DE NIEUWE BMW i. ELEKTRISCH RIJDEN. MAAR WEL VOOR UW PLEZIER.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE NIEUWE BMW i. ELEKTRISCH RIJDEN. MAAR WEL VOOR UW PLEZIER."

Transcriptie

1 BMW i BMW maakt rijden geweldig DE NIEUWE BMW i. ELEKTRISCH RIJDEN. MAAR WEL VOOR UW PLEZIER. bmw-i.nl

2 BMW i. DE TOEKOMST VAN STEDELIJKE MOBILITEIT. De wereld is in beweging. Wij zijn in beweging. En beweging resulteert altijd in iets spannends: verandering. Het beste voorbeeld hiervan levert BMW met BMW i innovatieve autoconcepten en slimme dienstverlening, die mobiliteit in stedelijke gebieden eenvoudiger, intelligenter en duurzamer zullen vormgeven. En dat niet pas morgen, maar reeds vandaag. BMW i bewijst dat duurzaamheid en puur rijplezier elkaar niet uitsluiten maar juist perfect kunnen aanvullen waarbij de eisen die de moderne maatschappij stelt aan globale mobiliteit niet uit het oog worden verloren; integendeel.

3 DE ELEKTRISCHE REVOLUTIE: DE NIEUWE BMW i. De auto opnieuw ontwikkeld vanuit duurzaamheid voor volledig elektrisch rijden. Zo staat de BMW i voor een volkomen nieuwe beleving, die wendbaarheid en plezier combineert met ontspannen en nagenoeg geruisloos rijden.

4 AANDRIJVING VOOR EEN NIEUW TIJDPERK BMW edrive. Rijplezier van de volgende generatie: de volledig elektrische aandrijving BMW edrive geeft de BMW i een indrukwekkende acceleratie, direct voelbaar aan het enorme koppel vanuit stilstand. Tegelijkertijd zorgen de slimme programma's ECO PRO en ECO PRO+ van BMW Effi cientdynamics voor een effi ciënte omgang met energie, en daarmee voor een verbazingwekkende actieradius.

5 INFORMATIE, INTELLIGENT VERBONDEN. Dynamische actieradiuscalculatie, actuele oplaadstatus en route-efficiency de nieuwe BMW i houdt u voortdurend op de hoogte met relevante gegevens. Uiteraard in de auto en per smartphone ook erbuiten dankzij de omvangrijke BMW i ConnectedDrive diensten.

6 ENTREE IN HET CARBONTIJDPERK. De passagierskooi van uiterst sterke koolstofvezel is niet alleen % lichter dan aluminium en levert dus een aanzienlijke gewichtsbesparing op, maar biedt door de torsiestijfheid ook optimale veiligheid. In het interieur van de BMW i maken organische, natuurlijk behandelde materialen zoals eucalyptushout, met olijvenblad gelooid leder en ecologische wol de duurzaamheid zichtbaar en het hoge kwaliteitsniveau tastbaar. 1 Door de Forest Stewardship Council TM (FSC ) gecertifi ceerd als 100 % verantwoord.

7 BMW EfficientDynamics Minder emissie. Meer vermogen. ELEKTROMOBILITEIT OP MAAT. DE LIFE DRIVE ARCHITECTUUR MAAKT DE BMW i LICHTER, BIEDT DE MOGELIJKHEID VAN OPEN RUIM- TELIJKHEID EN VERBETERT DE RIJEIGENSCHAPPEN EN DE VEILIGHEID. ÉÉN MISSIE: NUL EMISSIE. RIJPLEZIER ZONDER UITLAATGASSEN. De voordelen van de edrive technologie. De geheel emissievrije elektro-aandrijving van de BMW i is onder normale praktijkomstandigheden goed voor een actieradius van km (de meting is het resultaat van een interne verbruiksstudie en afhankelijk van de rijstijl). Dankzij de slimme modi ECO PRO en ECO PRO+ kan deze reikwijdte worden vergroot tot bijna km. Met de BMW i met Range Extender kan de actieradius zelfs worden vergroot tot bijna km. Bovendien heeft de lithiumion-accu een ingenieus verwarmings-/koelsysteem. Hiermee kunnen weersinvloeden op de actieradius, bijvoorbeeld in de winter, effectief worden beperkt. Het systeem maakt zelfs een interieurklimaatregeling vooraf mogelijk. 1 De BMW lithium-ion-accu kenmerkt zich door de lange levensduur. Voor de eerste km en maximaal 8 jaar worden gebreken aan de accu van uw BMW i3 kosteloos verholpen en wordt een maximumcapaciteit van 70 % gewaarborgd. Laag zwaartepunt voor meer rijdynamiek. Elektromotor, lithium-ion-accu en intelligent energiemanagement zijn zo laag mogelijk gepositioneerd in het aluminium chassis. Zo kent de drive-module een heel laag zwaartepunt en dat draagt bij aan de uitstekende rijeigenschappen en veiligheid van de BMW i. Twee modules in unieke samenwerking. De passagierskooi (Life-module) van uiterst sterk en licht carbon is door middel van een innovatieve verlijmingstechniek verbonden met het aluminium chassis (Drivemodule). Door het ontbreken van B-stijlen en een middentunnel geeft het interieur een voor deze klasse ongekend ruimtegevoel. In de Drive-module zijn alle onderstel-, verwarmings-/ventilatie- en aandrijfcomponenten geïntegreerd, evenals de lithium-ion-accu. Zo draagt ook deze module bij aan de uitgekiende ruimtebenutting. glokale CO -emissie is het onweerlegbare argument voor BMW edrive. kw levert bij de geringe massa van. kg dynamische rijeigenschappen op., s van tot km/h. Met het gaspedaal laat de BMW i zich niet alleen zeer vlot versnellen, maar ook effectief vertragen. Dit voor de BMW i typerende one pedal feeling beloont anticiperend rijden, want de actieradius is er ook goed mee gediend. 1 Uitgaande van het gebruik van stroom uit 100 % regeneratieve bronnen. Koppel (Nm) Nm koppel vrijwel vanuit stilstand. Met zijn koppelkrachtige elektromotor komt de BMW i gedecideerd uit de startblokken en laat hij sterker gemotoriseerde voertuigen in eerste instantie moeiteloos achter zich. Daarbij rolt hij nagenoeg geruisloos over de weg. Door zijn grote trekkracht en de kleine draaicirkel is de BMW i in stadsgewoel plezierig wendbaar. BMW i Toerental ( /min) Illustratieve weergave van het koppel.

8 BMW ConnectedDrive In touch with your world. NAUW VERBONDEN, GROTERE ACTIERADIUS. BMW i CONNECTED DRIVE DIENSTEN. Innovaties voor de efficiëntste route. Met de speciaal op elektromobiliteit afgestemde BMW i ConnectedDrive diensten voor navigatie bereikt u de bestemming gemakkelijk en veilig. Het kernelement is de actieradiusassistent met dynamische actieradiuskaart. Deze geeft de resterende actieradius weer, met inachtneming van oplaadstatus, rijgedrag, geografische informatie en real-time verkeersinformatie. Desgewenst kunt u oplaadpuntgegevens of de integratie van het openbaar vervoer in de routeplanning weergeven in het navigatiesysteem. De actieradius wordt in de modi COMFORT, ECO PRO en ECO PRO+ gevisualiseerd door BMW EfficientDynamics. ELECTRIC: MET DE STROOM MEE. EENVOUDIGE EN COMFORTABELE ELEKTROMOBILITEIT IN TALRIJKE SITUATIES. OPLADEN GEMAK- KELIJK GEMAAKT. U kunt de BMW i thuis gemakkelijk opladen met behulp van het standaard oplaadsnoer in het stopcontact of bijvoorbeeld door middel van een optionele BMW i Wallbox, de thuisoplader van BMW i. Zo bedraagt de oplaadtijd niet meer dan drie tot zes uur. Onderweg kan het navigatiesysteem u informeren over oplaadstations in de omgeving. Met Electric geniet u steeds van betrouwbare elektromobiliteit in uw nieuwe BMW i. Zo is het opladen van de accu dankzij Electric producten en services gemakkelijk en flexibel. In het kader van Electric controleert BMW i de installatie bij u thuis. Ook levering en montage van de Wallbox, alsmede onderhoudswerkzaamheden behoren tot de Electric dienstverlening. Met de BMW i ConnectedDrive diensten kan bovendien het aanbod van lokaal openbaar vervoer worden betrokken in de mobiliteitsplanning. h Met het meegeleverde oplaadsnoer kunt u de lithium-ion-accu aansluiten op ieder gangbaar stopcontact, bijvoorbeeld thuis, en het opladen binnen enkele uren voltooien. Met de BMW i Remote App voor smartphones kunnen bijvoorbeeld de actieradius en de actuele laadtoestand worden weergegeven en ook het oplaadproces worden geregeld. Tevens kunnen de interieur- en accutemperatuur voor de rit worden ingesteld. 1 Kijk voor informatie over de compatibiliteit van toestellen op 2 In voorbereiding. 3 Afhankelijk van de lokale stroominfrastructuur. De oplaadduur komt overeen met een lading van 80 % van de maximale capaciteit. Legenda actieradius* BMW i BEV COMFORT Modus max. km ECO PRO+ Modus max. km BMW i met REX max. km * Actieradius is afhankelijk van individuele rijstijl en wegcondities. min Voor zeer snel opladen is de optionele AC/DC-snellaadfunctie de beste oplossing voor de BMW i. Aan een geschikte oplaadpaal, bijvoorbeeld een openbaar DC-snellaadapparaat, is de auto in ongeveer minuten weer rijklaar.

9 NIEUW DESIGN VERTROUWD GEVOEL. BMW i lichtmetalen wielen: [] BMW i lichtmetalen wielen sterspaak, BMW EfficientDynamics, wielmaat J x inch, bandenmaat / R (standaard voor BMW i ) of met bredere achterbanden, voor j x inch, bandenmaat / R, achter, J x inch, / R (standaard voor BMW i met Range Extender). [] BMW i lichtmetalen wielen in turbine styling, met bredere achterbanden, voor J x inch, bandenmaat / R, achter, J x inch, bandenmaat / R. [] BMW i lichtmetalen wielen in turbine styling, met bredere achterbanden, voor J x inch, bandenmaat / R, achter, J x inch, bandenmaat / R. [] BMW i lichtmetalen wielen dubbelspaak, met bredere achterbanden, voor J x inch, bandenmaat / R, achter, J x inch, bandenmaat / R. Het design is opwindend en nieuw, en laat je niet snel los. Toch is de nieuwe BMW i direct als volbloed BMW herkenbaar. De modern vormgegeven, geheel gesloten nieren zijn gevat in een omlijsting die, afhankelijk van de lakkleur, blauw of zilver van kleur is. Ook de nieuwe U-vormige LED-verlichting geeft een interpretatie van het lichtdesign van BMW en verleent het front een markant gezicht. De Black Belt, een in hoogglans zwart uitgevoerde band die vanaf de motorkap via het dak tot aan de achterzijde doorloopt, verzorgt een visuele tweedeling van de BMW i. Hiermee wordt lichtgewicht bouwen als thema op indrukwekkende wijze inzichtelijk gemaakt. De Aeroflaps, die zich achter de voorwielen en voor de achterwielen bevinden, verbeteren de aerodynamica en daarmee de efficiency. De Stream Flow, die bij de C-stijl samenkomt, is meer dan een opvallend kenmerk, omdat deze belangrijk bijdraagt aan het uitzicht rondom. De eveneens U-vormige LED-achterlichten bevinden zich achter de in zwart glas uitgevoerde achterklep; een zeer elegante oplossing. De standaard -inch lichtmetalen wielen (optioneel -inch) benadrukken het sportieve karakter van de nieuwe BMW i. BMW i Carrosseriekleuren: [] Uni B Capparisweiß met BMW i accent Blau. [] Uni B Arravanigrau met BMW i accent Blau. [] Metallic B Andesitsilber met BMW i accent Blau. [] Metallic B Laurusgrau met BMW i accent Blau. [] metallic B Ionic Silver met BMW i accent Blau. [] metallic B Solarorange met Frozen Grey metallic accent.

10 BMW i INTERIEURDESIGN. De vier verschillende interieurkarakters Atelier, Loft, Lodge en Suite brengen de eigenschappen van de nieuwe BMW i perfect tot uitdrukking. Hier is de hoofdrol weggelegd voor de oorspronkelijkheid van design, samen met een door duurzaamheid bepaalde premium kwaliteit. De grootschalige toepassing van natuurvezels in het dashboard en in de deuren en van natuurlijk gebruind leder voor de bekleding, zorgt samen met ecologische wol en natuurlijk behandelde materialen voor een innovatieve interieurbeleving. Hieraan wordt in het bijzonder bijgedragen door het ademende eucalyptushout, dat zich nu op een geheel nieuwe manier laat ervaren. Het sterke onderlinge contrast tussen de toegepaste materialen maakt het interieur esthetisch exclusief en boven alles zeer aansprekend. Technische gegevens BMW i BMW i (met Range Extender) Gewicht Ledig gewicht kg BMW edrive Elektrosynchroonmotor Max. vermogen kw (pk) ( ) ( ) Max. koppel Nm Motor Cilinders/kleppen per cilinders / Cilinderinhoud cm Slag/boring mm, /, Max. vermogen/toerental kw (pk)/ /min ()/ Max. koppel/toerental Nm/ /min / Emissienorm EU Rijprestaties Topsnelheid (begrensd) km/h Acceleratie km/h s,, Acceleratie km/h s,, Elasticiteit km/h s,, Verbruik Gemiddeld l/ km, CO -emissie g/km Energieverbruik Gemiddeld kwh/ km,, Gemiddeld praktijkverbruik kwh/ km Stroomvoorziening Accutype/netto inhoud in kwh Li-Ion /, Li-Ion /, Elektrische actieradius km Actieradius in praktijk km Extra actieradius in praktijk met REX km Totale actieradius in praktijk km Max. totale actieradius (in efficiëntste modus) km bijna bijna Oplaadtijd (DC-snellaadfunctie) h,, Oplaadtijd (AC-snellaadfunctie met h BMW i Wallbox Pure/Professional ) Oplaadtijd (bijv. stopcontact) h BMW i interieurvarianten: [] Atelier (standaard): met leder bekleed stuurwiel met BMW i accent Blau, stoelen met stofcombinatie Neutronic Aragazgrau en contrasterend stiksel in BMW i Blau, interieurdelen in Andesitsilber matt. [] Loft: lichtgekleurd met leder bekleed stuurwiel met BMW i accent Blau, stoelen in Stof-Sensateccombinatie Electronic Carumgrau met contrasterende stiksels in BMW i Blau, interieurdelen in Andesitsilber matt. [] Lodge: met leder bekleed stuurwiel met zilverkleurig accent, stoelen met wolnatuurledercombinatie Solaric Cassia, interieurdelen in eucalyptushout, met leder bekleed dashboard. [] Suite: met leder bekleed stuurwiel met zilverkleurig accent, stoelen met natuurledercombinatie Stellaric Dalbergiabraun, interieurdelen in eucalyptushout, met leder bekleed dashboard. De BMW lithium-ion-accu kenmerkt zich door de lange levensduur. Voor de eerste. km en maximaal jaar worden gebreken aan de lithium-ion-accu van uw BMW i model kosteloos verholpen en wordt een maximumcapaciteit van % gewaarborgd. CO -emissie die door productie en levering van de brandstof cq. andere energiedragers ontstaat, is bij de metingen niet ingecalculeerd. 1 Door de Forest Stewardship CouncilTM (FSC ) gecertifi ceerd als % verantwoord. 2 Het afgebeelde navigatiesysteem Business is naar verwachting leverbaar vanaf e kwartaal. 3 Fabrieksopgave (DIN). Ledig gewicht geldt voor auto s in standaarduitvoering. Speciale uitrusting en accessoires kunnen dit gewicht verhogen. 4 Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus. Behalve het verbruik wordt ook de CO -emissie gemeten (BMW i met Range Extender). Extra uitrusting verhoogt de waarden. (i REX: ) 5 Afhankelijk van de lokale stroominfrastructuur. De oplaadduur komt overeen met een lading van % van de maximale capaciteit. 6 Naar verwachting leverbaar vanaf e kwartaal. 7 Met dakvin bedraagt de hoogte mm. Alle afmetingen in de technische tekeningen in millimeter. Inhoud bagageruimte liter.

11 BMW i BMW maakt rijden geweldig DE NIEUWE BMW i. EEN AUTOMOBIELE REVOLUTIE. In eigen regie ontwikkeld en pasklaar afgestemd. Revolutionair voertuigconcept met LifeDrive-architectuur, nieuwe aandrijving BMW edrive, nieuwe materialen, nieuwe productieprocessen de nieuwe BMW i werd speciaal ontwikkeld met het oog op puur elektrische en procent emissievrije mobiliteit. Draadloos verbonden, naadloos mobiel. Uitgebreide bestuurdersassistentiesystemen en intelligente connectivity-oplossingen in het kader van BMW i ConnectedDrive diensten zorgen in iedere situatie voor stressvrije en comfortabele mobiliteit. Elektriserend dynamisch. Als innovatieve en vooruitstrevende bouwsteen van BMW EfficientDynamics zorgt de BMW edrive technologie voor een adembenemende rijbeleving. De volledige trekkracht is nagenoeg vanuit stilstand beschikbaar en inspireert door de unieke ervaring. Revolutionair in dagelijks gebruik, progressief efficiënt. km actieradius met een volle lithium-ion-accu. Wie de ECO PRO+ Modus kiest, kan een actieradius van bijna km bereiken. Met de BMW i (met Range Extender) is tot bijna km mogelijk. Nieuwe ruimtelijkheid in de compacte klasse. Royaal ruimtegevoel met lounge-achtige sfeer, verhoogde zitpositie en een vrijstaande stuurkolom. Dat en nog veel meer maakt de LifeDrive-architectuur mogelijk, die de B-stijlen en de middentunnel overbodig maken. Tastbare duurzaamheid bij iedere rit. Het interieur wordt gekenmerkt door natuurlijke, fraai afgewerkte materialen. Bovendien zet BMW nieuwe maatstaven met een allesomvattende levenscyclus van ontwikkeling, duurzame productie met regeneratieve energie, producttoepassing en recycling. Opladen gemakkelijk gemaakt. De accu kan gemakkelijk thuis worden opgeladen aan elk gangbaar stopcontact. Of aan de optionele BMW i Wallbox en bij openbare oplaadstations. Bijzonder vlot gaat het met de snellaadoptie deze laadt de accu in slechts minuten weer volledig op. Buitengewoon rijplezier. Naast alle nouveautés biedt de nieuwe BMW i het buitengewone rijplezier en de wendbaarheid die van een BMW mogen worden verwacht. Kijk voor meer informatie op: 1 Uitgaande van het gebruik van stroom uit % regeneratieve bronnen. 2 Gemeten in een interne verbruiksstudie en afhankelijk van de rijstijl. 3 Afhankelijk van de lokale stroominfrastructuur. De oplaadduur komt overeen met een lading van % van de maximale capaciteit. BMW EfficientDynamics Minder emissie. Meer vermogen. Deze fl yer behandelt de Nederlandse versies. De afgebeelde uitvoeringen bevatten deels accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. In andere lidstaten van de Europese Unie zijn, op grond van onder meer wettelijke bepalingen, afwijkingen mogelijk van de hier beschreven uitvoeringen en uitrustingen, in standaard- en/of optionele specifi caties. Raadpleeg altijd uw BMW dealer over de door hem aangeboden uitvoeringsconfiguraties en de aanpassings- en uitbreidingsmogelijkheden daarvan. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting en/of mogelijkheden, alsmede drukfouten, voorbehouden. BMW AG, München/Duitsland. Nadruk, geheel of gedeeltelijk, uitsluitend met schriftelijke toestemming van BMW AG, München. BB. Gedrukt in Duitsland.

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN.

BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN. BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN. SNEL OP WEG MET UW BMW i3. BMW i3 BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE versnellingshendel BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Sheer Driving Pleasure. BMW i - FEDIPRO. AANBOD BMW i3 LCI & BMW i3s.

Sheer Driving Pleasure. BMW i - FEDIPRO. AANBOD BMW i3 LCI & BMW i3s. Sheer Driving Pleasure BMW i - FEDIPRO. AANBOD BMW i3 LCI & BMW i3s. BMW i - FUTURE INDIVIDUAL MOBILITY. 4 KEY ASPECTS WILL BE THE MAIN DRIVERS. BMW i - FEDIPRO. TIMELINE BMW i. 2008 2013 2014 PROJECT

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

BMW i3. De visie van BMW

BMW i3. De visie van BMW Jarno van Maanen 21 februari 2014 De visie van BMW Voor het grote publiek kwam het als een volkomen verrassing: de eerste volledig elektrische BMW. Maar als je de ontwikkelingen van de laatste jaren op

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAAN BREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één keer opladen1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Eenvoudig opladen Overal waar u zich bevindt, kunt u de Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

BMW 5-Serie ( )

BMW 5-Serie ( ) BMW 5-Serie (2010-2016) Vijf voor drie Autotest "Het is vijf voor twaalf, er moet nu echt iets gebeuren", roepen de politiek en milieuorganisaties. De autobranche gehoorzaamt en bouwt steeds zuinigere

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

B-Klasse. Electric Drive.

B-Klasse. Electric Drive. B-Klasse. Electric Drive. Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B-Klasse Electric Drive een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet rijdt. Ontdek het

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Smart ForTwo electric drive

Smart ForTwo electric drive Smart ForTwo electric drive Een stroom van nieuwe ideeën Autotest Smart is altijd anders geweest. Vanaf het eerste begin had deze fabrikant nieuwe ideeën over auto's. Dat begon met een eigenzinnig ontwerp,

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Mini Countryman ( )

Mini Countryman ( ) Mini Countryman (2010-2017) De MINI die alles kan Autotest De MINI Countryman is de eerste MINI die langer is dan vier meter. Het is ook de eerste MINI met vier deuren, vier volwaardige zitplaatsen en

Nadere informatie

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN.

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. SNEL OP WEG MET DE BMW i3. BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE VERSNELLINGSHENDEL BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP knop.

Nadere informatie

Chevrolet Volt. Zoete wraak. Range Extender. "Wie gebruik maakt van groene stroom, heeft aan de Volt de schoonste auto van dit moment"

Chevrolet Volt. Zoete wraak. Range Extender. Wie gebruik maakt van groene stroom, heeft aan de Volt de schoonste auto van dit moment Chevrolet Volt Zoete wraak Autotest "De grootste fout uit mijn carrière", noemde de voormalige baas van General Motors het stopzetten van de ontwikkeling van elektrische auto's. Ooit was het moederbedrijf

Nadere informatie

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok Technische specificaties per januari 2018 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand achter 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand 4MOTION inschakelbaar 3.0l V6 TDI BMT

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok Technische specificaties per november 2016 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 4 MOTION permanent 3.0l V6 TDI BMT 150kW 8-Aut 3.0l V6 TDI BMT 165kW 8-Aut Stadsrit 8,6 8,6 Buitenweg

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B 250 e een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

Lexus IS. Goed voorelkaar. Hybride. "Deze Lexus verwent alle zintuigen, en zo hoort het bij een premium-product"

Lexus IS. Goed voorelkaar. Hybride. Deze Lexus verwent alle zintuigen, en zo hoort het bij een premium-product Lexus IS Goed voorelkaar Autotest Er is een verschil tussen zomaar een zakenauto en een "premium" zakenauto. De gewone auto biedt alle gangbare luxe, volop ruimte, en prima prestaties tegen een nette prijs.

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Citroën e-mehari. Luxueus kamperen. Eenvoud troef

Citroën e-mehari. Luxueus kamperen. Eenvoud troef Citroën e-mehari Luxueus kamperen Rij-impressie Luxueus kamperen. Dat klinkt mooi, maar de term is tegenstrijdig met zichzelf. Kamperen, hoe luxueus ook, is per definitie minder comfortabel dan thuis.

Nadere informatie

Opel Ampera-e. De laatste druppel. Ruimte. "De Opel Ampera-e neemt de laatste bezwaren tegen elektrisch rijden weg"

Opel Ampera-e. De laatste druppel. Ruimte. De Opel Ampera-e neemt de laatste bezwaren tegen elektrisch rijden weg Opel Ampera-e De laatste druppel Autotest Elektrische auto's zijn voor milieuactivisten en vrekken. Tenminste, dat is de gangbare opinie. Door de techniek te verbeteren en daarmee de laatste praktische

Nadere informatie

Kia e-soul. Zielsgelukkig. Elektrische auto

Kia e-soul. Zielsgelukkig. Elektrische auto Kia e-soul Zielsgelukkig Autotest Kia biedt SUV's in vele soorten en maten aan. De Soul is de kleinste van die Sports Utility Vehicles en is bedoeld voor gebruik in en om de stad. Om duidelijk te maken

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line KN-060-B Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line Deze Peugeot 308 SW komt uit 2008, werd geleverd van 01-04-2008 tot 30-09-2010 en kostte toen 26.700,-. Deze geïmporteerde personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Deze Volkswagen Up! komt uit 2014 en kostte toen 10.616. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2014 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 59 PK

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volvo V T5 Summum

Finnik Autorapport Volvo V T5 Summum GG-148-L Finnik Autorapport Volvo V70 2.0 T5 Summum Deze Volvo V70 komt uit 2015, werd geleverd van 11-11-2013 tot 31-07-2015 en kostte toen 57.689,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2015 op

Nadere informatie

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta HB-400-R Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta Deze Nissan Note komt uit 2015, werd geleverd van 01-10-2013 tot 31-03-2017 en kostte toen 20.330,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion

Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion 4-XXS-73 Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion Deze smart forfour komt uit 2014 en kostte toen 16.328,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2014 op kenteken, is voorzien van een

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS.

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. PRIJSLIJST - JULI 2018 Bijtelling uitstoot gram/km Max. vermogen en koppel kw (pk)/nm Cilinders inhoud cil / liter Bpm* Energielabel* 2 Energielabel*

Nadere informatie

Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort

Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort 30-PZN-3 Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort Deze Toyota iq komt uit 2009, werd geleverd van 23-01-2009 tot 31-12-2013 en kostte toen 12.990,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2011

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10.

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10. A1 Sportback 02 03 Epic mo de on 04 05 Understatement is geen statement Sterke persoonlijkheden waarderen een krachtige uitstraling. Een herkenbaar design, verwijzingen naar beroemde rallyauto s, volop

Nadere informatie

Renault Clio RS. De leukste thuis. "soms lijkt de elektronica te weten wat de bestuurder wil voordat deze dat zelf weet"

Renault Clio RS. De leukste thuis. soms lijkt de elektronica te weten wat de bestuurder wil voordat deze dat zelf weet Renault Clio RS De leukste thuis Autotest De nieuwe Renault Clio is een auto van deze tijd. Achter een braaf gezichtje gaan zuinige motoren en moderne techniek schuil. Met lichtgewicht bouw, een optimale

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volvo V CNG Summum

Finnik Autorapport Volvo V CNG Summum JK-149-P Finnik Autorapport Volvo V70 2.4 CNG Summum Deze Volvo V70 komt uit 2004, werd geleverd van 14-06-2004 tot 02-10-2006 en kostte toen 68.133,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf.

Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf. 6-TNH-92 Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf. Deze BMW i3 komt uit 2014, werd geleverd van 01-11-2013 tot 31-08-2016 en kostte toen 54.808,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive 3-THN-60 Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive Deze Skoda Citigo komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2014 en kostte toen 11.469,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor"

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor Opel Ampera Nooit meer bang Autotest Klamme handen en zweet op het voorhoofd. Alle eigenaren van elektrische auto's delen dezelfde angst: hebben de accu's nog stroom genoeg om de bestemming te halen? De

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic HR-861-X Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.4-16V Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-01-2008 en kostte toen 15.980,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.4 Easyline

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.4 Easyline GV-781-K Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.4 Easyline Deze Volkswagen Golf Plus komt uit 2010, werd geleverd van 01-04-2009 tot 30-09-2012 en kostte toen 22.671,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort

Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort 42-KRL-2 Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort Deze Toyota iq komt uit 2010, werd geleverd van 23-01-2009 tot 31-12-2013 en kostte toen 14.629,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

Publicatiedatum: 16 december Mazda 2. Hazumi

Publicatiedatum: 16 december Mazda 2. Hazumi Mazda 2 Hazumi Autotest Wat is de beste plek om de nieuwe Mazda2 te testen? Natuurlijk, de auto zal de meeste kilometers maken in Nederland. Maar om de auto beter te begrijpen is het beter om kennis te

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns 5-XLJ-15 Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2015 en kostte toen 29.380,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Toyota Camry. Welkom terug! Ruimte

Toyota Camry. Welkom terug! Ruimte Toyota Camry Welkom terug! Autotest De Toyota Camry is terug van weggeweest. In 2005 zag Toyota geen kans meer voor deze grote sedan in Europa en dus werd de levering gestopt. In de rest van de wereld

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM 47-NRL-9 Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM Deze Volkswagen Golf Plus komt uit 2010, werd geleverd van 15-09-2010 tot 31-12-2010 en kostte toen 22.272,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre

Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre 68-ZGT-6 Finnik Autorapport Fiat Panda 0.9 TwinAir Sempre Deze Fiat Panda komt uit 2012, werd geleverd van 01-10-2012 tot 31-01-2013 en kostte toen 12.946,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot VTi Active

Finnik Autorapport Peugeot VTi Active 36-XFZ-7 Finnik Autorapport Peugeot 208 1.4 VTi Active Deze Peugeot 208 komt uit 2012, werd geleverd van 01-04-2012 tot 31-12-2012 en kostte toen 18.140,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Deze Opel Astra Sports Tourer komt uit 2011 en kostte toen 27.359. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic 57-HTF-4 Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2009, werd geleverd van 01-12-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 14.840,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra NF-984-T Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra Deze Kia Venga komt uit 2011, werd geleverd van 01-11-2009 tot 30-04-2012 en kostte toen 21.734,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving Seat Arona Seat zoekt het hoger op Autotest Seat heeft een succesformule gevonden. De nieuwste modellen van het Spaanse merk combineren vorm met functie, dynamiek met comfort, prijs met kwaliteit en plezier

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

BMW i3. Pionieren zonder zorgen. "Nog steeds is de i3 dã rijdersauto onder de elektrische auto's"

BMW i3. Pionieren zonder zorgen. Nog steeds is de i3 dã rijdersauto onder de elektrische auto's BMW i3 Pionieren zonder zorgen Autotest Razend enthousiast, lyrisch, bijna verliefd was de testredacteur na de eerste kennismaking met de BMW i3. Van nature is een elektrische auto al stiller, sneller,

Nadere informatie

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE De nieuwe Golf GTE ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class 75-LTZ-8 Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class Deze Mercedes-Benz E-klasse Estate komt uit 2010, werd geleverd van 21-11-2009 tot 31-03-2013 en kostte toen 56.962,-. Deze originele

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS

Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS 28-GLK-8 Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS Deze Peugeot 207 SW komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-08-2009 en kostte toen 23.098,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03 De nieuwe Golf GTE Ontdek de Golf GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie