A New Street Movement. street-triple.triumphmotorcycles.com

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A New Street Movement. street-triple.triumphmotorcycles.com"

Transcriptie

1 WELKOM BIJ DE NIEUWE STRAATBELEVING De Triumph Street Triple en de Street Triple R worden geroemd om hun uitmuntende prestaties, het onmiskenbare uiterlijk en een geheel eigen karakter. Alleen een verstokte perfectionist zou proberen deze beroemde allrounder nog te verbeteren. En dat is precies wat wij hebben gedaan. Eigenlijk is het een totaal nieuwe motorfiets geworden opnieuw ontdekt en opnieuw ontwikkeld, voor de meest uitdagende en opwindende rijbeleving. Met de geheel nieuwe Triumph Street Triple en Street Triple R wordt een gewoon ritje een buitengewone rijervaring. En meer. Het nieuwe chassis is dynamischer, waardoor u wendbaarder bent en nauwkeuriger stuurt, terwijl de motorfiets aan de weg gekleefd blijft. Door de verbeterde gewichtsverdeling en geometrie wordt een atletisch en responsief rijgedrag behaald, of u nu op de weg rijdt of op het circuit. En met zijn strakke straatuiterlijk en de openliggende motor is het een echte rijdersmotor. De nieuwe uitlaatdemper is lager op het chassis geplaatst. Dankzij het lager geplaatste zwaartepunt zijn het rijgedrag en de responsiviteit verbeterd. Doordat hij 6 kg lichter is dan het voorgaande model en zijn gewicht optimaal rondom het midden van de motor is verdeeld, stuurt de motorfiets vloeiend en precies en is hij opwindender. Geen uitdaging is te groot; denk het, en de motor reageert. Het hart van de Street Triple en de Street Triple R is de ronkende driecilinder Triumph-motor. Het koppel en het geluid van de vloeistofgekoelde 12-kleps triple, gecombineerd met een zestraps close ratio-versnellingsbak, geven u de drive om vlot weg te trekken uit bochten. En de krachtige, lineaire koppelcurve zorgt voor moeiteloze prestaties in elke versnelling. Een gemiddeld ritje op de nieuwe Triumph Street Triple bestaat niet; dit is een geheel nieuwe straatbeleving. Beleef het.

2 BELANGRIJKSTE KENMERKEN DYNAMISCH CHASSIS: Alles bepalend aan de nieuwe agressieve uitstraling van de Street Triple en Street Triple R is het volledig nieuwe frame. Onderdeel hiervan is een onder hoge druk spuitgegoten achtersubframe, dat een hogere stijfheid biedt. Het chassis is niet alleen uiterst sterk en strak vormgegeven, het is ook nog eens zeer geavanceerd. Ontwikkeld voor een optimale dynamiek, wendbaarheid en hoog rijplezier, geeft het lichtgewicht ontwerp en het laag geplaatste zwaartepunt u de stabiliteit en het vertrouwen voor een ongeëvenaarde rijervaring. En met de verstelbare voorvorken, een RSU met afstelmogelijkheid voor zowel voorbelasting als demping en Nissin radiaalremmen met 4 zuigers, haalt de Street Triple R het onderste uit de kan. LAAG GEPLAATSTE UITLAAT: De Street Triple en de Street Triple R zijn uitgerust met een laag gemonteerd, roestvaststalen 3-op- 1 uitlaatsysteem met een lage, eenzijdige demper. Door dit nieuwe ontwerp wordt het zwaartepunt verlaagd, wat een uitzonderlijke wendbaarheid en opwindende rijervaring oplevert. SCHAKELBARE ABS: Wanneer u met vertrouwen remt, kunt u elke onverwachte situatie aan. Optioneel op de Street Triple en standaard op de Street Triple R zijn moderne antiblokkeerremmen die zelfs de zwaarste remacties aankunnen. En omdat het ABS-systeem schakelbaar is, kunt u deze zo nodig via de instrumentengroep uitschakelen - de eerstvolgende keer dat de motor wordt gestart, wordt het systeem automatisch weer ingeschakeld. 675 TRIPLE-MOTOR: Het hart van de Triumph Street Triple en de Street Triple R is de vloeistofgekoelde triple van 675 cc, standaard uitgevoerd met een startonderbreker voor extra veiligheid. Bij toerentallen tot rpm levert de motor uitstekende prestaties, bij het onmiskenbare, unieke geluid van een Triumph-triple. Door de combinatie van het hoge koppel bij een laag toerental en de topprestaties bij hoog toerental, geeft de triple-motor duidelijk blijk van zijn atletische natuur. STYLING: Met zijn strakke straatuiterlijk, openliggende motor, karakteristieke dubbele koplampen en laag gemonteerde demper is dit een pure rijdersmotor. Het verrassende nieuwe wielontwerp verlaagt het onafgeveerde gewicht, waardoor de dynamiek en wendbaarheid worden verbeterd. De geheel nieuwe Street Triple is verkrijgbaar in de kleuren Phantom Black, Crystal White en Caribbean Blue. En voor een nog sportievere look is de Street Triple R verkrijgbaar in de kleuren Phantom Black, Crystal White en Matt Graphite. Deze kleuren worden versterkt door het rode subframe, de rode radiateurkappen en de rode pennenstreken die de wielen accentueren.

3 ACCESSOIRES BELLY PAN: Geeft nog meer karakter aan de Street Triple en de Street Triple R. Deze uit vier delen gevormde belly pan is speciaal ontwikkeld om het strakke uiterlijk van de Street Triple nog eens te accentueren. Gemaakt van duurzaam, zeer impactbestendig ABS, kan deze belly pan zowel worden gemonteerd op motoren met standaard uitlaat als op motoren met het Arrow 3-op-1 uitlaatsysteem. FLY-SCREEN: Het spuitgegoten fly-screen zorgt voor een verbeterde windbescherming zonder onnodig veel massa toe te voegen aan het afgeslankte straatuiterlijk van de Street Triple en Street Triple R. Om een echte aanvulling te vormen op de Street Triple's agressieve lijnen is het fly-screen beschikbaar in alle 2013 kleuropties. CNC-BEWERKTE REMRESERVOIRS: Gemaakt van aluminium (6061-T6) geven deze geanodiseerde, zwarte remreservoirs de Street Triple en de Street Triple R hun finishing touch. Met hun lasergegraveerd merkteken en gekarteld deksel vervangen zij de plastic uitvoeringen van de reservoirs en vormen zo een passende aanvulling op de CNC-bewerkte rem- en koppelingshendels en overige machinaal gefabriceerde Triumph-onderdelen. ZWARTE ALUMINIUM BOBBINS VOOR PADDOCK STAND: Met de zwart gelakte en van het Triumph-logo voorziene bobbins voor de paddock stand is uw Triumph helemaal klaar voor race- en circuitdagen. Deze onderdelen zijn uiterst nauwkeurig gefabriceerd uit acetaal voor hoge duurzaamheid. Daarnaast zijn zij voorzien van gedraaide aluminium aanslagbussen. BEWAKINGSSYSTEEM BANDENSPANNING (TPMS): U beleeft nog meer rijplezier als u ervan op aan kunt dat de bandenspanning altijd optimaal is. Optionele bandenspanningssensoren voor de Street Triple en de Street Triple R geven de actuele bandenspanning voor en achter weer op de instrumentengroep. Automatische waarschuwingsmeldingen laten de rijder direct weten wanneer de bandenspanning onder het optimale niveau daalt. TRIUMPH FRAMEBESCHERMERS: De Street Triple en de Street Triple R hebben niet alleen een stoer imago, maar zij kunnen daarbij worden voorzien van sterke, gevormde nylon framebeschermers, die de motorfiets beschermen tegen structurele schade als gevolg van een val. De Street Triple is het eerste model in de Triumph-reeks dat de mogelijkheid heeft dit type framebescherming te monteren. Uitvoerig getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Er bestaat geen alternatief voor originele Triumph-techniek. Daarnaast zijn er schermkappen beschikbaar voor de motor en de vooras.

4 KLEDING TEMPEST JACK: Met een buitenjack van 500D Cordura -materiaal en een water- en winddichte, ademende TriTex Z-liner-voering. Dit praktische, comfortabele jack is een onmisbaar kledingsstuk. Het jack is voorzien van Knox -beschermers met CE-keurmerk voor schouders, ellebogen en rug en heeft een uitneembare thermische voering, AirFlow-ritsventilatie, 3M reflecterend zilveren opdruk en sport script-logo. MOTEGI JEANS: Ontworpen uit een combinatie van 600D Polycordura en 500D stretch Cordura zijn deze veelzijdige jeans de ideale kledij uit het oogpunt van functionaliteit en stijl. Ze zijn voorzien van subtiele Triumph motorcycle branding en kunnen met elk jack uit het Triumph-assortiment worden samengeritst. Daarnaast zijn ze voorzien van hightechfuncties zoals afneembare Knox -kniebeschermers met CE-keurmerk, verwijderbare thermische, gewatteerde voering, 3M antraciete, reflecterende opdruk en TriTex water- en winddichte, ademende Z-liner-voering. Verkrijgbaar vanaf februari TRI-CLIMATE-HANDSCHOENEN: Deze waterdichte TriTex-handschoen met Outlast -technologie voor temperatuurregulering en MC Fit-systeem, houden uw handen warm en droog, terwijl de Superfabric -panelen weerstand bieden tegen stoten en slijten. De inwendige cuff guard-manchetten maken het mogelijk de handschoenen zowel over als onder het jack te dragen, voor maximale bescherming tegen het weer. Tot de extra functies behoren de rip-stop buitenstof en de leren palmconstructie en de TriTex water- en winddichte ademende Z-liner-voering. AS3-LAARS: Touringlaars van hoge kwaliteit in waterbestendig bovenleer met Gore-Tex water- en winddichte ademende voering. Deze laarzen bieden optimale bescherming en comfort. Dankzij de ritssluitingen zijn de laarzen snel en eenvoudig aan en uit te trekken. Tot de veiligheidsfuncties behoren inwendige gevormde plastic scheenplaten, inwendige hak- en teenbescherming en 3M reflecterende inzetstukken - allemaal met CE-keurmerk.

5 SPECIFICATIONS - STREET TRIPLE & STREET TRIPLE R ENGINE AND TRANSMISSION Type Liquid-cooled, 12 valve, DOHC, in-line 3-cylinder Capacity 675cc Bore/Stroke 74 x 52.3mm Fuel System Multipoint sequential electronic fuel injection with SAI Exhaust Stainless steel 3 into 1 exhaust system low single sided stainless steel silencer Final Drive O ring chain Clutch Wet, multi-plate Gearbox 6-speed, close ratio Oil Capacity 3.5 litres (0.9 US gals) CHASSIS, RUNNING GEAR AND DISPLAYS Frame Aluminium beam twin-spar Swingarm Twin-sided, cast aluminium alloy Wheels Cast aluminium alloy 5-spoke 17 x 3.5in Cast aluminium alloy 5-spoke 17 x 5.5in Tyres 120/70 ZR17 180/55 ZR17 Suspension Kayaba 41mm upside down forks 110mm travel. Kayaba 41mm upside down forks with adjustable preload, rebound and compression damping, 115mm travel Kayaba monoshock with 125mm rear wheel travel. Kayaba monoshock with piggy back reservoir adjustable for rebound and compression damping, 135mm rear wheel travel Twin 310mm floating discs, Nissin 2-piston sliding calipers (Switchable ABS model available). Brakes Twin 310mm floating discs. Nissin 4-piston radial calipers.(switchable ABS model available) Single 220mm disc, Brembo single piston caliper. (Switchable ABS model available) Brake Master Cylinder Nissin integrated reservoir master cylinder 14mm diameter. Nissin radial master cylinder 19mm diameter Instrument Display/Functions LCD multi-functional instrument pack with digital speedometer, fuel gauge, trip computer, analogue tachometer, lap timer, gear position indicator, programmable gear change lights, clock, TPMS ready and switchable ABS (where fitted). DIMENSIONS AND CAPACITIES Length 2055mm (80.8in) Width 740mm (29.1in) Height without mirrors 1060mm (41.7in) 1110mm (43.7in) Seat Height 800mm (31.5in) 820mm (32.3in) Wheelbase 1410mm (55.5in) Rake/Trail 24.1 /99.6mm 23.4º/95.0mm Fuel Tank Capacity 17.4 litres (4.6 US gals) Wet Weight (ready to ride) 183kg (403lbs) PERFORMANCE (Measured at crankshaft to 95/1/EC) Maximum Power 106PS / 105bhp / 11850rpm Maximum Torque 68Nm / 9750rpm Facts and figures in silver are bespoke to the Street Triple R Model Only

6 ONS WERK GAAT VERDER DAN DE HEKKEN ROND ONZE FABRIEK We zijn trots op de motoren die wij produceren. We zijn trots op de materialen die we gebruiken en de mensen die onze ideeën tot realiteit maken. Wij zien het zo: Als iets niet aan onze strenge eisen voldoet dan plakken wij onze naam er niet op. We testen ieder onderdeel in de meest extreme omstandigheden. Ieder onderdeel en elke accessoire ondergaat een serie testen die verder gaan dan wat men in de werkelijkheid kan verwachten. Extreem heet of Ijskoud, met of zonder bijrijder, wij testen alles tot het uiterste om u het beste te kunnen leveren. Hierdoor staan wij volledig achter onze producten en kunnen wij u op een nieuwe Triumph en de accessoires een fabrieksgarantie van 2 jaar bieden, ongeacht het aantal verreden kilometres. Daarnaast geven we ook 12 maanden garantie op vervangingsonderdelen. Onze service is een van de meest efficiente in de markt we leveren zelfs nog onderdelen voor motoren uit Wanneer je het beste wilt voor je motor, dan gerbruik je de originele Triumph onderdelen. En met Castrol als officieel partner voor onze olie, bent u verzekerd van de beste zorg voor uw Triumph. Alle getoonde modellen zijn voorzien van accessoires. De getoonde Street Triple heeft een Fly Screen. De Street Triple R heeft een Fly Screen, Belly Pan, Rem reservoirs, Paddock Stand Bobbins, TPMS en Frame bescherming.

STREET TRIPLE STREET TRIPLE R

STREET TRIPLE STREET TRIPLE R ROADSTER STREET TRIPLE STREET TRIPLE R triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE 675 Triple-motor Het hart van de Triumph Street Triple en de Street Triple R is de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer.

De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer. De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer. 2016 TIGER SPORT TIGER SPORT 13.680,00 Karaktervolle 1050cc

Nadere informatie

Accessible road and adventure riding for all riders.

Accessible road and adventure riding for all riders. Accessible road and adventure riding for all riders. 2016 TIGER 800 TIGER 800 XR 11.500,00 TIGER 800 XRX 12.700,00 TIGER 800 XRT 14.100,00 Standaard uitrusting Verstelbare koppelings en remhendels Verstelbaar

Nadere informatie

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF ERVAAR DE VRIJHEID ZELF 2016 STREET TRIPLE STREET TRIPLE 9.590,00 STREET TRIPLE R 10.590,00 STREET TRIPLE RX 11.090,00 Standaard uitrusting ABS Adjustable suspension Startonderbreker Programmable rev lights

Nadere informatie

Dominantie met verschil

Dominantie met verschil Dominantie met verschil 2016 THUNDERBIRD THUNDERBIRD COMMANDER 19.590,00 ABS Adjustable suspension Belt drive voetsteunen Startonderbreker Showa forks and rear shocks THUNDERBIRD LT 20.990,00 THUNDERBIRD

Nadere informatie

Een toegankelijke alleskunner voor iedere motorrijder.

Een toegankelijke alleskunner voor iedere motorrijder. Een toegankelijke alleskunner voor iedere motorrijder. 2016 TIGER 800 SERIE TIGER 800 XR 12.200,00 TIGER 800 XRX 13.400,00 TIGER 800 XRX LOW 13.400,00 Standaard uitrusting Distinctive 800cc three cylinder

Nadere informatie

SPEED TRIPLE SPEED TRIPLE R

SPEED TRIPLE SPEED TRIPLE R ROADSTER SPEED TRIPLE SPEED TRIPLE R triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De Speed Triple wordt aangedreven door de legendarische 1.050 cc-driecilinder van Triumph, die maar

Nadere informatie

Geloof in het ongelooflijke

Geloof in het ongelooflijke Geloof in het ongelooflijke 2016 ROCKET III ROCKET III ROADSTER 20.090,00 ABS Four piston Nissin calipers Shaft drive ROCKET III ROADSTER Met 's werelds zwaarste motor voor een productiemotorfiets, bouwt

Nadere informatie

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan.

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan. Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan. 2016 TIGER SPORT TIGER SPORT 14.190,00 Startonderbreker Uitschakelbare ABS Bandspanningscontrolesysteem (TPMS) Wheel pin stripes TIGER SPORT Soms heeft

Nadere informatie

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER 2016 TIGER EXPLORER TIGER EXPLORER 17.190,00 TIGER EXPLORER XC 18.290,00 Standaard uitrusting Verstelbaar stuur Instelbaar scherm Verstelbare zithoogte Automatisch uitschakelende

Nadere informatie

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be ADVENTURE & TOURING SPRINT GT triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De Sprint GT wordt aangedreven door een 130pk-versie van de befaamde 1.055 cc-driecilinder van Triumph

Nadere informatie

PERSBERICHT. NIEUW: Triumph Tiger 800 XRT en XCA

PERSBERICHT. NIEUW: Triumph Tiger 800 XRT en XCA PERSBERICHT NIEUW: Triumph Tiger 800 XRT en XCA De Tiger 800-range wordt aan de bovenzijde aangevuld met de XCA en XRT, die de lat van het adventure-segment nog een stuk hoger leggen. De XRT sluit nog

Nadere informatie

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISER America triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE 865CC-MOTOR De luchtgekoelde, parallelle DOHC-tweecilinder met een ontstekingsinterval van 270 graden van de America levert

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

KIES UW MAAT. Copyright 2016 AJP Motos - Alle rechten voorbehouden

KIES UW MAAT. Copyright 2016 AJP Motos - Alle rechten voorbehouden MODELLENGAMMA KIES UW MAAT Copyright 2016 AJP Motos - Alle rechten voorbehouden 01 SOFT BIKES TUFF RIDERS 02 Compact, licht, gemakkelijk in gebruik, en belangrijk, betaalbaar. Dit is de PR3, ons laagste

Nadere informatie

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISER Speedmaster triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor Het hart van de Speedmaster is de befaamde, parallelle tweecilinder van 865 cc van Triumph, een klassieke configuratie

Nadere informatie

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CLASSIC THRUXTON triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De uit de Bonneville afkomstige achtkleps parallelle DOHC-tweecilinder van 865 cc is afgesteld voor prestaties in de

Nadere informatie

Thruxton 25 6 2016 1:30:12

Thruxton 25 6 2016 1:30:12 Thruxton 25 6 2016 1:30:12 Thruxton ( 10.790,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT De Thruxton is voortgekomen uit de caféracer cultuur, die de motorwereld in de jaren 60 domineerde. In die tijd werden Britse

Nadere informatie

Tiger Sport :54:38

Tiger Sport :54:38 Tiger Sport 10-11-2017 0:54:38 Tiger Sport 13.990,00 PRODUCT INFO OVERZICHT Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan - de perfecte allrounder. De ene dag heeft u een motorfiets nodig voor een

Nadere informatie

Street Triple ABS 70Kw 7/01/ :05:59

Street Triple ABS 70Kw 7/01/ :05:59 Street Triple ABS 70Kw 7/01/2017 14:05:59 Street Triple ABS 70Kw P.O.A. PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Deze motorfiets is werkelijk de culminatie van de Spirit of Triumph. Wendbaar, plezierig, krachtig en

Nadere informatie

YZF-R125. Re-De ne Your Reality.

YZF-R125. Re-De ne Your Reality. Re-De ne Your Reality. De YZF-R modellen van Yamaha bepalen al twee decennia de norm. Winnaars op de het circuit en leiders op de weg. De hightech R-serie motoren van Yamaha bieden ongeëvenaarde prestaties,

Nadere informatie

Tiger 800 XRx 12/06/2016 16:30:37

Tiger 800 XRx 12/06/2016 16:30:37 Tiger 800 XRx 12/06/2016 16:30:37 Tiger 800 XRX ( 11.690,00) PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Dit is het. Een niveau hoger. De Tiger 800 XRX. Gemaakt om nog verder te kunnen voor nog langere tijd, terwijl je

Nadere informatie

Street Triple R :19:20

Street Triple R :19:20 Street Triple R 30 1 2017 0:19:20 Street Triple R ( 10.590,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT Met onze Street Triple R hebben wij het summum gecreëerd op het gebied van zeer nauwkeurig afgestemde, opwindende

Nadere informatie

Speed Triple R :45:23

Speed Triple R :45:23 Speed Triple R 2 1 2017 2:45:23 Speed Triple R ( 15.990,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT De zuiverste, meest hardwerkende en meest belonende uitgeklede sportmotorfiets die vandaag op de markt verkrijgbaar

Nadere informatie

DAYTONA 675 DAYTONA 675R

DAYTONA 675 DAYTONA 675R SUPERSPORTS DAYTONA 675 DAYTONA 675R triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE MOTOR De nieuwe motor vormt het hart van de nieuwe Daytona, die meer vermogen levert en tevens over een

Nadere informatie

ADVENTURE & TOURING. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

ADVENTURE & TOURING. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be ADVENTURE & TOURING Tiger 800 TIGER 800XC triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE MOTOR De Tiger 800, die volledig nieuw ontworpen is om aan de eisen van een aantal zeer kritische

Nadere informatie

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER Het echte werk 2016 AMERICA EN SPEEDMASTER AMERICA 10.490,00 SPEEDMASTER 10.490,00 Chrome clutch cover embellisher and chain guard voetsteunen Heel toe gear shift Knee pads Large rear brake pedal Polished

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

Go the distance, first class.

Go the distance, first class. Go the distance, first class. 2016 TROPHY SE TROPHY SE P.O.A. ABS Verstelbare zithoogte Audio system Automatisch uitschakelende richtingaanwijzers Middenbok. Cruise control Elektronisch verstelbaar scherm

Nadere informatie

CRUISERS. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISERS. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISERS Thunderbird ABS Thunderbird Storm ABS triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor Het hart van de Thunderbird wordt gevormd door de 1.600 cc parallelle tweecilinder T-16,

Nadere informatie

Street Triple 17/10/ :32:22

Street Triple 17/10/ :32:22 Street Triple 17/10/2017 18:32:22 Street Triple 8.490,00 PRODUCT INFO ALGEMEEN Deze motorfiets is werkelijk de culminatie van de Spirit of Triumph. Wendbaar, plezierig, krachtig en barstend van het karakter,

Nadere informatie

Bikkel Bikes: Topkwaliteit!

Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Collectie 1 2018 Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Bikkel Bikes worden in Nederland gemaakt. Of beter gezegd: in Limburg. Onze fabriek staat in Nederweert en elke fiets wordt door ons uitgebreid getest. Gewoon

Nadere informatie

Integra: De weg is van jou

Integra: De weg is van jou Integra: De weg is van jou De Integra heeft het allemaal: een luxe stijl, eersteklas comfort en krachtige prestaties. De nieuwe Integra heeft de power van een echte motor en tegelijk het comfort en het

Nadere informatie

2018 ALL NEW TIGER 1200

2018 ALL NEW TIGER 1200 Choose Epic 2018 ALL NEW TIGER 1200 TIGER 1200 XR 15.780,00 TIGER 1200 XRX 17.830,00 TIGER 1200 XRT 19.930,00 Standard Equipment 2kg lighter than previous model Aanzienlijk verbeterde driecilindermotor

Nadere informatie

http://www.tcmoto.com/campaign/list/newsletter.aspx?c=rdcy123thgr&n=624

http://www.tcmoto.com/campaign/list/newsletter.aspx?c=rdcy123thgr&n=624 Page 1 of 7 Kan je dit niet lezen?klik hier INHOUD Tiger Explorer Speed Triple R Steve McQueen Edition No Budget Cup Triumph Verzekering Tiger 1050 SE Promoties Proefritten Komende activiteiten De race

Nadere informatie

APGmoto motorcycles. Belgium Retro Bikes.

APGmoto motorcycles. Belgium Retro Bikes. APGmoto motorcycles Belgium Retro Bikes Www.APGmoto.eu Over APGmoto APGmoto is een Belgisch bedrijf van de familie Gepts en is al sinds eind jaren 70 actief in de motorsector en in interntaionale race

Nadere informatie

AccessoiregammaYamaha MT-09

AccessoiregammaYamaha MT-09 AccessoiregammaYamaha MT-09 Akrapovič Titanium uitlaatsysteem 90798-3240100 MT-09 FULL SYSTEM TITANIUM 1.169,00 Onze partner Akrapovič ontwikkelde een volledige street legal uitlaat met titanium einddemper

Nadere informatie

De volledig nieuwe Street Triple-familie

De volledig nieuwe Street Triple-familie PERSBERICHT De volledig nieuwe Street Triple-familie De meest enerverende, wendbare en intuïtieve performance-straatmotoren die ooit zijn gebouwd door Triumph. Drie nieuwe modellen voor iedere motorrijder

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

New Generation Hyundai i20 Coupé

New Generation Hyundai i20 Coupé New Generation Hyundai i20 Coupé Persinformatie HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade 5 63067 Offenbach, Germany www.hyundai.com/eu 1. New Generation i20 Coupé design maakt het verschil Duidelijk

Nadere informatie

DESIGN PASSION SPORT

DESIGN PASSION SPORT DESIGN PASSION SPORT GP 800 De Gilera GP800 is verbazingwekkend, de meest krachtige scooter van deze tijd. Het is meer dan een scooter, met zijn 89cc motor is er een nieuwe klasse ontstaan van de tweewieler!

Nadere informatie

Verken uw avontuurlijke inborst

Verken uw avontuurlijke inborst Verken uw avontuurlijke inborst Met zijn luxe nieuwe donkerblauwe metallic motorkap, opmerkelijke prestaties en voldoende ruimte om drie personen comfortabel te dragen, heeft het instapmodel VX Sport meer

Nadere informatie

Thruxton Accessoires COMFORT NAAM OMSCHRIJVING PRIJS. Thruxton :49:27. Dubbel Gelzadel Touring (Thruxton) (A )

Thruxton Accessoires COMFORT NAAM OMSCHRIJVING PRIJS. Thruxton :49:27. Dubbel Gelzadel Touring (Thruxton) (A ) Accessoires Thruxton 26 11 2015 15:49:27 COMFORT Dubbel Gelzadel Touring (A9700135) Gelzadeleenheid voor optimaal zitcomfort en stijl. Met Triumph beeldmerk en een gellaag waardoor het zadel er net zo

Nadere informatie

ROCKET III ROADSTER ROCKET III TOURING

ROCKET III ROADSTER ROCKET III TOURING CRUISERS ROCKET III ROADSTER ROCKET III TOURING triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE MOTOR De krachtbron van de Rocket III Touring en Roadster is de beeldbepalende 2.294cc-driecilinder

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

XJR1300 / XJR1300 Racer. www.yamaha-motor.eu

XJR1300 / XJR1300 Racer. www.yamaha-motor.eu XJR1300 / XJR1300 Racer 2015 Overzicht Accessoires Windscherm Sport XJR1300 2PNF83J00000 SPORT SCREEN XJR1300 116,16 Schitterend design en superieure bescherming tegen de wind tijdens lange afstanden Materiaal:

Nadere informatie

De keuze van Suzuki is werkelijk enorm. Street

De keuze van Suzuki is werkelijk enorm. Street De keuze van Suzuki is werkelijk enorm Street Suzuki Street: tot pure super van ultiem rijplezier sport-ervaring IJzersterke line-up Suzuki heeft traditiegetrouw een ijzersterke line-up met veelzijdige

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

E 699 * XR.2. Mijn fiets verdient een Gazelle Select Center. 12,3 kg. 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes

E 699 * XR.2. Mijn fiets verdient een Gazelle Select Center. 12,3 kg. 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes E 699 * 12,3 kg XR.2 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes Suntour NCX voorvork met hydraulische demping en lock-out. Shimano Deore en SLX schakeling voor uitstekende schakelprestaties. Hoogwaardige

Nadere informatie

Explore more. Wolverine X4

Explore more. Wolverine X4 Explore more Met de Side-by-Side modellen van Yamaha gaat er een hele nieuwe wereld vol avontuur voor u open. Door de vier stoelen kunt u nu twee keer zoveel plezier hebben met de! Alle vier de stoelen

Nadere informatie

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers TRAXER Traxer, ruimte voor avontuur. HPR-Traxer-NL-REV00.indd 1 27-11-12 20:36 HPR-Traxer-NL-REV00.indd 2 27-11-12 20:36 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig.

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie

De krachtige en comfortabele all-rounder!

De krachtige en comfortabele all-rounder! B.V. NIMAG Postbus 77, 4130 EB Vianen Marketing Motorcycle Arno Jansen Tel: 0347-349794 a.jansen@nimag.nl Suzuki introduceert 2010 modellen: De nieuwe Suzuki GSX1250FA & Bandit 1250A Na de introductie

Nadere informatie

Speed Triple R Accessoires

Speed Triple R Accessoires Accessoires Speed Triple R 5-10-2017 5:53:29 BAGAGE Zadeltasset met Gegoten Vorm (10-16 l) (A9518067) Deze tas is bij uitstek geschikt om uw dagelijkse benodigdheden te dragen. De tas biedt een inhoud

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] STREET

[ Suzuki 2014 ] STREET [ Suzuki 2014 ] STREET w w w. s u z u k i. n l V-strom 1000 abs [ street ] gsr750a GSR750A, de sportieve naked Bij de ontwikkeling van de GSR750A heeft Suzuki de essentie van een sportieve naked bike nagestreefd;

Nadere informatie

TIGER EXPLORER EXPLORER XC

TIGER EXPLORER EXPLORER XC ADVENTURE TIGER EXPLORER EXPLORER XC triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTOMSCHRIJVING Motor Deze volledig nieuwe driecilindermotor met 1.215 cc is met zijn 137 pk de beste in zijn klasse.

Nadere informatie

Trophy SE Accessoires. Trophy SE :36:24

Trophy SE Accessoires. Trophy SE :36:24 Accessoires Trophy SE 15-10-2017 9:36:24 BAGAGE Bagagedrager met Schuifsysteem (A9508161) Binnentas voor Koffer (A9500501) Binnentas voor Topbox (A9500505) De bagagedrager met schuifsysteem maakt het mogelijk

Nadere informatie

Kettingzagen Product details

Kettingzagen Product details 37 Product details MTS 39/40 OLIE POMP KETTING GELEIDER BLAD Aluminium componenten zijn in het kunststof verwerkt om het carter te verstevigen. Op sommige modellen (51-56 en 62) is de olie pomp gemaakt

Nadere informatie

Suzuki atv www.suzuki.nl

Suzuki atv www.suzuki.nl Suzuki ATV www.suzuki.nl UTILITY ATV KingQuad 750AXi/V Power Steering KingQuad 750AXi KingQuad 500AXi Power Steering Elektronische stuurbekrachtiging voor optimale controle Leverbaar met kenteken voor

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2017-2018 Prolithium elektrische fietsen sinds 2007 De Prolithium elektrische fietsen worden sinds 2007 gefabriceerd door R A T - Holland en verdeeld deze over meer dan 200 fietsenwinkels in

Nadere informatie

KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL

KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL LICHTGEWICHT STIJL PRESTATIES GRENSVERLEGGEND CARBONFRAME De Krypton is samengesteld op basis van de laatste en meest geavanceerde carbontechnologie, met als resultaat

Nadere informatie

Tiger Explorer XC 21/12/ :03:32

Tiger Explorer XC 21/12/ :03:32 Tiger Explorer XC 21/12/2016 11:03:32 Tiger Explorer XC ( 17.740,00) PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Met een hele set extra's en zijn handige snufjes is de Tiger Explorer XC extra stoer vormgegeven. Alle basisonderdelen

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial InMotion collectie Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Innovatie door ervaring. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens

Nadere informatie

Street Triple R Accessoires

Street Triple R Accessoires Accessoires Street Triple R 28/09/2017 14:50:25 BAGAGE Harnas voor Zadeltas (A9518081) Harnas uit ballistisch nylon voor zadeltas A9510106 19,00 Sporttanktas met Gegoten Vorm (A9510104) Vormvaste sporttanktas

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

HELIUM HIGH-PERFORMER

HELIUM HIGH-PERFORMER HELIUM HIGH-PERFORMER UITSTEKENDE PRESTATIES De Helium gebruikt technologieën uit de fiets-, autoen vliegtuigindustrie. Dankzij het gebruik van ultralicht, ovaal gevormd en gehard aluminium gecombineerd

Nadere informatie

De meest spraakmakende Sport ATV

De meest spraakmakende Sport ATV De meest spraakmakende Sport ATV De YFZ450R is de eerste keuze van professionals. En één blik op de specificaties zegt al genoeg. Het totale pakket van strak sturen, sportieve vering en een hightech-motor

Nadere informatie

Bonneville T100 Black :40:25

Bonneville T100 Black :40:25 Bonneville T100 Black 17 2 2017 19:40:25 Bonneville T100 Black ( 10.590,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT Voor wie de relaxte stijl van de normale Bonneville T100 net iets te tam is, hebben wij een ruige,

Nadere informatie

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE 2016 SPEED TRIPLE S EN SPEED TRIPLE R SPEED TRIPLE S 15.200,00 SPEED TRIPLE R 16.900,00 Standaard uitrusting Aanvullend op de Speed Triple S New triple engine with 104 new components

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Bonneville T100 Black 3/07/2016 23:29:47

Bonneville T100 Black 3/07/2016 23:29:47 Bonneville T100 Black 3/07/2016 23:29:47 Bonneville T100 Black ( 9.450,00) PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Voor wie de relaxte stijl van de normale Bonneville T100 net iets te tam is, hebben wij een ruige,

Nadere informatie

De hartslag van je ziel

De hartslag van je ziel 2007 MT-03 De hartslag van je ziel De radicale MT-03 staat voor alles wat Kodo inhoudt. Kodo is het Japanse woord voor hartslag maar ook de omschrijving van het legendarische drumritme dat je diep van

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE 2016 SPEED TRIPLE S EN SPEED TRIPLE R SPEED TRIPLE S 15.500,00 SPEED TRIPLE R 17.200,00 Standaard uitrusting Aanvullend op de Speed Triple S New triple engine with 104 new components

Nadere informatie

Bonneville T100 Black :39:02

Bonneville T100 Black :39:02 Bonneville T100 Black 22-8-2017 4:39:02 Bonneville T100 Black 10.590,00 PRODUCT INFO OVERZICHT Voor wie de relaxte stijl van de normale Bonneville T100 net iets te tam is, hebben wij een ruige, venijnige

Nadere informatie

www.mbk-fietsen.nl MBK

www.mbk-fietsen.nl MBK MBK Passie is onbegrensd enthousiasme en gedrevenheid in het doen wat je leuk vindt. Bij MBK is fietsen onze passie. Wij maken fietsen met overtuiging: ontwikkeld met kennis, gezond verstand en ervaring

Nadere informatie

Gelede besturing. Het unieke besturingssysteem verhoogd het rijplezier.

Gelede besturing. Het unieke besturingssysteem verhoogd het rijplezier. Diesel aangedreven frontmaaier met ongeëvenaarde wendbaarheid en de productiviteit in complexe en nauwe omgevingen als ook in grotere gebieden. De professionele overbrenging geeft compromisloze tractie

Nadere informatie

Tiger 800 9/10/ :22:58

Tiger 800 9/10/ :22:58 Tiger 800 9/10/2017 14:22:58 Tiger 800 9.990,00 PRODUCT INFO ALGEMEEN Wij hebben de fantastische driecilinder Triumph-motor gecombineerd met een robuust chassis en hebben daaruit de krachtige Tiger 800

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Tiger Explorer XC :00:24

Tiger Explorer XC :00:24 Tiger Explorer XC 21 12 2016 11:00:24 Tiger Explorer XC ( 17.740,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT Met een hele set extra's en zijn handige snufjes is de Tiger Explorer XC extra stoer vormgegeven. Alle basisonderdelen

Nadere informatie

HET GAAT OM DE PRESTATIES

HET GAAT OM DE PRESTATIES HET GAAT OM DE PRESTATIES 2016 DAYTONA 675 DAYTONA 675 R 15.690,00 Carbon fibre cockpit infills Quickshifter Rear hugger and front mudguard Removable number plate and indicators DAYTONA 675 R BAGAGE Sporttanktas

Nadere informatie

A SERIE COMPACT- EN ORCHARD-MODELLEN A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIE COMPACT- EN ORCHARD-MODELLEN A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIE COMPACT- EN ORCHARD-MODELLEN A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE WELKOM IN DE VALTRA- WERELD Onze geschiedenis is diep geworteld in de Scandinavische industrie en gaat terug tot 1829. Valtra-trekkers

Nadere informatie

SEAT COLLECTION.

SEAT COLLECTION. SEAT COLLECTION www.shop.seat.be SEAT ORIGINAL ACCESSORIES Een specifiek assortiment originele accessoires op maat van de verschillende SEAT-modellen. Dit origineel assortiment beantwoordt volledig aan

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur

Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur De F225, F250 en F300 buitenboordmotoren bieden het toppunt van de nieuwste technologie van Yamaha. Deze lichte, compacte V6 motoren, ontworpen voor de veeleisende

Nadere informatie

Tiger :48:25

Tiger :48:25 Tiger 800 28-9-2017 19:48:25 Tiger 800 10.890,00 PRODUCT INFO OVERZICHT Wij hebben de fantastische driecilinder Triumph-motor gecombineerd met een robuust chassis en hebben daaruit de krachtige Tiger 800

Nadere informatie

100% Hand Built in Holland

100% Hand Built in Holland 100% Hand Built in Holland Passie voor kwaliteit Dutch ID is een van de weinige merken die haar E-bikes in Nederland ontwikkeld en assembleert. Sinds 2011 produceren wij in Beverwijk bijzonder betrouwbare

Nadere informatie

The genuine Yamaha supersport side-by-side

The genuine Yamaha supersport side-by-side The genuine Yamaha supersport side-by-side Aangedreven door een krachtige 998cc driecilindermotor en uitgevoerd met een beschermend hightech chassis met een wielophanging met lange veerwegen en remschijven

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! Hoe werkt het? ridecontrol LED bediening LCD Display Walk assist Boost De RideControl zorgt voor de bediening van de

Nadere informatie

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij endurance QUARTZ & QUARTZ DISC endurance Speciaal gebouwd De geometrie van het Quartz-model biedt de efficiëntie en balans die nodig is voor een specifiek voor de Endurance bedoelde fiets. Schijfremmen

Nadere informatie

12U Serverkast rack - wand monteerbaar - diepte tot 17" / 43 cm - scharnierende behuizing

12U Serverkast rack - wand monteerbaar - diepte tot 17 / 43 cm - scharnierende behuizing 12U Serverkast rack - wand monteerbaar - diepte tot 17" / 43 cm - scharnierende behuizing Product ID: RK12WALHM Met deze 12U server- of netwerk rack kast kunt u uw EIA-310 conforme apparatuur aan de wand

Nadere informatie

1 2 3 4 5 A B 6 7 8 9 [Nm] 370 350 330 310 290 270 250 230 210 190 [kw] [PS] 110 150 100 136 90 122 80 109 70 95 60 82 50 68 170 150 40 54 130 110 90 140 PS 125 PS 100 PS 30 20 41 27 70 1000 1500 2000

Nadere informatie

1 10 2 3 4 5 7 9 A B 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [Nm] 370 350 330 310 290 270 250 230 210 190 170 150 130 110 90 140 PS 100 PS 125 PS 70 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 RPM [Nm] 475 450 425 400 375 350

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 A B 7 9 [Nm] 370 350 330 310 290 270 250 230 210 190 [kw] [PS] 110 150 100 136 90 122 80 109 70 95 60 82 50 68 170 150 130 110 90 140 PS 125 PS 100 PS 70 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 RPM

Nadere informatie

1 2 3 4 5 7 A B 9 11 [Nm] 370 [kw] [PS] 110 150 350 330 100 136 310 90 122 290 270 80 109 250 70 95 230 210 60 82 190 50 68 170 150 40 54 130 110 90 140 PS 125 PS 100 PS 30 20 41 27 70 1000 1500 2000 2500

Nadere informatie