INSPIRATION INSPIRATIEBROCHURE I RADIATOREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSPIRATION INSPIRATIEBROCHURE I RADIATOREN"

Transcriptie

1 INSPIRATION INSPIRATIEBROCHURE I RADIATOREN

2 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman en Superia. Vasco is toonaangevend producent van designradiatoren, ventilatie en vloerverwarming, en marktleider in badkamerradiatoren (Benelux). Brugman en Superia zijn kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Vasco Group ontwikkelt en optimaliseert verbeterde technologieën en producten voor het binnenklimaat van de eindgebruiker. Dit door een sterke focus op de individuele behoeften van de eindklant. De zoektocht naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en prijzen op. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dilsen. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco Group telt 700 medewerkers en behoort tot de bedrijvengroep Vaessen Industries. RADIATOREN, VENTILATIE, VLOERVERWARMING 4 VASCO DNA 6 TECHNIEK EN DUURZAAMHEID 8 VERNIEUWING, DESIGN, AWARDS, GARANTIE 10 COMFORT 12 KLEUREN 14 ECODESIGN 16 ALUMINIUMRADIATOREN BEAMS 18 ALU-ZEN 22 BRYCE PLUS 28 CANYON 32 ZAROS 36 STAALRADIATOREN ARCHE 40 NIVA 48 CARRÉ 60 ZANA 68 VIOLA 78 TULIPA 84 VERONICA 88 HANDDOEKRADIATOREN COCOS PLUS 92 MALVA 96 PRADO 98 IRIS 100 AGAVE 104 ASTER 106 PLINTRADIATOREN PRIMULA 108 PANEELRADIATOREN FLATLINE 112 KOLOMRADIATOREN VINTAGE 116 E-PANEL RADIATOREN E-PANEL 120 Vasco bvba Kruishoefstraat 50 B-3650 Dilsen +32 (0) info@vasco.eu MATEN / AFGIFTES 124 ONTDEK HET UITGEBREIDE GAMMA DESIGNRADIATOREN IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING EN VENTILATIE OP:

3 4 5 RADIATOREN VENTILATIE VLOERVERWARMING Vasco maakt al meer dan 40 jaar radiatoren die de perfecte synergie zijn tussen comfort en esthetiek. Het produceert producten die innoveren, verrassen maar na al die tijd nog steeds probleemloos hun plek vinden in elk interieur. Vasco is dan ook terecht de absolute marktleider voor design- en badkamerradiatoren. De technische know-how die Vasco in de afgelopen 40 jaar als comfortspecialist verzamelde, leidde tot de ontwikkeling van een vloerverwarmingssysteem waarin de oplossing-op-maat centraal staat. Het resultaat is een optimaal warmtecomfort waarmee u flink bespaart op uw energiefactuur, want Vasco vloerverwarmingssystemen staan borg voor een snel en aangenaam warmtegevoel en zijn extreem energiezuinig door de hoge warmteafgifte in een laag temperatuurregime. HOME Ook de Vasco ventilatiesystemen zijn het resultaat van een jarenlange studie en ontwikkeling. Twee ventilatiesystemen, systeem C en D, zorgen voor een optimale regeling van de luchtkwaliteit in elke woon- en werkruimte. Fluisterstil en met de garantie van een maximale energiebesparing. COMFORT

4 6 7 HOOGWAARDIGE KWALITATIEVE PRODUCTEN EN SYSTEMEN MET EEN INNOVATIEF DUURZAAM KARAKTER EN EEN UITGESPROKEN DESIGN SLIM EN ZINVOL ONDERNEMEN ZIT IN ONZE GENEN DNA zijn onze kleinste erfelijke deeltjes. In ons DNA is alle genetische informatie opgeslagen. Het is letterlijk de blauwdruk, het bouwplan van ons organisme. Ook organisaties, merken en producten hebben een DNA. Een genetische code waarin alle kenmerken en eigenschappen zijn opgeslagen die een organisatie, een merk en een product uniek maken. Vasco bestaat sinds 1971 en brengt zijn DNA al veertig jaar met succes in de markt en ontwikkelde zich tot een merk dat spontaan wordt geassocieerd met hoogwaardige kwalitatieve producten.

5 8 9 PRODUCTEN MET EEN LANGDURIG EN ENERGIEZUINIG COMFORT DIE BORG STAAN VOOR RETURN ON INVESTMENT PASSIE VOOR TECHNIEK EN DUURZAAMHEID Vasco produceert verwarmingsoplossingen vanuit de vaste overtuiging dat functionaliteit en vormgeving twee essentiële, complementaire componenten zijn voor het creëren van een optimaal woon- en werkklimaat. De technische standaard die Vasco oplegt bij het ontwerpen en ontwikkelen van designradiatoren ligt bijzonder hoog. De eisen op het gebied van vormgeving ook. Dat leidde en leidt nog steeds tot producten en oplossingen die uniek en trendsettend zijn op de markt. Vasco maakte als eerste op grote schaal gebruik van laserlastechnologie om radiatoren te produceren zonder zichtbare lasnaden. Het stond daarmee aan de wieg van succesvolle generaties designradiatoren, waarvan sommigen inmiddels tot echte stijliconen uitgroeiden. Een andere, door Vasco gepatenteerde techniek, is die van de slimme middenaansluiting. Een toepassing waarbij het unieke designventielset letterlijk in één handomdraai wordt gemonteerd en door zijn centrale positie en zijn speciaal design één vloeiend geheel vormt met de radiator. Met dezelfde aandacht voor detail gaat Vasco tewerk bij de ontwikkeling en de afwerking van radiatoraccessoires. Ontluchters en blindstoppen krijgen een heel eigen design waardoor ze geen storend element meer vormen, maar integraal opgaan in de radiatorvormgeving. Ook duurzaam ondernemen zit in Vasco s genen. Het produceren van een langdurig verwarmingscomfort met duurzame, ecovriendelijke systemen, middelen en materialen is en blijft het uitgangspunt. Met zijn aluminiumradiatoren zette Vasco als eerste de stap naar een 100% duurzaam product met de garantie van een optimale recyclage, zonder kwaliteitsverlies. Maar duurzaamheid betekent ook een tijdloos design en een technologie die na drie, vier decennia nog steeds up-to-date is. Vasco designradiatoren beantwoorden die behoefte voor een langdurig, energiezuinig comfort met producten die borg staan voor een hoge return on investment. Tenslotte zet Vasco ook volop in op duurzame energie bij de ontwikkeling en de fabricatie van zijn producten. Energie-efficiëntie met een minimale impact op het milieu is de norm in alles wat Vasco onderneemt en produceert. Met m 2 fotovoltaïsche panelen, gemonteerd op de daken van Vasco Group productiebedrijven, is Vasco inmiddels een van de belangrijkste Belgische ondernemers-producenten van groene elektriciteit.

6 10 11 VORM INNOVATIE PASSIE VOOR VERNIEUWING EN DESIGN Innovatie is bij Vasco een voltijdse activiteit voor iedereen die in de organisatie werkzaam is. Alles staat in teken van het ontwikkelen en doorontwikkelen van nieuwe technieken, producten en oplossingen. Een ingesteldheid die automatisch leidt tot innovatieve ideeën en toepassingen. Het resultaat is een toonaangevend assortiment verwarmingsoplossingen die voortdurend worden verbeterd en aangevuld met nieuwe, op de toekomstige behoeften afgestemde verwarmingstechnieken. Elk Vasco product is het gevolg van een constantproces van research & development. De Vasco productontwikkelaars houden de vinger stevig aan de pols van de bouw- en renovatiemarkt om zo nieuwe ontwikkelingen en tendensen, materialen en mogelijkheden op hun waarden te beoordelen en om te zetten in slimme, innovatieve comfortconcepten. Een van de mooiste technische huzarenstukken is de Vasco aluminiumcollectie. Aluminium leent zich als geen ander materiaal tot een optimale warmteafgifte, een creatieve vormgeving en een lang en duurzaam gebruik. In samenwerking met de universiteit van Stuttgart -een wereldautoriteit op het gebied van verwarmingstechnologieontwikkelde Vasco een aantal nieuwe toepassingen om de productie van aluminiumradiatoren zodanig te perfectioneren dat we rustig mogen spreken van een nieuwe fase in de evolutie van de radiatortechnologie. Design ontleent zijn waarde niet aan zichzelf, maar aan de mate waarin het beantwoordt aan de uiteindelijke doelstelling: een optimale functionaliteit. Dat is ook de vaste overtuiging van Vasco. Authenticiteit is de norm, ook in de vormgeving van een designradiator. Het moet een geloofwaardig functioneel product zijn met karakter. Stijlvol, mooi en puur om te zien, te voelen, te ervaren, te beleven. Dit ingeworteld streven naar state of the art design, leverde Vasco inmiddels heel wat belangrijke internationale onderscheidingen op, waaronder een groot aantal Red Dot Awards voor product design. Een Vasco radiator belichaamt de essentie, is ontdaan van elke overbodigheid, en verenigt eenvoud en efficiëntie tot een natuurlijke, vanzelfsprekende vormgeving. En, heel belangrijk, het moet niet alleen vandaag, maar ook binnen dertig jaar nog even authentiek, inspirerend en doeltreffend zijn. AWARDS Vasco radiatoren worden steevast ontworpen door top designers. Zo bent u er zeker van dat u een uniek, creatief en buitengewoon product krijgt. De vormgeving is gebaseerd op een lange levensduur die losstaat van vluchtige trends of modestijlen. Radiatoren worden herleid naar de essentie en passen in ieder interieur. De reden waarom Vasco radiatoren diverse gerenommeerde internationale prijzen in de wacht hebben gesleept: GARANTIE Vasco biedt een fabrieksgarantie van 10 jaar op waterdichtheid en lak. Voor de Vasco accessoires, elektrische componenten en toebehoren, in combinatie met Vasco radiatoren, geldt een garantie van 2 jaar.

7 12 13 UW DNA EN HET ONZE, EEN NATUURLIJKE CHEMIE PASSIE VOOR COMFORT Elke Vasco designradiator is het resultaat van een oplossingsgericht denkproces. In de wetenschap dat authenticiteit en inventiviteit belangrijke keuzefactoren zijn, dat woonruimten veranderen, voortdurend anders worden ingericht en meer dan ooit comfortruimten worden. Badkamers worden wellnesscenters, waar de essentie van het genieten volop wordt beleefd, waar rust en ontspanning de norm zijn, waar functionaliteit en vormgeving samen borg staan voor de juiste sfeer. Die sterke verbondenheid met de mens van nu, zijn leefomgeving, zijn betrachtingen en wensen behoort eveneens tot het DNA van Vasco. Vasco verbindt zich ertoe de gebruiker het hoogst mogelijke verwarmingscomfort te garanderen, in elke omgeving, op elk moment. Zoals het ook de installateur een optimaal installatiecomfort en de architect het mooiste toegepast design wil aanbieden. Het resultaat is een gamma designradiatoren dat al veertig jaar toonaangevend is op de markt en nu al klaar is voor de volgende veertig jaar. COMF ORT

8 14 15 NATURAL GREY PURE GREY METALLIC GREY BLUE GREEN TERRA COTTA MATT MATT STRUCTURE MINERAL MINERAL UNI COLOURS SANITARY WHITE BLACK FINE TEXTURE MATT EEN POËTISCH KLEURENPALLET Mist White Signal White Grey Aluminium Dark Blue Dark Brown N500 RAL 9003 M Melon Yellow Cream White Gloss White 9815 RAL Een cataforetische grondlak (zoals in de auto-industrie) en een eindafwerking van elektrostatisch aangebrachte epoxy-polyestercoating staan garant voor een perfecte afwerking in diverse hedendaagse kleuren en structuren. Sand Light Tele Grey 4 White Aluminium Mid Blue Rust Brown N502 RAL 7047 M Carmine Red Pergamon White Fine Texture 9816 SAN 0019 S600 Vasco radiatoren zijn standaard verkrijgbaar in RAL 9016 (Verkeerswit) en/of S600 (Verkeerswit met structuur). S600 wordt standaard aangeboden voor alle aluminium radiatoren, FlatLine, Vintage en voor Niva. RAL 9016 wordt standaard aangeboden voor alle overige radiatoren. CUSTOM KLEUREN Sand Window Grey Grey White January Grey Blue Quarts Brown N503 RAL 7040 M Claret Violet Light Yellow Traffic White RAL 9016 Onze productie is in staat om op aanvraag andere kleuren te produceren. Voor specifieke projectwensen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen via: Platina Grey Tele Grey 2 Aluminium Grey January Forest Green Light Beige N504 RAL 7046 M Dust Grey Blue Grey Anthracite January Jade Green Orange Brown N505 RAL 7031 M Night Blue Light Rose Pure White 9818 SAN 0010 RAL 9010 Pigeon Blue Mint Green Brown Black S601 SAN Door schaduw en lichtinval bij fotografie kan de kleur van de radiator licht afwijken met de werkelijkheid. De afgebeelde kleuren zijn indicatief. Tussentijdse wijzigingen in het kleurenassortiment zijn mogelijk. Gelieve contact op te nemen voor een exacte update: Warm Grey Slate Grey Black January Grey Green Blood Red N506 RAL 7015 M Yellow Green Light Purple Grey Anthracite Brown Grey Anthracite Grey Brown January Warm Green Purple Red N507 RAL 7016 M Moss Green Light Blue Jet Black RAL 9005

9 16 17 ALUMINIUM ECODESIGN IN ZIJN PUURSTE BETEKENIS Als er al zoiets bestaat als het perfecte huwelijk tussen verwarming en vormgeving is aluminium de gedroomde matchmaker. Samen met de universiteit van Stuttgart ontwikkelde Vasco een nieuwe generatie aluminiumradiatoren waarbij alle voordelen van het materiaal voor het eerst 100% worden benut en toegepast. En die voordelen zijn legio. Aluminium wordt gewonnen uit bauxiet, een natuurlijke grondstof die altijd opnieuw hergebruikt kan worden mét behoud van al zijn kwaliteiten en eigenschappen. Aluminium is licht en dus makkelijk te installeren. Het is stevig en flexibel materiaal dat borg staat voor een profielvaste structuur en een quasi ongelimiteerde vormvrijheid. Vasco aluminiumradiatoren worden geproduceerd via een gepatenteerde persverbinding. Ze worden kataforetisch gegrondlakt en aansluitend elektrostatisch gepoederlakt met epoxy-polyesterpoeder. Voeg daar de vele andere unieke voordelen aan toe, zoals de goede warmtegeleiding, het hoge rendement bij lage temperaturen en het fraaie design van de middenaansluiting en het is duidelijk: met Vasco aluminiumradiatoren zijn alle voorwaarden vervuld voor een 100% duurzaam, esthetisch verantwoord verwarmingscomfort.

10 18 BEAMS I ALUMINIUM RADIATOR X 1800 mm KLEUR: LIGHT BLUE MATEN / AFGIFTES > PG 124 FUNCTIONALITEIT OP HAAR MOOIST De architecturale ruimte staat model voor dit vernieuwende, met vele designprijzen gelauwerde radiatorconcept, de Vasco Beams. Balkvormige volumes vormen samen een robuust geheel, mooi in evenwicht met de geometrische architectuur in de woonruimte. De meetkundige accessoires bieden de mogelijkheid om zelf de gewenste accenten te leggen. Twee waterkanalen per element staan borg voor een hoog rendement, met een optimale energiezuinigheid als bonus. BEAMS In 2014 won de Vasco Beams de befaamde Reddot Design Award.

11 20 BEAMS I ALUMINIUM RADIATOR 490 X 1800 mm KLEUR: WHITE FINE TEXTURE 21 MATEN / AFGIFTES > PG 124 BEAMS I WHITE FINE TEXTURE

12 22 23 HET PERFECTE HUWELIJK TUSSEN VERWARMING, TECHNIEK EN ESTHETIEK, DÁT KENMERKT ALUMINIUM RADIATOREN ALU-ZEN I GREY BLUE

13 24 ALU-ZEN I ALUMINIUM RADIATOR 525 X 1800 mm KLEUR: FOREST GREEN MATEN / AFGIFTES > PG ALS WARMTE ZICHTBAAR WORDT Een designradiator, geïnspireerd door de elegantie en de rust van natuurlijke rondingen. Een vormgeving die nog versterkt wordt door de bijhorende accessoires voor de hedendaagse badkamer. Dat alles in combinatie met een snelle, praktische montage door de handige middenaansluiting en een optimale warmteafgifte. De Alu-Zen staat borg voor een echte wellness-sfeer. ALU-ZEN ALU-ZEN I FOREST GREEN

14 26 ALU-ZEN I ALUMINIUM RADIATOR 525 X 1800 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM 27 MATEN / AFGIFTES > PG 124

15 28 BRYCE PLUS I ALUMINIUM RADIATOR 525 X 1800 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM 29 MATEN / AFGIFTES > PG 124 WARMTE IN EEN NIEUW LICHT Een designradiator die door de fijne, onregelmatige structuur van de voorplaat telkens weer nieuwe lichtschakeringen en contrasten oproept en op die manier bijdraagt tot een aangename, natuurlijke sfeer in de intieme ruimte. Een mooi staaltje van toegepaste vormgeving en een aanwinst in elk eigentijds interieur. BRYCE PLUS BRYCE PLUS I MIDDENAANSLUITING

16 30 BRYCE PLUS I ALUMINIUM RADIATOR 525 X 1800 mm KLEUR: BROWN JANUARY MATEN / AFGIFTES > PG BRYCE PLUS I WHITE ALUMINIUM

17 32 CANYON I ALUMINIUM RADIATOR 530 X 1800 mm KLEUR: WHITE FINE TEXTURE MATEN / AFGIFTES > PG DE TRADITIONELE RADIATORSTRUCTUUR VERTAALD NAAR EEN STIJLVOL EN EIGENTIJDS GEHEEL Een structuur met een uitgesproken reliëf, waarin de aansluitingen onzichtbaar zijn weggewerkt. De Canyon designradiator is één brok authenticiteit en functionaliteit. Een designradiator die elke ruimte snel op temperatuur brengt en door zijn gelijkmatige, ritmische vormgeving rust CANYON creëert in elk interieur.

18 34 CANYON I ALUMINIUM RADIATOR 530 X 1800 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM 35 MATEN / AFGIFTES > PG 124 HANDDOEK- BEUGELS VOOR IEDERE RUIMTE CANYON I WHITE ALUMINIUM

19 36 ZAROS VERTICAAL I ALUMINIUM RADIATOR x 1800 mm KLEUR: WHITE FINE TEXTURE MATEN / AFGIFTES > PG 124 ZAROS ELEMENTAIR EN OVERAL IN Z N ELEMENT Eenvoud is de grote kracht van deze ongecompliceerde designradiator. Een vormgeving (horizontaal of verticaal) die uitstekend tot haar recht komt in elke ruimte, elke omgeving, elk interieur. Niet gehinderd door overbodige elementen. Eenvoudig van lijn, maar bijzonder gul met warmte. ZAROS HORIZONTAAL I WHITE FINE TEXTURE

20 38 39 STAALRADIATOREN DE KRACHT VAN PURE WARMTE De design staalradiatoren van Vasco toonaangevend noemen is een understatement. Techniek en vormgeving zijn letterlijk naadloos met elkaar verbonden. Het zijn stuk voor stuk realisaties van het Vasco R&D departement, waar technici, ontwerpers en externe wetenschappers de koppen bij elkaar staken om elk concept tot in de kleinste details te bestuderen en te perfectioneren. Met een unieke designcollectie als resultaat. De Vasco design staalradiatoren zijn pareltjes van toegepaste vormgeving. Verwarmingsoplossingen met een voelbare en zichtbare meerwaarde in elk interieur. De warmteafgifte is optimaal, ook met kleinere volumes. Het design is doordacht en tijdloos. En door de uitgekiende aansluitingen en bevestigingssystemen zijn ze ook snel en eenvoudig te installeren. ZANA MULTI I WHITE FINE TEXTURE

21 40 ARCHE VERTICAAL I STAALRADIATOR 570 X 1800 mm KLEUR: SAND LIGHT MATEN / AFGIFTES > PG TECHNIEK EN ESTHETIEK NAADLOOS VERENIGD Een designradiatorconcept, enig in zijn soort. De buizen zijn niet op, maar in elkaar gemonteerd en vormen samen één naadloze, vlakke structuur. Ook de accessoires zijn mooi in het geheel geïntegreerd. Die perfecte verstandhouding tussen techniek en esthetiek leveren een uniek product op dat inmiddels zowat alle belangrijke designprijzen heeft weggekaapt en ook beschikbaar is in een badkameruitvoering met middenaansluiting. ARCHE VERTICAAL I WHITE ALUMINIUM ARCHE

22 42 43 HET STRAKKE, RUSTGEVENDE KARAKTER VERSTERKT HET WELLNESS GEVOEL ARCHE BAD I WHITE FINE TEXTURE

23 44 ARCHE PLUS I STAALRADIATOR X 1800 mm KLEUR: PURE WHITE MATEN / AFGIFTES > PG 124

24 46 ARCHE BAD I STAALRADIATOR 500 X 1870 mm KLEUR: MID BLUE 47 MATEN / AFGIFTES > PG 124

25 48 49 EVENWICHT, UNIEKE PERSOONLIJKHEID EN STIJL BETEKENT ZICH CONCENTREREN OP DE ESSENTIE NIVA NIVA SOFT I WHITE FINE TEXTURE

26 50 NIVA SOFT I STAALRADIATOR 540 X 1820 mm KLEUR: LIGHT BEIGE MATEN / AFGIFTES > PG PUUR TECHNISCHE KLASSE, PUUR DESIGN De ultracompacte, gestyleerde Niva is nog steeds een stichtend voorbeeld voor heel wat ontwerpers en collega-producenten. Eén en al functionaliteit door de optimale luchtdoorstroming en de extra hoge warmteafgifte die meteen op gang komt. Eén en al design door de integere, zuivere vormgeving en het zwevend karakter dankzij de achterliggende, onzichtbare ophanging- en de organisch geïntegreerde handdoekbeugel. Een icoon in de radiatorwereld waarbij het origineel het beste blijft! NIVA SOFT I WHITE FINE TEXTURE

27 52 NIVA SOFT I STAALRADIATOR 540 X 1820 mm KLEUR: SAND LIGHT 53 MATEN / AFGIFTES > PG 125 MEER GEBRUIKSGEMAK MET BEDIENING OP HOOGTE Op het eerste gezicht een eenvoudig idee, een thermostaatknop op heuphoogte. De Niva collectie is de eerste die het daadwerkelijk durft te realiseren. De thermostaatknop is organisch in het geheel verwerkt, met respect voor de originele vormgeving en geheel in lijn met de pure, tijdloze look. Uniek in ons assortiment en uniek op de markt. Maar dat is niet alles. De thermostaatknop bedient ook een groter warmtevermogen. NIVA SOFT I WHITE FINE TEXTURE

28 54 NIVA SOFT I STAALRADIATOR 540 X 1820 mm KLEUR: WHITE FINE TEXTURE MATEN / AFGIFTES > PG MAXIMAAL COMFORT IN DE HEDENDAAGSE BADKAMER

29 56 NIVA VERTICAAL I STAALRADIATOR ELEKTRISCH NIVA VERTICAAL I STAALRADIATOR X 1825 mm 520 X 1820 mm KLEUR: ALUMINIUM GREY JANUARY KLEUR: INOX MATEN / AFGIFTES > PG 125 MATEN / AFGIFTES > PG 125 ELEKTRISCHE REGELING HANDDOEKBEUGEL

30 58 NIVA HORIZONTAAL I STAALRADIATOR X 650 mm KLEUR: ALUMINIUM GREY JANUARY MATEN / AFGIFTES > PG 125 NIVA HORIZONTAAL I ALUMINIUM GREY JANUARY

31 60 CARRÉ PLUS VERTICAAL I STAALRADIATOR 535 X 1800 mm KLEUR: WHITE FINE TEXTURE 61 MATEN / AFGIFTES > PG 125 MINIMALE TUSSENRUIMTE, MAXIMAAL EFFECT Een icoon in de wereld van de designradiatoren. Speciaal voor de Carré ontwikkelde Vasco een heel nieuw buistype met een optimale warmtedoorlaatbaarheid bij een minimale tussenruimte. De vlakke look creëert een gevoel van rust, versterkt door de weggewerkte, mooi in het geheel geïntegreerde collector. Een veelgelauwerde designradiator, waarvoor Vasco, zoals steeds, ook de passende accessoires ontwikkelde. CARRÉ

32 62 CARRÉ HORIZONTAAL I STAALRADIATOR 1800 X 595 mm KLEUR: CREAM WHITE 63 MATEN / AFGIFTES > PG 125 CARRÉ HORIZONTAAL I GREY ALUMINIUM

33 64 CARRÉ BAD I STAALRADIATOR ELEKTRISCH CARRÉ HALFROND I STAALRADIATOR 600 X 1737 mm 350 X 1800 mm KLEUR: TRAFFIC WHITE KLEUR: CARMINE RED 65 MATEN / AFGIFTES > PG 125 MATEN / AFGIFTES > PG 125 CARRÉ I KWARTROND CARRÉ I HALFROND

34 66 CARRÉ PLUS VERTICAAL I STAALRADIATOR 535 X 1800 mm KLEUR: ORANGE BROWN 67 MATEN / AFGIFTES > PG 125

35 68 ZANA VERTICAAL I STAALRADIATOR 544 X 1800 mm KLEUR: WHITE FINE TEXTURE 69 MATEN / AFGIFTES > PG 126 ZANA TRADITIE EN TRENDS IN PERFECTE HARMONIE De Zana combineert een onklopbaar vermogen met een tijdloze lijnvoering. Een klassieker die blijft bekoren door zijn kracht, zijn klasse en zijn comfort. Het retrogevoel is nooit ver weg. Maar ook de moderniteit is volop aanwezig in dit unieke gamma designradiatoren voor elke woonomgeving, elke ruimte, elke toepassing.

36 70 ZANA HALFROND I STAALRADIATOR 473 X 1800 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM MATEN / AFGIFTES > PG 126 ZANA KWARTROND I STAALRADIATOR 322 X 1800 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM MATEN / AFGIFTES > PG

37 72 ZANA HORIZONTAAL I STAALRADIATOR 1424 X 500 mm KLEUR: TELE GREY 4 73 MATEN / AFGIFTES > PG 126 ZANA MULTI I TELE GREY 4

38 74 ZANA PLINT I STAALRADIATOR 1800 X 254 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM 75 MATEN / AFGIFTES > PG 126 BESPAAR RUIMTE

39 76 ZANA BAD I STAALRADIATOR 500 X 1824 mm KLEUR: MID BLUE 77 MATEN / AFGIFTES > PG 126 WARMTE SCHEPT RUST, GEBORGENHEID, EEN GEVOEL VAN WELLNESS

40 78 79 VIOLA Een buizenradiator die naadloos combineert met elke woonstijl, door zijn sobere klasse en zijn vanzelfsprekend design. De strak gelijnde voorkant en de ingewerkte zijpanelen staan borg voor een uniforme look en een optimale warmteafgifte. Viola. Zo simpel, krachtig en aantrekkelijk kan verwarmingscomfort zijn. IN DE SOBERHEID TOONT ZICH DE KLASSE VIOLA VERTICAAL I PERGAMON

41 80 VIOLA VERTICAAL I STAALRADIATOR 433 X 1800 mm KLEUR: LIGHT BEIGE MATEN / AFGIFTES > PG

42 82 VIOLA HORIZONTAAL I STAALRADIATOR 1600 X 578 mm KLEUR: GREY BLUE 83 MATEN / AFGIFTES > PG 127 VIOLA HORIZONTAAL I GREY WHITE JANUARY

43 84 TULIPA VERTICAAL I STAALRADIATOR X 1800 mm KLEUR : PLATINA GREY MATEN / AFGIFTES > PG 127 WARMTE IN ALLE OPENHEID Een designradiator van de eerste generatie. Geschikt voor alle ruimten en toepassingen. De open structuur en de loodrechte aansluiting van de buizen op de collector leverde Vasco ooit een officieel hygiënecertificaat op. De waarborg voor een smetteloos verwarmingscomfort waar dan ook in huis. TULIPA VERTICAAL I ALUMINIUM GREY JANUARY TULIPA

44 86 TULIPA HORIZONTAAL I STAALRADIATOR 1620 X 500 mm KLEUR: MIST WHITE 87 MATEN / AFGIFTES > PG 127

45 88 VERONICA I STAALRADIATOR VERONICA I STAALRADIATOR 492 X 1800 mm 492 X 1800 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM KLEUR: MOSS GREEN 89 MATEN / AFGIFTES > PG 127 MATEN / AFGIFTES > PG 127 VERONICA ALLES IN VERHOUDING ALLES IN HARMONIE OOK VOOR DE BADKAMER Alles is proportie. Ook als het om klimaatregeling gaat. Met de Veronica ontwikkelde Vasco een designradiator die imponeert door zijn krachtig volume en charmeert door zijn pure elegantie en de fijne, ronde buizen. Hetzelfde geldt voor de verwarmingscapaciteit. De Veronica staat borg voor optimale prestaties, in eender welk interieur. In combinatie met de juiste accessoires is deze radiator ideaal voor de badkamer.

46 90 91 DE BADKAMER ALS WELLNESS CENTRUM Vasco was één van de eersten om de badkamerverwarming af te stemmen op actuele wellnessbehoeften. Het ontwikkelde een collectie handdoekradiatoren die varieert van praktische, stijlvolle handdoekdrogers tot tijdloze designmodellen. Slimme, innovatieve technologieën en vernieuwende vormen voelen elkaar naadloos aan. Een absolute meerwaarde in een omgeving die steeds meer evolueert naar een ruimte waar comfort, rust en geborgenheid de norm zijn. HANDDOEKRADIATOREN MALVA I INOX

47 92 COCOS PLUS I HANDDOEKRADIATOR X 1842 mm KLEUR: BLUE GREY MATEN / AFGIFTES > PG 128 EEN KUNSTWERK MET ONGEKENDE WARMTEAFGIFTE Een speelse ronde buizenrij waar de handdoek in één beweging overheen wordt geschoven. Voorzien van een vlakke afdekplaat die de collectoren en de muurbevestiging op een slimme manier aan het oog onttrekt. De extreem hoge verwarmingscapaciteit brengt elke ruimte direct op temperatuur. De Cocos Plus is dan ook een radiator waarin het DNA van Vasco alomtegenwoordig is. COCOS PLUS

48 94 COCOS PLUS I HANDDOEKRADIATOR 600 X 1842 mm KLEUR: MINT GREEN MATEN / AFGIFTES > PG

49 96 MALVA I HANDDOEKRADIATOR MALVA I HANDDOEKRADIATOR 600 X 1689 mm 500 X 1689 mm KLEUR: CHROOM (MALVA IS VERKRIJGBAAR IN CHROOM, INOX EN LAK) KLEUR: PERGAMON 97 MATEN / AFGIFTES > PG 128 MATEN / AFGIFTES > PG 128 Een ladderradiator die de handdoeken warm houdt en de hele badkamer meteen op de gewenste temperatuur brengt. Snel en makkelijk te monteren dankzij de handige middenaansluiting. De dunne, ronde buizen zorgen voor een speels en fijn geheel. En zodra hij er hangt, is het alleen maar genieten. Van de weldoende warmte en het trendy, harmonisch design. MALVA

50 98 PRADO I HANDDOEKRADIATOR 500 X 1802 mm KLEUR: SAND 99 MATEN / AFGIFTES > PG 128 EEN EN AL FUNCTIONALITEIT EN HARMONIE Rechthoekige collectoren en ronde buizen vormen samen één vloeiend en strak geheel. De slimme vaste middenaansluiting rondt het in stijl af. Een handdoekdroger die snel kan gemonteerd worden en die het juiste vermogen levert om in alle rust van uw badkamercomfort te genieten. PRADO I TRAFFIC WHITE PRADO

51 100 IRIS I HANDDOEKRADIATOR 500 X 1734 mm KLEUR: SAND 101 MATEN / AFGIFTES > PG 128 IRIS VORMGEVING, VERMOGEN EN DUURZAAMHEID IN ÉÉN COMPACT MODEL

52 102 IRIS I HANDDOEKRADIATOR ELEKTRISCH 500 X 1790 mm KLEUR: PURE WHITE 103 MATEN / AFGIFTES > PG 128 De Vasco Iris is al vele jaren hét basismodel voor badkamerradiatoren en handdoekdrogers. De naadloze samenhang tussen de verticale D-profiel collectoren en de horizontale buizen zorgt voor een homogene structuur waarin alles tot z n recht komt. Een radiator die een perfect afgewerkt design combineert met een superieur comfort, gedurende vele jaren. Zoals vele badkamerradiatoren is dit model ook elektrisch verkrijgbaar. IRIS I WEGKLAPBAAR DROOG- EN STAPELREK

53 104 AGAVE GEBOGEN I HANDDOEKRADIATOR 600 X 1726 mm KLEUR: PURE WHITE MATEN / AFGIFTES > PG 129 AGAVE I HANDDOEKRADIATOR 600 X 1726 mm KLEUR: ALUMINIUM GREY JANUARY 600 X 1736 mm KLEUR: CHROOM MATEN / AFGIFTES > PG AGAVE I LAK AGAVE I CHROOM AGAVE

54 106 ASTER I HANDDOEKRADIATOR 450 X 1810 mm KLEUR: WHITE ALUMINIUM MATEN / AFGIFTES > PG ASTER MINIMALISME IN DIENST VAN EEN MAXIMAAL COMFORT

55 PLINTRADIATOR Een ruimte met hoge ramen op een zo efficiënt en mooi mogelijke manier verwarmen is een opdracht die Vasco plintradiatoren graag voor hun rekening nemen. De warmte wordt bijzonder gelijkmatig in de woonruimte verdeeld en de strakke, stijlvolle afwerking levert een elegant, esthetisch verantwoord geheel op. Vrijstaand, bevestigd tegen de muur, uitgevoerd in één of meerdere elementen of in zitbankversie, er is een Vasco plintradiator voor elke comfortbehoefte in elk interieur. PRIMULA I GREY ALUMINIUM

56 110 PRIMULA I PLINTRADIATOR 2000 X 140 mm KLEUR: GREY ALUMINIUM 111 MATEN / AFGIFTES > PG 126 PRIMULA DE STRAKKE, PRIMULA HORIZONTALE LIJNVOERING OP LAGE HOOGTE DRAAGT BIJ TOT HET GEWENSTE RUIMTEGEVOEL

57 PANEELRADIATOREN Vasco paneelradiatoren zijn niet zomaar radiatoren met een plaat ervoor. Radiator en plaatwerk vormen samen één strak, mooi afgewerkt geheel, waarin ook nog eens een unieke verwarmingstechnologie schuilgaat. Een radiatorconcept dat een hoog rendement verenigt met een compact volume. Discreet en toch volop aanwezig in elke woonomgeving. FLATLINE I WHITE FINE TEXTURE

58 114 FLATLINE I PANEELRADIATOR 1600 X 500 mm KLEUR: WHITE FINE TEXTURE 115 MATEN / AFGIFTES > PG 130 Streeft u naar een oprechte, pure look zonder veel franje, dan is de Vasco FlatLine een prima keuze, want uitermate stijlvol in zijn tijdloze eenvoud. Met zijn vlakke voorplaat en de fraaie afwerking met structuurlak tilt hij elk eigentijds interieur naar een hoger niveau. De FlatLine radiator heeft een watervoerende vlakke voorplaat waardoor de warmteafgifte nog hoger is en hij moeiteloos aangesloten kan worden op lage temperatuursystemen. Deze radiator is in no-time geplaatst, zonder breekwerk, dankzij de slimme, praktische middenaansluiting. FLATLINE FLATLINE I WHITE FINE TEXTURE

59 KOLOMRADIATOREN De Vasco kolomradiator koppelt een groot vermogen aan een snelle warmteafgifte. Hij kan zowel tegen de wand als vrijstaand worden geïnstalleerd en levert topprestaties in combinatie met lage watertemperatuursystemen zoals warmtepompen en zonneboilers. Een retro radiator in de meest duurzame zin van het woord. De Vasco kolomradiator is tot in het kleinste detail op een zuinig en duurzaam energieverbruik afgestemd. Met slimme aansluitingen en bevestigingssystemen en innoverende technologische oplossingen. VINTAGE I TRANSPARENT COATING

60 118 VINTAGE 50 I KOLOMRADIATOR VINTAGE 90 I KOLOMRADIATOR 878 X 600 mm 1068 X 450 mm KLEUR: TRANSPARENT COATING KLEUR: WHITE FINE TEXTURE 119 MATEN / AFGIFTES > PG 127 MATEN / AFGIFTES > PG 127 VROEGER IS WEER HELEMAAL VAN NU VINTAGE

61 120 E-PANEL VERTICAAL VLAK I ELEKTRISCHE RADIATOR 600 X 1800 mm KLEUR: TRAFFIC WHITE 121 MATEN / AFGIFTES > PG 130 ELEKTRISCH, EFFICIËNT, ERGONOMISCH, ELEGANT EN ECOLOGISCH Met de E-Panel introduceert Vasco een nieuwe generatie elektrische designradiatoren. E-Panel radiatoren staan borg voor een makkelijk regelbare verwarming, een stabiele temperatuur, een stijlvol design en een extreem hoog rendement Een evidente keuze voor wie het maximum wil halen uit elektrische verwarming met een minimum aan energieverbruik. E-PANEL

62 122 E-PANEL HORIZONTAAL VLAK I ELEKTRISCHE RADIATOR E-PANEL HORIZONTAAL RIB I ELEKTRISCHE RADIATOR 1200 X 600 mm 1200 X 600 mm KLEUR: TRAFFIC WHITE KLEUR: TRAFFIC WHITE 123 MATEN / AFGIFTES > PG 130 MATEN / AFGIFTES > PG 130

HOME COMFORT RADIATOREN VENTILATIE VLOERVERWARMING

HOME COMFORT RADIATOREN VENTILATIE VLOERVERWARMING RADIATOREN VENTILATIE VLOERVERWARMING Vasco maakt al meer dan 40 jaar radiatoren die de perfecte synergie zij n tussen comfort en esthetiek. Het produceert producten die innoveren, verrassen maar na al

Nadere informatie

RADIATOREN I NEDERLAND 2015

RADIATOREN I NEDERLAND 2015 PRIJSLIJST I TECHNISCH HANDBOEK RADIATOREN I NEDERLAND 2015 GELDIG VANAF 04/2015 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmingsen ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel

Nadere informatie

PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 2015

PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 2015 PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 015 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken

Nadere informatie

VOOR BADKAMER EN KEUKEN ACCESSOIRES

VOOR BADKAMER EN KEUKEN ACCESSOIRES VOOR BADKAMER EN KEUKEN ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË/NEDERLAND 01/2017 01 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten

Nadere informatie

VASCO ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 04/2014

VASCO ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 04/2014 VASCO ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 04/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Vasco radiatoren worden steevast ontworpen door top designers. Zo bent u er zeker van dat u een uniek, creatief

Nadere informatie

INSPIRATION INSPIRATIEBROCHURE I RADIATOREN

INSPIRATION INSPIRATIEBROCHURE I RADIATOREN INSPIRATION INSPIRATIEBROCURE I RADIATOREN Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken

Nadere informatie

superia superia superia met de kracht van vasco brochure radiatoren belgië 2016

superia superia superia met de kracht van vasco brochure radiatoren belgië 2016 met de kracht van vasco Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken. Ook Superia

Nadere informatie

BRUGMAN. brochure radiatoren nederland/belgië 2016. Brugman, Met de kracht van Vasco

BRUGMAN. brochure radiatoren nederland/belgië 2016. Brugman, Met de kracht van Vasco Brugman, Met de kracht van Vasco Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken.

Nadere informatie

INSPIRATION INSPIRATIEBROCHURE I RADIATOREN

INSPIRATION INSPIRATIEBROCHURE I RADIATOREN INSPIRATION INSPIRATIEBROCURE I RADIATOREN Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken

Nadere informatie

SUPERIA BROCHURE RADIATOREN BELGIË 2016

SUPERIA BROCHURE RADIATOREN BELGIË 2016 MET DE KRACHT VAN VASCO Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken. Ook Superia

Nadere informatie

ONI ALUMINIUM DESIGN, COPPER TECHNOLOGY

ONI ALUMINIUM DESIGN, COPPER TECHNOLOGY ONIGRENSVERLEGGEND DESIGN NEDERLAND 09/2016 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, vooral voor residentiële toepassingen. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman

Nadere informatie

FLATLINE COLLECTIE I BELGIË 2017

FLATLINE COLLECTIE I BELGIË 2017 FATINE COECTIE I BEGIË 01 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman

Nadere informatie

ONTDEK HET UITGEBREIDE GAMMA DESIGNRADIATOREN IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING EN VENTILATIE OP

ONTDEK HET UITGEBREIDE GAMMA DESIGNRADIATOREN IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING EN VENTILATIE OP ONIGRENSVERLEGGEND DESIGN NEDERLAND 01/2017 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, vooral voor residentiële toepassingen. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman

Nadere informatie

RADIATOREN I BELGIË 2015

RADIATOREN I BELGIË 2015 PRIJSLIJST I TECHNISCH HANDBOEK RADIATOREN I BELGIË 2015 GELDIG VANAF 01/2015 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmingsen ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel

Nadere informatie

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN NEDERLAND/BELGIË 2016 BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN NEDERLAND/BELGIË 2016 BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken.

Nadere informatie

BEAMS & BRYCE DESIGNRADIATOR

BEAMS & BRYCE DESIGNRADIATOR BEAMS & BRYCE MONO ALUMINIUM DESIGNRADIATOR BELGIË/NEDERLAND 07/2018 2 3 BEAMS & BRYCE MONO is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook

Nadere informatie

COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS nl.indd 1 26/02/14 15:33 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief

Nadere informatie

NIVA SOFT COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 02/2014

NIVA SOFT COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 02/2014 NIVA SOFT COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 02/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur

Nadere informatie

COCOS PLUS COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014

COCOS PLUS COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur

Nadere informatie

PRIJSLIJST I VOORRAAD RADIATOREN I BELGIË 2015 GELDIG VANAF 01/2015

PRIJSLIJST I VOORRAAD RADIATOREN I BELGIË 2015 GELDIG VANAF 01/2015 PRIJSLIJST I VOORRAAD RADIATOREN I BELGIË 0 GELDIG VANAF 0/0 Kleuren NATURAL GREY MATT PURE GREY MATT METALLIC GREY STRUCTURE BLUE GREEN MINERAL Mist White N00 000 Sand Light N0 00 Sand N0 00 Platina Grey

Nadere informatie

ONI GRENSVERLEGGEND DESIGN

ONI GRENSVERLEGGEND DESIGN ONI GRENSVERLEGGEND DESIGN BELGIË/NEDERLAND 02/2019 01 ONI Flinterdun, heerlijk warm en een streling voor het oog. De nieuwe Vasco Oni verlegt de grenzen van radiatordesign. In de ultradunne aluminium

Nadere informatie

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR België geldig vanaf 01/2014

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR België geldig vanaf 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR België geldig vanaf 01/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur

Nadere informatie

NEDERLANDS ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING

NEDERLANDS ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING NEDERLANDS ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING energiebesparende radiatoren met een spectaculaire WARmTEOvERDRACHT ALUMINIUM duurzaam I LICht I BEKROONd design WARmTE van Nu, CONCEpT voor morgen HERiNNERt

Nadere informatie

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 ARCHE BAD COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

NEDERLAND 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR

NEDERLAND 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur beleefd

Nadere informatie

superia superia brochure radiatoren belgië 2014

superia superia brochure radiatoren belgië 2014 brochure radiatoren belgië 2014 de kunst van het cv-comfort Superia Radiatoren standaard kompakt super 6 universeel super 6 design central central design verti M kompakt verti M design mini super 6 universeel

Nadere informatie

VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 01/2014 BELGIË

VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 01/2014 BELGIË VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 01/014 BELGIË CONTACT Vasco is sinds jaar en dag een toonaangevende Europese speler op het gebied van decoratieve radiatoren.

Nadere informatie

RADIATOREN I NEDERLAND 2015

RADIATOREN I NEDERLAND 2015 PRIJSLIJST I TECHNISCH HANDBOEK RADIATOREN I NEDERLAND 2015 GELDIG VANAF 04/2015 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmingsen ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het

Nadere informatie

BLOWER UNIT SNEL EN INTELLIGENT VERWARMEN MET ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOREN

BLOWER UNIT SNEL EN INTELLIGENT VERWARMEN MET ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOREN BLOWER UNIT SNEL EN INTELLIGENT VERWARMEN MET ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOREN PRIJSLIJST BELGIË/NEDERLAND 01/2017 01 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten

Nadere informatie

E-Panel. zoveel meer dan de E van elektriciteit. radiatoren België 09/2014. Een radiatorassortiment met de

E-Panel. zoveel meer dan de E van elektriciteit. radiatoren België 09/2014. Een radiatorassortiment met de Een radiatorassortiment met de kwaliteitsstempel van Vasco. Vasco Group is al veertig jaar één van de toonaangevende Europese producenten van designradiatoren. Een bedrijf dat kwaliteit, efficiëntie en

Nadere informatie

ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING NEDERLANDS

ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING NEDERLANDS ALUMINIUM A NE DIRECTION EATING BRYCE ALU-ZEN ZAROS Kruishoefstraat 50 B-3650 Dilsen T. +32-(0)89 79 04 11 F. +32-(0)89 79 05 00 marketing@vasco.be www.vasco.eu Vasco 09/2009, Design: Studio Segers, Photo:

Nadere informatie

RADIATOREN I NEDERLAND 2016

RADIATOREN I NEDERLAND 2016 PRIJSLIJST I TECHNISCH HANDBOEK RADIATOREN I NEDERLAND 201 GELDIG VANAF 01/201 is een totaalaanbieder van verwarmings en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende

Nadere informatie

BLOWER UNIT SNEL EN INTELLIGENT VERWARMEN MET ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOREN

BLOWER UNIT SNEL EN INTELLIGENT VERWARMEN MET ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOREN BLOWER UNIT SNEL EN INTELLIGENT VERWARMEN MET ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOREN PRIJSLIJST BELGIË/NEDERLAND 01/2017 01 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten

Nadere informatie

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 01/2014

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 01/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

PRIJSLIJST I VOORRAAD RADIATOREN I NEDERLAND 2016 GELDIG VANAF 01/2016

PRIJSLIJST I VOORRAAD RADIATOREN I NEDERLAND 2016 GELDIG VANAF 01/2016 PRIJSLIJST I VOORRAAD RADIATOREN I NEDERLAND 0 GELDIG VANAF 0/0 KLEUREN NATURAL GREY MATT Mist White N00 000 Sand Light N0 00 Sand N0 00 Platina Grey N0 00 Dust Grey N0 00 Warm Grey N0 00 Brown Grey N0

Nadere informatie

GELDIG VANAF 01/2017 RADIATOREN I NEDERLAND 2017 PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST

GELDIG VANAF 01/2017 RADIATOREN I NEDERLAND 2017 PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST RADIATOREN I NEDERLAND 2017 GELDIG VANAF 01/2017 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende

Nadere informatie

ALUMINIUM RADIATOREN. Aluminium is bij zonder praktisch. Het is driemaal lichter dan staal.

ALUMINIUM RADIATOREN. Aluminium is bij zonder praktisch. Het is driemaal lichter dan staal. 18 ALUMINIUM RADIATOREN Een aluminiumradiator bespaart heel wat energie. Hij geleidt de warmte tot viermaal beter dan een andere radiator. Hij brengt elke ruimte snel op temperatuur met tot vij fmaal minder

Nadere informatie

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken.

Nadere informatie

PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST BELGIË 05/2017

PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST BELGIË 05/2017 PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST BELGIË 05/2017 is een totaalaanbieder van verwarmings en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten zoals Japan, VS, China

Nadere informatie

CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant 25 x 25 mm

CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant 25 x 25 mm CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant x mm COLLECTOREN Horizontaal, rond Ø mm KLEUREN Standaard wit RAL 90 Niet verkrij gbaar in Gloss White

Nadere informatie

ALUMINIUM THE NEXT STEP IN HEATING

ALUMINIUM THE NEXT STEP IN HEATING BRYCE Kruishoefstraat 50 B-3650 Dilsen T. 0032(0)89 79 04 44 F. 0032(0)89 79 05 55 marketing@thermic.be www.thermic.eu D E S I G N E R R A D I AT O R S I N A L U M I N I U M Comfortabele warmte Energiebesparend

Nadere informatie

BADKAMERRADIATOREN SMAAKVOLLE WARMTE VOOR BADKAMER EN KEUKEN

BADKAMERRADIATOREN SMAAKVOLLE WARMTE VOOR BADKAMER EN KEUKEN 114 Badkamerradiatoren BADKAMEADIATOEN SMAAKVOE WAMTE VOO BADKAME EN KEUKEN COCOS PUS Badkamerradiatoren 115 COCOS PUS MAVA PADO IIS AGAVE ASTE INTIEME WAMTE IN EEN OOGSTEEND DESIGN Vasco besteedt al ettelijke

Nadere informatie

BADKAMERRADIATOREN SMAAKVOLLE WARMTE VOOR BADKAMER EN KEUKEN

BADKAMERRADIATOREN SMAAKVOLLE WARMTE VOOR BADKAMER EN KEUKEN 114 Badkamerradiatoren BADKAMEADIATOEN SMAAKVOE WAMTE VOO BADKAME EN KEUKEN COCOS PUS Badkamerradiatoren 115 COCOS PUS MAVA PADO IIS AGAVE ASTE INTIEME WAMTE IN EEN OOGSTEEND DESIGN Vasco besteedt al ettelijke

Nadere informatie

VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST GELDIG VANAF 01/2014 NEDERLAND

VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST GELDIG VANAF 01/2014 NEDERLAND VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST GELDIG VANAF 01/014 NEDERLAND CONTACT Vasco is sinds jaar en dag een toonaangevende Europese speler op het gebied van decoratieve radiatoren. Maar

Nadere informatie

één strak, mooi afgewerkt geheel, een watervoerende vlakke voorplaat

één strak, mooi afgewerkt geheel, een watervoerende vlakke voorplaat PANEEL RADIATOREN Vasco paneelradiatoren zijn niet zomaar radiatoren met een plaat ervoor. Radiator en plaatwerk vormen samen één strak, mooi afgewerkt geheel, waarin ook nog eens een unieke verwarmingstechnologie

Nadere informatie

SUPERIA central collection. Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 2014. een nieuwe kijk op installatiecomfort.

SUPERIA central collection. Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 2014. een nieuwe kijk op installatiecomfort. SUPERIA central collection Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 0 een nieuwe kijk op installatiecomfort en u central & central design paneelradiatoren met slimme, vaste middenaansluiting

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

TECHNISCHE PRIJSLIJST NEDERLAND 01/2019 PRIJSLIJST

TECHNISCHE PRIJSLIJST NEDERLAND 01/2019 PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST NEDERLAND 01/2019 PRIJSLIJST 2019 ONZE VISIE OP UW COMFORT Vasco Group is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook

Nadere informatie

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer.

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer. 510 DE RADIATOREN De gezellige warmte wanneer je uit bed komt, de geruststellende warmte wanneer uw duiveltjes in bad spelen, de warmte die troost biedt op een droevige avond, de warmte die de winter het

Nadere informatie

TECHNISCHE PRIJSLIJST BELGIË 01/2019 PRIJSLIJST

TECHNISCHE PRIJSLIJST BELGIË 01/2019 PRIJSLIJST TECHNISCHE PRIJSLIJST BELGIË 01/2019 PRIJSLIJST 2019 ONZE VISIE OP UW COMFORT Vasco Group is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in

Nadere informatie

PRIJSLIJST SELECTEER HIER UW RADIATOR BELGIË 05/2017 TECHNISCHE PRIJSLIJST INHOUD PRIJSLIJST. Selecteer hier uw radiator î

PRIJSLIJST SELECTEER HIER UW RADIATOR BELGIË 05/2017 TECHNISCHE PRIJSLIJST INHOUD PRIJSLIJST. Selecteer hier uw radiator î PRIJSIJST TECHNISCHE PRIJSIJST BEGIË 0/01 SEECTEER HIER UW RADIATOR CARRÉ TUIPA 1 MAVA 1 ASTER 19 CARRÉ BAD 9 ZANA BAD 10 TOIETRADIATOREN 0 ASTER 1 AGAVE B NIVA B FATINE 4 PRIMUA 4 TECHNIEK 10 OVERZICHT

Nadere informatie

BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 2014

BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 2014 BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 014 BRUGMAN EN U KLAAR VOOR EEN NIEUW CV-TIJDPERK Brugman is een merknaam die al sinds de prille jaren zestig spontaan wordt

Nadere informatie

STAAL RADIATOREN. Vasco staalradiatoren verenigen een optimaal eigentij ds warmtecomfort met een doordachte, tij dloze vormgeving.

STAAL RADIATOREN. Vasco staalradiatoren verenigen een optimaal eigentij ds warmtecomfort met een doordachte, tij dloze vormgeving. 4 STAAL RADIATOREN Vasco staalradiatoren verenigen een optimaal eigentij ds warmtecomfort met een doordachte, tij dloze vormgeving. Elke collectie is een unieke demonstratie van warmte op haar effi ciëntst

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

VERTI M KOMPAKT VERTI M DESIGN

VERTI M KOMPAKT VERTI M DESIGN R A D I A T O R E N STANDAARD KOMPAKT VERTI M KOMPAKT VERTI M DESIGN LEDENRADIATOR (LR) RAAMRADIATOR (RR) SUPER 6 UNIVERSEEL SUPER 6 DESIGN MINI SUPER 6 UNIVERSEEL (STANDAARD OF KOMPAKT) MINI SUPER 6 DESIGN

Nadere informatie

Who cares about variety? Product overzicht

Who cares about variety? Product overzicht Who cares about variety? Product overzicht WE DO. The Warm Society is opgericht omdat we vinden dat het hoog tijd is dat verwarming de aandacht krijgt die ze verdient. Mensen hebben een passieve houding

Nadere informatie

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION inspired by vasco België 01/2019 inspired by vasco IN DE UIMSTE ZIN VAN HET WOOD 10 JAA GAANTIE www.comfortcollection.be De badkamer is de meest praktische ruimte in huis. Dagelijks maken we gebruik van

Nadere informatie

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION COMFOT inspired by vasco COECTION België 01/2017 COMFOT IN DE UIMSTE ZIN VAN HET WOOD 10 JAA GAANTIE De badkamer is de meest praktische ruimte in huis. Dagelijks maken we gebruik van deze plek om ons klaar

Nadere informatie

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION COMFOT inspired by vasco COECTION België 01/201 inspired by vasco COMFOT COECTION COMFOT IN DE UIMSTE ZIN VAN HET WOOD 10 JAA GAANTIE www.comfortcollection.be De badkamer is de meest praktische ruimte

Nadere informatie

Flores. Flores. Traditionele lijnen. Bevrijd uw geest

Flores. Flores. Traditionele lijnen. Bevrijd uw geest 2 3 Flores C Chroom Flores Traditionele lijnen De Flores is de klassieker in het gamma badkamerradiatoren van Radson. De Flores C is de gebogen variant. De gestroomlijnde lichtgebogen buizen geven de Flores

Nadere informatie

RADIATOREN I VENTILATIE I VLOERVERWARMING I KOELING IT S A VASCO GROUP PROJECT

RADIATOREN I VENTILATIE I VLOERVERWARMING I KOELING IT S A VASCO GROUP PROJECT I VENTILATIE I VLOERVERWARMING I KOELING IT S A VASCO GROUP PROJECT NEDERLAND 2018 3 ÉÉN LEVERANCIER VOOR VENTILATIE VLOERVERWARMING & KOELING EEN GEZOND BINNENKLIMAAT VOOR IEDER PROJECT Paneelradiatoren

Nadere informatie

BUIZEN Verticaal, platovaal 70 x 10 mm. COLLECTOREN Horizontaal, vierkant, achterliggend 34 x 34 mm

BUIZEN Verticaal, platovaal 70 x 10 mm. COLLECTOREN Horizontaal, vierkant, achterliggend 34 x 34 mm VIOLA VERTICAAL (V-ZB, VL-ZB, V-ZB ) TYPES V-ZB enkele rij buizen, V-ZB dubbele rij buizen, VL-ZB met lamellen BUIZEN Verticaal, platovaal 0 x 0 mm COLLECTOREN Horizontaal, vierkant, achterliggend x mm

Nadere informatie

BUIZEN VV: Verticaal, rechthoekig 45 x 20 mm

BUIZEN VV: Verticaal, rechthoekig 45 x 20 mm ACHE VETICAA (VV ) BUIZEN VV: Verticaal, rechthoekig 4 x 20 mm KEUEN Standaardkleur wit A 9016 Niet verkrij gbaar in kleuren Gloss White en Jet Black Uitgebreide kleurenkaart zie p. 16 SPECIAA De Arche

Nadere informatie

VERTICALE RADIATOREN BADKAMER RADIATOREN

VERTICALE RADIATOREN BADKAMER RADIATOREN VERTICAE RADIATOREN BADKAMER RADIATOREN PRIJSIJST N - 2016 Brutoprijzen, excl. BTW VERTICA KOS V verticale paneelradiator met geprofileerd voorpaneel ideaal bij beperkte wandoppervlakte 10C 20C 21C 22C

Nadere informatie

NIVA VENTILO CONVECTOR VERWARMEN & KOELEN

NIVA VENTILO CONVECTOR VERWARMEN & KOELEN NIVA VENTILO CONVECTOR VERWARMEN & KOELEN BELGIË/NEDERLAND 01/2018 2 3 & verwarmen koelen NIVA VENTILO-CONVECTOR is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

NIVA LAK VERTICAAL (N1L1, N2L1 ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Enkel (N1L1) en dubbel (N2L1)

NIVA LAK VERTICAAL (N1L1, N2L1 ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Enkel (N1L1) en dubbel (N2L1) NIVA LAK VETICAAL (N1L1, NL1 ) TYPES Enkel (N1L1) en dubbel (NL1) KLEUEN Standaardkleur S00 (witte fij n structuurlak) Niet verkrij gbaar in kleuren Gloss White en Jet Black Uitgebreide kleurenkaart zie

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

Algemene catalogus 2013-2014

Algemene catalogus 2013-2014 Algemene catalogus 2013-2014 België Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze catalogus

Nadere informatie

ELEKTRISCHE RADIATOREN ELEKTRISCHE WARMTE IN EEN ELEKTRISEREND DESIGN

ELEKTRISCHE RADIATOREN ELEKTRISCHE WARMTE IN EEN ELEKTRISEREND DESIGN 166 Elektrische radiatoren EEKTRISCHE RADIATOREN EEKTRISCHE WARMTE IN EEN EEKTRISEREND DESIGN NIVA N11-E Elektrische radiatoren 167 IRIS AGAVE ASTER CARRÉ BAD ZANA BAD VIOA NIVA E-PANE COMFORT EN DESIGN

Nadere informatie

CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant 25 x 25 mm

CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant 25 x 25 mm CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant x mm COLLECTOREN Horizontaal, rond Ø mm KLEUREN Standaardkleur wit RAL 90 Niet verkrij gbaar in kleur

Nadere informatie

VASCO DESIGNRADIATOREN PRIJSLIJST / VOORRAAD GELDIG VANAF 07/2014 NEDERLAND

VASCO DESIGNRADIATOREN PRIJSLIJST / VOORRAAD GELDIG VANAF 07/2014 NEDERLAND VASCO DESIGNRADIATOREN PRIJSLIJST / VOORRAAD GELDIG VANAF 07/2014 NEDERLAND 2 KLEUREN NATUUR mistwit N500 Bestelcode: 0500 mistgrijs N501 Bestelcode: 0501 zand licht N502 Bestelcode: 0502 zand N503 Bestelcode:

Nadere informatie

the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth

the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth designradiatoren november 2002 baden begin alvast maar te dromen ontspannen herbronnen Het inrichten van uw badkamer, het meest intieme plekje in uw

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1 Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14

Nadere informatie

ELEKTRISCHE RADIATOREN

ELEKTRISCHE RADIATOREN 274 ELEKTRISCHE RADIATOREN Vasco elektrische radiatoren zij n in alles afgestemd op een snelle, efficiënte en zuinige warmteregeling. Individuele thermostaten zorgen voor een gelij kmatige warmteverdeling.

Nadere informatie

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Exclusieve innovaties voor nog meer badkamercomfort Vandaag moeten badkamerradiatoren

Nadere informatie

TULIPA VERTICAAL (TV1, TV2 ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Eén (TV1) of twee rij en buizen (TV2) BUIZEN Verticaal, platovaal 57,5 x 10 mm

TULIPA VERTICAAL (TV1, TV2 ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Eén (TV1) of twee rij en buizen (TV2) BUIZEN Verticaal, platovaal 57,5 x 10 mm TULIPA VERTICAAL (TV1, TV ) TYPES Eén (TV1) of twee rij en (TV) BUIZEN Verticaal, platovaal 5,5 x 10 mm COLLECTOREN Horizontaal, achterliggend, rond Ø 5 mm KLEUREN Standaard wit RAL 901 Niet verkrij gbaar

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Met de juiste informatie, een maximaal rendement.

Met de juiste informatie, een maximaal rendement. 298 TECHNIEK Achter iedere radiator zit heel wat technologisch vernuft dat tot in de kleinste details is doorgevoerd. Samen met experts uit de wetenschappelij ke wereld is Vasco voortdurend op zoek naar

Nadere informatie

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST interieur Dôme Deco Kos Faro Tinos Paros WARMTE MET ELEGANTIE EN STIJL DOWNLOAD ONZE APP 6 productfamilies: Parada, Ramo, Kos H&V, Faro H&V, Tinos en

Nadere informatie

TECHNIEK INHOUD PRIJSLIJST. Selecteer hier uw radiator î

TECHNIEK INHOUD PRIJSLIJST. Selecteer hier uw radiator î TECHNIEK Achter iedere radiator zit heel wat technologisch vernuft dat tot in de kleinste details is doorgevoerd. Samen met experts uit de wetenschappelijke wereld is Vasco voortdurend op zoek naar nieuwe,

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Design met vlakke voorzijde. Parada & Ramo (Nieuw!)

Design met vlakke voorzijde. Parada & Ramo (Nieuw!) Design met vlakke voorzijde Parada & Ramo (Nieuw!) ver Radson 2 Kwaliteit is onze topprioriteit, 10 jaar garantie is onze norm Welkom in de verrassende wereld van Radson-comfort binnenshuis. Al onze radiatoren

Nadere informatie

PLINT RADIATOREN. Vasco past zij n kritische kij k op comfort en design ook toe op zij n plintradiatoren.

PLINT RADIATOREN. Vasco past zij n kritische kij k op comfort en design ook toe op zij n plintradiatoren. PLINT RADIATOREN Vasco past zij n kritische kij k op comfort en design ook toe op zij n plintradiatoren. Hier is alles toegespitst op een zo hoog mogelijk rendement en een zo fraai mogelij ke vormgeving.

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Algemene catalogus

Algemene catalogus Algemene catalogus 2013-2014 Nederland Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze

Nadere informatie

Met de juiste informatie, een maximaal rendement.

Met de juiste informatie, een maximaal rendement. Achter iedere radiator zit heel wat technologisch vernuft dat tot in de kleinste details is doorgevoerd. Samen met experts uit de wetenschappelij ke wereld is Vasco voortdurend op zoek naar nieuwe, slimme

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

DESIGNER RADIATORS PRIJSLIJST NEDERLAND GELDIG VANAF 01/2014

DESIGNER RADIATORS PRIJSLIJST NEDERLAND GELDIG VANAF 01/2014 DESIGNER RADIATORS PRIJSLIJST NEDERLAND GELDIG VANAF 01/014 DESIGN DAT OPVALT DOOR ZIJN SOBERHEID, IS IN STAAT ELKE STIJLCONFRONTATIE AAN TE GAAN. EEN ABSOLUTE NOODZAAK VOOR PRODUCTEN DIE GEDURENDE LANGE

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

TYPES Recht (HDM) en gebogen (HDRM) BUIZEN Horizontaal, rond Ø 22 mm. COLLECTOREN Verticaal, D-profi el 34 x 34 mm

TYPES Recht (HDM) en gebogen (HDRM) BUIZEN Horizontaal, rond Ø 22 mm. COLLECTOREN Verticaal, D-profi el 34 x 34 mm IIS (, HDM ) TYPES echt () en gebogen (HDM) BUIZEN Horizontaal, rond Ø 22 mm COECTOEN Verticaal, D-profi el 3 x 3 mm KEUEN Standaardkleur wit Uitgebreide kleurenkaart zie p. 6 SPECIAA De horizontale buizen

Nadere informatie

TYPES Verticaal: Zaros V75 en Zaros V100 (diepte) KLEUREN Standaardkleur S600 (witte fij n structuurlak) Niet verkrij gbaar in andere kleuren

TYPES Verticaal: Zaros V75 en Zaros V100 (diepte) KLEUREN Standaardkleur S600 (witte fij n structuurlak) Niet verkrij gbaar in andere kleuren ZAROS VERTICAAL (ZAROS V5, ZAROS V100 ) TYPES Verticaal: Zaros V5 en Zaros V100 (diepte) KLEUREN Standaardkleur S00 (witte fij n structuurlak) Niet verkrij gbaar in andere kleuren SPECIAAL Opgebouwd uit

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

NIVA LAK VERTICAAL (N1L1, N2L1 ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Enkel (N1L1) en dubbel (N2L1)

NIVA LAK VERTICAAL (N1L1, N2L1 ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Enkel (N1L1) en dubbel (N2L1) NIVA AK VETICAA (N11, N1 ) TYPES Enkel (N11) en dubbel (N1) KEUEN Standaardkleur S00 (witte fij n structuurlak) Niet verkrij gbaar in kleuren Gloss White en Jet Black Uitgebreide kleurenkaart zie p. 1

Nadere informatie

comfort en kwaliteit in elke woon- en werkomgeving

comfort en kwaliteit in elke woon- en werkomgeving Niko, comfort en kwaliteit in elke woon- en werkomgeving In een wereld waarin alles snel-snel moet gaan, stellen klanten steeds hogere eisen aan comfort. Zowel in hun woon- als in hun werkomgeving. Met

Nadere informatie

De intelligente elektrische radiator Zehnder Fare LCD. Verwarming Koeling Ventilatie

De intelligente elektrische radiator Zehnder Fare LCD. Verwarming Koeling Ventilatie De intelligente elektrische radiator Zehnder Fare LCD Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u esthetiek op prijs stelt. En intelligentie verlangt. U leeft graag gezond en comfortabel en u wenst

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie