Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem"

Transcriptie

1 Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER 2016 Scouting Wijnegem

2 [Voorwoord] Je weet wat ze zeggen: waren oktober en november door de scouts nog leuker dan september? Verwacht je dan maar aan een knallend december! We hebben wederom een knallende truffelslag achter de rug, waarvoor een dikke merci aan jullie zelf! Kan je er maar geen genoeg van krijgen? Bestel dan nóg wat truffels via ons naverkoopformulier, te vinden op onze site ( De afhaalmomenten zullen plaatsvinden op zondagen 4 en 11 december, telkens om 12u na de vergadering (gelieve daar gepast te betalen).

3 Op 4 december komt de Goedheiligman mét zijn vrienden naar onze scouts! Zet jullie braafste snoetjes maar op, misschien moeten jullie dan niet in de zak. Kleur deze kleurplaat alvast in & geef ze af tijdens de vergadering.

4 Zaterdag 17 december vieren we met z n allen kerstmis op de scouts! Om 19u zetten we met iedereen het feest in gang. De einduren zijn als volgt: - kapoenen en welpen dansen tot 21u - joka s en jogivers swingen tot 21u30 - givers feesten tot 22u. Meer info vindt u in de totems van de takken hieronder. Maar ook voor de ouders is het weer feest. Onze wortels nodigen u allen van harte uit voor een echte kerstdrink van de Warmste Week van Music for Life aan den Bareel, tussen 19 en 22u. De opbrengsten gaan zoals jaarlijks naar ons goede doel Betonne Jeugd. Wij wensen u alvast enorm prettige kerstdagen en een spetterend 2017! De groepsleiding, Katrien, Lauren & Robbe

5 Inhoud [Voorwoord]... 2 Kapoenen... 6 WELPEN... 8 Jokaaa s Jogivers! GIVERZZZ Jins... 17

6 Kapoenen Jeeeej, het is DECEMBER!!!! Een maand vol leuke feestdagen en dus ook veel cadeautjes. Ook op de scouts valt er weer veel leuks te beleven. Lees dus maar vlug de totem voor deze maand. Zondag 4/12 om 9:45 Omdat de Sint het heel druk heeft met al zijn werk. Hebben we hem gevraagt om een beetje vroeger bij ons langst te komen. Dus wees maar heel flink want de sint en zijn pieten komen vandaag naar de scouts!! Zondag 11/12 om 9:45 Vorige maand zijn de Highland games niet kunnen doorgaan. Maar niet getreurd want vandaag is je kans om te schijnen. Verkleed je als een echte Schotse kapoen en strijd mee in de vele spelen. Je zult worden beproeft om moed en kracht.

7 Zaterdag 17/12 om 19:00 tot 21:00 Voor 1 keer mag je je scouts uniform thuis laten je mooiste kleren aan doen. Vanavond gaan we feesten als de beesten. En vergeet zeker geen cadeautje mee te nemen van +/- 3 euro. We hopen iedere kapoen te zien op ons kerstfeestje!! Zondag 25/12 en zondag 1/1 Ooooooh van al dat feesten is de leiding heel moe. Dus zullen er de komende 2 zondagen geen vergaderingen zijn. Daarna zijn we weer goed uitgerust om er weer tegen aan te gaan dus dan zien we jullie terug in 2017!!! Heel veel kusjes en knuffels van je leiding Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!!!!!!!!!!!!!!!!! Noortje Eros Warre Stef Jonas Mimi

8 WELPEN November zit er weer op dus moeten we ons klaarmaken voor de maand met de meeste feestjes, DECEMBERRRRrrrr. Zondag 4/12 Sinterklaas! 9u45-12u00 Vandaag komt eindelijk de Sint langs! We zijn niet zeker maar we vermoeden dat hij ook iets voor jullie bij heeft. 11/12 Schaatsennnn 14u30-17u00 Jullie kennen ze zonder twijfel: Jack Frost van de film Rise of the Guardians en Elsa van Frozen Vandaag gaan jullie even hard schitteren op het ijs als zij, want we gaan schaatsen! Woohoo! Jullie worden om 14u30 verwacht aan Ruggeveldlaan 488 in Deurne. Wat brengen jullie zeker mee? Handschoenen (verplicht, anders mag je niet mee schaatsen ), 4 en een identiteitsbewijs om af te geven bij het huren van de schaatsen Zaterdag 17/12 Kerstfeestje! 19u00-21u00 Hopelijk ben je voorbereid om de pannen van het dak te shaken terwijl je de oude kerstliedjes meezingt, want vandaag is het ons befaamde kerstfeestje! We snuiven in ons lokaal de kerstsfeer op met versieringen en geven elkaar cadeautjes. Neem dus zeker een cadeautje mee ter waarde van ongeveer 3!

9 25/12 en 1/01 geen vergadering We denken dat jullie op deze 2 dagen jullie handen al vol gaan hebben met familiefeestjes dus is er geen vergadering. Anders zouden jullie grootouders hun geweldige kleinkinderen niet kunnen zien Scouts moet heeeeel af en toe op de 2 de plaats komen. Prettige feestdagen voor jullie allemaal! Vrijdag 6/01 driekoningen 19u00-21u00 Vanavond gaan we in groepjes in Wijnegem rondwandelen om allemaal snoep de verzamelen en te zingen voor onze dorpsgenoten. Kom allemaal verkleed als één van de 3 koningen en neem zeker een zakje mee om al dat lekkers in te steken Voilà, deze maand zit er weer op Maar het nieuwe jaar zal zo weer beginnen met hopelijk goede voornemens! Op naar een nieuw avontuur! Veel liefs, Baloe, Kaa, Raksha, Chil, Bagheera en Akela

10 Jokaaa s Dag welpen! Hoe gaa.. oei nee verkeerde tak! Het zijn natuurlijk de super geweldige joka s! Zitten jullie ook nog vol met al die heerlijke truffels? Hopelijk zijn jullie wat braaf geweest want het is weer tijd voor de cadeautjes! Yayyy. Kom het samen met je leiding vieren want die hebben weer een super toffe maand gepland! Zondag 11 december: 14.30u tot 17u Zondag 4 december: 9.45u tot 12u Oefen alvast jullie sinterklaasliedjes want onze grote kindervriend komt langs bij ons. Als jullie braaf zijn geweest zal de Sint een verrassing voor jullie hebben, want als dat niet zo is zal zwarte piet er staan met zijn zak! Dus kom massaal hier naartoe en krijg wat lekkers! Oei vandaag zijn we met zoveel? Ja dat hebben jullie goed gehoord, we gaan samen met de welpen gaan SCHAATSEN!! Laat die welpen maar eens zien hoe goed jullie kunnen schaatsen. Vergeet zeker niet jullie HANDSCHOENEN, SIS/IDENTITEITSKAART EN 4 EURO!!! Wij verwachten alle welpen aan de schaatsbaan. De ouders mogen hen hier ook terug komen ophalen.

11 Zaterdag 17 december: 19u tot 21.30u Vandaag is het kerstfeestje! Laat jullie benen al wat indansen want het dak gaat er af vandaag! Om de avond nog plezanter te maken (is dat zelfs mogelijk?) iedereen koopt een cadeautje van 3 euro dat voor zowel een jongen als meisje kan dienen. Voor de mensen van kring 12, jullie zijn uiteraard nog altijd welkom! Dus wees er snel bij om mee te genieten! Zondag 25 december: Vandaag is er helaas geen vergadering en de leiding wenst jullie allemaal een zalige kerst! Zondag 1 januari: Seg is er vandaag nu weeral geen vergadering?? Ja lieve leden vandaag is het namelijk 2017!! Iedereen is nu te druk bezig met dit hoogstwaarschijnlijk geweldig jaar te vieren. Maar wees niet getreurd! Volgende maand zijn we er weer met zalige vergaderingen en kunnen jullie al jullie verhalen van nieuwjaar vertellen. Bert Jeroen Lisbet Floor Axel Charlotte

12 Jogivers! Zondag 4 december: Sinterklaas! Binnen 2 dagen is de goedheiligman jarig en om dit te vieren komt hij langs! Ps we blijven niet heel de tijd binnen, dus meisjes doe schoenen aan die vuil mogen worden Zondag 11 december: Schaaf die knutselskills al maar bij en ga al in korte broek naar school om te wennen aan die blote benen, want vandaag zingen we niet Chiro cacao afgelakte frisco maar: C-H C-H-I C-H-I-R-O Wij zijn een toffe bende, wij zijn van de Chiro Verkleed je als een echte chiroboy/-girl (schrappen wat niet past)

13 Zaterdag 17 December: 19u-21u30 <<<<<<<<<<<<<!!KERSTFEESTJE!!>>>>>>>>>>>>>> Zoals de voorbije jaren openen we met heel de scouts, vervolgens vieren we het gezellig met de jogivers in ons lokaal! Dresscode: vanavond geen uniform, maar mooie en feestelijke kledij! Meenemen: cadeautje van +- 3 Zondag 25 december en zondag 1 januari: geen vergadering! Eet jullie buik maar goed vol op familiefeest!!!een zalige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar!! Vrijdag 6 januari 19u-21u30: driekoningen! Verkleed je als Melchior, Balthasar of Caspar En smeer jullie stembanden! Want vanavond gaan we zingen in de straten van Wijnegem! Meenemen: een zak voor snoep, een potje voor geld

14 Wist je dat:...jullie er vanaf 29 december een leiding bijhebben!...een camouflagebroek bij de jogivers niet aanvaard wordt als groene broek...het belangrijk is om de totem op tijd te checken! Voor je het weet was het eens vergadering op vrijdag en heb je die gemist, of moest je iets meenemen en had je het niet in huis......er een mooi meisje bij de bakker werkt...jullie toppertjes zijn! (als jullie luisteren )

15 GIVERZZZ Jaja, geloof het maar, de laatste maand van tweeduizendzestien is alweer aangebroken. December betekent jammer genoeg dat het heel koud is en dat velen onder jullie examens hebben. Het goede nieuws is dat er natuurlijk ook veel feestdagen en pakjes - bij komen kijken Maar het belangrijkste van al is natuurlijk al die toffe vergaderingen op de scouts die ook deze maand weer voor jullie klaar staan! Jippie! 4 December 2016: Hij komt hij komt die lieve goede Sint. Wij hopen dat jullie allemaal heel braaf zijn geweest dit jaar want ook dit jaar passeert de Goedheiligman (a.k.a. Sinterklaas, de Sint, de andere-gast-die-pakjes-brengt-da-nie-de-kerstman-is) met zijn zwarte -/roetveeg piet langs de scouts om ons te vertellen wie er snoep krijgt en wie er mee naar Spanje moet. Doe dus nog snel een extra keer de afwas, zodat we geen rescue mission naar Spanje moeten plannen. Tekeningen en knutselwerkjes mag je altijd meenemen om aan onze kindervriend te geven. 11 december: 9u 11u Dat heb je goed gezien, het begint vandaag iets vroeger, maar we hebben een goede reden: kom vandaag in je pyjama of onesie naar de lokalen met 3 om te kunnen genieten van een heerlijk luxe ontbijt geserveerd door jullie fantastische leiding. De perfecte pauze tijdens het studeren dus! Wij willen graag ten laatste 4/12 weten wie er allemaal komt zodat we genoeg eten kunnen voorzien. Niet laten weten = niet eten (voor de afwas ben je altijd welkom)

16 Zaterdag 17 December 19u-22u Ook ons jaarlijkse kerstfeestje is weer van de partij.1 feestelijke outfit en 1 pakje van max 3 voor een medegiver. Dat is al wat je nodig hebt voor deze vergadering. Wees daar of wees vierkant Kerstmis (25/12) en nieuwjaar (1/1) vallen dit jaar allebei op een zondag. Helaas is het dus 2 weken geen vergadering. Ga jullie buiken dus maar eens goed vullen op al die familiefeesten. In januari staan we er weer met bangelijke vergaderingen!!! Dat was het dan voor december. Een stevige linker en gelukkig nieuwjaar! Jullie prachtleiding, Ignace, Katrien, Robbe, Simon, Esther

17 Jins Jins!!! We zijn al aangekomen bij de laatste maand van het jaar, de examens staan voor de deur gevolgd door de vele familiefeesten. Maar geen zorgen ook deze maand zorgen we weer voor de nodige afleiding in jullie drukke agenda s. We hopen dan ook dat jullie deze maand opnieuw talrijk aanwezig zullen zijn. 4/12: Sinterklaas 9:45-12:00 Daar word op de deur geklopt Zie ginds komt de stoomboot Hard geklopt Uit spanje weer aan Zacht geklopt Haal die zangstemmen al maar boven en sta klaar om De enige echte goedheilig man te ontvangen. En denk er aan: Wie zoet is krijgt lekkers maar wie stout is de roe! 15/5: Avond bosspel 19:30 21:30 Om jullie tussen de examens door toch nog van frisse lucht te voorzien, trekken we deze koude december nacht het bos (lees park) in om al de zorgen van jullie af te laten lopen in een heus nacht bosspel. Vergeet zeker jullie zaklamp en warme kleren niet!

18 21/12: Kerstdiner 18:00 - De examens zijn gedaan en dat moet gevierd worden, en hoe beter vieren dan met een uitgesteld maar toch nog te vroeg kerstfeestje, we verdelen op voorhand de verschillende gangen zodat iedereen iets kan meenemen en spreken af om 18u aan de lokalen voor een gezellig uitgebreid diner Vergeet ook zeker geen cadeautje van rond de 5 mee te nemen! 24/12 KerstJincafe 23:59 6:00 8/1 Jins on Track Een van de goede voornemens die wij als leiding dit nieuwe jaar zullen nemen/hebben genomen is ervoor zorgen dat jullie volledig voorbereid zijn om volgend scoutsjaar de perfecte leiding te zijn. Daarom is het deze week de beurt aan Niels, Tom T. Jori en Tan om een vergadering voor te bereiden en deze als volwaardige leiding te leiden. Gezellige Groteske Bedaarde

DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Vorige maand zijn jullie er weer met z n allen in gevlogen en hebben jullie kilo s truffels verkocht. Graag

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Januari 2017 Scouting Wijnegem VOORWOORD Om te beginnen, een zalig gepasseerd kerstfeest en een grenzeloos 2017 toegewenst! Op 2016 blikken wij als

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016 (!) Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016 (!) Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2016 (!) Scouting Wijnegem Inhoud [Voorwoord]... 3 [rubriekje groepskamp]... 5 Kapoenen... 7 Welpen... 9 Joka s!!!!!!... 11 Jogivers... 14

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MEI 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Geachte ouders De vijfde maand van het jaar is aangebroken en dat wilt zeggen dat ook de zomerkampen steeds

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Lieve allemaal, Time flies when having fun is niet voor niets een befaamd gezegde. Want hoe kan het nú

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Februari Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Februari Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Februari 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord AANKONDIGINGEN! -Er komt in het weekend van 11 maart weer een onvergetelijk spaghetti weekend aan! Speciaal

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

DEN TOTEM JANUARI Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM JANUARI Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2018 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Januari Liefste mama en papa, beste meter en peter, Allerallerliefste en beste en coolste leden van de hele wereld,

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. December Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van maand. December Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van maand December 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord DECEMBER Time flies when you re having fun! Het is alweer de laatste maand van 2018. We gaan het jaar verlaten

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MAART Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MAART Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MAART 2017 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Wij gaan nog niet op stok of stal, zoals je kip of paard, maar wij zetten ons schrap voor een spetterende

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten, Wij willen

Nadere informatie

DEN TOTEM. Januari Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM. Januari Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Januari 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Dag beste scoutjes, Eerst en vooral een FIJNE KERST en een GELUKKIG NIEUWJAAR gewenst. Mogen de scoutsgoden jullie allemaal

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Beste leden, mama s, papa s, grootouders en andere species. Maart was weer een knaller van formaat, dus

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 Scouting Wijnegem [Voorwoord] JUNI a.k.a. de laatste maand van het schooljaar (joepie!), maar dus ook van het scoutsjaar (geen joepie ).

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

Voorwoord januari. Tot slot willen wij iedereen een schitterend 2019 wensen, vol liefde, vriendschap, plezier en avontuur!

Voorwoord januari. Tot slot willen wij iedereen een schitterend 2019 wensen, vol liefde, vriendschap, plezier en avontuur! Voorwoord januari Het jaar 2018 is alweer voorbijgevlogen! We mogen terugkijken op 2018 met een glimlach op ons gezicht. We hebben er samen een fantastisch jaar van gemaakt! Er waren memorabele vergaderingen,

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden, en vrienden, Ten eerste wenst het hele leidingsteam u een vrolijk kerstfeest en een

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Inhoud Voorwoord... 3 TRUFFELSLAG... 5 [rubriekje groepskamp]... 6 [Kapoenen ]... 9 Welpen... 11 [Jokaaaaaaaaaaaaaaaa s]... 13 Givers...

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders,

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders, Hey hey lieve leden en ouders, Algemeen nieuws Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken die aanwezig was op Christus Koning. We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de film! We willen ook onze

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

Jaargang December

Jaargang December 4 SPARTIKIJN Jaargang 2018-2019 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

November, December en Januari 2015-2016

November, December en Januari 2015-2016 November, December en Januari 2015-2016 INLEIDING Groepiewoordje Dag lieve ouders, Ons Bal zit er op, maar van feest krijgen wij niet genoeg. Het volgende op ons programma is ons jaarlijks feest, want

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER 2015 Scouting Wijnegem Inhoud Voorwoord... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 11 [JOKA SSSSSSSSSSSS]... 13 jogivers...

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten PRIKBORD Op 11 november is het weer zover! Dan vindt onze jaarlijkse Spaghettislag tvv 11.11.11 plaats! Allemaal welkom! Elke

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 17 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 14 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 3 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 17 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 14 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 3 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 17 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 14 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2017 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. November 2015 Inhoud Voorwoord... 3 TRUFFELSLAG... 5 [rubriekje groepskamp]... 6 [Kapoenen ]... 9 Welpen... 11 [Jokaaaaaaaaaaaaaaaa s]... 13 Jogivers

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december Zaterdag 6 december De Sint komt naar de Scouts! 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2014 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 13 & zondag 14 december Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje 2016-2017 december - februari jaargang 21 Editie 2 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, We zijn het jaar weeral goed van start gegaan met een hele hoop nieuwe en natuurlijk

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Reis rond de wereld in Retie!!

Reis rond de wereld in Retie!! Reis rond de wereld in Retie!! Welpenkamp 2016-2017 Retie 24-31 juli Jullie reisleiders: Baloe, Kaa, Bagheera, Chil, Raksha, Akela Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

ONS SPOOR. December februari 2017

ONS SPOOR. December februari 2017 ONS SPOOR December 2016 - februari 2017 Beste ouders en leden, Het eerste deel van het scoutsjaar is spetterend gestart met een knaller van een overgang, leuke vergaderingen en weekends. Ook mogen we onze

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2016 Scouting Wijnegem Inhoud [VOORWOORD]... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 10 [JokaZZ]... 13!JOGIVERS!... 15 Givers...

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Nog even een kleine herinnering: een nieuw scoutsjaar? Wat moet je allemaal weten? - Elk lid moet zich inschrijven. Dit doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden.

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December 11 Beste ouders, December loert om de hoek, de langste nacht van het jaar. En tegelijk ook de laatste van dit

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 D I T M E R C I L E U K E V O O R J A A R. Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 D I T M E R C I L E U K E V O O R J A A R. Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 M E R C I V O O R Scouting Wijnegem D I T L E U K E J A A R [Voorwoord] Juni. Dat betekent: de laatste maand van het scoutsjaar. Maar niet

Nadere informatie

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 59 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 59 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2015 Scouting Wijnegem Inhoud Voorwoord... 3 Eindejaarsactiviteit... 4 Kapoenen... 5 WELPEN... 8 Joka a a a aaaas!... 11 Jogivers... 13 Givers...

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2019 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

DEN TOTEM. Juni Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM. Juni Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Juni 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste Scoutjes! Het is een feit, de totem die je nu gaat lezen is de allerlaatste van dit scoutsjaar Maar er is geen enkele

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Januari 2019 Jaargang-28-Nr5 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/21

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas, scoutshemd en groene broek/rok aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam overal op staat.

3. Doe steeds je scoutsdas, scoutshemd en groene broek/rok aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam overal op staat. WOUTERS Ewaaaa stoere binken en dappere meisjes, zijn jullie klaar voor een volgend kimmeke vol spetterende en toffe activiteiten? Jullie leiding kan in ieder geval al niet wachten! Hier nog even onze

Nadere informatie