Voorzetsels. Beste clubgenoten,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorzetsels. Beste clubgenoten,"

Transcriptie

1 nr. 1 Voorzetsels Beste clubgenoten, De vakantie zit er weer op en de competitie gaat al bijna weer van start. De eerste trainingen zijn geweest en deze week gaan ook de overige teams aan de slag. Lees deze aflevering van het Houtwerk goed door en kijk geregeld op onze website, hier vindt u vaak informatie die pas later in het Houtwerk verschijnt. Er is door veel mensen hard gewerkt om voor de start alles weer zoveel mogelijk op de rit te krijgen. Dat niet alles meteen lukt, heeft te maken met factoren waar we niet altijd invloed op hebben. Heeft u nog vragen, wendt u dan tot de betreffende contactpersoon. Deze namen vindt u terug in het Houtwerk onder het kopje Wie is wie. Voor wat betreft onze vrijwilligers, het is weer gelukt om vrijwel alle posities te bezetten, hoewel we nog een paar vacatures hebben. Zo zijn er nog vrijwilligers nodig die af en toe een uurtje de barcrew willen ondersteunen. Ook zoeken we op heel korte termijn nog een paar handige handen om te helpen de aanbouw van het clubhuis en het clubhuis zelf van een fris kleurtje te voorzien zodat het clubhuis weer een geheel kan worden. Aanmelden kan bij collega bestuurslid Wim Pondman of bij mij. U vraagt zich misschien af of het zin heeft om dat allemaal nog te doen als we vanwege een uitbreiding van velden toch ergens anders naartoe willen. Ja, want het is zeker dat we in ieder geval nog wel een jaar of drie op deze plek zitten. We zijn voor de vakantie weer aan de slag gegaan met de nieuwe wethouder, hebben ons huiswerk meegekregen en zijn volop bezig om in september in een vervolgafspraak wederom met de wethouder hierop verder te gaan. Helaas zijn we de komende competitieronde genoodzaakt om op de zaterdag een tweetal thuiswedstrijden in de Uithof (USHC) te gaan spelen. We willen dat zoveel mogelijk bij toerbeurt doen. Dit om niet steeds dezelfde teams hiervoor op te laten draaien. Voordeel is dat we de laatste wedstrijden thuis niet op de zaterdagavond hoeven te spelen. Wat speelt er nog meer? Er is een STK-er aangetrokken, een sport technisch (K)coördinator ten behoeve van trainingen en trainers. Hierover leest u meer verderop in dit Houtwerk. Ook wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het opzetten en invullen van een nieuwe website. Zodra deze gereed is, we hopen op zéér korte termijn, zullen we u hierover verder informeren. Dan ook nog even over sponsoring. We zijn in de gelukkige omstandigheid weer een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden voor zowel dames als heren 1 en ook met de sportkleding zijn we op de goede weg.

2 Graag wil ik u nog wijzen op het feit dat we voor teamsponsoring afspraken binnen de club hebben en dat dit altijd via de sponsorcommissie dient te lopen. Onze vereniging groeit, wij proberen mee te groeien maar zullen ook nog een paar inhaalslagen moeten maken. Hiertoe zullen we als bestuur, maar wel met uw medewerking, ook het komende seizoen weer tegen zaken aan lopen waar we dan gezamenlijk de schouders onder moeten zetten. Hockey is een teamsport, laten we dan ook om het veld heen als een team naar buiten komen en laten zien waartoe HC Houten in staat is. Rest mij nog u allemaal, mede namens de overige leden van het bestuur, een sportief seizoen toe te wensen en veel hockeyplezier. Peter van Oort Locatie de Uithof Vanaf 9 september gaan wij met een aantal teams spelen op de Uithof. Wegens tekort aan velden en een overvol schema hebben we velden moeten huren. In het komende Houtwerk en op de coachavond wordt e.e.a. verder toegelicht en uitgelegd. Regelwijzigingen: in komend Houtwerk( van 4 september as) worden de wijzigingen kort uitgelegd en toegelicht. Voor de scheidsrechters die niet kunnen wachten: Kijk op de KNHB-site voor de regelwijzigingen.

3 Gemak met een gezicht Wie is Falcon Leven N.V.? Eén van de meest innovatieve levensverzekeraars van Nederland. Falcon Leven N.V. maakt deel uit van Fortis, een internationale financiële dienstverlener op het terrein van verzekeren, bankieren en beleggen. Wat doet Falcon Leven? Falcon Leven N.V. is een middelgrote levensverzekeraar die een bijzonder levensverzekeringsproduct voert; het LevensPlan+. Dit is een flexibele levensverzekering op basis van beleggingen. Daarnaast worden er ook hypotheken gevoerd met zeer scherpe hypotheekrentes, die tot de scherpste in de markt behoren. De levensverzekeringen en hypotheken van Falcon worden geadviseerd en gedistribueerd door professionele financiele adviseurs. Waar zit Falcon Leven? Eigenlijk overal. Via een onafhankelijk financieel adviseur bij u in de buurt kunt u alle informatie verkrijgen die u wilt. Falcon Leven N.V. en HC Houten Falcon Leven N.V. is binnen HC Houten al bekend al sponsor van Dames 1. M.i.v. het seizoen is Falcon ook sponsor van Heren 1. Voor meer informatie: Bestuursmededelingen Lidmaatschap van de HCHouten houdt onder meer in, dat een lid over een clubtenue dient te beschikken. Dit staat los van de omstandigheid of het team waar het lid (naar verwachting) in speelt een kledingsponsor heeft Op 31 augustus 2006 dient de contributie voor het seizoen 2006/2007 betaald te zijn. Tijdige betaling is de verantwoordelijkheid van elk lid. Mededelingen vanuit de trainingscommissie 1. nog niet alle teams en trainers zijn aan elkaar gekoppeld. We zijn nog steeds in afwachting van roosters, einde vakanties,stageroosters, werkweken etc 2. in de week van 4 september hopen we dat ieder team kan gaan starten. 3. Op de website HCH kun je het actuele trainingsschema vinden. Let op dit kan dagelijks wijzigen. 4. keeperstraining: voor de keepers die nog niet ingedeeld staan: In de week van 4 september gaan we zoveel mogelijk starten. Dinsdag 29 augustus eerste bijeenkomst keeperstaf en van daaruit worden de trainingstijden voor keepers bekend gemaakt. 5. start seniorentrainingen breedteteams:vanaf 28 augustus 6. trimmers: start 6 september

4

5 Nieuwe leverancier HC Houten kleding!

6 Nieuwe leverancier HC Houten kleding! Per 1 augustus 2006 heeft het bestuur van HC Houten met Summit Sport te Nieuwegein een overeenkomst gesloten voor het verkopen van de clubkleding van HC Houten. Velen onder u zullen al bekend zijn met de naam Summit Sport omdat Summit al enige tijd teamsponsor is van ons jongens B1-team. De keus is op Summit Sport gevallen vanwege diverse redenen. Vanuit de sponsorrelatie met Summit Sport hebben we goede ervaringen met hen opgedaan. Alex Dubbers, eigenaar van Summit Sport, is altijd bereid om mee te denken over zaken die de club aangaan, hij en zijn medewerkers zijn enthousiast en betrokken. Verder voeren zij een breed assortiment aan hockeyspullen en beschikken over de benodigde vakkennis, zodat u hier als lid voor al uw hockeybenodigdheden goed terecht kunt. (Summit Sport heeft zich volledig gespecialiseerd in hockey en tennis) En last but not least; we hebben goede prijsafspraken kunnen maken over onze kleding. Bij Summit Sport gaat de seniorpolo 24,75 kosten (was voorheen 30,-) en de juniorpolo 19,95 (was 25,-). De seniorbroek kost 22,45, de juniorbroek, de seniorrok 28,75, het juniorrokje 26,05 en de kousen 8,95. Tevens geeft Summit Sport aan HCH-leden 10% verenigingskorting op alle hockeyspullen.(clubkleding uitgezonderd). Summit Sport is vanuit Houten goed en snel bereikbaar (zie bijgevoegde routebeschrijving). Verkoop op de hockeyclub! Om het u gemakkelijk te maken krijgt u de komende weken de gelegenheid om uw hockeyspullen aan te schaffen op onze clubaccommodatie. Op de volgende dagen.zal Summit Sport met een stand aanwezig zijn bij HC Houten; Zondag 3 september van 12:00 tot16:00 uur. Zaterdag 9 en van 9:30 tot 14:00 uur. Zondag 10 september van uur tot uur Zaterdag 16 september van 9:30 tot 14:00 uur Zondag 17 september van 11:00 tot 14:00 uur. Wij zijn blij dat we erin geslaagd zijn aan de start van het nieuwe seizoen deze zaken met Summit Sport goed te regelen en streven naar een goede samenwerking voor de komende jaren. Met vriendelijke groet, Bestuur en Sponsorcommissie HC Houten Routebeschrijving Summit Sport:

7 Summit Sport: Hildo Kropstraat CC Nieuwegein Vanaf HC Houten richting rondweg Houten. Rechtsaf de rondweg op. Rondweg blijven volgen richting de Borchen. Bij de verkeerslichten linksaf de Utrechtseweg op richting Laaggraven (Hornbach) Verkeerslichten (Hornbach) linksaf Laagravenseweg op. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf (richting Antonius Ziekenhuis) Eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Binnenwal). Verkeerslichten linksaf Noordstedeweg op. Direct over de brug rechtsaf de Herenstraat op. Na 300 meter linksaf de Hildo Kropstraat in. U bent gearriveerd! Aan uw rechterhand vindt u Summit Sport op nummer 6 Openingstijden: Ma. 13:00 u. 18:00 u Di. t/m Do. 10:00 u. 18:00 u. Vr. 10:00 21:00 u. Zat. 10:00 u. 17:00 u.

8 Een nieuw seizoen, een aantal veranderingen In februari van dit jaar ben ik als bestuurslid hockeyzaken begonnen. Vanaf het eerste moment ben ik met heel veel zaken geconfronteerd. Alles in 1 keer oppakken kan niet en is ook niet nodig. Er gaat immers al heel veel goed op onze club en er zijn ook zeer veel mensen die zich inzetten om alle leden te laten hockeyen. Daarnaast is er ook kritiek, niet alles loopt zoals we dat graag willen. Met die kritiek zijn we aan de slag gegaan en we denken komend seizoen weer een aantal stappen te kunnen zetten. In april is het jeugdplan gepresenteerd. Dit is de basis van waaruit we bij de jeugd gaan werken. Dat betekent onder andere dat de selectietrainingen aan het eind van het seizoen gaan verdwijnen. Selecteurs, die geen binding hebben met het team, gaan gedurende het seizoen 3x beoordelen tijdens wedstrijden. Deze informatie zal samen met de beoordelingen van de coaches en trainers leiden tot de indeling voor het volgend seizoen. Daarbij is er ook sprake van open selecties, dat wil zeggen dat je altijd de kans hebt om je in een ander team te spelen. Ben je teleurgesteld over je indeling, prima, laat dan op het veld zien dat je in dat hogere team thuis hoort. Ook gaan we nog meer aandacht besteden aan de kwaliteit van de trainingen. Hiervoor is inmiddels een Sport Technisch Coördinator aangetrokken, Christian Cavellet. Hij zal op maandag en woensdag de trainers begeleiden. Daarnaast zal hij ook zelf een aantal teams trainen en een aantal thematrainingen gaan verzorgen. Er is een ervaren keeperstrainer aangetrokken die niet alleen zelf training gaat geven maar die ook keeperstrainers binnen onze club op gaat leiden. Ook starten 7 leden met de cursus jeugdhockeytrainer. Natuurlijk gaat de aandacht komend seizoen ook uit naar de senioren. Het seniorenplan is in een vergevorderd stadium. In oktober zal het in de bestuursvergadering worden besproken en naar ik aanneem ook vastgesteld. Ook daar aandacht voor prestatiesport, maar zeer zeker ook voor de breedtesport. Als laatste wil ik nog iets kwijt over de opkomst bij wedstrijden en trainingen. In welk team je ook speelt, je teamgenoten, trainers en coaches rekenen op je. Sta daar bij stil op het moment dat je besluit niet te komen. Afgelopen seizoen is het wel erg vaak voorgekomen dat spelers van andere teams geleend moeten worden of dat een goede training niet mogelijk is door de geringe opkomst. Laten we er een leerzaam, succesvol en gezellig seizoen van maken. Maurice Damen Bestuurslid hockeyzaken

9 Instuif voor E8 en D teams We gaan dit seizoen iets nieuws proberen. Voorgaande seizoenen viel de D-jeugd buiten de activiteiten, die door het seizoen heen plaatsvonden. Dit seizoen hebben we te maken met erg veel mini s. Er zijn zoveel mini s dat het te veel wordt als deze allemaal met de mini-instuif mee gaan doen. Onze oplossing hiervoor is een E8~D-jeugd toernooi. De E8-tallen kunnen niet meer meedoen met de miniinstuif, maar deze krijgen twee keer per jaar een toernooi met de D-jeugd. Wat houdt het E8~D-jeugd toernooi precies in? Twee keer per jaar gaan we een toernooi organiseren voor de E8-tallen en de D- jeugd. Dit toernooi vindt plaats op een vrijdagmiddag. Eigenlijk is het precies hetzelfde als de mini-instuif, alleen i.p.v. spelletjes gaan we allemaal korte wedstrijdjes spelen. Alle kinderen die zich opgegeven hebben worden in teams ingedeeld en zullen in dat team, wedstrijden gaan spelen. Jullie krijgen natuurlijk ook iets te eten en te drinken. Hoe ziet zo n team eruit? Als de inschrijvingen geweest zijn, dan gaan we alle namen door elkaar gooien. Je komt dus in een team dat bestaat uit jongens en meisjes. We gaan werken met gemixte teams. Dit doen we, zodat jullie elkaar wat beter leren kennen. We zorgen dat je altijd bij één iemand uit je team zit, zodat je wel iemand kent. Hoe schrijf je je in? Zodra de flyer in het clubhuis hangt en in het Houtwerk te lezen is, kun je mailen naar mini_instuif@hotmail.com om je in te schrijven. In die moet je de volgende gegevens opgeven: Voor- en achternaam Leeftijd Team Wat je wil eten. (je kunt kiezen uit broodje kroket, broodje frikadel of een tosti). Één naam, waarbij je graag in het team wilt zitten. Als je niet opgeeft wat je wilt eten, dan krijg je een tosti. De kosten voor de inschrijving zijn 2,50. Deze moeten op de ophaaldag worden opgehaald in het clubhuis. De ophaaldag is altijd de zaterdag voor het toernooi. Als je een kaartje via de mail hebt besteld, dan moet je deze op de ophaaldag komen ophalen. Wanneer is het E8~D-jeugd toernooi? Het E8~D-jeugd toernooi is op een vrijdagmiddag. Het is van tot Het is zo vroeg, omdat wij weer op tijd van het veld af moeten zijn, voor de trainingen die later op de middag plaatsvinden. Lees verder op de volgende pagina

10 Wanneer in het seizoen ? De toernooien die we dit seizoen gaan organiseren zullen plaatsvinden op de volgende data: 10 november 30 maart De ophaaldagen zullen dus op 4 november en op 24 maart zijn. Op deze dagen zullen wij de hele ochtend in het clubhuis zitten. Dan kun je bij ons je kaartje ophalen en betalen. Wij zien jullie op 10 november!! Groetjes Ties, Sophie en Claudia Instuifcommissie De jaaragenda 2006 september 1 vr 14:00-19:00 start training jongste jeugd 2 za 12:00-17:00 oefenwedstrijden jeugd/kampong 2 za 08:30-09:30 start training frockey's 3 zo 09:30-17:00 Voorbereidingstoernooi Heren 1 4 ma 20:30-23:00 bestuursvergadering 4 ma Deadline Houtwerk 6 wo 20:00-21:30 coachavond jeugdteams 6 wo 15:00-17:00 2e hands kledingbeurs 8 vr 20:30-00:00 bar open op vrijdagavond 9 za 20:30-01:30 Hockeyfeest 9/10 za/zo Openingsweekend Competitie 13 wo 20:00-21:30 begeleidersavond E6 en E8 13 wo 20:00-21:30 avond voor jongste jeugdbegeleiders 29 vr 16:00-18:00 Hockeyinstuif E6 / Benjamini's / Frockey oktober 21/29 Herfstvakantie 26/28 do/za Raboweek november 2 do 20:00-22:00 Algemene Ledenvergadering HCH 10 vr 16:00-18:00 Hockeyinstuif E8/D 17 vr 16:00-18:00 Hockeyinstuif E6/Benjamini s/frockey s december 2 za Sinterklaas 16 za 20:30-01:30 Hockeyfeest

11 2 e handsbeurs voor hockeyspullen en hockeykleding OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP Op woensdag 6 september wordt er een 2 e handsbeurs georganiseerd in het clubhuis van tot Tevens worden de spullen die in het afgelopen jaar op de club zijn achtergebleven verkocht door Wilma. Iedereen die kleding en spullen heeft voor de beurs kan dit melden bij Susan Hartman of op susan.hartman@planet.nl Op maandag 4 september kunnen de spullen ingeleverd worden op Nedercamp 39 van tot uur. Graag de spullen voorzien van naam en prijs. Woensdag tussen en uur kunnen de overgebleven spullen en /of het geld opgehaald worden op de vereniging. Indien men dat wil kan een deel van de opbrengst geschonken worden aan de vereniging. Kijk allemaal de hockeyspullen na en maak een ander gelukkig met de spullen die u niet meer kunt gebruiken. Groet Susan Hartman Huiswerk Begeleiding Bijles o.a. in: Houten Utrecht Amsterdam Nu bij inschrijving in Bel: Bij inschrijving: gratis huiswerk analyse

12

13 Wedstrijdschema 10 en 17 september SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN Thuiswedstrijden 10 september Team Tegenstander Veld Tijd Scheidsrechter D3 USHC Wijnand Speelman - Koen Peters DSV Haaskamp SV Lucette Voorneveld - Linda van Nieuwenburg H3 FLletiomare Michelle Hermus - Sandra Hermus H5 Laren Gerard Scheepers - Arno Smits HSV Huizen SV Erik Möller - Henny van Zijl HVA Schaerweijde B Paul Schoonhoven - Glenn Tjebbes HVB Bunschoten A Geert Gerritse - Jaap Sikkink SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN SENIOREN Thuiswedstrijden 17 september Team Tegenstander Veld Tijd Scheidsrechter H1 Gouda Bondsscheidsrechters H Vincent Peer - Tim Knaapen H R. Boomsma - D. Syrret VL K. Hartman - T. van Ieperen D1 Phoenix Bram Struikmans - Rob Cortjens D Eric Dijxhoorn - Jorrit den Besten D Jolijn de Vet - H. de Blok Door een storing in de standenmotor van de KNHB kon bij het maken van het Houtwerk niet alle tegenstanders in het schema worden overgenomen. Te koop aangeboden Zwarte hockeyschoenen merk Puma maat 38: 10 Euro. Blauwe hocheysticktas met stick maat 34 of 36: 10 Euro. Hockeyshirt grijs met rode mouw maat 164: 7,50 Euro. Been beschermers: 2,50 Euro. Tel: Polo-shirt in clubkleuren maat L (Dames-schnitt), slechts 1 seizoen gedragen: 15,- Rood rokje maat XL, slechts 1 seizoen gedragen: 15,- 2 Paar sokken in clubkleuren, slechts 1 seizoen gedragen: 5,- 1 Paar kunstgrasschoenen Puma (39), slechts 1 seizoen gedragen; 25,- 1 handschoentje maat M 10,- 1 Paar scheenbeschermers, geel (insteek) 2,50 Voor alles in 1 keer vraag ik het bedrag van 70,- Tel: Rood hockeybroekje, maat ES (164). 8 euro Rood hockeybroekje, maat S. 8 euro Tel:

14 Grootste outdoor kunstskibaan van Nederland! Skipiste Nieuwegein is een outdoor kunstskibaan gelegen in het mooie recreatiegebied de Nedereindse Plas in het midden van Nederland. Skipiste Nieuwegein beschikt over 4 gevarieerde afdalingen voor zowel de beginnende als de vergevorderde skiërs en snowboarders. Er is ook een kinderski-carrousel, buckels en diverse schansen en jumps. Open dagen 11:00 17:00 uur Zondag 3 september Zaterdag 9 september Zondag 10 september Proefles 5,00 Skiën / Snowboarden 45 minuten les Inclusief materiaal Niet reserveren Bij Skipiste Nieuwegein Verschillende cursussen skiën / snowboarden Zowel voor beginners als gevorderden Lessen voor kinderen vanaf 4 jaar Vrij skiën / snowboarden Horecagelegenheid Arrangementen en feesten Ski & Skate Shop Skipiste Nieuwegein is sponsor van JC1

15 Oefenwedstrijden zaterdag 2 september JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN Wedstrijden bij Kampong Meisjes veldnr tijd Kampong MA2 Houten MA Kampong MA3 Houten MA Kampong MA4 Houten MA Kampong MB2 Houten MB Kampong MB3 Houten MB Kampong MB4 Houten MB Kampong MB5 Houten MB Kampong MC3 Houten MC Kampong MC4 Houten MC Kampong MC5 Houten MC Kampong MC6 Houten MC Kampong MD1 Houten MD Kampong MD2 Houten MD Kampong MD3 Houten MD Kampong MD4 Houten MD Kampong MD5 Houten MD Wedstrijden bij HCHouten Jongens veld tijd scheidsrechters uit team Houten JA1 Kampong JA B.Struikmans-A.Wich Houten JA2 Kampong JA P.Wempe-R.Bosman Houten JB1 Kampong JB n.n.b. Houten JB2 Kampong JB J.Westerlaken-S.Wich Houten JB3 Kampong JB A.Kosten-J.Rupert Houten JC1 Kampong JC J.Oosterlee-F.Vogelaar Houten JC2 Kampong JC P.Dijxhoorn-S.Evertsen Houten JC3 Kampong JC n.n.b.-r.honig Houten JC4 Kampong JC B.vd Ham- T.Smorenberg Houten JC5 Kampong JC E.Sturkenboom-W.Suurmond Houten JD1 Kampong JD M.Moons-F.Shaljiamirchiz Houten JD3 Kampong JD K.Laurey-T.vd Meijs Houten JD4 Kampong JD A.den Besten-S.de Jonge Houten JD5 Kampong JD Houten JD5 vervalt! Kampong JA1, JB1 en MA1, MB1 en MC1 hebben reeds wedstrijden gepland met andere verenigingen. Ivm het vervallen van het team Houten JD5, is het voorstel om een drieluik voor JD4/JD5 Houten/Kampong te plaatsen. Voor déze oefenwedstrijden worden door Houten/Kampong de scheidsrechters geregeld. om en om zijn er twee wedstrijden dit ivm terugtrekken teams. De tijden stonden al voor de zomer vast, en worden niet meer geschoven.

16 Wedstrijdschema 9 september JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN JUNIOREN Thuiswedstrijden 9 september Team Tegenstander Veld Tijd Scheids Locatie JA1 ijsseloever A BONDS JB2 Gooische B Nils Beemer - Sybren den Besten JB3 Dorsteti B Jasper Slijderink - Joost Schulze JC4 SCHC C JB3 JD1 Schaerweijde D Cecile Krijnen - Phillipine Jenster JD2 Fletiomare D Maaike van Woudenberg - Jeroen Kuijpers MA3 SCHC A Sjoerd Evertsen - Jort Rupert MB1 Leusden B Rogier Bosman - Rob Cortjens MB3 Voordaan B Stijn Werner - Diederik Uijterwaal MB4 Leerdam B Eva de Boer - Fleur Berbers MC1 Spandersbosch C Leo Hoveling-Sebastiaan Wich MC3 Loenen C Mark Moons - Olivier Jans MC4 Laren C MB3 MD1 Voordaan D nnb UITHOF MD3 Barneveld JB3 UITHOF MD4 Huizen D Erik Meijnders - Kirsten van Doorn UITHOF

17

18 Vanaf de C-jeugd!! Kaartverkoop: Zaterdag 2 September: ~ Zondag 3 September: ~ Vrijdag 8 September: ~ Leden: 5,- Intro s: 7,50 Uitsluitend voorverkoop!!! Voor meer informatie: of hockeyfeesten@hotmail.com

19

20 Minipraatje 28 aug 2006 Start trainingen en competitie De trainingen beginnen weer deze week. Alle traininsdagen / tijden zijn nu bekend en staan vermeld bij de teamindelingen, hieronder. De Frockeys starten zaterdag 2 september. De competitie zelf begint op 9 september. Voor 2 september zijn er oefenwedstrijdjes geregeld met verenigingen uit de buurt, zie hieronder het schema voor die dag. Door problemen met de site van de Hockeybond hebben we op dit moment nog geen actueel overzicht van het wedstrijdprogramma voor de eerste periode. Zodra deze bekend is zal die via de coaches worden rondgestuurd. Dringende Oproep Vrijwilligers gezocht!!! De vereniging is dringend op zoek naar vrijwillig(st)ers, die hun bijdrage willen gaan leveren binnen een van de commissies. We zijn een vereniging die het moet hebben van vrijwilligers en we kunnen niet alle activiteiten op de schouders van een kleine groep mensen laten rusten. Door de gestage groei van de vereniging is men is al geruime tijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers; zo ook bij de Jongste Jeugd zitten er nog gaten in de verschillende commissies voor het komende seizoen. De coördinatie van onze Jongste Jeugd voor het komende seizoen staat op dit moment op losse schroeven. De minicommissie zal dit seizoen, in lijn met de Jeugdcommissie, bestaan uit een aantal coördinatoren waarbij elke coördinator verantwoordelijk is voor een specifieke categorie binnen de Jongste Jeugd. Op dit moment heeft zich alleen nog maar iemand gemeld voor de Jongens E-lijn. We zoeken nog een coördinator voor de Meisjes E-lijn en een coördinator voor de Frockey en Benjamini-groep. Mocht je dus belangstelling hebben om een rol te spelen binnen de mini-commissie neem dan zsm contact op met Lilian Oosterlee of Dick van der Land. 13 september : Informatie-avond voor E6 en E8 begeleid(st)ers Alle begeleid(st)ers die komend seizoen een E-team begeleiden zijn uitgenodigd voor 13 September a.s. waar Frank Kreutzer zal ingaan op tactische en technische aspecten rondom het E6 en E8 spel. De avond start om uur, lokatie Clubhuis.

21 Oefenwedstrijden 2 September 2006 Jongste Jeugd Jongste Jeugd Jongste Jeugd Jongste Jeugd Thuiswedstrijden Jongens veldnr tijd Verzamelen 0pmerkingen J8E2 Fletiomare J8E2 1A/B 9:00 8:30 Oefenwedstrijd J8E3 Fletiomare J8E3 1C/D 9:00 8:30 Oefenwedstrijd J8E4 Fletiomare J8E4 2A/B 9:00 8:30 Oefenwedstrijd Uitwedstrijden Jongens veldnr tijd Verzamelen 0pmerkingen J6E1 Drieluik met Woerden E6 teams 9:30 8:45 Oefenwedstrijd J6E2 Fletiomare J6E2 11:30 10:45 Oefenwedstrijd J6E3 Fletiomare J6E3 11:30 10:45 Oefenwedstrijd J6E4 Nieuwegein J6E3 9:30 8:45 Oefenwedstrijd J8E1 Nieuwegein J8D2 9:30 8:45 Oefenwedstrijd Meisjes veldnr Tijd Verzamelen 0pmerkingen M6E1 Fletiomare M6E3 11:30 10:45 Oefenwedstrijd M6E2 Fletiomare M6E4 10:30 9:45 Oefenwedstrijd M6E3 Fletiomare M6E5 10:30 9:45 Oefenwedstrijd M6E4 Fletiomare M6E6 10:30 9:45 Oefenwedstrijd M8E1 Nieuwegein M8D2 9:30 8:45 Oefenwedstrijd M8E2 Nieuwegein M8D3 9:30 8:45 Oefenwedstrijd M8E3 Culemborg M8D1 9: Oefenwedstrijd Definitieve teamindelingen Op de volgende pagina s zijn de uiteindelijke teamindelingen te vinden van de E-teams en de Benjamini en Frockey-groepen

22 2e Jaars E8 Teams Training: J8E1 : Woensdagmiddag van J8E2 : Woensdagmiddag van J8E3 : Woensdagmiddag van J8E4 : Woensdagmiddag van (trainingstijden veranderen na de winterstop) Team Samenstelling Begeleider(s) J8E1 1. Jonathan den Boer, 2. Jaap Cortjens, 3. Bart Ettema, 4. Daron Gardhari, 5. Brendan den Hartog, 6. Adriaan Moerdijk, 7. Roemer Moerdijk, 8. Max vd Leest, 9. Quentin Osinga Rob Cortjens, Mariette Hilkemeijer, Frank Moerdijk J8E2 J8E3 J8E4 1. Niels Bloemendal, 2. Koen Bodewes, 3. Ties Brouwer, 4. Richard Gielisse, 5. Laurens Lo, 6. Wilco Louwerse, 7. Daniel Klomp, 8. Dennis Roskam, 9. Pieter Staal 1. Gijs van Asselt, 2. Robbert Cune, 3. Ruben Kemerink, 4. Philip Koch, 5. Teun Koot, 6. Richard Koppel, 7. Quinten Kortekaas, 8. Alexander Meulenbelt, 9. Jelle Verheyen 1. Max Achterberg, 2. Willem Aalders, 3. Victor Bilderbeek, 4. Daan Breedijk, 5. Julian van Kesteren, 6. Joris ten Tuscher, 7. Maarten Verduin, 8. Bob van Woesik, 9. Freek Zwijgers Eric Gielisse, Rob Louwerse, Leo Klomp?? Jack Koot, + fam. Cune Rien Zwijgers,??? Training: Woensdagmiddag van Team Samenstelling Begeleider(s) M8E1 1. Floor Bodewes, 2. Sarah Dijkstra, 3. Milou Ettekoven, 4. Jenny Fielmich, 5. Sanne Hessing, 6. Iris Hochstenbach, 7. Tess Stuivenwold, 8. Daphne van der Vaart, 9. Jet van Vliet M8E2 1. Colette van den Berg, 2. Muriel Burghard, 3. Lotte de Groot, 4. Jolijn Hesen, 5. Emma Maasland, 6. Julia van Ophem, 7. Lisa de Rijke, 8. Marianne Wicherson, 9. Solveigh ten Wolde M8E3 1. Karlijn Boerstra, 2. Mijke Hoogbergen, 3. Susanne de Jong, 4. Marieke van Lunteren, 5. Laurin Otterlo, 6. Noa Pfoster, 7. Maxime Rekkers, 8. Pien van Vliet, 9.Tessa de Wild, 10. Lisa Willems Marcel vd Vaart, Martin Hessing, Annemieke Klappe Hans Burghard, Chris de Groot, Wim de Rijke Bart v Lunteren, + Marcel de Berg (vader van Maxime)

23 1e Jaars E6 Teams Training: M6E1 : Vrijdagmiddag van M6E2 : Vrijdagmiddag van M6E3 : Maandagmiddag van M6E4 : Maandagmiddag van Team Samenstelling Begeleider(s) M6E1 1. Judith Berkloo, 2. Anne Dekkers, 3. Nina van der Leest, 4. Kaja Moller, 5. Judith Stevers, 6. Fay Wout, 7. Julia Wijnker M6E2 1. Sverre Follong, 2. Tamara Groen, 3. Danielle Hofstra, 4. Kira van Horsen, 5. Jisca Sikkenk, 6. Saskia Stolk, 7. Tessa Wiegerink,, 8. Anne van der Graaf M6E3 1. Esther Hoogerbrug, 2. Juliette van IJzendoorn, 3. Janine van Ingen, 4. Robin Molenaar, 5. Debby van Oostenbruggen, 6. Marilene Ossedrijver, 7. Lotte Priester, 8. Anika van Wanrooij M6E4 1. Roxanne van Baaren, 2. Lisa van Barneveld, 3. Anna Knops, 4. Femke Mulder, 5. Amber Norbart, 6. Anne Rigaux, 7. Isa Stam 8. Frederika Schilperoort Jaap Wijnker, Erik van der Leest Annette Stolk, Peter Groen, Jan Sikkenk Paul van Ingen, Jacqueline vd Wiel Martijn van Baaren, Jean Paul Norbart, Jos Knops Team Samenstelling J6E1 J6E2 J6E3 J6E4 Training: J6E1 : Vrijdagmiddag van J6E2 : Vrijdagmiddag van J6E3 : Woensdagmiddag van J6E4 : woensdagmiddag van Kars Ausems, 2. Wouter van Battum, 3. Michel van Noort, 4. Joris van Os, 5. Jorik Rebergen, 6. Jurn Tjoa, 7. Sem de Voogt 1. Mark Bos, 2. Nourian Hofman 3. Ramon Jaspers, 4. Cas Renette, 5. Friso Prins, 6. Daan Mansfeld, 7. Chiel de Jong, 8. Victor Bijvoets, (9. Rhandy van Ling) 1. Bram Buiting, 2. Leon Geusebroek, 3. Daan Kluwer, 4. Wietse Kranenborg, 5. Martijn Nievelstein, 6. Tom Khoren, 7. Bastiaan Monnée, 8. Jesse Rebergen 1. Tom Arnhold, 2. Boudewijn Backers, 3. Max de Boer, 4. Lennart Heijman, 5. Luc Kelters, 6. Sander Kelters, 7. Lars Molengraaf, 8. Ruben Schmitz Begeleider(s) Joost Ausems?, Hans van Os Steven Prins, Henk Hofman, Erik Bos Bernd Buiting, Hans Monnée, Rutger-Jan Nievelstein Arnoud Backers, Vincent Heijman

24 Benjaminis / F teams team Benjaminis/ F jongens : Groep 1 Team Benjaminis/ F jongens : Groep 2 Training: Groep 1 : Vrijdagmiddag van Groep 2 : Vrijdagmiddag van Samenstelling 1. Tim Benning, 2. Tim Borchert, 3. Ward Brouwers, 4. Laurens de Bruin, 5. Kjell Craanen, 6. Maarten Duijvestein, 7. Michael Gielisse, 8. Pim Grapendaal, 9. Justin Hannewijk, 10. Eric van Helden, 11. David van den Hoogenband, 12. Maurits van IJzendoorn, 13. Michiel Ingels, 14. Wessel Jansen, 15. Tobias Piket Samenstelling 16. Olaf de Koff, 17. Alexander Labropoulos, 18. Bas Oosterling, 19. Jick Remmers, 20. Sander Roskam, 21. Julian Schaepkens, 22. Jasper Sikkenk, 23. Sjoerd Staal, 24. Ritseart Staffhorst, 25. Thomas van Strien, 26. Mats Tigchelhoff, 27. Tom Uilenbroek, 28. Louk Verhofstadt, 29. Tim Lettinck Training meisjes: Maandag van Team Benjaminis/ F meisjes Samenstelling 1. Inge Ausems, 2. Frederiek Backers, 3. Lotte Bodewes, 4. Noortje Botenga, 5. Lisa van Brenk, 6. Saskia Cornet, 7. Roos Ettema, 8. Tine Helgers, 9. Marieke Hochstenbach, 10. Kim Hooman, 11. Selja van der Horst, 12. Femke Kluwer, 13. Myrthe Koopman, 14. Eline Koster, 15. Gwenn-aël Lauffer, 16. Anne Los, 17. Rosemarie Nauta, 18. Natalja Prins, 19. Sophie de Ruiter, 20. Esther Schuurmans, 21. Noëlle Spaan, 22. Inez Stam, 23. Susan Strasters, 24. Maud Verboom, 25. Demi de Vries, 26. Floor Welling, 27. Emma van Zee, 28. Camille Colard, 29. Sabeth Diks Frockeys Training : Zaterdagochtend van Team Frockeys Jongens Team Frockeys Meisjes Samenstelling 1. Daan Aarts, 2. Bas van Ark, 3. Bram van Battum, 4. Vincent de Beer, 5. Justus Berg, 6. Menno Bloemendal, 7. Ivo Bouwman, 8. Jard Burghard, 9. Simon Cortjens, 10. Olivier Hilberts, 11. Bob Idsinga, 12. Rick Jacobs, 13. Aron van Kesteren, 14. Daan Knobbe, 15. George in der Maur, 16. Nils Moller, 17. Laurens Nievelstein, 18. Daniel Nijman, 19. Mike van der Noll, 20. Camiel Otten, 21. Matijs Palmans, 22. Luc Pronk, 23. Lukas van Stockhausen, 24. Max van Stockhausen, 25. Naut Tichelhoff, 26. Dave van der Vaart, 27. Bart van Veen, 28. Timme Weel, 29. Jan-Thijn Wijnker Samenstelling 1. Sanne van de Akker, 2. Bente Ausems, 3. Tessa van Beek, 4. Fleurine de Beer, 5. Florine ten Broeke, 6. Sharon van Bijleveldt, 7. Lieke Coopmans, 8. Judith Cornet, 9. Gaia Geels, 10. Eline Goossens, 11. Femke Hangelbroek, 12. Caroline Hofstra, 13. Susanne van Kesteren, 14. Selena Kranenborg, 15. Emily Kuipers, 16. Eveline van de Laar, 17. Fleur van der Lugt, 18. Isa Miltenburg, 19. Zoe Nafzger, 20. Mare Nieuwlands, 21. Liselotte Oomen, 22. Josephien Pons, 23. Clara Prins, 24. Marie-Claire Rekkers, 25. Isa Rigaux, 26. Vera Samwel, 27. Amber Schmitz, 28. Jeske Schultink, 29. Serra Tukker, 30. Fleur Volmer, 31. Milou Voogt

25 Mini instuif Het nieuwe seizoen staat weer op het punt van beginnen en wat is en nieuw hockeyseizoen nou zonder mini-instuiven? We laten jullie natuurlijk weten wanneer de instuiven zullen plaatsvinden, maar eerst een uitleg. We hebben dit seizoen een aantal wijzigingen. We hebben besloten om sommige dingen anders te gaan doen, om een zo n goed lopende instuif voor jullie te regelen. De instuif is een spelletjesmiddag voor frockeys, benjamini s en de E6- tallen. Vanaf dit seizoen kunnen de kinderen uit de 8-tallen niet meer meedoen met de instuif. Voor deze kinderen gaan wij iets anders organiseren (zie elders in het Houtwerk). Op een instuif hebben we allemaal spelletjes die met hockey te maken hebben uitgezet en jullie zullen in groepjes met een eigen begeleider deze spelletjes gaan spelen. Tijdens de instuif krijgen jullie wat te eten en aan het einde wat lekkers. Ook word aan het einde van de instuif een mini van de maand gekozen. De mini van de maand is iemand die sportief is en goed z n best doet. Het belangrijkste is natuurlijk dat we er met z n allen een hele gezellige middag van maken. Vanaf dit seizoen gaan we de kaartverkoop voor de instuif via de mail regelen. Zodra de advertentie voor de mini-instuif in het Houtwerk verschijnt, kunnen jullie naar het volgende adres mailen om je op te geven voor de mini-instuif: mini_instuif@hotmail.com. In je mail moet je de volgende dingen opgeven: ~ Voor- en achternaam. ~ Leeftijd. ~ Het team waar je in speelt. ~ Wat je op de instuif wilt eten (als je niets opgeeft, krijg je een tosti). ~ Je kunt een naam opgeven, van iemand waarbij je in het groepje wil. Het eten waaruit je kan kiezen is: broodje kroket, broodje frikadel of een tosti(ham&kaas). Geef alsjeblief op wat je wilt eten, want anders ligt er straks een tosti voor je klaar, die je misschien helemaal niet lekker vind. Iedereen heeft wel iemand, waarbij hij in het groepje wil zitten. Jullie krijgen de mogelijkheid om 1 persoon op te geven, bij wie je in het groepje wil. Wij proberen rekening te houden met jullie keuze en hopen je in zo n leuk mogelijk groepje te plaatsen. Net als vorig seizoen worden aan de hand van de inschrijvingen de groepjes ingedeeld. Dit doen wij van te voren, omdat het anders te veel tijd inneemt op de instuif zelf. Op de dag van de instuif, zullen de lijsten met daarop de groepsindelingen op de ramen van het clubhuis hangen. Zo kunnen jullie zien in welke groep en met welke begeleider je de spelletjes zal gaan spelen. Geef dus op met wie je in het groepje wilt, want we willen voorkomen dat op de dag zelf iedereen naar andere groepjes wil. De begintijd van de instuif is gewijzigd. Dit seizoen begint de instuif om en deze zal duren tot Je zal je afvragen: waarom zo vroeg? We hebben ruimte tekort en daarom moet de instuif eerder beginnen. We kunnen niet later i.v.m. trainingen die later op de middag plaatsvinden. Lees verder op de volgende pagina.

26 De kosten voor de instuif zijn 2,50. Deze moeten betaald worden op de ophaaldag. Deze zal plaatsvinden op de zaterdag voor de instuif. Wij zijn dan de gehele ochtend in het clubhuis aanwezig. Jullie kunnen je kaartje, die je besteld hebt via de mail bij ons komen betalen. Let op!!: Het is maar één dag, dus zorg dat je het niet vergeet! Als je het kaartje (dat je besteld hebt via de mail) op de dag van de instuif komt halen, dan betaal je niet 2,50, maar 5,-. Je kunt dus alleen een kaartje ophalen als je deze via de mail besteld hebt. Er is dus geen losse verkoop!! De instuif gaat altijd door. Ook al is het slecht weer, kom gewoon naar het clubhuis. Als we niet op het veld kunnen, dan zullen we namelijk een alternatief programma opzetten. Als je niet komt, dan kunnen we jou niet je geld terug geven. We doen dit, omdat het onmogelijk is om ± 150 mini s af te bellen. Dus ook als het heel hard regent kun je gewoon komen, want wij zorgen ervoor, dat jij toch nog een gezellige middag hebt. Dan hebben verder nog de data voor de mini-instuiven van dit seizoen: - 29 september - 17 november - 16 maart Zet deze dagen alvast in de agenda en zorg dat je ze niet mist!! Als jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd mailen naar mini_instuif@hotmail.com. Tot 29 september!! Sophie, Ties en Claudia Instuifcommissie

27 Voor wie? Wanneer? Hoe laat? Van tot Waar? HC Houten Kosten? 2,50 Alle Frockeys, benjamini s, en E6-tallen. Vrijdag 29 September. Kaartverkoop: Via de mail!! In het mailtje moeten de volgende dingen staan: Voor- en achternaam. Leeftijd. Team. Wat je op de instuif wilt eten (als je niets opgeeft, krijg je een tosti). Je kunt een naam opgeven, van iemand waarbij je in het groepje wilt. Ophaaldag: Zaterdag 23 September: van 9.30 tot Eventueel op 29 September, maar dan voor 5,- (We maken vooraf een indeling en willen daarom van te voren weten wie er komen). Op 29 September hangen de indelingen van de groepen op het raam van het clubhuis. Kijk dan zelf in welke groep je zit. Als het nummer van jou groep omgeroepen wordt, dan kan je met de begeleider naar het eerst spel. Groetjes van Ties, Sophie en Claudia.

28 Wie is wie Bestuur telefoon Voorzitter Peter van Oort Penningmeester Willem Bakker Secretaris Youandi Beeris Accommodatie Wim Pondman Organisatie Yvonne Muller auf der Heijde Hockeyzaken Maurice Damen Verenigingsmanager telefoon Verenigingsmanager Lilian Oosterlee Wedstrijden telefoon Wedstrijdsecretaris Senioren Saskia van Hienen Wedstrijdsecretaris Junioren Anneke Dubbink Wedstrijdsecretaris Mini s Dick van der Land jongstejeugd@hchouten.nl Scheidsrechterscommissie Theo Peters thpeters@thpeters.nl - Begeleiding Bram Struimans bramstruikmans1@hotmail.com - Opleiding Henk van der Rijst h.vander.rijst@12move.nl Contactpersonen telefoon Heren 1 t/m 5 & Jongens A/B Liesbeth Dijxhoorn ljdijxhoorn@hotmail.com Heren veteranen & semivet. Dames 1 & 2, Meisjes A/B Eric Gielisse egielisse@planet.nl Dames 3 t/m 5 Sandra Hermus s.m.a.hermus@freeler.nl Jongens C/D Chantal van Battum chantal.vanbattum@hccnet.nl Meisjes C/D Anitha Winters anitha_marc@winschap.demon.nl Meisjes E vacature Jongens E Mariëtte den Bandt m.den.bandt@freeler.nl Benjamini s / Frockey s vacature Trimhockey Theo Peters thpeters@thpeters.nl Voorzitter jeugdcommissie Henk Faber Overig telefoon Zaalhockeycommissie Ronald Verheugd zaalhockey@hchouten.nl Materiaal Rob Meijer r.meijer@tpgpost.nl Peter Vos m.vos-broers@hetnet.nl Trainingszaken Verenigingsmanager verenigingsmanager@hchouten.nl Tuchtcommissie Barbeheer coördinator Louk Muller a/d Heijde Gevonden voorwerpen Wilma de Waal Bezorging Houtwerk Angela Bodewes Redactie Houtwerk houtwerk@hchouten.nl Sponsorcommissie Prisca v/d Hoeven sponsorcie@hchouten.nl Ledenadministratie Petra Schuurman ledenadministratie@hchouten.nl Bankrelatie ABN AMRO Rek.nr t.n.v. Hockey Club Houten Postadres Postbus DA Houten Complex Clubhuis Sportpark Stenen Poort Warinenpoort 5 7 Website info@hchouten.nl

Voorzetsels. Beste clubgenoten,

Voorzetsels. Beste clubgenoten, 13-11-2006 nr.7 Voorzetsels Beste clubgenoten, In de herfstvakantie is door een groot aantal jeugdleden de RABO-week meegedaan: op donderdag en vrijdag met clinics en zaterdag in onderlinge wedstrijden.

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 27 2421 AB Nieuwkoop 14 mei 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Voorzetsels. Nieuwe werktijden verenigingsmanager. Beste clubgenoten,

Voorzetsels. Nieuwe werktijden verenigingsmanager. Beste clubgenoten, 30-10-2006 nr.6 Voorzetsels Beste clubgenoten, De herfstvakantie zit er weer op, de trainingen zijn weer gestart en de wedstrijden gaan weer beginnen. Dit weekend al voor de senioren, de anderen volgen.

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis!

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis! Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 5 2421 AB Nieuwkoop 1 oktober 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Start nieuwsbrief seizoen

Start nieuwsbrief seizoen De zomervakantie is voorbij en het nieuwe hockeyseizoen is deze week gestart. Vandaag, morgen en vrijdag zijn de eerste trainingen. Hierbij de belangrijkste informatie voor de komende twee weken. Trainingstijden

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

NMHC Nijmegen TRAININGSCHEMA M A A N D A G

NMHC Nijmegen TRAININGSCHEMA M A A N D A G M A A N D A G versie 17-09-2018 M A A N D A G M8E1 & M8E4 M8E5 & M8E6 & M8E7 HOCKEY ACADEMIE D - Jeugd HOCKEY ACADEMIE C-jeugd JD1: 16.30-17.00 MD1: 18:15-18.45 Looptraining (3 sept) JD1 Marit JA2 J8E1

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 3 5 2 7 a u g u s t u s 2 01 4. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 3 5 2 7 a u g u s t u s 2 01 4. In deze Bully: B U L L Y W E E K 3 5 2 7 a u g u s t u s 2 01 4 In deze Bully: Leden voor de sponsorcommissie gezocht Mededeling van de Technische Commissie Contactgegevens voor Keeperstraining Uitreiking van de scheidsrechterkaarten

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 35 e jaargang nummer 28 2421 AB Nieuwkoop 2 mei 2011 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : hc.nieuwkoop@freeler.nl

Nadere informatie

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams,

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, De data vanuit de KNHB zijn inmiddels bekend gemaakt, kleine wijzigen zijn

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Technische Commissie 2014-2015 TC Algemeen: Wil van Gerwen (voorz.) TC jeugd: Ronnie Maas Jan Martens Ad Vervest Walter Snellens Jeroen Stevens (secr.) Ronnie Maas (jeugd

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

5DE UPWARD. augustus 2017 BASECAMP JB1 MC2 MA1 MB1 MD2 MD1 JD1 MD3 MC1 JD2 JC1 MB2 PROGRAMMABOEKJE. JA1

5DE UPWARD. augustus 2017 BASECAMP JB1 MC2 MA1 MB1 MD2 MD1 JD1 MD3 MC1 JD2 JC1 MB2 PROGRAMMABOEKJE. JA1 5DE UPWARD augustus 2017 BASECAMP MA1 JB1 MC2 MD1 MB1 MD2 MD3 MC1 JD1 JC1 JD2 PROGRAMMABOEKJE MB2 JA1 basecamp@upward.nl VOORWOORD 5 de UPWARD BASECAMP 2017 Upward is met meer dan 1.000 leden één van de

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Voorlopige programma seizoen 2015-2016. Beste Oberonners,

Voorlopige programma seizoen 2015-2016. Beste Oberonners, Voorlopige programma seizoen 2015-2016 Beste Oberonners, Hierbij ontvangen jullie van ons het voorlopige programma voor het seizoen 2015-2016. Het programma bevat informatie m.b.t. de teamindeling, trainers,

Nadere informatie

Voorzetsels. Beste clubgenoten,

Voorzetsels. Beste clubgenoten, 26-02-2007 nr.9 Voorzetsels Beste clubgenoten, Het is al weer enige tijd geleden dat er een Houtwerk is verschenen. Voor degenen die het nog niet via de website of tijdens de gezellige DUW-bijeenkomst

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Voorzetsels. Beste clubgenoten,

Voorzetsels. Beste clubgenoten, 9-04-2007 nr.11 Voorzetsels Beste clubgenoten, Weer een Houtwerk, zo vlak na de Pasen en het zoeken van de paaseieren weer even aandacht voor onze vereniging. Afgelopen dinsdag was een dag voor de 60-plus

Nadere informatie

JEUGD SEIZOEN

JEUGD SEIZOEN Indeling JEUGD SEIZOEN 2013-2014 Technische Commissie 2013-2014 TC Algemeen: Wil van Gerwen (voorz.) Ad Vervest Walter Snellens Jeroen Stevens (secr.) Ronnie Maas (jeugd TC) Gertjan van Doormalen (afgv.

Nadere informatie

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START!

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Zaalregels en afspraken.

Zaalregels en afspraken. Zaalregels en afspraken. De coach van het team zorgt voor de communicatie met de organisatie van het zaalhockey, via zaalhockey@mhcv.nl. De coach regelt een trainer voor de trainingen. Indien het de coach

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Informatie Jongste Jeugd

Informatie Jongste Jeugd M.H.C.Rosmalen Minihockey seizoen 2013 2014 Informatie Jongste Jeugd Spelers van de 3-, 6- en 8-tal competitie Door: MiniCommissie MHC Rosmalen, september 2013 Beste ouders, Hierbij ontvangt u informatie

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 14 April 2010 #20 Dames HCL overtuigen tegen DVS Afgelopen zondag stonden HCL en DVS voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. De eerste wedstrijd leverde

Nadere informatie

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel

1 Elmer Bijma 2 Eddy de Boer 3 Sjoerd Brandt 4 Kor Broers 5 Gijs van Dam 6 Ben van Oeveren 7 Jorrit Jongbloed 8 Joost Koelen 9 Daniel Nagel 1 Elmer Bijma 1 : 49.47 2 : 47.89 3 : 46.52 4 : 47.65 5 : 47.15 6 : 42.67 7 : 40.51 8 : 47.86 9 : 49.13 10 : 46.19 11 : 48.02 12 : 48.83 13 : 51.49 14 : 49.90 15 : 46.42 16 : 44.63 17 : 45.30 18 : 46.28

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Verantwoording: Leden die lid zijn van een commissie draaien geen kantinedienst. Alle andere leden draaien 2 of 3 kantinediensten.

Verantwoording: Leden die lid zijn van een commissie draaien geen kantinedienst. Alle andere leden draaien 2 of 3 kantinediensten. Verantwoording: Leden die lid zijn van een commissie draaien geen kantinedienst. Alle andere leden draaien 2 of 3 kantinediensten. LET OP: Dit gepubliceerde rooster is een concept rooster. Zaterdag 1 april

Nadere informatie

Van E naar D Informatieavond ouders. 5 juni 2019 RHV Leonidas - Jeugd Commissie

Van E naar D Informatieavond ouders. 5 juni 2019 RHV Leonidas - Jeugd Commissie Van E naar D Informatieavond ouders 5 juni 2019 RHV Leonidas - Jeugd Commissie Doel van de avond / Agenda Wat er verandert voor jullie kinderen Hoe de teamindeling tot stand komt Aangepast technisch beleid

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

LBC seizoen 2015/2016

LBC seizoen 2015/2016 Beste LBC-ers, ouders en trainers, Hierbij ontvangen jullie alle informa e om het nieuwe voetbal seizoen mee te starten. Het lijkt nog ver weg, maar de vakan e is snel voorbij. Bekijk het even aandach

Nadere informatie

Informatie Avond HCS

Informatie Avond HCS Klik om de modelstijlen te bewerken Informatie Avond HCS HCS teamindelingen Door werkgroep hockey Locatie: SH Spirit 14-12-2015 Voor dat we beginnen. 14-12-2015 www.hcschiedam.nl 2 Voor dat we beginnen.

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR COACHES

INFORMATIE VOOR COACHES INFORMATIE VOOR COACHES JONGSTE JEUGD SEIZOEN 2012-2013 Inhoud 1. Speeldagenrooster Jongste Jeugd 2012-2013 pag. 2 2. Het wedstrijdprogramma pag. 2 3. Rijrooster pag. 3 4. Barrooster pag. 3 5. Digitaal

Nadere informatie

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club.

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE 05 januari 2007 Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Geachte Gemeenteraadsleden, Middels dit schrijven willen wij, de Madese

Nadere informatie

jeugd 2011 Wedstrijden van maandag 26-9-2011

jeugd 2011 Wedstrijden van maandag 26-9-2011 Wedstrijden van maandag 26-9-2011 16:00 oranje - Oranje groep 1 Esther Vaartjes Jana Hekman 5-3 1-1 16:00 oranje - Oranje groep 2 Jochem van der Ouw Olin Kalf 5-1 4-3 16:00 rood - Rood groep 1 Twan Ketellapper

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO HET WAS EEN FANTASTISCHE ZOMER! Aug 2017 EK in Amsterdam AGENDA! Hockeyclub UNO, wie zijn wij! Welkom + introductie Bestuur! De wedstrijddagen! De Training!

Nadere informatie

Afhangbord Bardienstplanner

Afhangbord Bardienstplanner dinsdag 5 januari 2016 20:00-23:59 Normaal Astrid de Groot woensdag 27 januari 2016 19:00-23:00 Normaal Eline Scheringa dinsdag 16 februari 2016 20:00-23:59 Normaal Nick Bakker woensdag 6 januari 2016

Nadere informatie

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd Titelstijl van model bewerken Startavond jeugd 2017-2018 Waar Titelstijl gaan van we model het bewerken over In Veilige Handen Vertrouwenscommissie Teambegeleiding Materiaal Fluiten Bardiensten Vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Visie en Beleids document Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Versie 1.0 Geschreven door Alexander Vos, Nicole Schreuder, Mila Prins & Julia Marijnen Inhoud 1 Inleiding 2.1 Doelstelling 2.2 Doelgroepen

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO IN EEN JAAR KAN VEEL VERANDEREN! Olympische Spelen 2016 EK 2017 in Amsterdam AGENDA Hockeyclub UNO, wie zijn wij De wedstrijddagen De Training Teams en Teambegeleiders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen Zaalseizoen 2014-2015 MHC Rosmalen Aantal deelnemende teams 1 seniorenteams (D1) 20 juniorenteams (+2) 4 mini teams (+2) 7 juniorenteams in drieluik (subtopklasse) JA1-JB1-JC1-JD1-MB1-MC1-MD1 Overige teams

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 13 2421 AB Nieuwkoop 5 december 2011 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : hc.nieuwkoop@freeler.nl

Nadere informatie

Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018

Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018 Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018 Beste ouders en spelers, Met dit schrijven willen we helderheid verschaffen rondom de te volgen teamindelingsprocedure en data van de jeugd voor het seizoen 2017/2018.

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

HOCKEY CLUB MILL. Opgericht 10 september 1967

HOCKEY CLUB MILL. Opgericht 10 september 1967 Veld en clubhuis: Postadres: Bankgegevens: HOCKEY CLUB MILL Opgericht 10 september 1967 Langenboomseweg 5, 5451 JH MILL telefoon clubhuis, 0485-45 31 57 Postbus 74, 5450 AB MILL Rabobank Land van Cuijk

Nadere informatie

Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009. Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN

Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009. Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009 Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN Verandering procedure afgelastingen. Nu de nieuwe website in gebruik is genomen gaan wij

Nadere informatie

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer: JO19 / A jongens 1 Lex van Boxtel 9 Kiet Mortier 2 Roy Martens 10 Bart Schoenmakers 3 Dave van Dun 11 Marvin Bax 4 Menno Spaan 12 Timo wolfs 5 Jessy van Kasteren 13 Bob van Rooij 6 Raoul van Gorp 14 Stijn

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

WFHC-CLUB. Ouderinformatie

WFHC-CLUB. Ouderinformatie WFHC-CLUB Ouderinformatie WFHC locatie Hoorn & Hoogwoud - www.wfhc.nl Kinderen kunnen al op jonge leeftijd starten met kennis maken met hockey bij WFHC. Bij aanvang van het hockeyseizoen moet uw kind in

Nadere informatie

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal :

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal : V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :3 Datum : 15 september 2015 Voorzitter : Jan Slinger 020-6340316 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-2218066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-4001196 Clubhuis

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen Informatieavond nieuwe leden Hockeyclub HTC Son d.d. 27-8-2018: Seizoen 2018-2019 Agenda Club & Organisatie : Hein-Jan Broens Technische Commissie : Hans Caris Communicatie binnen HTC : Theo Bastiaansen

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Voorzetsels. Beste mensen,

Voorzetsels. Beste mensen, 18-06-2007 nr.13 Voorzetsels Beste mensen, Het seizoen 2006/7 zit er zo n beetje op. De laatste weken hebben we weer onze inmiddels traditionele Frieten-, Familie en Bedrijventoernooien afgewerkt. In alle

Nadere informatie

HSD september: commissies

HSD september: commissies HSD 2016-2017 { 8 september: commissies Inhoud Evenementencommissie Clubhuis & kantinecommissie Onderhoudscommissie Sponsorcommissie Zaalhockeycommissie Arbitrage commissie Technische commissie IT & Communicatie

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Versie 1.0 13 juni 2016 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel...3 1.1. Behoefte aan scheidsrechters!...3 1.2. Hoe is de arbitrage geregeld bij NHC de

Nadere informatie

22 SEPTEMBER Beste leden,

22 SEPTEMBER Beste leden, 22 SEPTEMBER 2017 Beste leden, Graag willen wij jullie door middel van deze brief op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken die momenteel spelen op onze hockeyclub. Nieuw bestuur Het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma ORGANIGRAM RODA '23 Dagelijks Bestuur (DB) VOORZITTER Wim Meuleman VOETBAL VOORZITTER Yvonne Hogerwerf FINANICIELE ZAKEN José Cubo TECHNISCHE ZAKEN Henri v Schaick KANTINE EVENEMENTEN FACILITAIRE ZAKEN

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis!

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis! Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 6 2421 AB Nieuwkoop 8oktober 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens. 1.1 Technische staf selectiekeepers. Aanspreekpunt trainers/ouders : 06-22632667 : info@markhendriks.eu

1. Persoonsgegevens. 1.1 Technische staf selectiekeepers. Aanspreekpunt trainers/ouders : 06-22632667 : info@markhendriks.eu 1. Persoonsgegevens 1.1 Technische staf selectiekeepers Coördinator jeugdkeepers: Mark Hendriks Aanspreekpunt trainers/ouders : 06-22632667 : info@markhendriks.eu Coördinator jeugdkeepers: Aanspreekpunt

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Van de voorzitter. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Van de voorzitter. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 22-10-2017 VAN HET BESTUUR Van de voorzitter Het ODO Forum: gooi het in de groep! Vroeger, voor de introductie van de huidige website in 2015, bestond het populaire en tikkie beruchte

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

VOORLOPIGE Teamindeling seizoen 2015-2016 Asel

VOORLOPIGE Teamindeling seizoen 2015-2016 Asel Aan de jeugdleden van S.C. Woezik en hun ouders/verzorgers. Printdatum : Asel GMVZ88H Arts Pieter 14-12-1998 GHHQ60J Bakx (K) Jari 21-5-1997 LWYL41M Bentem van Tim 14-8-1998 GLWR924 Berg op ten Kas 16-7-1997

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers,

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers, Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers, Wat was het weer een mooi seizoen! Wij hebben veel plezier gezien, mooi korfbalspel en jullie zijn

Nadere informatie

Kaderlijst SC Botlek Laatste wijziging Veertig Morgenweg 2 zaterdag 31-10-2015 3202LN SPIJKENISSE

Kaderlijst SC Botlek Laatste wijziging Veertig Morgenweg 2 zaterdag 31-10-2015 3202LN SPIJKENISSE Kaderlijst SC Botlek Locatie Laatste wijziging Veertig Morgenweg 2 zaterdag 31-10-2015 3202LN SPIJKENISSE Telefoon 0181-613130 Correspondentieadres Postbus 115 3200AC SPIJKENISSE COMMISSIE/FUNCTIE NAAM

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! www.hcliempde.nl De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Fotoverslag van de hockeyclinic op 3 maart 2012 Verslag van de

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Maart 2017 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje 19 maart t/m 2 april: 21 e Rabo Open Jeugd Toernooi 31 maart (18.00-19.00 uur) KNLTB pasjes ophalen bij Corry Luijten April/mei: Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

WEDSTRIJDPROGRAMMA Oefenwedstrijden DESS 1 ASV 55 1 D. Poot DESS 1 Zwaagdijk 1 E. Kan DESS 1/2 DESS 1/2 W. Kistema

WEDSTRIJDPROGRAMMA Oefenwedstrijden DESS 1 ASV 55 1 D. Poot DESS 1 Zwaagdijk 1 E. Kan DESS 1/2 DESS 1/2 W. Kistema 38e jaargang Nr 1 15 augustus 2011 2011 2012! Volgens mij zijn er nog veel mensen op vakantie. Maar toch alvast de eerste Odessa van het nieuwe seizoen Er is nog niet heel veel te melden maar we hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Beste RP-ers, De procedure is grofweg als volgt:

Beste RP-ers, De procedure is grofweg als volgt: Beste RP-ers, Hieronder vinden jullie de selectiedata plus de lijsten met namen voor de jeugdselecties voor het nieuwe seizoen 2018-2019. De lijsten zijn samengesteld op basis van input van de (keepers)trainers

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

WIE WAT WAAR O.V.C 85 seizoen 2014 2015

WIE WAT WAAR O.V.C 85 seizoen 2014 2015 WIE WAT WAAR O.V.C 85 seizoen 2014 2015 ALGEMEEN O.V.C 85 BBKS72G Clubgebouw Sportpark De Bilderberg Sportlaan 1,6861 AG Oosterbeek 026 3332284 Postadres OVC 85 Postbus 76,6860 AB Oosterbeek Webside www.ovc85.nl

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie