Februari Onderwijs en leerlingondersteuning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Februari 2016. Onderwijs en leerlingondersteuning"

Transcriptie

1 Belangrijke data: t/m Voorjaarsvakantie Studiedag, de leerlingen zijn vrij Grote rekendag Paasmaaltijd t/m Pasen Voortstelling bewegingstheater Ouderavond en Schoolkamp KE en KF Koningsontbijt/spelen KC en KD t/m Meivakantie Pinksteren Studiedag, de leerlingen zijn vrij Sponsorloop Prisma t/m Toetsperiode Administratiedag, de leerlingen zijn vrij en Rapport- en OPP besprekingen Overdrachtsdag, de leerlingen zijn vrij Doorschuifuurtje Schoolverlatersavond/musical Margedag, de leerlingen zijn vrij t/m Zomervakantie Start schooljaar Februari 2016 Andere schooltijden In totaal heeft 49% van de ouders/verzorgers van de Trimaran, de Schakel, de Spanker en de Ambelt op de peiling gereageerd. Van dit percentage is 61% tegen het 5 gelijke dagen model, is 36 % voor het 5 gelijke dagen model en heeft 1% twijfel. Op basis van deze gegevens is het besluit genomen in geen nieuwe schooltijden in te voeren. Onderwijs en leerlingondersteuning Speciaal Onderwijs in Kampen vanaf augustus 2016 Het onderwijs aan de leerlingen van onze school (SO) gaat gewoon door. De expertise van de Ambelt blijft in Prisma. De naam van de school zal anders worden. U krijgt informatie tijdens een ouderavond in Prisma op 18 april Noteer die datum a.u.b. Samenwerken = Pluto 2.0 SBO de Trimaran, SO de Schakel en SO de Ambelt Kampen vormen per samen één nieuwe school.

2 Eén nieuwe school SO/SBO. De teams zijn, samen met een projectgroep en onder leiding van een regiegroep, bezig dit voor te bereiden. We willen dit graag met u delen op een ouderavond. Deze avond wordt 18 april georganiseerd. Gaat dan alles veranderen? Nee, zeker niet. Uw kind krijgt het onderwijs dat past bij zijn/haar ondersteuningsbehoefte. Wat wel gaat veranderen is de keuze nog meer aandacht aan talentontwikkeling te besteden. Het project om samen één nieuwe school te vormen noemen we Pluto 2.0. Pluto 2.0 is een werknaam, meer niet. Pluto is een planeet waar we steeds meer over weten en zo ook weten we steeds meer van de nieuwe school die we gaan vormen. Zodra de naam van de nieuwe school bekend is, gaat de naam Pluto verdwijnen. Talentontwikkeling Als we meer aandacht aan brede talentontwikkeling gaan besteden is het goed vast te oefenen samen. Welke leerlingen kunnen samenwerken? Welke thema s passen daarbij? Wat past bij de leerlingen? Hoe kunnen we leerlingen uitdagen? Kortom we zijn aan het oefenen met mixgroepen, een uur per week. Leerlingen van de Schakel, de Trimaran, de Ambelt en de Enkschool zijn samen bezig met ICT/techniek, met creatief en vanaf de voorjaarsvakantie met schilderen. Daarnaast oefent ook het bewegingstheater wekelijks. De leerkrachten die deze groepen begeleiden geven aan wat een succes is en ook wat nog beter zou kunnen. Nadruk ligt bij de activiteiten op samenwerken. Bewegingstheater Het bewegingstheater oefent wekelijks onder leiding van een professionele docent. In april zijn de uitvoeringen voor de scholen in Prisma en ook zijn twee basisscholen uitgenodigd. De scholen streven ernaar dit project met een gesloten beurs te organiseren. Er is subsidie aangevraagd en toegekend en er zijn inmiddels sponsoren. Mocht u nog een sponsor kennen die zou willen meedoen en die natuurlijk ook uitgenodigd wordt tijdens de gala-voorstelling s avonds dan horen we het graag. Per school doen 3 leerlingen mee. Muziek en drama De scholen in Prisma hebben dit schooljaar een subsidie ontvangen waarmee een docent drama en een docent muziek wekelijks een middag lesgeeft. Onze partner Quintus heeft de docenten beschikbaar gesteld. De Enkschool en de Ambelt maken gebruik van een middag drama in de week en de Trimaran en Schakel van een middag muziek in de week. We ontdekken ongekende talenten.

3 De Innovatiewedstrijd De innovatiewedstrijd van en voor de Schakel, de trimaran en de Ambelt heeft leuke resultaten opgeleverd. Groepen zijn bezig met hun eigen robot en ook wordt gewerkt met Plickers. Kort omschreven door de leerkrachten: Plickers is een tool waarmee razendsnel een totaaloverzicht verkregen kan worden van de antwoorden die leerlingen op meerkeuzevragen hebben gegeven. Alle leerlingen hebben een eigen unieke codekaart. De leerkracht verstrekt een meerkeuzevraag en geeft de leerlingen bedenktijd om het juiste antwoord te kiezen. Na het verstrijken van die bedenktijd tonen de leerlingen het door hen gekozen antwoord door het op een bepaalde manier omhooghouden van een codekaart. Wij scannen die kaarten in met de IPad en als de antwoorden zijn verzameld, verschijnt er een overzicht. We gebruiken het voor het oefenen van toetsen, maar ook voor leuke tussendoortjes of PAD-lessen, bijvoorbeeld door een klassenquiz te organiseren. De leerlingen zijn erg enthousiast als we aangeven met Plickers aan de slag te gaan en het heeft ook duidelijk effect. De vragen die we aanstippen bij het gebruik van Plickers, worden naderhand in een toets of werkboek duidelijk beter gemaakt. Organisatorisch is het soms nog even zoeken, maar voor nu zijn wij enthousiast over deze simpele maar effectieve werkwijze! Studiedag 7 maart 2016 Maandag 7 maart hebben de leerlingen vrij. De teams van de Schakel, de Trimaran en de Ambelt hebben samen een studiedag. Samen leren is de basis voor een nieuwe school. Het thema van de studiedag is Parnassys ( het nieuwe leerling- administratie en registratiesysteem voor de Trimaran en Schakel, de Ambelt heeft dit systeem al) en onderwijsvernieuwing in de geïntegreerde SO/SBO school. Omdat het team van de Ambelt al veel weet van Parnassys hebben zij s morgens scholing rondom het thema trauma en depressie. Personeel Andere tijden Passend onderwijs betekent voor het speciaal onderwijs krimp. Alle Ambelt vestigingen hebben hier mee te maken en het vraagt een nieuwe koers van de organisatie. In Kampen gaat de Ambelt samenwerken met de partners Schakel en Trimaran onder de vleugels van de Stichting PC SO & VSO in Kampen en omstreken. Het gaat een nieuwe school met een nieuwe naam worden. Voor de teamleden in Kampen met een vast contract een mooie kans om mee te gaan. Nieuwe plannen geven energie! De betrokkenheid in de regiegroep, de projectgroep, tijdens pizzasessies ( ja, onder het genot van een punt.) is groot. Samen zijn we aan het bouwen en daar worden we blij en nieuwsgierig van. Organisatie Grote Rekendag Ieder jaar wordt er in Nederland de Grote Rekendag georganiseerd, en wij doen dit jaar ook mee! Het is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen (groep 1 t/m 8) die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in je werkboek!

4 De Grote Rekendag vindt plaats op woensdag 23 maart Het thema van deze 14e editie is Kijkje achter de code en sluit aan op de nieuwe vaardigheden die passen bij de 21 e eeuw. De kinderen leren o.a.: zoeken naar regelmaat en patronen; systematisch werken; maken en lezen van symbolische weergaven; interpreteren en zelf ontwerpen van codetaal Het doel is kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. De leerlingen zijn die dag gewoon om vrij. We rekenen erop dat het een leuke dag wordt en de dag wordt geopend door de grote rekenaar van Kampen, de wethouder van financien dhr. M. Ekker. Workshop Graffiti Groep KD heeft geweldig werk geleverd. Het ziet er prachtig uit. Schoolkamp en schoolreis Groep KE en KF, wilt u de kosten van het schoolkamp 45,- overmaken? U heeft een brief ontvangen Groep KC en KD, de kosten van de de schoolreis zijn 25,-. U ontvangt binnekort een brief. Onderzoek naar de verkeerssituatie Studenten van Windesheim doen onderzoek naar de verkeerssituatie rond Prisma. We houden u op de hoogte. Jaar van het Boek 2016 wordt een geweldig boekenjaar want 2016 is het Jaar van het Boek. Er komt een geweldige nieuwe actie van boekverkopers: ieder jaar stellen zij een prachtige klassieker voor maar 1,00 euro ter beschikking! Dit jaar is het oorlogswinter van Jan Terlouw! Ga vanaf 20 februari naar je boekhandel met één euro op zak en zet je ijsmuts op. Heb je geen ijsmuts? Geen probleem: dan neem je gewoon een knijpkat mee. Dan is voor één euro het prachtige boek Oorlogswinter helemaal van jou!

5 Een landelijke activiteit voor kinderen tijdens het Jaar van het Boek is de Junior Schrijfwedstrijd. Deze is gestart op 1 februari en loopt nog tot 18 maart. Drie bekende kinderboekenschrijvers; Paul van Loon, Vivian den Hollander en Manon Sikkel hebben elk een verhaal geschreven zonder eind. De kinderen mogen, eventueel met hulp van u, zelf een eind aan het verhaal schrijven en kunnen daarmee geweldige prijzen winnen. Niemand minder dan Ruben Nicolai, Nicolette Kluijver en Guido Spek (GTST) bepalen, samen met de auteurs, de winnaars in. drie categorieën: 3-6, 6-9 en 9-12 jaar. Ga snel naar: We wensen u een fijne voorjaarsvakantie toe!

Talenten laten groeien. Februari 2016. Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel 2015-2016

Talenten laten groeien. Februari 2016. Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel 2015-2016 Februari 2016 29-02 t/m 04-03 Voorjaarsvakantie 07-03 Studiedag, de leerlingen zijn vrij 24-03 Paasmaaltijd 25-03 t/m 28-03 Pasen 06-04 Voorstelling bewegingstheater 18-04 Ouderavond 19-04 Schoolreisje

Nadere informatie

Maandbrief Ambelt Kampen Mei 2015

Maandbrief Ambelt Kampen Mei 2015 Maandbrief Ambelt Kampen Mei 2015 Belangrijke data: 27-05 t/m 12-06 Toetsperiode 2 09-06 Schoolfotograaf 15-06 Schoolreis groep KB,KC,KD 16-06 Administratiedag, de leerlingen zijn vrij 18-06 Zomerfeest

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 16

Nieuwsbrief maart 16 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 5-2016 Nieuwsbrief maart 16 INHOUDSOPGAVE: Een zoon voor juf Marianne pag.1 Schoolrei groep 1 en 2 pag.4 Sepp is geboren pag.1 Schoolreiskosten pag.4

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Maar wij hebben uw hulp nodig wie meldt zich aan? Graag doorgeven aan juf Marieke, meester Teun of juf Everdien. Het mag ook via de mail.

Maar wij hebben uw hulp nodig wie meldt zich aan? Graag doorgeven aan juf Marieke, meester Teun of juf Everdien. Het mag ook via de mail. Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 28 Datum: 04-04-16 Algemeen Belangrijke data: 06 April Rekendag 07 April Schoolfotograaf 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 t/m 06

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Maandag hadden we een studiedag

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Mei 2018 Agenda Sponsorloop Lege flessenactie t/m Toetsperiode Vergadering MR 03-07

Mei 2018 Agenda Sponsorloop Lege flessenactie t/m Toetsperiode Vergadering MR 03-07 Agenda 13-06 Sponsorloop 18-06 Lege flessenactie 18-06 t/m 29-06 Toetsperiode 2 26-06 Vergadering MR 03-07 Administratiedag, de leerlingen zijn vrij 05-07 Schoolreisje C,D,E,F,G,H, I,J,K,N 10-07 en 12-07

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jaarplan. onderdeel van

Jaarplan. onderdeel van Jaarplan 2016 2017 onderdeel van INHOUD INHOUD Inleiding 2. Schooltijden 3. Klokurentabel 4. Urenberekening, vakanties en vrije dagen 5. Schoolgids 6. Vaststelling 6.1 Directie 6.2 Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Schoolinformatie VSO De Hoge Brug

Schoolinformatie VSO De Hoge Brug Kalender - 1 Schoolinformatie VSO De Hoge Brug VSO de Hoge Brug is de voortgezette afdeling van de A. Willeboerschool, een openbare school voor zeer moeilijk lerende leerlingen te Rotterdam. Van de SO-

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 9 10 11 12 13 14 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Mei Belangrijke data. 21 april 24 april. 8 mei. 10 mei 12 mei mei 17 mei 22 mei 25 mei 26 mei mei 29 mei

Mei Belangrijke data. 21 april 24 april. 8 mei. 10 mei 12 mei mei 17 mei 22 mei 25 mei 26 mei mei 29 mei INFOBULLETIN Mei 2017 Belangrijke data 21 april 24 april 8 mei 10 mei 12 mei 15-18 mei 17 mei 22 mei 25 mei 26 mei 29-31 mei 29 mei Koningsspelen groep 1 t/m 8 Meivakantie Weer naar school Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Talenten laten groeien. April Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel

Talenten laten groeien. April Onderwijs en leerling-ondersteuning. De Schakel April 2016 25-04 t/m 06-05 Meivakantie 16-05 Pinksteren 17-05 Studiedag, de leerlingen zijn vrij 18-05 Sponsorloop 23-05 Ouderavond 24-05 Sportdag 06-06 t/m 09-06 Avond4daagse 13-06 t/m 24-06 Toetsweken

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender en belangrijke data Hier vindt u de jaarkalender met belangrijke data. Via de nieuwsbrieven en website houden wij u na de zomervakantie op de hoogte over enkele festiviteiten die nog worden

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Schoolinformatie VSO De Hoge Brug

Schoolinformatie VSO De Hoge Brug Kalender 0-0 Schoolinformatie VSO De Hoge Brug VSO de Hoge Brug is de voortgezette afdeling van de A. Willeboerschool, een openbare school voor zeer moeilijk lerende leerlingen te Rotterdam. Van de SO-

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Nieuwsbrief: april 2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u onze vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. De nieuwsbrief is bij uitstek een middel om u op

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken Augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade 31 Deze week kennismakingsgesprekken September 2015 1 2 3 4 5 6 Kamp

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Januari Onderwijs en Leerling-ondersteuning. Personeel

Januari Onderwijs en Leerling-ondersteuning. Personeel Januari 2018 Agenda 08-02 Administratiedag (de leerlingen zijn vrij) 20-02 Rapport/OPP besprekingen periode 1 22-02 Rapport/OPP besprekingen periode 1 22-02 Studiedag (de leerlingen zijn vrij) 23-02 Studiedag

Nadere informatie

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week augustus 2017 Week 31 01 02 03 04 05 06 Week 32 07 08 09 10 11 12 13 Week 33 14 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 30 31 ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 september 2017 Week

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 27 juni 2017 Nr 38 Jaargang 28 Van de directie Het schooljaar is bijna afgelopen. Gisterenavond is de laatste MR vergadering van dit schooljaar

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 De Driekleur Locatie Wilhelmina 23 mei 2019

Nieuwsbrief 15 De Driekleur Locatie Wilhelmina 23 mei 2019 Voorwoord Ik wil in deze nieuwsbrief, in dit voorwoord, als directeur van de Driekleur even speciaal aandacht vragen voor de groepen 8. Ik ben op trots de wijze waarop de beide groepen 8 vorige week met

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015 Openbare Basisschool voor Daltononderwijs de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG Wierden Telefoon 0546-572675 E-mail: info@detouwladder.nl Website: www.detouwladder.nl Van de

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

AGENDA ORGANISATIE. Juf Jojanneke gaat onze school verlaten. Zij heeft per 1 februari een baan geaccepteerd op het ROC Twente.

AGENDA ORGANISATIE. Juf Jojanneke gaat onze school verlaten. Zij heeft per 1 februari een baan geaccepteerd op het ROC Twente. VOORAF De komende weken wordt u als ouder(s)/verzorger(s) door ons uitgenodigd om de voortgang van uw kind op school te bespreken. We doen dit naar aanleiding van het rapport en ook van de evaluatie van

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Informatie over de periode

Informatie over de periode Informatie over de periode 1 t/m 31 mei 2016 Hieronder leest u enkele wetenswaardigheden die de moeite waard zijn om te onthouden. Wij willen u vragen de data vast in de agenda of op de kalender te noteren.

Nadere informatie

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers,

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers, Geachte ouders en verzorgers, Graag wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om u als ouders mee te nemen in de ontwikkeling van De Wingerd en de samenwerking met De Arend. In september jl. ben ik daadwerkelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: juni 2016 Nieuws uit de organisatie: Wij hebben er allemaal al helemaal zin in nee niet in de zomervakantie, maar in de afsluitende dag van ons project natuurlijk

Nadere informatie

juni2018 Onderwijs en Leerling-ondersteuning

juni2018 Onderwijs en Leerling-ondersteuning juni2018 Agenda 03-07 Administratiedag, de leerlingen zijn vrij 05-07 Schoolreisje C,D,E,F,G,H, I,J,K,N 10-07 en 12-07 Rapport/OPP besprekingen periode 2 11-07 Overdrachtsdag, de leerlingen zijn vrij 17-07

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

kalender schooljaar

kalender schooljaar kalender schooljaar 204-20 Aan de ouders en/of verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 204-20. In de jaarkalender vindt u per maand de activiteiten, vakanties en

Nadere informatie

Infopunt 10 28 maart 2016

Infopunt 10 28 maart 2016 Infopunt 10 28 maart 2016 Afgelopen maandag 21 maart stapte ik het schoolplein op met een welkomstkoor van vriendelijk kwetterende en kwinkelerende vogeltjes in het ochtendzonnetje. Het is lente! De omgeving

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Cornelis Musiusschool

Cornelis Musiusschool De school met P I T Schoolkalender 2015-2016 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 cornelismusius@laurentiusstichting.nl Peutercentrum Het Muizenhuis Prins

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Agenda. Nieuwsbrief nummer 9 12 mei 2014 Pagina 1 van 6

Inhoudsopgave. Agenda. Nieuwsbrief nummer 9 12 mei 2014 Pagina 1 van 6 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Agenda Voorwoord Komende schoolperiode Ontwikkelingen in het samenwerkingsverband De Liemers Onderwijs op de Christoffelschool in Didam Regio Arnhem Berichtgeving locatie Doorwerthlaan:

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015.

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 9 Maand: juni 2015 29-05-2015 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. Met vriendelijke groet,

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie