Talenten laten groeien. Februari Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Talenten laten groeien. Februari 2016. Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel 2015-2016"

Transcriptie

1 Februari t/m Voorjaarsvakantie Studiedag, de leerlingen zijn vrij Paasmaaltijd t/m Pasen Voorstelling bewegingstheater Ouderavond Schoolreisje het Baken, het Anker, het Kompas Koningsontbijt/spelen t/m Meivakantie Pinksteren Studiedag, de leerlingen zijn vrij Sponsorloop Sportdag t/m Avond4daagse t/m Toetsweken periode Administratiedag, de leerlingen zijn vrij en Rapport- en OPP besprekingen Overdrachtsdag, de leerlingen zijn vrij Doorschuifuurtje Afscheid van de schoolverlaters Margedag, de leerlingen zijn vrij t/m Zomervakantie Start schooljaar Andere schooltijden In totaal heeft 49% van de ouders/verzorgers van de Trimaran, de Schakel, de Spanker en de Ambelt op de peiling gereageerd. Van dit percentage is 61% tegen het 5 gelijke dagen model, is 36 % voor het 5 gelijke dagen model en heeft 1 % twijfel. Op basis van deze gegevens is, met instemming van de GMR, het besluit genomen in geen nieuwe schooltijden in te voeren. Onderwijs en leerling-ondersteuning Rooster verhalen uit de Bijbel Week 10: 7 t/m 11 maart 2016 Vergeven, Matteüs 18:21-35 Jezus volgen, Matteüs 19:16-30 De intocht in Jeruzalem, Matteüs 21:1-11 Week 11: 14 t/m 18 maart 2016 De paasmaaltijd, Matteüs 26:17-29

2 Jezus wordt gevangen genomen, Matteüs 26:30-68 Petrus zegt dat hij Jezus niet kent, Matteüs 26:69-75 Week 12: 21 t/m 25 maart 2016 Bij Pilatus, Matteüs 27:11-26 Jezus sterft, Matteüs 27:33-66 Het graf is leeg, Matteüs 28:1-10 Week 13: 29 maart t/m 1 april 2016 Jezus verschijnt aan zijn leerlingen, Johannes 20:19-23 Jezus verschijnt aan de vissers, Johannes 21:1-14 Petrus krijgt een opdracht, Johannes 21:15-23 Samenwerken = Pluto 2.0 SBO de Trimaran, SO de Schakel en SO de Ambelt Kampen vormen per samen één nieuwe school. Eén nieuwe school SO/SBO. De teams zijn, samen met een projectgroep en onder leiding van een regiegroep, bezig dit voor te bereiden. We willen dit graag met u delen op een ouderavond. Deze avond wordt 18 april georganiseerd. Gaat dan alles veranderen? Nee, zeker niet. Uw kind krijgt het onderwijs dat past bij zijn/haar ondersteuningsbehoefte. Wat onder andere wel gaat veranderen is de keuze nog meer aandacht aan talentontwikkeling te besteden. Het project om samen één nieuwe school te vormen noemen we Pluto 2.0. Pluto 2.0 is een werknaam, meer niet. Pluto is een planeet waar we steeds meer over weten en zo ook weten we steeds meer van de nieuwe school die we gaan vormen. Zodra de naam van de nieuwe school bekend is, gaat de naam Pluto verdwijnen. Talentontwikkeling Als we meer aandacht aan brede talentontwikkeling gaan besteden is het goed vast te oefenen samen. Welke leerlingen kunnen samenwerken? Welke thema s passen daarbij? Wat past bij de leerlingen? Hoe kunnen we leerlingen uitdagen? Kortom we zijn aan het oefenen met mixgroepen, een uur per week. Leerlingen van de Schakel, de Trimaran, de Ambelt en de Enkschool zijn samen bezig met ICT/techniek, met creatief en vanaf de voorjaarsvakantie met schilderen. Daarnaast oefent ook het bewegingstheater wekelijks. De leerkrachten die deze groepen begeleiden geven aan wat een succes is en ook wat nog beter zou kunnen. Nadruk ligt bij de activiteiten op samenwerken. Bewegingstheater Het bewegingstheater oefent wekelijks onder leiding van een professionele docent. In april zijn de uitvoeringen voor de scholen in Prisma en ook zijn twee basisscholen uitgenodigd. De scholen streven ernaar dit project met een gesloten beurs te organiseren. Er is subsidie aangevraagd en toegekend en er zijn inmiddels sponsoren.

3 Mocht u nog een sponsor kennen die zou willen meedoen en die natuurlijk ook uitgenodigd wordt tijdens de gala-voorstelling s avonds dan horen we het graag. Per school doen 3 leerlingen mee. Muziek en drama De scholen in Prisma hebben dit schooljaar een subsidie ontvangen waarmee een docent drama en een docent muziek wekelijks een middag lesgeeft. Onze partner Quintus heeft de docenten beschikbaar gesteld. De Enkschool en de Ambelt maken gebruik van een middag drama in de week en de Trimaran en Schakel van een middag muziek in de week. We ontdekken ongekende talenten. De innovatiewedstrijd De innovatiewedstrijd van en voor de Schakel, de Trimaran en de Ambelt heeft leuke resutaten opgeleverd. Groepen zijn bezig met hun eigen robot en ook wordt gewerkt met Plickers. Kort omschreven door de leerkrachten: Plickers is een tool waarmee razendsnel een totaaloverzicht verkregen kan worden van de antwoorden die leerlingen op meerkeuzevragen hebben gegeven. Alle leerlingen hebben een eigen unieke codekaart. De leerkracht verstrekt een meerkeuzevraag en geeft de leerlingen bedenktijd om het juiste antwoord te kiezen. Na het verstrijken van die bedenktijd tonen de leerlingen het door hen gekozen antwoord door het op een bepaalde manier omhooghouden van een codekaart. Wij scannen die kaarten in met de IPad en als de antwoorden zijn verzameld, verschijnt er een overzicht. We gebruiken het voor het oefenen van toetsen, maar ook voor leuke tussendoortjes of PAD-lessen, bijvoorbeeld door een klassenquiz te organiseren. De leerlingen zijn erg enthousiast als we aangeven met Plickers aan de slag te gaan en het heeft ook duidelijk effect. De vragen die we aanstippen bij het gebruik van Plickers, worden naderhand in een toets of werkboek duidelijk beter gemaakt. Organisatorisch is het soms nog even zoeken, maar voor nu zijn wij enthousiast over deze simpele maar effectieve werkwijze!

4 Zwemmen Vrijdag 11 maart is er, voor alle leerlingen die mee gaan met schoolzwemmen, weer met kleren aan zwemmen. Ter opfrissing: kinderen die in het instructiebad zwemmen: alleen een t-shirt en een korte broek. Degene die in het diepe zwemmen en voor diploma A oefenen: ook sokken en schoenen. Wanneer er geoefend wordt voor diploma B, dan een lange broek, shirt met lange mouwen, sokken en schoenen. Op vrijdag 18 maart bent u van harte uitgenodigd om nog een keer te komen kijken bij de zwemles van uw zoon/dochter/pupil. Voor de kinderen is het erg leuk wanneer u komt! Natuurlijk zijn opa s, oma s, broertjes zusjes enz. ook van harte welkom. We zwemmen van uur in zwembad de Steur, Kampen. Fototaal Vanaf 14 maart starten we een nieuw thema met Fototaal: Zorg voor jezelf; eten en drinken. Net als bij de voorgaande thema s heeft elke groep zijn eigen specialisatie binnen het thema. In het Visnet is dit Aan tafel, in het Baken Weet wat je eet, in het Anker Smikkelen en smullen en in het Kompas Boodschappen doen. Halfjaarlijkse groepsbesprekingen/oudergesprekken De leerlingen hebben de afgelopen periode verschillende toetsen gemaakt, de scores zijn bekeken en de voortgang van elke leerling is besproken tijdens de halfjaarlijkse bespreking en vervolgens met u als ouders/verzorgers. Mooi om te zien dat de meeste leerlingen op de lijn van hun uitstroomprofiel zitten. Studiedag 7 maart 2016 Maandag 7 maart hebben de leerlingen vrij. De teams van de Schakel, de Trimaran en de Ambelt hebben samen een studiedag. Samen leren is de basis voor een nieuwe school. Het thema van de studiedag is Parnassys ( het nieuwe leerling- administratie en registratiesysteem) en onderwijsvernieuwing in de geïntegreerde SO/SBO school. Uitslag oudertevredenheid In de volgende nieuwsbrief kunnen we u meer vertellen over het oudertevredenheidsonderzoek. Mocht u de vragenlijst nog niet hebben ingevuld dan kan dit nog een paar dagen. Personeel Beter Het herstel van Juf Gertine ( het Baken) verloopt voorspoedig. Na de voorjaarsvakantie gaat ze weer aan de slag. Juf Ellen, bedankt voor de goede vervanging. Juf Ellen gaat nu aan de slag in groep 4 van de Trimaran. We nemen dus geen afscheid. Afgeronde studie Drs. Casper Rieck is orthopedagoog binnen de Stichting PC SO /VSO Kampen en omstreken ( de Spanker, de Schakel en de Trimaran ) en daarnaast werkt hij voor de scholen van het Samenwerkingsverband. Casper heeft een vervolgstudie afgerond en mag vanaf vrijdag 11 maart de titel orthopedagoog- generalist dragen. Gefeliciteerd!

5 Felicitatie Juf Dorothe Westerink werkt al meer dan 12,5 jaar in onze school. Dat verdient een bloemetje! Organisatie Schoolreisje Dit jaar gaan de leerlingen van het Kompas, het Baken en het Anker op dinsdag 19 april naar 'De Flierefluiter' in Raalte. Voor de kinderen kost het reisje 24,50. Meer informatie volgt na de voorjaarsvakantie. Het Visnet gaat samen met groep 1-2 en groep 2-3 van de Trimaran op schoolreis. Voor in de agenda Uitnodiging voor alle leerlingen van het VSO, voor de oudste groep van het SO én voor de ouders/verzorgers. Woensdagavond 23 maart a.s. zal er weer een informatiemarkt worden gehouden in combinatie met een terugkomdag voor oud-leerlingen. Wat kunt u daar o.a. verwachten? Informatiestands van zorginstellingen uit de regio Een afvaardiging van plekken waar leerlingen van onze school stage lopen Een afvaardiging van zorgboerderijen en dagbestedingsplekken Oud-leerlingen die vertellen over het bedrijf waar ze nu werken Een heel divers aanbod dus en zeker de moeite waard om te komen kijken, luisteren en ontdekken. De oud-leerlingen komen aan het eind van de middag, de leerlingen en hun ouders zijn welkom vanaf uur. Houd hiervoor de mailbox in de gaten, na de vakantie volgt via de mail een officiële uitnodiging. Namens de organisatie, Lammy Koers, Albertine Dijkslag, Herma Jonkman en Marina Postuma. Jaar van het Boek 2016 wordt een geweldig boekenjaar want 2016 is het Jaar van het Boek. Er komt een geweldige nieuwe actie van boekverkopers: ieder jaar stellen zij een prachtige klassieker voor maar 1,00 euro ter beschikking! Dit jaar is het oorlogswinter van Jan Terlouw! Ga vanaf 20 februari naar je boekhandel met één euro op zak en zet je ijsmuts op. Heb je geen ijsmuts? Geen probleem: dan neem je gewoon een knijpkat mee. Dan is voor één euro het prachtige boek Oorlogswinter helemaal van jou! Een landelijke activiteit voor kinderen tijdens het Jaar van het Boek is de Junior Schrijfwedstrijd. Deze is gestart op 1 februari en loopt nog tot 18 maart. Drie bekende kinderboekenschrijvers; Paul van Loon, Vivian den Hollander en Manon Sikkel hebben elk een verhaal geschreven zonder eind. De kinderen mogen, eventueel met hulp van u, zelf een eind aan het verhaal schrijven en kunnen daarmee geweldige prijzen winnen. Niemand minder dan Ruben Nicolai, Nicolette Kluijver en Guido Spek (GTST) bepalen, samen met de auteurs, de winnaars in. Onderzoek naar de verkeerssituatie Studenten van Windesheim doen onderzoek naar de verkeerssituatie rond Prisma. We houden u op de hoogte.

Februari 2016. Onderwijs en leerlingondersteuning

Februari 2016. Onderwijs en leerlingondersteuning Belangrijke data: 29-02 t/m 04-03 Voorjaarsvakantie 07-03 Studiedag, de leerlingen zijn vrij 23-03 Grote rekendag 24-03 Paasmaaltijd 25-03 t/m 28-03 Pasen 06-04 Voortstelling bewegingstheater 18-04 Ouderavond

Nadere informatie

Maandbrief Ambelt Kampen Mei 2015

Maandbrief Ambelt Kampen Mei 2015 Maandbrief Ambelt Kampen Mei 2015 Belangrijke data: 27-05 t/m 12-06 Toetsperiode 2 09-06 Schoolfotograaf 15-06 Schoolreis groep KB,KC,KD 16-06 Administratiedag, de leerlingen zijn vrij 18-06 Zomerfeest

Nadere informatie

Talenten laten groeien. April Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel

Talenten laten groeien. April Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel April 2016 25-04 t/m 06-05 Meivakantie 16-05 Pinksteren 17-05 Studiedag, de leerlingen zijn vrij 18-05 Sponsorloop 23-05 Ouderavond 24-05 Sportdag 06-06 t/m 09-06 Avond4daagse 13-06 t/m 24-06 Toetsweken

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 09

JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Personeelsbezetting Wat betreft de personeelsbezetting vinden er de komende periode wat wijzigingen plaats. Juf Tamara Kamman gaat vanaf 1 maart 2018 een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Mei 2018 Agenda Sponsorloop Lege flessenactie t/m Toetsperiode Vergadering MR 03-07

Mei 2018 Agenda Sponsorloop Lege flessenactie t/m Toetsperiode Vergadering MR 03-07 Agenda 13-06 Sponsorloop 18-06 Lege flessenactie 18-06 t/m 29-06 Toetsperiode 2 26-06 Vergadering MR 03-07 Administratiedag, de leerlingen zijn vrij 05-07 Schoolreisje C,D,E,F,G,H, I,J,K,N 10-07 en 12-07

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

November Onderwijs en Leerling-ondersteuning

November Onderwijs en Leerling-ondersteuning November 2016 Agenda 02-12 Sinterklaasfeest 02-12 Alle leerlingen zijn 12.00uur vrij 12-12 Vergadering MR 20-12 Winterfair 23-12 Alle leerlingen zijn 12.00uur vrij 26-12 t/m 06-01 Kerstvakantie 10-01 Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Jaargang 4 nr februari 2016

Jaargang 4 nr februari 2016 Jaargang 4 nr. 7 26 februari 2016 Terugblik Na een periode van veel zieke kinderen en enkele zieke leerkrachten is iedereen gelukkig nu weer bijna beter. We hopen dat de voorjaarsvakantie de rest doet.

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

juni2018 Onderwijs en Leerling-ondersteuning

juni2018 Onderwijs en Leerling-ondersteuning juni2018 Agenda 03-07 Administratiedag, de leerlingen zijn vrij 05-07 Schoolreisje C,D,E,F,G,H, I,J,K,N 10-07 en 12-07 Rapport/OPP besprekingen periode 2 11-07 Overdrachtsdag, de leerlingen zijn vrij 17-07

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koffieochtend veiligheid/pbs

Nieuwsbrief. Koffieochtend veiligheid/pbs Nieuwsbrief 17 26 mei 2017 In dit nummer: Koffieochtend 1 Agenda 1 Jarigen 2 Nieuw op school 2 Doppen sparen 2 Fancy fair 3 Voorverkoop fancy fair 3 Verkoop kunst van de kids 3 Nieuwsbrief Koffieochtend

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Pasen 2015. Gebed. God, Open mijn oren om de boodschap van uw liefde te horen Bewaar mijn hart in het geloof en vertrouwen op U Om vanuit die woorden te leven en

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016 Scholendienst

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 25 en 26 mei: Pinkstervakantie 2 juni: bezoek van de inspectie van het onderwijs 3 juni:

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 05-02 Matthijs Bartels, groep 6 05-02 Ramon Schoon, groep 6 WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 18 27 januari 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER CBS DE WEGWIJZER www.cbsdewegwijzer.com JAARKALENDER 2016-2017 CBS de Wegwijzer augustus 2016 Welkom in het nieuwe schooljaar! We wensen jullie een fijn jaar op CBS de Wegwijzer. Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Jaarplan CBS Het Stroomdal

Jaarplan CBS Het Stroomdal Jaarplan CBS Het Stroomdal 2014-2015 MR= medezeggenschapsraad GMR= Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van alle scholen van CONOD TW= thema Bijbelverhalen methode Trefwoord DB=Dagelijks bestuur Week:

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo

Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo Datum vaststelling Attendiz: juni 2016 Datum instemming MR: juni 2016 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 5 Gymnastiek 5 Informatie aan gescheiden ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 14 Baarn, 22 februari 2019. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Jaargang 3 nr februari = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr februari = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 7 20 februari 2015 = Kind op Maandag Week 10: 2 8 maart Ik dacht dat ik je kende Lucas 2:40-52; Johannes 2:1-11 en 19:25-27 Maria is de moeder van Jezus, zij kent hem al vanaf het allereerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 NIEUWSBRIEF Pinksteren en Suikerfeest Pinksteren en het Suikerfeest zijn beide feesten van verbondenheid, ook over de grenzen van de eigen geloofsgemeenschap heen.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie