Voorzetsels. Beste clubgenoten,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorzetsels. Beste clubgenoten,"

Transcriptie

1 nr. 1 Voorzetsels Beste clubgenoten, De vakantie zit er weer op en de competitie gaat al bijna weer van start. De eerste trainingen zijn geweest en deze week gaan ook de overige teams aan de slag. Lees deze aflevering van het Houtwerk goed door en kijk geregeld op onze website, hier vindt u vaak informatie die pas later in het Houtwerk verschijnt. Er is door veel mensen hard gewerkt om voor de start alles weer zoveel mogelijk op de rit te krijgen. Dat niet alles meteen lukt, heeft te maken met factoren waar we niet altijd invloed op hebben. Heeft u nog vragen, wendt u dan tot de betreffende contactpersoon. Deze namen vindt u terug in het Houtwerk onder het kopje Wie is wie. Voor wat betreft onze vrijwilligers, het is weer gelukt om vrijwel alle posities te bezetten, hoewel we nog een paar vacatures hebben. Zo zijn er nog vrijwilligers nodig die af en toe een uurtje de barcrew willen ondersteunen. Ook zoeken we op heel korte termijn nog een paar handige handen om te helpen de aanbouw van het clubhuis en het clubhuis zelf van een fris kleurtje te voorzien zodat het clubhuis weer een geheel kan worden. Aanmelden kan bij collega bestuurslid Wim Pondman of bij mij. U vraagt zich misschien af of het zin heeft om dat allemaal nog te doen als we vanwege een uitbreiding van velden toch ergens anders naartoe willen. Ja, want het is zeker dat we in ieder geval nog wel een jaar of drie op deze plek zitten. We zijn voor de vakantie weer aan de slag gegaan met de nieuwe wethouder, hebben ons huiswerk meegekregen en zijn volop bezig om in september in een vervolgafspraak wederom met de wethouder hierop verder te gaan. Helaas zijn we de komende competitieronde genoodzaakt om op de zaterdag een tweetal thuiswedstrijden in de Uithof (USHC) te gaan spelen. We willen dat zoveel mogelijk bij toerbeurt doen. Dit om niet steeds dezelfde teams hiervoor op te laten draaien. Voordeel is dat we de laatste wedstrijden thuis niet op de zaterdagavond hoeven te spelen. Wat speelt er nog meer? Er is een STK-er aangetrokken, een sport technisch (K)coördinator ten behoeve van trainingen en trainers. Hierover leest u meer verderop in dit Houtwerk. Ook wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het opzetten en invullen van een nieuwe website. Zodra deze gereed is, we hopen op zéér korte termijn, zullen we u hierover verder informeren. Dan ook nog even over sponsoring. We zijn in de gelukkige omstandigheid weer een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden voor zowel dames als heren 1 en ook met de sportkleding zijn we op de goede weg.

2 Graag wil ik u nog wijzen op het feit dat we voor teamsponsoring afspraken binnen de club hebben en dat dit altijd via de sponsorcommissie dient te lopen. Onze vereniging groeit, wij proberen mee te groeien maar zullen ook nog een paar inhaalslagen moeten maken. Hiertoe zullen we als bestuur, maar wel met uw medewerking, ook het komende seizoen weer tegen zaken aan lopen waar we dan gezamenlijk de schouders onder moeten zetten. Hockey is een teamsport, laten we dan ook om het veld heen als een team naar buiten komen en laten zien waartoe HC Houten in staat is. Rest mij nog u allemaal, mede namens de overige leden van het bestuur, een sportief seizoen toe te wensen en veel hockeyplezier. Peter van Oort Locatie de Uithof Vanaf 9 september gaan wij met een aantal teams spelen op de Uithof. Wegens tekort aan velden en een overvol schema hebben we velden moeten huren. In het komende Houtwerk en op de coachavond wordt e.e.a. verder toegelicht en uitgelegd. Regelwijzigingen: in komend Houtwerk( van 4 september as) worden de wijzigingen kort uitgelegd en toegelicht. Voor de scheidsrechters die niet kunnen wachten: Kijk op de KNHB-site voor de regelwijzigingen.

3 Gemak met een gezicht Wie is Falcon Leven N.V.? Eén van de meest innovatieve levensverzekeraars van Nederland. Falcon Leven N.V. maakt deel uit van Fortis, een internationale financiële dienstverlener op het terrein van verzekeren, bankieren en beleggen. Wat doet Falcon Leven? Falcon Leven N.V. is een middelgrote levensverzekeraar die een bijzonder levensverzekeringsproduct voert; het LevensPlan+. Dit is een flexibele levensverzekering op basis van beleggingen. Daarnaast worden er ook hypotheken gevoerd met zeer scherpe hypotheekrentes, die tot de scherpste in de markt behoren. De levensverzekeringen en hypotheken van Falcon worden geadviseerd en gedistribueerd door professionele financiele adviseurs. Waar zit Falcon Leven? Eigenlijk overal. Via een onafhankelijk financieel adviseur bij u in de buurt kunt u alle informatie verkrijgen die u wilt. Falcon Leven N.V. en HC Houten Falcon Leven N.V. is binnen HC Houten al bekend al sponsor van Dames 1. M.i.v. het seizoen is Falcon ook sponsor van Heren 1. Voor meer informatie: Bestuursmededelingen Lidmaatschap van de HCHouten houdt onder meer in, dat een lid over een clubtenue dient te beschikken. Dit staat los van de omstandigheid of het team waar het lid (naar verwachting) in speelt een kledingsponsor heeft Op 31 augustus 2006 dient de contributie voor het seizoen 2006/2007 betaald te zijn. Tijdige betaling is de verantwoordelijkheid van elk lid. Mededelingen vanuit de trainingscommissie 1. nog niet alle teams en trainers zijn aan elkaar gekoppeld. We zijn nog steeds in afwachting van roosters, einde vakanties,stageroosters, werkweken etc 2. in de week van 4 september hopen we dat ieder team kan gaan starten. 3. Op de website HCH kun je het actuele trainingsschema vinden. Let op dit kan dagelijks wijzigen. 4. keeperstraining: voor de keepers die nog niet ingedeeld staan: In de week van 4 september gaan we zoveel mogelijk starten. Dinsdag 29 augustus eerste bijeenkomst keeperstaf en van daaruit worden de trainingstijden voor keepers bekend gemaakt. 5. start seniorentrainingen breedteteams:vanaf 28 augustus 6. trimmers: start 6 september

4

5 Nieuwe leverancier HC Houten kleding!

6 Nieuwe leverancier HC Houten kleding! Per 1 augustus 2006 heeft het bestuur van HC Houten met Summit Sport te Nieuwegein een overeenkomst gesloten voor het verkopen van de clubkleding van HC Houten. Velen onder u zullen al bekend zijn met de naam Summit Sport omdat Summit al enige tijd teamsponsor is van ons jongens B1-team. De keus is op Summit Sport gevallen vanwege diverse redenen. Vanuit de sponsorrelatie met Summit Sport hebben we goede ervaringen met hen opgedaan. Alex Dubbers, eigenaar van Summit Sport, is altijd bereid om mee te denken over zaken die de club aangaan, hij en zijn medewerkers zijn enthousiast en betrokken. Verder voeren zij een breed assortiment aan hockeyspullen en beschikken over de benodigde vakkennis, zodat u hier als lid voor al uw hockeybenodigdheden goed terecht kunt. (Summit Sport heeft zich volledig gespecialiseerd in hockey en tennis) En last but not least; we hebben goede prijsafspraken kunnen maken over onze kleding. Bij Summit Sport gaat de seniorpolo 24,75 kosten (was voorheen 30,-) en de juniorpolo 19,95 (was 25,-). De seniorbroek kost 22,45, de juniorbroek, de seniorrok 28,75, het juniorrokje 26,05 en de kousen 8,95. Tevens geeft Summit Sport aan HCH-leden 10% verenigingskorting op alle hockeyspullen.(clubkleding uitgezonderd). Summit Sport is vanuit Houten goed en snel bereikbaar (zie bijgevoegde routebeschrijving). Verkoop op de hockeyclub! Om het u gemakkelijk te maken krijgt u de komende weken de gelegenheid om uw hockeyspullen aan te schaffen op onze clubaccommodatie. Op de volgende dagen.zal Summit Sport met een stand aanwezig zijn bij HC Houten; Zondag 3 september van 12:00 tot16:00 uur. Zaterdag 9 en van 9:30 tot 14:00 uur. Zondag 10 september van uur tot uur Zaterdag 16 september van 9:30 tot 14:00 uur Zondag 17 september van 11:00 tot 14:00 uur. Wij zijn blij dat we erin geslaagd zijn aan de start van het nieuwe seizoen deze zaken met Summit Sport goed te regelen en streven naar een goede samenwerking voor de komende jaren. Met vriendelijke groet, Bestuur en Sponsorcommissie HC Houten Routebeschrijving Summit Sport:

7 Summit Sport: Hildo Kropstraat CC Nieuwegein Vanaf HC Houten richting rondweg Houten. Rechtsaf de rondweg op. Rondweg blijven volgen richting de Borchen. Bij de verkeerslichten linksaf de Utrechtseweg op richting Laaggraven (Hornbach) Verkeerslichten (Hornbach) linksaf Laagravenseweg op. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf (richting Antonius Ziekenhuis) Eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Binnenwal). Verkeerslichten linksaf Noordstedeweg op. Direct over de brug rechtsaf de Herenstraat op. Na 300 meter linksaf de Hildo Kropstraat in. U bent gearriveerd! Aan uw rechterhand vindt u Summit Sport op nummer 6 Openingstijden: Ma. 13:00 u. 18:00 u Di. t/m Do. 10:00 u. 18:00 u. Vr. 10:00 21:00 u. Zat. 10:00 u. 17:00 u.

8 Een nieuw seizoen, een aantal veranderingen In februari van dit jaar ben ik als bestuurslid hockeyzaken begonnen. Vanaf het eerste moment ben ik met heel veel zaken geconfronteerd. Alles in 1 keer oppakken kan niet en is ook niet nodig. Er gaat immers al heel veel goed op onze club en er zijn ook zeer veel mensen die zich inzetten om alle leden te laten hockeyen. Daarnaast is er ook kritiek, niet alles loopt zoals we dat graag willen. Met die kritiek zijn we aan de slag gegaan en we denken komend seizoen weer een aantal stappen te kunnen zetten. In april is het jeugdplan gepresenteerd. Dit is de basis van waaruit we bij de jeugd gaan werken. Dat betekent onder andere dat de selectietrainingen aan het eind van het seizoen gaan verdwijnen. Selecteurs, die geen binding hebben met het team, gaan gedurende het seizoen 3x beoordelen tijdens wedstrijden. Deze informatie zal samen met de beoordelingen van de coaches en trainers leiden tot de indeling voor het volgend seizoen. Daarbij is er ook sprake van open selecties, dat wil zeggen dat je altijd de kans hebt om je in een ander team te spelen. Ben je teleurgesteld over je indeling, prima, laat dan op het veld zien dat je in dat hogere team thuis hoort. Ook gaan we nog meer aandacht besteden aan de kwaliteit van de trainingen. Hiervoor is inmiddels een Sport Technisch Coördinator aangetrokken, Christian Cavellet. Hij zal op maandag en woensdag de trainers begeleiden. Daarnaast zal hij ook zelf een aantal teams trainen en een aantal thematrainingen gaan verzorgen. Er is een ervaren keeperstrainer aangetrokken die niet alleen zelf training gaat geven maar die ook keeperstrainers binnen onze club op gaat leiden. Ook starten 7 leden met de cursus jeugdhockeytrainer. Natuurlijk gaat de aandacht komend seizoen ook uit naar de senioren. Het seniorenplan is in een vergevorderd stadium. In oktober zal het in de bestuursvergadering worden besproken en naar ik aanneem ook vastgesteld. Ook daar aandacht voor prestatiesport, maar zeer zeker ook voor de breedtesport. Als laatste wil ik nog iets kwijt over de opkomst bij wedstrijden en trainingen. In welk team je ook speelt, je teamgenoten, trainers en coaches rekenen op je. Sta daar bij stil op het moment dat je besluit niet te komen. Afgelopen seizoen is het wel erg vaak voorgekomen dat spelers van andere teams geleend moeten worden of dat een goede training niet mogelijk is door de geringe opkomst. Laten we er een leerzaam, succesvol en gezellig seizoen van maken. Maurice Damen Bestuurslid hockeyzaken

9 Instuif voor E8 en D teams We gaan dit seizoen iets nieuws proberen. Voorgaande seizoenen viel de D-jeugd buiten de activiteiten, die door het seizoen heen plaatsvonden. Dit seizoen hebben we te maken met erg veel mini s. Er zijn zoveel mini s dat het te veel wordt als deze allemaal met de mini-instuif mee gaan doen. Onze oplossing hiervoor is een E8~D-jeugd toernooi. De E8-tallen kunnen niet meer meedoen met de miniinstuif, maar deze krijgen twee keer per jaar een toernooi met de D-jeugd. Wat houdt het E8~D-jeugd toernooi precies in? Twee keer per jaar gaan we een toernooi organiseren voor de E8-tallen en de D- jeugd. Dit toernooi vindt plaats op een vrijdagmiddag. Eigenlijk is het precies hetzelfde als de mini-instuif, alleen i.p.v. spelletjes gaan we allemaal korte wedstrijdjes spelen. Alle kinderen die zich opgegeven hebben worden in teams ingedeeld en zullen in dat team, wedstrijden gaan spelen. Jullie krijgen natuurlijk ook iets te eten en te drinken. Hoe ziet zo n team eruit? Als de inschrijvingen geweest zijn, dan gaan we alle namen door elkaar gooien. Je komt dus in een team dat bestaat uit jongens en meisjes. We gaan werken met gemixte teams. Dit doen we, zodat jullie elkaar wat beter leren kennen. We zorgen dat je altijd bij één iemand uit je team zit, zodat je wel iemand kent. Hoe schrijf je je in? Zodra de flyer in het clubhuis hangt en in het Houtwerk te lezen is, kun je mailen naar om je in te schrijven. In die moet je de volgende gegevens opgeven: Voor- en achternaam Leeftijd Team Wat je wil eten. (je kunt kiezen uit broodje kroket, broodje frikadel of een tosti). Één naam, waarbij je graag in het team wilt zitten. Als je niet opgeeft wat je wilt eten, dan krijg je een tosti. De kosten voor de inschrijving zijn 2,50. Deze moeten op de ophaaldag worden opgehaald in het clubhuis. De ophaaldag is altijd de zaterdag voor het toernooi. Als je een kaartje via de mail hebt besteld, dan moet je deze op de ophaaldag komen ophalen. Wanneer is het E8~D-jeugd toernooi? Het E8~D-jeugd toernooi is op een vrijdagmiddag. Het is van tot Het is zo vroeg, omdat wij weer op tijd van het veld af moeten zijn, voor de trainingen die later op de middag plaatsvinden. Lees verder op de volgende pagina

10 Wanneer in het seizoen ? De toernooien die we dit seizoen gaan organiseren zullen plaatsvinden op de volgende data: 10 november 30 maart De ophaaldagen zullen dus op 4 november en op 24 maart zijn. Op deze dagen zullen wij de hele ochtend in het clubhuis zitten. Dan kun je bij ons je kaartje ophalen en betalen. Wij zien jullie op 10 november!! Groetjes Ties, Sophie en Claudia Instuifcommissie De jaaragenda 2006 september 1 vr 14:00-19:00 start training jongste jeugd 2 za 12:00-17:00 oefenwedstrijden jeugd/kampong 2 za 08:30-09:30 start training frockey's 3 zo 09:30-17:00 Voorbereidingstoernooi Heren 1 4 ma 20:30-23:00 bestuursvergadering 4 ma Deadline Houtwerk 6 wo 20:00-21:30 coachavond jeugdteams 6 wo 15:00-17:00 2e hands kledingbeurs 8 vr 20:30-00:00 bar open op vrijdagavond 9 za 20:30-01:30 Hockeyfeest 9/10 za/zo Openingsweekend Competitie 13 wo 20:00-21:30 begeleidersavond E6 en E8 13 wo 20:00-21:30 avond voor jongste jeugdbegeleiders 29 vr 16:00-18:00 Hockeyinstuif E6 / Benjamini's / Frockey oktober 21/29 Herfstvakantie 26/28 do/za Raboweek november 2 do 20:00-22:00 Algemene Ledenvergadering HCH 10 vr 16:00-18:00 Hockeyinstuif E8/D 17 vr 16:00-18:00 Hockeyinstuif E6/Benjamini s/frockey s december 2 za Sinterklaas 16 za 20:30-01:30 Hockeyfeest

11 2 e handsbeurs voor hockeyspullen en hockeykleding OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP Op woensdag 6 september wordt er een 2 e handsbeurs georganiseerd in het clubhuis van tot Tevens worden de spullen die in het afgelopen jaar op de club zijn achtergebleven verkocht door Wilma. Iedereen die kleding en spullen heeft voor de beurs kan dit melden bij Susan Hartman of op Op maandag 4 september kunnen de spullen ingeleverd worden op Nedercamp 39 van tot uur. Graag de spullen voorzien van naam en prijs. Woensdag tussen en uur kunnen de overgebleven spullen en /of het geld opgehaald worden op de vereniging. Indien men dat wil kan een deel van de opbrengst geschonken worden aan de vereniging. Kijk allemaal de hockeyspullen na en maak een ander gelukkig met de spullen die u niet meer kunt gebruiken. Groet Susan Hartman Huiswerk Begeleiding Bijles o.a. in: Houten Utrecht Amsterdam Nu bij inschrijving in Bel: Bij inschrijving: gratis huiswerk analyse

12

13 Wedstrijdschema 10 en 17 september SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN Thuiswedstrijden 10 september Team Tegenstander Veld Tijd Scheidsrechter D3 USHC Wijnand Speelman - Koen Peters DSV Haaskamp SV Lucette Voorneveld - Linda van Nieuwenburg H3 FLletiomare Michelle Hermus - Sandra Hermus H5 Laren Gerard Scheepers - Arno Smits HSV Huizen SV Erik Möller - Henny van Zijl HVA Schaerweijde B Paul Schoonhoven - Glenn Tjebbes HVB Bunschoten A Geert Gerritse - Jaap Sikkink SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN Thuiswedstrijden 17 september Team Tegenstander Veld Tijd Scheidsrechter H1 Gouda Bondsscheidsrechters H Vincent Peer - Tim Knaapen H R. Boomsma - D. Syrret VL K. Hartman - T. van Ieperen D1 Phoenix Bram Struikmans - Rob Cortjens D Eric Dijxhoorn - Jorrit den Besten D Jolijn de Vet - H. de Blok Door een storing in de standenmotor van de KNHB kon bij het maken van het Houtwerk niet alle tegenstanders in het schema worden overgenomen. Te koop aangeboden Zwarte hockeyschoenen merk Puma maat 38: 10 Euro. Blauwe hocheysticktas met stick maat 34 of 36: 10 Euro. Hockeyshirt grijs met rode mouw maat 164: 7,50 Euro. Been beschermers: 2,50 Euro. Tel: Polo-shirt in clubkleuren maat L (Dames-schnitt), slechts 1 seizoen gedragen: 15,- Rood rokje maat XL, slechts 1 seizoen gedragen: 15,- 2 Paar sokken in clubkleuren, slechts 1 seizoen gedragen: 5,- 1 Paar kunstgrasschoenen Puma (39), slechts 1 seizoen gedragen; 25,- 1 handschoentje maat M 10,- 1 Paar scheenbeschermers, geel (insteek) 2,50 Voor alles in 1 keer vraag ik het bedrag van 70,- Tel: Rood hockeybroekje, maat ES (164). 8 euro Rood hockeybroekje, maat S. 8 euro Tel:

14 Grootste outdoor kunstskibaan van Nederland! Skipiste Nieuwegein is een outdoor kunstskibaan gelegen in het mooie recreatiegebied de Nedereindse Plas in het midden van Nederland. Skipiste Nieuwegein beschikt over 4 gevarieerde afdalingen voor zowel de beginnende als de vergevorderde skiërs en snowboarders. Er is ook een kinderski-carrousel, buckels en diverse schansen en jumps. Open dagen 11:00 17:00 uur Zondag 3 september Zaterdag 9 september Zondag 10 september Proefles 5,00 Skiën / Snowboarden 45 minuten les Inclusief materiaal Niet reserveren Bij Skipiste Nieuwegein Verschillende cursussen skiën / snowboarden Zowel voor beginners als gevorderden Lessen voor kinderen vanaf 4 jaar Vrij skiën / snowboarden Horecagelegenheid Arrangementen en feesten Ski & Skate Shop Skipiste Nieuwegein is sponsor van JC1

15 Oefenwedstrijden zaterdag 2 september JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN Wedstrijden bij Kampong Meisjes veldnr tijd Kampong MA2 Houten MA Kampong MA3 Houten MA Kampong MA4 Houten MA Kampong MB2 Houten MB Kampong MB3 Houten MB Kampong MB4 Houten MB Kampong MB5 Houten MB Kampong MC3 Houten MC Kampong MC4 Houten MC Kampong MC5 Houten MC Kampong MC6 Houten MC Kampong MD1 Houten MD Kampong MD2 Houten MD Kampong MD3 Houten MD Kampong MD4 Houten MD Kampong MD5 Houten MD Wedstrijden bij HCHouten Jongens veld tijd scheidsrechters uit team Houten JA1 Kampong JA B.Struikmans-A.Wich Houten JA2 Kampong JA P.Wempe-R.Bosman Houten JB1 Kampong JB n.n.b. Houten JB2 Kampong JB J.Westerlaken-S.Wich Houten JB3 Kampong JB A.Kosten-J.Rupert Houten JC1 Kampong JC J.Oosterlee-F.Vogelaar Houten JC2 Kampong JC P.Dijxhoorn-S.Evertsen Houten JC3 Kampong JC n.n.b.-r.honig Houten JC4 Kampong JC B.vd Ham- T.Smorenberg Houten JC5 Kampong JC E.Sturkenboom-W.Suurmond Houten JD1 Kampong JD M.Moons-F.Shaljiamirchiz Houten JD3 Kampong JD K.Laurey-T.vd Meijs Houten JD4 Kampong JD A.den Besten-S.de Jonge Houten JD5 Kampong JD Houten JD5 vervalt! Kampong JA1, JB1 en MA1, MB1 en MC1 hebben reeds wedstrijden gepland met andere verenigingen. Ivm het vervallen van het team Houten JD5, is het voorstel om een drieluik voor JD4/JD5 Houten/Kampong te plaatsen. Voor déze oefenwedstrijden worden door Houten/Kampong de scheidsrechters geregeld. om en om zijn er twee wedstrijden dit ivm terugtrekken teams. De tijden stonden al voor de zomer vast, en worden niet meer geschoven.

16 Wedstrijdschema 9 september JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN Thuiswedstrijden 9 september Team Tegenstander Veld Tijd Scheids Locatie JA1 ijsseloever A BONDS JB2 Gooische B Nils Beemer - Sybren den Besten JB3 Dorsteti B Jasper Slijderink - Joost Schulze JC4 SCHC C JB3 JD1 Schaerweijde D Cecile Krijnen - Phillipine Jenster JD2 Fletiomare D Maaike van Woudenberg - Jeroen Kuijpers MA3 SCHC A Sjoerd Evertsen - Jort Rupert MB1 Leusden B Rogier Bosman - Rob Cortjens MB3 Voordaan B Stijn Werner - Diederik Uijterwaal MB4 Leerdam B Eva de Boer - Fleur Berbers MC1 Spandersbosch C Leo Hoveling-Sebastiaan Wich MC3 Loenen C Mark Moons - Olivier Jans MC4 Laren C MB3 MD1 Voordaan D nnb UITHOF MD3 Barneveld JB3 UITHOF MD4 Huizen D Erik Meijnders - Kirsten van Doorn UITHOF

17

18 Vanaf de C-jeugd!! Kaartverkoop: Zaterdag 2 September: ~ Zondag 3 September: ~ Vrijdag 8 September: ~ Leden: 5,- Intro s: 7,50 Uitsluitend voorverkoop!!! Voor meer informatie: of

19

20 Minipraatje 28 aug 2006 Start trainingen en competitie De trainingen beginnen weer deze week. Alle traininsdagen / tijden zijn nu bekend en staan vermeld bij de teamindelingen, hieronder. De Frockeys starten zaterdag 2 september. De competitie zelf begint op 9 september. Voor 2 september zijn er oefenwedstrijdjes geregeld met verenigingen uit de buurt, zie hieronder het schema voor die dag. Door problemen met de site van de Hockeybond hebben we op dit moment nog geen actueel overzicht van het wedstrijdprogramma voor de eerste periode. Zodra deze bekend is zal die via de coaches worden rondgestuurd. Dringende Oproep Vrijwilligers gezocht!!! De vereniging is dringend op zoek naar vrijwillig(st)ers, die hun bijdrage willen gaan leveren binnen een van de commissies. We zijn een vereniging die het moet hebben van vrijwilligers en we kunnen niet alle activiteiten op de schouders van een kleine groep mensen laten rusten. Door de gestage groei van de vereniging is men is al geruime tijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers; zo ook bij de Jongste Jeugd zitten er nog gaten in de verschillende commissies voor het komende seizoen. De coördinatie van onze Jongste Jeugd voor het komende seizoen staat op dit moment op losse schroeven. De minicommissie zal dit seizoen, in lijn met de Jeugdcommissie, bestaan uit een aantal coördinatoren waarbij elke coördinator verantwoordelijk is voor een specifieke categorie binnen de Jongste Jeugd. Op dit moment heeft zich alleen nog maar iemand gemeld voor de Jongens E-lijn. We zoeken nog een coördinator voor de Meisjes E-lijn en een coördinator voor de Frockey en Benjamini-groep. Mocht je dus belangstelling hebben om een rol te spelen binnen de mini-commissie neem dan zsm contact op met Lilian Oosterlee of Dick van der Land. 13 september : Informatie-avond voor E6 en E8 begeleid(st)ers Alle begeleid(st)ers die komend seizoen een E-team begeleiden zijn uitgenodigd voor 13 September a.s. waar Frank Kreutzer zal ingaan op tactische en technische aspecten rondom het E6 en E8 spel. De avond start om uur, lokatie Clubhuis.

21 Oefenwedstrijden 2 September 2006 Jongste Jeugd Jongste Jeugd Jongste Jeugd Jongste Jeugd Thuiswedstrijden Jongens veldnr tijd Verzamelen 0pmerkingen J8E2 Fletiomare J8E2 1A/B 9:00 8:30 Oefenwedstrijd J8E3 Fletiomare J8E3 1C/D 9:00 8:30 Oefenwedstrijd J8E4 Fletiomare J8E4 2A/B 9:00 8:30 Oefenwedstrijd Uitwedstrijden Jongens veldnr tijd Verzamelen 0pmerkingen J6E1 Drieluik met Woerden E6 teams 9:30 8:45 Oefenwedstrijd J6E2 Fletiomare J6E2 11:30 10:45 Oefenwedstrijd J6E3 Fletiomare J6E3 11:30 10:45 Oefenwedstrijd J6E4 Nieuwegein J6E3 9:30 8:45 Oefenwedstrijd J8E1 Nieuwegein J8D2 9:30 8:45 Oefenwedstrijd Meisjes veldnr Tijd Verzamelen 0pmerkingen M6E1 Fletiomare M6E3 11:30 10:45 Oefenwedstrijd M6E2 Fletiomare M6E4 10:30 9:45 Oefenwedstrijd M6E3 Fletiomare M6E5 10:30 9:45 Oefenwedstrijd M6E4 Fletiomare M6E6 10:30 9:45 Oefenwedstrijd M8E1 Nieuwegein M8D2 9:30 8:45 Oefenwedstrijd M8E2 Nieuwegein M8D3 9:30 8:45 Oefenwedstrijd M8E3 Culemborg M8D1 9: Oefenwedstrijd Definitieve teamindelingen Op de volgende pagina s zijn de uiteindelijke teamindelingen te vinden van de E-teams en de Benjamini en Frockey-groepen

22 2e Jaars E8 Teams Training: J8E1 : Woensdagmiddag van J8E2 : Woensdagmiddag van J8E3 : Woensdagmiddag van J8E4 : Woensdagmiddag van (trainingstijden veranderen na de winterstop) Team Samenstelling Begeleider(s) J8E1 1. Jonathan den Boer, 2. Jaap Cortjens, 3. Bart Ettema, 4. Daron Gardhari, 5. Brendan den Hartog, 6. Adriaan Moerdijk, 7. Roemer Moerdijk, 8. Max vd Leest, 9. Quentin Osinga Rob Cortjens, Mariette Hilkemeijer, Frank Moerdijk J8E2 J8E3 J8E4 1. Niels Bloemendal, 2. Koen Bodewes, 3. Ties Brouwer, 4. Richard Gielisse, 5. Laurens Lo, 6. Wilco Louwerse, 7. Daniel Klomp, 8. Dennis Roskam, 9. Pieter Staal 1. Gijs van Asselt, 2. Robbert Cune, 3. Ruben Kemerink, 4. Philip Koch, 5. Teun Koot, 6. Richard Koppel, 7. Quinten Kortekaas, 8. Alexander Meulenbelt, 9. Jelle Verheyen 1. Max Achterberg, 2. Willem Aalders, 3. Victor Bilderbeek, 4. Daan Breedijk, 5. Julian van Kesteren, 6. Joris ten Tuscher, 7. Maarten Verduin, 8. Bob van Woesik, 9. Freek Zwijgers Eric Gielisse, Rob Louwerse, Leo Klomp?? Jack Koot, + fam. Cune Rien Zwijgers,??? Training: Woensdagmiddag van Team Samenstelling Begeleider(s) M8E1 1. Floor Bodewes, 2. Sarah Dijkstra, 3. Milou Ettekoven, 4. Jenny Fielmich, 5. Sanne Hessing, 6. Iris Hochstenbach, 7. Tess Stuivenwold, 8. Daphne van der Vaart, 9. Jet van Vliet M8E2 1. Colette van den Berg, 2. Muriel Burghard, 3. Lotte de Groot, 4. Jolijn Hesen, 5. Emma Maasland, 6. Julia van Ophem, 7. Lisa de Rijke, 8. Marianne Wicherson, 9. Solveigh ten Wolde M8E3 1. Karlijn Boerstra, 2. Mijke Hoogbergen, 3. Susanne de Jong, 4. Marieke van Lunteren, 5. Laurin Otterlo, 6. Noa Pfoster, 7. Maxime Rekkers, 8. Pien van Vliet, 9.Tessa de Wild, 10. Lisa Willems Marcel vd Vaart, Martin Hessing, Annemieke Klappe Hans Burghard, Chris de Groot, Wim de Rijke Bart v Lunteren, + Marcel de Berg (vader van Maxime)

23 1e Jaars E6 Teams Training: M6E1 : Vrijdagmiddag van M6E2 : Vrijdagmiddag van M6E3 : Maandagmiddag van M6E4 : Maandagmiddag van Team Samenstelling Begeleider(s) M6E1 1. Judith Berkloo, 2. Anne Dekkers, 3. Nina van der Leest, 4. Kaja Moller, 5. Judith Stevers, 6. Fay Wout, 7. Julia Wijnker M6E2 1. Sverre Follong, 2. Tamara Groen, 3. Danielle Hofstra, 4. Kira van Horsen, 5. Jisca Sikkenk, 6. Saskia Stolk, 7. Tessa Wiegerink,, 8. Anne van der Graaf M6E3 1. Esther Hoogerbrug, 2. Juliette van IJzendoorn, 3. Janine van Ingen, 4. Robin Molenaar, 5. Debby van Oostenbruggen, 6. Marilene Ossedrijver, 7. Lotte Priester, 8. Anika van Wanrooij M6E4 1. Roxanne van Baaren, 2. Lisa van Barneveld, 3. Anna Knops, 4. Femke Mulder, 5. Amber Norbart, 6. Anne Rigaux, 7. Isa Stam 8. Frederika Schilperoort Jaap Wijnker, Erik van der Leest Annette Stolk, Peter Groen, Jan Sikkenk Paul van Ingen, Jacqueline vd Wiel Martijn van Baaren, Jean Paul Norbart, Jos Knops Team Samenstelling J6E1 J6E2 J6E3 J6E4 Training: J6E1 : Vrijdagmiddag van J6E2 : Vrijdagmiddag van J6E3 : Woensdagmiddag van J6E4 : woensdagmiddag van Kars Ausems, 2. Wouter van Battum, 3. Michel van Noort, 4. Joris van Os, 5. Jorik Rebergen, 6. Jurn Tjoa, 7. Sem de Voogt 1. Mark Bos, 2. Nourian Hofman 3. Ramon Jaspers, 4. Cas Renette, 5. Friso Prins, 6. Daan Mansfeld, 7. Chiel de Jong, 8. Victor Bijvoets, (9. Rhandy van Ling) 1. Bram Buiting, 2. Leon Geusebroek, 3. Daan Kluwer, 4. Wietse Kranenborg, 5. Martijn Nievelstein, 6. Tom Khoren, 7. Bastiaan Monnée, 8. Jesse Rebergen 1. Tom Arnhold, 2. Boudewijn Backers, 3. Max de Boer, 4. Lennart Heijman, 5. Luc Kelters, 6. Sander Kelters, 7. Lars Molengraaf, 8. Ruben Schmitz Begeleider(s) Joost Ausems?, Hans van Os Steven Prins, Henk Hofman, Erik Bos Bernd Buiting, Hans Monnée, Rutger-Jan Nievelstein Arnoud Backers, Vincent Heijman

24 Benjaminis / F teams team Benjaminis/ F jongens : Groep 1 Team Benjaminis/ F jongens : Groep 2 Training: Groep 1 : Vrijdagmiddag van Groep 2 : Vrijdagmiddag van Samenstelling 1. Tim Benning, 2. Tim Borchert, 3. Ward Brouwers, 4. Laurens de Bruin, 5. Kjell Craanen, 6. Maarten Duijvestein, 7. Michael Gielisse, 8. Pim Grapendaal, 9. Justin Hannewijk, 10. Eric van Helden, 11. David van den Hoogenband, 12. Maurits van IJzendoorn, 13. Michiel Ingels, 14. Wessel Jansen, 15. Tobias Piket Samenstelling 16. Olaf de Koff, 17. Alexander Labropoulos, 18. Bas Oosterling, 19. Jick Remmers, 20. Sander Roskam, 21. Julian Schaepkens, 22. Jasper Sikkenk, 23. Sjoerd Staal, 24. Ritseart Staffhorst, 25. Thomas van Strien, 26. Mats Tigchelhoff, 27. Tom Uilenbroek, 28. Louk Verhofstadt, 29. Tim Lettinck Training meisjes: Maandag van Team Benjaminis/ F meisjes Samenstelling 1. Inge Ausems, 2. Frederiek Backers, 3. Lotte Bodewes, 4. Noortje Botenga, 5. Lisa van Brenk, 6. Saskia Cornet, 7. Roos Ettema, 8. Tine Helgers, 9. Marieke Hochstenbach, 10. Kim Hooman, 11. Selja van der Horst, 12. Femke Kluwer, 13. Myrthe Koopman, 14. Eline Koster, 15. Gwenn-aël Lauffer, 16. Anne Los, 17. Rosemarie Nauta, 18. Natalja Prins, 19. Sophie de Ruiter, 20. Esther Schuurmans, 21. Noëlle Spaan, 22. Inez Stam, 23. Susan Strasters, 24. Maud Verboom, 25. Demi de Vries, 26. Floor Welling, 27. Emma van Zee, 28. Camille Colard, 29. Sabeth Diks Frockeys Training : Zaterdagochtend van Team Frockeys Jongens Team Frockeys Meisjes Samenstelling 1. Daan Aarts, 2. Bas van Ark, 3. Bram van Battum, 4. Vincent de Beer, 5. Justus Berg, 6. Menno Bloemendal, 7. Ivo Bouwman, 8. Jard Burghard, 9. Simon Cortjens, 10. Olivier Hilberts, 11. Bob Idsinga, 12. Rick Jacobs, 13. Aron van Kesteren, 14. Daan Knobbe, 15. George in der Maur, 16. Nils Moller, 17. Laurens Nievelstein, 18. Daniel Nijman, 19. Mike van der Noll, 20. Camiel Otten, 21. Matijs Palmans, 22. Luc Pronk, 23. Lukas van Stockhausen, 24. Max van Stockhausen, 25. Naut Tichelhoff, 26. Dave van der Vaart, 27. Bart van Veen, 28. Timme Weel, 29. Jan-Thijn Wijnker Samenstelling 1. Sanne van de Akker, 2. Bente Ausems, 3. Tessa van Beek, 4. Fleurine de Beer, 5. Florine ten Broeke, 6. Sharon van Bijleveldt, 7. Lieke Coopmans, 8. Judith Cornet, 9. Gaia Geels, 10. Eline Goossens, 11. Femke Hangelbroek, 12. Caroline Hofstra, 13. Susanne van Kesteren, 14. Selena Kranenborg, 15. Emily Kuipers, 16. Eveline van de Laar, 17. Fleur van der Lugt, 18. Isa Miltenburg, 19. Zoe Nafzger, 20. Mare Nieuwlands, 21. Liselotte Oomen, 22. Josephien Pons, 23. Clara Prins, 24. Marie-Claire Rekkers, 25. Isa Rigaux, 26. Vera Samwel, 27. Amber Schmitz, 28. Jeske Schultink, 29. Serra Tukker, 30. Fleur Volmer, 31. Milou Voogt

25 Mini instuif Het nieuwe seizoen staat weer op het punt van beginnen en wat is en nieuw hockeyseizoen nou zonder mini-instuiven? We laten jullie natuurlijk weten wanneer de instuiven zullen plaatsvinden, maar eerst een uitleg. We hebben dit seizoen een aantal wijzigingen. We hebben besloten om sommige dingen anders te gaan doen, om een zo n goed lopende instuif voor jullie te regelen. De instuif is een spelletjesmiddag voor frockeys, benjamini s en de E6- tallen. Vanaf dit seizoen kunnen de kinderen uit de 8-tallen niet meer meedoen met de instuif. Voor deze kinderen gaan wij iets anders organiseren (zie elders in het Houtwerk). Op een instuif hebben we allemaal spelletjes die met hockey te maken hebben uitgezet en jullie zullen in groepjes met een eigen begeleider deze spelletjes gaan spelen. Tijdens de instuif krijgen jullie wat te eten en aan het einde wat lekkers. Ook word aan het einde van de instuif een mini van de maand gekozen. De mini van de maand is iemand die sportief is en goed z n best doet. Het belangrijkste is natuurlijk dat we er met z n allen een hele gezellige middag van maken. Vanaf dit seizoen gaan we de kaartverkoop voor de instuif via de mail regelen. Zodra de advertentie voor de mini-instuif in het Houtwerk verschijnt, kunnen jullie naar het volgende adres mailen om je op te geven voor de mini-instuif: In je mail moet je de volgende dingen opgeven: ~ Voor- en achternaam. ~ Leeftijd. ~ Het team waar je in speelt. ~ Wat je op de instuif wilt eten (als je niets opgeeft, krijg je een tosti). ~ Je kunt een naam opgeven, van iemand waarbij je in het groepje wil. Het eten waaruit je kan kiezen is: broodje kroket, broodje frikadel of een tosti(ham&kaas). Geef alsjeblief op wat je wilt eten, want anders ligt er straks een tosti voor je klaar, die je misschien helemaal niet lekker vind. Iedereen heeft wel iemand, waarbij hij in het groepje wil zitten. Jullie krijgen de mogelijkheid om 1 persoon op te geven, bij wie je in het groepje wil. Wij proberen rekening te houden met jullie keuze en hopen je in zo n leuk mogelijk groepje te plaatsen. Net als vorig seizoen worden aan de hand van de inschrijvingen de groepjes ingedeeld. Dit doen wij van te voren, omdat het anders te veel tijd inneemt op de instuif zelf. Op de dag van de instuif, zullen de lijsten met daarop de groepsindelingen op de ramen van het clubhuis hangen. Zo kunnen jullie zien in welke groep en met welke begeleider je de spelletjes zal gaan spelen. Geef dus op met wie je in het groepje wilt, want we willen voorkomen dat op de dag zelf iedereen naar andere groepjes wil. De begintijd van de instuif is gewijzigd. Dit seizoen begint de instuif om en deze zal duren tot Je zal je afvragen: waarom zo vroeg? We hebben ruimte tekort en daarom moet de instuif eerder beginnen. We kunnen niet later i.v.m. trainingen die later op de middag plaatsvinden. Lees verder op de volgende pagina.

26 De kosten voor de instuif zijn 2,50. Deze moeten betaald worden op de ophaaldag. Deze zal plaatsvinden op de zaterdag voor de instuif. Wij zijn dan de gehele ochtend in het clubhuis aanwezig. Jullie kunnen je kaartje, die je besteld hebt via de mail bij ons komen betalen. Let op!!: Het is maar één dag, dus zorg dat je het niet vergeet! Als je het kaartje (dat je besteld hebt via de mail) op de dag van de instuif komt halen, dan betaal je niet 2,50, maar 5,-. Je kunt dus alleen een kaartje ophalen als je deze via de mail besteld hebt. Er is dus geen losse verkoop!! De instuif gaat altijd door. Ook al is het slecht weer, kom gewoon naar het clubhuis. Als we niet op het veld kunnen, dan zullen we namelijk een alternatief programma opzetten. Als je niet komt, dan kunnen we jou niet je geld terug geven. We doen dit, omdat het onmogelijk is om ± 150 mini s af te bellen. Dus ook als het heel hard regent kun je gewoon komen, want wij zorgen ervoor, dat jij toch nog een gezellige middag hebt. Dan hebben verder nog de data voor de mini-instuiven van dit seizoen: - 29 september - 17 november - 16 maart Zet deze dagen alvast in de agenda en zorg dat je ze niet mist!! Als jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd mailen naar Tot 29 september!! Sophie, Ties en Claudia Instuifcommissie

27 Voor wie? Wanneer? Hoe laat? Van tot Waar? HC Houten Kosten? 2,50 Alle Frockeys, benjamini s, en E6-tallen. Vrijdag 29 September. Kaartverkoop: Via de mail!! In het mailtje moeten de volgende dingen staan: Voor- en achternaam. Leeftijd. Team. Wat je op de instuif wilt eten (als je niets opgeeft, krijg je een tosti). Je kunt een naam opgeven, van iemand waarbij je in het groepje wilt. Ophaaldag: Zaterdag 23 September: van 9.30 tot Eventueel op 29 September, maar dan voor 5,- (We maken vooraf een indeling en willen daarom van te voren weten wie er komen). Op 29 September hangen de indelingen van de groepen op het raam van het clubhuis. Kijk dan zelf in welke groep je zit. Als het nummer van jou groep omgeroepen wordt, dan kan je met de begeleider naar het eerst spel. Groetjes van Ties, Sophie en Claudia.

28 Wie is wie Bestuur telefoon Voorzitter Peter van Oort Penningmeester Willem Bakker Secretaris Youandi Beeris Accommodatie Wim Pondman Organisatie Yvonne Muller auf der Heijde Hockeyzaken Maurice Damen Verenigingsmanager telefoon Verenigingsmanager Lilian Oosterlee Wedstrijden telefoon Wedstrijdsecretaris Senioren Saskia van Hienen Wedstrijdsecretaris Junioren Anneke Dubbink Wedstrijdsecretaris Mini s Dick van der Land Scheidsrechterscommissie Theo Peters Begeleiding Bram Struimans Opleiding Henk van der Rijst Contactpersonen telefoon Heren 1 t/m 5 & Jongens A/B Liesbeth Dijxhoorn Heren veteranen & semivet. Dames 1 & 2, Meisjes A/B Eric Gielisse Dames 3 t/m 5 Sandra Hermus Jongens C/D Chantal van Battum Meisjes C/D Anitha Winters Meisjes E vacature Jongens E Mariëtte den Bandt Benjamini s / Frockey s vacature Trimhockey Theo Peters Voorzitter jeugdcommissie Henk Faber Overig telefoon Zaalhockeycommissie Ronald Verheugd Materiaal Rob Meijer Peter Vos Trainingszaken Verenigingsmanager Tuchtcommissie Barbeheer coördinator Louk Muller a/d Heijde Gevonden voorwerpen Wilma de Waal Bezorging Houtwerk Angela Bodewes Redactie Houtwerk Sponsorcommissie Prisca v/d Hoeven Ledenadministratie Petra Schuurman Bankrelatie ABN AMRO Rek.nr t.n.v. Hockey Club Houten Postadres Postbus DA Houten Complex Clubhuis Sportpark Stenen Poort Warinenpoort 5 7 Website

Voorzetsels. Beste clubgenoten,

Voorzetsels. Beste clubgenoten, 26-02-2007 nr.9 Voorzetsels Beste clubgenoten, Het is al weer enige tijd geleden dat er een Houtwerk is verschenen. Voor degenen die het nog niet via de website of tijdens de gezellige DUW-bijeenkomst

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie

Vraag vrijblijvende offerte. bouwonderneming van bekkum houten bv. Hoofdveste 7 3992 DH Houten Telefoon : 030-6381782 Fax : 030-6381019

Vraag vrijblijvende offerte. bouwonderneming van bekkum houten bv. Hoofdveste 7 3992 DH Houten Telefoon : 030-6381782 Fax : 030-6381019 Al 98 jaar uw vertrouwen waard! bouwonderneming van bekkum houten bv Hoofdveste 7 3992 DH Houten Telefoon : 030-6381782 Fax : 030-6381019 Vraag vrijblijvende offerte 17 e jaargang nummer 01 15 augustus

Nadere informatie

Scoop@Home. Jaargang 33, nr. 02 (33.02)

Scoop@Home. Jaargang 33, nr. 02 (33.02) Scoop@Home Jaargang 33, nr. 02 (33.02) 9 september 2008 REDACTIONEEL Hallo allemaal, Een hele uitgebreide Scoop@Home deze keer. Een hele mooie lange activiteitenkalender met van alles en nog wat voor alle

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie

Informatienummer Seizoen 2014-2015 Voetbalvereniging S.J.C.

Informatienummer Seizoen 2014-2015 Voetbalvereniging S.J.C. Informatienummer Seizoen 2014-2015 Voetbalvereniging S.J.C. Inhoudsopgave Van de bestuurstafel... 3 Selectie nieuws... 5 Jeugd:...11 Jeugdcoördinator ABCD-klasse:...13 Jeugdcoördinator E klasse:...20 Jeugdcoordinator

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie

weet dus echt wel hoe je een das moet strikken!

weet dus echt wel hoe je een das moet strikken! ZOMER. Folkert Sneep, voorzitter Beste HGC-ers, Dit is dan echt het laatste Gewei van dit seizoen. Het was een spannend seizoen. We hebben met elkaar in grote spanning de verrichtingen van Heren 1 en Dames

Nadere informatie

Baas. Drukkerij. Parallelweg Zuid 29-2914 LC Nieuwerkerk a.d. IJssel. Tel. 0180-322305 - www.baasimmedia.nl

Baas. Drukkerij. Parallelweg Zuid 29-2914 LC Nieuwerkerk a.d. IJssel. Tel. 0180-322305 - www.baasimmedia.nl Parallelweg Zuid 29-2914 LC Nieuwerkerk a.d. IJssel Tel. 0180-322305 - www.baasimmedia.nl Drukkerij Baas Parallelweg Zuid 29-2914 LC Nieuwerkerk a.d. IJssel tel. 0180-312124 - fax 0180-322219 - www.baas-drukkerij.nl

Nadere informatie

VAN DE VOORZITTER. Voor nu wens ik iedereen heel veel succes en speelplezier op en rond de velden. Joris van Wijk, voorzitter

VAN DE VOORZITTER. Voor nu wens ik iedereen heel veel succes en speelplezier op en rond de velden. Joris van Wijk, voorzitter 25e jaargang nr. 1 10-09-2014 VAN DE VOORZITTER Het eerste weekend van het nieuwe hockeyseizoen zit er op. Een beetje vreemde start omdat we normaliter altijd starten met de seizoensopening. Dit jaar loopt

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Collectieve basisverzekering (ziektekosten) Collectieve autoverzekeringen Groene

Nadere informatie

Voetbal info Nr. 08 (week 46/47 14 november 2010)

Voetbal info Nr. 08 (week 46/47 14 november 2010) Dit clubblad bevat de volgende onderwerpen: Algemeen Bestuur: Uit de bestuurskamer in ongeveer 500 woorden. Kleedkamers officieel geopend. Nieuwe website under construction. Update. Lever wedstrijdverslagen

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie

vv Zwanenburg Voetbal Vereniging Zwanenburg Website: www.vvzonline.nl Bezoekadres: Populierenlaan 44, Zwanenburg. Tel. 020-4974549

vv Zwanenburg Voetbal Vereniging Zwanenburg Website: www.vvzonline.nl Bezoekadres: Populierenlaan 44, Zwanenburg. Tel. 020-4974549 Voetbal Vereniging Zwanenburg Website: www.vvzonline.nl Bezoekadres: Populierenlaan 44, Zwanenburg. Tel. 020-4974549 Postadres: Postbus 5, 1160 AA Zwanenburg - Bankrelatie: Rabobank nr. 11.30.60.629 Wedstrijdsecretariaat

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2012

Nieuwsbrief oktober 2012 Volleybalvereniging Devoc Digitale nieuwsbrief INHOUD: Van het bestuur Van de penningmeester Opbrengst nacht van Delden Opbrengst grote clubactie Geslaagd Agenda Jeugd activiteitencommissie Wie wordt het

Nadere informatie

Opzeggingen uitsluitend schriftelijk per 1 december of 1 juni! Voor vragen kunt u terecht bij de Penningmeester (Gerard Uenk).

Opzeggingen uitsluitend schriftelijk per 1 december of 1 juni! Voor vragen kunt u terecht bij de Penningmeester (Gerard Uenk). Bestuur www.autovanoortrebelle.nl Functie: Naam: Mail adres: Telefoon: Algemeen Bestuur bestuur@avorebelle.nl Voorzitter Gerwin de Boer voorzitter@avorebelle.nl 06-50 86 21 30 Penningmeester Gerard Uenk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het is tijd voor hockey. Nr.7 herfst 2009. Hockey Club De Warande Warandelaan 7, Postbus 261, 4900 AG Oosterhout - www.mhcdewarande.

Nieuwsbrief. Het is tijd voor hockey. Nr.7 herfst 2009. Hockey Club De Warande Warandelaan 7, Postbus 261, 4900 AG Oosterhout - www.mhcdewarande. War anders Nieuwsbrief Nr.7 herfst 2009 Het is tijd voor hockey. Het is tijd voor de Rabobank. Hoofdsponsor Prestatieteams Hockey Club De Warande Warandelaan 7, Postbus 261, 4900 AG Oosterhout - www.mhcdewarande.nl

Nadere informatie

Kom er ook bij!! clubblad van MLTV90

Kom er ook bij!! clubblad van MLTV90 MatchPoint clubblad van MLTV90 Kom er ook bij!! De tennisvereniging MLTV90 heeft sinds 2013 een nieuw initiatief in het leven geroepen: De Club van 100. Waarom? Veel activiteiten en projecten kunnen op

Nadere informatie

April 2009. 2009 http://www.hvreehorst.nl

April 2009. 2009 http://www.hvreehorst.nl 2009 Bestuur & Commissies Bestuursleden Technische commissie Voorzitter Wim de Rek 0318 620188 Voorzitter TC Paul van Noesel 0318 693015 Secretaris Antoinette Saarloos 0318 642363 Coördinator Dames/Meisjes

Nadere informatie

39 e jaargang nr. 01. zie website. juli 2009 INHOUDSOPGAVE. C o l o f o n. Redactie Ton de Bok (023) 5241844. Clubhuis Zeedistelweg (023) 5244057

39 e jaargang nr. 01. zie website. juli 2009 INHOUDSOPGAVE. C o l o f o n. Redactie Ton de Bok (023) 5241844. Clubhuis Zeedistelweg (023) 5244057 x 39 e jaargang nr. 01 juli 2009 C o l o f o n Redactie Ton de Bok (023) 5241844 zie website Clubhuis Zeedistelweg (023) 5244057 Website www.alliance22.nl Voorzitter Ben Steeman Rembrandtlaan 10 2102

Nadere informatie

LET OP: DIT NUMMER VAN HET GEWEI IS VOOR 2 WEKEN!

LET OP: DIT NUMMER VAN HET GEWEI IS VOOR 2 WEKEN! LET OP: DIT NUMMER VAN HET GEWEI IS VOOR 2 WEKEN! Haagse en Delftse dingen Paul van Ass, voorzitter Beste HGC-ers, De gewone competitie is in volle gang. De Dames 1 en Heren 1 formatie maken zich op voor

Nadere informatie

De Bijblijver. 24 augustus 2015 43 e jaargang nr. 2. Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De Bijblijver. 24 augustus 2015 43 e jaargang nr. 2. Nieuwe ronde, nieuwe kansen De Bijblijver ckv VALTO De Lier tel. kantine: 0174-516690 www.ckv.valto.nl Stukjes voor in de bijblijver kun je mailen naar: bijblijver@ckv-valto.nl 24 augustus 2015 43 e jaargang nr. 2 Nieuwe ronde, nieuwe

Nadere informatie

Van de voorzitter 2 Mededeling van het bestuur 3. Notulen Algemene Leden Vergadering 4 Even voorstellen: Paul van Yperen 13. Be Proud Be Fair 15

Van de voorzitter 2 Mededeling van het bestuur 3. Notulen Algemene Leden Vergadering 4 Even voorstellen: Paul van Yperen 13. Be Proud Be Fair 15 Onderwerp Bladzijde Van de voorzitter 2 Mededeling van het bestuur 3 Notulen Algemene Leden Vergadering 4 Even voorstellen: Paul van Yperen 13 Be Proud Be Fair 15 Jubileumshirt 16 Voorjaarscompetitie 2013

Nadere informatie

HOCKEYCLUB. s-hertogenbosch. Colofon Jaargang 69, nummer 1 30 augustus 2010 Uitgave van Hockeyclub. s-hertogenbosch. De start van iets nieuws.

HOCKEYCLUB. s-hertogenbosch. Colofon Jaargang 69, nummer 1 30 augustus 2010 Uitgave van Hockeyclub. s-hertogenbosch. De start van iets nieuws. Colofon Jaargang 69, nummer 1 30 augustus 2010 Uitgave van Hockeyclub s-hertogenbosch Redactie: redactie@hcdenbosch.nl Tony Passier 073-5031937 Marianne Anten 06-28163795 Jolanda Buijtendijk 06-23843768

Nadere informatie

Goud voor Bram, Guus & Ronald!! Madeleine Buise

Goud voor Bram, Guus & Ronald!! Madeleine Buise Goud voor Bram, Guus & Ronald!! Madeleine Buise Het donderde in Keulen! Terwijl op HGC de competitie haar seizoensstart beleefde, wisten Bram, Guus en Ronald met het Nederlands Team in Keulen beslag te

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie

Week 43 5e DOORLOPER

Week 43 5e DOORLOPER Week 43 5e DOORLOPER ADOS INFORMATIE SEIZOEN 2011-2012. Opgericht 18 april 1975. Jaargang 39, verschijnt 2 wekelijks. Voorzitter Secretaris Penningmstr. Algemeen Lid ADOS Doorloper Ernst Wijnands Tel:

Nadere informatie

Officieel cluborgaan van sportvereniging DSVP. Bewaarnummer. oktober 2012 nummer. De Schijnwerper pagina

Officieel cluborgaan van sportvereniging DSVP. Bewaarnummer. oktober 2012 nummer. De Schijnwerper pagina Officieel cluborgaan van sportvereniging DSVP Bewaarnummer oktober 2012 nummer 4 1 nwe col lec tie elke gelegenheid, een passende outfit. wij adviseren u graag. Van de voorzitter Met de Gemeente is het

Nadere informatie

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren...

Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Sportieve successen kunnen wij (u) niet verzekeren... Maar wel ondersteunen, De PMA groep is hoofdsponsor van NHC De IJssel Altijd scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden Bel ons voor een vrijblijvende

Nadere informatie