BABBELBOX. Van BS Kameleon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BABBELBOX. Van BS Kameleon"

Transcriptie

1 BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 april 2016 Peuters Na de paasvakantie mochten wij 6 nieuwe peutertjes verwelkomen in ons klasje! Welkom nieuwe vriendjes! Wij vinden het superleuk dat jullie komen meedoen. Onze peuters leerden de afgelopen week over een boek en gevoelens. Net zoals Jules, onze klaspop, zijn we allemaal wel eens blij, bang, boos of verdrietig. 1 ste kleuterklas De kindjes van juf Jasmine leerden deze weken over de lente en tuinieren. Ze schilderden een bloempotje en nadien mochten ze zaadjes planten. Nog even water gieten en nu maar wachten tot ze groeien!

2 De tweede kleuterklas op uitstap naar... Op donderdag 21 april mocht onze tweede kleuterklas op uitstap naar de Ponyhoeve in Turnhout. Deze uitstap werd georganiseerd door enkele leerlingen van het laatste jaar verzorging van de Talentenschool Turnhout. De kleuters hebben enorm genoten van deze uitstap en van het zonnetje! Ze mochten op een pony rijden, spelen in de speeltuin, spelen in het hooi en kijken naar de verschillende boerderijdieren. Ze hebben ook flink gewandeld tijdens de interactieve wandeling rond het domein van de Ponyhoeve. De kleuters hebben er in de klas nog lang over gebabbeld, dus het was zeker een geslaagde uitstap! Indien u meer foto's wil bekijken over de Ponyhoeve en het thema 'Boerderij' in de klas, dan kan u deze vinden op de facebook-pagina van onze school.

3 Knutselen met afval De kinderen van de 3 de kleuterklas werkten vorige week rond het thema afval. Zij maakten van een vuilniszak een vlieger. Deze werden buiten uitgetest en goedgekeurd!

4 Thema: kaarten Deze week leert de 3 de kleuterklas over allerlei soorten kaarten (wegenkaarten, speelkaarten, wenskaarten, ). We hebben al heel leuke dingen gedaan. We knutselden o.a. een schatkaart en gingen a.d.h.v. een schatkaart op zoek naar schatten. We volgden de weg in de schoolomgeving a.d.h.v. een wegenkaart en speelden allerlei toffe spelletjes met speelkaarten. Volgende week zetten we dit thema nog even verder. Informatie, boekjes, over dit thema zijn altijd welkom! Start integratie op woensdag 4 mei Gedurende de maand mei komen de kleuters van de derde kleuterklas elke woensdagvoormiddag naar het eerste leerjaar en de kinderen van het eerste leerjaar mogen leuke activiteiten doen in de kleuterklas. Woensdag 25 mei mogen de ouders van de kinderen van de derde kleuterklas ook een bezoekje brengen in het eerste leerjaar om 11 uur. Welkom! Het diplomafeest voor de oudste kleuters en de leerlingen van het 6 de leerjaar gaat dit jaar door op dinsdagavond 28 juni. Noteer dit alvast in jullie agenda s!

5 Groeien in het 1 ste leerjaar Vorige week donderdag maakten we tijdens de les muzische vorming een Jeroen groen met een nylonkous, houtzaagsel en graszaadjes. We verzorgen hem goed en geven hem elke dag water en zorgen dat hij voldoende licht krijgt. We zijn reuze benieuwd wanneer de eerste haartjes tevoorschijn komen. Ook tijdens de les WO werken we nu rond het thema ik groei. De kinderen werden gemeten en de resultaten vergeleken in hun groeiboekje met september. We kwamen tot de conclusie dat iedereen gegroeid is. We vergeleken ook met dingen die we nu al meer kunnen. Woorden schrijven, zinnen lezen,tellen en rekenen tot 20 en alle letters verklanken zijn vaardigheden die alle kinderen nu bijna onder de knie hebben. Binnenkort gaan we ook boontjes en radijsjes zaaien. Dieren op bezoek in het tweede leerjaar Eén van de lessen binnen het W.O.-thema Tweemaal bellen en binnen! gaat over huisdieren. Daarom mochten de kinderen hun eigen huisdier meebrengen naar de klas. Zo kwamen er een konijn, een cavia en 2 honden op bezoek. We vonden het alvast superleuk met de diertjes in de klas! Bedankt voor jullie bezoekje!

6 Kunnen jullie de woordjes vinden?

7 Fietsen in het 3 de leerjaar De afgelopen maanden hebben wij veel gefietst op het schoolterrein! We oefenden en oefenden en oefenden : Op en af je fiets stappen, tijdig remmen, afstand bewaren met de fietser voor je, met één hand aan het stuur rijden, tussen kegels rijden, bochten nemen, achterom kijken, op de juiste manier afslaan aan een kruispunt,. Op 15 april was het dan zover we mochten samen met een agent de straat op! Ook enkele mama s kwamen helpen en de stadswacht was erbij. We reden samen met hen naar een rustige buurt. Daar konden we veilig oefenen in het echte verkeer. We kregen van de agent achteraf een dikke pluim!!! Fair trade De leerlingen van het vierde zijn ondertussen al echte fair trade specialisten geworden. Ze volgden een workshop koken met fairtrade producten. Twee groepjes maakten lekkere koekjes met chocolade en nootjes. De andere 2 groepjes maakten een ijslolly van banaan met chocolade en nootjes. De 3 verschillende soorten noten, de chocolade, de suiker en bananen waren uiteraard allemaal fairtrade. Boter en bloem wordt wel in ons eigen land gemaakt en kan dus niet fair trade zijn. Het was een fijne maar vooral lekkere workshop.

8 Records in het 5 de! In het 5 de leerjaar werden records verbroken! De bedoeling was om er goede verslagjes over te schrijven. Hieronder vind je de resultaten van een fijne les. Miek heeft 4 ronden in 2,45 minuten tijd rond het voetbalveld gelopen. Ze haalde dit record op 21 april Ze heeft het gehaald en ze had zelfs nog 1 minuut en 15 seconden over. Miek heeft het gedaan omdat ze heel sportief is. Van Mathias. Op donderdag 21 april 2016 in BS Kameleon hebben Kiran, Senne en Viktor 15 pannenkoeken gegeten in 3 minuten. Helaas is het niet gelukt maar wij vonden dat niet erg, want dan konden wij de rest opeten! Van Miek en Siham. Viool spelen. Op 21 april 2016 in Turnhout had Emima een mooi Roemeens lief gespeeld. Het lied heet: In Umblarea prin lume. Omdat viool spelen heel moeilijk is, vinden we dat zeker een klasrecord. Niemand anders in de klas kan dat. Van Hennie. Fezan heeft op donderdag in de klas pikant gegeten. Hij heeft 5 minuten geen water gedronken. Hij heeft dat gedaan omdat hij goed tegen pikant eten kan. Van Patricia. Tiany en Siham deden hun recordpoging van turnen omdat ze het leuk vinden. Ze deden in de turnzaal allemaal dingen zoals: salto s en koprol. Dat deden ze super goed. We wilden nog veel meer zien. Alles lukte en niets ging fout. Het was gewoon super super goed gedaan! Van Kiara Hennie, Kiara en Patricia gingen op het record dansen proberen te verbreken. Ze dansten op het nummer one last time van Ariana Grande. Ze deden dit in klas 5. Ze doen dit omdat ze houden van dansen. Ze hebben dit dansje gemaakt in 5 minuten tijd. Van Viktor. Stein deed de recordpoging van 5 slangen en 10 vogels opnoemen in 1 minuut. Jammer genoeg heeft hij het niet gehaald. Een stuk of twee namen had hij te kort. Jammer maar helaas maar hij heeft het goed gedaan. Hij had gewoon te weinig tijd. Hij had minder vogels moeten doen. Van Ilyes

9 zesde leerjaar inoefenen fietsexamen In het zesde leerjaar beginnen de examenkriebels nu echt te komen. Meteen na de vakantie kwam agent Bart naar onze school om samen met de leerlingen het fietsexamen in te oefenen. In mei zullen ze deze tocht door de stad Turnhout alleen moeten fietsen. Ze moeten zich hierbij aan de verkeersregels houden, voorzichtig zijn en ze moeten juiste beslissingen kunnen nemen. Dat wordt alvast een hele uitdaging! Mus-e Tijdens de lessen mus-e met Marian tekenden we deze weken vogels. We keken naar vogels die opgezet zijn of we tekenden ze na van een foto. Sommigen kregen ook de kans om een levende kip te tekenen. De resultaten waren zeer mooi! SVS voor 4,5 en 6 De woensdag na de vakantie stond er een handbaltornooi op het programma in onze zchool. De sportieve leerlingen van het 4 de, 5 de en 6 de leerjaar speelden wedstrijdjes handbal tegen andere scholen. Het werd alvast een fijne namiddag!

10 Medisch schooltoezicht 1 ste kleuterklas Volgende woensdag, 4 mei, gaat het medisch schooltoezicht door voor de kindjes van de eerste kleuterklas (klas van Juf Jasmine). Alle controles zullen gewoon op school gebeuren. Belangrijke datum Staat de datum van het schoolfeest al in je agenda? Dit jaar op zaterdag 25 juni. We starten om 13u30 met optredens van onze klasjes. De uitnodiging volgt nog! Oudercomité Enkele ouders zouden vanaf september graag terug een start geven aan een nieuw oudercomité. Het zou leuk zijn om nog dit schooljaar al eens een eerste keer van gedachten te wisselen en wat ideeën op tafel te leggen. Heb jij ook interesse? Geef dan zeker een seintje! Kom langs of mail ons op directie@basisschoolkameleon.be Alvast bedankt voor je engagement! Datums op een rijtje Woensdag 4 mei: start integratie, 3 de kleuterklas in 1 ste leerjaar (elke woensdag van de maand mei) Elke dinsdag zwemmen voor 3 de en 5 de leerjaar Donderdag 5 en vrijdag 6 mei: GEEN SCHOOL Hemelvaart Maandag 16 en dinsdag 17 mei: GEEN SCHOOL Pinksteren en facultatieve verlofdag Maandag 23 mei: zwemmen K3 Woensdag 25 mei integratie K3, ouders welkom in het eerste leerjaar om 11 u Kennen jullie onze facebook-pagina al? Zoek BS Kameleon!

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 mei 2015 De boerderij Twee weken leerden onze kleinste kleuters alles over de koe, het paard, het varken, de geitjes en nog zoveel andere dieren. Als kers op de taart

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon. Vrijdag 2 oktober 2015. Verkeersles in de eerste kleuterklas

BABBELBOX. Van BS Kameleon. Vrijdag 2 oktober 2015. Verkeersles in de eerste kleuterklas BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 2 oktober 2015 Verkeersles in de eerste kleuterklas Onze kleuters hebben hun eerste uitstapje van het schooljaar gemaakt! Zie je zie je zie je dat? Wit en zwart een zebrapad!?

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 30 oktober 2015 Herfst! Onze kindjes van de eerste kleuterklas genoten deze maand nog van een heerlijke herfstwandeling in onze schooltuin. Na al dat werken en spelen

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon. Donderdag 30 april 2015. Buitenhoek

BABBELBOX. Van BS Kameleon. Donderdag 30 april 2015. Buitenhoek BABBELBOX Van BS Kameleon Donderdag 30 april 2015 Buitenhoek De eerste zonnestraaltjes waren van de partij, daardoor konden de kindjes van de eerste kleuterklas voor de eerste keer in het buitentuintje

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 19 december 2014 Onze kleinste kapoenen bezoeken tuincentrum Pelckmans De kindjes van de eerste kleuterklas van juf Jasmine leerden over het thema kerst. Hun allereerste

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 november 2013 Wetenschapsdag Op dinsdag 19 november ging het zesde leerjaar op wetenschapsdag naar KA Boomgaardplein en Zenit. We begonnen met het bakken van overheerlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 30 januari 2015 Fladder fladder in K1 De kleutertjes van juf Jasmine knutselden tijdens de vogel-tel-week deze kleurrijke vogeltjes en zorgden ook voor overheerlijk vogelvoer

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 27 maart 2015 De eerste kleuterklas Op vrijdag 20 maart was het wereldwaterdag. We werkten in onze klas rond water. Op vrijdagnamiddag zijn we met al onze kleuters een

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 26 februari 2016 Nieuwe peuterklas Door de groei van onze eerste kleuterklas, werken we voortaan in 2 vaste groepen. Sinds vorige week maandag komt juf Kim het kleuterteam

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 28 februari 2014 MOS Kamiel openluchtklas Zaterdag 22 februari 2014 is de start gemaakt. Enkele enthousiaste leerlingen, ouders en leerkrachten werkten samen met 2 medewerkers

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 25 maart 2016 Pasen in de peuterklas Als voorbereiding op de komst van de paashaas verstopte de juf eitjes in de klas. Wij hielden onze oogjes toe en konden nadien samen

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders!

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Smiskenskrant 2 26 oktober 2018 Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Voor de wereldklassen in het vierde leerjaar zijn we nog op zoek naar ouders, grootouders, familie, vrienden,.. die op donderdag

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019 Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 24 mei 2019 Wijziging - info voor de ouders van schoolverlaters. Graag informeren we je over een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. april 2015 Inhoud. Paasvakantie

Nieuwsbrief. april 2015 Inhoud. Paasvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Paasvakantie p 1 Openklasdag kleuters p 2 Paasontbijt en eitjes

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE :

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE : SEPTEMBER - OKTOBER 2018 VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE 2018-2019: 3de klas: Lilia & Nesrin 4de klas: Rania & Younes 5de klas: Rania & Mohamed A. 6de klas: Maylisse & Dounia VRIENDSCHAPSWEEK

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 2 december 2016 Peuterklas: Sprookje: Goudlokje en de drie beren De afgelopen 2 weken werkten we rond het sprookje: Goudlokje en de drie beren, naar aanleiding van het

Nadere informatie

We blikken nog even terug!

We blikken nog even terug! Maandbrief : april 2017 Daar is de lente, daar is de zon Elke dag weer, als dat eens kon. De vogels die fluiten, de blaadjes die groeien, De vlinders komen naar de bloemen die bloeien! Lentekriebel kom

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt!

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt! Freinet Basisschool Genk Schoolkrant Een week vol dieren! Week 5 Vrijdag 30 september 11 Activiteitenkalender: Dinsdag 4 oktober: Werelddierendag de ingezamelde voeding wordt door de kinderraad naar het

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik voel me Mos: Verluchten is noodzakelijk! Met het raampje open, gaat de vieze lucht lopen! Activiteitenkalender kleuters - Dinsdag 18 april:

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 31 januari 2014 Nieuws van onze kleinste kapoentjes De kleuters van juf Jasmine en juf Liesje werkten vorige week rond het thema zintuigen. Het zintuig voelen mocht dan

Nadere informatie

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur Volkslaan 27 8930 Menen - 056/513578 10 februari 2012 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest

Nadere informatie

- dat we ook deze week een jarig dame in de klas hadden?

- dat we ook deze week een jarig dame in de klas hadden? Week van 12 juni tot 16 juni 2017 Project: boten - dat we ook deze week een jarig dame in de klas hadden? - dat we van start gingen met ons projectje over de boten. Maandag werden de hoekjes hier en daar

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie!

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Klasnieuws week 9 Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Maandag speelden we het spelletje Vlotte geesten, maar ook Sem had een balans spelletje mee. Leuk!

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 13 september 2013 De eerste babbelbox! Hij is er weer onze eerste babbelbox van het nieuwe schooljaar. Via deze tweewekelijkse nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land.

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land. Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 26 maart 2012 Kalender Paasvakantie van zaterdag; 31 maart 2012 tot en met zondag, 15 april 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 16 april 2012 Projectweek van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Wat vonden we er veel!

Wat vonden we er veel! Klasnieuws week 28 Na een twee weken durende vakantie was het welletjes geweest. Eindelijk mochten we weer naar de klas! Niet alleen voor velen onder hen, maar ook voor mij was het ontzettend leuk om terug

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 9 november tot vrijdag 13 november Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Na een weekje vakantie zijn we er terug en wat zal het spannend zijn deze week

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

Het Mozaïekske. Maandelijks informatiekrantje Schooljaar Editie: November - December. Welkom Sinterklaas!

Het Mozaïekske. Maandelijks informatiekrantje Schooljaar Editie: November - December. Welkom Sinterklaas! Het Mozaïekske Maandelijks informatiekrantje Schooljaar 2018-2019 Editie: November - December Welkom Sinterklaas! Sinterklaas en Zwarte Piet brachten een bezoekje aan onze school! De Sint had speelgoed

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 18 december tot vrijdag 22 december 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be ZATERDAG 21 MEI : SCHOOLFEEST

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be ZATERDAG 21 MEI : SCHOOLFEEST Nieuwsbrief Mei 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Verlof P 1 Schoolfeest P 1 Project Grobbendonk P 2 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

Maandplanning april 2019

Maandplanning april 2019 Maandplanning april 2019 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Ik voel me Activiteitenkalender kleuters - Maandag 1 april: - Juf Cathérine: We gaan nog even door met thema Pasen. We oefenen deze week tellen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 27 november 2015 Voorlezen in de 1 ste kleuterklas De hele school genoot deze week van verschillende heerlijke voorleesmomenten. Zo ook de kindjes van de eerste kleuterklas.

Nadere informatie

Week 4-8 november: thema herfst

Week 4-8 november: thema herfst Week 4-8 november: thema herfst We leerden deze week over de herfst. We deden een natuurwandeling in het domein van de school en verzamelden veel herfstmateriaal. Daarmee konden we onze experimenteerbak

Nadere informatie

t Kriebelt Kleuterschool nr. 29

t Kriebelt Kleuterschool nr. 29 t Kriebelt Kleuterschool nr. 29 Juf Sofie, juf Tinne en juf Jana "Liefste mama, weet je hoeveel ik van je hou? Als het kon, van hier tot aan de zon!" We weten nu al zó veel over de lente, maar de zon hebben

Nadere informatie

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Vrije Basisschool Eke Steenweg 52 9810 Eke 09/385.52.49 info@vbseke.be www.vbseke.be NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Arabisch sprookje Er was eens een koning met twee zonen. Slechts één van beide kon zijn koninkrijk

Nadere informatie

Schoolkrant september 17

Schoolkrant september 17 Schoolkrant september 17 Jarigen van de maand: 7: Lauren LO1 / Kaat LO3 11: Kiri 12: Bryan KO1 14: Merel LO1 16: Jens LO4 / Kirsten 19: Ömer LO1 / Rabia 20: Mika LO3 27: Els 28: Loris LO1 29: Felix KO3

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 23 december 2016 Peuterklas Sinterklaasbezoek op school Op 6 december 2016 vond het Sinterklaasfeest plaats. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kwamen op bezoek! Onze kleuters

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2011

Nieuwsbrief april 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2011 INHOUD Paasvakantie P 1 Naar het middelbaar P 1 Figurentheater P 2 Natuurwandeling

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 /

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief mei 2016 P1: Verlofdagen P2: Nieuw turnmateriaal + zwemkalender P3: Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs- Nieuwsbrief mei 2015 Inhoud P1: Madelief en Zonnebloem P2: Kleutersportdag P2: Fotografie rond veiligheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 20 februari tot vrijdag 24 februari Hartelijk dank aan iedereen die een ontbijt kocht... Ook dank je wel aan de sponsors!! Dankzij jullie steun gaan wij een fantastische bosklas tegemoet! Wat doen de kleuters

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Wensen voor het nieuwe jaar!

Wensen voor het nieuwe jaar! NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Wensen voor het nieuwe jaar! Beste ouders, Bij het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon. NIET VERGETEN: Maandag 3 oktober is het GEEN SCHOOL wegens een facultatieve verlofdag.

BABBELBOX. Van BS Kameleon. NIET VERGETEN: Maandag 3 oktober is het GEEN SCHOOL wegens een facultatieve verlofdag. BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 30 september 2016 NIET VERGETEN: Maandag 3 oktober is het GEEN SCHOOL wegens een facultatieve verlofdag. De eerste babbelbox! Hij is er weer onze eerste babbelbox van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Luchtvervuiling tast de gezondheid van onze kinderen aan. In veel van onze scholen is de luchtkwaliteit zorgwekkend. Dat was de conclusie van een eerste grootschalige

Nadere informatie

De herfst komt eraan

De herfst komt eraan INFOKRANT NOVEMBER 2018 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be De herfst

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Deze data kan u alvast noteren. Recycleren voor het schoolfeest. Sam de verkeerslang

Deze data kan u alvast noteren. Recycleren voor het schoolfeest. Sam de verkeerslang Deze data kan u alvast noteren. -31 mei (forum) -22juni (schoolfeest) -27 juni (schoolreis) -28 juni (slotforum) Recycleren voor het schoolfeest We willen jullie allemaal bedanken om allerlei materialen

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 01/06: forum 9/06: schoolfeest

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

Halloweenfuif vrijdag ZEVENENTWINGIG oktober. Durven JULLIE komen griezelen

Halloweenfuif vrijdag ZEVENENTWINGIG oktober. Durven JULLIE komen griezelen nieuwsbrief - Woensdag 25/10 grootouderdag - Donderdag 26/10 oudercontact lager - Vrijdag 27/10 Halloweenfuif - Herfstvakantie 30/10 tot 3/11 (betaalde opvang voorzien op ma 30/10, di 31/10 en vrij 3/11)

Nadere informatie

Maandplanning september 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning september 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning september 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Goede afspraken maken goede vrienden Vrijdag 16 september = strapdag! Leerkrachten dagen de leerlingen uit! We gaan strappen en we willen

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust

Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust contact op om een kijkje te komen nemen in de klas.

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein!

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein! t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: februari

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 24 februari 2017 Peuterklas Thema: Jules maakt muziek / geluiden Onze kleuters hebben enorm genoten van de muzikale week in onze klasje. Jules (onze klaspop) had een grote

Nadere informatie

Fladderkrant MEI 2016

Fladderkrant MEI 2016 Fladderkrant MEI 2016 Kom met de fiets of te voet naar school, net als Sam! Onze school neemt deel aan de campagne Sam de Verkeersslang. Met die campagne stimuleert Mobiel 21 vzw ouders en kinderen om

Nadere informatie

Maandplanning september 2018

Maandplanning september 2018 Maandplanning september 2018 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Goede afspraken maken goede vrienden! Activiteitenkalender kleuters - Maandag 3 september: Thema: joepie, ik mag naar school. Welkom aan

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Vol verwachting kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

De afgelopen week was er in de media heel wat aandacht voor de Vlaamse Week tegen Pesten. En dat is maar goed ook.

De afgelopen week was er in de media heel wat aandacht voor de Vlaamse Week tegen Pesten. En dat is maar goed ook. NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER KLIMMUUR LOOPBRUG jaargang 13 krokusvakantie Beste ouders, De afgelopen week was er in de media heel wat aandacht voor de Vlaamse Week tegen Pesten. En dat is

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest Leefschool

Nadere informatie

Smiskenskrant 3. Smiskenskrant 3. Nieuws van juf Dominique. Smiskenskrant 3. Beste ouder(s),

Smiskenskrant 3. Smiskenskrant 3. Nieuws van juf Dominique. Smiskenskrant 3. Beste ouder(s), G E M E E N T E L I J K E B A S I S S C H O O L G I E R L E Smiskenskrant 3 Smiskenskrant 3 30 november 2017 Nieuws van juf Dominique Beste ouder(s), Zoals jullie reeds te horen kregen, staat er voor onze

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 12 juni tot vrijdag 16 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Met de vakantie in zicht werken wij gedurende 2 weken rond het thema "Het zomert hier en

Nadere informatie

Klaverblad. Een kleurrijke school in een groene oase waar elk kind wordt gekoesterd LET OP!

Klaverblad. Een kleurrijke school in een groene oase waar elk kind wordt gekoesterd LET OP! O K T O B E R 2 0 1 5 Het Klaverblad Een kleurrijke school in een groene oase waar elk kind wordt gekoesterd Wist je dat: We iets kunnen verdienen met afvalmateriaal. Ook dit jaar gaan we recycleren! Welkom

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Woordje van de directie.

Woordje van de directie. NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Woordje van de directie. Beste ouders, Donderdagmorgen heeft onze bus een

Nadere informatie