Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend."

Transcriptie

1 85557 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 19 mei 2016 Gegevens onderneming : Beekhuizen Beheer B.V. Medanplantsoen 5, 1335 HA Almere Nummer faillissement : F15/15/211 Datum uitspraak : 28 april Curator Rechter-commissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens : mr. A.H.J. Dunselman : voorheen mr. J. Blokland, thans mr. M. Wouters : beheermaatschappij : (vennootschappelijk) : ,- : 2014 E ,- : 2015 (per 29 april 2015) E ,-. Personeel gemiddeld aantal : 1 Saldo einde verslagperiode E 600,00 Kasbankrekening NL32KASA Verslagperiode : 4 (30 januari mei 2016) Opmerkingen vooraf: In dit verslag wordt gerapporteerd over de afgelopen periode, over de door de curator verrichte werkzaamheden en over de stand van de boedel. Dit verslag berust op informatie die de curator uit verschillende bronnen heeft verkregen en die voor een groot gedeelte nog niet op juistheid is gecontroleerd. Omtrent de juistheid en de volledigheid van de opgenomen gegevens kan hierbij dan ook geen uitspraken worden gedaan. In een later stadium kan blijken, dat cijfers of andere gegevens moeten worden aangepast. Dit verslag is een vervolg op eerdere openbare verslagen. Onderwerpen die in een eerder stadium als inlet van toepassing' werden aangemerkt, dan wel reeds zijn afgewikkeld, worden in dit verslag niet meer vermeld. Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend.

2 2 1. Imientarisatie 1.1 Directie en organisatie De besloten vennootschap Beekhuizen Beheer B.V. is opgericht bij akte van 25 februari Enig aandeelhouder en bestuurder sedert de datum van oprichting is de heer F.E. Beekhuizen. Beekhuizen Beheer B.V. is opgericht ten behoeve van de verwerving van een deelneming in de besloten vennootschap Mega-Tegel Langedijk B.V. Op 17 maart heeft Beekhuizen Beheer B.V. 75% van het geplaatst aandelenkapitaal van Mega-Tegel Langedijk B.V. verworven. De overige 25% van het geplaatste aandelenkaptaal van Mega-Tegel Langedijk B.V. wordt gehouden door de besloten vennootschap Van der Plas / Laan Exploitatie B.V. Mega-Tegel Langedijk B.V. is (eveneens) op 28 april 2015 in staat van faillissement verklaard met aanstelling van ondergetekende tot curator. Tussen Mega-Tegel Langedijk B.V. en Beekhuizen Beheer B.V. bestond volgens de heer Beekhuizen een managementovereenkomst, welke managementovereenkomst volgens de heer Beekhuizen niet schriftelijk is vastgelegd. 1.2 Winst en verlies Resultaat na belastingen 2013: -/ ,- 2014: -/ ,- 2015: 1.3 Balanstotaal 2013: ,- 2014: ,- 2015:

3 1.7 Oorzaak faillissement Het faillissement van Beekhuizen Beheer B.V. is uitgesproken op eigen aangifte. Het besluit tot het doen van eigen faillissementsaangifte is blijkens de voor handen zijnde notulen door de algemene vergadering van aandeelhouders genomen op 8 april Het verzoaschrift tot eigen aangifte is door de rechtbank ontvangen op 13 april Als gevolg van onvolledige stukken is de behandeling van de eigen aangifte volgens de heer Beekhuizen enige tijd opgehouden. Voor haar inkomsten was Beekhuizen Beheer B.V. volledig afhankelijk van een management fee van Mega-Tegel Langedijk B.V. Mega-Tegel Langedijk B.V. bleek niet meer in staat de management fee te betalen. Volgens de heer Beekhuizen is het faillissement van Mega-Tegel Langedijk B.V. veroorzaakt door diverse omstandigheden: De marktomstandigheden (een jaarlijks teruglopende omzet); Een geschil met Van der Plas / Laan Exploitatie B.V. in verband met een te betalen bedrag voor voorraden; [en geschil met de franchisegever, Mega-Tegel en Sanitair Franchise B.V. met betrekking tot onder meer in rekening gebrachte fees; Onjuiste prognoses van de franchisegever. Van de zijde van de franchisegever wordt de heer Beekhuizen het verwijt gemaakt onvoldoende gebruik te hebben gemaakt van de door de franchise organisatie geboden commerciele ondersteuning en aanbeveling op uiteenlopende gebieden. Aan de franchisegever is verzocht om nadere informatie te verstrekken met betrekking tot verschillende van de onder verslagperiode 1 omschreven omstandigheden, die tot het faillissement hebben geleid, in de visie van de heer

4 Beekhuizen, van Mega-Tegel Langedijk B.V. Naar aanleiding van verstrekte informatie door de franchisegever is om aanvullende informatie gevraagd. Op het verzoek om aanvullende informatie, zoals vermeld in voorgaand verslag, is door de franchisegever niet meer gereageerd. Van de zijde van de (middellijk) bestuurder van Beekhuizen Beheer B.V. en Mega-Tegel Langedijk B.V., de heer F.E. Beekhuizen, is nadere informatie verstrekt. Deze informatie wordt nader bestudeerd in het licht van de bevindingen van ondergetekende. Op grond van de voorhanden zijnde informatie, heeft ondergetekende zich op het voorlopige standpunt gesteld dat de door de franchisegever gebruikte prognoses ondeugdelijk en mogelijk zelfs misleidend zijn, en de franchisegever mogelljk haar (precontractuele) zorgplicht heeft geschonden dan wel mogelijk onrechtmatig heeft gehandeld jegens Mega-Tegel Langedijk &V. en Beekhuizen Beheer BY. Volgens deze voorlopige visie lijkt de handelswijze van de franchisegever een belangrijke oorzaak te zijn van het faillissement. De franchisegever is op 4 maart 2076 in de gelegenheid gesteld inhoudelijk te reageren op de voorlopige bevindingen, die tevens een voorlopige aansprakelijkheidstelling inhouden. De franchisegever heeft op 4 mei 2076 bij monde van haar advocaat de voorlopige bevindingen bestreden en elke aansprakelijkheid van de hand gewezen. De reactie van de franchisegever zal nader worden beoordeeld. De curator zal zich vervolgens beraden op eventuele vervolgstappen. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faill. 1 personeelslid 2.2 Aantal in jaar voor faill. 1 personeelslid Datum ontslagaanzegging 29 Ppril 201

5 S 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Rekening courant aandeelhouder Blijkens een kolommenbalansuitdraai per 29 april heeft Beekhuizen Beheer B.V. een vordering op de heer F.E. Beekhuizen van E ,43. Er zal onderzoek worden gedaan naar de hoogte en het verloop van de betreffende rekening courant verhouding, er zal worden overgegaan tot incasso van de betreffende vordering. Zie in deze ook onder 7.4 van dit verslag. De heer Beekhuizen heeft verschuldigdheid van de vordering in rekening-courant betwist. In het bedrag van de openstaande vordering is begrepen een bedrag in verband met nog te storten aandelenkapitaal ad ,--. lk verwijs hiervoor naar 7.4 van dit verslag (eerste periode). Afgelopen verslagperiode is de heer Beekhuizen opnieuw verzocht over te gaan tot betaling van het open staande bedrag. Getracht wordt de incasso in der minne te realiseren. Er is een minnelijke regeling tegen finale kwijting getroffen met de heer F.E. Beekhuizen, op grond waarvan de heer Beekhuizen gedurende een periode van drie jaar een bedrag van 100,- per maand (E 3.600,- in totaal) aan de boedel zal betalen. Tot op heden zijn er drie termijnen van 100,- (E 300,- in totaal) ontvangen op de faillissementsrekening. Er zljn inmiddels zes termijnen van 700,- ( 600,- in totaal) ontvangen op de faillissementsrekening. 4.2 Opbrengst De vordering is nog niet geincasseerd.

6 6 Zie hiervoor bij Bank / Financiers 5.1 ABN AMRO Bank N.V. Beekhuizen Beheer B.V. werd gefinancierd door ABN AMRO Bank N.V. ABN AMRO Bank N.V. heeft een vordering in het faillissement ingediend uit hoofde van een aan Beekhuizen Beheer B.V. verleende kredietfaciliteit tot een bedrag van E ,47 exclusief rente, kosten en eventuele funding-breakschade tot aan de faillissementsdatum 28 april Dit bedrag is gesplitst in een rekening courant krediet groot E ,47 en een middellange lening groot E ,-. Van der Plas / Laan Exploitatie B.V. In het kader van voldoening van de koopsom voor de aandelen in Mega-Tegel Langedijk B.V. heeft de verkoper van deze aandelen, Van der Plas / Laan Exploitatie B.V. een geldlening verstrekt aan Beekhuizen Beheer B.V. tot een bedrag van E ,7. In de overeenkonnst van geldlening is neergelegd, dat de terugbetaling van de hoofdsom is achtergesteld bij de vordering van ABN AMRO Bank N.V. op Beekhuizen Beheer B.V. 5.3 Beschrijving zekerheden Volgens opgave van ABN AMRO Bank N.V. maakt zij aanspraak op de volgende zekerheden: Borgstelling van E ,- van Jos Laan Beheer B.V., Hoofdelijke mede-aansprakelijkheid van de heer F.E. Beekhuizen; Achterstelling jegens ABN AMR() Bank N.V. van de vordering op Beekhuizen Beheer B.V. van E ,- van Van der Plas / Laan Exploitatie B.V., blijkens een balans van 10 maart 2010; [en pandrecht op de door Beekhuizen Beheer B.V. gehouden aandelen op naam in het kapitaal van Mega-Tegel Langedijk B.V.

7 7 5.4 Separatistpositie Voor zover bekend is, is ABN AMR Bank N.V. de enige separatist 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Volgens mededeling van de heer Beekhuizen werd de administratie van Beekhuizen Beheer B.V. verzorgd door de franchisegever, Mega-Tegels en Sanitair Franchise B.V. De samenstelling van de jaarrekening, de loonadministratie en de belastingaangiften VPB, OB en LB werden volgens de heer Beekhuizen verzorgd door BDO te Alkmaar, van wie laatstelijk de heer A. Dobbe contactpersoon was. Aan de boekhoudplicht blijkt te zijn voldaan. 7.2 Depot jaarrekeningen De laatst gedeponeerde jaarrekening betreft het boekjaar 2013, welke blijkens het handelsregister is gedeponeerd op 3 februari De jaarrekening betreffende het boekjaar 2012 is gedeponeerd op 22 september 2014 en die van 2011 op 25 maart De jaarrekeningen zijn mitsdien over de genoemde jaren heen niet tijdig in de zin van de wet gedeponeerd. De concept jaarrekening 2014 was inmiddels samengesteld (zonder toelichting) en is aan ondergetekende ter beschikking gesteld. 7.3 Goedk. Verkl. Accountant Bij de jaarrekeningen 2012 en 2013 is een samenstellingsverklaring gegeven door BDO Accountants, mevrouw T.P. Groenhuizen-Bais RA.

8 SC H EN I( EVE. _ a dvocaten 7.4 Stortingsverpl. Aandelen Blijkens de akte van oprichting van 25 februari 2010 is het geplaatst 8 aandelenkapitaal van E ,- volgestort in geld. Uit de bankafschriften van Mega-Tegel Langedijk B.V. volgt dat op 18 februari door haar op de bankrekening van Beekhuizen Beheer B.V. (i.o.) een bedrag is gestort van E ,- ter titel van storting aandelenkapitaal. Het betreffende bedrag is door Beekhuizen Beheer B.V. op 3 maart 2010 weer teruggeboekt naar Mega-Tegel Langedijk B.V. Blijkens de jaarrekening 2010 van Beekhuizen Beheer B.V. heeft zij een vordering in rekening courant op de aandeelhouder tot een bedrag van E ,-. In de jaren daarna is het betreffende bedrag blikens de jaarrekeningen niet terugbetaald. De heer Beekhuizen zal worden verzocht zijn schuld in rekening courant (onder meer in verband met volstorting geplaatst aandelenkapitaal ad E ,- plus rente) aan de vennootschap te voldoen. Zie het gestelde onder 4.1 van dit verslag. Er is een minnelijke regeling tegen finale kwijting getroffen met de heer F.E. Beekhuizen, zoals hiervoor bij 4.1 nader is besproken. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Er zijn geen aanwijzingen voor eventueel onbehoorlijk bestuur. 7.6 Paullaneus handelen

9 aduocate n Er zijn geen aanwijzingen voor eventueel paulianeus handelen. 8. Crediteuren 8..1 Boedelvorderingen Tot op heden zijn nog geen boedelvorderingen ingediend. Ten opzichte van de vorige verslagperiode hebben zich geen wijzigingen voorgedaan. 8.2 Pref. vord. van de fiscus De Belastingdienst heeft tot op heden aan preferente vorderingen een bedrag ad in totaal 9.966,-- ingediend. De Belastingdienst heeft tot op heden aan preferente vorderingen een bedrag ad in totaal ,-- ingediend. Ten opzichte van de voorgaande verslagperiode hebben zich geen wijzigingen voorgedaan. De Belastingdienst heeft preferente vorderingen ingediend tot een totaalbedrag van 8.3 Pref. vord. van het UWV Tot op heden heeft MAN nog geen preferente vorderingen ingediend.

10 Tot op heden heeft UWV nog geen preferente vorderingen ingediend. 8.4 Andere pref. crediteuren [en andere preferente crediteur heeft een vordering ingediend tot een bedrag van 7.088,90. Als onderdeel van de onder 4.1 beschreven minnelijke regeling tegen finale kwijting, zal door de heer F.E. Beekhuizen geen aanspraak meer worden gemaakt op een eventuele uitkering ten aanzien van de preferente vordering ad 7.088,90. Er is geen sprake (meer) van overige preferente vorderingen. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op heden heeft 1 concurrente crediteur een vordering ingediend. Tot op heden hebben 2 concurrente crediteuren een vordering ingediend. Ten opzichte van verslagperiode 2 hebben zich geen wijzigingen voorgedaan. 8.6 Bed rag concurrente crediteuren Aan concurrente crediteuren is een bedrag ingediend ad in totaal 3.921,58. Aan concurrente crediteuren is een bedrag ingediend ad in totaal 4.069,50.

11 Ten opzichte van verslagperiode 2 hebben zich geen wijzigingen voorgedaan. 87 Verwachte wijze van afwikkeling Nog niet bekend. 10, Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement Nog niet bekend 10.1 Plan van aanpak In elk geval de navolgende werkzaamheden dienen te worden verricht: Onderzoek naar de achtergronden van het faillissement; Onderzoek volstorting aandelenkapitaal; Incasso van rekening courant op aandeelhouder; Onderzoek naar administratie; Onderzoek naar eventueel onbehoorlijk bestuur respectievelijk paulianeus handelen; Inventarisatie van de crediteurenpositie. In elk geval de navolgende werkzaamheden dienen te worden verricht: Onderzoek naar de achtergronden van het faillissement; Incasso van rekening courant op aandeelhouder; Onderzoek naar eventueel onbehoorlijk bestuur respectievelijk paulianeus handelen. In elk geval de navolgende werkzaamheden dienen te worden verricht: Onderzoek naar de achtergronden van het faillissement; Afwikkelinq afbetalingsregeling (middellijk) bestuurder en aandeelhouder.

12 De volgende werkzaamheden dienen nog te warden verricht: - Onderzoek naar de achtergronden van het faillissement; - Afwikkeling afbetalingsregeling (middellijk) bestuurder en aandeelhouder; - Beoordeling verweer franchisegever inzake gebruikte prognoses en mogelijk opstarten van een gerechtelijke procedure jegens de franchisegever Indiening volgend verslag 19 augustus 2016 Alkmaar, 19 mei 2016 mr. Cura 1.J. Dip1Selman

1 746 CE te Dirkshorn : F14/13/389. : mr. A.H.J. Dunselman. Thans: mr. M.S. Lamboo. : financiele holding 2011: 0,--

1 746 CE te Dirkshorn : F14/13/389. : mr. A.H.J. Dunselman. Thans: mr. M.S. Lamboo. : financiele holding 2011: 0,-- HENKEVELD 83281 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 september 2014 Gegevens onderneming : Raymond jansma Beheer B.V., Meerweg 21, 1 746 CE te Dirkshorn Nummer faillissement : F14/13/389 Datum uitspraak

Nadere informatie

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend.

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend. 0 8481 6 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 november 2015 Gegevens onderneming : Blue Wing Engineering B.V., De Veken 222c te (1716 KJ) Opmeer Nummer faillissement : F14/14/280 Datum uitspraak :

Nadere informatie

: F14/13/501. thans: mr. K. van Dijk. : Beheermaatschappij. Omzetgegevens : 2012: E 2.152.388,-- (geconsolideerd) 25.000,-- (enkelvoudig)

: F14/13/501. thans: mr. K. van Dijk. : Beheermaatschappij. Omzetgegevens : 2012: E 2.152.388,-- (geconsolideerd) 25.000,-- (enkelvoudig) 83639 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 8 juli 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap J.P. Kuilboer Beheer B.V. Oterlekerweg 1, 1 703 RM Heerhugowaard Nummer faillissement : F14/13/501

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 september 2014 .. S CHENKEV ELD a duoc a te n - - 83283 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 september 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Raymond Jansma Internationaal B.V., Meerweg 21, 1 746 CE

Nadere informatie

Land. : C 14/13/175 F. : mr. A.H.J. Dunselman. thans: mr. K. van Dijk. : hotel - restaurant

Land. : C 14/13/175 F. : mr. A.H.J. Dunselman. thans: mr. K. van Dijk. : hotel - restaurant 82772, FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 27 augustus 2014 Gegevens onderneming : De vennootschap onder firma V.O.F. Stad & Land, tevens handelend onder de naam Hotel Stad & Land. Stationsweg 92, 1815

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2015 83019 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Ton van 't Hoff Beheer B.V., gevestigd te (1704 TG) Heerhugowaard aan de Woestijnvaraan 37. Nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 februari 2015 84813 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 februari 2015 Gegevens onderneming : J.F. Kriek en Zonen Beheer B.V. Schulpstet 21 te (1901 JI-1) Castricum Nummer faillissement : F14/14/274 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 september 2015 84139 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 september 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bureau 53 B.V., Ditlaar 7, 1066 EE AMSTERDAM Nummer faillissement : F14/14/86 Datum uitspraak

Nadere informatie

SC HENK EVEL D. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 15 Datum: 1 juli 2015. Opmerkingen vooraf:

SC HENK EVEL D. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 15 Datum: 1 juli 2015. Opmerkingen vooraf: SC HENK EVEL D 80599 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 15 Datum: 1 juli 2015 Gegevens onderneming : Afbouw Groep Beheer B.V. : Afbouw Groep Groningen B.V. Nummer faillissement : F 14 / 11 / 5 F 14 / 11 /6

Nadere informatie

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend.

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend. S CHEN KEV ELD. 83206 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 9 juli 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Adam Konijn Electronics B.V., Ruijtersstraat 37 1645 SB in Ursem. Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 31 juli 201 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 31 juli 201 5 .. HENKE E LD 81105 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 31 juli 201 5 Gegevens onderneming : Praktijk Cobie Brouwer B.V. Nummer faillissement : F 14/12/205 Datum uitspraak : 15 mei 2012 Curator : mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 13 januari 201 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 13 januari 201 5 W/11111 80741 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 13 januari 201 5 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Confess B.V. Robijnstraat 64-68 1812 RB Alkmaar Nummer faillissement : F 14/12/87 Datum

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 april 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 april 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 april 2009 Gegevens onderneming : John Hunter Investments BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3956 KG) Leersum aan de Scherpenzeelseweg 68, KvK Utrecht

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lammers Montage B.V., statutair gevestigd te Amersfoort, gevestigd aan de Productieweg 8 te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRS Benelux B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Draaibrugweg 2-4 te (1332

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 maart 2015 Gegevens gefailleerde: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Habé Uitzendbureau B.V., (voorheen) gevestigd te (8211 AA) Lelystad aan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Anholdi B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 05033466, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Demah Detachering & Performance B.V., tevens handelend onder de naam ABC-Boekhouding Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 9 februari 201 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 9 februari 201 5 :TGIZMII4*ṬA110 83205 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 9 februari 201 5 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Adam Konijn Holding B.V., Ruijtersstraat 37 1645 SB in Ursem Nummer faillissement

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Gegevens onderneming : Jos van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken B.V. Faillissementsnummer : C/09/15/152F Datum uitspraak : 10 maart 2015 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 1 Datum: 12 mei 2016 Geconsolideerd

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 1 Datum: 12 mei 2016 Geconsolideerd FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 1 Datum: 12 mei 2016 Geconsolideerd Gegevens ondernemingen : 1. De besloten vennootschap TCFKATTH B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08005010, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alfa & Omega B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Victoria Regiastraat 14

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/843 NL:TZ:0000008824:F003 09-09-2016 mr. G. Kuijper mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

,-- : *** , , ,--

,-- : *** , , ,-- OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 oktober 2015 Gegevens onderneming : RNA HOLDING B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak : 1 september 2015 Curator : mr. W. Ploeg R-C : mr. D.M. Staal

Nadere informatie

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend 14 u1 I 4*!ii,J 82033 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 2 maart 2016 Gegevens onderneming : Motorsport Zaanstad B.V. Koedijkerstraat 29 1823 CR Alkmaar Nummer faillissement : F 14 /12 / 450 Datum

Nadere informatie

: de besloten vennootschap Raymond Jansma Expolitatie. Thans: mr. M.S. Lamboo. 2012: niet bekend. 2013: niet bekend

: de besloten vennootschap Raymond Jansma Expolitatie. Thans: mr. M.S. Lamboo. 2012: niet bekend. 2013: niet bekend SCHENKEV E LD. 83014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 2 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Raymond Jansma Expolitatie Nummer faillissement : F14 /13 /277 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 november 201 4

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 november 201 4 S CHEN KEVELD..a duocaten 83208 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 november 201 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Adam Konijn Elektrotechniek B.V., Ruijtersstraat 37 1645 SB in Ursem

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 6 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 6 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 maart 2016 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

: *** 2015 *** 2016 *** Verslagperiode : 19 januari 2016 t/m 19 februari 2016 Bestede uren in verslagperiode 1

: *** 2015 *** 2016 *** Verslagperiode : 19 januari 2016 t/m 19 februari 2016 Bestede uren in verslagperiode 1 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 februari 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANNOBA HOLDING B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap SPECIAL SPORTS HOTEL VASTGOED B.V., statutair gevestigd te Amstelveen en feitelijk gevestigd te (7522 ED) Enschede op het

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Phase 1 Studios B.V. Faillissementsnummer : C/16/13/896 F Datum uitspraak : 13 augustus 2013 Curator : mr. R.J. van Wolferen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Compass Projects B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Manuscriptstraat 32 te (1321 NN) Almere, ingeschreven

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 3 Datum: 17 september 2012 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Catering Company Zeist B.V., gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 6

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 6 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 6 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap L.B. Lease B.V., gevestigd te Ter Apelkanaal aan de Ambachtsweg 6C, kantoorhoudende te Almere aan de (1328 LL) Emil Noldestraat

Nadere informatie

De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag die aan de rechtbank is verzonden

De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag die aan de rechtbank is verzonden De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag die aan de rechtbank is verzonden VERSLAG 1 Datum: 27 juni 2013 Gegevens onderneming : HVA Holding B.V. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : ***

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : *** FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Van Rijn Harderwijk B.V., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56372450. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015 Gegevens onderneming : Jos van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken B.V. Faillissementsnummer : C/09/15/152F Datum uitspraak : 10 maart 2015 Curator : mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw Verslagnummer: 1 Datum: 19 juni 2013 Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen Faillissementsnummer : C/05/13/476 F (rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRS Benelux B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Draaibrugweg 2-4 te (1332

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid In Charge B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de De Ruyterkade 5 (kelder KvK)

Nadere informatie

Saldo faillissementsrekening : 2.532,44 (per 26 juli 2013)

Saldo faillissementsrekening : 2.532,44 (per 26 juli 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Indicatie Adviesbureau Nederland B.V., gevestigd aan de Jupiterweg 10 te (3893 GD) Zeewolde, correspondentieadres postbus

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juli 2013 Gegevens onderneming: Veta Holding B.V., gevestigd te Grotelant 7, 9679 Datum uitspraak: 2 juli 2013 Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F. 10/16/406 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000007486:F001 Datum uitspraak: 28-07-2016 Curator: R-C: mr. A.R.J. Borsboom mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Sudfruit B.V. (hierna:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer2 28 maart 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer2 28 maart 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer2 28 maart 2013 Gegevens ondernemingen: : Innovinci Services B.V., Innovinci Consultancy B.V. en Innovinci B.V. Wegens de sterke verwevenheid van de vennootschappen, heb ik

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/6 NL:TZ:0000010171:F001 03-01-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/307 NL:TZ:0000014202:F001 20-06-2017 Mr. C.F.H. Donners mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) In het faillissement van (hierna: Franchise), gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/426 NL:TZ:0000013710:F001 09-04-2013 mr. S.B.M. Tilman mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming I-Deal B.V. Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Drunen Holding B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, gevestigd aan de Pastelstraat 159

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 1 Datum: 28 februari 2012 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zininn Horeca & Catering Management B.V.,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/3 NL:TZ:0000010174:F002 03-01-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Advanced Steel Manufacturing

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 21 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 21 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 21 november 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap SPECIAL SPORTS HOTEL VASTGOED B.V., statutair gevestigd te Amstelveen en feitelijk gevestigd te (7522 ED)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

,-- : *** , ***

,-- : *** , *** OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KRIJN KROEZE BEHEER B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 3 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 3 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 3 januari 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LE VAR DOUX HOLDING B.V., gevestigd te (1332 AT) Almere aan de Bolderweg 2, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Beaux Frères B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Herengracht 119 te (1398

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/18/10 NL:TZ:0000022760:F001 16-01-2018 mr. R.P. van Boven mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming E. Lammerts Holding

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/307 NL:TZ:0000014202:F001 20-06-2017 Mr. C.F.H. Donners mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 20 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 20 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 20 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 16 oktober 2013

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 16 oktober 2013 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 16 oktober 2013 Gegevens onderneming : Jawi Sportcentrum B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : C/09/13/613F Datum uitspraak : 16 juli 2013 Curator : mr.

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Kinderdagverblijf The Rainbow Holding B.V. statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1339 BJ) Almere aan de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 3 29 maart 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 3 29 maart 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 3 29 maart 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap L B Lease B.V. Faillissementsnummer : 11/183F Datum uitspraak : 2 augustus 2011 Curator : Mw. mr. A.A.M. Waverijn

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

Nummer: 8 Datum: 28 februari 2014

Nummer: 8 Datum: 28 februari 2014 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 28 februari 2014 Gegevens onderneming : Aannemersbedrijf Moonen Sassenheim B.V. Faillissementsnummer : F10/603 Datum uitspraak : 10 augustus 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 21 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 21 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 21 mei 2015 In dit verslag wordt de volgorde aangehouden uit het vorige verslag. Als geen nieuwe ontwikkelingen te melden zijn, maar nog wel te verwachten, wordt

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De stichting Stichting Lokale Omroep Dronten, statutair gevestigd te Dronten, gevestigd te (8253 PE) Dronten aan Het Spaarne 1, ingeschreven bij de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 24 juli 2014 Nummer: 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 24 juli 2014 Nummer: 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 24 juli 2014 Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Knippenberg Beheer B.V., statutair gevestigd te (8232 WJ) Lelystad aan het adres Zilverparkkade 15. De

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/299 NL:TZ:0000015122:F001 22-08-2017 mr. N.F. Barthel mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming Faillissement Op 22 augustus

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/2 NL:TZ:0000010174:F001 03-01-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Libbenga Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Compass Projects B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Manuscriptstraat 32 te (1321 NN) Almere, ingeschreven

Nadere informatie

Bestede uren Totaal : D.I.E. van Dijke LLB : 8 uur en 6 minuten : mr. F.T. Hiemstra : 18 uur en 42 minuten : mr. J.B. de Meester : 6 minuten

Bestede uren Totaal : D.I.E. van Dijke LLB : 8 uur en 6 minuten : mr. F.T. Hiemstra : 18 uur en 42 minuten : mr. J.B. de Meester : 6 minuten Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 2 oktober 2015 Nummer: twee Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Beheermaatschappij De Jager-Bek B.V. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/356 NL:TZ:0000008253:F001 27-09-2016 mr. A.H.J. Dunselman mr. M. Wouters Algemeen Gegevens onderneming De stichting Stichting

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/93 NL:TZ:0000003984:F001 29-01-2013 mr. J.L. de Crom mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

: F14/14/156. : mr. A.H.J. Dunselman. : mr. M. Wouters. : financiele holding : NL53KASA0223242640

: F14/14/156. : mr. A.H.J. Dunselman. : mr. M. Wouters. : financiele holding : NL53KASA0223242640 . -41M14*v1141] 84319 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Jan Nab B.V. Gerbrandtslaan 14, 1 871 AP Schoorl Nummer faillissement : F14/14/156

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014 Faillissement : IJK Holding BV Faillissementsnummer : F.05/14/987 Datum uitspraak : 14 oktober 2014 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 4 (eind) Datum: 18 mei 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 4 (eind) Datum: 18 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap De Brink Schoonmaakbedrijf B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1336 MA) Almere aan het adres André Franquinweg 18, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boat to Business Events B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Anholdi B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 05033466, statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/2 NL:TZ:0000010174:F001 03-01-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Libbenga Beheer B.V.,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) F.15/ NL:TZ: :F001. ml. A.H.J. Dunselman. mr. M.

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) F.15/ NL:TZ: :F001. ml. A.H.J. Dunselman. mr. M. Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.15/161356 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000008253:F001 Datum uitspraak: 27-09-2016 Curator: ml. A.H.J. Dunselman R-C: mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 22 maart 2011 Gegevens: RAZA Schoonmaakbedrijf B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. gevestigd aan Mosplein 32 (1032 JX) te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Kip Piri Piri B.V., gevestigd aan Jaap ter Haarstraat 77 te (1321 LB) Almere en tevens aan de Markerkant 12-11 te (1314 AJ)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/307 NL:TZ:0000014202:F001 20-06-2017 Mr. C.F.H. Donners mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Almex Transport B.V. Nummer: 2 Datum: 10 juni 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Almex Transport B.V. Nummer: 2 Datum: 10 juni 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALMEX TRANSPORT B.V., statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd Gitaarstraat 55, (1312 PS) Almere, ingeschreven bij

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/980 NL:TZ:0000007602:F001 11-11-2014 mr. J.V. Maduro mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 4 Datum: 25 juli 2011 Gegevens onderneming: Droit de Parole B.V.(kvk 34214035) Datum uitspraak: 13 april 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr.

Nadere informatie