BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld."

Transcriptie

1 BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) schooljaar , nr oktober 2014 Beste ouders /verzorgers/ kinderen, Een nieuwe Bijp ater met daarin impressies van veel activiteiten en zaken die op school spelen. Wij delen het graag met u als ouders en verzorgers. Wij hebben er inmiddels acht schoolweken opzitten, de kinderen zijn gewend aan de nieuwe leerkracht en allen proberen er een goed jaar van te maken. Op dinsdag en na de herfstvakantie ook op maandag worden de lesgevende taken van juffrouw Trudy in groep 1/2b door juffrouw Dorien vervangen. In de zomervakantie heeft juffrouw Marie-Jose een longontsteking en een legionella besmetting opgelopen. Zij heeft hiervoor een lange herstelperiode nodig. Dit valt niet mee voor haar, want ze wil dolgraag aan de slag, maar heeft de energie er nog niet voor. Gelukkig kan juffrouw Joyce haar vervangen. Juffrouw Mascha van groep 4a is bevallen van een gezonde zoon. Robin en Mascha noemen hem Timme. Wij wensen Timme, zijn zussen en zijn ouders veel geluk! De planning is dat juffrouw Mascha na de kerstvakantie weer van de partij is. Van 29 september t/m 3 oktober hebben we het 40-jarig jubileum van onze school gevierd.

2 Tijdens deze feestweek was er ook aandacht voor de Kinderboekenweek en de nieuwe speelplaats. Speelplaatsarchitect Jeroen Klerks werd in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet en werkzaamheden. Ook de kleine groep enthousiaste ouders en teamleden die heel veel werk hebben verzet werden bedankt. Door deze inzet was er uiteindelijk veel mogelijk. Sponsoren Speelplaats: Stichting Ouderraad Pater van der Geld Sponsor van de natuurmuren

3 Op maandag kwam de burgemeester naar school om de Kinderboekenweek, de speelplaats en de feestweek te openen. Dit deed hij met Bram (Leesfanaat), Faya (op de step) en Luca (Pater) door samen over de boomstammen te lopen op de bovenbouwspeelplaats. Tijdens de feestweek hebben alle kinderen prachtige dingen geknutseld. Er zijn o.a. schoenen gepimpt, paters gekleid en feestvarkens gemaakt. De onderbouw ging naar het schoenenmuseum en de bovenbouw heeft dansworkshops gedaan.

4 K I N D E R B O E K E N W E E K Groepen 5 t/m 8 presenteerden de ingestudeerde dansen aan elkaar.

5 Op dinsdag hebben we een vossenjacht gehouden in de wijk, waarbij kinderen een puzzel of een zin moesten maken. Er werd fanatiek gezocht naar de vossen. VOSSENJACHT

6 Voor de hele school was er op donderdag de schoolreis. naar Hullie

7 en naar de Efteling. Daar hebben alle kinderen het goed naar hun zin gehad. Edukans Maar we hebben ook stilgestaan bij kinderen die het niet zo goed hebben. Voor kinderen in een derde wereldland hebben we met elkaar schoenendozen gevuld voor het project Schoenmaatjes. Na de vakantie worden de dozen weggebracht naar Gorinchem en vandaaruit gaan ze naar kinderen die vast heel blij zullen zijn met de goedgevulde dozen! Schoenmaatjes

8 Op donderdag 16 oktober was er een gezellige inloop, waar alle ouders konden zien hoe de school versierd was en wat de kinderen gemaakt hadden. Tijdens de inloop was er ook een speurtocht die te maken had met de Kinderboekenweek. Inloop Donderdag 16 oktober De kinderen hebben allemaal nog een lekker ijsje gekregen. We hebben het ook super getroffen met het weer. Alle festiviteiten werden vergezeld van een lekker zonnetje! We kunnen met elkaar terugkijken op een zeer geslaagde jubileumweek. Jubileumcommissie hartelijk dank voor de organisatie! Kubra en Elaine van Contour De Twern en de Talenten van de buurt HARTELIJK DANK! Talenten van de Buurt Samen met Contour de Twern is er op school een project gerealiseerd waarbij talenten uit de buurt hun talent konden delen met de kinderen van onze school. Er was voor elke klas een activiteit. Bij de kleutergroepen is er een opa geweest die gezellig muziek heeft gemaakt met de kinderen. Daarbij veranderde Roodkapje in de Boze Wolf.

9 De groepen 3 en 4 zijn naar de kinderboerderij geweest waar een boer was met zijn tractor en waar een vetbol gemaakt is voor de vogels. Ook de boswachter was daar aanwezig. De groepen 5 hebben een lied en een dans geleerd vanuit het gebied bij de Stille Zuidzee. De groepen 6 hebben zich in het zweet gewerkt in de sportschool. De groepen 7 gingen een ochtend meehelpen bij de PLUS en hebben zo geleerd hoe een broodje pindakaas op hun bord komt. De groepen 8 tenslotte hebben sieraden gemaakt en gewerkt met spraypaint + graffiti. Van alle activiteiten zijn er ook foto s gemaakt. De talenten van de buurt hebben uit handen van de burgemeester een oorkonde gekregen voor hun inzet tijdens de workshops. Contour de Twern trakteerde de hele school bij de opening van de feestweek op cupcakejes. Wij willen alle talenten hartelijk bedanken. Van Contour De Twern hebben we een adressenflapper ontvangen van alle talenten van de buurt. Bij een volgende activiteit kunnen we de flapper gebruiken om bijpassende talenten te zoeken. De Schoolbieb. We zijn weer begonnen met de schoolbieb en hopen dat er ook dit jaar door de kinderen weer veel gebruik van wordt gemaakt. Dat vinden wij biebmoeders erg fijn. Graag willen we de ouders/verzorgers van de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hier wat meer over vertellen. De schoolbieb is open op maandagmiddag; onder schooltijd komt groep voor groep boeken lenen bij de bieb. Als boeken te laat worden ingeleverd, is hiervoor een kleine boete verschuldigd. Dit is voor: groep groep 6-7 0,15 per week te laat groep 8 0,20 Soms komt het weleens voor dat iemand een boek kwijt is of erg beschadigd terugbrengt. Dan zijn de vergoedingskosten daarvoor 2 euro. Voor populaire boeken zoals bijvoorbeeld Anubis, Zoop en Hoe overleef ik wordt een hogere vergoeding gevraagd. Van het boetegeld worden regelmatig nieuwe boeken gekocht. We zien de kinderen graag terug op maandagmiddag bij de schoolbieb. Groetjes van de biebmoeders.

10 Buurtsportcoach Pater van der Geld Niki van Weert Aanwezig op school voor TSO(Tussen Schoolse Opvang): Iedere week op maandag en donderdag tussen en is juffrouw Niki aanwezig tijdens de TSO in de gymzaal. Aanwezig voor sport na school Blok 1 Sport na School zit er inmiddels weer op en is succesvol verlopen! Vooral de kinderen uit groep 5 en 6 behoren tot de harde kern. De 1 e 4 weken hebben er per week ongeveer 30 kinderen meegedaan! Binnenkort gaat blok 2 weer van start. Blok 2: Woensdag 19 november Woensdag 26 november Woensdag 3 december Woensdag 10 december * De dansclinic voor groep 7 & 8 start na de vakantie, de buurtsportcoach is tijdens deze clinics ook in de les aanwezig. Aanwezig tijdens lessen in overleg met school Extra computers: Via Peter van Kessel, de man van juffrouw Mary, hebben we extra computers ontvangen. Op de school waar hij werkt werden nieuwe computers aangeschaft. We kunnen nu voor elke groep een extra computer aansluiten. De komende periode kan meneer Bart hiermee aan de slag. Er werd van school maar een kleine vergoeding gevraagd. Peter hartelijk dank hiervoor.

11 Groene voeten We hebben een jubileumweek vol activiteiten met schoenen achter de rug. Tijdens de inloop op donderdag 16 oktober heeft iedereen bovendien allerlei prachtig versierde schoenen kunnen bewonderen. Nu wordt het tijd om onze eigen schoenen (mét voeten erin!) extra in te gaan zetten. Na de herfstvakantie zullen wij op school een week lang elke ochtend gaan turven hoeveel leerlingen daadwerkelijk te voet of op de fiets naar school komen. Als verkeerswerkgroep willen we graag stimuleren dat ouders zoveel mogelijk de auto laten staan om hun kinderen naar school te brengen. Voorheen deden we dit in de vorm van stickerboekjes. Vanaf dit jaar kunnen de groepen een heuse "groene voetentrofee verdienen. De klas met de meeste aantallen voetgangers en fietsers, wint de wisseltrofee. Volgend schooljaar kunnen zij hun titel proberen te verdedigen. Wij zijn erg benieuwd! Eind september zijn alle BVL-scholen (Brabants Verkeersveiligheid Label) uit de omgeving bij ons op bezoek geweest voor de eerste bijeenkomst van dit schooljaar. Tijdens zo'n bijeenkomst worden er wetenswaardigheden uitgewisseld over o.a. verkeersprojecten, acties van Gemeente, VVN en de fietsersbond. Het is traditie dat de bezoekers een presentatie van de betreffende school krijgen over hun verkeersprojecten. In dit geval hebben we stukjes van ons oversteekproject gefilmd en onze stagiaire Naomi heeft dit samen met het verkeerslied van onze school tot een flitsend geheel gemaakt. U kunt het filmpje bekijken via de volgende link: Veel plezier met kijken en vergeet de "groene voeten" niet!

12 Jonger Oranje, De droom van iedere voetballer! PSV zoekt voetbaltalent in Eindhoven bij v.v. Acht Vrijdag 24 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van PSV tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Brabant. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van voetbalvereniging Acht in Eindhoven. Lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes geboren tussen 2003 en 2009 van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij voetbalvereniging Acht. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij PSV en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team. De scouts van PSV selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie regioteams van Brabant in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje finale aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 50 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom. Dit seizoen ( ) zijn er in totaal 16 Jonger Oranje Talentendagen door heel Nederland m.m.v. 10 profclubs: PSV, AZ, FC Utrecht, NEC/FC Oss, Sparta Rotterdam, De Graafschap, Vitesse, sc Heerenveen, VVV- Venlo en FC Volendam. Informatie en inschrijven via Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De ultieme kans om gescout te worden!

13 Wilt u meer foto s zien van de feestweek en de activiteiten met de talenten van de buurt, gebruik dan de links die meneer Bart alle ouders/verzorgers heeft toegestuurd. Kijkt u ook op

Weekmail januari 2015

Weekmail januari 2015 Leren zorgen voor jezelf en de ander Weekmail 18 23 januari 2015 De tevredenheidspeilingen De Driehoek heeft de uitslagen van de tevredenheidspeilingen binnen gekregen. Tot onze blijdschap kunnen we zeggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 NIEUWSBRIEF 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 In dit nummer: Carnaval 1 Tevredenheidsonderzoek Ouderpanel 3 AC 4 Jong Oranje 5 2 Carnaval op de Beiaard! Op donderdagavond 12 februari gaan we met z

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas DE BASISKRANT 26 september 2014 Jaargang 16 Nummer 3 Agenda. 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00 14.00 uur! 10 oktober Basiskrant nummer 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 De kunstwerken van de onderbouw #geenkunstaan Een korte nieuwsbrief deze week. We hebben een gezellig Sinterklaasfeest gevierd vandaag op school. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Gymmen? Gymkleding + handdoek mee! Elke maandag en vrijdag hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 gymles van meester Reinier in de grote gymzaal Basilicumweg. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Bas is geboren! In de afgelopen weken hebben we wisselende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool.

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Nieuwsbrief 1 17 februari 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief U komt toch ook stemmen! Nieuwe touchscreens Adviesgesprekken groep 8 De Kracht van 8 Samen goed voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 29 januari 2015 Nummer 6 Inhoud: - Gelukkig Nieuwjaar - Welkom - Informatieavonden - Basisschooladvies en toelating VO - Schoolreizen - Toetsmaanden - Afsluiting thema Pesten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 Noteert u deze

Nadere informatie

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8 WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze week is de week tegen het pesten. In een eerdere brief heb ik al verteld dat de Kanjeraanpak tegen het pesten echt

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 1 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN September 2014 Beste ouders / verzorgers, Het begin is gemaakt. Een goed begin!! Kinderen hebben er zin in. We zien ze genieten van het samen met andere kinderen bezig

Nadere informatie

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug!

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug! Voor de kalender: 1 april 2015 2 april STUDIEDAG: alle kinderen zijn vrij! 3 t/m 6 april Paasweekend; Goede Vrijdag en 2 e Paasdag vrij! 8 april 8 april Spullenmarkt ; beide locaties: 10.30-13.00 uur Klus-,en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 25 september 2015 / NUMMER 519 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Aaronn Elbaz uit groep 3 op 28-09 meester Wim uit groep 8 op 29-09 Berend Koopmans uit groep 8 op 30-09 Sophie Does uit

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

Nummer 4 12 september 2014

Nummer 4 12 september 2014 Nummer 4 12 september 2014 Agenda 22 t/m 26 september Landelijke Week tegen Pesten 22 september Studiedag: Leerlingen zijn vrij 23 september Rodermarkt kinderen vrij 3 oktober Open school voor familie

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015 Pasen Dit jaar houden wij op donderdag 2 april om 8:00 uur een traditioneel paasontbijt. Wij verzoeken u om uw kind een eigen bord, bestek en beker mee te geven. Graag in plastic tas voorzien van naam.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 28 september 2016

Nieuwsbrief 3, 28 september 2016 Nieuwsbrief 3, 28 september 2016 Beste ouders / verzorgers, Bijna is het zover: de Kinderboekenweek 2016! De periode van 5 t/m 14 oktober zal in het teken staan van 'opa's en oma's, voor altijd jong',

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06 03 oktober 2016 2016-2017 nr. 06 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Beeldcoach opleiding Juf Linda (MIB) doet de opleiding tot beeldcoach. Hiermee kan ze de leerkrachten coachen en begeleiden d.m.v. filmopnames

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS de Pream

Nieuwsbrief CBS de Pream Januari 2015 Beste ouders en kinderen van CBS de Pream, De eerste maand van 2015 zit er alweer op. Een maand van hard werken. De kinderen hebben de toetsen van Cito er weer opzitten en zijn begonnen aan

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN WEEKBULLETIN 16 Jaargang 36 23-12-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Ma. 16 december t/m vrij. 6 januari: Ma. 09 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief Agenda *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Website vanaf januari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 25 september Belangrijke data

Nieuwsbrief van 25 september Belangrijke data Nieuwsbrief van 25 september 2014 Belangrijke data - Oud papier: 27 september: Fam. Leegwater (Wouter) en Fam. Nieman (Iris) - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan)

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 18 april 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 22 mei 2018. Wilt

Nadere informatie

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, februari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Carnaval

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 KALENDER INHOUD. Oktober 2015. 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober

Nieuwsbrief nr. 2 KALENDER INHOUD. Oktober 2015. 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober Nieuwsbrief nr. 2 Oktober 2015 KALENDER 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober 1 Opening Kinderboekenweek 10 oktober Oud papier (10:00 12:00 uur) 15 oktober Kijkuurtje (17:30 19:00 uur) 21 oktober Fietskeuring

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l IN DEZE INFO Ouderbijdrage en schoolreisje Stagelopen Voetbaltalent gezocht Nederlands Filmfestival Warmmaaklessen

Nadere informatie

Infobrief nummer 8,

Infobrief nummer 8, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl Infobrief nummer 8, 2015-2016 AGENDA Ma. 11-01-2016 Di. 12-01-2016 Potje Groep

Nadere informatie

De Dijk Oost: 6166579 De Dijk West: 6171772 nieuwsbrief nr 4, (2 oktober)

De Dijk Oost: 6166579 De Dijk West: 6171772 nieuwsbrief nr 4, (2 oktober) De Dijk Oost: 6166579 De Dijk West: 6171772 nieuwsbrief nr 4, (2 oktober) -data -start kinderboekenweek -dag van de leraar -jaarverslag OR -ontmoetingsdag Zaan Primair -tankbeurten -verslag BKC avond -de

Nadere informatie

VALKJE 2 Schooljaar 2015-2016

VALKJE 2 Schooljaar 2015-2016 Welkom Beste ouders en verzorgers, 25 SEPTEMBER 2015 VALKJE 2 Schooljaar 2015-2016 Ouderportaal Vorige week heeft u de inlogcode voor het Ouderportaal gekregen. De kinderen van groep 5 tot en met 8 zijn

Nadere informatie

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 29 oktober

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 29 oktober Nr. 07 maandag 8 oktober 2018 In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 29 oktober Belangrijke data Donderdag 11 oktober: 18.30-19.30 uur afsluiting Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Finne - Nijs. Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Maand : oktober 2015

Finne - Nijs. Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Maand : oktober 2015 Finne - Nijs Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Maand : oktober 2015 De maand september is voorbij en je kunt aan het weer merken dat we richting de herfst gaan. Sommige bomen beginnen al te

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 56 Vrijdag 18 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr. 20 221 januari 2015

2Nieuwsbrief nr. 20 221 januari 2015 2Nieuwsbrief nr. 20 221 januari 2015 Beste ouders, Hebt u vragen over de zaken die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. ` *Bijbelverhalen: Deze periode lezen we verhalen over Jezus

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Infopunt 6 3 december 2016

Infopunt 6 3 december 2016 Infopunt 6 3 december 2016 Sinterklaasweekend. Veel onrustig slapende of heel vroeg wakkere kinderen. Afgelopen weken veel geheimzinnigheid in huis en op school. Kinderen die vol spanning uitkijken naar

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Max Bruchstraat 8, 5144 GJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 26 - oktober 2017 Beste leerlingen - ouders

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat AW Helden. Tel.:

Basisschool de Pas. Averbodestraat AW Helden. Tel.: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: JAARGANG 2014-2015, nummer 19 Donderdag 22 januari 2015 Een kijkje in de klas op De Pas! Woensdag 4 februari zet basisschool

Nadere informatie

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank.

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank. Nieuwsbrief 15 7 april 2017 2016-2017 Inhoud Mobiele nummers... 1 Informatieboekje Duinsprong ( vanuit Ouderbetrokkenheid 3.0)... 1 Bloemetjesactie Spannend Speelplein... 1 Speeltoestellen... 2 Koningspelen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

1 von 5 19.09.2015 19:12

1 von 5 19.09.2015 19:12 1 von 5 19.09.2015 19:12 Von: ha.gillessen An: niersiajugend Betreff: W.: Nieuwsbrief PartnerClubs: September 2015 Datum: Do, 17 Sept 2015 5:58

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Donderdag, 24 september Jaargang 15 Nummer 3 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Donderdag, 24 september Jaargang 15 Nummer 3 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Donderdag, 24 september Jaargang 15 Nummer 3 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Samenwerking Rabobank Willibrord Tijdens

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Op e Hichte. Jelmer Knollema uit groep 8 is ( mogelijk tijdelijk) vertrokken naar een andere

Op e Hichte. Jelmer Knollema uit groep 8 is ( mogelijk tijdelijk) vertrokken naar een andere Nr. 9 9 oktober 2015. Schooljaar 2015-2016. Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Op e Hichte Chr. Basisonderwijs.

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

www.montessorischoolwestervoort.nl

www.montessorischoolwestervoort.nl jaargang 10, nummer 1, 14 t/m 25 september 2015 www.montessorischoolwestervoort.nl Agenda 30 sept 02 okt 03 okt 07 okt 09 okt 10 okt 16 okt 20 t/m22 okt 23 okt 06 nov 09 en 12 nov 11 nov 13 nov Fietscontrole

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Competitie 1e elftallen, programma 8-8-2008 t/m 30-5-2009 Eredivisie

Competitie 1e elftallen, programma 8-8-2008 t/m 30-5-2009 Eredivisie Eredivisie Vrijdag 29-8-2008 1135 Vitesse - FC Groningen Zaterdag 30-8-2008 1031 N.E.C. - De Graafschap 1126 Willem II - Ajax 1141 FC Utrecht - PSV 1294 Roda JC - FC Twente Zondag 31-8-2008 1038 AZ - NAC

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Kalender Jarigen Week 47 Week 48 Week 49 Week 50 Maandag 16 november Scholenbezoek 8 e jaars locaties Gemert Dinsdag 17 november Schoen zetten Donderdag 24 november

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 maart 2016

NIEUWSBRIEF 4 maart 2016 NIEUWSBRIEF 4 maart 2016 Agenda 07-03 Start projectweek Muziek 07-03 Bestuurs- + MR-vergadering 08-03 Djembé voorstelling 14:45-15:15 uur 10-03 Schoonmaakavond groep 3 14-03 Voorstelling Pijn! 17-03 Afsluiting

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 6 Maandag 20 augustus t/m zondag 9 september Seizoen Uitslagen

Mededelingen. Nummer 6 Maandag 20 augustus t/m zondag 9 september Seizoen Uitslagen Nummer 6 Maandag 20 augustus t/m zondag 9 september Seizoen 2018-2019 Uitslagen NAC 019 Toernooi CVV Vriendenschaar 2 e Fortuna Düsseldorf - NAC 017 1-2 VVV 015 NAC 015 0-2 Sparta 014 - NAC 014 2-3 NAC

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie