaS. Na vier seizoenen stopt hij en nu studeert hij aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Jasper speelt nog incidenteel in televisie drama en speelfilms. Jim Bakkum Lars Lars is de beste vriend en manager van DJ-duo Dylan en Boyd Hoewel Jim al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals speelt, verandert zijn leven als hij in 2003 meedoet aan de eerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht Idols. Een recordaantal van 5,5 miljoen kijkers ziet hoe hij in de finale als tweede eindigt. Jim heeft inmiddels 5 albums uitgebracht met meer dan 10 singles. Naast zijn muziekcarrière is Jim ook te zien in verschillende films en televisieseries. In 2011 speelt hij in de politieserie Seinpost Den Haag en in 2006 in de film Afblijven. Naast acteren zingt Jim ook verschillende titelsongs zoals voor de films Snowfever en Asterix en de Vikingen. Volle zalen trok hij met rollen in verschillende musicals waaronder Grease, Hairspray en Wicked.

5 Simone Kleinsma Irma Simone mag tijdens haar studie de Pisuisse Prijs, voor meest veelbelovende eindexamenleerling, in ontvangst nemen. Na haar studie speelt ze in meerdere musicals: Maskerade, Amerika, Amerika en Evenaar. Later maakt Simone deel uit van de André van Duin Revue en vertolkt ze hoofdrollen in Les Misérables, Funny Girl, Chicago en Mamma Mia!, en treedt ze op mat haar solotheaterprogramma Simone & Friends. In 2000 wordt Simone genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in Chicago. In 2004 wint ze de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in Mamma Mia! en in 2009 voor haar rol in Sunset Boulevard. Op televisie is Simone te zien als Kees in de serie Kees & Co. (fotocredit: Nine IJff) Lone van Roosendaal Jacky Lone van Roosendaal is Jacky, de buurvrouw van Irma Na haar studie aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam is Lone te zien in verschillende musicals waaronder My Fair Lady, Grease The Musical, Cats en Mamma Mia! Op televisie is Lone te zien in series als Sam Sam, All Stars, Koefnoen, Moordvrouw en Flikken Maastricht. Lone wint met haar rollen verschillende bekende musicalprijzen. Kim Feenstra Elza In 2007 wint Kim Feenstra de serie Holland s Next Top Model. Hierna prijkt ze op de cover van verschillende tijdschriften waaronder Glamour, Avantgarde en JFK. Daarnaast is Kim een veelgevraagd gezicht in (internationale) tijdschriften en loopt ze in verschillende fashionshows over de hele wereld. Haar acteerdebuut maakte ze recent toen ze te zien was in de serie Van God Los. Eerder was ze op televisie te zien als deelnemer aan programma s als Waar is de Mol, Ranking the Stars en Sterren dansen op het ijs.

6 Willeke van Ammelrooy Karla Willeke van Ammelrooy meldt zich op 17-jarige leeftijd aan voor de Toneelschool in Amsterdam. Haar eerste filmrol is in Rotterdam-Europoort van Joris Ivens in Vanaf eind jaren '60 is ze een veelgevraagd actrice in speelfilms, theaterstukken en op televisie. Ze is te zien in commerciële successen als De Lift en Ciske de Rat. In 1995 speelt ze de hoofdrol in Antonia, die de Oscar voor Beste Niet Engelstalige Film in de wacht sleept. Zij krijgt tweemaal een Gouden Kalf voor Beste Actrice: voor haar rol als Antonia in de gelijknamige film Antonia (1995) en als Mevrouw Lauwereyssen in Lijmen/Het Been (2000) naar de roman van Willem Elsschot. In 2006 debuteert ze in de Amerikaanse film The Lake House (2006), waarin ze de moeder van Sandra Bullock speelt. Naast haar werk als actrice heeft Van Ammelrooy ook documentaires en korte films geregisseerd. Voor televisie maakte ze twee afleveringen van de serie Westenwind. Kimberly Klaver May Op zesjarige leeftijd doet Kimberly Klaver auditie voor de dansacademie van Lucia Marthas. Hier volgt ze 10 jaar lang dans- en acteerlessen. Tijdens deze periode is ze te zien bij de Mini Playback Show en Ron s Gelukshow. Tijdens haar middelbare schooltijd speelt Kimberly al rolletjes in de televisieseries Oppassen en Cutt. Daarna volgen rollen in de series Zoop, Hotnews, Shouf Shouf Habibi, Voetbalbvrouwen en in de film Terug naar de kust. Vanaf 2007 is Kimberly te zien in SpangaS gevolgd door de serie Raveleijn. Naast haar acteerwerkzaamheden heeft Kimberly 2 jaar gepresenteerd bij Emma tv, voor het Emma kinderziekenhuis. Kai Kurver en Yannick Juijn zijn te zien als de kinderen Jasper en Sem.

Concurrentieanalyse. Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film

Concurrentieanalyse. Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film Concurrentieanalyse Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film Inleiding De concurrenten van NL film zijn alle andere bedrijven in Nederland die films en/of series maken voor de Nederlandse televisie

Nadere informatie

Concurrentieanalyse. Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film

Concurrentieanalyse. Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film Concurrentieanalyse Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film Inleiding De concurrenten van NL film zijn alle andere bedrijven in Nederland die films en/of series maken voor de Nederlandse televisie

Nadere informatie

Mijn Fictiedossier. Naam : Kelsey Oosterkamp Klas : 4T2 Leraar : Mevr. Owel Datum : 12 december 2014 Vak : Nederlands

Mijn Fictiedossier. Naam : Kelsey Oosterkamp Klas : 4T2 Leraar : Mevr. Owel Datum : 12 december 2014 Vak : Nederlands Mijn Fictiedossier. Naam : Kelsey Oosterkamp Klas : 4T2 Leraar : Mevr. Owel Datum : 12 december 2014 Vak : Nederlands 1 Inhoudsopgave: Blz. Zakelijke gegevens: 3 Samenvatting: 4 Over de auteur: 6 Over

Nadere informatie

unya Khayame INTERVIEW colorfull 9

unya Khayame INTERVIEW colorfull 9 unya Khayame INTERVIEW colorfull 9 INTERVIEW Verschillende theaterproducties en televisieseries heeft ze al op haar naam staan. Onlangs was ze te zien in de televisiehit Wie is de Mol? De nuchtere krullenbol

Nadere informatie

old cats release: 15 december 2011 ABC Cinemien

old cats release: 15 december 2011 ABC Cinemien old cats release: 15 december 2011 ABC Cinemien old cats synopsis Isadora (Belgica Castro, de grand dame van de Chileense cinema) en Enrique (Alejandro Sievking) leven een comfortabel leven. Ze hebben

Nadere informatie

Tips om zelf het luisteren te verbeteren

Tips om zelf het luisteren te verbeteren Tips om zelf het luisteren te verbeteren Naast het leren van woorden is het belangrijk om zo veel mogelijk te oefenen met luisteren. Daarbij gaat het om verstavaardigheid en om begrijpend luisteren. Verstavaardigheid

Nadere informatie

De genre van het boek is fictie en het is geschiet voor kinderen van 13 t/m 15 jaar.

De genre van het boek is fictie en het is geschiet voor kinderen van 13 t/m 15 jaar. Boekverslag door Safiera 1952 woorden 25 juni 2017 5.2 4 keer beoordeeld Vak Nederlands Het boek De titel en waarom? De titel van het boek is SOAPSOP. Het boek is zo genoemd omdat Pippa de hoofdpersoon

Nadere informatie

MERIJN OERLEMANS. Management: All About Artists/ Dennis Erhardt. Mail : / Telefoon:

MERIJN OERLEMANS. Management: All About Artists/ Dennis Erhardt. Mail : / Telefoon: MERIJN OERLEMANS Management: All About Artists/ Dennis Erhardt Mail : info@allaboutartists.nl / Telefoon: 0648565713 Geboortedatum: 30-10-1998 Nationaliteit: Nederlands Uiterlijke kenmerken: Kleur ogen:

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

WE ARE FAMILY I GOT ALL MY SISTERS WITH ME

WE ARE FAMILY I GOT ALL MY SISTERS WITH ME WE ARE FAMILY I GOT ALL MY SISTERS WITH ME EDITORIAL Luc van Gorp At the end we re all family. Inhoud 4. Luc van Gorp 5. Anne van Gorp 6. Ruth van Gorp 7. Luc, Anne & Ruth van Gorp 8. LOBACH de film 9.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: Adres: Telefoon: E- mail: Geboortedatum: Geboorteplaats: Geslacht: Nationaliteit: Burgerlijke staat: Rijbewijs: Website: Kelly Timmers Birkstraat 137, 3768 HE Soest 0612157994

Nadere informatie

Bellevue Lunchtheater & Likeminds Non Profit Kapitalist: Voor mijn Kinderen

Bellevue Lunchtheater & Likeminds Non Profit Kapitalist: Voor mijn Kinderen Bellevue Lunchtheater & Likeminds Non Profit Kapitalist: Voor mijn Kinderen Theater Bellevue & Likeminds Non Profit Kapitalist presenteren de Bellevue Lunchtheatervoorstelling Voor mijn kinderen. Gespeeld

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Definities Percentage van de doelgroep dat gemiddeld naar programma of zender keek

Definities Percentage van de doelgroep dat gemiddeld naar programma of zender keek Onderwerp: Persbericht kijkcijfers 2009 Datum: 07-01-2010 Volgnummer: 1 Nederlander zit in 2009 184 minuten (3 uur en 4 minuten) per dag voor de televisie. Kijktijd naar Televisie is stabiel ten opzichte

Nadere informatie

INFORMATIE ROTTERDAM CULTUURDAG CKV1 donderdag 18 april 2013

INFORMATIE ROTTERDAM CULTUURDAG CKV1 donderdag 18 april 2013 INFORMATIE ROTTERDAM CULTUURDAG CKV1 donderdag 18 april 2013 SCAPINO BALLET EN HET WERELDMUSEUM Het Scapino Ballet is een Nederlands ballet- en dansgezelschap uit Rotterdam. Het Scapino Ballet was de eerste

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (FEBRUARI 2017) 07-03-2017 2 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 208 minuten

Nadere informatie

Rick Nicolet OPLEIDING Eindexamen Toneelschool Amsterdam FILM Spider in the web, Eran Riklis Riphagen, Pieter Kuijpers, Pupkin

Rick Nicolet OPLEIDING Eindexamen Toneelschool Amsterdam FILM Spider in the web, Eran Riklis Riphagen, Pieter Kuijpers, Pupkin Rick Nicolet OPLEIDING 1967 Eindexamen Toneelschool Amsterdam FILM 2018 Spider in the web, Eran Riklis 2015 Riphagen, Pieter Kuijpers, Pupkin 2013 Zurich, Sacha Polak, Viking Film Spijt!, Dave Schram,

Nadere informatie

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig Jeugdtheaterschool 2018 / 2019 Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen en jongeren van alle leeftijden op verschillende niveaus acteerlessen kunnen volgen. Altijd

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (OKTOBER 2014) 07-11-2014 10 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in oktober over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JANUARI 2016) 08-02-2016 1 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in januari over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

2014 Een Ongeremd Concert (eindregie) Theatergroep Ongeremd. 2014 Best of Musical Ramaekers Entertainment. (o.a. Ron Link, Tony Neef, Cystine Carreon)

2014 Een Ongeremd Concert (eindregie) Theatergroep Ongeremd. 2014 Best of Musical Ramaekers Entertainment. (o.a. Ron Link, Tony Neef, Cystine Carreon) Regisseur (SEMI- ) PROFESSIONELE PRODUCTIES 2014 Een Ongeremd Concert (eindregie) Theatergroep Ongeremd 2014 Best of Musical Ramaekers Entertainment. (o.a. Ron Link, Tony Neef, Cystine Carreon) 2013 Kerstconcert

Nadere informatie

D e F l i r t S q u a d

D e F l i r t S q u a d S P O N S O R V O O R S T E L S E I Z O E N 1-2 0 1 8 D e F l i r t S q u a d G E P R O D U C E E R D D O O R RASHEIDA ADRIANUS D e F l i r t S q u a d De Flirt Squad is een komische dramaserie over de

Nadere informatie

Dit vindt u van ondertiteling op Nederlandstalige DVD s

Dit vindt u van ondertiteling op Nederlandstalige DVD s Dit vindt u van ondertiteling op Nederlandstalige DVD s Over het belang van ondertiteling op Nederlandstalige DVD s hoeft niemand meer te twijfelen. Dat is misschien wel de belangrijkste conclusie uit

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal maart Datum: 08-04- Volgnummer: 3 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in maart over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

presents releasedatum Vlaanderen: 8 november 2017 lengte: 1h40 romance comedy materialen:

presents releasedatum Vlaanderen: 8 november 2017 lengte: 1h40 romance comedy materialen: presents releasedatum Vlaanderen: 8 november 2017 lengte: 1h40 romance comedy materialen: http://www.kfd.be/nl/pers SYNOPSIS De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar

Nadere informatie

Met de komst van de nieuwe acteurs heeft het Nationale Toneel in een ensemble

Met de komst van de nieuwe acteurs heeft het Nationale Toneel in een ensemble Het Nationale Toneel verwelkomt nieuwe acteurs en regisseurs Bram Suijker, Jeroen De Man, Daria Bukvić, Tamar van den Dop, Bram Coopmans, Romana Vrede en Hein van der Heijden 02 JULI 2015, DEN HAAG SAMENVATTING

Nadere informatie

EDDY ZOËY Muzikant, Presentator, Kunstenaar, Voice-Over, Zanger, Spreker

EDDY ZOËY Muzikant, Presentator, Kunstenaar, Voice-Over, Zanger, Spreker EDDY ZOËY Muzikant, Presentator, Kunstenaar, Voice-Over, Zanger, Spreker PERSOONLIJK: Naam : Eddy Zoëy Geboortedatum: 25 maart 1967 Kleur ogen: Blauw Kleur haar: Grijs Lichaamslengte: 1.70m Burgerlijke

Nadere informatie

LESBRIEF bij de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN. stoelendans

LESBRIEF bij de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN. stoelendans LESBRIEF bij de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN stoelendans Wat leuk dat je met de klas naar de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN STOELENDANS van Introdans gaat. Misschien is er zelfs een

Nadere informatie

Mei Dag dansers, ouders, sympathisanten,

Mei Dag dansers, ouders, sympathisanten, Dag dansers, ouders, sympathisanten, Mei 2019 Na tal van mails, praktische afspraken en heel veel repetities konden we het 40jarig bestaan van Ballet Attitude vieren met onze voorstelling Sleeping Beauty.

Nadere informatie

SPEAK YOUR MIND! LIVE REVIEW. Ben niet bang om je mening te uiten. PVRIS in Melkweg Amsterdam

SPEAK YOUR MIND! LIVE REVIEW. Ben niet bang om je mening te uiten. PVRIS in Melkweg Amsterdam BELIEVE SPEAK YOUR MIND! Ben niet bang om je mening te uiten PVRIS in Melkweg Amsterdam 1e uitgave - juni 2015 LIVE REVIEW Pagina 1 Pagina 2 EVEN VOORSTELLEN Hallo! Mijn naam is Simone van Geloven. Ik

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal oktober 2012 Datum: 07-11-2012 Volgnummer: 10 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in oktober over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

MUSICALS ROZEMARIJN WESSELING

MUSICALS ROZEMARIJN WESSELING MUSICALS ROZEMARIJN WESSELING 2 Voorwoord Musicals, ze zijn mooi, interessant en leerzaam. Het zijn verhalen die tot mij doordringen. De eerste musical die ik heb gezien is de Lion King, omdat ik naar

Nadere informatie

Winnaar VPRO Big Screen Award IFFR 2015 Genomineerd BAFTA Film Award Wereldpremière - Toronto International Filmfestival

Winnaar VPRO Big Screen Award IFFR 2015 Genomineerd BAFTA Film Award Wereldpremière - Toronto International Filmfestival Releasedatum 7 april Distributie: Herrie Film & TV, Full Color Entertainment, IFFR Winnaar VPRO Big Screen Award IFFR 2015 Genomineerd BAFTA Film Award Wereldpremière - Toronto International Filmfestival

Nadere informatie

HOLLAND S GOT TALENT. mediawijsheid. Loïs Steenvoorden, Ezra Siderius MM1B

HOLLAND S GOT TALENT. mediawijsheid. Loïs Steenvoorden, Ezra Siderius MM1B HOLLAND S GOT TALENT mediawijsheid Loïs Steenvoorden, Ezra Siderius MM1B Inhoudsopgave Inleiding... 2 Analysevragen... 3 Biografie... 7 Foto s... 9 Conclusie... 11 1 P a g i n a Inleiding Hollands Got

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal September 2010 Datum: 07-10-2010 Volgnummer: 9 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in september over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

Muziek maakt iedereen blij!

Muziek maakt iedereen blij! 12 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Muziek maakt iedereen blij! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS Jij leert. Jij inspireert! De nieuwe Click avonturen! Jongens en meisjes, Hier zijn weer de

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MAART 2016) 07-04-2016 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in maart over de gehele dag gezamenlijk een

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal Januari 2012 Datum: 07-02-2012 Volgnummer: 1 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in januari over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER:

ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT ONDERWERP: PERSBERICHT ONLINE KIJKCIJFERS (SEPTEMBER 2018) DATUM: VOLGNUMMER: 16-10-2018 9 MEEST ONLINE Het meest online bekeken programma van september is de uitzending van Expeditie robinson

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal maart 2012 Datum: 09-04-2012 Volgnummer: 3 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in maart over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

De musical The Bodyguard

De musical The Bodyguard De musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Met

Nadere informatie

Praktijkboek CKV Cultureel Zelfportret

Praktijkboek CKV Cultureel Zelfportret Praktijkboek CKV Cultureel Zelfportret Verkennen en verbinden Zelf verbeelden 10 invulbladen voor het cultureel zelfportret Overzicht Verkennen en Verbinden Beste CKV leerling, Met dit werkboek werk je

Nadere informatie

Elke Woensdag: Nederlandse Films om Verliefd op te worden (met 2 tv-premiéres) Elke Donderdag: Smakelijke Speelfilms (met 3 tv-premiéres)

Elke Woensdag: Nederlandse Films om Verliefd op te worden (met 2 tv-premiéres) Elke Donderdag: Smakelijke Speelfilms (met 3 tv-premiéres) Downloaded from: justpaste.it/10r5i RTL4: Feestdagen 2016 Elke Woensdag: Nederlandse Films om Verliefd op te worden (met 2 tv-premiéres) Elke Donderdag: Smakelijke Speelfilms (met 3 tv-premiéres) Woensdag

Nadere informatie

Toneel! voor kinderen

Toneel! voor kinderen kom op Toneel! voor kinderen Is hofplein iets voor jou? Schrijf je in voor 1 mei www.jeugdtheaterschoolhofplein.nl DE JeugdTHEATERSCHOOL Thuis spelen zingen en dansen is natuurlijk leuk maar nog leuker

Nadere informatie

SKO brengt 19 januari haar complete jaarrapport uit met alle relevante resultaten.

SKO brengt 19 januari haar complete jaarrapport uit met alle relevante resultaten. Datum 07-01-2009 Volgnummer 1 SKO brengt 19 januari haar complete jaarrapport uit met alle relevante resultaten. Onderwerp Persbericht Kijkcijfers 2008 Nederlander zit in 2008 184 minuten (3 uur en 4 minuten)

Nadere informatie

FUTURE THEATRE EEN TOEKOMSTVERKENNING DOOR 5 ALUMNI UIT HET AFGELOPEN DECENNIUM: Jorine Van Beek 2006 - Theaterkostuumontwerpster

FUTURE THEATRE EEN TOEKOMSTVERKENNING DOOR 5 ALUMNI UIT HET AFGELOPEN DECENNIUM: Jorine Van Beek 2006 - Theaterkostuumontwerpster FUTURE THEATRE EEN TOEKOMSTVERKENNING DOOR 5 ALUMNI UIT HET AFGELOPEN DECENNIUM: Jorine Van Beek 2006 - Theaterkostuumontwerpster Casper Vandeputte 2008 - Regisseur Jeroen De Man 2005 - Acteur Pieter Van

Nadere informatie

Music is life & no life without music

Music is life & no life without music www.mbmagazine.com Music is life & no life without music 4,95 ISBN 978-0-4356-5678-5 4. Editorial 7. Quotes and Knowings 8 en 9. Musical top 5 10. Upcoming Event 13. Maud & Dance 14. Album Releases Editorial

Nadere informatie

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond Jeugdtheaterschool 2016 / 2017 Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond 0492 47 52 55 info@annatheater.nl www.annatheater.nl Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (OKTOBER 2015) 09-11-2015 10 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in oktober over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans 2014 waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE ? We zijn een KLEINE SCHOOL waar iedereen elkaar kent Waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE WEINIG LESUITVAL

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (DECEMBER 2015) 07-01-2016 12 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in december over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

Streetdance door Dennis van Breukelen in de Artiance- zaal voor max. 20 leerlingen:

Streetdance door Dennis van Breukelen in de Artiance- zaal voor max. 20 leerlingen: Bonhoeffercollege Workshops op dinsdag 10 april 2012 VWO 3: HAVO 3: workshoptijd: 8.30 11.00 uur workshoptijd: 11.30 14.00 uur Streetdance door Dennis van Breukelen in de Artiance- zaal voor max. 20 leerlingen:

Nadere informatie

Drie scholen winnen Mini Tiger Award. IJsselmonde heeft heel veel talent. 18 IJsselmonde het magazine

Drie scholen winnen Mini Tiger Award. IJsselmonde heeft heel veel talent. 18 IJsselmonde het magazine nog hollywood invullen de klas Drie scholen winnen Mini Tiger Award IJsselmonde heeft heel veel talent 18 IJsselmonde het magazine 28 januari 2009 is de datum die leerlingen van drie IJsselmondse basisscholen

Nadere informatie

Televizier.nl Het beste van tv

Televizier.nl Het beste van tv Televizier.nl Het beste van tv Over Televizier.nl - Het beste van tv Interesses bezoek Televizier.nl: De nieuws- en community site van alles op het gebied van tv Focus op tv-kijken, amusement & entertainment

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal oktober Datum: 07-11- Volgnummer: 10 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in oktober over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (NOVEMBER 2014) 08-12-2014 11 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in november over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JANUARI 2015) 09-02-2015 1 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in januari 2015 over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge Jeroen van Koningsbrugge OPLEIDING 1998- Kleinkunst Academie Amsterdam 1996-1997 Toneelschool Maastricht FILM 2015 Schone Handen, Tjebbo Penning, PhantaVision De Surprise, Mike van Diem, Isabella Film

Nadere informatie

TRENDS IN UITGESTELD KIJKEN VIA DE TELEVISIE

TRENDS IN UITGESTELD KIJKEN VIA DE TELEVISIE STICHTING KIJKONDERZOEK TRENDS IN VIA DE TELEVISIE Stichting KijkOnderzoek 2016. Bij gebruik van informatie graag Stichting KijkOnderzoek (SKO) als bron vermelden. INTRODUCTIE Deze brochure geeft inzicht

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MAART 2014) 07-04-2014 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in maart over de gehele dag gezamenlijk een

Nadere informatie

Een oude bekende In een nieuw jasje!

Een oude bekende In een nieuw jasje! presenteert Een oude bekende In een nieuw jasje! Stichting Stimulering Podiumkunsten Ralph Evegaars (voorzitter) Stichting Stimulering Podiumkunsten Stef Broos (initiatiefnemer) Doelstelling anno 2012

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (FEBRUARI 2016) 07-03-2016 2 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in februari over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

Bijlage 2: toekenningen culturele basisinfrastructuur 2013-2016 naar regio (in ) REGIO NOORD REGIO OOST

Bijlage 2: toekenningen culturele basisinfrastructuur 2013-2016 naar regio (in ) REGIO NOORD REGIO OOST REGIO NOORD Tryater Leeuwarden Artikel 3.9. Algemeen theater 1.500.000 92.766-1.592.766 Noord Nederlands Toneel Groningen Artikel 3.9. Algemeen theater 2.500.000 154.942-2.654.942 Het Houten Huis Groningen

Nadere informatie

Theatergroep Horizon & de juniorengroep van Oberon presenteren: Ciske de Rat!

Theatergroep Horizon & de juniorengroep van Oberon presenteren: Ciske de Rat! Theatergroep Horizon & de juniorengroep van Oberon presenteren: Ciske de Rat! Iedereen kent het verhaal van de jonge Ciske, het volksventje dat regels aan zijn laars lapt en dingen doet en zegt die anderen

Nadere informatie

Stichting Tekstpierement. Beleidsplan

Stichting Tekstpierement. Beleidsplan Stichting Tekstpierement Beleidsplan 1. Inleiding Dit document beschrijft het beleidsplan van Stichting Tekstpierement. Het beleidsplan bestaat uit een aantal onderdelen, die samen het beleidsplan vormen

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 WELKOM Droom jij er van om in de spotlights te staan, te acteren, te zingen of misschien wel te dansen? Dan ben je bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek aan het juiste adres!

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Hoe overleef ik (zonder) liefde? door Francine Oomen

Boekverslag Nederlands Hoe overleef ik (zonder) liefde? door Francine Oomen Boekverslag Nederlands Hoe overleef ik (zonder) liefde? door Francine Oomen Boekverslag door een scholier 2197 woorden 28 april 2010 6,8 28 keer beoordeeld Auteur Genre Francine Oomen Jeugdboek Eerste

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal Juni 2011 Datum: 07-07-2011 Volgnummer: 6 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in juni over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

De SKO digitaal zenders bereikten gemiddeld per maand gezamenlijk 61,6% van de Nederlandse bevolking.

De SKO digitaal zenders bereikten gemiddeld per maand gezamenlijk 61,6% van de Nederlandse bevolking. Onderwerp: Persbericht kijkcijfers 2010 Datum: 07-01-2011 Volgnummer: 1 De Nederlander keek in 2010 gemiddeld 191 minuten (3 uur en 11 minuten) per dag televisie. In 2009 was de gemiddelde kijktijd 184

Nadere informatie

Kerst met de Zandtovenaar 2016

Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar is een kerstspecial voor de publieke omroep (60 minuten), waarin op unieke wijze het klassieke kerstverhaal wordt

Nadere informatie

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge Jeroen van Koningsbrugge OPLEIDING 1998-2002 Kleinkunst Academie Amsterdam 1996-1997 Toneelschool Maastricht FILM The Girl with the Curls, Jennifer DeLia, Poverty Row Entertainment 2016 Riphagen, Pieter

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Pijnstillers door Carry Slee

Boekverslag Nederlands Pijnstillers door Carry Slee Boekverslag Nederlands Pijnstillers door Carry Slee Boekverslag door een scholier 2097 woorden 9 december 2001 7,7 892 keer beoordeeld Auteur Genre Carry Slee Jeugdboek Eerste uitgave 1997 Vak Nederlands

Nadere informatie

voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar

voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar S U M M E R S C H O O L 2 0 1 3 voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar NV VERSE BEKKEN maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus van 11.00 18.00 uur in Groningen (tijdens festival Noorderzon!) Locatie Theaterwerkplaats

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal Augustus 2011 Datum: 09-11-2011 Volgnummer: 8 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in augustus over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal Januari 2011 Datum: 07-02-2011 Volgnummer: 1 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in januari over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

Roemer, De - Krommenie

Roemer, De - Krommenie Roemer, De - Krommenie Bekende popzaal c.q. 'dancing' in Krommenie waren talloze Zaanse bands hebben opgetreden in de jaren zestig en zeventig. Met name in de jaren zestig was de zaal een begrip in de

Nadere informatie

PROGRAMMASCHEMA OKTOBER

PROGRAMMASCHEMA OKTOBER Eigen Huis & Tuin Obese USA RTL Woonmagazine Vanaf 31/10: 5 Tegen 5 Vananf 11/10: Carlo s TV Café Crime Scene Investigation Uitstel Van Executie Vanaf 27/10: Verslaafd! Van Der Vorst Ziet Sterren 1/10:

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal februari 2013 Datum: 07-03-2013 Volgnummer: 2 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in februari over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, nieuwsbrief 2.6: juni 2017 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Hierbij alweer de laatste digitale nieuwsbrief van dit seizoen, ik wil jullie vragen deze goed door te lezen, er staat o.a. informatie

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JULI 2017) 07-08-2017 7 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 171 minuten

Nadere informatie

SKO Light 2012 De SKO Light zenders bereikten gezamenlijk gemiddeld per maand 71,8% van de Nederlandse bevolking van zes jaar en ouder.

SKO Light 2012 De SKO Light zenders bereikten gezamenlijk gemiddeld per maand 71,8% van de Nederlandse bevolking van zes jaar en ouder. Onderwerp: Persbericht kijkcijfers 2012 Datum: 07-01-2013 Volgnummer: 1 Kijktijd 2011-2012 De Nederlander keek in 2012 gemiddeld per dag 196 minuten televisie (3 uur en 16 minuten). In 2011 was dit 191

Nadere informatie

Beste juryleden wat dachten jullie van deze meidengroep? ( uitdelen beloning ) en tune

Beste juryleden wat dachten jullie van deze meidengroep? ( uitdelen beloning ) en tune Goedemorgen beste kijkers, vandaag is het een totaal andere dag een dag waarbij talent in de kijker staat! Een dag vol entertainment! welkom bij Pulle s got talent Dat er talent is in Pulle zullen onze

Nadere informatie

willem2.nl WAARIN BEN JIJ KONING?

willem2.nl WAARIN BEN JIJ KONING? willem2.nl WAARIN BEN JIJ KONING? VMBO-TL HAVO ATHENEUM GYMNASIUM 2 WWW.WILLEM2.NL Kennismaken met het Koning Willem II College Misschien heb je dit jaar al kennisgemaakt met het Koning Willem II College

Nadere informatie

Precious. Oefeningen. Dat kun je zien in de film Precious. Het verhaal is waar gebeurd. Sapphire schreef het in haar boek Drift. www.netnieuws.

Precious. Oefeningen. Dat kun je zien in de film Precious. Het verhaal is waar gebeurd. Sapphire schreef het in haar boek Drift. www.netnieuws. tekst 1 Precious Precious is een dik zwart meisje. Ze is analfabeet. Ze is zwanger van haar stiefvader en ze krijgt klappen van haar moeder. Om te overleven vlucht ze in haar droomwereld. Maar dan is er

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MAART 2018) 09-04-2018 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 198 minuten

Nadere informatie

Werkstuk Maatschappijleer Televisie kijken: lust of leven?

Werkstuk Maatschappijleer Televisie kijken: lust of leven? Werkstuk Maatschappijleer Televisie kijken: lust of leven? Werkstuk door een scholier 1306 woorden 9 december 2002 3,7 38 keer beoordeeld Vak Maatschappijleer Televisie kijken: lust of leven Televisie

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JANUARI 2017) 07-02-2017 1 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 214 minuten

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 18 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Mijn fictiedossier. Naam: Sophie Leusink Klas: 4T3 Datum: 12 december 2014 Vak: Nederlands Leraar: mevrouw Scholten.

Mijn fictiedossier. Naam: Sophie Leusink Klas: 4T3 Datum: 12 december 2014 Vak: Nederlands Leraar: mevrouw Scholten. Mijn fictiedossier Naam: Sophie Leusink Klas: 4T3 Datum: 12 december 2014 Vak: Nederlands Leraar: mevrouw Scholten Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave: blz Zakelijke gegevens: 3 Samenvatting boek: 4 Over de

Nadere informatie

ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER:

ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: JAARPERSBERICHT ONLINE KIJKCIJFERS (01-01-2017 T/M 31-12-2017) 15-01-2018 2 In dit jaaroverzicht wordt het kijkgedrag gerapporteerd dat gerealiseerd wordt via

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal april Datum: 07-05- Volgnummer: 4 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in april over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal mei Datum: 07-06- Volgnummer: 5 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in mei over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel van

Nadere informatie

Goedenavond. dames en heren

Goedenavond. dames en heren Goedenavond dames en heren Factsheet REGIE SCENARIO CAST PRODUCENT EINDREDACTIE (MAX) dramaturg GEDELEGEERD PRODUCENT UITVOEREND PRODUCENT OMROEP DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY EDITOR PRODUCTION DESIGENER MAKE

Nadere informatie

Ad Knippels OPLEIDING Eindexamen Toneelschool Amsterdam Afgestudeerd Communicatiewetenschap, KUN FILM

Ad Knippels OPLEIDING Eindexamen Toneelschool Amsterdam Afgestudeerd Communicatiewetenschap, KUN FILM Ad Knippels OPLEIDING Eindexamen Toneelschool Amsterdam 1994 Afgestudeerd Communicatiewetenschap, KUN FILM 2016 Riphagen, Pieter Kuijpers, Pupkin Film Knielen op een bed van violen, Ben Sombogaart, NL

Nadere informatie

voegwoorden

voegwoorden conjunctions SirPalsrok @meestergijs 1. Ik ga naar bed. Ik heb morgen school. 2. Hij is altijd laat, omdat hij slordig is. 3. Simon is nooit te laat. Hij heeft een wekker. 4. Ik heb een tv en een computer

Nadere informatie

WEB-TV: GROEI BEREIK ONLINE TV CONTENT ZET ONVERMINDERD DOOR

WEB-TV: GROEI BEREIK ONLINE TV CONTENT ZET ONVERMINDERD DOOR WEB-TV: GROEI BEREIK ONLINE TV CONTENT ZET ONVERMINDERD DOOR Kijkgedrag verandert door de tijd heen. Wat voorheen nog eenduidig en overzichtelijk was om te meten, is inmiddels deels verworden tot een complex

Nadere informatie

9,8% van Nederlandse jongeren heeft geen werk (nietautochtoon zelfs: 29% (bron: forum, zomer 2012)

9,8% van Nederlandse jongeren heeft geen werk (nietautochtoon zelfs: 29% (bron: forum, zomer 2012) Foto: Rick Nederstigt Wat is er aan de hand in Rotterdam? 9,8% van Nederlandse jongeren heeft geen werk (nietautochtoon zelfs: 29% (bron: forum, zomer 2012) Stages en banen zijn belangrijk, maar er is

Nadere informatie