Wist je dat 3 kampthema 4 Personages 5-6 Wij met zen allen op kamp 7-8 IK GA OP KAMP EN NEEM MEE 9 Hoe ziet mijn kamp eruit? 10 Hoe ziet mijn dag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wist je dat 3 kampthema 4 Personages 5-6 Wij met zen allen op kamp 7-8 IK GA OP KAMP EN NEEM MEE 9 Hoe ziet mijn kamp eruit? 10 Hoe ziet mijn dag"

Transcriptie

1

2 Wist je dat 3 kampthema 4 Personages 5-6 Wij met zen allen op kamp 7-8 IK GA OP KAMP EN NEEM MEE 9 Hoe ziet mijn kamp eruit? 10 Hoe ziet mijn dag eruit? 11 Wat gaat het kamp kosten? 12 Noodgeval! 13 Groepen+leiding+activiteiten HULP GEVRAAGD!

3 We 20 augustus weer op de Kattenfeesten staan met een coole KSA - stand? Deze zal zoals elk jaar weer in de trend van COCKTAILS zijn! (voor de - 18 jarigen zijn er natuurlijk ook heerlijke non - alcoholische dranken te verkrijgen!) nomnomnom We jullie heeeeeel erg willen bedanken voor het inzamelen van de flapjes van Joyvalle en Appelsientje? Hiermee kunnen we gratis flessen melk verkrijgen op kamp, joepiejaheee!!! Er werken aan de gang zijn aan de Jagersweg?? Over dit spannende verhaal lezen jullie meer op pagina We 29juni met zijn allen lekker leutig gaan zwemmen? Hopelijk schijnt het zonnetje en kunnen we veel plonspret beleven met z n allen! SPIETERSPETTERSPATER (P.S. jullie krijgen nog een mailtje met meer info) Het kampthema dit jaar URBANUS is? Meer hierover op pagina 4

4 Zoals je al wel gemerkt zult hebben, is het kampthema van dit jaar: Elke avond voor het slapengaan zal de leiding zijn beste beentje voorzetten om jullie te doen genieten van een prachtig schouwspel vol spektakel en plezier! Themadag Op dinsdag houden we een heuse themadag! Op deze dag mogen jullie allemaal jullie prachtig uitgedoste verkleedtenue aantrekken, om zo een dagje door het leven te gaan als Urbanus of een van zijn vriendjes

5 Urbanus zelf, een kwajongen van onbepaalde leeftijd. Hij gaat nog naar school in het eerste studiejaar waarin hij al járen vertoeft omdat hij nooit slaagt voor zijn examens, maar draagt ook al een baard die hij al heeft sinds zijn geboorte. Hij haalt altijd kwajongensstreken uit, loopt voortdurend achter de vrouwen en is een geldwolf. Cesar, Urbanus' vader. Hij houdt zich voornamelijk bezig met pijp roken, bier drinken, overspel plegen, de Gazet van Tollembeek lezen en tv kijken. Hij is uitermate simpel, lichtgeraakt en te lui om te gaan werken. "Café bij Wieske" is zijn vast stamcafé en hij is ook duivenmelker. Eufrazie, Urbanus' moeder. Eufrazie is een katholieke huisvrouw die samen met Stanske en Netteke naar de kerk gaat en zich door Cesar laat domineren. Ze is het vroomste en sympathiekste personage in de strip. In haar vrije tijd houdt zij zich vooral met breien en Mariabeeldjes afstoffen. Nabuko Donosor, een hond - achtige hittentit, waarvan de naam gebaseerd is op de Babylonische koning Nabucodonosor. Nabuko bestaat in feite uit twee delen, Nabuko en Donosor, want de bovenste helft van hem zweeft in de lucht.

6 Amedee, een sprekende vlieg en veruit het intelligentste personage in de gehele strip. Hij vindt meestal dingen uit die in de verhalen van pas komen of helpt Urbanus met zijn huiswerk. Hij heeft voor ingenieur gestudeerd. Jef Patat, schooier die onder een brug woont en iedereen voortdurend oplicht. Hij is een oerlelijke, vulgaire dikzak die zich in het criminele milieu beweegt. Nonkel Fillemon, de stinkend rijke nonkel van Urbanus. Hij is multimiljardair en nogal een vrouwenzot. Hij is een eeuwig zieltogend personage en is meerdere malen overleden gedurende de reeks. Urbanus kwam steeds zijn geld aftroggelen. En er zijn er natuurlijk nog veel meer!

7 Zondag 10 juli Tussen 9 en 10u kan de bagage die mee moet op kamp gebracht worden naar het KSA-lokaal. Hier staat jullie enthousiaste leiding vol kampzin op jullie te wachten! Dit geldt voor alle leden behalve voor de Sloebers en Roepies, hun valiezen worden samen met de kids door de ouders gebracht tijdens de bezoekdag. Donderdag 14 juli Donderdag vertrekken alle leden behalve de sloebers en roepies op kamp. Joro s en knim zullen met de trein naar de kampplaats reizen en daarna volgt een wandeling tot aan de kampwei. We verwachten jullie aan het station van Diest om 9:10. Sjo en brekken zullen zich wagen aan fietstocht van het mooie Meerhout tot aan de kampwei. Jullie krijgen verdere info van jullie leiding. Zorg ervoor dat jullie een lunchpakket en een lekkere snack meenemen (hmm). Denk aan kledij die aangepast is aan het weer zoals een regenjas (hopelijk niet nodig natuurlijk!), een petje, en zeeeeker niet te vergeten: je uniform en een goed humeur! Voor de sjo en brekken heeft Urbanus 1 goede raad: een goede fiets die helemaal in orde is is heel belangrijk!! Zondag 17 juli Bezoekdag + aankomst sloebies en roepies. Alle mama s en papa s, oma s en opa s, andere familie en vrienden kunnen een bezoekje komen brengen aan hun kinderen! Eindelijk zien jullie je kleine en grote sproetjes terug! Dit is ook de dag dat de Sloebers en Roepies aankomen. Vanaf 14u worden onze jongste leden op de wei verwacht (met bagage natuurlijk hihi)

8 Wat houdt zo n bezoekdag nu precies in? Voor één dag wordt onze kampwei dan omgebouwd tot openlucht café en restaurant. Een groot terras dus waar gezellig iets kan gedronken worden. Er is ook een heuse barbecue voorzien. Hiervoor dien je wel op voorhand te bestellen. Zo n bestelformulier wordt door de leiding meegegeven bij de inschrijvingen voor het kamp. Ook de leden zelf zullen enkele standjes organiseren waar ze allerlei moois en lekkers verkopen: zo staan de Joro s bekend om hun perfectie bij het maken van armbandjes en andere sierraden. De Knim is dan weer heel goed in het maken van nen heejeten hond, een KSA - delicatesse. Kom dat zien en kom dat proeven! HMMMM In de namiddag wordt er ook een honkbalwedstrijd georganiseerd. Leiding versus bezoekers. Dit zal, zoals altijd, een spannende wedstrijd worden. Wij beginnen alvast te oefenen! Laat jullie mama s en papa s, oma s en opa s, andere familieleden en vrienden en vriendinnen ook al maar eens goed afzien bij een grondige training! Zaterdag 23 juli Alle kinderen gaan mee met de bus naar huis. We nemen zo veel mogelijk bagage mee. De bus vertrekt op de kampwei rond 12:00. Aankomst is voorzien rond 13:50 als het verkeer een beetje mee zit. Hou zeker onze facebook pagina in het oog! Ook wordt die avond de camion uitgeladen aan het lokaal. En omdat de leiding nog op de wei alles aan het afbreken zijn vragen we aan de ouders om te komen helpen uitladen. Meer info volgt.

9 Slaapgerief : slaapzak, veldbed (voor de Sloebers en Roepies), een matteke ( voor de rest), eventueel een deken, pyjama, knuffel Eetgerei : gamel, bestek, drinkbeker, keukenhanddoek(en ) Wasgerief : Washandjes, zeep, handdoeken, shampoo, haarborstel, tandenbor - stel, tandpasta, toiletzak, wasspelden Kledij : T - shirts, korte en lange broeken, truien, kousen, ondergoed, regenkledij, zwemkledij, slechte kleren, verkleedkledij in thema ( zie verder), KSA T - shirt en sjaaltje Schoeisel : bottekes, gewone schoenen, extra paar, teenslippers Allerlei : rugzak voor op dagtocht, drinkfles, zaklamp, zakdoeken, zonnecrème, wat zakgeld, identiteitsbewijs, zak voor linnengoed Handige tip : zorg ervoor dat je kleren en vooral KSA - trui, T - shirt en sjaaltje is gemerkt met je naam. Zo kan je die dingen nooit meer kwijtraken! Wat laten we thuis snoepgoed, chips, koeken : De koks zullen ons zoals altijd voldoende in de watten leggen! Ook gsm s worden thuisgelaten. Moest je iemand aan het thuisfront missen, dan schrijf je gewoon een brief. Het schrijven van een klassieke kampbrief heeft trouwens iets veel echter en veel romantischer.

10 Donderdag: tocht naar de wei + aankomst van joro s, knim, sjo en brekken Vrijdag: een dag waarbij er niets wordt gewijzigd aan het normale kampschema. Zaterdag: op deze dag houden we een gezamenlijk groepsspel met de aanwezige groepen. Zondag: bezoekdag! Maandag: op deze dag krijgen de brekken de kans om eens te proeven van het leiding zijn en zal dus in elke groep een brek mee leiding komen geven! Dinsdag: themadag + leidingswissel. Hierbij wordt de leiding gewisseld van groep en krijgen jullie dus een dagje nieuwe leiding! Woensdag: een dag waarbij er niets wordt gewijzigd aan het normale kampschema voor de joro s en knim. Sjo en brekken vertrekken op een spetterende tweedaagse. Donderdag: dagtocht! Hierbij zijn we een volledige dag op stap en maken we een lunchpakketje klaar! Op deze dag komen ook de sjo en brekken terug aan van hun tweedaagse. Vrijdag: op deze dag gaan we hout sprokkelen voor het grote en gezellige kampvuur dat s avonds plaatsvindt. Zaterdag: inpakken en naar huis!

11 07.30h: de leiding staat op! 08.00h: de ochtendcasette begint te spelen, vanaf deze moment hebben jullie een half uur te tijd om rustig wakker te worden, jullie tandjes te poetsen, ravotkledij aan te trekken, 08.30h: we smullen van het heerlijke ontbijt dat de kokjes ons voorschotelen! h h: voormiddagactiviteit! h h: we kunnen onze maagjes vullen met het middagmaal om de dag stevig verder te kunnen zetten! h h: platte rust: dit wilt zeggen dat je een uurtje rust hebt om aller - lei dingen te doen: briefje schrijven naar het thuisoord, je liefje, oma, opa,, een stripje lezen, lekker gezellig babbelen in de tent of een dutje doen! De bedoeling is dat je in de tenten blijft gedurende dit uurtje h h: namiddagactiviteit! h h: we krijgen een vieruurtje voorgeschoteld! h h: verderzetting van de namiddagactiviteit! h h: avondmaal! h h: avondanimatie! Hierbij heeft de leiding allerlei toneeltjes voorbereid, wordt de dag overlopen, 20.30h: sloebers en roepies poetsen hun tandjes, trekken hun pyjama aan en kruipen het veldbedje in h : avondactiviteit voor de joro s en knimmers, waarna ze ook het bedje inkruipen h h: avondactiviteit voor sjo en brekken

12 Voor de Sloebers en Roepies zal het kamp 105 kosten. De Joro s, Knim, Sjo en Brekken blijven enkele dagen langer dus voor hen vragen we 120. Dit bedrag kan gestort worden op het rekeningnummer van de KSA met vermelding van de naam van lid en groep: BE Wat als ik een briefje wil laten komen? Een kampadres zelf hebben we niet, maar de boer in de buurt is Hollestraat 136, 1570 Tollembeek. Dus: KSA Meerhout Naam Lid + Groep Hollestraat Tollembeek, België Dus laat al die liefdesbrieven maar komen Ook brieven van vriendjes en vriendinnetjes, mama s en papa s, bomma s en bompa s, oma s en opa s, moemoe s en vava s zijn allemaal welkom!

13 Nummers voor noodgevallen: Bij noodgevallen op kamp kan je altijd naar deze nummers bellen: Hoofdleiding: Frederick Peys: Robin Goots (Resoir ): Leen Vandervoort (koksteam): 0485/

14

15 outlook.com

16 Tom Van Bavel Cas Kinnaer Lena Pals Genebroek 133 Molenstraat 19 Del Meerhout 2450 Meerhout 2450 Meerhout 0499/ / / van.bavel.tom@gmail.com caskinnaer@hotmail.com lena.pals@hotmail.com Jo Mangelschots Genepas 20 Jochem Ooms Genelaar Meerhout 0474 / Meerhout 0479 / jomangelschots@hotmail.com jochem.ooms@live.be

17 Tom Maes Joris Jacobs Veldstraat 56 Olmsebaan Meerhout 2450 Meerhout 0499/ / Margot Jans Eline Mangelschots Bevrijdingslaan 36 Genepas Meerhout 2450 Meerhout 0492 / / margotjejans@hotmail.com Eline.mangelschots@hotmail.com

18 Inès Jans Femke Snoeck Bevrijdingslaan 36 Gebergte Meerhout 2450 Meerhout 0474 / / ineskejans@hotmail.com femke.snoeck@gmail.com Wout Thys Berto Pals Genebroek 28 Del Meerhout 2450 Meerhout 0494 / / u2wout@hotmail.com berto.pals@hotmail.com

19 Tuur Wilms Robin Goots Veldstraat Meerhout Schaffenberg Meerhout 0470 / tuurwilms@hotmail.com 0478 / robin.goots@gmail.com

20 Zoals jullie gemerkt hebben ondergaat de jagersweg een hele renovatie: nieuw wegdek, nieuwe riolering,... etc. Hierbij zijn aantal verplichtingen aan verbonden. Ook voor ons, KSA meerhout. We moeten namelijk onze riolering helemaal opnieuw leggen en er een septische put tussen voorzien. Verder leggen we ineens ook een gasaansluiting, om ons lokaal ecologischer te maken. Aangezien dit veel coordinatie, opzoekwerk,... inhoud, hebben we samen met het OC een team voor de werken samengesteld. Dit team zal er voor zorgen dat de nodige materialen aanwezig zijn tijdens de werken en dat alles reglementair gebeurd. Maar dit is natuurlijk maar de ene kant van het verhaal. De andere kant is natuurlijk deze plannen omzetten in de praktijk. Deze omzetting naar de praktijk gaat gedurende de hele maand augustus gebeuren. De eerste 2 weken gaan we vooral binnen alles openbreken (beton eruit halen, wc's afbreken samen met de hokjes) Hier moeten we zien hoe de leidingen daar verbonden zijn met elkaar. Indien dat duidelijk is geworden gaan we ze indien nodig herleggen. Dit is het riskante gedeelte, aangezien we niet weten hoe de leidingen ongeveer liggen. We zullen terplekke moeten zien hoe we het dan oplossen. De laatste 2 weken van augustus gaan we de septische put steken en de sleuf graven waarin we de leidingen zullen leggen.( buitenwerk)

21 Wij hebben dus veel helpende handen nodig. Hiervoor hopen we echt wel een beroep te doen op de ouders van onze leden, oud leiding en vrienden. (Een deel van de leiding zit met herexamens) Kennis van zaken is zeker niet nodig, wij zelf weten ook niet echt wat te verwachten. Maar er zal altijd iemand aanwezig zijn die weet wat er moet gebeuren. Hoe het gebeurd gaan de helpende handen samen moeten uitdokteren op het moment zelf. Er gaan dagen zijn waar we overdag wat doen, maar ook veel dagen waar er 's avonds van alles kan gebeuren. Wij vragen dus, indien interesse, om ons zo tijdig mogelijk te laten weten wanneer je kan komen helpen. (heel de dag, 's avonds,...) Zo alleen kunnen we een planning opstellen die hopelijk tot een goede afloop van de werken kan leiden. De KSA zal dit allemaal zelf moeten betalen en de kosten zullen neerkomen op euro. We vragen natuurlijk niet om een gulle donatie maar het zou wel leuk zijn om tijdens onze evenementen ons nog eens extra te kunnen sponseren! Hopelijk zien we hier een heuse KSA beweging in gang schieten.

22

KAMPTHEMA. Zoals jullie misschien al hadden gemerkt is het kampthema van dit jaar... VIKINGS!!!!!

KAMPTHEMA. Zoals jullie misschien al hadden gemerkt is het kampthema van dit jaar... VIKINGS!!!!! IKINGS 1 INHOUDSTAFEL Wist je dat 3 Kampthema 4 Hoe ziet mijn kamp eruit? 5 7 Hoe ziet mijn dag eruit? 8 Ik ga op kamp en ik neem mee 9 Wat gaat dat kamp kosten? 10 Wat als ik een briefje wil laten komen?

Nadere informatie

KAMPKAVEM. #hetkomtdichterbij #ikkannietwachteeeen

KAMPKAVEM. #hetkomtdichterbij #ikkannietwachteeeen KAMPKAVEM 2018 #hetkomtdichterbij #ikkannietwachteeeen 1 INHOUDSTAFEL Wist je dat Kampthema inspiratie Hoe ziet mijn kamp eruit? Hoe ziet mijn dag eruit? Ik ga op kamp en ik neem mee Wat gaat dat kamp

Nadere informatie

Wat als ik een briefje wil laten komen Noodgevallen Puzzel Activiteiten Groepen Doolhof Kalender Exclusief interview Oproepen

Wat als ik een briefje wil laten komen Noodgevallen Puzzel Activiteiten Groepen Doolhof Kalender Exclusief interview Oproepen 1 Wist je dat? Kampthema Hoe ziet mijn Kamp eruit Hoe ziet mijn dag eruit Ik ga op kamp en ik neem mee Wat gaat dat kamp kosten 3 4-5 6-8 9 10 11 Wat als ik een briefje wil laten komen Noodgevallen Puzzel

Nadere informatie

Wist Je Datjes 4-5 Boodschap van algemeen nut 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 Kalender 15-16

Wist Je Datjes 4-5 Boodschap van algemeen nut 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 Kalender 15-16 Wist Je Datjes 4-5 Boodschap van algemeen nut 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 Kalender 15-16 Beste KSA ers De maand mei is aangebroken en er staan weer massa s leuke activiteiten

Nadere informatie

KERSTMIS! 3 Wist je dat... 4 QUIZ 5 REBUS! 6 Groepen+leiding+activiteiten 7-12 OPROEP! De KSAbiografie van 15 Kalender Inschrijven 18

KERSTMIS! 3 Wist je dat... 4 QUIZ 5 REBUS! 6 Groepen+leiding+activiteiten 7-12 OPROEP! De KSAbiografie van 15 Kalender Inschrijven 18 KERSTMIS! 3 Wist je dat... 4 QUIZ 5 REBUS! 6 Groepen+leiding+activiteiten 7-12 OPROEP! 13-14 De KSAbiografie van 15 Kalender 16-17 Inschrijven 18 Beste KSA ers Eerst en vooral alvast Gewenst! We wensen

Nadere informatie

Wist je dat? 3. Kampthema! 4. Zoeken maar 5. Vikingweetjes 6-7. Groepen Kleurplaat 11. Kalender Oproepen 17.

Wist je dat? 3. Kampthema! 4. Zoeken maar 5. Vikingweetjes 6-7. Groepen Kleurplaat 11. Kalender Oproepen 17. 1 1 Wist je dat? 3 Kampthema! 4 Zoeken maar 5 Vikingweetjes 6-7 Groepen 8-14 Kleurplaat 11 Kalender 15-16 Oproepen 17 2 Inschrijven 18 2 we ons kampthema beslist hebben? Lees er meer over op de volgende

Nadere informatie

KNOLFUIF(knollerdeknol) 3-4 kampthema 5 Wist Je Datjes 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 De KSAbiografie van 15 Kalender 16-17

KNOLFUIF(knollerdeknol) 3-4 kampthema 5 Wist Je Datjes 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 De KSAbiografie van 15 Kalender 16-17 KNOLFUIF(knollerdeknol) 3-4 kampthema 5 Wist Je Datjes 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 De KSAbiografie van 15 Kalender 16-17 Inschrijven 18 Beste KSA-ers! Het nieuwe KSA-jaar is

Nadere informatie

#snoffelchillings #driesisaanhetslapen

#snoffelchillings #driesisaanhetslapen KAVEM mei #snoffelchillings #driesisaanhetslapen 1 Inhoudstafel Wist je dat...? KSA Quiz Activiteiten Sloebers Roepies Joros Kampthema 2018 Knim Sjo Brekken Kalender Oproepen Uit de oude doos Interview

Nadere informatie

[Typ hier] [Typ hier] 1

[Typ hier] [Typ hier] 1 [Typ hier] [Typ hier] 1 1 Openingsweekend Wist je dat? Activiteiten De nieuwe leiding Groepen Vriendjesdag Kalender Jaarthema Kruiswoordraadsel Foto s Oproepen Inschrijven Tot Slot 3 5 6 7 8-13 14 15-16

Nadere informatie

Snoffel & Joepie 3. Wist je dat 4. Gratis melk en fruitsap! 6. KSA-blunders 7. Groepen Pasen komt eraan! 11. Kalender

Snoffel & Joepie 3. Wist je dat 4. Gratis melk en fruitsap! 6. KSA-blunders 7. Groepen Pasen komt eraan! 11. Kalender 1 1 Snoffel & Joepie 3 Wist je dat 4 Gratis melk en fruitsap! 6 KSA-blunders 7 Groepen 8-14 Pasen komt eraan! 11 Kalender 15-16 Oproepen 17 2 Inschrijven 18 KSA-Leiding Vriendenboek 19 2 Beste KSA ers

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Wist je dat 3. KSA-blunders 5-6. Groepen Kleurplaat 10. Kalender Oproepen 16. Inschrijven 17. KSA-Leiding Vriendenboek 18

Wist je dat 3. KSA-blunders 5-6. Groepen Kleurplaat 10. Kalender Oproepen 16. Inschrijven 17. KSA-Leiding Vriendenboek 18 1 1 Wist je dat 3 KSA-blunders 5-6 Groepen 7-13 Kleurplaat 10 Kalender 14-15 Oproepen 16 Inschrijven 17 2 KSA-Leiding Vriendenboek 18 2 Het zondag 5 februari weer Pannenkoekendag is? Pannenkoeken à volonté

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Het Nieuwe jaar 3 BIER- EN TRAPPISTENAVOND 4-5 Snoffel 6 Wist Je Datjes 7 REBUS! 8 Groepen+leiding+activiteiten 9-14 OPROEP! 15 De KSAbiografie van

Het Nieuwe jaar 3 BIER- EN TRAPPISTENAVOND 4-5 Snoffel 6 Wist Je Datjes 7 REBUS! 8 Groepen+leiding+activiteiten 9-14 OPROEP! 15 De KSAbiografie van Het Nieuwe jaar 3 BIER- EN TRAPPISTENAVOND 4-5 Snoffel 6 Wist Je Datjes 7 REBUS! 8 Groepen+leiding+activiteiten 9-14 OPROEP! 15 De KSAbiografie van 16-17 Kalender 18-19 De leiding heeft het oudejaar al

Nadere informatie

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders!

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders! Wouterkamp 2019 Voorwoord Helloooooow wouters en wouterouders! Het is bijna zover! We vertrekken bijna op ons groot, niet- te- missen, supercool, fantastisch, spectaculair wouterkamp! Dit jaar trekken

Nadere informatie

Klein Kamp 2019 Tessenderlo

Klein Kamp 2019 Tessenderlo Klein Kamp 2019 Tessenderlo VOORWOORD We naderen het einde van de vakantie en dat wil maar een ding zeggen Het is tijd voor klein kamp! Zoals elk jaar gaan we op het einde van augustus op kamp met de -12.

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Kampboekje kapoenen Olympische spelen

Kampboekje kapoenen Olympische spelen Kampboekje kapoenen 2015-2016 Olympische spelen Regels op kamp De tenniscoaches hebben enkele spelregels voor jullie, hier moeten jullie zich een heel kamp flink aan houden! 1. Een flinke tennisser luistert

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

KAVEM februari - maart

KAVEM februari - maart KAVEM februari - maart 1 #oudjaar#verkleed #tour#2018 1 Inhoudstafel Wist je dat...? KSA Quiz Activiteiten Sloebers Roepies Joros KSA Woordzoeker Knim Sjo Brekken Kalender Oproepen Uit de oude doos Interview

Nadere informatie

Thema van het kamp is dit jaar De Zoo. Wat is jouw lievelingsdier?

Thema van het kamp is dit jaar De Zoo. Wat is jouw lievelingsdier? Kamp 2019 DE ZOO Hey ouder/ksa er! De tofste periode van het KSA-jaar komt er weer aan van donderdag 4 juli tot zaterdag 13 juli gaan we op kamp! (Leeuwkes vanaf zondag 7 juli) Dit jaar gaan we naar De

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

KAVEM december-januari. #leidingsweekend#verkleed #GameOfThrones

KAVEM december-januari. #leidingsweekend#verkleed #GameOfThrones KAVEM december-januari 1 #leidingsweekend#verkleed #GameOfThrones 1 Inhoudstafel Wist je dat...? Kerstmoppen Activiteiten Sloebers Roepies Joros KSA Woordzoeker Knim Sjo Brekken Kalender Tweede Vriendjesdag

Nadere informatie

KSA Spermalie Sijsele

KSA Spermalie Sijsele KSA Spermalie Sijsele Zomerkamp 2018 Kasterlee 22 juli (+12) 25 juli (-12) tot 31 juli PROFICIAT! U bent ingeschreven voor de opleiding tot jager in Kasterlee. Trek allemaal jullie beste jagersuitrusting

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening.

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening. Praktische info!! Vertrek en aankomst We verwachten jullie op 11 juli om 8u aan het station van Menen om dan samen de trein te nemen. Neem ook zeker een picknick mee voor s middags. We keren op 21 juli

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Beste leden en ouders, Het is eindelijk zover! Chiro Zwartberg gaat weer op bivak. Tien dagen lang spelplezier en avontuur in Steenhuffel (Londerzeel)! Wat

Nadere informatie

TOT OP KAMP! MIJN EERSTE KAMP. De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde

TOT OP KAMP! MIJN EERSTE KAMP. De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde TOT OP KAMP! De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde MIJN EERSTE KAMP Bij vragen of opmerkingen kan je ons altijd contacteren via info@ksaoudenaarde.be! Beste ouders van KSA Oudenaarde,

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Kapoenenkamp juli 29 juli

Kapoenenkamp juli 29 juli Kapoenenkamp 2017 23 juli 29 juli Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp er aan komt. De leiding heeft er al heer veel zin in! Met dit kampboekje zorgen we ervoor

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

Het kampthema. Hallo beste kapoenen

Het kampthema. Hallo beste kapoenen Hallo beste kapoenen Het kampthema De bosmuis Nowan zit met een groot probleem, zijn zusjes zijn per ongeluk vergiftigd door het eten van een verkeerde paddenstoel. Enkel de steen van overopa Apodemus

Nadere informatie

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni 2017 Agricola scheepmakkers barn - De Hoge Rielen, Kasterlee - - 1 - Inleiding Hallo lieve scheepsmakkers, Dit jaar gaan we op kamp naar de jullie al wel bekende Hoge

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

Kamp Beroependag kamp

Kamp Beroependag kamp Kamp 2018 Beroependag kamp Hey ouder/ksa er! De tofste periode van het KSA-jaar komt er weer aan van donderdag 5 juli tot zaterdag 14 juli gaan we op kamp! (Leeuwkes vanaf zondag 8 juli) Dit jaar gaan

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Beste ouders, beste Durendaelers Zoals beloofd in de eerste kampbrief, geven we u in deze brief verdere informatie omtrent ons kamp te Botassart 2019. 1.! Het

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

Zelm MOL-ACHTERBOS. Vergeet niet om een lunchpakket te voorzien voor zaterdagnamiddag.

Zelm MOL-ACHTERBOS. Vergeet niet om een lunchpakket te voorzien voor zaterdagnamiddag. NAAM: Waar gaan we naartoe? GIDSENLOKAAL NELE Zelm 48 2400 MOL-ACHTERBOS Telefoon tijdens het kamp Enkel voor DRINGENDE gevallen 0497/38.43.65 (Hilde keuken) Hoe gaan we er naartoe? We vertrekken zaterdag

Nadere informatie

KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS

KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS Dit jaar zetten we onze tenten recht in het gezellige Oostende, een stad aan de Belgische kust. Vlak aan de vlieghaven! 1. Algemeen Kampadres Chirojongens Kasterlee p/a Michiels

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Kampinfo 2019 Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Beste ouders, jongverkenners Het is bijna zover! Het moment waar iedereen al een gans

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00.

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00. In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne weetjes en feiten!

Nadere informatie

Enveloppen, postkaarten en postzegels zijn verkrijgbaar op kamp voor een zeer kleine prijs.

Enveloppen, postkaarten en postzegels zijn verkrijgbaar op kamp voor een zeer kleine prijs. Bivak Beverlo 2019 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Brieven... 4 Wanneer en hoe?... 5 Leiding... 6 Inpaklijst... 8 Afspraken... 10 Moppen- en spelletjes hoek... 11 Kostprijs... 12 Chiro BBQ... 13 Inleiding

Nadere informatie

Giverkamp 2018 Gladiatoren

Giverkamp 2018 Gladiatoren Giverkamp 2018 Gladiatoren Algemene info Vertrek en terugkomst We vertrekken 15 juli om 6:45 met de fiets en we zullen met de wagen terugkeren 30 juli rond 17:00 aan het lokaal of indien u kan rijden om

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie

HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83

HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83 Kamp 2016 Wirtzfeld 'T LESTE ZAL 'T BESTE ZEN! n e g n i l Bül VOOR IEDEREEN HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83 KSA Temse Voorwaarts KAMP 2016 Ons jaarlijks hoogtepunt! Net zoals vorig jaar trekken

Nadere informatie

Van maandag 22/ 08 tot maandag 29/08

Van maandag 22/ 08 tot maandag 29/08 Van maandag 22/ 08 tot maandag 29/08 Dag coole joro s van Deinze en Astene! Zijn jullie klaar om heel wat heldendaden te verrichten op ons kamp? De superhelden uit Bora Bora besloten om samen een verre

Nadere informatie

vrijdag 2 december zondag 4 december

vrijdag 2 december zondag 4 december vrijdag 2 december zondag 4 december Beste Kapoen en Welp De Sint is weer bijna in het land en dan is het natuurlijk tijd om op Sinterklaasweekend te gaan. Dit jaar gaat dit door van vrijdag 2 december

Nadere informatie

Kampboekje Welpen. Scoutskamp 2017 Meeuwen- Gruitrode

Kampboekje Welpen. Scoutskamp 2017 Meeuwen- Gruitrode Kampboekje Welpen Scoutskamp 2017 Meeuwen- Gruitrode Beste ouders, Liefste Welpen, Ons langverwachte kamp komt steeds dichterbij! Dit kamp moet de spetterende afsluiter worden van het jaar. Daarom ontvangen

Nadere informatie

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet Pinkelkamp 2019 Sint-Niklaas Puytvoet Inhoudsopgave Puytvoet Zeveling 3 Wat? 4 Waar? 4 Wanneer? 4 Hoe? 4 't rugzaksken 5 Stapdag 7 Koookploeg 7 2 Puytvoet Zeveling Een stukje groen aan de rand van de stad

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee ZOMERKAMP 2017 GIVERS 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee Voorwoord Beste giver en ouder(s) Binnen een kleine maand vertrekken we op zomerkamp, de ideale manier om het scoutsjaar af te sluiten! De leiding kijkt

Nadere informatie

Hebben jullie het thema al geraden? Ja, het is inderdaad Superhelde! En wij zullen 7 dagen lang geen kabouters meer zijn maar Wonder Woman!

Hebben jullie het thema al geraden? Ja, het is inderdaad Superhelde! En wij zullen 7 dagen lang geen kabouters meer zijn maar Wonder Woman! Beste kabouters, na dit fantastische jaar is het tijd om het jaar af te ronden met een onvergetelijk kamp! Van 23 tot en met 30 juli gaan we samen op kamp. Ik heb er alvast al heeeeeeel veel zin in! Hebben

Nadere informatie

Chirojongens Veerle presenteren:

Chirojongens Veerle presenteren: Chirojongens Veerle presenteren: Amel 2011 Beste leden en ouders, Het is weer bijna zo ver. Nog even zweten en afzien op de schoolbanken en het is weer vakantie. Het werd tijd! En wat hoort er bij de grote

Nadere informatie

KLEUTERKAMP juni 2017

KLEUTERKAMP juni 2017 KLEUTERKAMP 14-16 juni 2017 Dagindeling Woensdag 14 juni 2017 8.45u vertrek aan de school met de bus 9.35u aankomst in Kasterlee 10u in orde brengen van de slaapkamers en uitpakken 11.00u verkennen van

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

voor de ouders van onze zeebonken

voor de ouders van onze zeebonken ZEEKLASSEN 2017 voor de ouders van onze zeebonken Beste ouders, Het is bijna zover! Binnenkort gaan wij voor enkele dagen uitwaaien aan zee. Van dinsdag 2 mei tot en met vrijdag 5 mei gaan wij op zeeklas

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

MAXIME GOOSSENAERTS KAMIEL BASTIAENSEN KLARA VAN TILBORGH RENSKE VAN VELDHOVEN ELKE GOOSEN SCOUTS EN GIDSEN ESSEN-HEIKANT

MAXIME GOOSSENAERTS KAMIEL BASTIAENSEN KLARA VAN TILBORGH RENSKE VAN VELDHOVEN ELKE GOOSEN SCOUTS EN GIDSEN ESSEN-HEIKANT MAXIME GOOSSENAERTS KAMIEL BASTIAENSEN KLARA VAN TILBORGH RENSKE VAN VELDHOVEN ELKE GOOSEN SCOUTS EN GIDSEN ESSEN-HEIKANT Voorwoord Beste kapoenen en kapoenenouders! Het is bijna zover! De kers op de taart

Nadere informatie

KSA Meerhout?! 3. Openingsweekend 4. Wist Je Datjes 6. Herdenking & Reünie 7. Activiteiten 8. De nieuwe leiding voor de groepen 9-14.

KSA Meerhout?! 3. Openingsweekend 4. Wist Je Datjes 6. Herdenking & Reünie 7. Activiteiten 8. De nieuwe leiding voor de groepen 9-14. KSA Meerhout?! 3 Openingsweekend 4 Wist Je Datjes 6 Herdenking & Reünie 7 Activiteiten 8 De nieuwe leiding voor de groepen 9-14 Vriendjesdag 15 De biografie van 16 Kalender 17-18 Jaarthema 19 Spelletje

Nadere informatie

KAMPBOEKJE DESSEL 2018

KAMPBOEKJE DESSEL 2018 KAMPBOEKJE DESSEL 2018 Als je t mij vraagt: Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw,

Nadere informatie

Beste Jong-givers AANGEZIEN HET EEN LANGE HEEN RIT WORDT KUNNEN JULLIE BETER EEN RUGZAKJE MEENEMEN MET EEN DRANKJE EN EEN KNABBELTJE J

Beste Jong-givers AANGEZIEN HET EEN LANGE HEEN RIT WORDT KUNNEN JULLIE BETER EEN RUGZAKJE MEENEMEN MET EEN DRANKJE EN EEN KNABBELTJE J Beste Jong-givers Na een jaar vol leuke activiteiten is het eindelijk zover, we vertrekken op kamp! Ik hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als ons want het belooft superleuk te worden. Er staan een

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS

PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS VERTREK Het vertrek is voor iedere groep een beetje verschillend dus lees aandachtig wat voor jou van toepassing is! In dringende gevallen zijn wij ook

Nadere informatie

Brief zomerkamp 2016. Zomerkamp verkenners 4 juli t.e.m. 14 juli Barvaux (Durbuy) Beste verkenner en ouders,

Brief zomerkamp 2016. Zomerkamp verkenners 4 juli t.e.m. 14 juli Barvaux (Durbuy) Beste verkenner en ouders, Brief zomerkamp 2016 Beste verkenner en ouders, Het is opnieuw bijna zover, het moment van het jaar waar iedere verkenner zo hard naar uitkijkt: zomerkamp! Via deze brief delen we u alle belangrijke data

Nadere informatie

ZEEVERKENNERSKAMP HONGARIJE

ZEEVERKENNERSKAMP HONGARIJE ZEEVERKENNERSKAMP HONGARIJE E E R S T E E D I T I E 6-2 0 J U L I 2 0 1 7 WAAR GAAN WE HEEN? Bezienswaardigheden onderweg WAT MOET ER IN JE TREKZAK? Hoe pak je je zak het best in REISINFORMATIE Alle praktische

Nadere informatie

PRESENTEERT: OERKAMP Amel 2017

PRESENTEERT: OERKAMP Amel 2017 PRESENTEERT: OERKAMP Amel 2017 Ik ga mee, jij toch ook?! Woordje vooraf Zeker weten van wel! Binnenkort zijn we met de ganse bende terug op kamp! Dit maal naar Amel. Ons mooie terrein is gelegen in de

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! HET CIRCUS HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! Lees snel verder voor meer informatie. Dit jaar zetten we onze

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Kampboekje Jins juli. Kroatië - Bosnië

Kampboekje Jins juli. Kroatië - Bosnië Kampboekje Jins 2018 14-29 juli Kroatië - Bosnië 1 Voorwoord Beste Jins, beste ouders Het grote moment staat voor de deur, het kamp waar we met z n allen al zo lang naar toewerken. Zoals jullie allemaal

Nadere informatie

GROOTKAMP 2015, BIÈVRE

GROOTKAMP 2015, BIÈVRE GROOTKAMP 2015, BIÈVRE Grootkamp 2015 te Bièvre! JOEPIE! Dora en haar vrienden nemen ons mee op hun avontuur en dit van 6 juli tot en met 14 juli. 28e FOS De Sperwer JV/JG Matabé TL Charmante Dorcas Bart

Nadere informatie

Jevekes. Scoutskamp juli 2018 in het prachtige Villers-Sainte-Gertrude

Jevekes. Scoutskamp juli 2018 in het prachtige Villers-Sainte-Gertrude Jevekes Scoutskamp 20-30 juli 2018 in het prachtige Villers-Sainte-Gertrude Het leukste en beste moment van het jaar is er weer!!! Dit jaar kozen we als het thema minder is meer, dit is het jaarthema dus

Nadere informatie

-

- 20 -Www.chirozuienkerke.be- Inhoud Wat is dat een Bivak? Wat staat er op het programma? Wat staat er op de menukaart? Waar gaan we naartoe? Brieven sturen? Vragen? Neem contact op! Vertrek en terugkeer.

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

Willkommen! KAMPFBOEKJE 2015. Recht (Sankt-Vith)

Willkommen! KAMPFBOEKJE 2015. Recht (Sankt-Vith) Willkommen! KAMPFBOEKJE 2015 Recht (Sankt-Vith) Jawohl, eindelijk is het weer zo ver! Ons jaarlijks hoogtepunt. Dit jaar trekken we voor het eerst naar het Duitstalige gebied van België. Ons prachtig terrein

Nadere informatie