Groep 1/2 : We hopen er met elkaar nog een paar gezellige weken van te maken! Groetjes Juf Yvonne, juf Malissa, juf Rianne

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 1/2 : We hopen er met elkaar nog een paar gezellige weken van te maken! Groetjes Juf Yvonne, juf Malissa, juf Rianne"

Transcriptie

1 Groep 1/2 : De laatste weken van het schooljaar zijn alweer aangebroken. Dat betekent dat er veel dingen afgerond worden. Zo zijn de Cito toetsen afgenomen voor taal en rekenen. Alle kinderen hebben super goed hun best gedaan, kanjers! Ook krijgen alle kinderen deze week het rapport mee naar huis. Voor groep 1 de eerste keer, spannend! We werken deze weken nog over het thema "in de zee / piraten". De kinderen zijn enthousiast begonnen aan het schilderen van prachtige onderwaterwerelden, er lopen echte piraten door de klas en wordt er volop gezocht naar de schatten die verstopt zijn! "De mooiste vis van de zee" wordt voorgelezen en ook het spannende verhaal van "Woeste Willem". Ook zijn er mooie tekeningen gemaakt met wasco en ecoline. Voor vaderdag zijn we in het diepste geheim bezig geweest iets moois te maken voor alle papa's! We hopen dat alle vaders erg blij zijn met het mooie kado van hun lieve poepies! We zijn erg blij met de extra hulp die we krijgen. Op dinsdagmiddag helpt Michelle en op maandagochtend mevrouw Attai, de oma van Sana. Ook juf Janine blijft de donderdagen tot aan de vakantie stage lopen. We hopen er met elkaar nog een paar gezellige weken van te maken! Groetjes Juf Yvonne, juf Malissa, juf Rianne

2 Groep 3: Het laatste klassennieuws van dit schooljaar. Wat is het jaar weer snel gegaan. De kinderen van groep 3 kunnen al (eenvoudige boekjes) lezen en kleine verhaaltjes schrijven. Ook nu willen wij erop wijzen dat het belangrijk is om in de vakantie te blijven lezen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kinderen die in de zomervakantie niet lezen 1 à 2 AVI-niveaus terugvallen! Dus het is verstandig om deze zomerleesdip te voorkomen. Enkele tips: Op vakantie? Neem (taal)spelletjes mee, lees zelf veel en neem kinderleesboeken mee. Maar lezen is overal; ook op de (verkeers)borden, de plattegrond van de dierentuin waar je naar toe gaat, een boekje over het land waar je heen gaat. Maar ook strips, vakantiedoeboeken en kindertijdschriften zijn leuk en zinvol om te lezen. De komende weken gebruiken we in de groep nog om veel af te ronden. Op de foto s hieronder de verjaardag van juf Sabrina die we gevierd hebben met allerlei proefjes. Het was een groot succes! Ook van het schoolreisje naar Billy Bird hebben we genoten. Het was een mooie zonnige dag met veel lol en speelplezier. Rest ons jullie alvast een hele fijne zomervakantie te wensen met heel veel zon! Jus Sabrina en juf Jacqueline Groep 4/5: De laatste weken van dit schooljaar zijn aangebroken. Op de foto ziet u een paar kinderen lekker lezen in de zitzakken, maar we werken ook nog erg hard. De cito-toetsen zijn net achter de rug en nu zijn we alles een beetje aan het afronden. De cito-toetsen die we gedaan hebben zijn: spelling, rekenen, begrijpend- en technisch lezen. Bij Maandtaak hebben we het over water gehad. Hoe komt dat water nu eigenlijk zo schoon uit de kraan? De kinderen weten nu hoe de kringloop van het water werkt en hoe we aan schoon (drink)water komen. Ook kwamen we erachter dat er eigenlijk wel voor heel veel dingen water nodig is en dat water dus heel belangrijk is. De kinderen van groep 5 hebben de laatste weken nog iets nieuws geleerd bij rekenen. Zij kunnen nu een soms onder elkaar uitrekenen aan de hand van het HTE-model. Eerst alleen de plussommen, maar nu ook de minsommen. Heel knap! Nog een paar agendapunten: Aanstaande maandag (29 juni) kunnen we niet gymmen. Zoals het er nu naar uitziet wordt het mooi weer. We gaan daarom lekker naar een grasveld met speeltuin. De kinderen mogen dan wat speelgoed, zoals een bal en misschien een kleed om lekker op te zitten, meenemen. Vrijdag 3 juli komt juf Atie invallen.

3 Woensdag 8 juli gaan we de kastjes leegruimen, het is daarom handig dat de kinderen dinsdag of woensdag een grote (plastic) tas meenemen. We gaan er nog een paar leuke en gezellige weken van maken, voordat de vakantie begint! Misschien heeft u nog een keertje tijd om een duik onder water te nemen om onze knutsels te bekijken in de klas.

4 Groep 5/6: Het einde van het schooljaar is in zicht en de boeken zijn bijna uit Waar zijn we o.a. nog mee bezig (geweest) in de laatste blokken van rekenen? Groep 5: -kolomsgewijs optellen en aftrekken t/m handig optellen van meerdere getallen -vermenigvuldigingen zoals 8x36 -deeltafels met en zonder rest -geldrekenen; gepast betalen met munten en briefjes, handig optellen en aftrekken in een geldcontext -lengte; meten in meters, centimeters en millimeters -klokkijken; analoog en digitaal Groep 6: - meer dan twee geldbedragen cijferend bij elkaar optellen - schattend rekenen in geldcontexten - rekenen met de inhoudsmaten l, dl, cl, ml - met een gegeven prijs per gewicht (kg en g) de prijs van andere hoeveelheden bepalen - met analoge klokken en digitale tijden in een tabel berekeningen maken - handig optellen en aftrekken - cijferend optellen en aftrekken tot en met 1000 Met spelling zijn we alweer een tijdje de categorieën aan het herhalen. We zullen voor in de vakantie nog een aantal categorieën op Bloon klaar zetten. Hiermee kunnen de kinderen online woordjes oefenen die we hebben geoefend dit jaar. Uw kind weet zelf zijn/haar inlognaam en wachtwoord. Verjaardag: Woensdag 23 juni hebben we onze verjaardagen gevierd. Het was een zeer geslaagde ochtend, alle kinderen erg bedankt voor de de gezelligheid! (FOTO!!) Afscheid: Na een aantal jaren op de Sigmond te hebben gewerkt, zal ik komend jaar leerkracht zijn op de Wilgenhoek. Alhoewel ik met veel plezier deze nieuwe uitdaging aan ga, zal ik alle Kanjers van de Sigmondschool gaan missen!

5 In het bijzonder natuurlijk onze lieve kinderen van groep 5/6, wat zijn Karin en ik trots op jullie! Wat hebben we hard gewerkt en samen veel bereikt. Ik kijk terug op fijne en plezierige tijd met jullie! We wensen alle kinderen en ouders een heerlijke vakantie, geniet en rust lekker uit! Juf Karin en Claudia Groep 7: Wat een week. Ons welverdiende kampeernachtje werd helaas uitgesteld. Achteraf was dat toch wel een goede beslissing. We hopen op mooier weer aankomende maandag en dinsdag. We zullen zien. Woensdag werd ons rapport uitgedeeld en de eerste rapportgesprekken zijn al geweest. Donderdag was ons optreden van onze rap over onszelf en over het Liliane Fonds. Geweldig gedaan hoor. Groep 8 deed het ook fantastisch. Verder wil ik alle kinderen en ouders en bekenden die een bijdrage hebben geleverd voor het goede doel heel hartelijk bedanken. Komende week gaan we lekker kamperen en donderdag gaan we naar de musical van groep 8 kijken. Verder hebben we nog het zomerfeest voor de boeg en het verjaardagsfeestje van mijzelf. Hier horen jullie later nog meer over. Meester Piet.

6 Groep 8: En dan is het opeens bijna het einde van het schooljaar Nog twee weken en dan zijn deze Sigmonders geen basisschoolkinderen meer. We zitten nog middenin de drukte. Heel gezellig, maar ook zeer hectisch. Daarom heb ik een overzicht meegegeven, waarop voor de laatste twee weken te vinden is, wat er voor bijzonders op het programma staat en welke tijden daar bij horen. Inmiddels zijn de raps voor publiek opgevoerd. Dit was voor velen al héél erg spannend. Precies een week later wordt het natuurlijk nog spannender: De MUSICAL gaat dan ten tonele gebracht worden. De uitnodigingen zijn de deur uit en het is nu oefenen, oefenen, oefenen geblazen om de allerlaatste puntjes op de i te zetten. Aan het decor zal het zéker niet liggen. Tim en Iris hebben er samen met de enthousiaste opa, oma en moeder van Tim een heus kunstwerk van gemaakt! Er is veel tijd ingestoken en wij waarderen dit enorm! Bedankt! Dit geldt ook voor de ouders, die het feest na de musical georganiseerd hebben. Alles is tot in de puntjes geregeld. Top! Omdat er altijd nóg een feestje bij kan, vieren de juffen ook nog hun verjaardagen bij juf Gabriëlle thuis in Wijk en Aalburg op dinsdag 7 juli. Wij hebben het vervoer echter nog niet rond kunnen krijgen. Kunt u rijden (om u. wegbrengen en om 14.45u ophalen)? Graag! Laat het ons dan even weten. Alvast een superrelaxte en zonnige vakantie toegewenst door Gabriëlle en Renate.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Klassen nieuws. jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015. Groep 1-2. Groep 3

Klassen nieuws. jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015. Groep 1-2. Groep 3 jaargang 14 nr. 4, 9 januari 2015 Klassen nieuws Groep 1-2 Na een heerlijke vakantie zijn we weer druk aan het werk. Als thema hebben we toch maar voor de winter gekozen omdat het er vorige week zo prachtig

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

groetjes, juf Rianne, juf Malissa en juf Yvonne

groetjes, juf Rianne, juf Malissa en juf Yvonne Groep1/2: Tussen de meivakantie en Hemelvaartsdagen in, hebben juf Malissa en ik onze verjaardagen gevierd op de kinderboerderij. We hebben genoten van de dieren, de leuke speeltoestellen en van het mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2014

Nieuwsbrief Juli 2014 Nieuwsbrief Juli 2014 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data 3 juli:

Nadere informatie

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum... 1

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie:

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie: 30-01-2015 Algemeen Vanuit de sportcommissie: Wie doet er mee met het schoolhandbaltoernooi op zaterdag 21 maart 2015? Deze zal gehouden worden in de sporthal De Estafette voor de groepen 3 en 4. Het toernooi

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3,

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3, Klassennieuws Erichem, 18 december 2015 Beste ouders van groep 1-2-3, Het jaar 2015 is zo goed als om. We hebben een gezellige, drukke feestmaand achter de rug waarin we hard gewerkt hebben maar ook veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe.

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe. Week 23 Ontruimingsoefening Veiligheid vinden we belangrijk op school. Om iedereen goed voor te bereiden op een calamiteit, is op maandag een ontruimingsoefening gedaan. Nadat het alarmsignaal klonk, is

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie