Nr april 2014 schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014"

Transcriptie

1 Nr april 2014 schooljaar C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat TK Dalerpeel info@waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, We hebben het volgende nieuws voor jullie verzameld. Welkom! Dinsdag 29 april wordt Elysha vier jaar. Na de meivakantie komt ze bij ons op school. Van harte welkom, Elysha! We wensen je een fijne tijd. Jubileumfeest vrijdag 11 april We kijken met een heel goed gevoel terug op het jubileumfeest van afgelopen vrijdag. Vooral complimenten aan de kinderen: Wat hebben zij goed samengewerkt in de workshops en bij de vossenjacht. Dank aan alle ouders die hebben geholpen. Zonder jullie was het allemaal niet gelukt! Ouderavond Maandagavond 14 april kwamen er meer ouders dan we hadden verwacht naar de laatste ouderavond van het traject Ouderbetrokkenheid. Dank voor jullie komst! Het was een prettige avond waarover we vooral complimenten kregen als: Het was een duidelijk verhaal en We hebben veel opgestoken over wat er op school allemaal gebeurt. We vonden het fijn om als team te kunnen vertellen over meer aspecten van ons werk. We gaan daar in de toekomst mee door. Belangrijke informatie zullen we doorspelen aan alle ouders via de nieuwsbrief of op een andere manier. Ouderenquête Inmiddels heeft iedereen de inlogcodes voor de ouderenquête gekregen. Deze kan digitaal ingevuld worden. Hopelijk krijgen we een hoge respons, dat maakt de uitslag namelijk meer waardevol. Luchtventilatie/airco In de meivakantie wordt het luchtventilatiesysteem van de school uitgebreid met een aircofunctie. Hopelijk zijn we er dan verzekerd van dat we in de zomer ook gewoon gebruik kunnen maken van alle lokalen en zijn de problemen met de luchtventilatie achter de rug. Omdat het gebouw van de gemeente Coevorden is, zorgt de gemeente voor de uitvoering en betaling van deze aanpassing. Paasactie activiteitencommissie De paasbrodenactie van de activiteitencommissie heeft bijna 400 euro opgeleverd. GEWELDIG! Bedankt voor de inzet van de kinderen en hun ouders bij de verkoop en de moeders die hebben geholpen bij de organisatie en het uitdelen van de broden! De opbrengst komt ten goede aan de kinderen. Het wordt ingezet voor leuke activiteiten of extraatjes voor hen.

2 Pasen Vandaag vieren we met elkaar het Paasfeest. Het thema van de viering is Schatzoekers. We gaan kijken of we een schat kunnen vinden die op een andere manier veel waardevoller is dan geld en goed. Daarna gaan we gezellig met elkaar eten in het Dorpshuis. NME (Natuur, Milieu, Educatie) project: Lente in Drenthe. Woensdag 7 mei openen we het project Lente in Drenthe gezamenlijk met kinderen en leerkrachten in de hal van de school. Vrijdag 23 mei om uur laten we zien wat we hebben gedaan en geleerd in het Dorpshuis. Daarbij zijn alle belangstellenden welkom! Het onderwijsproject Lente in Drenthe gaat over de opwarming van de aarde, welke rol wij daarin vervullen en hoe de natuur daarop reageert. Het project bestaat uit 2 delen te weten: Mens en klimaat en Natuur en klimaat. Voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw is er een ontdek pad ontwikkeld, waarin de begrippen over de opwarming van de aarde worden verklaard, zoals het broeikasgas CO2., de zeespiegel stijging etc. Centraal staat dat de aarde warmer wordt en dat dit vooral door het toedoen van de mensen komt. Er wordt ook aandacht besteed aan oplossingen bijv. duurzame energie. Hoe meer duurzame energie we gebruiken hoe minder snel de aarde opwarmt. Er wordt gestreefd om zoveel mogelijk aspecten van de Lente in Drenthe te vertalen in activiteiten voor kinderen. Door het doen van waarnemingen in de eigen schoolomgeving hopen wij dat de kinderen zich bewust worden dat klimaatsverandering niet een ver van hun bedshow is, maar ook heel dicht bij huis plaats vindt. Meivakantie Van vrijdag 18 april t/m maandag 5 mei is het meivakantie. Tot ziens op dinsdagmorgen 6 mei! Luizencontrole De volgende luizencontrole staat voor dinsdag 6 mei op de kalender. Omdat groep 5/6 dan naar de Jumbo gaat en groep 7/8 het praktisch verkeersexamen heeft, is de luizencontrole uitgesteld naar dinsdag 20 mei. Dinsdag 13 mei lukt niet, omdat de leerkrachten dan bij elkaar in de klassen gaan kijken, zgn. collegiale consultaties. Nieuwsbrief Passend Onderwijs Als extra bijlage is een nieuwsbrief over Passend Onderwijs van ons nieuwe samenwerkingsverband Veld, Vaart en Vecht aan deze nieuwsbrief toegevoegd.

3 Dictee Het volgende dictee voor de groepen 4 t/m 8 is na de meivakantie. Bijbelse geschiedenis Week 19: 5 t/m 11 mei De ark van God Verhalen uit 1 Samuel Wat doe je als je in nood zit? Als je niet meer weet hoe het verder moet? Je kunt God bidden om je te helpen. Maar wat doe je als je denkt dat hij niet naar je toe komt? Jarigen De komende weken zijn de volgende kinderen jarig. Van harte gefeliciteerd! Jeroen uit groep 5 wordt vrijdag 18 april 9 jaar. Dennis uit groep 8 wordt vrijdag 18 april 13 jaar. Cheyenne uit groep 1 wordt zaterdag 19 april 5 jaar. Shannon uit groep 3 wordt donderdag 24 april 7 jaar. Kay uit groep 6 wordt woensdag 30 april 11 jaar. Actueel overzicht belangrijke data Mei Dinsdag 6 Praktisch verkeersexamen groep 7 en 8 Dinsdag 6 Groep 5/6 naar de Jumbo Woensdag 7 Start project NME Vrijdag 9 Juf Joyce in groep 3/4 juf Christel in 7/8 Maandag 12 Vergadering schoolkring Woensdag 14 Voorstelling groep 7/8 Dinsdag 20 Hoofdluiscontrole Dinsdag 20 Woensdag 21 Donderdag 22 Vrijdag 23 Vrijdag 23 Donderdag 29 Vrijdag 30 Afsluiting NME, uur met ouders Hemelvaartsdag Vrij Groep 1/2 Na de meivakantie gaan we beginnen met het NME project: Lente in Drenthe. Het onderwijsproject gaat over de opwarming van de aarde, welke rol wij daarin vervullen en hoe de natuur daarop reageert. In de onderbouw besteden we aandacht aan het weer, de seizoenen en de lente. Het project wordt schoolbreed uitgevoerd. Woensdagmorgen wordt het project geintroduceerd met een opening voor alle groepen. Daarna zal elke groep op haar eigen manier aan het project gaan werken.

4 De werkjes hebben met het thema te maken. In de stempelhoek kunnen er woorden die met gestempeld kunnen worden. Woensdag herhalen we de letters die we tot nu toe hebben geleerd, zowel klank als gebaar. Donderdag herhalen in groep 1 de cijfersymbolen 0 t/m 9 en in groep 2 gaan we de methode: met sprongen vooruit intensiveren. Vrijdag gaat groep 2 verder met het schrijven van de kronkel, er wordt een bladzijde in het schrift geschreven. Boekenpret: Maandag 12 mei beginnen we weer met Boekenpret. Groep 3/4 Na de vakantie beginnen we met kern 10 van Veilig leren lezen. Het thema van deze kern is verzamelen. Kinderen leggen vaak al heel jong een verzameling aan: knikkers, stenen, plaatjes etc. Verzamelen is niet alleen voor kinderen, ook volwassenen verzamelen. Dit is voor mij een mooie gelegenheid om een klein deel van mijn parfum verzameling mee te nemen! Het thema van hoofdstuk 9 van taal, woordenschat en spelling is naar de markt. We maken in dit hoofdstuk kennis met de trappen van vergelijking: rijp, rijper, rijpst. We leerden al een inleiding, kern en afsluiting schrijven met een verhaal. Nu oefenen dit door het weggelaten deel van het verhaal te schrijven. Dat is best moeilijk! Lars bedankt voor je spreekbeurt over jezelf en Stan bedankt voor alle informatie over lego! Voor iedereen een hele fijne vakantie, met veel buiten spelen en af en toe lezen en tafels oefenen! Groep 5/6 Jumbo: Dinsdag 6 mei na de meivakantie gaan wij op bezoek bij de Jumbo in Coevorden. Dit is de eerste dag na de vakantie, dus we beginnen meteen goed. Wenda, Misha, Jan, meester en ik rijden er heen. Om half 10 moeten we aanwezig zijn, dus we vertrekken hier om 9.10 uur en om 12 uur hopen we weer op school aan te komen. Van alles wat: Na de vakantie beginnen voor taal, spelling en woordenschat met een nieuw thema, thema 9. Met topo hebben we nu Nederland helemaal gehad. Alles door elkaar was dit nog best lastig! Groep 5 heeft eerst genoeg topokennis en met hen zal ik Nederland nog eens gaan herhalen. Groep 6 gaat verder met de provincies. We beginnen met Groningen na de vakantie. Fijne vakantie allemaal!!

5 Groep 7/8 Alle kinderen zijn geslaagd voor het schriftelijke verkeersexamen! Top! Op dinsdag 6 mei na de vakantie starten we gelijk met het praktische verkeersexamen. Zorg dat uw kind op een "goede" fiets naar school komt. (Dit kunt u vaststellen a.d.h.v. het lijstje achterop de brief van VVN ). We worden om 9.50 uur in Coevorden verwacht en ik heb geen idee hoe laat we terug kunnen zijn. Daarom wilden ik met de kinderen tussen de middag een broodje op school eten. Zorg ervoor dat je een lunchtrommeltje meeneemt naar school dus. Na de vakantie starten we met een nieuw thema voor taal, spelling en woordenschat. Denk ook even aan de toets van Brandaan na de vakantie! De samenvatting is al mee naar huis gegaan. Na de vakantie starten we ook met de musical. De kinderen nemen het script mee naar huis, zodat na de vakantie de tekst er ook al in zit. Verder hebben we heel veel vrijwilligers nodig om ons te helpen met het decor etc. Als u het leuk vind kunt u zich bij mij opgeven. Ik maak in de vakantie dan een rooster ; wanneer hoe en wat. -adres bb7410@live.nl Ik wens jullie allemaal een hele fijne Pasen tegemoet en geniet van de vakantie! De volgende nieuwsbrief verschijnt donderdag 8 mei. Nieuws van anderen:

6

7 Geachte ouder/verzorger, Het is bijna meivakantie! In deze vakantie kunt u gezellig samen met uw gezin extra recreatief komen zwemmen in zwem- en sportaccommodatie de Swaneburg te Coevorden! Dat kunt u doen op de volgende dagen en tijden: Maandag 28 april : uur. Dinsdag 29 april : uur. Woensdag 30 april : uur. Donderdag 1 mei : uur. Op deze dagen zal er veel spelmateriaal in het water liggen!!! Arrangement op bovengenoemde dagen en tijden: Entree + patat met frikadel/kroket en een ijsje na! Voor maar 6,50!! * Eigen leskinderen, zoals gebruikelijk, gratis entree op vertoon van leskaart! Arrangement voor maar 3,35!! Wij zien u in de vakantie! Team de Swaneburg. De Swaneburg - zwem- en sportaccommodatie Pampert 2, 7742 VV Coevorden, (0524) info@deswaneburg.nl

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Ouderavond maandag 22 mei

Ouderavond maandag 22 mei Nr.31 18 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr april 2016 schooljaar

Nr april 2016 schooljaar Nr. 30 14 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar

Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.6 29 september 2016 schooljaar

Nr.6 29 september 2016 schooljaar Nr.6 29 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Samenvatting ouderavond. Einde schoolfruit.

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Samenvatting ouderavond. Einde schoolfruit. No. 27, 12 april 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Er zitten nu 85 kinderen op school.

Er zitten nu 85 kinderen op school. Nr. 2 21 augustus 2014 schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, De kop is

Nadere informatie

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief.

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief. No. 19, 1 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr maart 2017 schooljaar

Nr maart 2017 schooljaar Nr.25 30 maart 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis.

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis. No. 34, 5 juli 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Briefjes

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 23 4 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.3 14 september 2017 schooljaar

Nr.3 14 september 2017 schooljaar Nr.3 14 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Kennismaken bij de kleuters. Lang leve de muziekshow groep 5/6

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Kennismaken bij de kleuters. Lang leve de muziekshow groep 5/6 No. 31, 7 juni 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Kennismaken

Nadere informatie

Nr. 23 6 februari 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 23 6 februari 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 23 6 februari 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nr.2 1 september 2016 schooljaar

Nr.2 1 september 2016 schooljaar Nr.2 1 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr maart 2016 schooljaar

Nr maart 2016 schooljaar Nr. 28 24 maart 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.32 1 juni 2017 schooljaar

Nr.32 1 juni 2017 schooljaar Nr.32 1 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.35 22 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 28 26 maart schooljaar 2014-2015

Nr. 28 26 maart schooljaar 2014-2015 Nr. 28 26 maart schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 24 11 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nr.5 22 september 2016 schooljaar

Nr.5 22 september 2016 schooljaar Nr.5 22 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr maart 2017 schooljaar

Nr maart 2017 schooljaar Nr.24 23 maart 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

Nr april 2017 schooljaar

Nr april 2017 schooljaar Nr.27 13 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr april 2017 schooljaar

Nr april 2017 schooljaar Nr.28 20 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

We bedanken meester Jordy voor zijn inzet en wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe baan!

We bedanken meester Jordy voor zijn inzet en wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe baan! No. 29, 17 mei 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Broertje

Nadere informatie

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school.

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school. No. 8, 3 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Overlijden meester Bert Wat een triest nieuws bereikte ons de vrijdag

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden No.9 12 januari 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Trefwoord Week 2 t/m 4 (8 t/m 26 januari): Contact Inhoud: Over contact tussen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nr juni 2016 schooljaar

Nr juni 2016 schooljaar Nr. 35 1 juni 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Vandaag hebben we de open dag gehad op school. Een klein aantal

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nr mei 2016 schooljaar

Nr mei 2016 schooljaar Nr. 32 12 mei 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018)

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) NR. 13 22 februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) 01-03 Julian Geenen (gr. 1-2b) 05-03 Jolie Rossieau (gr. 1-2a) 06-03 Olivier Kuijlaars (gr. 7-8) 07-03 Eline Hendriks (gr. 1-2a) 08-03 Eef

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Kind op Maandag. Ouderbijdrage

Kind op Maandag. Ouderbijdrage No. 7,29 november 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Kind op Maandag Tel je mee? Lucas 1: 5-56 Elk jaar brengen mensen in de

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie