Met één product: Warmtewering Lichtwering Onderhoudsvrij Goed doorzicht Energiebesparing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met één product: Warmtewering Lichtwering Onderhoudsvrij Goed doorzicht Energiebesparing"

Transcriptie

1 Multifunctionele zonwering. Met één product: Warmtewering Lichtwering Onderhoudsvrij Goed doorzicht Energiebesparing

2 MULTIFILM BIEDT OPTIMALE ERGONOMIE

3 MULTIFILM MULTIFUNCTIONELE ZONWERING Ruim 25 jaar importeren en monteren wij in heel Nederland en België MULTIFILM gemetalliseerde zonweringsystemen. MULTIFILM ZONWERING Weert de warmte net zo goed als een buitenzonwering Voorkomt beeldschermreflectie Is onderhoudsvrij Heeft een prima doorzicht ONDERHOUDSVRIJ MULTIFILM wordt aan de binnenzijde gemonteerd, waardoor zij geen last heeft van weersinvloeden en molest. Wij garanderen een bovengemiddelde levensduur. Bespaart op uw energiekosten GOED DOORZICHT MULTIFILM combineert alle voordelen van een buitenzonwering én binnenlichtwering in één product. MULTIFILM heeft een goed doorzicht, waardoor er geen opgesloten gevoel ontstaat. Het contact met de buitenwereld blijft gewaarborgd en daarmee ook het WARMTEWERING welbevinden van de medewerkers. MULTIFILM reflecteert de zonnestralen. Warmteopbouw door de zon is hierdoor minimaal. De warmtewerende eigenschappen van MULTIFILM zijn gelijkwaardig aan die van een buitenzonwering. ENERGIEBESPARING MULTIFILM weert in de zomer de warmte, zodat de koelinstallatie minder capaciteit hoeft te leveren. In de winter werken de systemen als een isolatie en houdt het LICHTWERING de warmte juist binnen. MULTIFILM voorkomt vervelende schittering op uw beeldscherm en zorgt voor lichtregulering tijdens presentaties. Oogirritaties en vermoeidheid worden hierdoor gereduceerd. In de winter biedt MULTIFILM optimale lichtwering bij een laagstaande zon. MULTIFILM 365 dagen per jaar.

4 DIVERSE TOEPASSINGEN BIJZONDERE VORMEN KANTOORCOMPLEXEN GROTE GLASGEVELS CONTROLE RUIMTES

5 MULTIFILM DE TOEPASSING DAGLICHT EN ARCHITECTUUR Met glas kan prachtige architectuur worden gerealiseerd. Glas is een mooi materiaal met ongekende mogelijkheden. Het biedt transparantie en een verlichte omgeving. De ruime mate van daglichttoetreding werkt DE OPLOSSING MULTIFILM multifunctionele zonwering reguleert warmte- en lichttoetreding optimaal, terwijl het zichtcontact met de buitenwereld blijft bestaan. Zowel in de zomer als in de winter. positief op het welbevinden van de mens. MULTIFILM is inmiddels toegepast bij een scala aan ENERGIEVRAAGSTUK Men dient echter wel stil te staan bij de eigenschappen projecten. Van kantoorpanden, schoolgebouwen, verkeerstorens tot luxe jachten en schepen. van glas. Natuurlijk is veel daglicht plezierig op de werkplek, maar tijdens een zonnige dag komt er door 1 m 2 glas zo n 800 Watt per uur aan energie binnen die in warmte wordt omgezet. Wordt het pand gekoeld, dan kost dit zeker 2000 Watt per uur om deze warmte weer Voor iedere hoogte, schuinte en bijzondere kozijnvorm weten wij een ingenieuze oplossing aan te bieden. Voor zowel bestaande panden als nieuwbouw projecten. weg te koelen. De problemen verblinding en reflectie blijven echter bestaan. SCHOLEN

6 FOLIES MET VERSCHILLENDE EIGENSCHAPPEN Het folie wordt gemaakt middels het vlakstempelprocédé. Bij dit proces wordt er met een verwarmde stempel gedurende langere tijd een prisma in het folie aangebracht. Na deze bewerking wordt het folie vacuüm gezogen en langzaam afgekoeld tot het folie weer gestabiliseerd is.

7 MULTIFILM DE WERKING MULTIFILM zonweringsystemen zijn voorzien van een twee- of drielaags polyester folie, waartussen een uiterst dun laagje aluminium is aangebracht. Deze aluminium coating reflecteert de invallende zonnestralen direct door het glas terug naar buiten. De zonnestraal heeft zo geen MULTIWAVE Elk folie kan worden uitgevoerd met de speciale bewerking Multiwave. Deze plissévorming zorgt voor een extra stabiliteit waardoor met name het aanzicht van uw gebouw een fraai uiterlijk krijgt. kans om zich in warmte om te zetten. Een zonnestraal in de lucht is temperatuurloos. De energie van een zonnestraal zet zich pas om in warmte, zodra het zich projecteert op een voorwerp. Bij MULTIFILM krijgt de zonnestraal geen kans zich te projecteren, deze wordt immers door de coating direct teruggekaatst. MULTIFILM multifunctionele zonwering is in diverse foliesoorten, foliekleuren en bewerkingen verkrijgbaar. De meeste foliesoorten zijn geschikt voor warmtewering én lichtwering. Een aantal soorten heeft specifi eke kenmerken. KENGETALLEN MULTIFILM in combinatie met HR++ glas 6/16/4 met een Zta waarde van 0,38 MULTIFILM in combinatie met HR++ glas 6/16/4 met een Zta waarde van 0,38 Folietype Zilver/Antraciet 1% Folietype Zilver/Antraciet 2% Lichttransmissie folie 1% Lichttransmissie folie 2% Zta waarde folie 0,05 Zta waarde folie 0,08 Zta waarde folie + glas 0,12 Zta waarde folie + glas 0,14 Bron: TU Berlin d.d. 21 augustus 2003.

8 HINDERLIJKE SCHITTERING EN CONTRASTVERSCHILLEN BEHOREN NU TOT HET VERLEDEN

9 MULTIFILM VOOR IEDER RAAM EEN PASSENDE OPLOSSING Met een keuze uit verschillende MULTIFILM producten is er praktisch voor iedere raamconstructie een oplossing beschikbaar. 1 ) 1 ) CLASSIC LINE Het meest complete rolgordijn met een zakelijke en representatieve uitstraling, compleet met 2 ) schoonmaakborstel. 2 ) COMPACT LINE Kenmerkt zich door de kleine, compacte cassette van 3 ) slechts 35 mm. 3 ) ECONO LINE Het prijsvriendelijke alternatief voor de projectmarkt en de industrie. 4 ) LUX LINE 4 ) De perfecte oplossing voor smalle, hoge ramen. Dit rolgordijn loopt van beneden naar boven en geeft meer lichttoetreding in diepe ruimten. Ook voor hellende gevels. 5 ) 5 ) ROLGORDIJNEN VOOR VELUX DAKVENSTERS Precies passend voor dit venstersysteem. 6 ) MAX LINE Multigrote rolgordijnen met maximale afmetingen van 6 ) 3 meter breed bij 6 meter hoog. Ook leverbaar met cassette en schoonmaakborstel. 7 ) VERTICALE LAMELLEN EN PANEELGORDIJNEN 7 ) Speciaal voor zeer grote glaspartijen waarbij de uitstraling representatief moet zijn.

10 BINNENMONTAGE BETEKENT VOOR DE ARCHITECT: ONTWERPEN ZONDER BEPERKINGEN

11 MULTIFILM KWALITEIT DUURZAAM De hoogwaardige aluminium profi elen voor de armaturen en zijgeleidingen zijn er in diverse afmetingen. Het folie is opgesloten in een cassette, twee zijgeleidingen en een geavanceerd onderprofi el. Het folie wordt bij elke opwaartse beweging gereinigd door de reinigingsborstel die in de cassette is aangebracht. Hierdoor worden de reflecterende eigenschappen van het folie optimaal gewaarborgd. ADVIES Ervaren adviseurs werken samen met u aan een op maat gesneden oplossing. Zij komen bij u op locatie voor een uitgebreid advies. EIGEN MONTAGE De montage van MULTIFILM wordt door ons eigen montageteam verzorgd. De rolgordijnen worden op het kozijn of op het draairaam gemonteerd. Bij vliesgevels worden de systemen tussen de stijlen gemonteerd. Zijgeleidingen zorgen voor een contrastvrije lichttoetreding. Doordat alle MULTIFILM profi elen in elke gewenste RAL kleur kunnen worden gemoffeld, vormen ze één geheel met de pui. MULTIFILM lamellen en paneelgordijnen worden met beugels aan de wand of aan het plafond gemonteerd. GARANTIE Op dit kwaliteitsproduct wordt standaard vijf jaar garantie gegeven.

12 MULTIFILM is uw partner als het gaat om geavanceerde systemen tegen licht- en warmtetoetreding. Doordachte rolgordijn- en lamelsystemen beschermen elke ruimte op effectieve wijze tegen ongewenste toetreding van zonne-energie, waarbij het doorzicht behouden blijft. In het ruime aanbod van onze producten vindt u beslist een oplossing voor uw specifi eke licht- en/of warmteprobleem. De binnenmontage, de comfortabele bediening en de degelijke techniek van onze MULTIFILM producten zullen u aanspreken. Ingenieursburo DE LEEUW BV Witte Paal LE Schagen Postbus AA Schagen Nederland T F I lm.nl E info@ multifi lm.nl M Multifunctionele zonwering.

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel Het isolatieglas met jaloezieën TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT sunblind visor privacy protection De ideale glasgevel In moderne gevels, met name bij structurele beglazing, is goed zonwerend glas een must.

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Pilkington Insulight TM ScreenLine Optimaal woon- en werkcomfort Het reguleren van zon en licht in een werk- of woonruimte is voor

Nadere informatie

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. Samen met Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen.

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better rolgordijnen rolgordijnen by creating a better environment Rolgordijnen Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Geavanceerde daglichtfiltersystemen Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Climat Screen zorgt altijd voor een fijne sfeer Comfort in een prettig en duurzaam huis. Climat Screen geeft u dat, en nog

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED OOK MET TRANSPARANT DOEK BLIJFT HET BINNEN HEERLIJK KOEL Natuurlijk

Nadere informatie

Het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid

Het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid Het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid Aluminium en textiel een slimme combinatie voor meer wooncomfort Wist u dat...... de zon in Midden-Europa gemiddeld 1500 uur per jaar schijnt?... een buitenzonwering

Nadere informatie

geavanceerde daglichtfiltersystemen Een koel kantoor met goed doorzicht naar buiten

geavanceerde daglichtfiltersystemen Een koel kantoor met goed doorzicht naar buiten geavanceerde daglichtfiltersystemen Een koel kantoor met goed doorzicht naar buiten Inhoud Introductie 4 De voordelen 7 Controle over klimaat, glare control 8 Drie Climat Screen-systemen 10 Een precies

Nadere informatie

Het hele jaar een feelgoodklimaat in de serre. Met zonwering van WAREMA

Het hele jaar een feelgoodklimaat in de serre. Met zonwering van WAREMA Het hele jaar een feelgoodklimaat in de serre. Met zonwering van WAREMA Creëer uw persoonlijke feelgoodwoonkamer! U wilt het hele jaar ongecompliceerd kunnen ontspannen in uw serre en daar genieten van

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by

rolgordijnen rolgordijnen by rolgordijnen rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig

Nadere informatie

Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen. Colt Ellisse

Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen. Colt Ellisse Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen Colt Ellisse BUITENZONWERING Zonwering, geplaatst aan de buitenkant van het gebouw is één van de meest effectieve manieren om zonne-instraling in een

Nadere informatie

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Offerte zonwering voor: De Groenhof t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Buitenzonwering optie 1 - Verticale screen. Technische gegevens: Uitvoering: Verticale screen WWA S85 en gekoppeld screen

Nadere informatie

METHERMO RAMEN EN DEUREN

METHERMO RAMEN EN DEUREN METHERMO RAMEN EN DEUREN 1 2 Zeer slanke profielen, bijzonder grote afmetingen, optimale isolatie en vele mogelijheden. Dat zijn de kenmerken van Methermo ramen en deuren. www.metaglas.nl METHERMO RAMEN

Nadere informatie

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED HET EFFECT VAN VEROSOL BINNENZONWERING IS AANTOONBAAR Natuurlijk

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Onderzoek buiten zonwering Blok 5 14-12-2010

Onderzoek buiten zonwering Blok 5 14-12-2010 Onderzoek buiten zonwering Blok 5 14-12-2010 Er zijn 3 type verticale ramen: Typen A / B / C + Dakramen Elke type raam moet apart behandel worden wegens verschil in afmetingen,materiaal, kleur en de ruimte

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig merk je dat het

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN Speciale actie TOT 25% VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN www.floriszonwering.nl werkt met gerenommeerde internationale leveranciers zoals: innovative textiles for your world 2 Somfy brengt uw huis in

Nadere informatie

SANCO CONTROL - zonwering en blindering in isolatieglas

SANCO CONTROL - zonwering en blindering in isolatieglas SANCO CONTROL - zonwering en blindering in isolatieglas Voor een prettig gevoel, heeft de mens verschillende lichtsterkteniveaus nodig. Deze zijn met, afgestemd op individuele behoeften, bereikbar. In

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

~omazo... l'v Ambachte'ß. j\ Hoofdbedrijfs(hap. TNO: "Zonwering al in bouwontwerp meenemen"

~omazo... l'v Ambachte'ß. j\ Hoofdbedrijfs(hap. TNO: Zonwering al in bouwontwerp meenemen ~omazo..... j\ Hoofdbedrijfs(hap l'v Ambachte'ß -c TNO: "Zonwering al in bouwontwerp meenemen" AUTOMATISCHE ZONWERING BESPAART ENERGIE EN VERBETERT BINNENKLIMAAT Automatische zonwering kan op kantoor en

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 De Methermo Classic serie is dé oplossing voor renovatieprojecten waar authentieke stalen ramen moeten worden vervangen door geïsoleerde raamsystemen. De classic serie

Nadere informatie

Veelzijdig in flexibele folie. Climat Screen. Voor een natuurlijke (werk)omgeving.

Veelzijdig in flexibele folie. Climat Screen. Voor een natuurlijke (werk)omgeving. Veelzijdig in flexibele folie Climat Screen Voor een natuurlijke (werk)omgeving. Van buiten dicht... maar van binnen licht! Perfect doorzicht naar buiten en een strak buitenaanzicht dankzij de unieke stabilisering.

Nadere informatie

Als huizen hun ogen openen en sluiten.

Als huizen hun ogen openen en sluiten. rolluiken Als huizen hun ogen openen en sluiten. Het is een heel natuurlijke reflex als we onze ogen sluiten voor te veel zon of s nachts als we rust zoeken. Uw huis kan hetzelfde met Boflex-rolluiken.

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

plissés by creating a better environment

plissés by creating a better environment PLISSÉS plissés by PLISSÉS Het Verosol-procedé: Het was en is nog steeds een uniek product; een weefsel (kunststof-folie, vlies of papier) wordt van een flinterdun laagje aluminium voorzien en dit gemetalliseerde

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

ROLLUIK zon- en inbraakwering

ROLLUIK zon- en inbraakwering In volle rust genietend van het schitterende lichtspel. Dat is waarom wij hier zijn gaan wonen. En als de zon ondergaat, voel ik me veilig. Ik weet dat in alle vroegte mijn zon weer daar is... Dat is mijn

Nadere informatie

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen zon techniek Buitenzonwering schaduw Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen Screens Verandazonwering Markiezen Doeken Bedieningsmogelijkheden z o n Model Twins Exclusief

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

heroal zonweringsystemen

heroal zonweringsystemen Persdossier R+T 2015 Persbericht: heroal uitbreiding van het portfolio heroal zonweringsystemen heroal introduceert zonweringcollectie op R+T 2015 Stuttgart / Verl, februari 2015 Op de R+T 2015 presenteert

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

Luifels.

Luifels. Luifels www.lenco.nl Luifels Een luifel is een horizontaal geplaatst zonweringsysteem. Luifels houden de hitte buiten in warmere periodes van het jaar, van mei tot september, en laten de warmte van een

Nadere informatie

Luifels.

Luifels. Luifels www.lenco.nl Luifels Een luifel is een horizontaal geplaatst zonweringsysteem. Luifels houden de hitte buiten in warmere periodes van het jaar, van mei tot september, en laten de warmte van een

Nadere informatie

rits-sunscreen myzip

rits-sunscreen myzip rits-sunscreen myzip De zon kleurt mijn stad. Vanaf mijn balkon kijk ik trots naar de skyline. Dan geniet ik met volle teugen van de zon over het water. Eenmaal binnen doseer ik het licht en de temperatuur,

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

plissés plissés by creating a better environment

plissés plissés by creating a better environment plissés plissés by verosol-procedé de voordelen Het was en is nog steeds een uniek product; een weefsel (kunststof-folie, vlies of papier) wordt van een flinterdun laagje aluminium voorzien en dit gemetalliseerde

Nadere informatie

Dé specialist in folies voor functionele en esthetische toepassingen. Privacy folie. Warmtewerende folie. Inbraakvertragende folie.

Dé specialist in folies voor functionele en esthetische toepassingen. Privacy folie. Warmtewerende folie. Inbraakvertragende folie. Dé specialist in folies voor functionele en esthetische toepassingen Privacy folie Warmtewerende folie Inbraakvertragende folie UV-werende folie Lichtwerende folie Dé specialist in folies voor uiteenlopende

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Zonwering Raamdecoratie Privacy Projectie Design Protectie

Zonwering Raamdecoratie Privacy Projectie Design Protectie Zonwering Raamdecoratie Privacy Projectie Design Protectie Spelen met zicht, de nieuwe dimensie in zonweren De Nanotecfilm is een nieuwe ontwikkeling in de nanotechniek. Deze komt voort uit technologie

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin met het comfort

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

MULTIWINDOW.

MULTIWINDOW. MULTIWINDOW ZONWERING VENTILATIE 1 PRODUCT VAN 1 CONT(R)ACTPARTIJ VAN BINNENUIT, OOK ACHTERAF MONTEERBAAR SNELLERE MONTAGE EN EERDER IN DE BOUWSTROOM GEEN EXTRA STEIGER- EN HOOGWERKERKOSTEN CONSTRUCTIEF

Nadere informatie

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering...

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... ZIPX Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... ALGEMEEN Screens verhogen uw levenscomfort. Ze houden tot 85% van de zonnewarmte buitenshuis en zijn bovendien lichtdoorlatend. Zo voorkomt u oververhitting

Nadere informatie

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM HET ZORGELOOS BOUWEN VAN DAGLICHT IN SCHUINE DAKEN OP HOOG NIVEAU! SLANK STIJLVOL SMAAKVOL SFEERVOL DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM Aludakraam biedt u een gedegen, onderhoudsvriendelijk en grootformaat

Nadere informatie

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

De opvallende ónopvallende screen

De opvallende ónopvallende screen De opvallende ónopvallende screen De Floret heeft oog voor detail! Het ontwerp is tot in de puntjes uitgewerkt. Dit is zichtbaar in het product; de onderlat valt weg in de kap, met zeer mooie geleiders

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

Alle erfal producten in één oogopslag

Alle erfal producten in één oogopslag Alle erfal producten in één oogopslag Plissés Verticale lamellen Jaloezieën Rolgordijnen Duorolgordijnen Verduisteringssystemen Paneelgordijnen Schaduwsystemen Insectenwering Plissés De actuele plissé

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Outdoor Collection Screens

Outdoor Collection Screens Outdoor Collection Screens Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Elegantie in licht- & warmteregulering Luxaflex Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties.

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN

ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN LogicQ Windows ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN LogicQ Windows PREMIUM PARTNER...een logische keuze LOGICQ WINDOWS BASICLINE LogicQ Windows BasicLine en het alternatief voor staal De grootste

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight TM ScreenLine Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Schüco SunControl vast Buitenzonwering lamellensysteem

Schüco SunControl vast Buitenzonwering lamellensysteem Schüco SunControl vast Buitenzonwering lamellensysteem 2 Schüco P2637-SunControl-starr_NL 18.06.2003 13:25 Uhr Seite 2 3 Schüco Schüco SunControl vast Vorm en functie ontwerp en eisen Verlichting geeft

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën SUNWAY horizontale jaloezieën Duurzaamheid De legering (de technische samenstelling van het metaal) van De uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt u de perfecte

Nadere informatie

Aluxe staat voor kwaliteit

Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe verandadaken is een toonaangevend bedrijf met een moderne productielijn van veranda s, gevestigd in Nederland. Aluxe heeft door de jaren heen een bloeiend dealernetwerk

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

Blinds. Fysische eigenschappen. igt Blinds. UV beschermende lamellen tussen 2- of 3- voudige beglazing. Powered by Ropaco. igt Inglass Technologies BV

Blinds. Fysische eigenschappen. igt Blinds. UV beschermende lamellen tussen 2- of 3- voudige beglazing. Powered by Ropaco. igt Inglass Technologies BV Blinds Powered by Ropaco UV beschermende lamellen tussen 2- of 3- voudige beglazing Fysische eigenschappen igt Blinds igt Inglass Technologies BV Januari / 2012 Fysische eigenschappen igt Blinds 1 Inleiding

Nadere informatie

zet schaduw in een ander licht Screencollectie HR Ready

zet schaduw in een ander licht Screencollectie HR Ready zet schaduw in een ander licht Screencollectie HR Ready Tibelly screendoek is hetgeen dat een screen zo bijzonder maakt. Zonder screendoek geen uitstraling, zonwering of isolatie. Een gesloten screendoek

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

SAi NT-GOBAI N 1----------------------G~L.ASS

SAi NT-GOBAI N 1----------------------G~L.ASS SAi NT-GOBA N 1----------------------G~L.ASS SANT-GOBAN GLASS COMFORT SGG CLMAPLUS 45 Zonwerende warmtereflecterende beglazing Beschrijving SGG CLMAPLUS 4S is een dubbele beglazing waarvan het buitenblad

Nadere informatie

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1 DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE LICHTDOORLATEND bece.com I 1 2 KLEURNR. 50014 ZO MOOI ZIJN dupligordijnen Dupligordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het grote voordeel van dupligordijnen ten opzichte van plisségordijnen

Nadere informatie

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1 COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND 8924556488 bece.com I 1 prinsessen KAMER Extra leuk: kies voor twee verschillende kleuren en creëer in een handomdraai een andere look in je slaap- of kinderkamer.

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Oud Gastel, gemeente Halderberge - Helium Bedrijvencentrum

TE KOOP / TE HUUR. Oud Gastel, gemeente Halderberge - Helium Bedrijvencentrum TE KOOP / TE HUUR Oud Gastel, gemeente Halderberge - Helium Bedrijvencentrum 10 representatieve, duurzame multifunctionele kantoor-/ bedrijfsunits aan de Helium in het nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm Nefit SolarLine Zonneboilers Nefit houdt Nederland warm SolarLine Zonneboilers Eindeloos profiteren van Duurzame energie, duurzame kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen FIN-Project De nieuwe generatie aluminium kozijnen Kwaliteitskenmerken van FIN-Project aluminium kozijnen en deuren Overtuigende toepassingsmogelijkheden tot in detail Uitstekende isolatie Het nieuwe kozijn-

Nadere informatie

Plat dak producten. de nieuwe standaard! NIEUW!

Plat dak producten. de nieuwe standaard! NIEUW! Plat dak producten de nieuwe standaard! NIEUW! 2 Nieuw Plat dak producten Inhoud 3 VELUX State of the Art 4 Daglichtkoepel 10 Daglichtbox 14 Daglichtstraat 18 Algemene informatie Kijk voor prijzen in de

Nadere informatie

Screen Excellent 65. schuin

Screen Excellent 65. schuin schuin Screen Excellent 65 BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik

Nadere informatie

Uw huis een aangenaam thuis

Uw huis een aangenaam thuis Wonen wordt puur genieten Aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, vouwwanden en gevels bieden een prachtig design, een hoge veiligheid tegen inbraak én ze zijn onderhoudsarm. Daarbij is aluminium een uiterst

Nadere informatie

Wonen wordt puur genieten

Wonen wordt puur genieten Ongekende mogelijkheden met aluminium Aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, vouwwanden en gevels bieden een prachtig design, een hoge veiligheid tegen inbraak én ze zijn onderhoudsarm. Daarbij is aluminium

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

kozijnen, deuren, schuifpuien van kunststof

kozijnen, deuren, schuifpuien van kunststof Zeeland - Sas van Gent / Zuid Holland - Rotterdam kozijnen, deuren, schuifpuien van kunststof CT 70 classic CT 70 rondo CT 70 cava Kunststof kozijnen: 5-kamer profiel met 70 mm diepte voor stabiliteit

Nadere informatie

ISOLERENDE RAAMFOLIE

ISOLERENDE RAAMFOLIE Duurzamer in 1 dag ISOLERENDE RAAMFOLIE VAN PLAKKEN NAAR BESPAREN Woon je ergens tijdelijk of vind je isolerend glas een te grote investering? Plak dan raamfolie voor lagere stookkosten. ENE17017-FOL-Dag-Raamfolie_A5_v04.indd

Nadere informatie

Screen Excellent 75 recht/schuin

Screen Excellent 75 recht/schuin recht/schuin BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik van deze

Nadere informatie