Ervaar Rhodos. Ervaar Rhodos

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaar Rhodos. Ervaar Rhodos"

Transcriptie

1 Een gids van Jiba en grotendeels van de reiziger zelf. Heb je ook tips over de Rhodos? Wat je er gedaan, gegeten of gezien moet hebben? Heel graag! Stuur je tip naar of zet de tip op facebook onder vermelding van. #122012

2 Rhodos; een veelzijdig eiland waar zoveel te beleven valt! Ontdek de oude steden waar je kunt verdwalen tussen de historische steegjes en waar er op elk hoekje wel iets te bewonderen valt. Proef het eten, ervaar de gastvrijheid van de Grieken en bezoek de bijzondere baaitjes en stranden. Dit eiland heeft zoveel te bieden! Dus ga erop uit en ontdek wat dit eiland voor jou te bieden heeft. Hieronder alvast wat tips en een voorproefje Akropolissen Rhodos heeft een rijke geschiedenis en er zijn verschillende oude steden die stuk voor stuk bijzonder zijn op hun eigen manier. Wil je wat cultuur opsnuiven en terug gaan in de tijd? Het oude centrum van Rhodos De stad Rhodos werd in de 5e eeuw voor Christus gesticht en heeft in de loop der tijd verschillende bezetters gekend. Het zit daarom boordevol historie! De sfeer die je hier proeft is aangenaam en je kunt hier heerlijk verdwalen tussen de steegjes. Er valt zoveel te zien aan culturele plekjes, winkeltjes en tavernes dat je hier gerust een dag of twee kunt rondlopen. De Grieken gaan zelf graag naar dit centrum om s avonds wat te drinken en in het weekend is het er druk. Je proeft hier de echte Griekse sfeer!

3 Akropolissen Lindos een must see Rond 1200 voor Christus is de oudste akropolis van Griekenland gebouwd. Gevestigd aan de oostkust van Rhodos vind je dit zeer bijzondere plekje genaamd Lindos. De top van de heuvel is maar 116 meter hoog, maar je zal tijdens de wandeltocht naar boven (te voet of op een ezel) genoeg wow-momenten beleven! Op elke hoek vind je wel een bijzonder uitzicht of een leuk winkeltje. Het barst hier van de geschiedenis en een gids kan je dan ook veel vertellen. Mocht je alleen gaan dan kun je overigens goed uit de voeten met de bordjes die overal staan. Let wel op de openingstijden, want je kan maar tijdens beperkte bezoekuren via één poort de akropolis bezoeken. Een kaartje kost ongeveer 6,-. Mocht je uitgewandeld zijn en wil je even bijkomen? Het is hier genieten aan het water, met een prachtig uitzicht over de oude stad. Zet maar op je to do list: een dagje Lindos! Filerimos - de stad van de verloren geesten Vanaf het hoogste punt (370 meter) waar een klooster en een groot kruis staan, heb je uitzicht over de Middellandse Zee en over de Egeïsche Kust. Onderaan de heuvel vind je de plaatsjes Ixia, Ialyssos en Trianda, waarvan dit de akropolis is. Naast het uitzicht zal iets anders je ook opvallen: de pauwen! Ooit waren het er twee, maar die hebben zich vermenigvuldigd. Pak je camera erbij want ze poseren graag voor je. Leuk detail van deze strategisch gebouwde akropolis is de omgeving: je ziet de twee luchthavens van Rhodos, waarvan er eentje werd gebouwd door Mussolini. Het kruis boven op de heuvel was tijdens de oorlog door de Duitsers vernietigd omdat het als herkenningspunt diende voor Italiaanse piloten. Wat de Duitsers toen alleen niet wisten was dat boven op de berg de bomen in een kruis zijn geplant en dat dit net zo goed te herkennen was! Enfin Geniet hier vooral van het uitzicht en de pauwen! Kamiros Deze akropolis is in de jaren 1920 ontdekt en opgegraven. Het is echter al 2600 jaar oud! Het leuke van deze stad is dat het behoort tot één van de drie staten die Rhodos vroeger kende (waaronder ook Lindos en Filerimos). Dit waren verschillende landen zoals je dat hedendaags zou noemen, met een eigen bestuur, vloot, wet, etc. Deze staten waren wel allemaal lid van een unie die zich op een later tijdstip samenvoegde om de krachten te bundelen. Het is echt de moeite om dit met een gids te bezoeken, want er valt veel te vertellen over de locatie en de opgravingen. De entree kost ongeveer 4,-, maar dat is het meer dan waard. Je kan zo de oude kamers, badhuizen, atriums e.d. binnenlopen. De ruïnes worden as we speak nog verder uitgegraven, want er ligt nog veel meer verborgen onder de grond. Een unieke, onaangetaste locatie!

4 Typisch Rhodos Typisch Rhodos Rhodos kent een aantal eigen producten waar het van leeft en waar het om bekend staat. De bewoners van het eiland zijn er trots op en kunnen je er alles over vertellen! Olijfbomen Niet te missen zijn de vele olijfbomen die je op het eiland vindt. Honderden, en soms wel duizend jaar oud! Sinaasappels Ben je van plan om een huurauto te nemen en het eiland te verkennen? Het zal je niet ontgaan als je door het binnenland rijdt: de sinaasappelboomgaarden. Prachtige kleuren en ze zijn bij alle tavernes te eten. Wijn Op Rhodos worden verschillende wijnen geproduceerd, waarvan sommige dit jaar zelfs in de prijzen zijn gevallen! Zo kun je in Embona een award winning witte wijn gaan proeven. Mocht je de wijnfabriek in Embona willen bezoeken dan kun je gewoon naar binnen lopen. Je vindt er een klein museum en je kunt hier de verschillende producties proeven. Daarnaast zijn ze ook goed in verschillende likeurtjes, mocht je er van houden.

5 Typisch Rhodos Surfen Niet echt typisch Rhodos, maar zeker het melden waard. Rhodos heeft, net zoals andere eilanden, bijzonder goede omstandigheden om te gaan surfen. Aan de westkust heb je bijna altijd een wind van 15/25 knopen, wat ideaal is voor het surfen. Doordat je zo dicht bij Turkije zit (je kan bijna naar de Turken zwaaien!) ontstaat er elke dag een thermische wind die deze continuïteit veroorzaakt. In Ialyssos heb je de surfschool Procenter Rhodos zitten: Hier hebben ze de nieuwste materialen te huur en jong en oud kan er les nemen. Deze plek is up coming onder surfers, die er steeds vaker terugkomen. Mocht je een poging willen wagen dan zit je hier goed! Eten/ drinken/ tavernes Je kan je geluk niet op als je naar Rhodos gaat. Het eten is hier werkelijk subliem! Het eiland biedt vele producten waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt door de Grieken. Zo lopen er over het hele eiland (los) geiten, vind je er uitstekende olijfolie en worden er verschillende vruchten geoogst. Naast dit alles is Rhodos, omgeven door water, ook een specialist op het gebied van vis.

6 Eten / drinken / tavernes De tavernes worden vaak gerund door families, wat maakt dat er een aangename en vriendelijke sfeer hangt. Waar je ook gaat eten, vraag om hun specialisme en laat je verassen! Ze vertellen je graag waarom juist hun maaltijd of bereiding er tussenuit springt. Hieronder vind je enkele tavernes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Wanneer je overigens zelf een taverne wil bezoeken, mag je je niet laten leiden door drukte of de uitstraling: de beste tavernes springen er niet uit qua interieur. Daarnaast zie je dat de tavernes gelegen aan de hoofdstraten vaak duurder zijn en meer zijn gericht op het toerisme. Ga een zijstraatje in en je zult zien dat je goedkoper uit bent en heel waarschijnlijk proef je de Griekse sfeer daar ook nog eens beter! Ialyssos - Pezouli Het eerste wat hier opvalt, is de uitstraling. Het is typisch blauw en wit ingericht met veel aandacht voor detail. Op de achtergrond hoor je parkieten fluiten, er staan overal plantjes en de sfeerverlichting doet wonderen. Een aanrader is de gyros schotel of een feta gerold in varkensvlees: heerlijk! Ferenis 3, Ialyssos: tel Rhodos oude stad - Sifonios In het oude centrum van Rhodos vind je vlak bij het centrumplein taverne Sifinios. Hier kun je meze stijl eten, en op het menu staat vooral vis. Wat je er zeker geprobeerd moet hebben zijn de kleine garnalen ( Simiako shrimps ), waarvan gezegd wordt dat je deze alleen op Rhodos kan eten. Daarnaast heeft de eigenaar ook een likeurwinkeltje waar hij je graag alles over vertelt en laat proeven. Pithagora 37, Rhodos-stad: tel Rhodos oude stad - Alexis Geld moet rollen! Bij Alexis staat enkel vis op het menu en de rekening loopt hier zo op tot een totaal van 200,- à 300,- voor 2 personen. Aan de buitenkant zie je niet dat het zo duur is, dus pas op! Je schijnt er echter wel waar voor je geld te krijgen... Sokratous 18, Rhodos-stad: tel Rhodos oude stad Consolato café / bar In een smal en knus steegje net buiten het centrumplein kun je hier van een drankje en borrelnootje genieten. Nicos, de eigenaar, is een gezellige man waar je leuk mee kunt kletsen. Hij kent ook een woordje Nederlands aangezien hij een Grieks restaurant (Dionysos) heeft gehad op het Schouwburgplein in Rotterdam. Het is een mooi plekje, met een relaxed muziekje op de achtergrond. Emou 60B, Rhodos-stad: tel:

7 Eten / drinken / tavernes Tsambika strand Taverne Maria Als je naar het strand van Tsambika gaat, is een bezoekje aan Taverne Maria zeker de moeite waard. Je komt er als eerste langs op het moment dat je richting het strand rijdt met de auto. Het is wel een stukje van het strand af maar dat moet je er voor over hebben. Maria, de moeder van de familie, staat achter de grill die bij aankomst al heerlijk ruikt. Ze gebruiken hier alleen maar verse producten en bereiden alles van het begin tot het einde zelf. Bestel wat verschillende soorten vlees van de grill, een feta uit de oven of een heerlijke salade. Achteraf krijg je gratis een overheerlijk ijsje. Het terras, dat op een grasmat staat, ligt vol met speeltjes en is goed afgesloten met een hek. Ideaal als je met kinderen bent. Op de weg naar Tsambika Beach: tel Embona Taverne Ilias Het gezin dat hier werkt, ontvangt je zeer gastvrij en maakt deze taverne een bezoekje waard. Vraag hier naar hun specialiteit kokinisto. Dit betekent vlees gekookt in rode saus. Je kunt kiezen uit geit of varkensvlees, maar ze zijn beide heerlijk! Mocht je iets van de grill willen dan zit je hier ook goed. Embona, tel: Kamiros Old Kamiros Deze taverne ligt aan het water en drie keer raden waar zij heel goed in zijn? Juist. Vis! Het is niet te missen als je er langs rijdt want er hangt een grote inktvis voor de ingang. Mocht je Kamiros gaan bezoeken dan kun je hier na afloop bijvoorbeeld een inktvis van de grill bestellen! Kamiros, tel: Snacken op Rhodos Op Rhodos vind je geen McDonalds of Burger King in overvloed. Niet getreurd, want de Grieken hebben hun eigen fast food keten waar je typisch Griekse snacks kunt halen, genaamd Goody s. Heb je bijvoorbeeld geen zin in een uitgebreide lunch of avondmaal? Pak dan bij Goody s een echte Griekse snack! Locatie: over het hele eiland vind je filialen IJsjes en zoetigheid De bewoners van Rhodos zijn gek op zoetigheid (écht zoet!). Je vindt daarom overal wel een kraampje waar je een ijsje of snoep kunt halen. Big business is echter Mike s. Met meerdere filialen is dit de hofleverancier van zoetigheid en ijsjes op Rhodos en dat is natuurlijk niet voor niets. Mocht je naar Consolato café gaan dan kan Nicos je alles vertellen over Mike s, een goede vriend van hem is namelijk de eigenaar. Locatie: over het hele eiland vind je filialen.

8 Loungen en muziek Een drankje en een dansje Op Rhodos zijn er genoeg plekken om uit te gaan. Mocht je het nachtleven willen opzoeken dan kun je het beste naar de Barstreet in Rhodos-stad gaan of het nachtleven van Faliraki opzoeken. Voor een Griekse avond kun je terecht in het oude gedeelte van Rhodos-stad. Hier komen de Grieken zelf het liefst. Overdag loungen Op de stranden van Rhodos vind je genoeg strandtenten waar vaak een muziekje aan staat. Over het algemeen is de sfeer erg relaxed en zit je overal wel goed. Wat wel echt de moeite waard is, is Elli Beach Bar. Het is gelegen net buiten het oude centrum van Rhodos, vlak bij de Mandraki-haven. Het is perfect gelegen t.o.v. het strand en het is in de jaren 70 groot geworden door Scandinavische toeristen. Je hebt hier gedurende de dag muziek die wordt verzorgd door een dj en de sfeer is hier vrolijk, ongedwongen en relaxed. Geniet in mooie hangmatten, op trendy kussens of op zachte plateaus van de mensen, het uitzicht en de muziek. Wil je een dansje doen dan ben je zeker niet de enige! In het hoogseizoen is het hier lekker druk en is het een trekpleister voor jonge Grieken en toeristen. Leuke bijkomstigheid: je kan vanaf een duikplank (6 meter hoog) het water inspringen.

9 Stranden Rhodos heeft een bijzonder aanbod aan stranden. Het mooie is dat het eiland aan de oostkust veel zandstranden heeft en aan de westkust vind je vooral rotsachtige baaitjes. Dit komt doordat de westkust veel heuvels heeft met steile wanden naar het water toe. De oostkust is veel vlakker en heeft daardoor veel meer zandstranden. Zo krijg je een divers aanbod aan stranden! Tsambika Beach Dit zandstrand heeft een prachtige ligging tussen twee heuvels in. Het lange zandstrand biedt een ideale combinatie van rust en een prachtige natuur. Het water is ondiep en daarom erg geschikt voor gezinnen. Wat hier opvalt, is dat er geen hotels zijn en het redelijk afgezonderd is. Dit komt de strandbeleving ten goede! En ook Behalve dat dit volgens de bewoners het mooiste zandstrand is, heerst er een legende. Boven op de berg zie je een klein wit gebouw. Dit is een klooster en deze is toegewijd aan vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen. Men zegt dat, als je als vrouw zijnde de trap van 365 treden op loopt (vanaf de hoofdweg) de vrouw dan bij het klooster dient te bidden voor een kind, en die krijgt ze dan ook! Het enige wat ze dan wel moet doen, is het kind vernoemen naar Tsambikos als het een jongen wordt en Tsambikas als het een meisje wordt Zou het echt zo makkelijk zijn?

10 Stranden Anthony Quinn Bay In Faliraki vind je de Anthony Quinn Bay, die is vernoemd naar de acteur die tijdens de opnames van The Guns of Navarone hier regelmatig een duik nam. Het is een prachtige, rotsachtige baai waar je ook mooi kunt duiken en snorkelen. Kalithea Dit is een rotsachtige omgeving met een werkelijk prachtige setting. Het is hier gezellig druk met een muziekje op de achtergrond. De planten, waardoor het op een botanische tuin lijkt, de tempels en het feit dat er ooit een waterbron/spring heeft bestaan, maken het tot een bijzondere plek. Het is daarnaast ook een geliefde plek om te gaan duiken! In de avond kun je hier heerlijk loungen en er gaan ook veel Grieken in hun vrije tijd heen. Een bezoekje waard! Prasonisi Prasonisi-strand is rustig gelegen en is erg geliefd onder windsurfers. Met de mooie omgeving en tavernes in de buurt heb je hier alles wat je nodig hebt voor een dagje op het strand. Ixia en Ialyssos Het strand van Ixia en Ialyssos, dat op een afstand van ongeveer tien minuten rijden van Rhodos-stad ligt, is druk bezocht. Je vindt er veel tavernes en winkeltjes en je kunt er ook goed windsurfen! Andere watersporten zijn ook prima vertegenwoordigd. Faliraki Dit 4 kilometer lange zandstrand is vaak druk bezocht. Geen onontdekte baai, maar een toeristisch strand met genoeg mensen en tavernes om je heen!

11 Tips - Winkelen doe je in Socrates Street, gelegen in het oude centrum van Rhodos-stad. Deze lange en gezellige straat heeft alles! - Aan te raden is om niet op de grote pleinen te gaan eten, maar juist om de steegjes in te gaan en je te laten verrassen. De meest voor de hand liggende tavernes zijn vaak op toeristen gericht en zijn wat duurder. Daar proef je niet het echte Griekse eten. - Bezoek het noordelijkste stukje van Rhodos en geniet van een prachtig uitzicht rondom. Zie hier de (soms woeste) zee tegen het eiland en de rotsen aan kletsen en bekijk de schepen die voorbij komen! - De duurste wijk van Rhodos is Monte Smith. Zie hier de mooie villa s en geniet van het uitzicht over Ixia en Rhodos-stad! - Een zonsondergang meemaken? Pak de auto en rij de heuvels in waar je in alle rust met een prachtig uitzicht de dag kan afsluiten. - Eten kopen kun je het beste doen bij de A/B supermarkt. Deze is een stuk goedkoper en heeft een breder aanbod in vergelijking met de kleinere supermarkten. - Wil je Rhodos te voet leren kennen? Koop dan voor ongeveer 15.- het boekje van Erik Bruns. Hier staan allerlei leuke weetjes en wandelroutes in. Erik Bruns Stads wandelgids Rhodos. - Mocht je een actieve dag willen dan kan je op Rhodos golfen of een bezoek wagen aan het waterpark. - In het hoogseizoen is een bezoekje aan natuurgebied Petaloudes (de Vlindervallei) met zijn watervalletjes, bruggetjes en beekjes en vele vlinders een aanrader. Ga je buiten het seizoen zul je weinig vlinders zien. - Last but not least: huur een auto of scooter en ga op ontdekkingstocht!

12 Praktische informatie Vervoer Rhodos heeft een prima infrastructuur! De bus is het goedkoopste en je kunt bij de buschauffeur een kaartje kopen. Wil je een auto of scooter huren, let dan extra goed op de verzekering. Weer 300 dagen per jaar zon en in de zomermaanden is het er ongeveer 30 graden. Taal Grieks. Tijd 1 uur later. Alarmnummer 112. Valuta Euro. Voltage 220 Volt-wisselstroom (hetzelfde als in Nederland). Vaccinatie Voor vakanties naar Griekenland zijn geen verplichte vaccinaties. Reisdocumenten Je paspoort of identiteitsbewijs dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig. Fooien Het geven van fooi in een restaurant is niet noodzakelijk maar het wordt wel op prijs gesteld. Minder dan een euro kan echter als beledigend worden ervaren. Voor een kamermeisje is 5,- à 10,- vooraf gebruikelijk en een buschauffeur geef je 1,-.

13 Ontdek nu ook Costa de la Luz Marrakech Wil je op de hoogte blijven? Praat mee op Facebook Volg ons op Twitter Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra Birds Bay Griekenland Lesbos Petra 1. Algemene informatie Eliza was here - Birds Bay - /griekenland/lesbos/petra/birds_bay.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Birds Bay - (Griekenland Lesbos Petra)

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Natuur & geur. geur ooit. Voor de rest van mijn leven zullen mijn hersenen rozemarijn associëren met het eiland en mijn jeugd. 121 ~ Natuur & geur

Natuur & geur. geur ooit. Voor de rest van mijn leven zullen mijn hersenen rozemarijn associëren met het eiland en mijn jeugd. 121 ~ Natuur & geur 120 De geur van rozemarijn, dat is voor mij de geur van Ibiza. Als kind speelde ik in de tuin van ons vakantiehuis: een rotsige oppervlakte gevuld met cactussen en dorre planten. Die dorre planten waren

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Rota. Een leuk Spanje alternatief!

Rota. Een leuk Spanje alternatief! Rota Een leuk Spanje alternatief! Veel mensen gaan met de vakantie naar Spanje, dit uiteraard omdat de zon daar overvloedig schijnt. De toeristenstranden zijn dan bepakt met zwetende lichamen die zich

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Myrtles of Petani - (Griekenland Kefalonia Petani Beach) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villas Elegance Griekenland Zakynthos Vassilikos

Villas Elegance Griekenland Zakynthos Vassilikos Villas Elegance Griekenland Zakynthos Vassilikos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Elegance - (Griekenland Zakynthos Vassilikos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Appartement Niforos Griekenland Kefalonia Petani Beach

Appartement Niforos Griekenland Kefalonia Petani Beach Appartement Niforos Griekenland Kefalonia Petani Beach 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartement Niforos - (Griekenland Kefalonia Petani Beach) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa

Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Corte dei Venti Residence - (Italië Sardinië Tamarispa) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Eco Farm Boutique Hotel Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis

Eco Farm Boutique Hotel Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis Eco Farm Boutique Hotel Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eco Farm Boutique Hotel - (Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis) - 4 sterren

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

Palagio di Orio Griekenland Lefkas Apolpena

Palagio di Orio Griekenland Lefkas Apolpena Palagio di Orio Griekenland Lefkas Apolpena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Palagio di Orio - (Griekenland Lefkas Apolpena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Algemeen Ben je op zoek naar rust en wil je het echte Zweden ontdekken Dan is dit hotel in Dalarna een geweldige plek! Het Stiftsgården Hotel heeft een prachtige ligging

Nadere informatie

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips De volgende bestemming in Myanmar is Bagan. Ook hier gaan we natuurlijk weer eten en wederom het eten hier in Myanamar is heel lekker en goed. Wij begrijpen

Nadere informatie

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren My little place on the hill - (Griekenland Kefalonia Korianna) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop.

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Bij start voor de reis door Cyprus begint het eerste bezoek aan de havenplaats Larnaca met overnachting. In de buurt van Larnaca is het zoutmeer

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

FOTO- OPDRACHT 5. NatGeoFoto. Fotografie: Susan Seubert

FOTO- OPDRACHT 5. NatGeoFoto. Fotografie: Susan Seubert NatGeoFoto STADSGEZICHTEN FOTO- OPDRACHT 5 Fotografie: Susan Seubert STADSGEZICHTEN Van bergen en valleien tot eilanden en steden: de Amerikaanse National Geographic-fotograaf Susan Seubert fotografeerde

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Caesar s Gardens Spa Retreat Griekenland Rhodos Lindos

Caesar s Gardens Spa Retreat Griekenland Rhodos Lindos Caesar s Gardens Spa Retreat Griekenland Rhodos Lindos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caesar s Gardens Spa Retreat - (Griekenland Rhodos Lindos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving 1 Inhoud Klik op het pijltje rechtsboven aan een pagina om direct naar de tussenpagina te gaan. Klik op de hoofdstukken om er direct heen te gaan! Alles over Bilbao Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi 1. Algemene informatie Eliza was here - Alcantara Resort - /italie/sicilie/gaggi/alcantara_resort.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Alcantara Resort - (Italië

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Griekenland met prachtige mooie blauwe baaien. Griekenland. Gemaakt bij: Savannah, Sulivenne, Frieda,David

Griekenland met prachtige mooie blauwe baaien. Griekenland. Gemaakt bij: Savannah, Sulivenne, Frieda,David Griekenland met prachtige mooie blauwe baaien Griekenland Gemaakt bij: Savannah, Sulivenne, Frieda,David Inleiding Waarom naar Griekenland? Griekenland kun je niet missen. Griekenland heeft verschillende

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Onze laatste dag in Inle Lake. Een goede reden om goed afscheid te nemen van dit prachtige gebied in Myanmar en nog één keer de fiets te pakken en te genieten van de

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Eliza was here - Remetzo Villas - /griekenland/kefalonia/vatsa/remetzo_villas.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas -

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Avalon Village Houses - (Cyprus Cyprus Fasoula) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cyprus. Inleiding. Nicosia (Lefkosia)

Cyprus. Inleiding. Nicosia (Lefkosia) Cyprus Inleiding Cyprus ligt in Zuidoost Europa. Het is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee. Het bevindt zich ongeveer op 70 km onder de zuidkust van Turkije, en op 150 km van Syrië. Voor

Nadere informatie

WAT BIEDT CURAÇAO Willemstad 35 Stranden 45 Er op uit 55 Landhuizen 69 Shopping 77 Curaçao by night 85 Curaçao onder water 105 Stranden GROOT AANTAL STRANDEN Curaçao heeft voor zonaanbidders een uitgebreide

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Geschreven door Administrator vrijdag, 21 januari 2011 22:45 - Laatst aangepast maandag, 22 september 2014 07:43

Geschreven door Administrator vrijdag, 21 januari 2011 22:45 - Laatst aangepast maandag, 22 september 2014 07:43 Contactinformatie Vanwege een gigantische hoeveelheid ongewenste berichten die we dagelijks via het contactformulier ontvingen, hebben besloten deze offline te halen. Wilt u ons een mailtje sturen dan

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Met zijn witgekalkte dorpjes, zwarte rotsen en blauwe Egeïsche Zee is Santorini daadwerkelijk een van de top eiland bestemmingen ter wereld.

Met zijn witgekalkte dorpjes, zwarte rotsen en blauwe Egeïsche Zee is Santorini daadwerkelijk een van de top eiland bestemmingen ter wereld. Villa Grazia Vista Villa Grazia Vista op het eiland Santorini is gelegen op een unieke plek op de hoogste punt van Fira, de hoofdstad van Santorini. Het biedt een onovertroffen uitzicht op de wereldberoemde

Nadere informatie

- Faciliteiten - Beach Club 300 m² zwembad. 49 m² kinderzwembad. 20 m² Jacuzzi Fitness Centre. Sauna

- Faciliteiten - Beach Club 300 m² zwembad. 49 m² kinderzwembad. 20 m² Jacuzzi Fitness Centre. Sauna Bodrum Bargylia Homes is een initiatief van Zeynep Cetindag en Michael van der Molen om het prachtige complex van Regnum in Bodrum onder de aandacht te brengen van de Nederlanders. Deze brochure geeft

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie