Er zijn allerlei vrijwilligersvoorzieningen, zoals verzekering, reiskostenvergoeding, eindejaar attentie en Dag van de vrijwilliger.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Er zijn allerlei vrijwilligersvoorzieningen, zoals verzekering, reiskostenvergoeding, eindejaar attentie en Dag van de vrijwilliger."

Transcriptie

1 Dekkerswald Je kunt zijn wie je bent, onder dat motto wonen ouderen in Beschermde woonvormen op Dekkerswald. Vrijwilligers spelen daarbij een belangrijke rol. Ze ondersteunen bewoners in de buurtkamers bij de maaltijden, bieden een luisterend oor, gaan met bewoners activiteiten ondernemen zoals Liederentafel of gezelschapsspel. Of ze nemen iemand mee naar buiten voor een frisse neus, de buurtwinkel, samen naar de markt,op de Duofiets Fun2Go, naar een voorstelling of bezoek aan vrienden of familie. De kunst is aan te sluiten bij de bewoner. Er zijn allerlei vrijwilligersvoorzieningen, zoals verzekering, reiskostenvergoeding, eindejaar attentie en Dag van de vrijwilliger. Er is een speciale coördinator voor vrijwilligers. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk op Dekkerswald, dan kunt u met Peter van de Ven contact opnemen voor een oriënterend gesprek. p.vandeven@zzgzorggroep.nl Vijverhof (Berg en Dal) De Vijverhof is een gebouw met verpleeghuis, serviceappartementen en appartementen voor tijdelijke opvang (de zogenoemde TOP-kamers). Buitengewoon prettig wonen met goede zorg en respect voor privacy, dat kan bij Vijverhof. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers voor de ZZG zorggroep van de locatie Vijverhof in Berg en Dal. Bent u betrokken, enthousiast en gemotiveerd? Dan zijn wij op zoek naar u voor; Woongroep de Papaver Woongroep de Papaver is en woongroep voor psychogeriatrische bewoners en zoekt vrijwilligers om - op donderdag middag om 14:30 t/m 16:30 gezellig samen met de bewoners iets lekkers te bakken in de "saartje" keuken. - op vrijdag morgen om 10:30 t/m 11:30 de krant voor te lezen met een kopje koffie - op dinsdag/woensdag of donderdag middag 14:00 t/m 15:00 ongedwongen koffie te drinken in de huiskamer - elke laatste vrijdag van de maand 14:00 t/m 16:30 samen met bewoners naar de sfeervolle muziek voorstelling te gaan kijken in ons restaurant Woongroep de Lelie -Ondersteuning bij individuele hulpvragen (voorlezen, krant lezen, wandelen, nagel en handverzorging ect) -Ondersteuning bij groepsactiviteiten (muziek, creatief, eten en drinken) -Ondersteuning bij muziekactiviteiten (muziek instrument bespelen, zingen)

2 Zangochtend Vrijwilliger voor zangochtend. De zang is iedere maandagochtend van 10:00 12:00 uur. Een team van vrijwilligers zingt en maakt muziek met dementerende ouderen. Dit zijn bewoners van Vijverhof. - Gevraagd: Vrijwilliger die: - affiniteit heeft met dementerende ouderen, - affiniteit heeft met muziek, - bereid is de liedjes van vroeger mee te zingen Bijvoorbeeld Kun je nog zingen, zing dan mee - eventueel zelf een instrument bespeelt.

3 Restaurant de Heerlijkheid Kwakkenbergweg GA Berg en Dal telefoonnummer : website: restaurantdeheerlijkheid@zzgzorggroep.nl Een Kookmaatje voor zorgafdeling pg9hoofdstraat met 9 bewoners zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die kan komen koken. Bent u degene die het leuk vindt om zelf te koken voor dementerende ouderen, dan nodigen wij u uit te reageren. -u stelt zelf een menu en boodschappenlijstje samen. - u treft de voorbereidingen om te koken - u betrekt de bewoners bij het koken indien dit mogelijk is. - u heeft regelmatig een evaluatie gesprek met de aandachtvelder vrijwillig. - u maakt samen afspraken. - u bent graag in contact met ouderen. - u kookt graag - u bent enthousiast en betrokken bij de taak Een gezellige afdeling met bewoners en betrokken teamleden. U zult voldoening ervaren als u de bewoners ziet smullen van uw zelfgemaakte maaltijd. Als er zelf gekookt wordt eten bewoners veel beter! Contactpersoon: Huub Gaertner aandachtvelder vrijwilliger Vijverhof, team 9 Aandachtvelder vrijwilliger: Huub Gaertner Vrijwilligers gezocht voor Mariendaal Mariendaal zoekt dringend vrijwilligers ter ondersteuning en hulp rondom de maaltijd in het restaurant op de woensdag. In het restaurant kan dagelijks gegeten worden. Mariendaal zoekt vrijwilligers voor de woensdag van 11:30 uur tot 14:00 uur. Daarnaast zoekt Mariendaal vrijwilligers voor de perrons ( kleinschalig wonen met dementie ). Ze zoeken vrijwilligers voor begeleiding met het koken en samen eten. De vrijwilliger mag dan ook mee eten. Verder is er een bewoner van kleinschalig wonen op zoek naar een vrijwilliger die met haar leuke dingen kan doen maar die ook met de ziekte van mevrouw om kan gaan, zij heeft namelijk de ziekte van Parkinson.

4 De Vijverhof De Vijverhof zoekt vrijwilligers voor: - Ondersteuning bij individuele zorg en hulpvragen (voorlezen, wandelen, krant lezen, nagelen handverzorging, etc.) - Ondersteuning bij algemene groepsactiviteiten (Bingo, kaarten, hersentraining, beweging op maat, eten en drinken, haken/ breien en punniken,etc.) - Ondersteuning bij het kunnen gaan uit eten binnen Vijverhof Restaurant de Heerlijkheid (per groep of individu) - Beheerders en verzorgers van het dierenpark. Dit wordt geopend tijdens de Fancy Fair Vijverhof op 20 september Daarnaast zoekt de woongroep de Lelie op de Vijverhof vrijwilligers voor: Ondersteuning bij individuele hulpvragen (voorlezen, krant lezen, wandelen, nagel- en handverzorging ect) Ondersteuning bij groepsactiviteiten (muziek, creatief, eten en drinken) Ondersteuning bij muziekactiviteiten (muziek instrument bespelen, zingen). DRINGEND! Zorgboerderij OuRes Zorgboerderij OuRes is een ouderenresort gevestigd op een voormalige varkenshouderij in de Horst in Groesbeek, gelegen naast een prachtig natuurgebied ( t Schildbroek) aan de grens met Duitsland. Deze prachtige plek heeft veel te bieden voor jong en oud. Er bevindt zich naast deze locatie een kinderdagverblijf van Varkentje Lief, waar van maandag t/m vrijdag volop bedrijvigheid is van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De zorgboerderij huisvest verschillende dieren zoals geiten, pony s, kippen, minivarkentjes en konijnen. De zorgboerderij zoekt vrijwilligers voor de volgende functies: - Chauffeurs die de klanten ophalen en weer thuis brengen. In bezit van een eigen auto ontvangt u kilometervergoeding voor deze functie. Eventueel te combineren met begeleiding van klanten gedurende de dag. - Begeleiders voor de klanten overdag tussen uur en uur.

5 Zonnebloem Groesbeek De verkoop van loten Omschrijving: mensen die bereidt zijn om huis aan huis Zonnebloemloten te verkopen de start is meestal in mei en de wijk kan bestaan uit 1 of meerdere straten. Een envelop met loten en een adreslijst wordt bij de lotenverkopers thuis bezorgd door een hoofdcontactpersoon van een wijk. Na de verkoop moet de opbrengst en eventueel niet verkochte loten bij de hoofdcontactpersoon worden ingeleverd. Wijkcontactpersonen We hebben contact- en hoofdcontactpersonen. De taak van een hoofdcontactpersoon bestaat uit onder andere het verdelen van de nieuwsbrief (7 x per jaar) en verdelen van de loten onder de contactpersonen. De contactpersonen zorgen dat de nieuwsbrief en/of loten bij de gasten van de Zonnebloem terecht komen. Indien gasten meedoen met een activiteit en zij daarvoor een financiële bijdrage moeten leveren zullen de contactpersonen inschrijfformulieren + inschrijfgeld bij de gasten ophalen. zonnebloemregiogroesbeek@gmail.com Henriëtte Pouwels: Herstelhotel Het ZZG herstelhotel zoekt vrijwilligers voor de volgende functies: Assistent intern cliëntenvervoer. ( vrijwilligers die cliënten naar alle behandelmomenten en activiteiten brengen en halen. Assistent activiteiten ( vrijwilligers die assisteren bij o.a. creatieve, muziek, bingo, bewegingsactiviteiten). Vrijwilligers die voor een groep de krant voorlezen. Vrijwilligers die willen assisteren bij de maaltijden op de afdelingen (ook eventueel in het weekend). Vrijwillige chauffeurs die minimaal twee maal per maand willen rijden op onze rolstoelbussen. Vrijwilliger voor individuele hulpvragen.

6 Villa Hamer Vrijwilligers voor begeleiding in activiteiten Werkzaamheden Veel ouderen hebben geen dagbesteding meer. Om hun vrije tijd in te vullen organiseert Villa Hamer diverse dagactiviteiten in hun zorg villa (van maandag t/m vrijdag in de ochtenden en middagen). De activiteiten zijn: Spelactiviteiten: Zoals een potje kaarten, rummi-cuppen, sjoelen of gewoon gezellig kletsen. Creatieve activiteiten: De wens van de deelnemer is uitgangspunt. Bij deze activiteit kun je denken aan breien, borduren, schilderen, kaarten maken, mozaïeken, bloemschikken etc. Beweegactiviteiten: Onder deskundige begeleiding kunnen de ouderen hun conditie verbeteren. Gezellige muziek, sport en spel staan centraal en er wordt veel plezier aan beleefd. Vind je het leuk om iets te doen in de beweging? Veel van onze bewoners vinden het ook heerlijk om een rondje te wandelen. Dus ben je creatief of hou je wel van spel of bewegen, reageer dan, zodat we een afspraak kunnen plannen. Waar: Wanneer en frequentie: Villa Hamer Berg en Dal In overleg 1 dagdeel per week. Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, iedereen is welkom! Creatief, gezellig en affiniteit met de doelgroep ouderen. Werkt zelfstandig, onder begeleiding van beroepskracht. Vrijwilliger bakken van lekkernijen Werkzaamheden Is koken/bakken ook jou hobby en/of lijkt het je leuk om dit zo af en toe eens samen te gaan doen met onze bewoners? Zij vindt het namelijk leuk om 1 x per week 2 a 3 weken iets lekkers te bakken/koken voor het koffie momentje op de woongroep. Onze bewoners hebben hier wat hulp bij nodig van iemand die duidelijke instructies kan geven en tijdens de activiteit gezellig een praatje maken. Dus heb je interesse, neem dan gauw contact met ons op zodat we en afspraak kunnen plannen. Waar: Wanneer: Villa Hamer Berg en Dal 1 x een dagdeel per 2 a 3 weken. Leeftijd niet gebonden, iedereen die affiniteit heeft met bakken van lekkernijen is van harte welkom. Affiniteit met de doelgroep o.a. dementerende senioren. Gezellig, duidelijkheid en structuur kunnen bieden, goed ter been zijn om eventueel even samen boodschappen te halen voor de activiteit. Werkt zelfstandig onder begeleiding van een beroepskracht. Vrijwilliger voor uitstapjes in de omgeving Straal jij rust uit, kun je begripvol reageren, ben je geduldig, betrouwbaar en actief en kun je bovendien professioneel handelen bij emoties en vragen, dan zijn we op zoek naar jou. Een aantal van onze bewoners zoeken een vrijwilligster die met hen zo af en toe leuke dingen kan/kunnen ondernemen zoals wandelen, fietsen, shoppen en een dagje uit ect. Ze genieten ervan om samen met jou op stap te gaan. Tijd/frequentie: 1 x per maand op afspraak individueel. 1x per maand in groepsverband Mannen en vrouwen leeftijd niet belangrijk, de deur staat open!

7 Straal jij rust uit, kun je begripvol reageren, ben je geduldig, betrouwbaar en actief en kun je bovendien professioneel handelen bij emoties en vragen U werkt zelfstandig onder begeleiding van een beroepskracht. Groene vingers gezocht Villa Hamer heeft een gezellig terras met een net aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin, waar bewoners erg van genieten. Van uit hun kamers kijken ze in de tuin, en dan is het natuurlijk leuk als de tuin er mooi uitziet. Helaas hebben de bewoners zelf geen groene vingers en daarom zoeken ze vrijwilliger(s) die de tuin kan onderhouden. Echt meehelpen in de tuin kunnen de bewoners niet, maar van kleine klusjes zijn ze niet vies. Natuurlijk staat er na de werkzaamheden een lekker kopje koffie met een koek klaar om met zijn allen te nuttigen in de mooie tuin. Ben je alleen, een echtpaar, vrienden- of vriendinnenclubje en lijkt het je leuk om in de tuin te werken dan zijn we ontzettend blij als je reageert op deze advertentie. Wanneer: 1 á 2 x per maand. Geen voorkeur, heb je groene vingers kom dan bij ons langs. Groene vingers hebben, gezelligheid en humor hebben Werkt zelfstandig onder leiding van een beroepskracht. IPad ondersteuner Naast een de cursus die aangeboden wordt, zien wij dat bewoners nog individuele vragen hebben. Begeleiding heeft lang niet altijd tijd hiervoor of mist de benodigde kennis. Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die deze bewoners kan begeleiden naar zelfstandig gebruik van de ipad. Soms zal het om een éénmalig bezoek gaan en een andere keer is meer tijd nodig en zullen de bezoekjes frequenter zijn. Heb je interesse, laat het ons dan weten zodat we een kennismaking kunnen plannen. Waar: Wanneer en frequentie: Villa Hamer te Berg en Dal. In overleg. Geen voorkeur, jong of oud met verstand van Ipads zijn van harte welkom. Leuk vinden om kennis en vaardigheden over te brengen en te ondersteunen waar nodig. En je moet zelf natuurlijk voldoende kennis hebben van een ipad of tablet. Werkt zelfstandig Vrijwilliger Geestelijke Verzorging Geestelijke verzorging bij levensvragen: Als gevolg van ouder worden of opname in een verzorgings- of verpleeghuis worden mensen geconfronteerd met allerlei levensvragen. Vragen over zin en zinloosheid; vragen over het waarom van vele dingen, over geloof, leven, lijden en dood. Geestelijke verzorging wil mensen daarin bijstaan en wel op zo n manier dat het hun draagkracht verhoogt. De bewoners en de mensen die om hem of haar heen staan en hun levensbeschouwing zijn daarbij het uitgangspunt. Geestelijke verzorging is een wezenlijk onderdeel van kwaliteit van zorg. Geestelijk verzorger De geestelijk verzorger is er voor alle bewoners, ongeacht hun geloof of levensovertuiging. Wat kunt u doen als geestelijk verzorger? - individuele gesprekken voeren over levensvragen

8 - groepsgesprekken hebben - herdenkingsbijeenkomsten organiseren - bijwonen van een kerkdienst en kaarsje branden Waar Villa Hamer te Berg en Dal. Wanneer en frequentie In overleg. Straal jij rust uit, kun je begripvol reageren, ben je geduldig, betrouwbaar kun je bovendien professioneel handelen bij emoties en vragen. Ervaring in geestelijke verzorging is gewenst. Stichting Welzijn Ouderen Millingen aan de Rijn Vrijwilliger voor bezoek aan ouderen: Een groep vrijwilligers bezoekt regelmatig ouderen die hieraan behoefte hebben. Het gaat vooral om een praatje bij een kopje koffie. Wij zijn op zoek naar uitbreiding van deze groep. Hebt u affiniteit met ouderen, biedt u graag een luisterend oor en laat u de cliënt(e) in zijn/haar waarde. Dan zijn wij op zoek naar u! Vrijwilligers internetcafé: Elke laatste zaterdag van de maand m.u.v. juli, augustus en december is er in gebouw OEV1, Heerbaan 117 een internetcafé. Wilt u mensen op weg helpen bij het werken met en instellen van ipad/tablet, laptop, e-reader of mobiel? Meldt u dan aan! Thea de Wijse (Coördinator SWOM) swom@hetnet.nl

9 Vijverhof 2 Ondersteunen bij gespreksgroepen 1x per maand. Vrijwilligers die affiniteit en gevoeligheid hebben met gespreksvoering over levensthema s en daarnaast praktisch zijn. Ondersteunen bij meditatieve kringen 2x per maand. Meepraten en meezingen tijdens het programma, soms een gedicht of tekst voorlezen en bewoners stimuleren om mee te doen. Vrijwilligers per activiteit gevraagd. Bij de meditatieve kringen bij voorkeur vrijwilligers die protestant, katholiek of evangelisch zijn (maakt niet uit van welke kerk) en die daarnaast praktisch zijn. Taak vrijwilliger bij beide activiteiten: helpen koffie zetten, ruimte klaar zetten, eventueel koffie schenken, ophalen & terugbrengen bewoners, en opruimen naderhand. Jamie Roelofsma / j.roelofsma@zzgzorggroep.nl

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Groesbeek via telefoonnummer 024-397 41 88

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Groesbeek via telefoonnummer 024-397 41 88 Ouderen/Individuele begeleiding Open Eettafel de Meent Voor de Open Eettafel in de Meent worden vrijwilligers gezocht voor de zondag. Tijdens de Open Eettafel kunnen mensen een warme maaltijd gebruiken

Nadere informatie

Vijverhof Berg en Dal

Vijverhof Berg en Dal Ouderen/Individuele begeleiding Je kunt zijn wie je bent, onder dat motto wonen ouderen in Beschermde woonvormen op Dekkerswald. Vrijwilligers spelen daarbij een belangrijke rol. Ze ondersteunen bewoners

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Maaltijdenbezorger m/v

Maaltijdenbezorger m/v Maaltijdenbezorger m/v Wij zoeken vrijwilligers in bezit van een auto die willen helpen om maaltijden te bezorgen vanuit De Meander. Elke dag moeten er maaltijden rondgebracht worden in de omliggende wijken.

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Bijrijder dagbus Dagbehandeling U begeleidt de chauffeur van de dagbus bij het vervoer van cliënten van huis naar de dagbehandeling en andersom. In de ochtend dient u beschikbaar te zijn van 8.30 10.30

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander Per direct. is er een vacature voor de functie van Vrijwillige Gastvrouw Wij zijn op zoek naar een aantal trouwe vrijwilligers die onze cliënten, beroepskrachten

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie Rijckehove Per direct zijn er vacatures voor de functie van VRIJWILLIGERSVACATURE Gastvrouw/heer terras Functie- inhoud U als vrijwilliger draagt zorg dat de Muziekhof, het buiten terras en de Binnentuin een gezellige

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures Rijckehove

Vrijwilligersvacatures Rijckehove Vrijwilligersvacatures Rijckehove Gastvrouw/gastheer terras Bijrijder dagbus Dagbehandeling Chauffeur Dagbehandeling met eigen vervoer Chauffeur dagbus Dagbehandeling Hondenclub vrijwilliger met hond Ondersteunen

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

024-3974188 / 06-83544053 06-23456490

024-3974188 / 06-83544053 06-23456490 Vrijwilliger gezocht voor bewoner van de Plataan Voor een bewoner van de Plataan en zijn echtgenote zoeken we een vrijwilliger die met meneer een praatje kan maken, prettig gezelschap kan zijn en zo de

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vrijdag 24 juni Sint Jan Wie wil ons helpen tijdens het St. Jansfeest? Vanaf 14.00 uur opbouwen en alles klaarzetten zodat om 16.00 uur het feest kan beginnen. Rond

Nadere informatie

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Hof van Twente wil graag dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven en actief deel blijven nemen aan de samenleving. Dat lukt echter niet altijd. Soms

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet

Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet Siloam biedt professionele, liefdevolle en respectvolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd op uw wensen

Nadere informatie

Woonhaven. U bent van harte welkom

Woonhaven. U bent van harte welkom Woonhaven U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Woonhaven 3 Woonhaven en ligging 4 Wegwijs in Woonhaven 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen Gemeente Almelo Gemeente Almelo De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures Rijckehove

Vrijwilligersvacatures Rijckehove Vrijwilligersvacatures Rijckehove Gastvrouw / gastheer terras Bijrijder dagbus Dagbehandeling Chauffeur Dagbehandeling met eigen vervoer Chauffeur dagbus Dagbehandeling Hondenclub vrijwilliger met hond

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures Rijckehove

Vrijwilligersvacatures Rijckehove Vrijwilligersvacatures Rijckehove Gastvrouw / gastheer terras Bijrijder dagbus Dagbehandeling Chauffeur Dagbehandeling met eigen vervoer Chauffeur dagbus Dagbehandeling Hondenclub vrijwilliger met hond

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers 1 Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Contactvrijwilliger voor de locatie Kempenhof, wel vaste dagen/tijdstippen Taken, vaardigheden: Betrokken, sociaal vaardig, overzicht behouden, empathisch vermogen

Nadere informatie

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN Delfshaven, uw persoonlijke keuze laurens DELFSHAVEN Delfshaven Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Een rustige plek in een bosrijke omgeving Verpleeghuis ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De dennenbomen

Nadere informatie

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere!

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Vrijwilligers maken het verschil Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Mark, Hanneke en Carola zijn drie enthousiaste vrijwilligers van Zorggroep Almere. Mark is lid van de Cliëntenraad, Hanneke

Nadere informatie

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Westerstein biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

ditie E Markenhof www.atlant.nl

ditie E Markenhof www.atlant.nl Wonen in Markenhof Markenhof ligt op een prachtige locatie Verpleeghuis Markenhof ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De geur van dennenbomen maakt deze locatie tot een bijzonder rustige

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Augustus 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Mei 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Welkom bij Adriaan Pauw!

Welkom bij Adriaan Pauw! Adriaan Pauw Welkom bij Adriaan Pauw! Woonhaven Adriaan Pauw is een kleinschalige woonvoorziening voor senioren met dementie. Op de drie bovenste etages van het gebouw EVEN aan de Van Hogendorplaan in

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Maandag- of vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00u

Locatie Kweekweg Maandag- of vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00u Groepsactiviteit D.GA 2016-15 Groepsactiviteit D.GA 2016-14 Groepsactiviteit D.GA 2016-13 Gastvrouw/ Gastheer D.M. 2016-10 Bezoekmaatje D.M. 2016-10 Gastvrouw/ Gastheer O.G. 2016-09 Gastvrouw/ Gastheer

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juni 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

titel afdeling Vrijwilliger in Verpleeghuis Oudshoorn

titel afdeling Vrijwilliger in Verpleeghuis Oudshoorn titel afdeling Vrijwilliger in Verpleeghuis Oudshoorn Vrijwilligers zijn er om net dat beetje extra aandacht en begeleiding te geven aan onze bewoners en cliënten. Bij allerlei activiteiten kunnen vrijwilligers

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Dagbesteding. Zorg voor elkaar

Dagbesteding. Zorg voor elkaar Dagbesteding Zorg voor elkaar Dagbesteding: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA 1 E HELFT 2016 ACTIVITEITENAANBOD Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens de vereniging bewegen op

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus Comfortabel en vertrouwd in Erasmus ERASMUS ACCORDEON SPELEN IS ZO N MOOIE AFLEIDING. ONLANGS IS MIJN MAN OVERLEDEN EN DAT IS MOEILIJK. Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

AANMELDING. (in te vullen door De Stuw/Present Hardenberg)

AANMELDING. (in te vullen door De Stuw/Present Hardenberg) AANMELDING Groepsnummer: (in te vullen door De Stuw/Present Hardenberg) Stichting De Stuw en Stichting Present Hardenberg bundelen de krachten en organiseren samen het landelijke activiteit NL Doet 2011

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Algemene informatie:

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

DAC Hellevoetsluis cluster Langdurende Zorg

DAC Hellevoetsluis cluster Langdurende Zorg DAC Hellevoetsluis cluster Langdurende Zorg informatie voor cliënten Inhoud 1 Inleiding 1 De Brink 2 Aanmelding en opname 2 Behandelteam 3 Behandeling 5 Ontspanning en vrije tijd 6 Rechten tijdens behandeling

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juli 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Augustus 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

DAGBESTEDING. Altenahove Almkerk. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven

DAGBESTEDING. Altenahove Almkerk. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven DAGBESTEDING Altenahove Almkerk De Riethorst Stromenland Samen fijner leven Woont u thuis maar kunt u ondersteuning gebruiken? Dan bent u bij zorgorganisatie De Riethorst Stromenland aan het juiste adres.

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Brugstraat 60, 5382 JE Vinkel. Luuk Broos, Oprichter 06-22993301 info@onsplekske.com Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Sportief werk ontspanning Wij verzorgen dag- en vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie