Beste ouders/verzorgers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders/verzorgers"

Transcriptie

1 Schooljaar t/m 25 maart Agenda: Ma - Di - 29 maart - iedereen weer naar school Wo - Schoolfotograaf Do - Paasontbijt, gr.1-4 naar Haarhuus - gr.7-8 om uur naar Historisch museum - gr.3-4 om uur naar Fam. Keizer Beste ouders/verzorgers Donderdag 24 maart gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. De groepen 1 t/m 4 gaan naar het Haarhuus om daar met enkele bewoners te ontbijten en daarna eieren te schilderen. Na het ontbijt gaan ze natuurlijk eieren zoeken die de paashaas verstopt heeft bij Ons Domein. De groepen 5 t/m 8 eten op school samen met enkele bewoners en hun begeleiders. Tijdens het ontbijt laten enkele kinderen een voordracht zien, die ze zelf bedacht en geoefend hebben. Na het ontbijt gaan ze gezamenlijk eieren schilderen. Het paasweekend begint donderdag om uur. Op dinsdag 29 maart verwachten we iedereen weer op tijd op school. Vr - Alle leerlingen vrij Wij wensen u een goed weekend toe! Prikbord Met vriendelijke groet, namens het team Irma Weersink Nieuws vanuit de leerlingenraad NLDoet/DeBlokstoekeDoet: Afgelopen woensdag hebben de leerlingen van groep 5 en 6 samen met twee bestuursleden van Ons Domein de speeltuin schoongemaakt en het zwerfvuil dat er lag, opgeruimd. Onder het motto "Wij... wij zijn er voor elkaar" hebben alle leerlingen hard gewerkt om ons Domein weer tot een frisse, opgeruimde speelplek te maken. De leerlingenraad van groep 5 en 6 had alle voorbereidingen getroffen, verschillende klusgroepjes gemaakt en de materialen verzameld. We werden in Ons Domein hartelijk ontvangen met fris en een plakje cake. Daarna tijd om de handen uit de mouwen te steken. Het was echt goed om te zien hoe enthousiast iedereen met een opruim/schoonmaak klus bezig was. Na één uur goed gewerkt te hebben was het tijd voor een welverdiend speelkwartier. Als dank kregen alle kinderen een zakje snoep aangeboden. Enkele reacties van de leerlingen; Dit zou ik elke dag wel willen doen! (Gerben) Mooi, schoonmaken en klimmen tegelijk, handige actie, iets terug doen voor het daar mogen spelen. (Collin en Damian) Superleuk om te poetsen/te helpen we konden Ons Domein helpen en helemaal onze eigen gang gaan. (Elin en Lieke) Heel leuk... super, omdat je kan schoonmaken en bladeren ruimen. Als dit niet was gedaan, was het niet goed voor de natuur. (Maik)

2 Ons Domein: wij vinden het een geweldige, superleuke actie die we graag in stand houden.

3 Nieuws uit de groepen Groep 1-2 Lente Het is volop lente in onze groep. De bruine bonen die we vorige week hebben geplant zijn al aan het kiemen. Het is prachtig om te zien dat de kinderen 's morgens eerst gaan kijken of de boon al meer wortels heeft gekregen. Ook Albert Heijn heeft ons gesponsord. We hebben voor de kinderen van onze groep ieder twee moestuintjes gekregen. Juf Alise heeft de zaadjes van de groentes donderdag met ze in de aarde geplant. Als we ze goed verzorgen, met veel zon, water en liefde dan kunt u er straks lekker van eten. De juffen komen graag bij u thuis om te proeven...

4 Pasen De komende week werken wij over Pasen. Donderdagmorgen vieren we dit door te ontbijten bij het Haarhuus, daarna gaan we in Ons Domein eieren zoeken. Aanstaande maandag gaan de kleuters ook op bezoek bij het Haarhuus. Schoolfotograaf Aanstaande woensdag is de schoolfotograaf er. Rekenles groep 2 De afgelopen week hebben we geoefend met de 10 structuur, dit doen we met behulp van een eierdoos; er kunnen 10 eieren (wij hebben het met bruine bonen gedaan) in een doos. Als ik er nu 4 eieren uithaal, hoeveel blijven er dan over? Zo leren we al een beetje rekenen; want 4 en 6 is samen 10. Dit is ook leuk om samen thuis te doen. Tennis Donderdag hadden we een gastles van een tennisleraar van de tennisclub uit Westerhaar. De kinderen hebben genoten van deze activiteit. Mocht uw kind het leuk vinden dan is er volgende week woensdagmiddag een toernooi. (zie de brief die ze hebben meegekregen) Uw kind kan zich hiervoor opgegeven.

5 Groep 3-4 Kinderjury Groep 4 is deze week begonnen met het lezen van de kinderjury boeken. De kinderen lezen een aantal weken boeken uit 2015 en gaan daarna hun eigen top 3 samen stellen. Deze top drie wordt bij de bibliotheek ingeleverd en het boek dat landelijk de meeste stemmen krijgt wint de Kinderjuryprijs. Tennis Afgelopen donderdag hadden we een gastles van de tennisleraar van de tennisvereniging uit Westerhaar. Hierover heeft uw kind een brief meegekregen. Mocht uw kind mee willen doen aan het tennistoernooi a.s. woensdag 23 maart dan kan hij of zij zich hier voor opgeven. MI We zijn begonnen met het thema Lente. De kinderen zijn alweer druk bezig geweest met de nieuwe opdrachten. Naar de kalfjes Donderdagmiddag 24 maart gaan we om uur naar de Fam. Keizer om de kalfjes te bekijken. We zijn nog 3 auto's nodig om er te komen. Opgeven kan bij de juffen. Groep 5-6 Tennis Afgelopen donderdagmiddag hadden we een gastles van de tennisleraar van de tennisvereniging uit Westerhaar. Hierover heeft uw kind een brief meegekregen. Mocht uw kind mee willen doen aan het tennistoernooi a.s. woensdag 23 maart dan kan hij of zij zich hier voor opgeven bij de leerkracht. Het tennistoernooi is voor de groep 5/6 van uur tot uur. Een stukje geschreven door Naomi en Sophie: We hebben afgelopen donderdag tennis gehad.we deden het voor een tennis toernooi.hij was heel erg lief en ook een beetje streng als kinderen niet luisteren en dat hoort erbij. Groep 1 tot 8 deden het ook.later gingen we tegen elkaar tennisen. En als we vijf punten hadden moest je je tennis racket omhoog doen en dan moest je op de bank gaan zitten groetjes Naomi en Sophie

6 Schoonmaken van Ons Domein Stukje geschreven door Aya en Elin: Het was een groot succes, Met de kinderen en de leerlingenraad Britt, Maud en Aaron en ikzelf Elin. We hebben kunnen schoonmaken en kunnen klimmen in onze vrije wil. Welk toestel we konden schoon maken dat was onze keuze. Welke opdrachten we deden? Hier heb jij ze: tekst verwijderen toestellen schoonmaken toestellen schoonmaken en rotzooi opruimen Het was leuk om te doen. We hadden 4 groepjes en het ging goed. Soms moest je een beetje streng zijn met taalgebruik maar dat ging al een stuk beter met 1 keer zeggen wisten ze wel op te letten. Nu komt Aya z'n stukje hier. Het spandoek konden wij niet goed opzetten op het hek. Het waaide te hard, hij scheurde heel veel. Maar toen deden wij het in de klas en gingen wij het vast houden. Vriendelijke groet, Aya en Elin

7 MI Deze week hebben we het onderwerp 'Kloosters' afgerond. Volgende week beginnen we met een nieuw thema: zintuigen. Spreekbeurten Zowel groep 5 als groep 6 moeten een spreekbeurt houden. Alle kinderen hebben een 'boekje' meegekregen hoe ze een spreekbeurt moeten maken. Hieronder een foto met wanneer wie aan de beurt is.

8 Groep 7-8 Hip hop voorstelling We gingen van school met de auto naar de voorstelling toe. Toen we daar kwamen moesten we nog even wachten. Na het wachten konden we naar binnen we gingen zitten. Het begon met een mevrouw die de aankondiging deed. Daarna begon het we dachten dat er meerdere personages zouden zijn maar er was er maar één. Maar hij (Andy) was zoo grappig. Hij zei bijv. dat alle jongens echt heel stoer in de zaal liepen en dat de meisjes heel meisjes achtig de zaal in liepen. Maar hij deed dat heel grappig. Daarna vroeg hij allemaal vragen onze school wist alle antwoorden omdat we daarvoor naar filmpjes gekeken hadden en uitleg over hiphop hadden gekregen. Onze school zei de meneer had voor het aller eerst iets wat nog nooit eerder gezegd was en dat was één van de aller belangrijkste dingen. Daarna vertelde hij over de geschiedenis van Hip hop dat was een grappig spektakel hij deed alles ANDERS. En hij deed heel veel dingen voor zoals hoe je moet breakdancen en beatboxen. Wij vonden de helikopter het speciaalste. Geschreven door Yuan Ni Chen en Alanis Harzevoort Nationale boomplantdag We gingen met de leerlingen van groep 8 op de fiets naar de Leidijk-Oost. De wethouder vertelde samen met iemand van de gemeente wat de bedoeling was en wat we moesten doen. Daarna deed de wethouder samen met een paar andere kinderen de eerste boom. Vervolgens mochten we het eerste stuk van de bomen doen. Iedereen liep naar zijn of haar boom het volgende stuk mocht nog niet. Zo kwam je in 2 tallen of 3 tallen. Er stond iemand van de gemeente bij om je te helpen. Zo ging het andere stuk ook. Toen het bijna was afgelopen. Ging de wethouder met juf Rebecca (die van niets wist) iets onthullen namelijk op de plek waar we de bomen hebben geplant stond een klein stenen bordje met de naam van onze school en het jaartal der op. Op het laatst gingen we bijna weg kregen we houten pennen en 1 poster en 3 boekjes de terug reis hebben we genoten van de tour die de jongens die helemaal vooraan fietsten hebben gemaakt met groep 8 we hebben er heerlijk van genoten en het was een hele leuke ervaring dat vond tenminste groep 8 Dit is geschreven door Yuan Ni Chen en Alanis Harzevoort

9 Groep 8 met de wethouder in actie... Week van het geld In de week van het geld draaide het allemaal om geld. In deze nationale week hebben we n.a.v. verschillende activiteiten aandacht besteed aan het leren omgaan met geld. Project: De Ruslui in Vriezenveen Donderdagmiddag vertrekken we om uur!! Naar het Historisch Museum in Vriezenveen om ons verder te verdiepen in het eigen erfgoed van de kinderen d.m.v. lessen, opdrachten en een spel.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 14 t/m 18 november Agenda: Ma - Di - Wo - Do - Vr - Prikbord Beste ouders/verzorgers Juffrouw Gerlinde is afgelopen dinsdag geopereerd en deze operatie is goed verlopen. Ze wordt vervangen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 26 t/m 30 maart Agenda: Ma - Di - Wo - Schoolfotograaf Gr.7 leest voor aan gr.3 Do - Paasonbijt gr.1-2 en 5-8, gr.3-4 naar het Haarhuus Vr - Oud Papier ophalen! Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 28 november t/m 02 december Agenda: Ma - Di - Gr.8 8.20 uur - Meeloopdag Noordik Vroomshoop Wo - Gr.3-4 13.15 uur - Optreden Breek de maand show Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Sinterklaas

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 11 t/m 15 september Agenda: Ma - Di - t/m vandaag opgeven voor Schoolkorfbaltoernooi Wo - Groep 1 / 4 - Rijksmuseum Twente in Enschede Do - Groep 5 / 8 - Rijksmuseum in Amsterdam Vr

Nadere informatie

Nieuws vanuit de leerlingenraad

Nieuws vanuit de leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 02 t/m 06 oktober Agenda: Ma - Di - Wo - Vergadering leerlingenraad Beste ouders/verzorgers Denkt u eraan! Donderdag 5 oktober a.s. hebben alle kinderen vrij. Dit i.v.m. de landelijke

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven.

Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven. Gezonde week 2015 Een verslag van de groepen 8. Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven. Mening Dewi: erg leuk!! Mening Jesse: heel erg interessant. Dinsdag: de ochtend

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 05 t/m 09 september Agenda: Ma - Infoavond groep 1-2 18.30 20.00 uur Di - Gr. 7/8 project dag Jagersvereniging op De Tolplas - Hoge Hexel Infoavond groep 3-4 Wo - Infoavond groep 5-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 12 t/m 16 september Agenda: Ma - Di - Wo - Informatie avond groep 7 en 8 Do - Sportcarrousel groep 3-4 van 8.45 11.30 uur Sportcarrousel groep 5-6 van 12.30 ong. 15.00 uur Vr - Sportcarrousel

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 24 t/m 28 oktober Agenda: Ma - Iedereen weer naar school Di - Wo - Breek de Maand Show en High Tea gr. 7 en 8 Fietscontrole: herkeuring Luizencontrole Do - Oud papier Vr - Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Biebouders. Agenda Schoolvoetbal. Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!!

Nieuwsbrief 14. Biebouders. Agenda Schoolvoetbal. Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!! obs Dik Trom Wormerstraat 25, 2131 AX Hoofddorp tel: 023 561 33 11 e-mail: nieuwsbrief@diktromschool.nl web: www.obsdiktrom.nl Agenda Schoolvoetbal Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!!

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 9 1 november 2017 Agenda Uitgelicht 1 november Allerheiligen Speculaasactie Lees verder 2 november Allerzielen Oudercafé van aandachtskinderen Lees verder Groep 7/8 naar

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Voor u ligt het dertiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website:

Voor u ligt het dertiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: Berkenblad nr.13 13 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het dertiende Berkenblad van het schooljaar 2017-2018! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl De

Nadere informatie

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden.

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden. 13 maart 2015 Voor in de agenda Download hier de jaarkalender voor het hele schooljaar 2014/2015 Maandag 30 maart: Optreden groepen rood en geel (betreffende kinderen krijgen uitnodiging mee) Donderdag

Nadere informatie

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben 16 maart 2018 - nummer 13 Belangrijke data (17 maart-6 april) Maandag 19 maart Week van de lentekriebels Start Kleuterthema: lente en Pasen Donderdag 22 maart Let s do it (André vd Maatdag) Donderdag 29

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI)

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI) jaargang 17 nummer 14 donderdag 18-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni:

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 36 21 juni 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 7 april 2016

Nieuwsbrief 16 7 april 2016 Nieuwsbrief 16 7 april 2016 Vanuit de directie Sponsorloop Op de vrijdag van de Koningsspelen wordt er op de Vonder een sponsorloop georganiseerd voor de kinderen van de groepen 3 tot en met 8. We hebben

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht In Vlindervlucht Start nieuwe schooljaar Na een welverdiende vakantie startte op 29 augustus het nieuwe schooljaar. Op dit moment hebben kinderen en team er alweer bijna een schoolweek opzitten en zijn

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes en Fuutjes Opvang 2-4 jaar 2-4 groepen; de Bevers, Otters, Guppies

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 23 t/m 27 januari Agenda: Ma - Di - Wo - Volgende ronde Damtoernooi! Do - Oud Papier Vr - Beste ouders/verzorgers De voorbereidingen voor de Winterfair zijn in volle gang. Dit mag

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

HORIZONTAAL. Voorwoord juf Esther GENIET VAN JE VAKANTIE! OP TIJD! De school start s morgens om 08u35. WEBSITE. PASEN APRIL 2019

HORIZONTAAL. Voorwoord juf Esther GENIET VAN JE VAKANTIE! OP TIJD! De school start s morgens om 08u35. WEBSITE.   PASEN APRIL 2019 PASEN APRIL 2019 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Wat vliegt de tijd! Het is alweer begin april en LEVEN DE LENTE! Ik denk spontaan aan volgende dingen : een voorjaarszonnetje,

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-23 maart Met deze week: De plantjes gaan groeien - De Grote Rekendag - Paasviering - Weektaak plannen via de Klasseplan-app - Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KWS AGENDA. Vrijdag 22 maart Margedag groep 1-2 De kinderen uit deze groep zijn vrij. Beste ouders,

Nieuwsbrief KWS AGENDA. Vrijdag 22 maart Margedag groep 1-2 De kinderen uit deze groep zijn vrij. Beste ouders, Nieuwsbrief KWS AGENDA Vrijdag 22 maart Margedag groep 1-2 De kinderen uit deze groep zijn vrij Woensdag 27 maart Thijsse s Hof Groep 6 Beste ouders, Het is lente! Als we naar buiten kijken kunnen we dat

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019 Agenda Vr 18 jan Boerderijschool klas 3-4 Za 19 jan Klusdag 10.00 15.00 Ma 21 jan Klassenouderoverleg 8.30 Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen 10.00 14.00 Ma 28 jan Ouderavond kleuters: 19.30 oudste kleuters/

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

EBLOK LENT -2013 2012

EBLOK LENT -2013 2012 LENTEBLOK 2012-2013 LENTEBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Al lijkt het er met alle sneeuw en kou nog niet op, de lente is toch echt in aantocht. Soms zie je al wat groene puntjes van de bloembollen

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 32. Even bijpraten. 17 mei Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 32. Even bijpraten. 17 mei Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 32 17 mei 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie