Nieuwsbrief september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief september 2016"

Transcriptie

1 Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.: Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data september: 02 september Eerste HVO lessen. 03 september Oud papier!! Zet u het gebundeld aan de weg? Dank u! 05 september School Maatschappelijk Werk: Larissa Winter in Middelie. 06 september Voor de ouders van de 4 scholen voorlichting Slim Onderwijs. 08 september Juf Christa jarig! 23 september Obs Middelie 150 jaar: Feest: uur Complimenten. Wat hebben wij een aantal kanjers van ouders! In de vakantie zijn, ik noem de namen die in mijn app stonden, Max, Jos, Koenraad, Sjors, Barry, Anja en Jantine, in de hittegolf aan het werk geweest om een speeltoestel te verplaatsen (het staat nu voor de school) en een nieuw toestel te plaatsen (geschonken door gymvereniging Hercules!!) achter de school. Hartelijk dank allemaal, wat prachtig! Welkom. We zijn weer met frisse moed begonnen. Dit schooljaar hebben we voor 5 ochtenden twee onderwijsassistentes. Eén in groep 5/6 en één voor de extra ondersteuning buiten de groepen. Juf Christa Klaver helpt in groep 5/6 en Shelly Hartshoorn werkt met kinderen die extra ondersteuning behoeven. Onze interne begeleiding is nu in handen van Hanneke Pekelharing (maandag in Middelie en dinsdag in Kwadijk) en van Rianne de Vries (maandag in Beets en dinsdag in Warder). Samen staan zij borg voor goede zorg. Op maandag staat juf Lobke voor de kleuters. Zij werkt nauw samen met juf Petra en zij zal ook een aantal dagen haar studieverlof invullen. Juf Lobke gaat ook de vrije Bapo dagen (dinsdag) van juf Anja doen. Maar dat start pas na de herfstvakantie. Zo houden we alles mooi bij elkaar.

2 Regels: Binnenbrengen en afscheid nemen. Om alles nog beter te laten verlopen schrijf ik hier wat regels op, waarbij ik er van uit ga dat iedereen zich daar aan houdt of gaat houden. Om uur gaat de school open en kunt u uw kind komen brengen. Vanaf groep 5 willen we graag dat er vanaf uur alleen kinderen in de klas komen. Zo kunnen wij op tijd beginnen zonder eerst nog de ouders te moeten vragen of ze de klas willen verlaten. Om uur gaan de leerkrachten naar hun klas. Als ik aanwezig ben sta ik bij de deur om u en uw kroost te verwelkomen. Uiteraard moeten de leerkrachten zorgen dat uw kind s middags ook weer op tijd uit gaat! Nog wat regels: Telefoon, mail en app. Er is een aantal ouders dat soms zelfs al in de vakantie met de leerkracht gaat mailen of appen om zaken te bespreken. Dat is niet de bedoeling. U kunt altijd contact opnemen met de leerkracht voor en na schooltijd, maar s avonds of in het weekend zijn de leerkrachten vrij. Als het goed is hebben de leerkrachten ook hun telefoon niet aan onder lestijd, want dat stoort ook. Heeft u dringende zaken, komt u dan gewoon even langs of belt u naar school ( ). Graag voor uur en na uur. Ik dank u bij voorbaat! Is de telefoon buitenwerking, hetgeen soms gebeurt, belt u dan mij: Ik geef alles door. Computers. Omdat wij meer digitaal gaan werken, hebben we met Ziggo een contract afgesloten voor een snellere internetverbinding. Edoch, in de vakantie lukte dat niet, dus dat gebeurt deze week, evenals het installeren van de computers en tablets. Zo hopen we zo spoedig mogelijk alles weer aan het werk te hebben. Ook het alarm werkt niet optimaal en daardoor soms ook de telefoon, maar er wordt aan gewerkt. Snappet. Wij starten in de loop van de komende weken met een extra hulpmiddel in de klas vanaf groep 4, genaamd Snappet. Elk kind krijgt een tablet tot zijn/haar beschikking, waarop gewerkt kan worden bij taal, rekenen, begrijpend lezen, enz. Het is voor de leerkrachten ook nieuw, dus ook zij zullen zich de komende periode nog gaan inwerken en lezen en zij krijgen een cursus. Tijdens de voorlichting van aanstaande 6 september zal het nog niet ter sprake komen, maar wij hopen op de jaarlijkse klassenvoorlichting (datum volgt spoedig) u meer te kunnen vertellen en laten zien.

3 HVO. Vanaf vrijdag komt juf Mieke van Helmond les geven aan de kinderen vanaf groep 3. Een half uur of drie kwartier. Zij doet dat de ene week in Kwadijk en Middelie en de andere week in Beets en Warder. Er wordt gewerkt rond thema s als vriendschap, kinderrechten, waarden en normen en wat de kinderen nog meer bezig houdt. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van school. Website. Kijkt u regelmatig op onze website, want hij wordt steeds beter en gevulder. Nu staat er onder andere informatie op over HVO. Verlof Christa. Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 september ben ik afwezig. In mijn afwezigheid zullen die drie dagen, twee juffen de klas overnemen. Ik ga met de stichting Energy4All mee naar Italië. Mijn man, Theo, zal daar samen met zijn broer en schoonzus mee doen aan het wieler- en wandelevenement Forza4Energy4All. Ik word ingezet voor hand- en spandiensten. Ons nichtje Sterre(15 jaar), dochter van de broer van Theo, heeft namelijk een energiestofwisselingsziekte. Elke week worden er in Nederland 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Slechts 50% van deze kinderen wordt ouder dan 10 jaar, 70% van de kinderen wordt niet volwassen. Kinderen met een energiestofwisselingsziekte hebben een defecte batterij, deze is maximaal halfvol, snel weer leeg en beschadigt het lichaam met zijn afvalstoffen. Helaas is er op dit moment nog geen behandeling mogelijk of medicijn beschikbaar. Stichting Energy4All steunt de strijd tegen energiestofwisselingsziekten door geld in te zamelen om het onderzoek naar de ziekte uit te breiden en te versnellen. Voor het inzamelen van gelden worden er diverse activiteiten geïnitieerd zoals Forza4Energy4All; een wielerevenement over de machtigste bergen van de Giro d Italia, de Stelvio, de Mortiola en de Gavia. Het evenement is te volgen (en te sponsoren) via internet, Twitter en Facebook. School Hockey programma 2016 Voor leerlingen uit groep 3 en 4 organiseert Mixed Hockey Club Purmerend drie trainingen en een afsluitend toernooi om kennis te maken met de hockeysport. De trainingen zijn op de vrijdagmiddagen 23, 30 september en op 7 oktober van 16:00-17:00 uur. Op vrijdag 14 oktober is het afsluitende hockeytoernooi van 16: uur. Deelname aan het toernooi is gratis en de deelnemers krijgen van de club het verplichte bitje cadeau. Welke kinderen vinden het leuk om hieraan mee te doen? Inschrijven kan bij juf Ilse via ilsebreetveld@obsmiddelie.nl tot donderdag 8 september!

4 Bewegingsonderwijs Dit schooljaar zijn de gymtijden enigszins aangepast. Op dinsdagochtend wordt er gegymd volgens het volgende rooster: uur groep 3/ uur groep 1/ uur groep 5/ uur groep 7/8 Op donderdag ziet het rooster er zo uit: uur MRT (motorische remedial teaching) uur groep 7/ uur groep 3/ uur groep uur groep 5 (inclusief opruimen) Voor vragen of opmerkingen omtrent de lessen is juf Ilse bereikbaar op school op bovenstaande momenten of via ilsebreetveld@obsmiddelie.nl. Gymoutfit Aangezien de meeste kinderen tijdens de zomervakantie flink gegroeid zijn, is het aan te raden de gymkleding en gymschoenen nog eens goed te passen. Graag zien we de kinderen in korte broek, T- shirt, sokken en gymschoenen aan de gymlessen meedoen. Vooral voor schoenen vragen wij extra aandacht, omdat het niet meer is toegestaan op blote voeten te gymmen. Voor kinderen in de onderbouw raden we de specifiekere sportschoen aan, al dan niet met veters, voor meer stevigheid. De sokken dienen als geurveter en ter voorkoming van blaren. Voor meiden met lang haar is het fijn om een elastiekje in de gymtas te hebben om een staart te kunnen maken. Natuurlijk is het dragen van sieraden onverstandig en niet toegestaan. We adviseren de kinderen hun waardevolle spullen thuis te laten op gymdagen of in de klas af te doen. Wanneer de kinderen toch met sieraden naar de gymzaal gaan, dan heeft juf Ilse een plek waar juwelen tijdelijk kunnen worden neergelegd. Aan het einde van de week zien we graag dat alle gymtassen mee naar huis gaan om de sportkleding te wassen; er wordt namelijk flink gezweten tijdens de lessen.

5 Gedicht van de maand. Toen jij dacht.. Zag ik dat je mijn eerste tekening op de koelkast hing en wilde ik er nog eentje maken. Toen ik dacht dat jij niet keek Zag ik hoe jij met de hond knuffelde en snapte ik dat het goed is om lief te zijn voor dieren. Toen jij dacht ik niet keek Zag ik hoe jij mijn lievelingseten klaarmaakte en voelde ik dat kleine dingen heel bijzonder kunnen zijn. Zag ik hoe jij een vreemde achterna ging die iets had laten vallen en wist ik wat behulpzaamheid betekent. Voelde ik de nachtzoen die jij me gaf en voelde mij geliefd. KEEK IK. En leerde meer dan je ooit zult weten. Ingestuurd door juf Sacha van Obs Middelie.

6 Rooster aanwezigheid Dick Knip SEPTEMBER tel.: Datum Ochtend Middag Maandag 29 augustus Kwadijk Middelie Dinsdag 30 augustus Warder Beets Woensdag 31 augustus Middelie Kwadijk Donderdag 1 september Beets Warder Maandag 5 september Warder Beets Dinsdag 6 september Kwadijk Middelie Woensdag 7 september Beets Warder Donderdag 8 september Middelie Kwadijk Maandag 12 september Middelie Kwadijk Dinsdag 13 september Beets Warder Woensdag 14 september Kwadijk Middelie Donderdag 15 september Warder Beets Maandag 19 september Beets Warder Dinsdag 20 september Middelie Kwadijk Woensdag 21 september Warder Beets Donderdag 22 september Kwadijk Middelie Maandag 26 september Kwadijk Middelie Dinsdag 27 september Warder Beets Woensdag 28 september Middelie Kwadijk Donderdag 29 september Beets Warder

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: 0299 401303 Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data september: 06 september Voor de ouders van de 4 scholen voorlichting Slim Onderwijs. 07/08/09 september Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.: 0299 621777 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 05 november Oud papier 07 november Inloopspreekuur SMW om 08.30 uur. 09 november Inschrijformulier

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Belangrijke data november: 08 november Oud papier 10 november Schoolontbijt 11 november Schoonmaakploeg 11 november Sint Maarten 24 november Studiedag Alle kinderen vrij. 30 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.: 0299 621777 Nieuwsbrief juni 2016 Belangrijke data juni: 04 juni Oud papier 07 juni Met zijn allen naar Bounz! 08 juni Zeevangsfanfare 14 juni Schoolreisje groep 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 2 5 september 2017 In deze nieuwsbrief: Studenten Op tijd komen en inloop Uitgaan kinderen 14.15 uur Honden Parkeren brandweer Inschrijven broertjes en zusjes geboortejaar 2016 Sportdagen

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 September/Oktober Belangrijke data in september: 18 september Ouderavond en informatieavond. 28 september Oud papier. 04 oktober NIO voor groep 8 in Warder.

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief februari 2016 Belangrijke data februari: 04 februari Kinderen voor kinderen Carnaval 15 februari Intekenlijsten 10 minutengesprekken 25 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix.

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix. o.b.s. Prinses Beatrix directie@obsprinsesbeatrix.org www.bsprinsesbeatrix.nl Nieuwsbrief november Belangrijke data in november: 01 november 1 jarig bestaan van Het Kwartet. 04 november Afname NIO in Prinses

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Middelie 92 1472 GT Middelie 0299-621777 Nieuwsbrief november 2015 Belangrijke dagen Zaterdag 31 oktober Schoonmaakochtend vanaf 9.00 uur Dinsdag 3 november Dansles sportkoepel groep 3 t/m 8 Woensdag 4

Nadere informatie

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2 Naar de basisschool Informatieboekje groep 1 en 2 O.B.S. t Swarte Meer De Blokken 22 7894 CL Zwartemeer Tel: 0591-390213 locatieleider@obs-swartemeer.nl De basisschool Meestal gaat een kind vlak na zijn

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.:

Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.: Middelie 92, 1472 GT Middelie. Tel.: 0299 621777 Belangrijke data oktober: 01 oktober Oud papier 03 oktober Museum bezoek groep 3 en 4. 04 oktober Ouderavond en informatieavond. 05/07 oktober NIO voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 OBS MEESTER HAYE Nieuwsbrief april 2016 Belangrijke data april: 05 april Spoordag voor leerkrachten. Alle kinderen vrij. 07 april Ouderavond Social Media voor bovenbouw ouders. 12 april Oud papier. 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

September/Oktober. Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.:

September/Oktober. Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: 0299 401303 September/Oktober Belangrijke data in september: 20/21/22 september Schoolkamp groep 7/8. 26 september Schoolreisje groep 1 t/m 6. 22 september Oud papier

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Kanjer op Meander. Nieuwsbrief van: Op Meander waren we op zoek naar een eenduidige aanpak van de sociaal emotionele

Kanjer op Meander. Nieuwsbrief van: Op Meander waren we op zoek naar een eenduidige aanpak van de sociaal emotionele Kanjer op Meander Op Meander waren we op zoek naar een eenduidige aanpak van de sociaal emotionele ontwikkeling. Het team wilde een doorgaande lijn, door de hele school op het gebied van de sociaal emotionele

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 1, 5-9-2017 Maandag 04 september Eerste schooldag Dinsdag 05 september Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig Vrijdag 08 september Maandag 11 september

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: 0299 401303 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 03 november Groep 3 naar het museum. 04 november Oud papier. 07 november Schoolfruit. 20 weken lang. 08

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief 92, 1471 CE Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 25 januari Ontbijt in de bibliotheek. 26 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick ( Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: 0299 401303 Nieuwsbrief april 2016 Belangrijke data april: 05 april Spoordag voor leerkrachten. Alle leerlingen zijn vrij. 07 april Ouderavond Social Media voor alle bovenbouwouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Welkom. Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman

Welkom. Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Belangrijke data september:

Belangrijke data september: Belangrijke data september: 31 augustus Informatieavond voor ouders van groep 3 t/m 8 2,3 en 4 september Groep 6,7 en 8 Schoolkamp 8 september Oud papier 16 september Alle kinderen vrij Bijlage: Rooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1-2

Informatieboekje Groep 1-2 Informatieboekje Groep 1-2 Beste ouders/verzorgers, Binnenkort is het zover; dan start uw zoon of dochter bij ons op De Springplank in groep 1. Een spannend moment voor uw kind en misschien ook voor u.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Basisschool St. Catharina Haastrecht Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Belangrijke data in september september Informatieavond voor ouders met kinderen van 3 tot en met 6 september Oud papier

Belangrijke data in september september Informatieavond voor ouders met kinderen van 3 tot en met 6 september Oud papier Belangrijke data in september 01 september Informatieavond voor ouders met kinderen van 3 tot en met 6 04 september Oud papier 03 september Schoolreisje groep 1 tot en met 6. 09/10/11 september Schoolkamp

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 2 september 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: * donderdag 15 september informatieavond alle groepen

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: 0299 401303 Nieuwsbrief maart 2016 Belangrijke data maart: 29 febr. t/m 7 maart Voorjaarsvakantie 07 maart Studiedag leerkrachten. Alle kinderen vrij. 11 maart Oud papier

Nadere informatie

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl In dit nummer: Nieuw schooljaar 1 Gymtijden 1 Afsluiting schooljaar 2 Stichting leergeld

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 5/6

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 5/6 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 5/6 2014-2015 Het informatieboekje van groep 5/6 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 5/6. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Groepsinformatie voor groep 3/4 - Schooljaar Thuis lezen

Groepsinformatie voor groep 3/4 - Schooljaar Thuis lezen www.obsverschoor.nl info@obsverschoor.nl J. van Arkelstraat 39 4254 CW Sleeuwijk 0183-301507 Groepsinformatie voor groep 3/4 - Schooljaar 2017-2018 Leerkrachten Dit jaar staan er 2 leerkrachten voor groep

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie