YARVIK TAB211 INSTRUCTIEHANDLEIDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "YARVIK TAB211 INSTRUCTIEHANDLEIDING"

Transcriptie

1 YARVIK TAB211 INSTRUCTIEHANDLEIDING Gebruikershandleiding Beste gebruiker, Hartelijk dank voor het aanschaffen van ons product.deze instructiehandleiding is bestemd voor de gebruiker. Om een snel en probleemloos gebruik van de tablet te garanderen, dient u voor het gebruik deze instructies zorgvuldig door te lezen. NB: * Dit product is een high-precision elektronisch apparaat; het apparaat mag niet worden gedemonteerd. * Voorkom een ruwe behandeling en zware belasting van het product. * Voorkom blootstelling van dit apparaat aan de volgende omstandigheden: hoge en lage temperaturen, vocht, stof, sterke magnetische velden en langdurige blootstelling aan direct zonlicht. * Gebruik een vochtige katoenen doek om de behuizing van het product voorzichtig af te nemen; gebruik geen chemische reinigingsmiddelen. Dit product mag niet in aanraking komen met vloeistoffen, dus houd het uit de buurt van met vloeistof gevulde voorwerpen, zoals een glas met drinken. * Langdurig gebruik van een hoofdtelefoon met een hoog volume kan onherstelbare gehoorbeschadiging veroorzaken. * Om verkeersongelukken te voorkomen, dient u geen straten over te steken, motor te rijden of te fietsen als u een hoofdtelefoon op hebt. * Gebruik alleen de gespecificeerde batterijen, opladers en accessoires; door het gebruik van andere typen producten vervalt het recht op garantie en kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. * Volg de relevante lokale milieuvoorschriften op bij het wegwerpen van onbruikbaar geworden apparaten of accessoires. * Bij eventuele vragen over dit product kunt u contact opnemen met uw plaatselijke leverancier of met de klantenservice van de fabrikant. * De fabrikant neemt geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor het verlies van in het geheugen van dit apparaat opgeslagen gegevens als gevolg van beschadiging, reparatie of andere oorzaken. Volg de instructies in deze handleiding voor de standaard bedieningsprocedures op en voer tijdig backups van het apparaat uit. Inhoud van de verpakking: 1x Yarvik TAB211 7" tablet PC 1x 5VDC 2A laadadapter 1x Mini USB-kabel 1x USB-hostkabel 1x Instructiehandleiding

2 1x Gids voor snelle installatie In- en uitschakelen *Inschakelen: Houd de aan/uit-knop ingedrukt; het systeem start het inschakelproces als volgt: Opstartlogo: Het systeem is opgestart en het Android besturingssysteem wordt opgestart:

3 Het systeem opent het standaard beginscherm: *Uitschakelen: Druk op de aan/uit-knop. Een pop-upvenster met apparaatopties verschijnt. Schakel het apparaat uit als volgt: Klik op OK om het apparaat veilig uit te schakelen. *Slaapmodus: Wanneer de machine is ingeschakeld en gewoon onder de normale bedrijfsomstandigheden werkt, drukt u kort op de aan/uit-knop. De slaapstand van het systeem wordt zo geactiveerd en het scherm wordt uitgeschakeld. Druk nogmaals kort op de aan/uit-knop om de normale bedieningsmodus weer te activeren. Om energie te besparen, kunt u deze

4 functie activeren wanneer u dit MID-apparaat (Mobile Internet Device) een tijdje niet gebruikt. Bureaublad: Nadat het systeem is opgestart, verschijnt het Android 2.3 bureaublad (zie afbeelding). Het standaardbureaublad bevat het volgende: de statusbalk, een snelle zoekbalk, hoofdmenupictogrammen en een aantal snelkoppelingen. De statusbalk geeft de huidige status van het systeem en netwerk, de status van de batterij en de actuele tijd weer. Gebruik de snelle zoekbalk voor het zoeken op internet door middel van het invoeren van trefwoorden. De hoofdmenupictogrammen bevinden zich langs de rechterrand van het scherm; klik of sleep een pictogram naar de menubalk om de bijbehorende applicatie automatisch te starten. De browser-snelkoppeling vindt u helemaal onderin het scherm. Knoppen: Het Android besturingssysteem maakt gebruik van de volgende knoppen: Volumeknoppen: met de knoppen Volume + en Volume kan het volume worden aangepast. Aan/uit-knop: Houd deze knop ingedrukt om het systeem op te starten. Druk kort op deze knop om de slaapstand te activeren of deactiveren. Menuknop: Geeft de huidige menu-opties weer (indien beschikbaar). Homeknop: Terug naar het beginscherm. Return: Terug naar het vorige scherm.

5 Het hoofdmenu: Klik of sleep het startmenupictogram van het hoofdmenutabblad. Het hoofdmenu ziet er als volgt uit: In het hoofdmenu kunt u een geïnstalleerde applicatie uitvoeren, een nieuwe applicatie installeren, de kalibratie van het aanraakscherm starten, de muziekspeler, videospeler of webbrowser openen, games starten en andere handelingen uitvoeren. Systeeminstellingen: Klik op het pictogram Settings in het hoofdmenuvenster. De interface met systeeminstellingen wordt geopend, zie hieronder:

6 Maak een keuze uit de beschikbare opties, waaronder: * Wireless & networks (Draadloos & netwerken) * Sound and display settings (display- en geluidinstellingen) * Date and time settings (datum- en tijdinstellingen) * About device (over het apparaat) en meer *Datum- en tijdinstellingen: Selecteer Time and date settings options om naar de interface voor het instellen van tijd en datum te gaan: Kies automatically om de tijd van het netwerk te gebruiken. U kunt ook handmatig de datum, tijdzone, tijd, datumformaat en overige gegevens instellen. U kunt de datum bijvoorbeeld als volgt instellen:

7 Druk op + : om een stap verder te gaan Druk op : om een stap terug te gaan U kunt ook op het veld drukken om de invoermodus te openen. U kunt dan rechtstreeks de gewenste cijfers invoeren en vervolgens drukken op Done. U doet dit als volgt: Selecteer Settings. Als uw ingevoerde gegevens geldig zijn, is de bewerking gelukt en zal het systeem de nieuwe waarden toepassen. *Schermhelderheid:

8 Selecteer in het set-upvenster Sound and display settings om naar de interface voor het instellen van geluid en display te gaan. Scroll nu omlaag en selecteer Brightness. De interface verschijnt als volgt: *Scherm timeout: De functie 'screen timeout' vergrendelt het scherm automatisch nadat een bepaalde tijd is verstreken zonder handelingen van de gebruiker. Het apparaat is dan stand-by. Selecteer in het set-upvenster Sound and display settings om naar de interface voor het instellen van geluid en display te gaan. Scroll nu omlaag en selecteer Screen timeout. De interface verschijnt als volgt: NB: In de video-afspeelmodus zal het apparaat niet in de stand-bymodus komen.

9 *Wi-Fi draadloze verbinding: Klik op het pictogram Settings in het hoofdmenu, ga naar het scherm System settings,klik vervolgens op Wireless & networks om naar het instelscherm van Wireless & network settings te gaan. Klik op de optie Wi-Fi om snel de Wi-Fi-instellingen te openen, klik op de balk Wi-Fi settings en open de Wi-Fi settings interface, zoals hieronder weergegeven: U kunt de Wi-Fi-optie ook openen en sluiten door te klikken op de Wi-Fi-balk in de Wi-Fi settings interface (zie boven). Klik op de balk Network notification om te zoeken naar een draadloze router. Zodra deze is gevonden, verschijnt een set-upvenster. Voer nu de gevraagde informatie in

10 om een verbinding met het WiFi-netwerk tot stand te brengen. Voor sommige versleutelde netwerken is een geldige sleutel vereist. Zie onderstaande afbeelding: Breng de WiFi-verbinding tot stand volgens bovenstaande instructies. U ziet dan het onderstaande scherm:

11 *HDMI Dit product ondersteunt HDMI-uitvoer bij HDMI-compatibele HDTV's, projectors, schermen, enz. Aansluiten van de MID op de HDMI-ingang van een extern apparaat met gebruik van de HDMI-kabel: Selecteer in Settings > Display > Output settings > Output mode de optie HDMI uitvoermodus om de systeemuitvoer op HDMI in te stellen. Zodra u de optie 'HDMI output' hebt geselecteerd, kunt u naar de HDMI settings gaan om de uitvoerresolutie in te stellen.

12 Bij het gebruik van HDMI-uitvoer, zal het beeld dat naar het externe apparaat wordt verzonden, ook worden weergegeven op het scherm van de tablet. Dit wordt spiegelen genoemd. Een applicatie installeren, verwijderen en uitvoeren *Een applicatie installeren: Er zijn een aantal manieren om een applicatie in Android te installeren, zoals via een USB-stick of via het gebruik van een installatieprogramma van derden. In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe de software kan worden geïnstalleerd met behulp van de meegeleverde appinstaller. 1 Ga naar Settings > Applications, zie hieronder:

13 2 Klik op Unknown Sources, en klik op OK, zie hieronder: 3 Kopieer de APK (applicatie) software installer naar het microsd of NAND flashgeheugen. Selecteer het pictogram appinstaller in het hoofdmenu.

14 4 Selecteer de eerste optie, systeem standaard NAND FLASH als de zoekmap. 5Het systeem begint met het scannen van alle beschikbare APK's op de microsd-kaart.

15 6 Selecteer een beschikbare app om deze te installeren. *Een applicatie verwijderen: U kunt gebruik maken van een geschikt extern hulpprogramma voor softwarebeheer of u kunt de bij Android geleverde beheersoftware gebruiken. Selecteer Settings > Application > Management applications, selecteer een geïnstalleerde applicatie om de programmagegevens, het programma om de installatie ongedaan te maken en overige opties te bekijken.

16 Kalibratie van het aanraakscherm Wanneer u het systeem voor de eerste keer opstart, wordt automatisch de kalibratie van het aanraakscherm uitgevoerd. U kunt de kalibratieprocedure van het aanraakscherm op elk moment uitvoeren door de optie touch calibration in het hoofdmenu te selecteren. Volg de instructies op het scherm om de kalibratie te voltooien. Zodra de kalibratieprocedure is voltooid, verschijnt een melding op het scherm en wordt het kalibratievenster gesloten. Het kalibratiescherm verschijnt als volgt: Nadat de kalibratie is voltooid, dient u de MID opnieuw op te starten om de instellingen te bewaren. Netwerk: Browsen op het web: Bij verbinding met een netwerk, opent u de webbrowser en kunt u een URL invoeren om snel op het web te browsen. U kunt ook een webpagina openen door een URL in de zoekbalk op het hoofdbureaublad in te voeren.

17 Muziek: Klik op het pictogram Music in het hoofdmenu om de interface van de muziekspeler te openen. Hier ziet u een lijst met alle audiobestanden in het gedeelte met standaard gebruikersdata, zie hieronder: U kunt door de audiobestanden op een USB-opslagapparaat of SD-kaart bladeren of u kunt audiobestanden via het netwerk downloaden. Rangschik de lijst met beschikbare liedjes door het selecteren van een van de tabbladknoppen bovenin het scherm, zoals Artists, Albums, Songs, enz.

18 Selecteer vervolgens een liedje om af te spelen. Video: Klik op het videopictogram Video player in het hoofdmenu om de interface van de videospeler te openen. Hier ziet u een lijst met alle videobestanden, zie hieronder: Selecteer een videobestand om te bekijken in het venster van de videospeler, zie hieronder. Hier kunt u Play, Stop, Volume +, Volume, Fast forward of Rewind selecteren of de voortgangsbalk gebruiken via de Progress bar of de bedieningsknoppen om het afspelen te regelen.

19 Bladeren door foto's: Klik op Gallery in het hoofdmenu om naar de hoofdinterface van de Gallery te gaan waar u alle foto- en videobestanden kunt bekijken, zie hieronder: Selecteer een fotobestand om het bewerkingsvenster voor foto's te openen, zie hieronder. De beschikbare opties zijn hier Zoom, Narrow, Set, Delete, enz.

20 Achtergrond: Het systeem biedt ondersteuning voor zowel statische achtergronden als 3D achtergronden. Houd op het bureaubladvenster de knop Menu ingedrukt, kies de optie popupmenu, selecteer Wallpapers en selecteer vervolgens Choose wallpaper source in het pop-upvenster: Hier hebt u de volgende opties: Gallery : U kunt een statische afbeelding voor het systeem als achtergrond kiezen. Live wallpapers : U kunt een 3D achtergrond kiezen.

21 Wallpapers : U kunt een bestaande statische achtergrond kiezen. Als u alleen het scherm aanraakt, verschijnt het volgende dialoogvenster: In dit dialoogvenster kunt u klikken op Wallpapers. U krijgt dan de volgende opties: Wallpaper Gallery : U selecteert een statische afbeelding voor het systeem als achtergrond. Current Wallpaper : U selecteert een 3D achtergrond. Photo : U selecteert een foto voor het systeem als statische achtergrond. Opnemen: Klik op het pictogram Recorder in het hoofdmenu om de hoofdinterface van de Recorder te openen, zie hieronder:

22 NB: Wanneer u een SD-kaart opname maakt, wordt het audiobestand op de SD-kaart opgeslagen. Druk op de Record -knop om het opnemen te starten. Het opnemen stopt wanneer u op de Stop -knop drukt. Op dit punt kunt u drukken op de Play - knop om het audiobestand dat u zojuist hebt opgenomen af te spelen. Druk op de knop Use this recording om de opname op te slaan. De opname wordt op een locatie op de SD-kaart opgeslagen. Als u de opname niet wilt bewaren, klikt u op de Discard -knop om de opname te verwijderen. Foto's: Klik op het pictogram Photo in het hoofdmenu om de hoofdinterface van de Camera te openen, zie hieronder:

23 Klik op de sluiterknop van de camera, zie hieronder: client: Klik op het pictogram in het hoofdmenu om de client te openen. U dient verbinding te hebben met het internet om het e- mailprogramma te kunnen gebruiken. De eerste keer wordt u gevraagd de accountgegevens te configureren, zie hieronder:

24 Vul uw adres in en het wachtwoord van uw account. Druk nu op Next en selecteer het accounttype, zie hieronder: Hier gebruiken wij een POP3 account, dus moeten wij de serverinstellingen in het pop-upvenster als volgt invoeren:

25 U moet alle informatie die u van uw provider hebt gekregen, invoeren. De gegevens in de screenshots dienen slechts ter referentie. Als de instellingen juist zijn, verschijnt het volgende venster:

26 Selecteer Next. Nu kunt u uw accountgegevens aanpassen: Voer de naam in die u als afzender voor uw uitgaande berichten wilt weergeven in het veld Your name, bijvoorbeeld Rocky. Klik vervolgens op de knop Done om het venster te openen. Uw e- mail wordt automatisch geladen en in een lijst weergegeven:

27 Selecteer een rij om de berichten te bekijken. Zodra een bericht wordt weergegeven, kunt u kiezen uit een aantal opties voor antwoorden, wissen of bijlage openen, zoals Reply, Delete en Open attachment. Externe apparaten: *USB-aansluiting: De USB-poort kan worden gebruikt om een verbinding tot stand te brengen van de tablet naar een pc of USB-apparaat. De standaard verbindingsmethode is synchrone modus. Om de interface te openen, sleept u de statusbalk omlaag:

28 USB connected : verbinding met extern geheugen (SD-kaart). Zodra de configuratie is voltooid, kunt u de MID zien op de pc met een toegewezen stationsletter. Gebruik van USB-host: Ondersteunt het FAT32-bestandssysteem voor mobiele apparaten zoals een USB-geheugenstick. Plug and Play verbindingsmethode: Toetsenbord / Muis Ondersteunt de Plug and Play aansluiting van een USB-muis of -toetsenbord.

29 Gebruik van USB-host op de YARVIK TAB211

30 Haal het beste uit uw Yarvik Tablet Wij hebben voor u al enkele handige apps op de Yarvik Tablet geïnstalleerd: - Alarmklok - appinstaller - Audiospeler - Browser - Kalender - Calculator - Camera - - Bestandsverkenner - Fotogalerie - Shelves - Geluidsrecorder - Videospeler U kunt nog veel meer Android apps op het internet vinden. Om u op weg te helpen, raden wij u aan te kijken op een van de onderstaande websites. Deze geven toegang tot een uitgebreide collectie leuke en handige freeware apps Het gebruik van alle gedownloade apps is geheel voor uw eigen risico. Let op: Als gevolg van licentiebeperkingen die van toepassing zijn op mobiele Android-based apparaten, kan de Yarvik Tablet wel toegang krijgen tot de officiële Android Marketplace, maar kunt u hier geen apps downloaden. Afbeeldingen zijn alleen ter referentie; het uiterlijk en de functies van het product kunnen afwijken van deze afbeeldingen. Ontwerp en specificaties zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

YARVIK TAB250 INSTRUCTIEHANDLEIDING

YARVIK TAB250 INSTRUCTIEHANDLEIDING YARVIK TAB250 INSTRUCTIEHANDLEIDING Gebruikershandleiding Beste gebruiker, Hartelijk dank voor het aanschaffen van ons product.deze instructiehandleiding is bestemd voor de gebruiker. Om een snel en probleemloos

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I785D8DCZ Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EMPIRE Intel Tablet Model I785D8DCZ. Deze handleiding geeft een kort overzicht van alle functies van de tablet en is ervoor bedoeld

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Hardware specificaties 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl QUALCORE 1010 Handleiding Nederlands www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl Voorwoord Dank u voor het kopen van de Overmax tablet. Wij wensen u veel plezier met de Qualcore 1010. Lees en

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel.

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel. Edutab2+ Gebruikshandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de Edutab2+. Wij wensen u veel plezier met deze tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies voordat u het apparaat in gebruik neemt,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10 Gebruiksaanwijzing User Manual OV-BaseCore10 NEDERLANDSE GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Dank u voor de aanschaf van de Overmax Basecore 10. Wij wensen u veel plezier met de tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies

Nadere informatie

Bedankt dat u ons product hebt aangeschaft. Lees deze instructies zorgvuldig voor gebruik, zodat u uw Yarvik GoTab snel en goed kunt gebruiken.

Bedankt dat u ons product hebt aangeschaft. Lees deze instructies zorgvuldig voor gebruik, zodat u uw Yarvik GoTab snel en goed kunt gebruiken. Geachte gebruiker, Bedankt dat u ons product hebt aangeschaft. Lees deze instructies zorgvuldig voor gebruik, zodat u uw Yarvik GoTab snel en goed kunt gebruiken. We hopen dat u lang kunt genieten van

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES

TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 82 Beschrijving van het apparaat... 83 Aan de slag... 86 Mobiele data & WiFi-verbinding... 90 Scherm Google account & Contacten... 92 Vertrouwd raken met Android

Nadere informatie

TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES

TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle

Nadere informatie

Index. 1 Voor het eerste gebruik. Geachte gebruiker,

Index. 1 Voor het eerste gebruik. Geachte gebruiker, Index 1 Voor het eerste gebruik 2 GoTab Start 3 Android Home scherm 3.1 Widgets en snelkoppelingen toevoegen aan uw Home scherm 3.2 Achtergrond instellen 3.3 Menu Applicaties 4 Uw Yarvik GoTab instellen

Nadere informatie

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen, door de gebruiker

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 DU6915 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8 TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 10 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding.

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding. ATV Full HD TV Stick Gebruikershandleiding http://europe.mygica.com 1 Inhoud Snelle installatiehandleiding...3 Stroom en HDMI aansluiten...4 KR-34 afstandsbediening...4 Eerste gebruik...5 Deel 1: Inschakelen...5

Nadere informatie

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere Wifi. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software in gebruik

Nadere informatie

Handleiding DIT102201

Handleiding DIT102201 Handleiding DIT102201 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

Installatiehandleiding. WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps

Installatiehandleiding. WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps Installatiehandleiding WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps NL Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u uw Gembird WNP-RP-001 WiFi-repeater kunt instellen.

Nadere informatie

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Uw omvormer van Samil Power is uitgerust met een Wi-Fi module, waarmee u uw omvormer op afstand uit kunt lezen. Samil power biedt het programma V-IPlant

Nadere informatie

Point of View Mobii 1025 - Android 4.2 Tablet PC. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 1025 - Android 4.2 Tablet PC. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen... 3 1.2 Opstarten en afsluiten... 3 2.0 Introductie Google

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT702101

HANDLEIDING DIT702101 HANDLEIDING DIT702101 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

Handleiding DIT902101

Handleiding DIT902101 Handleiding DIT902101 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

EM6005 / EM6015 iphone en ipod app

EM6005 / EM6015 iphone en ipod app EM6005 / EM6015 iphone en ipod app 2 NEDERLANDS EM6005 / EM6015 iphone en ipod app Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Systeem benodigdheden... 2 3.0 Het installeren van de app... 2 4.0 Begin scherm

Nadere informatie

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk Auteursrechten Deze gebruiksaanwijzing is beschermd onder internationale auteursrechtwetten. Geen enkel onderdeel van deze gebruiksaanwijzing mag worden gereproduceerd,

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater

DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater Versie 10-2018 1 1 Het product 3 1.2 Pak het apparaat uit 3 1.3 Introductie van het apparaat 4 1.4 Opzetten van een draadloos netwerk 4 1.4.1 Wireless AP mode 4 1.4.2

Nadere informatie

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan.

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan. Inhoudsopgave 1. Belangrijke veiligheidsinstructies... 2 2. Mee geleverde producten voor de DVR... 2 3. Uitleg bedieningspaneel... 2 4. Uitleg afstandsbediening... 3 5. Aan de slag met de DVR... 3 5.1

Nadere informatie

Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode

Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode U kunt de repeater eenvoudig draadloos configureren voor uw netwerk. 1) Steek de repeater in een stopcontact welke in het bereik ligt van uw draadloze netwerk

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk.

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. Handleiding Draadloze Wifi kit 4/8 kanaals model Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. De antenne is eenvoudig vast te

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

TAB10-400 NOBLE 10c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB10-400 NOBLE 10c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB10-400 NOBLE 10c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen, door de gebruiker geïnstalleerde

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 SNELSTARTGIDS MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN INHOUD 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 3. TERUG GAAN NAAR HET VORIGE SCHERM 3 4. DIREKT

Nadere informatie

Wifi-instellingengids

Wifi-instellingengids Wifi-instellingengids Wifi-verbindingen met de printer Verbinding met een computer maken via een wifi-router Direct verbinding maken met een computer Verbinding met een smartapparaat maken via een wifi-router

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android Snelstartgids PC, Mac, ios en Android Installeren voor PC Raadpleeg de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u problemen ondervindt bij het installeren of activeren van deze software,

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad)

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM Aan de slag Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) 1. Microfoon 7. Knop (R) Sectie herhalen 2. LCD-schermen 8. De knop Aan/Uit en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10

Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10 Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10 Inhoud Welkom...2 Belangrijke mededelingen...2 Knoppen en functies...3 I. Aan de slag...4 1.1 Aan- of uitzetten 1.1.1 Aanzetten...4 1.1.2 Uitzetten...4 1.2 Het vergrendelen/ontgrendelen

Nadere informatie

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het 1. Bediening met de muis Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het icoontje in beeld verschijnt. Beweeg uw muis om uw wachtwoord in het keypad in te voeren. Dat

Nadere informatie

DASH CAM, HD Handleiding

DASH CAM, HD Handleiding DASH CAM, HD Handleiding 87231 Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u alle functies van deze Auto-DVR optimaal weet te gebruiken. Opgelet 1. Steek de geheugenkaart a.u.b.

Nadere informatie

Ondersteuning. Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen.

Ondersteuning. Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen. Aan de slag Ondersteuning Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen. Zoek nadat u uw product hebt geïnstalleerd het serienummer op het etiket van uw product op en gebruik dit om uw product te registreren

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT902104

HANDLEIDING DIT902104 HANDLEIDING DIT902104 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie

MobiDM App Handleiding voor Android

MobiDM App Handleiding voor Android MobiDM App Handleiding voor Android Deze handleiding beschrijft de installatie en gebruik van de MobiDM App voor Android. Version: x.x Pagina 1 Index 1. WELKOM IN MOBIDM... 2 1.1. INTRODUCTIE TOT DE INSTALLATIE...

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

Bedankt dat u hebt gekozen voor de TAB410. BELANGRIJK

Bedankt dat u hebt gekozen voor de TAB410. BELANGRIJK Bedankt dat u hebt gekozen voor de TAB410. De TAB410 is compleet uitgerust met alle mogelijkheden die u nodig hebt om optimaal te surfen en van multimedia te genieten. Resistief aanraakscherm van 10,1

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

WAARSCHUWING: STIKGEVAAR: kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Waarschuwingen

WAARSCHUWING: STIKGEVAAR: kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Waarschuwingen WAARSCHUWING: STIKGEVAAR: kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Waarschuwingen Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Easi-Scope 2 bevat een ingebouwde oplaadbare

Nadere informatie

CONFIGURATIE EN BEDIENING VIA PC:

CONFIGURATIE EN BEDIENING VIA PC: Nederlands 1. Sluit de camera aan op een stroombron. 2. Sluit de camera aan op de router met behulp van de bijgeleverde LAN-kabel. NB - De eerste camera configuratie moet worden uitgevoerd via een LAN

Nadere informatie

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Inhoudsopgave 1. Registratie 2 2. Kliksafe Mobi installeren 3 3. Kliksafe Mobi configureren 5 4.

Nadere informatie

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV Stenmark SmarTVstick Handleiding: Inhoudsopgave 1 SmarTVstick aansluiten op een TV 2 Voeding aansluiten Externe apparaten 3 Verbinding met de muis Gebruik 4 Verbinding met het netwerk 5 Schermresolutie

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Voormodel nr. BTC245 BTC245 Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies BTC245 is een MP3-speler met touchscreen, de gebruiker kan op het scherm om de speler te bedienen 2,4 inch 320*240 TFT-scherm

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING akiosk-lite software (basis level)

GEBRUIKSAANWIJZING akiosk-lite software (basis level) GEBRUIKSAANWIJZING akiosk-lite software (basis level) Verwijderen van de folies: De device is met 2 folies lagen beschermd. Verwijder de beide folies. Inschakelen van de device: Plaats de voedingsconnector

Nadere informatie

CR6015B. Inhoudsopgave

CR6015B. Inhoudsopgave CR6015B Inhoudsopgave Inleiding belangrijke informatie; kenmerken accessoires PC Toetsen en poorten presentatie van de functies Functioneren Hoofdmenu (1) Bibliotheek (2) Favorieten (3) Bookmark (4) Foto

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W KIT-2BNVR2W Opstarten van het camera bewakingssysteem. 1. Sluit een monitor aan op de NVR (monitor niet inbegrepen in de KIT). 2. Sluit de NVR aan op het netwerk. 3. Sluit de NVR aan op het lichtnet met

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 1

Gebruikshandleiding 1 Gebruikshandleiding 1 Dank u voor de aanschaf van de GoXtreme WiFi actiecamera. Lees alvorens dit product in gebruik te nemen deze gebruikshandleiding zorgvuldig door om het gebruik te optimaliseren en

Nadere informatie

Point of View Mobii 3515 - Android 4.0 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 3515 - Android 4.0 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Point of View Mobii 3515 - Android 4.0 Smartphone Nederlands Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product Introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet.

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW Wi-Fi handleiding Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. Inhoud 1. Algemene informatie:... 2 1.1 Begrippenlijst... 2 2. Laptop... 3 3. Tablet... 5 3.1

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios Snelstartgids PC, Mac, Android & ios Installeren voor PC Raadpleeg de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u het installatieprogramma wilt downloaden, opent u de Downloadkoppeling

Nadere informatie

Mobile Device Manager Handleiding voor Android

Mobile Device Manager Handleiding voor Android Mobile Device Manager Handleiding voor Android Inhoud 1 Welkom bij Mobile Device Manager 3 1.1 Inleiding tot de installatie 3 1.2 Apparaat uitrollen 3 2 Het uitrollen van een apparaat 4 2.1 Ontvangen van

Nadere informatie

Point of View ProTab 2 IPS - Android 4.0 Tablet PC. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View ProTab 2 IPS - Android 4.0 Tablet PC. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Point of View ProTab 2 IPS - Android 4.0 Tablet PC Nederlands Inhoud Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows Phone 8 & 8.1 Versie september 2014

Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows Phone 8 & 8.1 Versie september 2014 Handleiding Internet Veiligheidspakket Windows Phone 8 & 8.1 Versie september 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Bestellen van het Internet Veiligheidspakket 4 Hoofdstuk 3. Installatie

Nadere informatie

Enjoy TV Box Handleiding

Enjoy TV Box Handleiding Enjoy TV Box Handleiding V1.4 1. Inleiding De Android TV box is een box die wordt aangesloten op de HDMI-input van uw TV en die uw TV omtovert tot een multifunctionele en slimme TV, een mediaspeler, internetbrowser

Nadere informatie

1. Algemene informatie Eerste gebruik Streambox koppelen met Wifi Streambox verbinden met internetkabel De afstandsbediening 5

1. Algemene informatie Eerste gebruik Streambox koppelen met Wifi Streambox verbinden met internetkabel De afstandsbediening 5 HANDLEIDING Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 3 2. Eerste gebruik 3 2.1 Streambox koppelen met Wifi 3 2.2 Streambox verbinden met internetkabel 4 3. De afstandsbediening 5 4. Apps installeren 6 5. De

Nadere informatie

DRAADLOZE HDMI STICK

DRAADLOZE HDMI STICK DRAADLOZE HDMI STICK G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze Draadloze HDMI Stick. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een 3-jarige

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing. Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies.

Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing. Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies. Gebruiksaanwijzing Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies. Waarschuwingen Voor beter gebruik, lees alstublieft de "gebruiker gids" en volg de aanwijzingen.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Apps. App Centre 2017-

Veelgestelde vragen. Apps. App Centre 2017- Veelgestelde vragen 2017- Apps App Centre 1 Honda Connect - Veelgestelde vragen Apps en widgets Vraag: Wat is het verschil tussen een App en een Widget? A: In Honda Connect De inhoud in de APP-sectie:

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

HANDLEIDING. Aan de slag met je Retropie. SOS Solutions

HANDLEIDING. Aan de slag met je Retropie. SOS Solutions HANDLEIDING Stap 1 Wanneer je je pakketje thuis uitpakt, kun je de volgende onderdelen in je pakket terugvinden: Raspberry Pi Behuizing naar keuze Voeding HDMI kabel 2 controllers naar keuze Stap 2 Monteer

Nadere informatie

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone English Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product Introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

Android Ver. 4.2.2. 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL

Android Ver. 4.2.2. 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL Android Ver. 4.2.2 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL Snelstartgids Tablet-PC Android Ver. 4.2.2 Nederlands Hartelijk dank voor de aankoop van dit Blaupunkt product. Een goede keuze. Ook na uw aankoop

Nadere informatie

Index. 1. Apparaat beschrijving.

Index. 1. Apparaat beschrijving. Index 1. Apparaat beschrijving. 2. Getting Started Guide... 1 2.1 Batterij opladen... 1 2.2 Hoe de geheugenkaart te gebruiken... 2 2.3 in- en uithalen usb stick... 3 2.4 opslag ruimte... 3 2.5 Power On

Nadere informatie