BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld."

Transcriptie

1 BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) schooljaar , nr april 2015 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Aan het begin van de meivakantie is hier weer een nieuwe Bijp ater. Veel plezier bij het lezen hiervan! Wel en wee binnen het team: Juffrouw Marja is geopereerd aan haar knie, tijdens haar herstelperiode werkt juffrouw José de hele week in groep 1/2a. Wij wensen juffrouw Marja een spoedig herstel toe. Vanaf 1 juni zal juffrouw Mascha weer starten met ondersteunende werkzaamheden in groep 1/2d. Juffrouw Marijke is nu met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een fijne tijd toe. Juffrouw Inge zal heel de week groep 3a op zich nemen en juffrouw Naomi vervangt juffrouw Marijke in groep 5b. De vervanging van juffrouw Annemarie van Sluisveld wordt tot de zomervakantie ingevuld door juffrouw Naomi. Dit betekent dat juffrouw Naomi heel de week groep 5b draait tot de zomervakantie. Wij hopen dat juffrouw Annemarie deze periode volledig hersteld. Juffrouw Lous zal na de meivakantie naast de vrijdag en de maandag ook de dinsdag weer de klas zelf draaien. Juffrouw Rodé blijft wel als achtervang aanwezig. Juffrouw Kim gaat 31 mei met zwangerschapsverlof, zij zal in groep 6b vervangen worden door juffrouw Mayke. Wij zijn heel tevreden over en blij met de vervangers die ons tot de zomervakantie aanvullen. Jenniffer, Jasper, Leonie, Rodé en Naomi super zoals jullie het doen! Bericht van de leerplichtambtenaar van de gemeente Waalwijk: Leerplicht De meivakantie komt er weer aan. Het kan voor u aantrekkelijk zijn om uw kind één of meerdere dagen eerder op vakantie te laten gaan of later terug te laten komen op school. Dat mag niet. Doet u dit toch dan overtreedt u de leerplichtwet. Dit schooljaar controleren de leerplichtambtenaren van de gemeente Waalwijk actief op dit verzuim. De directeur van de school mag geen toestemming verlenen voor dit soort extra vrije dagen. De school is zelfs verplicht om de leerplichtambtenaar in te lichten bij een vermoeden van ongeoorloofd verzuim. Wanneer kinderen worden ziek gemeld, kan de leerplichtambtenaar zelfs ter controle op huisbezoek gaan. Overtreding van de leerplichtwet is strafbaar. De leerplichtambtenaar maakt dan een proces-verbaal op. Heeft u vragen over de leerplichtwet dan kunt u contact opnemen met de leerplichtambtenaren van de gemeente Waalwijk via mail info@waalwijk.nl of telefonisch

2 Basisschool Pater van der Geld heeft vignet Gezonde School Onze school maakt zich hard voor sport en bewegen. Wij zijn actief en doen mee aan allerlei sportevenementen. Het leuke hierbij maar van ondergeschikt belang is, dat onze kinderen met regelmaat op toernooien in de prijzen vallen. Onze buurtsportcoach Niki is hierbij met de activiteiten die zij onderneemt van toegevoegde waarde. Juffrouw Miriam en juffrouw Naomi hebben het traject om dit vignet te behalen met succes afgerond. Vandaar dat wij hen met groep 5b in de bloemetjes hebben gezet. Gezonde School is blij dat er tijdens de Koningssportdag zo veel kinderen in beweging komen! Lekker bewegen hoort bij een Gezonde School. Een Gezonde School werkt voortdurend aan de gezondheid van de leerlingen én het team. Kijk op voor meer informatie.

3 De Week van de Lentekriebels In de week van maart hebben we de Week van de Lentekriebels gevierd met alle kinderen. Deze week staat in het teken van relaties en seksualiteit. Maandag zijn we de week in alle klassen begonnen een digibord-concert van het Lentekriebelslied gezongen door Pepijn Gunneweg (presentator BZT show en Klokhuis) en Anniek Pheifer (Klokhuis en Het Nationale Toneel). Het lied ging over verliefdheid en verkering vragen. Ook hebben alle kinderen elkaar een speciale lentekriebels-hartjes-ballon gegeven. Elke dag hebben de kinderen een les uit het project gekregen. Deze lessen gingen onder andere over het verschil tussen jongens en meisjes, hoe je vriendschappen maakt, wat verliefd zijn is, met wie je in een huis kan wonen, hoe baby s gemaakt worden en hoe je verandert in de puberteit. De laatste dag hebben de kinderen in de eigen gang met elkaar gezelschapsspelletjes gespeeld. Wij kijken terug op een zeer geslaagde week. De kinderen van groep 3a zijn druk bezig geweest met het planten van verschillende moestuintjes. Na een aantal weken in de klas de plantjes verzorgd te hebben werd het tijd om ze buiten te planten. De opa van Levi van Willegen had een mooie bak voor ons getimmerd. Nu moet het toch wel goed komen met onze groenten... De groenten van groep 3a.

4 Verkeer Om de verkeersveiligheid van onze leerlingen te vergroten organiseren we regelmatig oefeningen daarvoor. Woensdag 8 april was het dan ook weer zover: het oversteekproject voor de groepen 1 t/m 3 ging van start. Op de achterspeelplaats was een parcours uit gezet waarop de kinderen konden oefenen. Oversteken via zebrapaden, stoplichten maar ook oversteken vanachter een obstakel, in dit geval een container. Alles werd geoefend onder leiding van diverse hulpouders: waarvoor onze dank! Vrijdag ging het voor het echie. Er was een route uitgestippeld door de wijk waarin allerlei manieren van oversteken vóór kwamen. Op een kaart werd aangetekend of dat goed ging. Bij de laatste post kregen de kinderen een Seef- stempel. Seef is het symbool van het Brabants VerkeersveiligheidsLabel. Seef staat ook op het oversteekdiploma dat alle kinderen deze dag verdiend hebben. Het parcours werd op donderdag ook gebruikt voor de groepen 4, 5 en 6. Zij deden een fietsparcours. Allerlei opdrachten moesten worden gedaan, aangepast aan de groepen. Sommigen waren best pittig. Bijvoorbeeld: fiets met één hand aan het stuur, breng een tas met spullen van het huis van Joost naar het zwembad, neem iemand achterop en fiets naar de bibliotheek, enz. Verkeersborden werden geoefend, lampen gecontroleerd. Kortom: allerlei situaties dus die kinderen zelf kunnen tegenkomen. Ook hier weer een geslaagde dag! We danken alle hulpouders zonder wiens hulp we dit soort projecten niet kunnen uitvoeren!

5 Groep 5b Musica! De groepen 5 en 6 zijn dinsdag 14 april in De Leest geweest om de muziekvoorstelling Musica! te bekijken. Voorafgaand hebben de groepen in het Kunstencentrum korte workshops gevolgd. Tijdens de voorstelling hebben we gekeken en geluisterd naar philharmonie Zuid-Nederland. Fietsproject Donderdag 9 april hebben de kinderen uit de groepen 4 t/m 6 van onze school meegedaan aan het fietsproject. We hadden de perfecte dag uitgekozen, want het was prachtig weer! Alle kinderen deden op hun fiets mee en gingen in drie groepen aan de slag. Twee groepen op de fiets en één groep te voet als 'servicegroep'. We draaiden steeds door zodat iedereen overal aan de beurt kwam. Door de opdrachtenkaartjes en de hulp van een paar lieve ouders wist iedereen precies wat hij/zij moest doen en het ging ontzettend goed! Proficiat allemaal, jullie zijn geslaagd voor het fietsproject!

6 Onder uitstekende weersomstandigheden en met prima sfeer hebben de groepen 8 genoten van een geweldig schoolkamp. Alle kampbegeleiders hartstikke bedankt! Kamp Op maandag kwamen we aan op het Sparrenhof. Toen we aankwamen gingen we alles verkennen en de spullen uitpakken. 's Middags gingen we de bossen in want de leiders hadden een speurtocht met baby foto's van ons. Daarna hadden we een heerlijke bbq. 's Avonds hadden we eerst een spookverhaal midden in het bos, daarna werd het pas echt spannend (zonder dat we het wisten ) hadden we een hele spannende spooktocht. Daarna mochten we lekker ons bedje in en was de 1e dag alweer om. Dinsdag werden we wakker en hadden we een hele leuke OCHTENGYMNASTIEK... Daarna hadden we een heerlijk ontbijt. 's Middags gingen we gezellig met z'n alle zwemmen bij Stappegoor, toen we terug kwamen was er een snackbar genaamd: De Vette Hap gemaakt. Je kont er alles halen wat je maar wilde. 's Avonds hadden we de bonte avond met als winnaar... Rust en Stilte!! Daarna gingen we nog een leuke film kijken: De Hangover, toen de film was afgelopen gingen we naar bed en was de 2e dag alweer om. Woensdag werden we wakker en hadden we weer een heel leuke ochtendgymnastiek. Daarna lekker ontbijten. Toen we allemaal ons maagje weer vol hadden gegeten gingen we met z'n allen een leuke sport en spel ochtend doen. Het was heerlijk weer dus droog konden we de meesters en de juffen niet laten... 's middags hadden we een hele leuke modeshow waarbij je zelf de kleren mocht ontwerpen. 's avonds toen we de laatste nacht in gingen toen hadden we een super leuke disco, iedereen danste en zong mee. Daarna gingen we naar bed want iedereen was moe van een zeer geslaagd kamp! Donderdag ochtend begonnen we weer met een heerlijk ontbijt. Daarna hadden we CORVEE: JEEJ! Maar dat maakte ons niet meer zoveel uit want iedereen was het over eens dat dit gewoon een geweldig kamp was. Rond 11 uur gingen we weer naar huis. Kamp 2015 wat was je geweldig! Chiara Splinters en Loïs Spierings

7 Cultuureducatie is als een reis, een reis waarbij kinderen onderweg leren betekenis te geven aan de wereld waarin ze leven. Wij nemen u mee op de culturele reis ontdekkingsreis van dit jaar. In september startten we met een feestweek omdat onze school 40 jaar bestond. Deze week werd afgesloten met een actieve dansdag voor de groepen 5 tot en met 8 onder leiding van docenten van het Kunstencentrum. Later in het jaar werden de kleuters verrast met de theatervoorstelling Konijn gezocht bij ons op school. De groepen 3 en 4 bezochten een grappige dansvoorstelling van hare Koninklijke Hoogheid Prinses Palaver Poederneus. In de feestmaand december maakten de kinderen van groep 4 kennis met muzikanten en hun instrumenten. Het optreden was geheel in de sfeer van Sinterklaas en werd gebracht onder de naam: Het kleinste stukje speelgoed. Dit voorjaar genoten de middenbouw groepen van Musica, een concert met workshops in de Leest. Voor de kinderen was dit een geweldige mogelijkheid om kennis te maken met muziek uitgevoerd door een voltallig, live musicerend orkest. De bovenbouw nam deel aan het foto - en filmproject Onderweg. Daarbij werd niet alleen gekeken naar films maar gingen de kinderen ook zelf aan de slag met filmpjes maken. De kinderen leerden fotograferen en handig gebruik te maken van het computerprogramma movie maker. Ook de literatuur wordt niet vergeten. Op dit moment verdiepen de groepen 3 en 4 zich in de verhalen van Bart Moeyaert. De verhalen gaan over plekken waar je als kind je eigen wereld mag scheppen: hutten en kuilen, onder tafels of in bomen. De allerkleinsten gaan binnenkort kennis maken met poëzie met behulp van de Poëziemasjien. Een apparaat vol gedichten, geluiden en muziek. Dat

8 wordt genieten. Enkele groepen doken in het verleden. Zo werd er een kasteel bezocht in Dussen, het museum de Groene Poort in Boxtel en Het oude Raadhuis hier dicht bij huis in Waalwijk. En ook dit jaar stonden enkele groepen te trappelen om er op uit te kunnen. Voorzien van rugzak en onder begeleiding van een gids bezochten ze het nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Tijdens de excursies Zandspoor en Takkenhoedjes was er weer van alles te ontdekken. Juffrouw Lous De Cito-Eindtoets is met ingang van dit jaar verplaatst naar eind april. Afgelopen week was het zover. Zo te zien levert het bij de leerlingen uit onze groepen 8 weinig stress op.

9 Deze jongens uit groep 8 pakten de eerste prijs tijdens het Cruijff Court Toernooi! Nog een paar jaar en dan zien we hen vast terug in de Champions League. Geweldig gedaan! 1. Koningsontbijt In de kleutergroepen

10 2. Voor de kleutergroepen 3. sport en spel op de schoolpleinen.

11 In en bij het RKC-stadion Sport en spel voor de groepen 3 t/m 8

12 Kinderen die vallen onder het passend onderwijs op een basisschool of het speciaal basisonderwijs hebben nu de mogelijkheid om deel te nemen aan de sportkennismakingsdagen van hockeyclub Waalwijk. Hockey+ biedt voor hen veel voordelen: Extra individuele aandacht voor ieder kind Er wordt uitgegaan van normale regels, technieken en tactieken die gelden in het reguliere hockey, maar de regels kunnen worden aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de kinderen. Veel structuur en duidelijke regels voor tijdens en na training en wedstrijd. Er wordt rekening gehouden met minder snelle informatieverwerking. Nieuwe vaardigheden worden in kleine stapjes aangeleerd. Plezier en veiligheid staan altijd voorop! Je kan nu inschrijven via Persbericht april 2015 Workshop De Nieuwe Vincent in de Bibliotheek Midden-Brabant TILBURG - De Bibliotheek Midden-Brabant, Vincents Tekenlokaal en Kunstpodium T gaan in de bibliotheken van Berkel-Enschot tot Waalwijk op zoek naar creatief talent. Jongeren van 9 tot en met 14 jaar krijgen schilderles in de bibliotheekvestigingen. Zijn ze tevreden over hun werk? Dan kunnen ze dit inzenden voor De Nieuwe Vincent. Zo dingen ze mee naar een plek in de serie masterclasses voor Brabants teken- en schildertalent. Beeldend kunstenaar en docent Janita Vroomen verzorgt de workshops. Uitgangspunt voor de workshops zijn citaten van Vincent van Gogh en een mooi lesboekje. De workshop begint met een uitleg over kunstenaars. Wat is het om kunstenaar te zijn, wanneer ben je dat en hoe was dat voor Van Gogh? In Brabant zijn verschillende plekken belangrijk geweest voor Van Gogh. Ook daarover wordt iets verteld. Na twee kleinere tekenopdrachten wordt met verf een meesterproef gemaakt, een werk waarin de deelnemers laten zien wat ze geleerd hebben. Het eindresultaat is steeds een

13 verrassend werk met Vincent van Gogh als inspiratie. De workshop in de Bibliotheek Waalwijk vindt plaats op zaterdag 30 mei van tot uur. Naast deze workshop vinden ook workshops plaats in de bibliotheken van Berkel-Enschot, Goirle, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Tilburg Centrum, Tilburg Heyhoef, Tilburg Wagnerplein en Udenhout. Let op, die in Hilvarenbeek is al vol! Meer informatie is te vinden op de websites en Aanmelden kan door een mail te sturen naar De Nieuwe Vincent is een gezamenlijk initiatief van Vincents Tekenlokaal en Kunstpodium T en in 2013 van start gegaan. De basis van het initiatief ligt in de verbinding tussen het Leerling/Meester project van Kunstpodium T en de plek waar de jonge Vincent van Gogh zijn eerste tekenles kreeg: Vincents Tekenlokaal. De Kunstclub van Kunstencentrum Waalwijk BSO maar dan anders Bent u op zoek naar een fijne en vertrouwde plek voor uw kind na school? Waar uw kind zichzelf kan zijn, zich cultureel kan ontwikkelen en verantwoord wordt opgevangen? Dan bent u bij de Kunstclub van het Kunstencentrum op het juiste adres. Bij de Kunstclub krijgen kinderen het hele schooljaar les in alle kunstdisciplines, zoals tekenen, keramiek, fotografie, theater, dans en muziek. Het aanbod wisselt per periode. Uniek aan de Kunstclub is dat de kinderen per taxibusje vanaf school naar het Kunstencentrum gaan, maar u kunt uw kind ook zelf naar het Kunstencentrum brengen. Alles is mogelijk in overleg. Hoe ziet zo n middag er dan ongeveer uit voor uw kind. De docenten ontvangen de kinderen met een kopje thee of fris en een koekje. Daarna gaan ze aan de slag. Elke middag staan er twee disciplines op het programma (bv tekenen en muziek of dans en keramiek) en er is een korte pauze tussen de lessen door. Om uur kunnen de kinderen door de ouders weer bij het Kunstencentrum opgehaald worden. Aan het einde van het schooljaar wordt er een theatervoorstelling gemaakt door alle kinderen voor ouders, familie en vriendjes en vriendinnetjes. Het decor is door de kinderen zelf bedacht en gemaakt en ook spelen zij zelf de voorstelling. Het is een prachtige afsluiting voor iedereen. De middagen zijn een feestje, maar wel leerzaam, volop expressie en begeleid door onze professionele kunstdocenten. Kinderen uit groep 3, 4 en 5 zijn op maandag- en donderdagmiddag van harte welkom. U kunt uw kind het gehele jaar aanmelden en er is plaats voor ongeveer 40 kinderen. Op onze website staat een leuk filmpje en is meer informatie te vinden over deze naschoolse opvang, maar dan anders : Tot ziens in Kunstencentrum Waalwijk!

14 ENTHOUSIASTE VRIJWILLIG(ST)ERS GEZOCHT die hun (opvoedings)ervaring willen inzetten voor jonge gezinnen Bent u geïnteresseerd in het werken met jonge kinderen in gezinnen? Bent u 1 à 2 uur per week beschikbaar? ContourdeTwern zoekt enthousiaste vrijwillig(st)ers om een gezin met jonge kinderen te ondersteunen en/of ouderbijeenkomsten te organiseren en uit te voeren. Wij vragen van de vrijwillig(st)ers ervaring met opvoeden, affiniteit met jonge kinderen en ongeveer 1 à 2 uur per week beschikbaarheid. Wij bieden: gratis training; professionele begeleiding en intervisie; informatieve themabijeenkomsten; contact met andere vrijwilligers. Interesse? U kunt zich aanmelden bij ContourdeTwern in Waalwijk via telefoon of stuur een mail aan: infobalade@contourdetwern.nl Jonger Oranje, De droom van iedere voetballer! Maak jouw voetbaldroom waar tijdens de Jonger Oranje Talentendag Dinsdag 5 mei a.s., in de meivakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van PSV tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio De Kempen. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van VV Bladella in Bladel. Lekker voetballen, voetbaltalent ontwikkelen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van PSV beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes geboren tussen 2003 en 2009 van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij VV Bladella. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij PSV en/of een plek in het Jonger Oranje team.

15 De scouts van PSV selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie teams van regio De Kempen in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje het talententeam dat een aantal wedstrijden speelt tegen profclubs. Dé kans om gescout te worden! De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 50 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom. Informatie en inschrijven via Iedereen een heel fijne meivakantie!

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 NIEUWSBRIEF 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 In dit nummer: Carnaval 1 Tevredenheidsonderzoek Ouderpanel 3 AC 4 Jong Oranje 5 2 Carnaval op de Beiaard! Op donderdagavond 12 februari gaan we met z

Nadere informatie

Weekmail januari 2015

Weekmail januari 2015 Leren zorgen voor jezelf en de ander Weekmail 18 23 januari 2015 De tevredenheidspeilingen De Driehoek heeft de uitslagen van de tevredenheidspeilingen binnen gekregen. Tot onze blijdschap kunnen we zeggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 De kunstwerken van de onderbouw #geenkunstaan Een korte nieuwsbrief deze week. We hebben een gezellig Sinterklaasfeest gevierd vandaag op school. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Gymmen? Gymkleding + handdoek mee! Elke maandag en vrijdag hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 gymles van meester Reinier in de grote gymzaal Basilicumweg. Het

Nadere informatie

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug!

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug! Voor de kalender: 1 april 2015 2 april STUDIEDAG: alle kinderen zijn vrij! 3 t/m 6 april Paasweekend; Goede Vrijdag en 2 e Paasdag vrij! 8 april 8 april Spullenmarkt ; beide locaties: 10.30-13.00 uur Klus-,en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool.

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Nieuwsbrief 1 17 februari 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief U komt toch ook stemmen! Nieuwe touchscreens Adviesgesprekken groep 8 De Kracht van 8 Samen goed voor

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN WEEKBULLETIN 16 Jaargang 36 23-12-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Ma. 16 december t/m vrij. 6 januari: Ma. 09 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas DE BASISKRANT 26 september 2014 Jaargang 16 Nummer 3 Agenda. 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00 14.00 uur! 10 oktober Basiskrant nummer 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 29 januari 2015 Nummer 6 Inhoud: - Gelukkig Nieuwjaar - Welkom - Informatieavonden - Basisschooladvies en toelating VO - Schoolreizen - Toetsmaanden - Afsluiting thema Pesten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Bas is geboren! In de afgelopen weken hebben we wisselende

Nadere informatie

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8 WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze week is de week tegen het pesten. In een eerdere brief heb ik al verteld dat de Kanjeraanpak tegen het pesten echt

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015 Pasen Dit jaar houden wij op donderdag 2 april om 8:00 uur een traditioneel paasontbijt. Wij verzoeken u om uw kind een eigen bord, bestek en beker mee te geven. Graag in plastic tas voorzien van naam.

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 18 april 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 22 mei 2018. Wilt

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld. BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2013 2014, nr. 13 - oktober 2014 Beste ouders /verzorgers/

Nadere informatie

Volgende week starten we met de week van de lentekriebels. In deze week zullen de onderwerpen relaties en seksualiteit in de klassen centraal staan.

Volgende week starten we met de week van de lentekriebels. In deze week zullen de onderwerpen relaties en seksualiteit in de klassen centraal staan. Paulus-Weekbrief 24 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 12 Weekbrief 17-03-2017

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 Noteert u deze

Nadere informatie

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, februari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Carnaval

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2016 2017, nr. 23 - februari 2017 Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06 03 oktober 2016 2016-2017 nr. 06 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Beeldcoach opleiding Juf Linda (MIB) doet de opleiding tot beeldcoach. Hiermee kan ze de leerkrachten coachen en begeleiden d.m.v. filmopnames

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 26 - oktober 2017 Beste leerlingen - ouders

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS BIJLAGE. Ingezonden mededelingen 18 april Volley 2B Volleybal clinic op het Baken bij Koningsdag

NIEUWSFLITS BIJLAGE. Ingezonden mededelingen 18 april Volley 2B Volleybal clinic op het Baken bij Koningsdag NIEUWSFLITS BIJLAGE Ingezonden mededelingen 18 april 2019 De mededelingen in deze bijlage zijn niet per definitie een aanbeveling van school, maar ons doel is om u hiermee in elk geval veelzijdige kind-gerelateerde

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

En weer ging er een schooljaar voorbij

En weer ging er een schooljaar voorbij Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 26 Nummer 9 12-07-2019 Redactie: Kees Hagenaars En weer ging er een schooljaar voorbij

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

1 von 5 19.09.2015 19:12

1 von 5 19.09.2015 19:12 1 von 5 19.09.2015 19:12 Von: ha.gillessen An: niersiajugend Betreff: W.: Nieuwsbrief PartnerClubs: September 2015 Datum: Do, 17 Sept 2015 5:58

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 27 - december 2017 Beste leerlingen - ouders

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief Brede school Het DOK DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief In Volle Vaart Op dit moment zijn alle kinderen van Het DOK druk bezig met het ontwerpen en timmeren van zeepkisten om komende dinsdag 11 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Terwijl de kinderen genieten van de nieuwe speelruimte rondom de school, bereiden wij ons voor op de eindfase van de renovatie. In deze nieuwsbrief wordt u uitgebreid geïnformeerd. Continurooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

DapperKlapper 11, 15 april 2016

DapperKlapper 11, 15 april 2016 Belangrijke data : DapperKlapper 11, 15 april 2016 donderdag 21 april vrijdag 22 april zaterdag 23/4 tot en met zondag 8 mei maandag 16 mei woensdag 15 juni tot en met vrijdag 17 juni mindfullnessouderbijeenkomst,

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 25 september 2015 / NUMMER 519 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Aaronn Elbaz uit groep 3 op 28-09 meester Wim uit groep 8 op 29-09 Berend Koopmans uit groep 8 op 30-09 Sophie Does uit

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25-09-2015

Nieuwsbrief 1 25-09-2015 Schoolgids De Wissel De schoolgids kunt u vinden op de website van de school: www.sbo-dewissel.nl Sponsorloop Komende vrijdag is het zover!! Onze sponsorloop voor het nieuwe schoolplein! Na een gezamenlijke

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie