Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016 (!) Scouting Wijnegem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016 (!) Scouting Wijnegem"

Transcriptie

1 Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016 (!) Scouting Wijnegem

2 Inhoud [Voorwoord]... 3 [rubriekje groepskamp]... 5 Kapoenen... 7 Welpen... 9 Joka s!!!!!! Jogivers [Givers] JINS... 18

3 [Voorwoord] Time flies when you re having fun! En dat brengt ons alweer bij de eerste maand van het nieuwe jaar: januari. Maar niet getreurd, ook deze maand staat boordevol leuke activiteiten! Eerst en vooral: KUSJES HIER, KUSJE DAAR: GELUKKIG NIEUWJAAR! Dan willen wij iedereen die naar de Warmste Kerstdrink gekomen is, van harte bedanken. De wortels hebben ons meegedeeld dat de winst dit jaar maar liefst bedraagt! Deze gaat integraal naar Betonne Jeugd. Luister ook zeker goed naar StuBru, want zij gaan voor ons het liedje Slecht gaan van De Jeugd Van Tegenwoordig / Magnus spelen.

4 Van februari 2016 gaan wij op GROEPSWEEKEND! De brief vinden jullie op de site onder het rubriekje Den Totem. De inschrijvingsmomenten vinden plaats op: 27 december // 3 januari om 11u30 aan de lokalen. Gelieve 35 cash geld mee te nemen. Hopelijk allemaal tot dan! Katrien, Lauren en Robbe - groepsleiding Groepsweekend 2014

5 [rubriekje groepskamp]

6

7 Kapoenen Totem Januari 2016 Als allereerste wensen we jullie het beste voor het nieuwe jaar!!! 2016 zit ook weer boordevol met super toffe scouts activiteiten. Dit staat jullie al te wachten in Januari. Zondag 3/1 om 9:45 Om het nieuwe jaar als een echte scout te beginnen gaan we een BOSSPEL spelen!! Trek je warmste kleren aan want we blijven heel de vergadering in het park van Wijnegem. We verzamelen aan de lokalen en trekken er dan samen op uit. Vrijdag 8/1 van 19u- 20u30 Af en toe moeten we ook eens ontspannen. Het is vandaag dan ook FILMVERGADERING. Zondag 17/1 om 9:45 Jullie leiding is volop aan het studeren daarom hebben we de wortels om hulp gevraagd. Deze keer zullen jullie begeleid worden door de WORTELS!!!

8 Zondag 24/1 om 9:45 Mmmmmmmm niets is beter dan op zondag lekker te ontbijten. Omdat jullie zulke lieve kapoentjes zijn wil de leiding jullie belonen met een lekker ONTBIJT OP DE SCOUTS!!!! Iedereen neemt deze zondag 2 mee en geeft deze voor de vergadering aan de leiding. Dat wordt smullen!! Zondag 31/1 om 9:45 We hebben al eens een wereldreis gemaakt en jullie hebben van veel landen hun proeven doorstaan. Schotland heeft gehoord dat de Kapoenen de beste zijn. De Schotten hebben ons dan ook uitgedaagd voor hun HIGHLAND GAMES Kom in je beste Schotse outfit en toon je kracht!! Mimi Sam Lotte Noortje

9 Welpen Eerst en vooral een supergelukkig nieuwjaar! Ook in 2016 gaan wij er het beste van maken! Zondag 3 januari 9u45-12u De eerste vergadering van het NIEUWE JAAR!!!! Trek allemaal jullie rokken maar aan want vandaag gaan we highlandgames beoefen. Die overtollige kilo s van de feestdagen moeten er toch worden afgesport. Zondag 10 januari Helaas pindakaas! vandaag is het geen vergadering. De leiding is nog altijd hard aan het studeren. Dus genieten jullie maar van de extra slaap, die wij zeer goed kunnen gebruiken. Zondag 17 januari 9u45-12u Deze zondag zullen de wortels klaarstaan met een mega leuk spel voor jullie. De leiding kan niet voltallig aanwezig zijn maar wij rekenen erop dat jullie met veel energie gaan meedoen.

10 Vrijdag 22 januari 19u- 21u Ja hoor jullie zien het goed vanavond is het chips & cola vergadering!!!! zondag 31 januari 9u45-12u Kleed jullie maar goed aan want we trekken naar het bos. Kom met velen want het wordt echt een super bosspel! BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT: Een kleine herinnering aan de ouders. Zondag 3 januari is het de laatste dag dat je je zoon of dochter kunt inschrijven voor het groepsweekend. De prijs voor het weekend bedraagt 35 (cash betalen). U kunt nadien niet meer inschrijven en het zou spijtig zijn als ze niet mee kunnen. Kaa bagheera Baloe Akela Rikki

11 Joka s!!!!!! Lieve joka s, de sint is weer naarspanje vertrokken, de kerstman heeft zijn cadeaus rondgebracht en het oude jaar is weeral gedaan, maar niet getreurd ook voor het 2016 hebben we weer een hele hoop leuke activiteiten voor jullie klaar staan. We vliegen er in januari dan ook weer helemaal in met enkele echte toppers! Zondag 10 januari 9u45-12u Driekoningen driekoningen geef mij ne nieuwen hoed Juist ja het is weer de tijd van het jaar. Dit jaar mag je voor een keer je zangstem thuislaten, want vandaag gaan we niet zingen, nee wij spelen het ongelooflijk mega fantastisch coole driekoningenspel. Haal je mooiste koningskleren dus al maar van onder het stof en wees aanwezig!

12 24 januari 9u45-12u Nu we al een beetje verder zijn in de maand beginnen we al dat lekkere eten toch al wat te missen, geen probleem voor ons want vandaag genieten wij van een superlekker ontbijt! Neem allemaal drie euro mee en wij zorgen voor de rest. Kan je toch echt niet komen, laat ons dit dan op tijd weten, zo weten wij hoeveel joka s hun maagje we moeten vullen! 31 januari 9u45-12u : Now or Never, editie Joka s Willen jullie het allercoolste spel allertijden spelen? Wel het is nu of nooit! Vandaag draait alles om hoe goed je elkaar kent en hoeveel je durft! Wees er want dit wil je niet missen!

13 Floor Lisbet Vincent Esther Lien

14 Jogivers Dag allerliefste jogiverjes!! Eerst en vooral een HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR! De laatste maand van een bangelijk 2015 zit er al op MAAR niet getreurd want hier komt de eerste maand van een nog veel bangelijker 2016!! Terwijl jullie zich amuseren tussen alle zatte tantes en nonkels waarvan jullie prachtige cadeautjes krijgen, zit jullie leiding in een iets moeilijkere periode van het jaar, examens. Dit houdt ons echter niet tegen voor jullie weer een hele maand paraat te staan, hier is januari! Zondag 03/01/2016 van 9u45 tot 12u Hoe kan je beter het jaar starten dan met een bangelijk nieuwjaarsspel?! We verwachten jullie allemaal met een hoop goede voornemens en helemaal uitgeslapen van al dat feesten! ZATERDAG 16/01/2016 van 20u tot 22u Opgelet deze vergadering is op een zaterdagavond!! Omdat jullie leiding met examens zit is het niet haalbaar op zondag een vergadering te doen. We maken dit echter goed met een bangelijk filmvergadering op zaterdag!! Neem allemaal een kussen mee zodat jullie niet op de koude vloer moeten zitten. Ook een dekentje kan handig zijn omdat het al wel eens koud kan zijn in januari. Als jullie een bepaalde film willen zien mag je dit gerust op voorhand aan ons laten weten.

15 Zondag 24/01/2016 van 9u45 tot 12u Al de feestjes lopen stilaan op een einde en jullie beginnen allemaal massaal te sporten om die extra kilootjes er terug af te krijgen. De leiding dacht hier toch nog even mee te wachten en daarom is het ontbijtvergadering!! Neem allemaal 1euro mee en dan zorgt de leiding voor het nodige lekkers. Zondag 24/01/2016 GEEN VERGADERING OOOOOOOOOOOHH dit weekend is het geen vergadering. Na al dat hard studeren heeft de leiding ook een beetje rust nodig. We zullen aan jullie denken op vakantie ;) P.S. nu het geen vergadering is hebben jullie tijd om de mama en de papa ontbijt op bed te brengen!! Zo dit was het weeral voor deze maand. Nog een stevige linker en rechter van jullie leiding en tot volgende maand! Jonathan Nicolas Simon Annelies Joren

16 [Givers] Januari 03/01 09h45-12h Het is weeral de 1 e vergadering van het nieuwe jaar en we beginnen er direct goed aan. Vandaag is het jou kan kans om een ster te worden op onze playbackshow!!! Wij verwachten jullie allemaal met een goed voorbereide surprise act op ons podium. 10/01 9h45-12h Om alle overtollige kilo s van de feestdagen er weer af te werken is het vandaag marginale sportvergadering. Wij verwachten jullie allemaal verkleed aan de lokalen. Inspiratie Voor zij die niet verkleed komen zal de leiding een speciale outfit voorzien. 17/01 9h45 12h Omdat de leiding het druk heeft met de examens, mag vandaag de 1e groep 3e-jaars een vergadering in elkaar steken. (Tom P, Tom T, Ilyas, Jori, Tan, Stijn, Toon & Kaat)

17 Vergeet ook geen zwembroek/badpak, handdoek, sleffers, kamerjas, FIETS en 2 mee te nemen!!! 24/01 09h15 12h Vandaag gaan we ijsberen!! Wij verwachten jullie allemaal om 9h15 met de fiets op de scouts. 31/01 09h45-12h Omdat de leiding nog altijd examens heeft mag vandaag de 2e groep 3e jaars een vergadering in elkaar steken. (Steven, Simon D, Simon G, Niels, Bas, Jonas, Anouk & Nand) De eerste maand van het jaar zit er weeral op. Tot in Februari. Julie, Marjan, Charlotte, Anneleen, Christof & Maarten.

18 JINS Een gelukkig Nieuwjaar en welkom in Maar geen tijd voor nen hoop gezever. We gaan er ineens invliegen in dat nieuwe jaar. Zondag 3/01/2016 9u45 12u Vandaag gaat de vergadering niet door ons, maar wel door STEF en WARRE in elkaar gestoken worden en natuurlijk ook gegeven worden. Be there or be square. ZATERDAG 9/01-22u Vandaag is het Wintergem en zoals jullie misschien al wel wisten staan wij daar met de jins ook met een standje. Wat we precies gaan doen leggen we jullie nogwel uit, net zoals het startuur (aangezien dit nog niet concreet geweten was) Zondag 17/01 9u45 12u Nadat er in december een vergadering jammerlijk genoeg is weggevallen, willen we de activiteit van die gedoemde zondag naar vandaag verplaatsen. Wat het zal zijn is een zeer goede vraag, maar het antwoord is des te beter als jullie aanwezig zijn.

19 Zondag 24/11 9u45 12u We gaan op verplaatsing en we gaan bibberen. Wie weet waar we naartoe gaan. Niemand? We gaan Ijsberen bij de Deurnse Ijsberen. Jaja jullie lezen dat goed. Breng allemaal zwemgerief, handdoek, 2 en sleffers mee. Vrijdag 30/01 21u30 - Vanavond is het weer zover: een JINCAFE (voor de verandering enzo) Thema word nog meegedeeld, maar het zal er weer eentje zijn, voor de geschiedenisboeken. Zondag 7/02 9u45 12u Vandaag is het wederom de beurt aan jullie om ene vergadering in elkaar te steken. Nu geven Sven en Bart de fakkel door aan JEROEN en ROBIN Voila se. Den eerste Totem van het nieuwe jaar is een feit. Feest ze nog goed en we zien jullie terug volgend jaar Bart Sven

DEN TOTEM JANUARI Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM JANUARI Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2018 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Januari Liefste mama en papa, beste meter en peter, Allerallerliefste en beste en coolste leden van de hele wereld,

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Januari 2017 Scouting Wijnegem VOORWOORD Om te beginnen, een zalig gepasseerd kerstfeest en een grenzeloos 2017 toegewenst! Op 2016 blikken wij als

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 Scouting Wijnegem [Voorwoord] JUNI a.k.a. de laatste maand van het schooljaar (joepie!), maar dus ook van het scoutsjaar (geen joepie ).

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Lieve allemaal, Time flies when having fun is niet voor niets een befaamd gezegde. Want hoe kan het nú

Nadere informatie

DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Vorige maand zijn jullie er weer met z n allen in gevlogen en hebben jullie kilo s truffels verkocht. Graag

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Februari Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Februari Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Februari 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord AANKONDIGINGEN! -Er komt in het weekend van 11 maart weer een onvergetelijk spaghetti weekend aan! Speciaal

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MAART Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MAART Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MAART 2017 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Wij gaan nog niet op stok of stal, zoals je kip of paard, maar wij zetten ons schrap voor een spetterende

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MEI 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Geachte ouders De vijfde maand van het jaar is aangebroken en dat wilt zeggen dat ook de zomerkampen steeds

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. December Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. December Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van maand December 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord DECEMBER Time flies when you re having fun! Het is alweer de laatste maand van 2018. We gaan het jaar verlaten

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2016 Scouting Wijnegem Inhoud [VOORWOORD]... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 10 [JokaZZ]... 13!JOGIVERS!... 15 Givers...

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Beste leden, mama s, papa s, grootouders en andere species. Maart was weer een knaller van formaat, dus

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER 2015 Scouting Wijnegem Inhoud Voorwoord... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 11 [JOKA SSSSSSSSSSSS]... 13 jogivers...

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016. Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016. Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016 Scouting Wijnegem Inhoud [Voorwoord]... 3 [rubriekje groepskamp]... 4!! Kapoenen!!... 5 Welpen... 7 Joka s... 10 Joooooooooogivers...

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 59 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2015 Scouting Wijnegem Inhoud Voorwoord... 3 Eindejaarsactiviteit... 4 Kapoenen... 5 WELPEN... 8 Joka a a a aaaas!... 11 Jogivers... 13 Givers...

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER 2016 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Je weet wat ze zeggen: waren oktober en november door de scouts nog leuker dan september? Verwacht je

Nadere informatie

DEN TOTEM. Januari Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM. Januari Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Januari 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Dag beste scoutjes, Eerst en vooral een FIJNE KERST en een GELUKKIG NIEUWJAAR gewenst. Mogen de scoutsgoden jullie allemaal

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. Maart Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. Maart Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van maand Maart 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord MAART Hallo hallo De eerste zonnestraaltjes verwarmen terug onze wangetjes en de lenten sluipt langzaam dichterbij.

Nadere informatie

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2015. Scouting Wijnegem

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2015. Scouting Wijnegem Jaargang 59 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2015 Scouting Wijnegem Inhoud [Voorwoord]... 3 Kapoenen... 6 WELPEN... 8 Joka s... 13 Jogivers... 15 Givers... 17 [Jins]... 19 [Voorwoord]

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 59 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2015 Scouting Wijnegem Inhoud Voorwoord... 3 Eindejaarsactiviteit... 4 Kapoenen... 5 WELPEN... 8 Joka a a a aaaas!... 11 Jogivers... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. Maart Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. Maart Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van maand Maart 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord MAART Hallo hallo De eerste zonnestraaltjes verwarmen terug onze wangetjes en de lenten sluipt langzaam dichterbij.

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Inhoud Voorwoord... 3 TRUFFELSLAG... 5 [rubriekje groepskamp]... 6 [Kapoenen ]... 9 Welpen... 11 [Jokaaaaaaaaaaaaaaaa s]... 13 Givers...

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. APRIL Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. APRIL Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. APRIL 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord April is de vierde maand van het jaar in de gregoriaanse kalender en heeft 30 dagen. In de oud-romeinse kalender

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 D I T M E R C I L E U K E V O O R J A A R. Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 D I T M E R C I L E U K E V O O R J A A R. Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 M E R C I V O O R Scouting Wijnegem D I T L E U K E J A A R [Voorwoord] Juni. Dat betekent: de laatste maand van het scoutsjaar. Maar niet

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Inhoud Voorwoord... 3 TRUFFELSLAG... 5 [rubriekje groepskamp]... 6 [Kapoenen ]... 9 Welpen... 11 [Jokaaaaaaaaaaaaaaaa s]... 13 Jogivers

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

DEN TOTEM. Juni Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM. Juni Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Juni 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste Scoutjes! Het is een feit, de totem die je nu gaat lezen is de allerlaatste van dit scoutsjaar Maar er is geen enkele

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Totem januari

Totem januari Totem januari 2013-2014 Voorwoord Dag beste scoutjes, Eerst en vooral een gelukkig nieuw jaar gewenst! Mogen de scoutsgoden jullie allemaal goed gezind zijn. Geniet nog van een welverdiende vakantie. Groepsweekend

Nadere informatie

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2019 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje 2016-2017 december - februari jaargang 21 Editie 2 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, We zijn het jaar weeral goed van start gegaan met een hele hoop nieuwe en natuurlijk

Nadere informatie

Voorwoord januari. Tot slot willen wij iedereen een schitterend 2019 wensen, vol liefde, vriendschap, plezier en avontuur!

Voorwoord januari. Tot slot willen wij iedereen een schitterend 2019 wensen, vol liefde, vriendschap, plezier en avontuur! Voorwoord januari Het jaar 2018 is alweer voorbijgevlogen! We mogen terugkijken op 2018 met een glimlach op ons gezicht. We hebben er samen een fantastisch jaar van gemaakt! Er waren memorabele vergaderingen,

Nadere informatie

Groepsleiding. Jonggidsen. Kapoenen. Jongverkenners. Kabouters. Givers. Welpen. Jins !!!

Groepsleiding. Jonggidsen. Kapoenen. Jongverkenners. Kabouters. Givers. Welpen. Jins !!! Groepsleiding groepsleiding@sint-hubertus.be Sam Van Reeth - 0497 35 60 42 Sebastiaan Secuianu - 0497 38 27 00 Viktor Keimes - 0484 47 93 18 Kapoenen kapoenen@sint-hubertus.be Anouk Van Look - 0471 49

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

DE KREKEL Januari. 13 jan ouderploeg vergadering. 20 jan oudleidingsvergadering

DE KREKEL Januari. 13 jan ouderploeg vergadering. 20 jan oudleidingsvergadering DE KREKEL Januari 13 jan ouderploeg vergadering 20 jan oudleidingsvergadering Woordje januari Beste scouts en sympathisanten, Eerst en vooral willen we onze beste wensen voor het nieuwe jaar geven! We

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. FEBRUARI Scouting Wijnegem

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. FEBRUARI Scouting Wijnegem Jaargang 59 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. FEBRUARI 2015 Scouting Wijnegem Inhoud Voorwoord... 3 Spaghettislag... 4 Kapoenen... 5!!WELPEN!!... 7 Joka s... 10 Jogivers... 13 Givers... 18 Jins...

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 3 Kapoenen We willen jullie meedelen dat jullie liefste leiding de komende weken examens heeft. Hierdoor vallen er een aantal vergaderingen

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. September - Oktober Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. September - Oktober Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. September - Oktober 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen, het nieuw scoutsjaar kan beginnen! Iedereen

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Vorige maand was het spaghetti weekend en met de meer dan 400 hongerige mensen is dit en knaller geworden

Nadere informatie

Voorwoord van de groepsleiding

Voorwoord van de groepsleiding Januari Voorwoord van de groepsleiding De derde kwarteeuw van de Tarsi s is geëindigd, de vierde breekt aan. Terwijl het buiten steeds kouder wordt en de regenwolken (of zijn het nu sneeuwwolken) zich

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December 11 Beste ouders, December loert om de hoek, de langste nacht van het jaar. En tegelijk ook de laatste van dit

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt. Januari

Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt. Januari Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt Januari Xaverius-St.Rita A21/46G Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Wij en de leidingsploeg

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo,

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Wij wensen jullie nog zeer fijne feestdagen! Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Kabouters 31/12: Ook vandaag weer geen scouts :( Zo kunnen jullie heel de dag

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie