BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld."

Transcriptie

1 BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) schooljaar , nr oktober 2014 Beste ouders /verzorgers/ kinderen, Een nieuwe Bijp ater met daarin impressies van veel activiteiten en zaken die op school spelen. Wij delen het graag met u als ouders en verzorgers. Wij hebben er inmiddels acht schoolweken opzitten, de kinderen zijn gewend aan de nieuwe leerkracht en allen proberen er een goed jaar van te maken. Op dinsdag en na de herfstvakantie ook op maandag worden de lesgevende taken van juffrouw Trudy in groep 1/2b door juffrouw Dorien vervangen. In de zomervakantie heeft juffrouw Marie-Jose een longontsteking en een legionella besmetting opgelopen. Zij heeft hiervoor een lange herstelperiode nodig. Dit valt niet mee voor haar, want ze wil dolgraag aan de slag, maar heeft de energie er nog niet voor. Gelukkig kan juffrouw Joyce haar vervangen. Juffrouw Mascha van groep 4a is bevallen van een gezonde zoon. Robin en Mascha noemen hem Timme. Wij wensen Timme, zijn zussen en zijn ouders veel geluk! De planning is dat juffrouw Mascha na de kerstvakantie weer van de partij is. Van 29 september t/m 3 oktober hebben we het 40-jarig jubileum van onze school gevierd.

2 Tijdens deze feestweek was er ook aandacht voor de Kinderboekenweek en de nieuwe speelplaats. Speelplaatsarchitect Jeroen Klerks werd in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet en werkzaamheden. Ook de kleine groep enthousiaste ouders en teamleden die heel veel werk hebben verzet werden bedankt. Door deze inzet was er uiteindelijk veel mogelijk. Sponsoren Speelplaats: Stichting Ouderraad Pater van der Geld Sponsor van de natuurmuren

3 Op maandag kwam de burgemeester naar school om de Kinderboekenweek, de speelplaats en de feestweek te openen. Dit deed hij met Bram (Leesfanaat), Faya (op de step) en Luca (Pater) door samen over de boomstammen te lopen op de bovenbouwspeelplaats. Tijdens de feestweek hebben alle kinderen prachtige dingen geknutseld. Er zijn o.a. schoenen gepimpt, paters gekleid en feestvarkens gemaakt. De onderbouw ging naar het schoenenmuseum en de bovenbouw heeft dansworkshops gedaan.

4 K I N D E R B O E K E N W E E K Groepen 5 t/m 8 presenteerden de ingestudeerde dansen aan elkaar.

5 Op dinsdag hebben we een vossenjacht gehouden in de wijk, waarbij kinderen een puzzel of een zin moesten maken. Er werd fanatiek gezocht naar de vossen. VOSSENJACHT

6 Voor de hele school was er op donderdag de schoolreis. naar Hullie

7 en naar de Efteling. Daar hebben alle kinderen het goed naar hun zin gehad. Edukans Maar we hebben ook stilgestaan bij kinderen die het niet zo goed hebben. Voor kinderen in een derde wereldland hebben we met elkaar schoenendozen gevuld voor het project Schoenmaatjes. Na de vakantie worden de dozen weggebracht naar Gorinchem en vandaaruit gaan ze naar kinderen die vast heel blij zullen zijn met de goedgevulde dozen! Schoenmaatjes

8 Op donderdag 16 oktober was er een gezellige inloop, waar alle ouders konden zien hoe de school versierd was en wat de kinderen gemaakt hadden. Tijdens de inloop was er ook een speurtocht die te maken had met de Kinderboekenweek. Inloop Donderdag 16 oktober De kinderen hebben allemaal nog een lekker ijsje gekregen. We hebben het ook super getroffen met het weer. Alle festiviteiten werden vergezeld van een lekker zonnetje! We kunnen met elkaar terugkijken op een zeer geslaagde jubileumweek. Jubileumcommissie hartelijk dank voor de organisatie! Kubra en Elaine van Contour De Twern en de Talenten van de buurt HARTELIJK DANK! Talenten van de Buurt Samen met Contour de Twern is er op school een project gerealiseerd waarbij talenten uit de buurt hun talent konden delen met de kinderen van onze school. Er was voor elke klas een activiteit. Bij de kleutergroepen is er een opa geweest die gezellig muziek heeft gemaakt met de kinderen. Daarbij veranderde Roodkapje in de Boze Wolf.

9 De groepen 3 en 4 zijn naar de kinderboerderij geweest waar een boer was met zijn tractor en waar een vetbol gemaakt is voor de vogels. Ook de boswachter was daar aanwezig. De groepen 5 hebben een lied en een dans geleerd vanuit het gebied bij de Stille Zuidzee. De groepen 6 hebben zich in het zweet gewerkt in de sportschool. De groepen 7 gingen een ochtend meehelpen bij de PLUS en hebben zo geleerd hoe een broodje pindakaas op hun bord komt. De groepen 8 tenslotte hebben sieraden gemaakt en gewerkt met spraypaint + graffiti. Van alle activiteiten zijn er ook foto s gemaakt. De talenten van de buurt hebben uit handen van de burgemeester een oorkonde gekregen voor hun inzet tijdens de workshops. Contour de Twern trakteerde de hele school bij de opening van de feestweek op cupcakejes. Wij willen alle talenten hartelijk bedanken. Van Contour De Twern hebben we een adressenflapper ontvangen van alle talenten van de buurt. Bij een volgende activiteit kunnen we de flapper gebruiken om bijpassende talenten te zoeken. De Schoolbieb. We zijn weer begonnen met de schoolbieb en hopen dat er ook dit jaar door de kinderen weer veel gebruik van wordt gemaakt. Dat vinden wij biebmoeders erg fijn. Graag willen we de ouders/verzorgers van de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hier wat meer over vertellen. De schoolbieb is open op maandagmiddag; onder schooltijd komt groep voor groep boeken lenen bij de bieb. Als boeken te laat worden ingeleverd, is hiervoor een kleine boete verschuldigd. Dit is voor: groep groep 6-7 0,15 per week te laat groep 8 0,20 Soms komt het weleens voor dat iemand een boek kwijt is of erg beschadigd terugbrengt. Dan zijn de vergoedingskosten daarvoor 2 euro. Voor populaire boeken zoals bijvoorbeeld Anubis, Zoop en Hoe overleef ik wordt een hogere vergoeding gevraagd. Van het boetegeld worden regelmatig nieuwe boeken gekocht. We zien de kinderen graag terug op maandagmiddag bij de schoolbieb. Groetjes van de biebmoeders.

10 Buurtsportcoach Pater van der Geld Niki van Weert Aanwezig op school voor TSO(Tussen Schoolse Opvang): Iedere week op maandag en donderdag tussen en is juffrouw Niki aanwezig tijdens de TSO in de gymzaal. Aanwezig voor sport na school Blok 1 Sport na School zit er inmiddels weer op en is succesvol verlopen! Vooral de kinderen uit groep 5 en 6 behoren tot de harde kern. De 1 e 4 weken hebben er per week ongeveer 30 kinderen meegedaan! Binnenkort gaat blok 2 weer van start. Blok 2: Woensdag 19 november Woensdag 26 november Woensdag 3 december Woensdag 10 december * De dansclinic voor groep 7 & 8 start na de vakantie, de buurtsportcoach is tijdens deze clinics ook in de les aanwezig. Aanwezig tijdens lessen in overleg met school Extra computers: Via Peter van Kessel, de man van juffrouw Mary, hebben we extra computers ontvangen. Op de school waar hij werkt werden nieuwe computers aangeschaft. We kunnen nu voor elke groep een extra computer aansluiten. De komende periode kan meneer Bart hiermee aan de slag. Er werd van school maar een kleine vergoeding gevraagd. Peter hartelijk dank hiervoor.

11 Groene voeten We hebben een jubileumweek vol activiteiten met schoenen achter de rug. Tijdens de inloop op donderdag 16 oktober heeft iedereen bovendien allerlei prachtig versierde schoenen kunnen bewonderen. Nu wordt het tijd om onze eigen schoenen (mét voeten erin!) extra in te gaan zetten. Na de herfstvakantie zullen wij op school een week lang elke ochtend gaan turven hoeveel leerlingen daadwerkelijk te voet of op de fiets naar school komen. Als verkeerswerkgroep willen we graag stimuleren dat ouders zoveel mogelijk de auto laten staan om hun kinderen naar school te brengen. Voorheen deden we dit in de vorm van stickerboekjes. Vanaf dit jaar kunnen de groepen een heuse "groene voetentrofee verdienen. De klas met de meeste aantallen voetgangers en fietsers, wint de wisseltrofee. Volgend schooljaar kunnen zij hun titel proberen te verdedigen. Wij zijn erg benieuwd! Eind september zijn alle BVL-scholen (Brabants Verkeersveiligheid Label) uit de omgeving bij ons op bezoek geweest voor de eerste bijeenkomst van dit schooljaar. Tijdens zo'n bijeenkomst worden er wetenswaardigheden uitgewisseld over o.a. verkeersprojecten, acties van Gemeente, VVN en de fietsersbond. Het is traditie dat de bezoekers een presentatie van de betreffende school krijgen over hun verkeersprojecten. In dit geval hebben we stukjes van ons oversteekproject gefilmd en onze stagiaire Naomi heeft dit samen met het verkeerslied van onze school tot een flitsend geheel gemaakt. U kunt het filmpje bekijken via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=nj9gijaeuho Veel plezier met kijken en vergeet de "groene voeten" niet!

12 Jonger Oranje, De droom van iedere voetballer! PSV zoekt voetbaltalent in Eindhoven bij v.v. Acht Vrijdag 24 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van PSV tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Brabant. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van voetbalvereniging Acht in Eindhoven. Lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes geboren tussen 2003 en 2009 van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij voetbalvereniging Acht. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij PSV en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team. De scouts van PSV selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie regioteams van Brabant in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje finale aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 50 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom. Dit seizoen ( ) zijn er in totaal 16 Jonger Oranje Talentendagen door heel Nederland m.m.v. 10 profclubs: PSV, AZ, FC Utrecht, NEC/FC Oss, Sparta Rotterdam, De Graafschap, Vitesse, sc Heerenveen, VVV- Venlo en FC Volendam. Informatie en inschrijven via Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De ultieme kans om gescout te worden!

13 Wilt u meer foto s zien van de feestweek en de activiteiten met de talenten van de buurt, gebruik dan de links die meneer Bart alle ouders/verzorgers heeft toegestuurd. Kijkt u ook op https://nl-nl.facebook.com/patervandergeld

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september.

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 16 juli t/m.. september, nr.19 Het volgende

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

Saskia van Berkel, locatieleider Praktijkonderwijs Accent Amersfoort. Jaargang 8, nummer 4, 19 december 2014

Saskia van Berkel, locatieleider Praktijkonderwijs Accent Amersfoort. Jaargang 8, nummer 4, 19 december 2014 Jaargang 8, nummer 4, 19 december 2014 Afgelopen maandag hebben de leerlingen een lichtje gekregen. In de weekopening hebben we het gehad over wat licht brengen kan opleveren. Hoe je aan iemand kunt denken,

Nadere informatie

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2 KAMPIOEN VAN NEDERLAND Het is wellicht voor veel lezers al bekend, maar we willen het feit hier toch vermelden. Ons schoolvolleybalteam uit groep 6 is onlangs schoolkampioen van Nederland geworden. Dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Jan van Arkelstraat 37-39 5254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: obs@verschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Agenda 06/10: Dag van de leraar 07/10: Peuter Kijk Ochtend

Nadere informatie

Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er weer veel gedaan.

Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er weer veel gedaan. Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl Weekkrant 07-11-2014 Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015 Agenda 16 april 20 april Dinsdag 21 april 22 april 23 april Vrijdag 24 april 11 mei 13 mei 14 mei Vrijdag 15 mei 18 mei Dinsdag 19 mei 20 mei 20 mei 21 mei 25 mei Portfolio mee naar huis Alle groepen 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 6

N i e u w s b r i e f 1 6 N i e u w s b r i e f 1 6 Deltaweg 109, 2134XS Hoofddorp Tel: 023 561 91 87 e-mail: directie@obsoptimist.nl website: www.obsoptimist.nl Nieuw op school Kyan Abdelaziz is gestart in groep 12a en Mitch de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 09 06-01-2015 Het nieuwe jaar.. In dit nummer: Het nieuwe jaar Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Workshops 3 juni

Nieuwsbrief. Workshops 3 juni Nieuwsbrief Workshops 3 juni Maart 2015 IN DIT NUMMER: Workshops 3 juni 1 Paasontbijt 1 Kies ( kinderen in echtscheiding situatie) 70 jaar bevrijding 2 Landelijke opschoon dag 27 maart Tennis talenten

Nadere informatie

Nieuwskrant Jaargang: 12 / 13 nummer 4 woensdag 12 december 2012

Nieuwskrant Jaargang: 12 / 13 nummer 4 woensdag 12 december 2012 Nieuwskrant Jaargang: 12 / 13 nummer 4 woensdag 12 december 2012 Agenda 13-12 Inloop groep 1 t/m 8 vanaf 8.15-8.30 uur 19-12 Kerstviering locatie Transvaal 20-12 Kerstviering locatie Fontein 24-12 t/m

Nadere informatie

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND Tiende jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2014-2015. Nummer: 02 Datum: 5-9-2014 Allereerst dank voor jullie aanwezigheid afgelopen dinsdag avond tijdens de algemene informatieavond

Nadere informatie

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers,

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers, Info oktober 2013 Beste ouders/ verzorgers, Deze week zijn de noodlokalen geplaatst. Deze worden voor dit schooljaar geplaatst. Komende week zullen wij ze in gebruik nemen. Komende week zullen we ook bekijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Schooljaar 2014-2015 Nummer 1 Dinsdag 9 september 2014

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Schooljaar 2014-2015 Nummer 1 Dinsdag 9 september 2014 Activiteitenkalender Activiteitenkalender Do. 16-09: Groepsinformatie avond 17.30-18.30 Di. 23-09: Algemene ledenvergadering Ouderraad 19.30-22.00 Woe. 1-10: Start Kinderboekenweek 2014 Ma. 6-10: studiedag,

Nadere informatie

DOLFIJN NIEUWS A G E N D A. Nieuwsbrief nr. 1 12 september 2013. Locatie Noord: Weidestraat 1 3971 CH Driebergen T 0343-513216 F 0343-521249

DOLFIJN NIEUWS A G E N D A. Nieuwsbrief nr. 1 12 september 2013. Locatie Noord: Weidestraat 1 3971 CH Driebergen T 0343-513216 F 0343-521249 Nieuwsbrief nr. 1 12 september 2013 DOLFIJN NIEUWS Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen de school. -.-.- Stamgroepavond Op maandag 16 september vindt er

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Kalender:

Nadere informatie

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12

M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 M ei 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 12 Vrijdag 26 juni 2015 is het EINDfeest. Komt u ons weer helpen? Inhoud van deze Nieuwsbrief: I nleiding Uit de groepen 1 2 Van de ouderraad Tot slot Geachte ouders,

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes De boeiende beroepenzomer De zomervakantie van 2013 stond in het teken van beroepen. Iedere week werd een ander beroep uitgelicht. De eerste week begonnen we met het thema politie. Een echte agent heeft

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. 28 november 2014. Jaargang 2, nr. 3. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. 28 november 2014. Jaargang 2, nr. 3. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 2, nr. 3 Beste ouder(s) en verzorger(s), 28 november 2014 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie OR voorzitter Oproep directie Nieuws van LOS Daltonnieuws

Nadere informatie