Willkommen! KAMPFBOEKJE Recht (Sankt-Vith)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Willkommen! KAMPFBOEKJE 2015. Recht (Sankt-Vith)"

Transcriptie

1 Willkommen! KAMPFBOEKJE 2015 Recht (Sankt-Vith)

2 Jawohl, eindelijk is het weer zo ver! Ons jaarlijks hoogtepunt. Dit jaar trekken we voor het eerst naar het Duitstalige gebied van België. Ons prachtig terrein is gelegen in Recht, een deelgemeente van SanktVith. We bevinden ons in de provincie Luik. Ons terrein is megagroot en in het midden loopt een riviertje. Waterpret is dus gegarandeerd! Iets verderop is er ook een gigantisch bos waar we ons volledig kunnen uitleven. 9 WAS IST DAS EIGENLIJK, KAMPF? 0 Traditiegetrouw gaan we met de KSA telkens op tentenkampf. We huren een prachtig terrein van een lokale boer waar we onze tenten en onze eigen keuken kunnen installeren. Elke dag beleef je gekke avonturen! De leiders organiseren fantastische activiteiten zoals een bosspel, stratego, peking-express, waterspelletjes, een dagtocht of zelfs voor de ouderen een 2-daagse. Ook wordt er altijd een daguitstap georganiseerd. Bovendien mag je je telkens ook verwachten aan een geweldige keukenploeg die elke dag een uitgebreid ontbijt, middagmaal en avondmaal voorziet. Ook een tien en vier uurtje is telkens voorzien. s Avonds kunnen we de dag leuk afsluiten met een kampvuur.

3 9 INFORMATION PER BAN 0 y SLOEBERS y Jullie gaan nog niet mee op kamp. Volgend jaar kunnen jullie gelukkig wel al mee! y LEEUWEN y Onze sterke leeuwen gaan op kamp van woensdag 8 tot zondag 12 juli. Jullie worden woensdag 8 april verwacht aan het station van Temse om 9u20. Enkele uurtjes later komen jullie aan in het station van Vielsalm. Voorzie zeker een beetje drinken en een koek voor op de trein. Ons terrein is 10 km verderop. Leiders die dan al op het terrein zijn, zullen jullie dan komen halen in het station zodat je snel op het terrein bent en meteen samen kan eten met de andere kinderen. Jullie leiders zullen ervoor zorgen dat jullie een fantastische tijd zullen beleven. Tijdens het kamp gaan jullie ook op een avontuurlijke dagtocht. Op zondag worden de ouders verwacht op de bezoekdag (meer info verder). y JONGKNAPEN y De stoere jongknapen zijn al wat ouder en gaan dus een volle week op kamp. Jullie worden verwacht op zondag 5 juli om 9u20 aan het station van Temse. Ook jullie worden opgehaald door de leiding aan het station van Vielsalm. Voorzie zeker wat drinken en een koek voor op de treinreis. s Middags kunnen jullie direct aan tafel voor de eerste maaltijd van het kamp. In de loop van de week gaan jullie ook op dagtocht. Het kamp eindigt op zondag 12 juli. Jullie ouders worden dan verwacht op de bezoekdag (meer info verder).

4 y KNAPEN y Onze knapen, dappere kerels! Daar zijn we zeker van overtuigd! De oudste groepen gaan telkens met de fiets op kamp. Als we een veilige fietsroute willen hanteren ligt ons terrein meer dan 200 km verwijdert van Temse. Dit is natuurlijk te veel voor jullie eerste fietstocht naar het kampterrein. Daarom gaan jullie een stuk met de trein en een stuk met de fiets. Jullie worden vrijdagochtend om 5u20 verwacht aan het station van Temse. Dit is inderdaad heel vroeg maar zo zijn we de ochtendspits op de treinen voor en kunnen we onze fiets gemakkelijk meenemen op de trein. Er zullen op voorhand plaatsen voor ons op de trein gereserveerd zijn. In Luik stappen we van de trein en kan onze dag beginnen! Op de trein nemen jullie dus je fiets mee en een ontbijt, lunchpakket en voldoende drinken! De fietstocht vanuit Luik naar ons kampterrein is 80 km. Dit is een prachtige tocht die perfect haalbaar is. Dit wordt een unieke ervaring! We schatten dat jullie rond 17 uur op het kampterrein zullen aankomen. Dan kunnen jullie meteen het water induiken en van een fantastisch avondmaal genieten. Het is superbelangrijk dat jullie ervoor zorgen dat iedereen een degelijke fiets heeft. Bandjes goed opgepompt en verlichting zijn absoluut vereist. Een koersbroekje is aangeraden. Bij Decathlon kan je die aan een spotprijsje kopen. Tijdens het kamp gaan jullie ook op 2-daagse (meer info onderaan). Ook voor jullie eindigt het kamp op zondag 12 juli. De ouders worden dan verwacht op onze bezoekdag (meer info onderaan). y HERNIEUWERS y De hernieuwers, onze toekomst! Jullie kunnen voor de laatste keer genieten van een kamp als lid. Volgend jaar zijn jullie immers leiding. Om te bewijzen dat jullie wel degelijk klaar zijn om volgend jaar leiding te worden, moeten jullie ook karakter hebben. Jullie gaan dus vanuit Temse met de fiets naar het kampterrein. Dit is een prachtige tocht van 230 km. Maar omdat we jullie ook graag zien hebben we besloten dat we deze tocht gaan opsplitsen in 2 dagen. Jullie vertrekken woensdagochtend 1 juli met de fiets. (het uur van samenkomst wordt later meegedeeld). Onderweg is er door de leiding reeds een overnachtingsplaats geregeld. Er wordt geschat dat jullie donderdag 2 juli arriveren op het kampterrein rond 17 uur. Ook jullie gaan uiteraard op 2-daagse in de loop van het kamp. Op zondag 12 juli eindigt ook het kamp voor jullie. Ouders worden dan verwacht op de bezoekdag (meer info onderaan).

5 9 GOOD TO KNOW 0 H BEZÜCHTAGGE H Ook jullie als ouders zijn welkom om een dagje mee te genieten van de sfeer op ons terrein. Het kamp eindigt op zondag 12 juli en dit is dan ook onze bezoekdag. Alle ouders worden verwacht om 13h op ons kampterrein. Jullie kunnen dan genieten van een overheerlijke verse spaghetti aan een democratische prijs van 5 euro. Ook voldoende drank en hot-dogs zijn ter beschikking. In de loop van de namiddag kunnen jullie vrijblijvend maar sterk aan te raden deelnemen aan een prachtige wandeling. Onze bezoekdag eindigt rond 17h. Dit is dus meteen ook het einde van ons kamp. De ouders nemen de kinderen dus zelf mee naar huis. H TWEIDAAGSE H De knapen en de hernieuwers hebben in de loop van hun kamp ook een 2-daagse. Dit is een leuke wandeltocht met een overnachting. Om deze activiteit te kunnen aanvangen hebben jullie een slaapmatje en een trekrugzak nodig. Bij Decathlon vind je zeer degelijke trekzakken aan een zeer goede prijs. Een trekrugzak van liter is ideaal. Je kan natuurlijk ook altijd een rugzak van iemand lenen. H GEPÄCK H Zeer belangrijk! Alle bagage van alle leden gaat reeds op voorhand mee met de camion van de gemeente. Het is veel gemakkelijker met de trein reizen zonder bagage, en zeker om te fietsen. Iedereen zijn bagage wordt dinsdag 30 juni tussen 19h en 20h aan onze lokalen in de Hoogkamerstraat verwacht. Op het einde van het kamp kan jullie bagage dan mee met jullie ouders in de auto. H KÜCHE H In de ochtend is er een uitgebreid ontbijt met een dagelijks standaard aanbod van brood, choco, confituur, speculoospasta, hagelslag, melk, fruitsap, water en chocomelk. Verder is er afwisselend ook cornflakes, chocolade, speculoos, charcuterie en yoghurt. s Middags is het meestal een koude maaltijd. Brood met charcuterie, choco, confituur enzovoort. Ook maken we verse soep. Croque monsieurs en eieren komen ook aan bod. s Avonds zorgt de keuken voor een heerlijke verse warme maaltijd. Tussen de maaltijd door krijgen de kinderen een 10- en 4- uurtje en is er voortdurend water ter beschikking. s Avonds aan het kampvuur en bij sommige maaltijden wordt er frisdrank geserveerd voor de liefhebbers. Op het einde van het kamp wordt er een reuze BBQ georganiseerd. Ganz toll!

6 H WAS KOST DAS? H KSA TEMSE organiseert een ALL-IN kamp. Alles is dus inbegrepen. Zakgeld is in principe niet nodig! We voorzien voldoende lekker eten en drinken. Extra activiteiten die georganiseerd worden tijdens het kamp betalen wij allemaal! Ook maaltijden tijdens de 2-daagse zijn inbegrepen. Betaling voor 15 mei Betaling na 15 mei Leeuwen Jongknapen Knapen Hernieuwers H INSCHREIBEN H De leidingsploeg doet standaard geen huisbezoeken meer om praktische redenen. Enkel bij de leeuwen die nog niet mee op kamp zijn geweest komt de leiding sowieso langs om een woordje uitleg te geven. Heeft u als ouder toch graag dat de leiding thuis eens langs komt dan vormt dit uiteraard geen enkel probleem. Er zijn dus 2 mogelijkheden om in te schrijven: 1. U schrijft uw zoon in via overschrijving. U schrijft het juiste bedrag over op rekeningnummer BE met vermelding van naam + groep. Indien u voor 15 mei inschrijft, geniet u van een korting van 10 euro. Maak hier alstublieft gebruik van. 2. U vraagt een huisbezoek aan U stuurt een mailtje naar cedricsalembier@gmail.com of u belt op het nummer met de vraag om eens langs te komen. Via deze weg spreken we dan een gepaste datum af met de leiding van uw zoon. Nadien voltooi je de inschrijving ook via overschrijving. Zie optie 1. Graag vermelden we nog even dat u zeker en vast mag vragen om thuis eens langs te komen. Dit vormt voor ons als leiding geen enkel probleem. We hebben enkel gemerkt dat het voor vele ouders die al enkele jaren ervaring met onze jeugdbeweging hebben eenvoudiger is om meteen het geld over te schrijven en zo hun zoon in te schrijven. H MEDISCHEN FICHE EN MEDICATION H Achteraan in dit boekje vind je een medische fiche terug. Iedereen moet deze verplicht invullen en afgeven op de dag van de bagage. Dus op dinsdag 30 juni. Indien uw zoon medicatie moet nemen gelieve dit duidelijk aan de leiding of aan Cedric of Maxim te communiceren.

7 Wat zeker mee te nemen: H WAS NEMEN SIE ALLEMAAL MEE? H Kledij: - Ondergoed voor elke dag - Kousen voor elke dag - Korte en lange broeken - T-shirts - Warme trui en fleece - Regenjas - Zwembroek - Watersloefjes - Vrije tijdsschoenen - Bottines - Uniform van KSA, trui van KSA, T-shirt van KSA!!! Slaapgerief: - Pyjama - Slaapzak en eventueel nog een dekentje, want s nachts kan het behoorlijk koud zijn - Kussen - Veldbed, luchtmatras of slaapmatje - Knuffel Hygiëne: - Handdoeken - Washandjes - Douchegel - Borstel of kam - Tandenborstel en tandpasta - Linnen zak of plastic zak voor vuile kleren en schoeisel - Badhanddoek - Zonnecrème Allerlei: - Pet - Verkleedkledij in kampthema - Sis-kaart + 2 klevertjes mutualiteit - Boek of strip ( dit is ook voor op de trein wel aangenaam) - Identiteitskaart - Zaklamp - Goed humeur ALLES NAAMTEKENEN AUB! Wat nemen we zeker niet mee: - Elektronische apparaten - Zakmes of andere gevaarlijke voorwerpen

8 9 NAWORT 0 Wij als leiding zijn er alvast al van overtuigd dat het kamp ook dit jaar weer reuze plezant zal zijn. Gelieve zo snel mogelijk de overschrijving in orde te maken. In de maand juni hebben wij examens en het zou handig zijn moesten we de inschrijvingen kunnen afhandelen midden mei. Indien u voor 15 mei betaalt geniet u ook van een korting van 10 euro. Indien u nog vragen heeft, twijfel dan niet om Cedric Salembier te contacteren. Ik ben steeds ter beschikking via cedricsalembier@gmail.com of op het nummer Last but not least, wie zoonlief een briefje wil schrijven kan dat naar het onderstaande adres: UNTER-MEILVENN RECHT (SANKT-VITH) Hopelijk gaan jullie allemaal mee op kampf! Dikke KSA-grüßen, Maxim Rooman, hoofdleider KSA-TV Cedric Salembier, hoofdleider KSA-TV

HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83

HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83 Kamp 2016 Wirtzfeld 'T LESTE ZAL 'T BESTE ZEN! n e g n i l Bül VOOR IEDEREEN HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83 KSA Temse Voorwaarts KAMP 2016 Ons jaarlijks hoogtepunt! Net zoals vorig jaar trekken

Nadere informatie

PRESENTEERT: OERKAMP Amel 2017

PRESENTEERT: OERKAMP Amel 2017 PRESENTEERT: OERKAMP Amel 2017 Ik ga mee, jij toch ook?! Woordje vooraf Zeker weten van wel! Binnenkort zijn we met de ganse bende terug op kamp! Dit maal naar Amel. Ons mooie terrein is gelegen in de

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende presenteert Wir suchen Heidi Wochenende 10 tot 12 Februari 2017 Beste KSA ers van KSA Temse Voorwaarts, Ik Ben Anton aus Tirol en heb jaren geleden ook nog in de KSA van Temse gezeten, wat een verrückten

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Beste ouders, beste Durendaelers Zoals beloofd in de eerste kampbrief, geven we u in deze brief verdere informatie omtrent ons kamp te Botassart 2019. 1.! Het

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Brief zomerkamp 2016. Zomerkamp verkenners 4 juli t.e.m. 14 juli Barvaux (Durbuy) Beste verkenner en ouders,

Brief zomerkamp 2016. Zomerkamp verkenners 4 juli t.e.m. 14 juli Barvaux (Durbuy) Beste verkenner en ouders, Brief zomerkamp 2016 Beste verkenner en ouders, Het is opnieuw bijna zover, het moment van het jaar waar iedere verkenner zo hard naar uitkijkt: zomerkamp! Via deze brief delen we u alle belangrijke data

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Dierbeminde gelovigen, aangezien onverdraagzaamheid en geweld dezer dagen vaste begrippen zijn geworden in ons bestaan. Vinden wij, uw geestelijke

Nadere informatie

KLAAR VOOR HET AVONTUUR?

KLAAR VOOR HET AVONTUUR? INFORMATIEBROCHURE 2019 KLAAR VOOR HET AVONTUUR? KAMP 2019: Wanneer? KABOUTERS, PAGADDERS en JONGKNAPEN : 15 21 juli KNAPEN EN JONGHERNIEUWERS: 12-21 juli KAMP 2019: Waar? Ninane 13 6941 Heyd, Durbuy KAMP

Nadere informatie

The ark... 5 Wie gaat er mee?...6 Locatie Meeneemlijst... 11

The ark... 5 Wie gaat er mee?...6 Locatie Meeneemlijst... 11 THE ARK 2019 2 Giverkamp Herselt 3 Inhoudsopgave The ark... 5 Wie gaat er mee?...6 Leiding... 6 Foeriers... 8 Locatie... 10 Waar gaan we op kamp?... 10 Adres... 10 Meeneemlijst... 11 Algemeen... 11 Voor

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Beste leden en ouders, Het is eindelijk zover! Chiro Zwartberg gaat weer op bivak. Tien dagen lang spelplezier en avontuur in Steenhuffel (Londerzeel)! Wat

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

KSA Spermalie Sijsele

KSA Spermalie Sijsele KSA Spermalie Sijsele Zomerkamp 2018 Kasterlee 22 juli (+12) 25 juli (-12) tot 31 juli PROFICIAT! U bent ingeschreven voor de opleiding tot jager in Kasterlee. Trek allemaal jullie beste jagersuitrusting

Nadere informatie

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit 1 2 Wij kijken al uit naar het kamp! En als jij meekomt, zal het kamp zeker en vast geweldig leuk en onvergetelijk zijn! In dit boekje volgt alvast alle informatie die je nodig hebt. Hoe ziet een kampdag

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

-

- 20 -Www.chirozuienkerke.be- Inhoud Wat is dat een Bivak? Wat staat er op het programma? Wat staat er op de menukaart? Waar gaan we naartoe? Brieven sturen? Vragen? Neem contact op! Vertrek en terugkeer.

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017 Op ontdekking in de Hoge Rielen Sloeberkamp 2017 De hoge Rielen - 2017 De grote vakantie is in zicht. Dat betekent geen school, uren tijd om te chillen aan het zwembad maar het leukste van al: CHIROKAMP.

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Voor Kab en Pag: van donderdag 4 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016

Voor Kab en Pag: van donderdag 4 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016 8 Kamp 2016 Kamp praktisch Kampdata: Voor Kab en Pag: van donderdag 4 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016 Voor Jkn, Kn, Jhn: van maandag 1 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016 Kampplaats:

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje 7 e jaargang Maart 2015 Inhoudstabel pagina Voorwoord 4 Klein kamp: Opoeteren 5 Groot kamp: Lommel 6 Inschrijven voor deze kampen 9 Wat nemen we mee op kamp? 10

Nadere informatie

INFORMATIE KAMP 2017

INFORMATIE KAMP 2017 INFORMATIE KAMP 2017 KLAAR VOOR HET AVONTUUR? KAMP 2017: WANNEER? KABOUTERS, PAGADDERS EN JONGKNAPEN 10-16 JULI 2017 KNAPEN EN JONGHERNIEUWERS 7-16 JULI 2017 KAMP 2017: WAAR? BOHON DICHTBIJ DURBUY KAMP

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee ZOMERKAMP 2017 GIVERS 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee Voorwoord Beste giver en ouder(s) Binnen een kleine maand vertrekken we op zomerkamp, de ideale manier om het scoutsjaar af te sluiten! De leiding kijkt

Nadere informatie

Voor Dwergen: van vrijdag 4 augustus tot en met maandag 7 augustus Voor Kab en Pag: van vrijdag 4 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017

Voor Dwergen: van vrijdag 4 augustus tot en met maandag 7 augustus Voor Kab en Pag: van vrijdag 4 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017 8 Kamp 2017 Kamp praktisch Kampdata: Voor Dwergen: van vrijdag 4 augustus tot en met maandag 7 augustus Voor Kab en Pag: van vrijdag 4 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017 Voor Jkn, Kn, Jhn: van

Nadere informatie

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341 0507 2732 met

Nadere informatie

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA KAMPPLAATS BLOKHUT DE MEERBERG, WAALRE (HEISTRAAT 64, 5581 VW WAALRE, NEDERLAND) VERTREK -13,

Nadere informatie

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje 6 e jaargang Maart 2014 Ham Groot kamp 1 tem 10 augustus Groot Kamp 2014: Feestdagen Mol Uit wetenschappelijk onderzoekt blijkt dat we te weinig feesten. Toen we

Nadere informatie

Joka Kamp Hawaii

Joka Kamp Hawaii Joka Kamp 2017 Hawaii Inleiding Nu het stil aan warm begint te worden, en iedereen begint te snakken naar zon en vakantie is het moeilijk om nog zo lang te wachten om op kamp te gaan. Natuurlijk kunnen

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE 1 Thema YES YES YES, het is eindelijk zover! EINDELIJK buitenlands kamp. En jullie zijn dan wel de oudste, maar jullie zijn naar onze mening nog niet té oud voor een super

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

Jullie zijn de gelukkigen die mogen deelnemen aan KSA Express. Verdere informatie over dit avontuur is in het boekje te vinden!

Jullie zijn de gelukkigen die mogen deelnemen aan KSA Express. Verdere informatie over dit avontuur is in het boekje te vinden! KSA Express Beste deelnemers/ knimmers, Jullie zijn de gelukkigen die mogen deelnemen aan KSA Express. Het doel: het winnende team zijn! Jullie zullen naar een locatie in de Ardennen gaan voor 10 dagen.

Nadere informatie

Kamp Beroependag kamp

Kamp Beroependag kamp Kamp 2018 Beroependag kamp Hey ouder/ksa er! De tofste periode van het KSA-jaar komt er weer aan van donderdag 5 juli tot zaterdag 14 juli gaan we op kamp! (Leeuwkes vanaf zondag 8 juli) Dit jaar gaan

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

Thema van het kamp is dit jaar De Zoo. Wat is jouw lievelingsdier?

Thema van het kamp is dit jaar De Zoo. Wat is jouw lievelingsdier? Kamp 2019 DE ZOO Hey ouder/ksa er! De tofste periode van het KSA-jaar komt er weer aan van donderdag 4 juli tot zaterdag 13 juli gaan we op kamp! (Leeuwkes vanaf zondag 7 juli) Dit jaar gaan we naar De

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit Kamp 2014 De examens of toetsen zijn bijna achter de rug, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert:

Chiro Tiejamo presenteert: Chiro Tiejamo presenteert: 1 Kampthema Bovenste beste leden en ouders van Chiro Tiejamo Met volgend onthutsend nieuwsbericht Wordt een groots evenement helemaal anders belicht: De eerstvolgende Olympische

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Op kamp. De eerste keer?

Op kamp. De eerste keer? Op kamp De eerste keer? Op kamp voor een hele week, we kunnen ons voorstellen dat dat voor de jonge kabouters (en pagadders) direct een lange periode lijkt. Speciaal voor jullie een korte samenvatting

Nadere informatie

Lees dit boekje grondig door. Hierin vind je alle belangrijke informatie voor dit spetterend kamp.

Lees dit boekje grondig door. Hierin vind je alle belangrijke informatie voor dit spetterend kamp. Beste scouties en ouders, De grote vakantie komt steeds dichterbij. Twee maanden geen school, geen huiswerk en geen toetsen. Maar wel spannende avonturen, veel plezier en niet te vergeten het scoutskamp.

Nadere informatie

Kampparetter. Scouts Beersel's Groepskamp. Stavelot 2018

Kampparetter. Scouts Beersel's Groepskamp. Stavelot 2018 Kampparetter Scouts Beersel's Groepskamp Stavelot 2018 Kalender Þ Zondag 1 juli: DEADLINE overschrijving kampgeld! Þ Maandag 16 juli: De leiding vertrekt op voorkamp en is quasi niet meer bereikbaar. Þ

Nadere informatie

Dag Allerliefste jonggivers! Beste Jonggiverouders!

Dag Allerliefste jonggivers! Beste Jonggiverouders! Dag Allerliefste jonggivers! Beste Jonggiverouders! We hebben een super plezant en gevarieerd scoutsjaar achter de rug! Ten eerste willen wij onze jonggivers bedanken voor hun talrijke opkomst het hele

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp.

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp. BIVAK LANGDORP Joepie! Voor het tiende jaar op rij sluiten we ons fantastisch chirojaar samen af. Dit jaar zakken we hiervoor af naar Langdorp. Gedurende 10 dagen (of 5 dagen voor de Sloebers en Speelclubbers)

Nadere informatie

Chirojongens Veerle presenteren:

Chirojongens Veerle presenteren: Chirojongens Veerle presenteren: Amel 2011 Beste leden en ouders, Het is weer bijna zo ver. Nog even zweten en afzien op de schoolbanken en het is weer vakantie. Het werd tijd! En wat hoort er bij de grote

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

Kapoenenkamp juli 29 juli

Kapoenenkamp juli 29 juli Kapoenenkamp 2017 23 juli 29 juli Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp er aan komt. De leiding heeft er al heer veel zin in! Met dit kampboekje zorgen we ervoor

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA kamp 2016 Opoeteren Lieve kampgangers, Als je dit Tokske leest, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het doorheen het

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA-kamp 2017 Opoeteren Lieve kampgangers, Als je dit Tokske in je mailbox krijgt, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het

Nadere informatie

Weekend Joro s Maart 2017

Weekend Joro s Maart 2017 Weekend Joro s 2017 24-26 Maart 2017 Heey! allercoolste, tofste Joro s en beste ouders, De dagen zijn langer en het wordt al wat warmer, maar ook het groot kamp kom dichter bij. Tijd dus voor een fantastische

Nadere informatie

Kampboekje kapoenen Olympische spelen

Kampboekje kapoenen Olympische spelen Kampboekje kapoenen 2015-2016 Olympische spelen Regels op kamp De tenniscoaches hebben enkele spelregels voor jullie, hier moeten jullie zich een heel kamp flink aan houden! 1. Een flinke tennisser luistert

Nadere informatie

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Boerderijklassen 2015 Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Kennismaking Wie gaat er mee? Juf Maria (3KB) Juf Kim (3KA) Juf Kelly (1A) Juf Cindy (1B) Juf Petra (2A) Juf

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie

TOT OP KAMP! MIJN EERSTE KAMP. De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde

TOT OP KAMP! MIJN EERSTE KAMP. De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde TOT OP KAMP! De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde MIJN EERSTE KAMP Bij vragen of opmerkingen kan je ons altijd contacteren via info@ksaoudenaarde.be! Beste ouders van KSA Oudenaarde,

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli James Bond Joka-kamp 2019 23 juli tot en met 31 juli 1 Missie: Poseidon 523 Start: 23 juli Einde: 31 juli Geachte Joka, Je wordt gecontacteerd vanuit een geheim team van MI6. Nadat we verschillende verdachte

Nadere informatie

Inleiding CUT!

Inleiding CUT! 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Leidingsploeg... 4 Info verblijfplaats... 5 Praktische informatie... 7 Inschrijven... 8 Wat nemen we mee?... 8 Een doorsnee kampdag... 11 Kampfoto s 2019... 12 Scoutsliedjes...

Nadere informatie

Op safari door Afrika

Op safari door Afrika Op safari door Afrika 2 Allerliefste jogi s Welk continent bestaat uit zo n 30.244.050 vierkante kilometer? In welk continent wonen er meer dan 1 miljard mensen? In welk continent bevindt zich de grootste

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2 Inhoudstafel Beste jins! 1 De reis 2 Heenreis 2 Terugreis 2 Dagplanning 3 Bagagelijst 5 Enkele afspraken 7 Nog vragen 8 Beste Jins! Het aftellen is begonnen! Binnen enkele weken vertrekken we op buitenlands

Nadere informatie

JAARGANG 86, NR 12 - JULI MAANDELIJKSTIJDSSCHRIFT VAN KSA TIENEN BRABBEL KLEINKAMP

JAARGANG 86, NR 12 - JULI MAANDELIJKSTIJDSSCHRIFT VAN KSA TIENEN BRABBEL KLEINKAMP JAARGANG 86, NR 12 - JULI 2019 - MAANDELIJKSTIJDSSCHRIFT VAN KSA TIENEN BRABBEL KLEINKAMP WWW.KSATIENEN.BE OUDERSHOEKJE Beste ouders In deze brabbel kan je alle informatie vinden voor het Klein Kamp. Klein

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni 2017 Agricola scheepmakkers barn - De Hoge Rielen, Kasterlee - - 1 - Inleiding Hallo lieve scheepsmakkers, Dit jaar gaan we op kamp naar de jullie al wel bekende Hoge

Nadere informatie

ZEEKLASSEN voor de ouders van onze zeebonken

ZEEKLASSEN voor de ouders van onze zeebonken ZEEKLASSEN 2016 voor de ouders van onze zeebonken Beste ouders, Het is bijna zover! Binnenkort gaan wij voor enkele dagen uitwaaien aan zee. Van dinsdag 12 april tot en met vrijdag 15 april gaan wij op

Nadere informatie

Kamp 2015 Millegem 11-21 Juli 2015

Kamp 2015 Millegem 11-21 Juli 2015 Kamp 2015 Millegem 11-21 Juli 2015 Gegroet machtige krijgers van de KSA Het romeinse rijk was het grootste van zijne tijd. Ze wisten alle landen rond de middelandse zee te veroveren en voor bijna 1000

Nadere informatie

Kamp Jonggivers & Givers

Kamp Jonggivers & Givers Kamp Jonggivers & Givers Wirtzfeld, 21-31 juli 2014 1 Inhoudsopgave 1 Proloog... 3 2 Road trip (Routebeschrijving)... 4 3 Into the wild (Meeneemlijst)... 7 4 Capitalism : a love story (Prijs + inschrijven)...

Nadere informatie

CLUELESS SCHEEPSMAKKERS DOSSIER juli De Kluis GRAAG ALLES NAAMTEKENEN

CLUELESS SCHEEPSMAKKERS DOSSIER juli De Kluis GRAAG ALLES NAAMTEKENEN CLUELESS SCHEEPSMAKKERS DOSSIER 2016 8 17 juli De Kluis Voorwoord Beste scheepsmakkers! Zien jullie het zitten om op het langverwachte kamp te gaan? De leiding alvast wel! We hebben een geweldig jaar achter

Nadere informatie

voor de ouders van onze zeebonken

voor de ouders van onze zeebonken ZEEKLASSEN 2017 voor de ouders van onze zeebonken Beste ouders, Het is bijna zover! Binnenkort gaan wij voor enkele dagen uitwaaien aan zee. Van dinsdag 2 mei tot en met vrijdag 5 mei gaan wij op zeeklas

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel JONGGIVERKAMP 2015 Damiaanscouts Wilsele-Putkapel Aankopen voor kamp: 1 adres Wie gaat er mee? De leiding JOLAN FEBE WILLEM JAPPE THOMAS ROBBE Wie gaat er mee? De foeriers ARJAAN LOTTE SEPPE Waar gaan

Nadere informatie

WELPENKAMP 2014 ZEE-SCOUTS NIEUWPOORT 8 STE FOS. oedelem

WELPENKAMP 2014 ZEE-SCOUTS NIEUWPOORT 8 STE FOS. oedelem WELPENKAMP 2014 ZEE-SCOUTS NIEUWPOORT 8 STE FOS oedelem Hey welpjes!!! Nog even volhouden en dan begint eindelijk ons zalig scoutskamp! Via dit boekje kom je alles te weten over wat, waar en hoe, zodat

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019 KAMPPARETTER GROOT KAMP La Roche-en-Ardenne 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Giverkamp 2016 Couvin

Giverkamp 2016 Couvin Giverkamp 2016 Couvin 1. Algemene informatie Jullie worden gepakt en gezakt in piekfijn uniform verwacht op 1 juli om 8u s morgens aan het station van Ekeren. We vertrekken dan richting Wallonië met de

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA-kamp 2018 Okselaar Lieve kampgangers, Als je dit Tokske in de bus krijgt, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het doorheen

Nadere informatie

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal)

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal) KAMPGIDSKE 2018 Buizingen (Zennedal) Kapoenen en kabouters 4-11 juli 2016 Joka s, Jogi s en Gidsen: 1-11 juli 2016 1 Voorwoord Dag liefste Gidskes, beste ouders Hoog tijd om wat meer info te verschaffen

Nadere informatie

Gegroet stoere boys & girls Na een jaar vol spelen, uitleven, ravotten, plezier, avontuur, vuil maken, knutselen, bosspelen, verkleden zijn we aan

Gegroet stoere boys & girls Na een jaar vol spelen, uitleven, ravotten, plezier, avontuur, vuil maken, knutselen, bosspelen, verkleden zijn we aan MOTORBENDE Gegroet stoere boys & girls Na een jaar vol spelen, uitleven, ravotten, plezier, avontuur, vuil maken, knutselen, bosspelen, verkleden zijn we aan het HOOGTEPUNT van het jaar gekomen, HET GROTE

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

KSA Vikingers Bissegem presenteert Oudste Kamp 2015

KSA Vikingers Bissegem presenteert Oudste Kamp 2015 KSA Vikingers Bissegem presenteert Oudste Kamp 2015 1 tot 11 juli 2015 1. Voorwoordje Beste Knapen, Jonghernieuwers en ouders, De examens zijn voor de meesten al volop aan de gang. Met de neus tussen de

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie