ArenA Business Club. Op deze dynamische locatie kunt ú al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen realiseren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ArenA Business Club. Op deze dynamische locatie kunt ú al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen realiseren"

Transcriptie

1 BUSINESS CLUB

2 ArenA Business Club Op deze dynamische locatie kunt ú al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen realiseren Amsterdam ArenA is al jaren het meest veelzijdige stadion van Nederland. Hier speelt landskampioen AFC Ajax al haar thuiswedstrijden, kleurt de tribune oranje bij interlandwedstrijden en gaat het dak eraf bij concerten en het grootste indoor dance event, Sensation. Op deze dynamische locatie kunt u al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen realiseren. Vanaf januari 2013 opende Amsterdam ArenA een geheel vernieuwd hoofdgebouw onder de naam ArenA Business Club. De hospitality mogelijkheden van Amsterdam ArenA zijn hiermee uitgebreid, duurzamer, gemoderniseerd en energiezuiniger. Door de ruim opgezette zalen en multifunctionele faciliteiten, kunt u hier een unieke setting creëren voor al uw bijeenkomsten. Van grootschalige evenementen, congressen en seminars tot business meetings en brainstormsessies; hier heeft u de beschikking over inspirerende ruimtes waarvan u zelf de opstelling bepaalt. In ArenA Business Club is een ontmoeting met uw relaties er altijd één in stijl. De strakke lijnen en subtiele verlichting van de zalen geven een stijlvolle uitstraling aan feestelijke gelegenheden als borrels, recepties en diners. U maakt uw gastvrije ontvangst compleet met excellente catering en de inzet van ons vriendelijke personeel. Amsterdam ArenA is een absolute toplocatie: door de centrale ligging in de Randstad is het stadion uitstekend bereikbaar met de auto én met het openbaar vervoer. Ook zijn er ruime parkeerfaciliteiten voor uw gasten. Hier maakt u van elke bijeenkomst een geslaagd evenement.

3 Locatie Amsterdam 72 Opp m Hoogte 5,9 Theater 450 Receptie 1000 Diner 500 Diner buffet 550 Where champions meet evenementen congressen gala s recepties Amsterdam 72 Onze zalen zijn vernoemd naar internationale finales die Ajax in het verleden heeft gespeeld. Denk hierbij aan de Champions League, uefa Cup, Europese Supercup en natuurlijk de Wereldbeker Grootschalige evenementen als congressen, seminars en awardshows vragen om een spectaculaire ruimte. En spectaculair is Amsterdam 72 zeker. Niet voor niets is dit de VIP-ruimte bij alle grote evenementen van Amsterdam ArenA. Amsterdam 72 van ArenA Business Club biedt u de ruimte om van uw evenement een ongekend succes te maken. Door de omvang en de hoogte van deze stijlvolle ruimte kunt u voor uw evenement denken in ongekende mogelijkheden; u bepaalt zelf de opstelling en creëert zo een unieke setting. En door de vele moderne faciliteiten kunt u gastsprekers een podium bieden en de interactie met de zaal optimaal benutten. Als u écht groots wilt uitpakken kunt u Amsterdam 72 laten verbinden aan de aansluitende lobby of aan de hoofdtribune, waar u een toost uitbrengt op een geslaagd evenement.

4 Locatie Athene 87 Athene 87 Opp m Hoogte 5,9 Theater 280 Receptie 430 Diner 250 Diner buffet 350 Voor uw exclusieve bedrijfsfeest, uitgebreide borrel of diner biedt de zaal een prachtig decor Het hoge plafond en de ruime opzet geven Athene 87 een industriële look. De omvang en hoogte maken unieke, stijlvolle settings mogelijk, waarbij u zelf de opstelling bepaalt. Athene 87 is bijzonder geschikt voor congressen en seminars. Maar ook voor uw exclusieve bedrijfsfeest, uitgebreide borrel of diner biedt de zaal een prachtig decor. Combineer Athene 87 met het Plein van Porto als registratiebalie, garderobe of ontvangstzaal. Zo kunt u uw evenement vlekkeloos laten verlopen. De zaal is volledig flexibel in te richten en op eenvoudige wijze in de naar uw gewenste sfeer te brengen. Speel met licht en kies de stijl van het meubilair. Met de prominente achterbar heeft u een echte blikvanger in deze zaal, waar u in stijl het glas kunt heffen.

5 Locatie Wenen 95 Wenen 95 Opp m Hoogte 5,9 Theater 270 Receptie 350 Diner 240 Diner buffet 300 De strak ingerichte ruimte met hoog plafond biedt alle comfort die u zich kunt wensen bij uw bijeenkomst Wenen 95 is tijdens de wedstrijden de sponsorontvangstruimte van Ajax. Maar ook u kunt hem huren voor uw evenement. De omvang en hoogte maken unieke, stijlvolle settings mogelijk, waarbij u zelf de opstelling bepaalt. Combineer Wenen 95 met het Plein van de Toekomst als registratiebalie, garderobe of ontvangstzaal. Zo kunt u uw evenement vlekkeloos laten verlopen. Hier proeft u bovendien een unieke sfeer dankzij een prachtige inkijk in het stadion. Een plenaire sessie, een uitgebreide borrel of een jaarvergadering; in de Wenen 95 voelt u zich meteen thuis. De strak ingerichte ruimte met hoog plafond biedt alle comfort die u zich kunt wensen bij uw bijeenkomst.

6 Locatie Glasgow 72 Glasgow 72 Opp m Hoogte 2,8 Receptie 400 Diner 300 Diner buffet 350 Deze unieke ruimte met een lengte van maar liefst 100 meter, biedt een grandioos uitzicht over het stadion Deze unieke ruimte met een lengte van maar liefst 100 meter, biedt een grandioos uitzicht over het stadion. De dynamiek van Amsterdam ArenA is hier bijna tastbaar en geeft een niet te evenaren energie aan elke gelegenheid. Glasgow 72 biedt de beleving dat u zich samen met uw gasten in een oneindig grote skybox bevindt, middenin de dynamische sfeer van het stadion. Dit is dé plek om uw medewerkers te stimuleren en te motiveren. Deze inspirerende ruimte leent zich dan ook uitstekend voor een workshop, brainstorm of meeting. Maar dit is natuurlijk ook de ultieme setting voor een uitgebreide borrel of een grandioos feest. Als u een extra groot gezelschap wilt uitnodigen, kunt u de Glasgow 72 laten verbinden met de eronder gelegen Zaragoza 95.

7 Locatie Evenementen platform Opp m Lengte 70 Breedte Where champions rise Evenementenplatform en Tribune Tribune platform 1 e Ring e Ring 7000 Hoofdtribune Middenvak 417 Uitbreidbaar tot 5072 In het hart van het stadion, waar de nagalm klinkt van gejuich en applaus, kunt u uw evenement nog meer kracht bij zetten Uw evenement is het middelpunt van een indrukwekkend decor op het Evenementenplatform of Grasmat van Amsterdam ArenA. In het hart van het stadion, waar de nagalm klinkt van gejuich en applaus, kunt u uw evenement nog meer kracht bij zetten. Het multifunctionele Evenementenplatform ligt pal aan de grasmat. Dit is de plek waar ú kunt scoren. Of het nu gaat om een beurs, productpresentatie, of een diner; uw evenement wordt hier een belevenis en laat een onuitwisbare indruk achter op uw gasten. Op de Tribune ademen uw gasten de dynamische sfeer van het stadion. Het veld en de kolossale afmetingen van Amsterdam ArenA geven een extra dimensie aan uw congres, seminar of bedrijfsfeest. Uw presentatie wordt nog indrukwekkender door de inzet van twee videoschermen van maar liefst 65 m2.

8 Locatie Vergaderzalen Opp m Hoogte 2,8 Totale capaciteit niveau 3 Theater 590 Receptie 715 Diner 480 Diner buffet 525 Where champions get great ideas Vergaderzalen Voeg sfeer en beleving toe aan een effectieve vergadersessie Van een vergadering, businessmeeting of een brainstormsessie verlangt u een optimaal resultaat. De luxueuze vergaderzalen van ArenA Business Club bieden u een inspirerende omgeving. Vergaderen bij Amsterdam ArenA doet u comfortabel en in stijl. De prachtig ingerichte zalen zijn voorzien van de nieuwste hightech faciliteiten en subtiele LED-verlichting. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u de opstelling van de ruimte naar eigen wens aanpassen. De geschakelde zalen kunnen individueel of gecombineerd worden ingezet en zijn elk voorzien van een prachtig uitgelichte bar, zodat u hier ook een stijlvolle borrel of een loungefeest kunt organiseren. Elke zaal beschikt over unieke objecten en beeldmateriaal, die tezamen een compleet beeld geven van de rijke geschiedenis van Amsterdam ArenA. De dynamiek van het stadion beleeft u extra intens door in uw pauze een kijkje te nemen achter de schermen en deel te nemen aan een rondleiding. Of door na werktijd met uw collega s een wedstrijdje te spelen op het boardingveld. In ArenA Business Club voegt u sfeer en beleving toe aan een effectieve vergadersessie.

9 Locatie On Fifth Opp m Hoogte 2,9 Where champions celebrate On fifth Bobby bar&grill Diner 100 Diner Buffet 100 Locatie Bobby Bar & Grill Opp m Hoogte 2,9 Receptie 350 Diner 200 Diner buffet 250 Hier biedt u uw zakenrelaties culinaire hoogstandjes in een verfijnde ambiance Fine dining in VIP-sfeer kan bij On Fifth. Hier biedt u uw zakenrelaties culinaire hoogstandjes in een verfijnde ambiance. Het restaurant is opgericht in samenwerking met Michelin** chef Ron Blaauw. Wilt u met een groter gezelschap genieten van een chique lunchbuffet of diner à la carte? Bobby Bar & Grill biedt u de ruimte én de luxe sfeer die daarbij hoort. Geen locatie leent zich zo goed voor een diner in select gezelschap als On Fifth. Sterrenkok Ron Blaauw bereidt regelmatig zijn fameuze gerechten op de dagen dat Ajax speelt. Ik kijk er als Ajax-liefhebber naar uit om in de ArenA te mogen koken met de collega s van Label Hospitality. Geweldig om mijn twee passies, voetbal en koken, te kunnen combineren. Aldus Ron Blaauw. Maar ook op andere dagen is dit dé plek om uw gasten op stijlvolle wijze te verwelkomen. Wilt u met een groter gezelschap genieten van een chique lunchbuffet of diner à la carte? Bobby Bar & Grill biedt u de ruimte én de luxe sfeer die daarbij hoort. Vernoemd naar de legendarische trainer Bobby Haarms biedt dit restaurant een moderne internationale setting. Uw gezelschap zit bovendien vlak bij de Boardroom en de Koninklijke Loge. In deze huiskamer van de ArenA krijgt u altijd de lekkerste seizoen gerechten voorgeschoteld. Dat is stijlvol genieten in een exclusieve omgeving. U zult er uw zakenrelaties een enorm plezier mee doen!

10 Locatie Boardroom/Koninklijke Loge Opp m 2 49 Hoogte 2,8 Where champions celebrate Koninklijke loge Boardroom skybar Receptie 60 Diner 20 Diner buffet 25 Locatie Skybar Opp m Hoogte 2,8 Receptie 150 Diner buffet 125 De Koninklijke loge biedt een adembenemend uitzicht op het stadion U geeft uw borrel, diner of feest een exclusief karakter door dit te vieren in de Koninklijke Loge van Amsterdam ArenA. Nergens ervaart u de grootsheid en de dynamiek van Amsterdam ArenA zoals hier; de Koninklijke Loge biedt een adembenemend uitzicht op het stadion. Deze ruimte heeft een stijlvolle inrichting, sfeervolle verlichting en een prachtig uitgelichte bar. Dit is dé plek om uw gasten te verwelkomen. Geen andere ruimte leent zich zo voor een VIP-behandeling als de Koninklijke Loge. Hier kunt u groots denken voor uw speciale avond; trakteer uw gasten op een chique diner van een sterrenkok, maak uw borrel extra bruisend met champagne of huur een dj in voor uw feest. Bij de Koninklijke Loge is alles mogelijk.

11 Locatie Café Johan Where champions chat Opp m Hoogte 2,8 Café Johan Receptie 80 Diner Buffet 80 Café Johan is eigenlijk één grote skyroom met balkon Een meer dan geweldige plek voor borrels en recepties Café Johan is eigenlijk één grote skyroom met balkon. Ontvang uw zakenrelaties en vrienden aan de halfronde bar. Hier heeft u een schitterend uitzicht over het veld. Of neem plaats in één van de 66 stoelen en geniet van de Amsterdamse sfeer. Café Johan is een kroeg voor liefhebbers van Ajax, Amsterdamse gezelligheid en natuurlijk Johan Cruijff. Er is een muur met Johan Cruijff schildering en de nagebouwde Johan Cruijff kleedkamer zorgt voor extra sfeer. Een meer dan geweldige plek voor borrels en recepties. Ook voor uw gezellige bedrijfsfeest, afdelingsborrel of dinerbuffet biedt Café Johan een ongekende sfeer. Praat aan de bar over geweldige doelpunten, bewonder de foto s uit vervlogen tijden en speel zelf de hoofdrol als u plaatsneemt in de stoel van Johan.

12 Locatie Skyroom Opp m 2 26 Lengte 7 Breedte 3,5 Hoogte 2,8 Where champions do business Skyrooms & Skylounges 10 Locatie Skylounge Opp m 2 87 Lengte 7 Breedte 3,5 Hoogte 2,8 20 Vergaderen in een unieke omgeving? U doet het in de Amsterdam ArenA! Ontmoet uw relaties in uw eigen luxueuze Skyroom of Skylounge en geef een uniek visitekaartje af. Door uw Skyroom of Skylounge volledig naar eigen wens in te richten, creëert u de ideale ontmoetingsplek om zakelijk en privé perfect samen te laten gaan. Zo heeft u op werkdagen een comfortabele ruimte voor vergaderingen en businessmeetings, en bij grote evenementen een adembenemende VIP-plaats. Als huurder van deze prestigieuze locatie hebt u het exclusieve recht op het kopen van toegangskaarten voor alle openbare evenementen in het stadion. En dus kunt u uw relaties uitnodigen voor een spannende wedstrijd van het Nederlands Elftal of voor een spectaculair concert. U kunt een Skyroom of Skylounge huren voor een jaar, maar ook per evenement. U geniet de luxe van parkeerkaarten en een eigen hostess, die u en uw gasten voorziet van een drankenarrangement, een borrelgarnituur of een uitgebreid diner.

13 Locatie World of Ajax Business Tour Veldmoment 15 minuten Business Tour 45 minuten Incl. ArenA gadget Where champions act like boys World of Ajax business tour en ArenA 5tegen5 Locatie Boardingveld Opp m Lengte 30 Breedte 15 Afhankelijk van de evenementen kalender. Op aanvraag mogelijk Minimaal 15 personen Samen bezig zijn zorgt voor teamspirit, voor inspiratie en motivatie Een frisse neus na de koffiepauze, de afsluiting van een business lunch, of de benen strekken na de vergadering. Onze enthousiaste World of Ajax gids neemt u mee naar de rand van het heilige gras. Hier ervaren uw gasten het gevoel van faam & roem, dit korte bezoek aan de rand van het gras wordt u namens Amsterdam ArenA aangeboden. Ook kunt u een kijkje nemen achter de schermen van Amsterdam ArenA. Tijdens de World of Ajax Business Tour laat de gids u zoveel mogelijk van het stadion zien, terwijl u geniet van bijzondere verhalen en anekdotes uit de rijke geschiedenis van Amsterdam ArenA. Deze speciale rondleiding zal minimaal 3 high-lights van de ArenA aandoen; dug-out, kleedkamers en perskamer horen tot de mogelijkheden. Amsterdam ArenA is natuurlijk de thuishaven van landskampioen AFC Ajax, maar ook ú kunt hier de sterren van de hemel spelen. Draag uw favoriete rugnummer en daag collega s uit tot een vriendschappelijk potje 5tegen5 op het boardingveld. Het boardingveld, van 15 bij 30 meter, ligt pal achter het doel van Amsterdam ArenA. Vorm samen met collega s een team van sterspelers en neem het op tegen een andere afdeling of tegen zakenrelaties. Een sportief bedrijfsuitje vol slidings, penalty s en over winningsdansjes; hier komen jongensdromen uit.

14 Hotels bij de Amsterdam ArenA Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard Hoekenrode BR Amsterdam, The Netherlands Tel: +31 (0) Where champions sleep Hotels bij de Amsterdam ArenA Meer dan 250 kamers op loopafstand Inclusief Gratis Hot Breakfast Wireless internet 24/7 snacks en bar/lounge faciliteit Professioneel fitness centrum dit hotel is het ideale 1-2-tje in combinatie met uw evenement in de Amsterdam Arena Op minder dan 5 minuten loopafstand van het stadion is het gloednieuwe Hampton by HiIton Amsterdam Arena Boulevard gevestigd. Met meer dan 250 kamers is dit hotel het ideale 1-2-tje in combinatie met uw evenement in Amsterdam ArenA. Uw gasten overnachten in modern ingerichte kamers en kunnen gebruik maken van een reeks faciliteiten om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Met gratis wireless internet in het gehele hotel en de mogelijkheid om nog even door te werken in de Business Corner, kan iedereen bijblijven met dagelijkse werkzaamheden. Niets is zo belangrijk als een goede start van de dag en met het gratis Hampton Hot Breakfast kunnen uw deelnemers de volgende dag weer 100% focussen op het doel van uw meeting.

15 ArenA Business CLUB m2 HoogtE theater Receptie Diner sit-down Diner buffet Vergaderniveau 3 Londen , Straatsburg , Rotterdam , Madrid , Belgrado , Plein van 100 (lobby) 247 2,8 Restaurantniveau 3,5 Buenos Aires , Tokio ,2 nvt Plein van Turijn 92 (lobby) 194 3,2 Evenementniveau 4 Amsterdam , Wenen , Plein van de Toekomst (lobby) 889 2,9 700 Rome , Restaurantniveau 5 Bobby Bar & Grill 250 2, On Fifth 110 2, Skybar 125 2, Boardroom/Koninklijke Loge 49 2, Evenementniveau 4 Athene , Plein van Porto 87 (lobby) 335 2,8 Vergaderniveau Oostzijde Glasgow 72 (geheel) 680 2, Glasgow 72 (noord) 390 2, Glasgow 72 (zuid) 390 2, Zaragoza 95 (geheel) 496 2, Zaragoza 95 (noord) 248 2, Zaragoza 95 (zuid) 248 2, Café Johan 147 2,

16 Where champions travel Bereikbaarheid en gebied Met zowel de auto als het openbaar vervoer is het stadion goed bereikbaar. Amsterdam ArenA is centraal gelegen tussen de snelwegen A1, A2, A9 en A10. U rijdt richting Ouderkerk a/d Amstel & Duivendracht en neemt Afrit 1. Volg de borden Transferium P1 en parkeer direct onder het stadion. De parkeergarage onder Amsterdam ArenA, telt maar liefst parkeerplaatsen. Amsterdam ArenA is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Bijlmer ArenA verbindt u via trein en Metrolijn 54 direct en frequent met het centrum van Amsterdam en biedt goede overstapmogelijkheden naar andere delen van de stad. Daarnaast stoppen er verschillende stads- en regiobussen op Station Amsterdam Bijlmer ArenA.

17 Where Champions meet! Amsterdam ArenA Postbus DL Amsterdam tel

Amsterdam ArenA. Where Champions meet! Op deze dynamische locatie kunt u al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen realiseren.

Amsterdam ArenA. Where Champions meet! Op deze dynamische locatie kunt u al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen realiseren. BUSINESS CLUB Amsterdam ArenA Where Champions meet! Op deze dynamische locatie kunt u al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen realiseren. Amsterdam ArenA is al 16 jaar het meest veelzijdige stadion

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION i In 2014 was het Kyocera Stadion en het terrein daar omheen het toneel van de Rabobank Hockey World Cup 2014. WWW.KYOCERASTADIONEVENTS.NL Ron de Visser Tamara

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede Inspirerende congres- & evenementenlocatie WELKOM LOCATIES Welkom in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een indrukwekkend theater én inspirerende

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS Zakelijk De Meerpaal: UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS WELKOM IN DE MEERPAAL Ideeën bij elkaar brengen; dat is het aandeel in elkaar. Al een aantal jaren organiseren wij samen met de medewerkers van De Meerpaal

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS Uw event op een unieke locatie in Dordrecht KUNSTMIN.NL Kunstmin EVENTS 1 Robuust, stijlvol, industrieel De Schouwburg en het Energiehuis bieden voor elk denkbaar event

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

STADBROEKERMOLEN SITTARD

STADBROEKERMOLEN SITTARD STADBROEKERMOLEN SITTARD infomap zakelijke bijeenkomsten 2018 Geachte lezer, Graag laten wij u kennis maken met De Stadbroekermolen te Sittard, Limburg als locatie voor uw trouwdag, familiefeest, doopfeest,

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016 Uw evenement in EYE Brochure 2015-2016 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE,

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

let s meet space expo

let s meet space expo M e e t i n g g u i d e let s meet in space expo 1 Welkom in Space Expo! Een reis langs sterren en planeten! Hartelijk dank voor uw interesse in Space Expo als mogelijke locatie voor uw event. In deze

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE ZAKELIJKE PIRA 66 44 1 ZILVER SPORTS BAR 1912 LOUNGE SKYBOX 22 33 55 BEATRIX LOUNGE GOUD BRONS MIDE BOS 77 NAC BUSINESS 7 5 5 7 2 1 4 6 5 3 3 3 5 TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 NAC BUSINESS HET GROOTSTE ZAKELIJKE

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm.

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm. VERHUURBROCHURE Theater De Storm www.theaterdestorm.nl WELKOM In het hart van de Achterhoek, bevindt zich ons gastvrije theater. De veelzijdigheid van onze ruimtes, expertise van onze medewerkers, gezellige

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB ZAKELIJKE NAC 9 5 6 7 5 6 2 3 5 6 3 1 3 TRIBUNE 7 9 4 5 6 8 SEIZOEN 2019 / 2020 NAC HET GROOTSTE ZAKELIJKE NETWERK VAN DE REGIO NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte

Nadere informatie

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM GeoZalen Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen oude charme en innovatieve geotechnieken. GeoFort biedt u de keuze uit een combinatie van

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

PATRONAAT HUREN? DAT KAN!

PATRONAAT HUREN? DAT KAN! PATRONAAT HUREN? DAT KAN! Als je een originele locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, borrel, workshop, feest of vergadering ben je bij ons aan het juiste adres! CAPACITEIT Grote zaal: 860 staanplaatsen,

Nadere informatie

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl Hotel De Reiskoffer Vergaderen Feesten Dineren www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer

Nadere informatie

Succesvol vergaderen in Amsterdam

Succesvol vergaderen in Amsterdam Succesvol vergaderen in Amsterdam STUDIOZOOST BIEDT U DE RUIMTE VOOR SUCCESVOL VERGADEREN IN AMSTERDAM Aan de levendige ArenA Boulevard, pal naast Amsterdam ArenA treft u StudioZoost. Wij bieden een inspirerende,

Nadere informatie

EEN GASTVRIJE EN SFEERVOLLE LOCATIE IN HARTJE AMSTERDAM KEIZERSGRACHT 324 / AMSTERDAM WWW.FELIXMERITIS.NL

EEN GASTVRIJE EN SFEERVOLLE LOCATIE IN HARTJE AMSTERDAM KEIZERSGRACHT 324 / AMSTERDAM WWW.FELIXMERITIS.NL EEN GASTVRIJE EN SFEERVOLLE LOCATIE IN HARTJE AMSTERDAM KEIZERSGRACHT 324 / AMSTERDAM WWW.FELIXMERITIS.NL Kunst en wetenschap bevorderen. Met dat doel richtte een genootschap van veertig burgers in de

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

Stijlvol Dineren Ontmoeten

Stijlvol Dineren Ontmoeten BUITENGEWOON ZAKENDOEN Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Teambuilding ALLES OP ÉÉN UNIEKE LOCATIE Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of

Nadere informatie

Welkom in Flora Hillegom

Welkom in Flora Hillegom Welkom in Flora Hillegom Wat maakt zaken doen in de Bollenstreek zo bijzonder. Nergens ter wereld vind je zo n kleurige bedrijvigheid als in deze regio. Naast de miljoenen toeristen die jaarlijks onze

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl De startbaan voor uw evenement! Congressen, evenementen, brainstormsessies, workshops, familiefeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Allemaal Business

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

Sporten. Evenementen. Vergaderen

Sporten. Evenementen. Vergaderen Sporten Evenementen Vergaderen SPORTEN Welkom Vergaderen op de middenstip van de topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. Topsportcentrum Almere is het multifunctionele

Nadere informatie

vergadering, conferentie of expositie op de mooiste plek van Eindhoven

vergadering, conferentie of expositie op de mooiste plek van Eindhoven Welkom bij Igluu Eindhoven een inspirerende locatie voor uw vergadering, training, congres, event, expositie of private dinner voormalige Philips gloeilampenfabriek in het hart van Eindhoven ruimtes voor

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

WIM SONNEVELD ZAAL. Capaciteit

WIM SONNEVELD ZAAL. Capaciteit WIM SONNEVELD ZAAL 99 569 zaal 30 balkon Sfeervolle zaal Deze prachtige zaal, met overhangend balkon, heeft een capaciteit van 99 comfortabele stoelen en is zeer geschikt voor bijeenkomsten met grotere

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie