Stijlvolle Gastvrijheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stijlvolle Gastvrijheid"

Transcriptie

1 Stijlvolle Gastvrijheid

2 Welkom Hartelijk welkom op Kasteel TerWorm. Wij zijn graag uw gastheer in ons karaktervolle 14e eeuws kasteel met pachthoeve. Onze ambiance leent zich uitstekend voor heerlijke ontspannende momenten met elkaar, maar ook, na een dag vol afspraken in de regio, voor zakelijk onthaasten. Gastvrijheid met een thuisgevoel, gekoppeld aan culinair genieten staan bij ons hoog in het kasteelvaandel. Als u onder de stoere kasteelpoort de sfeervolle binnenplaats betreedt, verliest u de alledaagse stress. Kasteel TerWorm zal u verwonderen in een oase van groene natuur en rust. Wij maken uw verblijf graag extra bijzonder. U bent onze gast! Hotel Kasteel TerWorm Annie en Freek van der Valk en het TerWorm Team

3 Fluisterend Gruis Sinds de 14e eeuw woonden er op TerWorm adelijke families. Vaak vooraanstaande bestuurders, ridders, graven en baronnen uit lang vervlogen tijden. Graaf Vincent van der Heyden-Belderbusch ( ) was zo n bestuurder uit de 18e eeuw. Hij restaureerde het kasteel en liet de tuin in Franse Rococostijl aanleggen. Het destijds witte kasteel was het middelpunt van een 1500 ha groot landgoed met negen pachthoeves. Eind 19e eeuw gaf Baron François de Loë ( ) het kasteel de huidige verschijningsvorm. TerWorm kende zes markante verbouwingsperiodes. De fles met tekst is gevonden tijdens de restauratie in Baron de Loë schreef een eeuw eerder de tekst.

4 Van 1917 tot 1988 was de Oranje Nassau Mijn eigenaar van het kasteel en landgoed. Het gangenstelsel van de ON I ligt onder het landgoed. Op het kasteel woonden in die periode opzichters, kunstenaars, de boswachter en de badmeester. Na de mijnsluiting stelden overheidsbestuurders en de ON voor om een grootschalig pretpark te stichten op het landgoed. De Heerlense bevolking liep deze pretparkplannen in 1983 letterlijk en figuurlijk onder de voet in een groots opgezette en breed gesteunde protestmars. De betrokkenheid van de Heerlense bevolking is ontstaan in de met veel jeugdsentiment omgeven tijd van het openluchtzwembad TerWorm. Dit bijzonder fraaie en grote openluchtzwembad lag van 1920 tot 1984 in het bos achter het kasteel. Geen pretpark, maar behoud van de natuur en cultuur was de uiteindelijke keuze van veel Heerlenaren.

5 Steen voor Steen Restauratie Even pauzeren was soms nodig want letterlijk steen voor steen is het kasteel gerestaureerd. In 20 maanden is de destijds totale bouwval omgetoverd tot een stijlvol kasteelhotel. De historie bleef bewaard en is zelfs gekoesterd. Een nieuw fundament ligt onder het kasteel. Met respect naar het verleden zijn eigentijdse bouwsporen toegevoegd, middels uitbreidingen en zorgvuldig gekozen details. Oplettende gasten zien de bouwsporen uit heden en verleden. Aan de rijke historie van Kasteel TerWorm is mede dankzij steun van Provincie Limburg, Gemeente Heerlen, Rijksdiensten en Europa weer een extra periode toegevoegd.

6 Kiezen is een kunst

7 Wie houdt niet van de goede dingen des levens? Onderzoekende gasten beheersen de kunst van levensgenieten. Zij kiezen voor stijlvolle ambiance en inventiviteit en willen met volle teugen genieten in een ontspannen omgeving. U ontdekt dat genieten op TerWorm rust, natuur, luxe en gemak betekent. Baron- en torensuites maken uw verblijf volmaakt.

8 Elk seizoen anders Voor onze Maître d Hotel Marc Theuvenet en Chef de Cuisine Andy Brauers is ieder seizoen weer een nieuwe uitdaging. Maar ook de natuur rondom, de tuinen en de wijde omgeving maken elk seizoen aantrekkelijk. De eerste bloembollen kondigen steeds vroeger de Lente aan, hoogstamfruit ontluikt op het landgoed. Voelt u die heerlijke lentewarmte al? Asperges, lamsvlees en... lentekriebels. Zomers genieten in een zonovergoten Zuid-Limburg betekent fietsen, wandelen en golfen. Lekker terrasjes pikken in Maastricht of luieren aan de gracht van het kasteel. Mediterrane gerechten en geurige zomerkruiden sieren onze menukaart. Natuurlijk... lang nazomeren in het Heuvelland.

9 De Herfst kondigt zich aan in al zijn kleurenpracht. Een opvliegende fazant markeert het wildseizoen. Paddestoelen, truffels, wild zwijn en patrijs. Voor onze keukenbrigade het mooiste seizoen van het jaar. Wintertijd. Zachtjes valt de sneeuw. De openhaard laat zijn behaaglijke gloed voelen. Glühwein, een mooie sigaar en een glas single malt. Kerstmarkten, theaterbezoek of een stevige winterwandeling. Voorzichtig denken aan het voorjaar, immers... de eerste bloembollen ontluiken al in februari.

10 Wij zeggen drie maal Ja! Trouwen op Landgoed TerWorm. Wij zeggen ja tegen uw plechtige huwelijksvoltrekking in de Oranjerie van onze historische kasteeltuin. Wij zeggen ja tegen een stijlvolle ontvangst, intiem diner of romantische overnachting in onze torensuite. En wij zeggen ja tegen uw spetterend en onvergetelijk huwelijksfeest in een van onze sfeervolle feestzalen in het nabijgelegen Van der Valk Hotel.

11 Business in stijl Exclusief vergaderen op een kasteel is ons thema. Het kasteel als ambiance en uw vergadering als enige activiteit die telt. Een modern geoutilleerde zaal voor maximaal dertig personen staat tot uw beschikking. Het kasteel is uw subruimte, maar ook de Auberge, het terras en de Oranjerie. Het resultaat van uw vergadering stellen wij voorop. Wij adviseren graag over de (brood) nodige ontspanningsmomenten. Maar ook kunt u, na een dag vol afspraken in de regio, uw dag evalueren, afschakelen met een glaasje wijn, een krantje lezen, genieten van uw welverdiende rust in een van onze kasteel- of pachthofkamers.

12 1230 Cornus mas 4 per m1 100/ Buxus sempervirens 4 per m² 45/ Buxus semp. Faulkner 5 per m² 20/ Buxus semp. Faulkner 9 per m² 20/25 20 Fraxinus Raywood 16/18 met 4 Gunnera 8 Taxus fas. Aureomarginta Buxus Pyramide of kegel Wisteria sinensis zwaar 20 Leifruit (pomologische vereniging) 14 Hedera helix zwaar 6 Hydrangea petiolaris zwaar 1200 (4 x 50 m², 4 per m²) Lavandula Hidcote 720 (4 x 60 m², 3 per m²) Rosa Heidetraum 360 (4 x 30 m², 3 per m²) Rosa Schneewittchen A kwal. 3 Hedera Goldh. kleinbl. zwaar 250 Ligustrum aureum 4 per m1 30/40 Eenjarigen + 6 stamrozen Schneewittchen (ca. 100 cm) + Tonkinstok 28 Tekststengels In ere hersteld

13 Toen Graaf Vincent van der Heyden-Belderbusch in 1787 zijn Franse tuin opende, kon hij niet bevroeden dat ruim twee eeuwen later zijn tuin volledig in ere hersteld zou worden. Tot een paar jaar geleden was er van zijn lusthof niets meer te zien. De tuin van weleer was door de eeuwen heen veranderd in een weiland. Restanten van de twee ingangszuilen waren de enige zichtbare sporen uit een roemrucht verleden. Aan de hand van opgravingen en onderzoek is de Rococo tuin nauwkeurig gereconstrueerd. Oude leifruitrassen, rozen en lavendel, samen met buxus vormen de authentieke beplanting en geven de structuur aan. De tuin is openbaar en een favoriete trouwlocatie. Het is heerlijk wegmijmeren in de avondzon of bij de bruisende fontein.

14 Landgoed TerWorm

15 Landgoed TerWorm. Hier krijgen de zeggekorfslak en de korenwolf weer een kans. Van grootschalig naar waardevol en kleinschalig. In samenwerking met Natuurmonumenten, gemeente Heerlen en de Provincie Limburg, is geïnvesteerd in groen en krijgt de natuur weer een eerlijke kans. Nieuwe wandelpaden op oude tracees, hoogstamfruit, holle wegen, meer bos, een langoed imker, de valkenier en een schaapskudde. Zomaar wat ingrepen van de afgelopen jaren. Beleef de natuur bij de Stad is het thema. Onze gasten kunnen heerlijk wandelen, fietsen en genieten van bijzondere natuur en cultuur, want sedert eeuwen gaan op Landgoed TerWorm cultuur en natuur hand in hand. Met als schitterend middelpunt Kasteel TerWorm en de fraaie tuinen.

16 De klassiekers van het zuiden De twee bijzondere kasteel-hotels van Van der Valk in het Limburgse Heuvelland Terworm 5, 6411 RV Heerlen telefoon fax website: Routebeschrijving Komende van Eindhoven Richting Heerlen N281 Afslag: Parkstad Einde afslag naar rechts Rechtdoor rijden, voorbij het grote Van der Valk Hotel. Komende van Maastricht Richting Heerlen A79 Einde snelweg: links N281 richting Eindhoven Afslag: Parkstad Einde afslag naar links Rechtdoor rijden, voorbij het grote Van der Valk Hotel. Komende van Aken Richting Heerlen N281 Afslag: Parkstad Einde afslag naar links Rechtdoor rijden, voorbij het grote Van der Valk Hotel. Bloemendalstraat 150, 6291 CM Vaals telefoon fax

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

VVV Fietsdag 2009 Zondag 6 September 2009 Route 6a: Kort rondje van Heerlen naar Kerkrade en retour (ca. 33 km) en kort rondje Kerkrade (ca.

VVV Fietsdag 2009 Zondag 6 September 2009 Route 6a: Kort rondje van Heerlen naar Kerkrade en retour (ca. 33 km) en kort rondje Kerkrade (ca. VVV Fietsdag 2009 Zondag 6 September 2009 Route 6a: Kort rondje van Heerlen naar Kerkrade en retour (ca. 33 km) en kort rondje Kerkrade (ca. 18 km) (zie beneden Route 6 e). Startpunt : De Oliemolen, Oliemolenstraat

Nadere informatie

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant Slenaker Vallei Z u i d - L i m b u r g Hotel Restaurant gemoedelijke en persoonlijke aandacht hartelijk en gastvrij Welkom bij Slenaker Vallei - hotel restaurant Welkom in ons gastvrije hotel met haar

Nadere informatie

Trouwen bij Bilderberg

Trouwen bij Bilderberg Trouwen bij Bilderberg Een onvergetelijke dag Een intiem diner met familie, een swingend feest of een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag met een special touch? Wat uw wensen ook zijn, bij Bilderberg

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl Genieten in optima forma: sfeer beleving & romantiek Dit zijn de drie begrippen die essentieel zijn voor uw trouwerij. Subtiele details bij de inrichting, een bijzondere culinaire invulling en uitvoer

Nadere informatie

VVV Fietsdag 2009 Zondag 6 September 2009 Route 6b: Lang rondje van Heerlen naar Kerkrade en retour (ca. 46 km) Startpunt : De Oliemolen,

VVV Fietsdag 2009 Zondag 6 September 2009 Route 6b: Lang rondje van Heerlen naar Kerkrade en retour (ca. 46 km) Startpunt : De Oliemolen, VVV Fietsdag 2009 Zondag 6 September 2009 Route 6b: Lang rondje van Heerlen naar Kerkrade en retour (ca. 46 km) Startpunt : De Oliemolen, Oliemolenstraat 32 te Heerlen Beschrijving fietsroute: Vertrek

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Daar waar tradities nog steeds bestaan!

Daar waar tradities nog steeds bestaan! Daar waar tradities nog steeds bestaan! Op een steenworp afstand van Amsterdam, omringd door eeuwenoude bomen en weelderige waterpartijen van Nationaal Park Zuid- Kennemerland, ligt het schitterende Landgoed

Nadere informatie

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Welkom! PERSOONLIJK Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Deze

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK Je trouwdag is een heel belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

Guide. G a str o n o m i q u e. Een kasteelhotel voor fijnproevers Najaar Winter

Guide. G a str o n o m i q u e. Een kasteelhotel voor fijnproevers Najaar Winter Guide G a str o n o m i q u e Een kasteelhotel voor fijnproevers Najaar 2017 - Winter 2018 1 2 Welkom Hartelijk welkom op Kasteel TerWorm. Wij zijn graag uw gastheer in ons karaktervolle 14e eeuws kasteel

Nadere informatie

Een kasteelhotel voor fijnproevers. Herfst 2015 - Winter 2016

Een kasteelhotel voor fijnproevers. Herfst 2015 - Winter 2016 Een kasteelhotel voor fijnproevers Herfst 2015 - Winter 2016 Voor fijnproevers en levensgenieters, Met trots presenteren wij u hierbij onze eerste Guide Gastronomique. Twee keer per jaar informeren wij

Nadere informatie

Feestelijk & Zakelijk

Feestelijk & Zakelijk Feestelijk & Zakelijk Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Bespreek de geschiedenis Vergaderen in een inspirerende omgeving Zakelijk succes; het gaat om aandacht, grenzeloos

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een vergadering

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 09 Overnachten 06 Receptie Overige hotels 14 Er breekt een spannende en leuke

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

la Caverne de Geulhem

la Caverne de Geulhem la Caverne de Geulhem Mergel: streeknaam voor kalksteen; ontstaan uit ondiepe krijtzeeën, ruim 120 miljoen jaar geleden. een Rijk en Boeiend verleden... De winning van mergel in Limburg is minstens 2000

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE House de Neuf, een unieke locatie voor al uw feesten. Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN Hof Ter Linden Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

PERSOONLIJK. Prinsheerlijk genieten

PERSOONLIJK. Prinsheerlijk genieten PERSOONLIJK Prinsheerlijk genieten Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop de gelegenheid om optimaal te genieten.

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN Hof Ter Linden Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch

Nadere informatie

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl S andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl W elkom bij Sandton Château De Raay Dit unieke en geheel gerestaureerde kasteelhotel vormt, samen met het prachtige landgoed, het unieke decor voor uw

Nadere informatie

Trouwen bij Bilderberg

Trouwen bij Bilderberg Trouwen bij Bilderberg Een onvergetelijke dag Een intiem diner met familie, een swingend feest of een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag met een special touch? Wat uw wensen ook zijn, bij Bilderberg

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel Trouwen in een kasteel Van harte gefeliciteerd met uw verloving! Een spannende tijd breekt nu voor u aan, met vele mogelijkheden. Eén ding weet u zeker u wenst te trouwen met de liefde van uw leven en

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Landgoed Duin & Kruidberg Daar waar tradities nog steeds bestaan In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee

Nadere informatie

Het Heuvelland. Natuur & Cultuur. van wandelmogelijkheden tot moderne. elegante winkelcentra tot bruisende

Het Heuvelland. Natuur & Cultuur. van wandelmogelijkheden tot moderne. elegante winkelcentra tot bruisende Het Heuvelland Natuur & Cultuur Door de centrale ligging tussen Aken, Maastricht Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn en Luik kunt u uw verblijf naar eigen wens invullen. unieke ligging midden

Nadere informatie

HUWELIJKEN. Jullie gaan trouwen!

HUWELIJKEN. Jullie gaan trouwen! HUWELIJKEN Jullie gaan trouwen! Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

WHERE FOREVER BEGINS GASTRONOMY - MEETINGS & EVENTS

WHERE FOREVER BEGINS GASTRONOMY - MEETINGS & EVENTS WHERE FOREVER BEGINS GASTRONOMY - MEETINGS & EVENTS PODIUM OF SURPRISE een verrassende locatie Château Neercanne ligt op één van de mooiste plekken van Nederland. Een bijzondere omgeving tussen de wijngaarden

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres. Trouwen Ja, ik wil! Unieke locatie midden in de natuur Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Anafora

Nadere informatie

Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder

Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder RIJNMOND REGIONAAL ZAKENMAGAZINE JAARGANG 35 NUMMER 3 MEI 2018 Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder 14 ATB zet vaste voet aan de grond in Rotterdam 20 Bedrijventerrein Kickersbloem

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

WHERE FOREVER BEGINS HOTEL - GASTRONOMY - MEETINGS & EVENTS

WHERE FOREVER BEGINS HOTEL - GASTRONOMY - MEETINGS & EVENTS WHERE FOREVER BEGINS HOTEL - GASTRONOMY - MEETINGS & EVENTS SAVOUR THE SOUTH een charmante locatie Aan de rand van het prachtige Strijhagerbeekdal, te midden van de natuur, ligt het karaktervolle landgoed

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend Foodietour il tartufo Truffelverwenweekend Wegens groot succes herhaald Voor het vijfde seizoen op een rij organiseren we voor de liefhebbers van truffels en la dolce vita Foodietour il Tartufo : het culinaire

Nadere informatie

Trouwen op t kasteel

Trouwen op t kasteel Huis Verwolde Trouwen op t kasteel 2019 www.glk.nl/verwolde Huis Verwolde is een edelmanshuis uit de 18e eeuw en wordt omringd door een schitterend park met verschillende gazons. Het is een bijzondere

Nadere informatie

Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om optimaal te genieten. Er is ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Deze combinatie maakt van uw verblijf een onvergetelijke

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Bijzonder Kerstgenieten

Bijzonder Kerstgenieten RESTAURANT - BRASSERIE HOTEL - IJSSALON Markt 15 5941 GA Velden Tel: 077-356 0170 Bijzonder Kerstgenieten Velden, najaar 2015 Geachte heer/mevrouw, De sfeervolle December-Feestdagen komen er weer aan!

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN. Kasteel De Hooge Vuursche. Styling: Perplexz

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN. Kasteel De Hooge Vuursche. Styling: Perplexz TROUWEN Kasteel De Hooge Vuursche FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN Styling: Perplexz KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE BAARN Kasteel De Hooge Vuursche is een eigentijdse locatie op een landgoed van 19 hectare

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Sandton I sselhotel, Deventer

Sandton I sselhotel, Deventer IJSSELHOTEL Sandton I sselhotel, Deventer Trouwen in een monumentaal pand aan de I ssel W elkom bij het Sandton I sselhotel Eén locatie voor het huwelijk, uw diner, het trouwfeest en de huwelijksnacht.

Nadere informatie

DE KOMPASZAAL, KOM BINNEN

DE KOMPASZAAL, KOM BINNEN WELKOM Welkom in De Kompaszaal. Hier staat geschiedenis, op het KNSM-eiland. Begin 1900 gaf de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM) opdracht voor de bouw. Het pand heeft de tijd wonderwel

Nadere informatie

Trouwen op kasteel Ammersoyen

Trouwen op kasteel Ammersoyen Trouwen op kasteel Ammersoyen Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor deze bijzondere gelegenheid in kasteel Ammersoyen. Ammersoyen is één

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

KASTEELSTERKENBURG. Stijlvol, creatief, speciaal zo was het toen en zo is het nu

KASTEELSTERKENBURG. Stijlvol, creatief, speciaal zo was het toen en zo is het nu KASTEELSTERKENBURG KASTEELSTERKENBURG Mogen wij u welkom heten op Kasteel Sterkenburg. Met haar eeuwenlange geschiedenis en unieke ambiance is dit de nieuwste locatie voor al uw events en meer.. Stijlvol,

Nadere informatie

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug.

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. TROUWEN IN STIJL Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen bent en alles klopt. Een prachtige eigentijdse

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Guide. G a str o n o m i q u e. Een kasteelhotel voor fijnproevers Voorjaar - Zomer

Guide. G a str o n o m i q u e. Een kasteelhotel voor fijnproevers Voorjaar - Zomer Guide G a str o n o m i q u e Een kasteelhotel voor fijnproevers Voorjaar - Zomer 2018 1 2 Welkom Hartelijk welkom in Kasteel TerWorm. Wij zijn graag uw gastheer in ons karaktervol 14e eeuws kasteel met

Nadere informatie

Coevorden, vólop in beweging!

Coevorden, vólop in beweging! Coevorden, vólop in beweging! Tekst: Stiana Sibon - Foto s: Jan Sibon, Dianne Dijenborgh, Anneke Bloema Een unieke combinatie van een historische stad met een prachtig plattelandsgebied, dat is de gemeente

Nadere informatie

Montis CS Monumenten KASTEEL MONTIS

Montis CS Monumenten KASTEEL MONTIS KASTEEL MONTIS Te koop in Zuid Limburg, Berg en Terblijt, gemeente Valkenburg aan de Geul, het pittoreske kasteel Geulzicht. Gelegen op een unieke locatie met uitzicht op het prachtig glooiende Geuldal.

Nadere informatie

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug.

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. TROUWEN IN STIJL Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen bent en alles klopt. Een prachtige eigentijdse

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Terworm 10 6411 RV Heerlen. www.hotelheerlen.nl +31(0)45 571 9450 info@heerlen.valk.nl

Terworm 10 6411 RV Heerlen. www.hotelheerlen.nl +31(0)45 571 9450 info@heerlen.valk.nl Terworm 10 6411 RV Heerlen www.hotelheerlen.nl +31(0)45 571 9450 info@heerlen.valk.nl VOORWOORD Welkom bij Landgoed & Wellness Hotel Heerlen, een 4 sterren Van der Valk Exclusief Hotel. Hotel Heerlen is

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth www.glk.nl Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2015 Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,-

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,- Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier 4.700.000,- Referentienummer ERB F34561927 Prijs 4.700.000,- Gebouwd in XII Algemene staat Goed Perceel van 680000m² Woonoppervlak 1700m² Ligging

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN

TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN DE LINDENHOF DELFT De Lindenhof is een historische trouwlocatie in het Agnetapark in Delft. Het monumentale pand bestaat uit meerdere eigentijds

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

VAN DER VALK HOTEL HEERLEN. Terworm 10 6411 RV Heerlen. www.hotelheerlen.nl +31(0)45 571 9450 info@heerlen.valk.nl

VAN DER VALK HOTEL HEERLEN. Terworm 10 6411 RV Heerlen. www.hotelheerlen.nl +31(0)45 571 9450 info@heerlen.valk.nl VAN DER VALK HOTEL HEERLEN Terworm 10 6411 RV Heerlen www.hotelheerlen.nl +31(0)45 571 9450 info@heerlen.valk.nl VOORWOORD Welkom bij Landgoed & Wellness Hotel Heerlen, een 4 sterren Van der Valk Exclusief

Nadere informatie