11 december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.clarafabriciusschool.nl 11 december 2015"

Transcriptie

1 december december Schoolschaatsen voor groep 6, 7 en 8 16 december uur Kerstviering groep 5 t/m 8 17 december uur Kerstviering groep 1 t/m 4 18 december Kerstontbijt op school Schoolfruit Volgende week Volgende week krijgen de kinderen weer schoolfruit op dinsdag, woensdag en donderdag. Wat krijgen de kinderen aankomende week? Schoolschaatsen groep 6, 7 en 8 Op dinsdag 15 december gaan de kinderen van groep 6, 7 en 8 naar Elst om op de schaatsbaan voor het gemeentehuis te gaan schaatsen. De kinderen zullen rond uur met een bus van school worden opgehaald en zullen rond uur weer terug op school zijn. Alle kinderen zijn verplicht om handschoenen te dragen in verband met de veiligheid. Er mogen / kunnen ook nog hulpouders mee (Graag bij de leerkracht opgeven)! Om de kosten in de hand te houden willen wij de kinderen vragen om zelf schaatsen (geen noren!) mee te nemen. Als de kinderen zelf geen schaatsen hebben kunnen ze misschien schaatsen lenen van buren, familie of kennissen. Als dat niet gelukt is, zullen we schaatsen voor de kinderen huren. Geen kerstkaarten / verjaardagskaarten op school uitdelen Wij willen u vragen om geen kerstkaarten / verjaardagskaarten op school uit te delen. Wij vinden het voor kinderen die weinig / geen kerst- of verjaardagskaarten krijgen niet leuk. Alvast bedankt voor uw begrip.

2 Kerstvieringen bovenbouw 16 december / onderbouw - 17 december Op woensdag 16 december (groep 5 t/m 8) en donderdag 17 december (groep 1 /m 4) om uur hebben we kerstvieringen in de Protestantse kerk in Herveld-Zuid. De kerk zal beide keren om uur open gaan. Er mag niet op het terrein bij de kerk/belgrom geparkeerd worden. Wilt u uw kind(eren) voordat u de kerk binnenkomt bij u houden? Wij willen hiermee voorkomen dat de kinderen op het kerkhof lopen. Er is geen oppas voor de jongste kinderen, maar zou u goed willen nadenken of de jongste kinderen wel de hele kerstviering kunnen volhouden? Het zou namelijk niet fijn zijn voor de kinderen die de kerstviering hebben als de jongste kinderen dan storend zijn. Aan het eind van de vieringen zal er een collecte worden gehouden voor Humanity Nursery school in Farato, zodat Fabakary een nieuwe school kan bouwen. In de bijlage kunt u meer informatie, via de familie Bunt, vinden. Kerstontbijt - vrijdagochtend 18 december Vrijdagochtend 18 december krijgen de kinderen van de oudercommissie een kerstontbijt aangeboden. De kinderen krijgen een croissant, krentenbol, een mandarijn een bekertje sap en een zuurstokje. U kunt dan zelf inschatten of uw kind hier voldoende aan heeft. De kinderen krijgen dan ook een cadeau van de oudercommissie aangeboden. Creamiddag groep 3 en 4 Op donderdag 7-01, 14-01, 21-01, 28-01, 4-02 en van uur tot uur is er weer knutselen in groep 3/4. Wie doet er mee? Graag opgeven bij juf Annerie. De kinderen zullen er erg blij mee zijn! Alvast bedankt! Extra formatie - Groep 2 op maandag meer handen We zijn blij dat we vanaf januari 2016 iets meer formatie ter beschikking hebben. We gaan daarom op maandagmiddag groep 2 splitsen, zodat de groep kleiner wordt en daardoor meer begeleiding kan krijgen. Juf Hilda en juf Anne zullen de kinderen les gaan geven. De ouders van groep 2 ontvangen na deze Vrijdagsbrief de verdeling op maandagmiddag. Op de andere dagen blijven de groepen (1/2A juf Hilda en 1/2B juf Mariëtte) hetzelfde. Juf Anne is aanstaande maandagmiddag al in groep 2 aanwezig. De kinderen kunnen haar dan goed leren kennen. Afscheid meneer Arjin Aankomende vrijdag nemen we afscheid van meneer Arjin. Arjin Vette heeft de afgelopen 9 jaar als vrijwilliger op onze school gewerkt. Hij was voor ons erg belangrijk. Hij heeft o.a. het ICT-netwerk op onze school aangelegd, alle lampen in de klaslokalen vervangen, alle reparaties van materialen, ophangen van decorstukken van musicals en heeft tijdens de grote verbouwing in 2009 en echt heel veel technische klussen opgepakt. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Aanstaande vrijdag nemen we met de kinderen en leerkrachten afscheid. Hierbij willen Arjin hartelijk bedanken voor alles wat hij voor de school heeft gedaan!

3 Conciërge Iedere woensdag Misschien heeft u het al gezien, maar we hebben sinds een maand een conciërge op school. Marco Jansen uit Renkum helpt ons iedere woensdag met conciërgewerkzaamheden. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee! Marco is op de andere dagen van de week conciërge op de Beatrixschool in Renkum en Wolfheze. Wij wensen Marco een fijne tijd op onze school! Meester Fred - Na de kerstvakantie twee dagen per week afwezig Na de kerstvakantie zal meester Fred twee dagen per week afwezig zijn. Meester Fred gaat deze twee dagen naar een andere Triviumschool, De Hien in Dodewaard. Hij vervangt daar de directeur Hans Dikkenschei die afgelopen periode ziek was en nu met vervroegd pensioen gaat. De vervanging zal tot april/mei duren totdat er een nieuwe directeur is. Meester Fred zal daarom de komende maanden geen les in groep 4 geven, hij wordt vervangen door juf Kitty. Tijdens zijn afwezigheid is de leiding in handen van de bouwcoördinatoren juf Bernarda en juf Lizette. Juf Sandra Vanaf 11 januari weer op school Juf Sandra komt vanaf 11 januari weer op school. Ze komt dan terug van haar bevallings- en zwangerschapsverlof en gaat op maandag, dinsdag en woensdag in groep 5 les geven. Juf Kitty zal op woensdag 6 januari voor het laatst in groep 5 les geven. Gelukkig zien we juf Kitty ook daarna in groep 4! Wij wensen juf Sandra en juf Kitty een fijne tijd toe in groep 5 en 4! Onderzoek - Groep 5 t/m 8 De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 krijgen a.s. maandag een informatiebrief mee om deel te kunnen nemen aan een onderzoek van een student aan de Radboud Universiteit. Het onderzoek is voor de wetenschap erg belangrijk! Wij hopen dat u de tijd neemt om mee te doen. Gevraagd glazen potjes Groep 8 is op zoek naar glazen potjes. Juf Evelien wil ze graag hebben, zou u ze aan haar willen geven? Alvast bedankt! Ouderbijdrage Al betaald? Gelukkig hebben de meeste ouders de ouderbijdrage al betaald. We missen van enkele ouders nog de bijdrage. Zou u die z.s.m. aan de oudercommissie willen overmaken? Alvast bedankt! Aankomende week zijn jarig: Wij hopen dat jullie een fijne verjaardag hebben!

4 Bijbelverhalen De Bijbelverhalen die volgende week aan de beurt zijn: Jozef en Maria gaan naar Betlehem, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-15 De herders komen in de stal, Lucas 2:16-20 Zendingsgeld Deze week hebben we met elkaar 11,05 gespaard. Bedankt voor uw gift. De adoptiekinderen worden op deze manier goed geholpen! Het totaalbedrag voor het schooljaar is geworden 143,85 In de bijlage: Humanity Nursery school in Farato verslag van familie Bunt Gemeente Overbetuwe Getuige van vuurwerkvandalisme? Vandaag is meegekomen: Groep 8 - VO gids Rivierenland Groep 8 Vuurwerkbril en informatie over vuurwerkvandalisme (Groep 7 a.s. maandag) Wij wensen u een fijn weekend toe! Het team.

5 Humanity Nursery school in Farato verslag van familie Bunt Ruim 2 jaar geleden hebben wij Fabakary Saidykhan uit Gambia leren kennen en in die 2 jaar is hij gevoelsmatig familie van ons geworden. Hieronder leggen wij jullie graag uit waarom wij zijn werk zo n warm hart toedragen en waar het geld dat wij voor zijn project inzamelen aan besteed wordt. Fabakary is werkzaam als hoofd autotechniek op technische hogeschool, voor Gambiaanse normen is dat een goede baan. Naast dit werk is hij zo n 5 jaar geleden in zijn eigen compound een kleuterschool begonnen. Dat bekostigt hij van inkomen uit het repareren van auto s, maar grotendeels van z n salaris. (Is nog geen per maand) Daardoor krijgen de allerarmste kinderen uit zijn buurt een kans om op z'n school les te krijgen. Deze kinderen krijgen tevens 1x per dag eten op school. De meeste van deze kinderen komen zonder ontbijt op school. Hij hanteert bepaalde eisen voordat kinderen worden toegelaten op zijn school. Zo kijkt hij naar de woonsituatie; zijn het geen gebroken gezinnen, is er een normale gezinssituatie Aangezien de ouders geen schoolgeld kunnen betalen moet Fabakary er ook zeker van zijn dat de ouders en de kinderen van goede wil zijn en hun kind voldoende discipline willen meegeven. Ze krijgen een schooluniform aan en dat moet iedere dag schoon zijn, ze moeten korte haren hebben en bij de meisjes zijn ingevlochten. Daarnaast moeten ze schoenen of sandalen aan. Ze zijn verplicht om iedere dag naar school te komen. Als een kind afwezig is, gaat 1 van de leraren kijken wat er aan de hand is. Is er geen gegronde reden dat het kind niet op school is dan kan het de toegang (dus de kans op de toekomst) ontzegd worden. De meeste van de onderwijzers op school hebben zelf geen ouders meer of die wonen in het binnenland waar nog meer armoede is. Ze wonen al van kinds af aan bij Fabakary en zijn op zijn kosten naar school gegaan en bij hem opgegroeid. Ze volgen nu om beurten een opleiding tot onderwijzer om zo meer kinderen een betere toekomst te kunnen bieden. Ze ontvangen hiervoor geen salaris maar hebben wel voedsel, onderdak en een kans op een betere toekomst. Fabakary doet dit alles op eigen initiatief en hij ontvangt geen subsidie van de overheid. Enkele kinderen van de school worden door Nederlanders gesponsord, dat willen we uiteraard alleen maar stimuleren. Wij zijn zelf al diverse malen in Gambia geweest en zijn gegrepen door de hartelijkheid, vrolijkheid en gastvrijheid van haar bewoners. Wij hebben daar inmiddels een dubbel huis gebouwd, een deel voor Fabarakary en zijn gezin en het andere deel voor de verhuur. De opbrengst van de verhuur komt volledig ten goede van het schoolproject. Zo hopen wij ook voor de toekomst nog diverse projecten te realiseren die ten goede komen van de school en de kinderen. Binnen enkele weken hopen we te starten met de bouw van een nieuwe school omdat het huidige onderkomen te klein wordt. De resultaten van de school zijn zo positief dat de aanvragen van nieuwe leerlingen alleen maar toenemen. We weten uit eigen ervaring dat bouwen een iets ander begrip is dan in Nederland. Alles wordt handmatig gedaan; van het graven van de fundering tot het maken van de stenen. Maar zoals

6 u ziet is het met het huis ook gelukt en zal het met de school ook gaan lukken. De Clara Fabriciusschool heeft al diverse schoolspullen gedoneerd zoals meubilair,schoolborden, papier en beamers. Wij merken aan onze eigen kinderen dat ook zij het erg naar hun zin hebben in Gambia. De luxe daar is niet te vergelijken met de luxe hier. Er zijn minder prikkels van telefoon, social media en clubs. Daarnaast zien en ervaren zij dat er elders op de wereld zoveel armoede is en dat verbreed hun blik. We zijn met Fabakary de binnenlanden in geweest en hebben met eigen ogen gezien dat de armoede daar nog groter is. Je ziet op tv beelden van lemen hutjes zonder enige vorm van comfort. Als je met eigen ogen ziet hoe dat is en daarnaast de vrolijkheid van de mensen ziet, raakt je dat met heel je hart. Zoals u uit dit alles kunt opmaken hebben wij een diep respect voor Fabakary. Hij geeft zelf aan dat hij zonder de kracht van God en de support van zijn ouders nooit had kunnen bereiken wat hij nu heeft. Zijn moeder woont bij hem je voelt de warme band en de trots van haar en haar zoon. Ook woont zijn jongere broer bij hem die beetje z'n rechterhand is. Fabakary heeft gestudeerd in Duitsland en tijdens zijn studie bij DAF in Eindhoven stage gelopen, hieruit blijkt hoe groot zijn doorzettingsvermogen is. Dit is voor iemand uit een dergelijk arm land normaal nauwelijks haalbaar. Wij laten hem 1 of 2 x per jaar overkomen naar Nederland. Dat verrijkt enorm z'n leven. Hij ziet veel en haalt heel veel goede ideeën van de Clara Fabriciusschool die hij kan toepassen bij zijn eigen school. Hij gaat samen met Jan

7 Willem en Thijmen naar school en de kinderen kennen hem onderhand allemaal. Het is heel mooi om te zien hoe blij en dankbaar hij dan uit school komt. Zo zie je hoe blij je iemand kunt maken met voor ons zulke normale dingen. Ons nieuwe doel is om schoolmeubilair te verzamelen en op transport te zetten voor de basisscholen die onder het ministerie vallen (het Gambiaanse Ministerie van Onderwijs heeft ons dit gevraagd). Dit is tevens een manier om de school van Fabakary geregistreerd te krijgen. Dat zou betekenen dat het ministerie het salaris van de onderwijzers zou betalen. U zult begrijpen dat dat een enorm positieve ontwikkeling zou betekenen. Daarnaast wil hij straks de lege klasjes in zijn huidige compound gaan gebruiken als kippenhok. Dat zou meer voedsel en inkomen genereren; de eieren en het kippenvlees kunnen worden verkocht en voor de maaltijden worden gebruikt. We zijn ook bezig geweest om groentetuin te gaan ontwikkelen. De kennis over de plantverzorging brengen wij aan het gezin van Fabakary over, zodat ook zij straks deze kennis kunnen doorgeven. De groente groeit tot nog toe goed; een zaadje van een broccoli staat 2 dagen later boven de grond. Conclusie: Er is nog veel geld nodig om deze kinderen iedere dag te voorzien van voedsel en onderwijs. We zijn op de goede weg maar hebben nog veel plannen waar we alle steun en financiële hulp bij kunnen gebruiken. Het geld komt rechtstreeks ten goede aan het kind, zonder tussenkomst van allerlei instanties. We blijven de ontwikkelingen volgen om nieuwe kansen te creëren. Je kunt voor 100,00 per jaar al een kindje sponsoren op de HUMANITY nursery school in Farato. Maar uiteraard zijn ook alle (kleine) bedragen welkom. We kunnen niet genoeg benadrukken dat het een verrijking is om een kind een kans te geven op een betere toekomst. Goed onderwijs is de basis om een land hogerop te helpen. Voor ons zo vanzelf sprekend maar voor hun, afhankelijk of iemand je die gelegenheid biedt.

8

9

15 december 2017

15 december 2017 1377 www.clarafabriciusschool.nl 15 december 2017 19 december Schoolschaatsen groep 6, 7 en 8. Vóór 8.25 uur op school zijn. 20 december 19.00 uur: kerstviering groep 5 t/m 8 in de kerk. 21 december 19.00

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 16 september 2016

Vrijdagsbrief.  16 september 2016 Vrijdagsbrief 1321 www.clarafabriciusschool.nl 16 september 2016 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest 19-22 september Juf Mariëtte afwezig, juf Mirjam vervangt 22 september Groep 7 & 8 gastles politie

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

8 december 2017

8 december 2017 1376 www.clarafabriciusschool.nl 8 december 2017 12 december STAKING! Kinderen kunnen die dag niet naar school. 15 december Groep 1 en 2 Gymclinic GVHA 19 december Schoolschaatsen groep 6, 7 en 8. Vóór

Nadere informatie

19 januari 2018

19 januari 2018 1380 www.clarafabriciusschool.nl 19 januari 2018 15 januari Inlogcode schoolfotograaf komt mee 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

8 september 2017

8 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 8 september 2017 11 september Informatieavond (voor tijden zie hieronder) 12 september Juf Evelien cursus rekencoördinator juf Miriam vervangt 12 september Juf Sandra cursus

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

24 november 2017

24 november 2017 1374 www.clarafabriciusschool.nl 24 november 2017 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep 7 & 8 Nieuwe leerlingen - Welkom Nine Nillisen en Femke en Daan van Eldik Deze week hebben

Nadere informatie

29 maart 2019

29 maart 2019 1431 www.clarafabriciusschool.nl 29 maart 2019 2 april Juf Anne taakdag, juf Francien vervangt 3 april De grote rekendag 4 april Groep 7 verkeersexamen theorie. 4 en 5 april Meester Fred afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 27 januari 2017

Vrijdagsbrief.  27 januari 2017 Vrijdagsbrief 1338 www.clarafabriciusschool.nl 27 januari 2017 4 februari Groep 7 en 8 Schoolvolleybaltoernooi (meer info volgt z.s.m.) 8/9 februari Oudergesprekken groep 3 en 8 12 februari 10.00 uur Schoolgezinsdienst

Nadere informatie

21 december 2018

21 december 2018 1419 www.clarafabriciusschool.nl 21 december 2018 21 december 14.30 uur Start kerstvakantie 07 januari 1 e schooldag in 2019 07 januari Luizencontrole Afscheid Ard en Colinda Succes op de nieuwe school

Nadere informatie

13 november 2015

13 november 2015 1287 www.clarafabriciusschool.nl 13 november 2015 16 november Schoen mee naar school (alle groepen) 19 november Oudergesprekken 23 november Kledingactie Reshare 23 november Oudergesprekken Schoolfruit

Nadere informatie

17 november 2017

17 november 2017 1373 www.clarafabriciusschool.nl 17 november 2017 21 en 23 november Oudergesprekken groep 1 t/m 8 24 november 8.45 uur - Podiumochtend groep 5/7 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

31 augustus 2018

31 augustus 2018 1404 www.clarafabriciusschool.nl 31 augustus 2018 3 september Zit met Pit Groep 5 6 september 9.30 uur ± 11.30 uur - Wensambulance op school 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop

Nadere informatie

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee Vrijdagsbrief 1319 www.clarafabriciusschool.nl 2 september 2016 12 september Informatieavond! 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest (Hulp gevraagd!) Nieuw schooljaar Deze week zijn alle kinderen

Nadere informatie

1 december 2017

1 december 2017 1375 www.clarafabriciusschool.nl 1 december 2017 5 december Sinterklaas op de Clara Timo Zoon van Juf Evelien en Kevin geboren Afgelopen zondag is juf Evelien van een zoon bevallen, hij heet Timo. Wij

Nadere informatie

14 juni 2019

14 juni 2019 1440 www.clarafabriciusschool.nl 14 juni 2019 17 juni Schoolreis 18 juni Alle kinderen vrij i.v.m studiedag 20 juni Ruilmiddag Intocht avondvierdaagse Het is alweer de laatste avond van de avondvierdaagse.

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

15 september 2017

15 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 15 september 2017 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Nieuwe leerling - Welkom Bente Tijssen Bente Tijssen is afgelopen week in groep 1/2 A bij juf José en juf

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

1 september 2017

1 september 2017 1363 www.clarafabriciusschool.nl 1 september 2017 6 september Ontruimingsoefening 11 september Informatieavond 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Welkom Lotte, Fréderique, Noud, Jelle, Lizzy,

Nadere informatie

10 november 2017

10 november 2017 1372 www.clarafabriciusschool.nl 10 november 2017 6/7-13 november Inplannen oudergesprekken 15 november Start schoolfruit: 20 weken op woensdag, donderdag en vrijdag 16 november Onderwijsinspectie op school

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

6 september 2019

6 september 2019 1447 www.clarafabriciusschool.nl 6 september 2019 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest 10 september Voorstelling Mad Science Startfeest Oranje Omdat het Nederlands elftal vanavond om 21.00 uur

Nadere informatie

19 februari 2016

19 februari 2016 1298 www.clarafabriciusschool.nl 19 februari 2016 19 februari De kinderen krijgen hun rapport mee naar huis 25 februari Groep 6 gaat naar Geofort in Herwijnen 6 maart Schoolgezinsdienst in de kerk te Herveld

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

24 mei 2017

24 mei 2017 1355 www.clarafabriciusschool.nl 24 mei 2017 3 juni Laatste dag om het schoolreisje te betalen 5 juni 2 e Pinksterdag, alle kinderen zijn vrij 6 juni Podiumochtend groep 3 8 juni Juf Sanne voor het laatst

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

23 augustus 2019

23 augustus 2019 1445 www.clarafabriciusschool.nl 23 augustus 2019 27 augustus Schoolfotograaf 29 augustus 13.00 14.00 uur schoolvoorstelling Wereldfeest 29 augustus 14.30 uur Afscheidsreceptie juf Bernarda 30 augustus

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

6 juli 2018

6 juli 2018 1401 www.clarafabriciusschool.nl 6 juli 2018 6 juli 11.45 uur Start zomervakantie 20 augustus 1 e schooldag 2018-2019 20 augustus Luizencontrole 7 september Startfeest Afscheidsdienst Jesse Doornebal Morgen

Nadere informatie

16 maart 2018

16 maart 2018 1387 www.clarafabriciusschool.nl 16 maart 2018 19 maart 2 e les schooltennis groep 3 en 4 19 maart Juf Berrnarda groep 5/7, juf Anne heeft andere taken 22 maart Juf Anne heeft cursus als er een invaller

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

31 maart 2017

31 maart 2017 1347 www.clarafabriciusschool.nl 31 maart 2017 5 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7 6 april Verkeersexamen groep 7 Oudergesprekken Aanstaande woensdag 5 april en maandag 10 april zijn de oudergesprekken

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

15 juni 2018

15 juni 2018 1398 www.clarafabriciusschool.nl 15 juni 2018 18 juni Schoolreisje, groep 1 t/m 6 mogen om 9.00 uur op school komen 18 juni Kledinginzameling (naast poort onderbouw tot 9.00 uur) 18 juni Groep 7 krijgt

Nadere informatie

22 februari 2019

22 februari 2019 1427 www.clarafabriciusschool.nl 22 februari 2019 28 februari Groep 7 Musical Hair op het HPC 01 maart Groep 6/7 - Bureau Halt geeft voorlichting over online veiligheid 01 maart Start voorjaarsvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Vrijdagsbrief 1311 www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Juf/meesterdag Afgelopen woensdag hebben we juf/meesterdag gevierd. Het

Nadere informatie

7 april 2017

7 april 2017 1348 www.clarafabriciusschool.nl 7 april 2017 10 april 2 e ronde oudergesprekken groep 1 t/m 7 10 april Schooltennistoernooi groep 3 en 4 10 april Fiets mee i.v.m. fietscontrole groep 7 12 april Voetbaltoernooi

Nadere informatie

15 januari 2016

15 januari 2016 1294 www.clarafabriciusschool.nl 15 januari 2016 20 januari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 23 januari Volleybaltoernooi groep 7 en 8 27 januari Minilessen groep 8 op het HPC Studiedag Aanstaande woensdag

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 20 januari 2017

Vrijdagsbrief.  20 januari 2017 Vrijdagsbrief 1337 www.clarafabriciusschool.nl 20 januari 2017 23 januari Juf Leoni vervangt groep 5/7, juf Anne heeft andere werkzaamheden 24 januari Groep 8 volgt minilessen op het HPC 25 januari Groep

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 9 oktober 2015

www.clarafabriciusschool.nl 9 oktober 2015 1283 www.clarafabriciusschool.nl 9 oktober 2015 13 oktober Groep 8 - Voorlichting bureau Halt 15 oktober 14.30 uur 15.00 Kijkmiddag museum (kleuter)hal 17 oktober 9.00 uur 12.00 uur Tuinochtend Juf Sandra

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Kerstprogramma. op donderdag17 december. 17.00-17.45 uur: Kerstmarkt

Kerstprogramma. op donderdag17 december. 17.00-17.45 uur: Kerstmarkt 2015-2016 nummer 5, 7 december 2015 Verder heeft juf Charlena de Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Een nieuwsbrief met voornamelijk mededelingen over de kerstmarkt en kerstviering. Aan het eind van deze

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Schooljaar 2013-2014 Datum 19 december 2013 Op de kalender Vrijdag 20 december Begin Kerstvakantie Maandag 6 januari 2014 Studiedag team Dinsdag 7 januari Eerste

Nadere informatie

8 juni 2018

8 juni 2018 1397 www.clarafabriciusschool.nl 8 juni 2018 14 juni Ruilmiddag 18 juni Schoolreisje, groep 1 t/m 6 mogen om 9.00 uur op school komen 18 juni Kledinginzameling Juffen- en meesterdag Bedankt! Hierbij willen

Nadere informatie

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 Donderdagsbrief 1264 www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 3 t/m 7 april Paasvakantie (ook vrijdag en dinsdag vrij!) 9 + 13 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7, uitnodiging heeft u vorige week ontvangen

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later!

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later! Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 6, 2014-2015 6 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? In

Nadere informatie

22 maart 2019

22 maart 2019 1430 www.clarafabriciusschool.nl 22 maart 2019 25 maart Tennisclinic groep 3 en 4/6 op de tennisbaan 26 maart Juf Sandra s ochtends afwezig, juf Miriam vervangt 26 maart Juf Sandra neemt s middags afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Wij en de leerlingen zullen hen gaan missen en willen hen bedanken voor hun grote betrokkenheid bij de leerlingen, ouders en collegiale inzet.

Wij en de leerlingen zullen hen gaan missen en willen hen bedanken voor hun grote betrokkenheid bij de leerlingen, ouders en collegiale inzet. Juni 2014 Nieuws uit het team: Wij en de leerlingen zullen hen gaan missen en willen hen bedanken voor hun grote betrokkenheid bij de leerlingen, ouders en collegiale inzet. Ook willen wij alle stagiaire

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 13 januari januari uur Kijkmiddag

Vrijdagsbrief.  13 januari januari uur Kijkmiddag Vrijdagsbrief 1336 www.clarafabriciusschool.nl 13 januari 2017 17 januari 14.30 15.00 uur Kijkmiddag Kijkmiddag 17 januari Op dinsdag 17 januari is er weer tussen 14.30 uur en 15.00 uur kijkmiddag. De

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

schoolnieuwsbrief oktober 2018

schoolnieuwsbrief oktober 2018 schoolnieuwsbrief oktober 2018 Slangenburg 3 4385 HT Vlissingen 0118 490330 omnibus@archipelscholen.com https://de-omnibus.com https://de-omnibus-com.isy-school.nl Data 26 september start Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie