Groep 5/6: Tafels oefenen. Groep 5: Huiswerk. Afspraak van de maand: Maart: Kun je het samen niet oplossen? Ga dan naar je juf of meester!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 5/6: Tafels oefenen. Groep 5: Huiswerk. Afspraak van de maand: Maart: Kun je het samen niet oplossen? Ga dan naar je juf of meester!"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Tafels oefenen 5/6 Huiswerk 5 Techniek 7/8 Voorleeswedstrijd 7/8 Leuk feestje 7/8 Bank gezocht 1-8 Hulp Bieb op school 1-8 Kangoeroe wedstrijd 2013 Info BSO Achterom Een leven lang Autisme Verkeersexamen Jarigen Maart Komende activiteiten Adresgegevens Vertrouwenspersonen Beste Ouders, Vandaag kwamen onze leerlingen met glunderende snoeten en snoetjes binnen. Hooggespannen verwachtingen want...: het was de dag van het verkeersproject Streetwise. (Jullie hebben daarover al eerder informatie ontvangen). En als je goed naar de kinderen keek, kon je het al in de oogjes zien: Dát wordt crossen en scheuren, met een electrische auto jakkeren en natuurlijk vétte pret; op topsnelheid noodstoppen oefenen op de fiets en met de flitsende Streetwise-auto (als passagier). Maar al na een klein kwartiertje waren de spannendste gedachten uit de hoofdjes weg geëbd. De doorgewinterde instructeurs waren duidelijk niet op hun eerste school. En met overtuiging bereikten zij wat het doel was van deze dag: Verkeer is een serieuze zaak. Je moet goed opletten!! En zo is het maar net! We kunnen enorm ons best doen, maar niet alles dichtbeveiligen. Thuis niet en op school niet. Er is géén overdekte buis waardoor de kinderen naar school kunnen gaan. Zij moeten zélf zicht krijgen op de gevaren en begrijpen waar de gevaren liggen. Zij moeten leren om een defensieve houding aan te nemen. En dáárbij moeten we hen helpen. Mensen van Streetwise bedankt voor de inzet en de professionele aanpak. Onze kinders Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl U kunt via de mail ook interessante links doorgeven!! hebben er van geleerd!! Tot slot een passende zin die ik ergens oppikte. Hij past helemaal in dit verkeers woordje: Misschien goed, om de zin hardop te lezen Let op: Steeds meer ouders brengen hun kind met de auto naar school omdat steeds meer kinderen met de auto naar school gebracht worden Ik wens alle lezers veel verkeersveiligheid en leesplezier met dit InfoBlad. (Je kunt wel zien dat de hoofdredactrice weer beter is). Met vriendelijke groet, Tejo directeur Jaargang : 21 Uitgave: 13 Publicatiedatum : Inleverdatum volgende kopij:

2 Pagina 2 Groep 5/6: Tafels oefenen De tafels oefenen in groep 5 is erg belangrijk, maar bij een aantal kinderen gaat dit nog moeizaam. De tafels hebt je straks nodig om verder te kunnen met rekenen in groep 6, 7 en 8. Denk bijvoorbeeld aan breuken, procenten, verhoudingen, etc. Wij willen daarom vragen om elke dag 10 min. de kinderen thuis de tafels te laten oefenen. Dit kan samen, maar ook op de computer. Leuke links voor thuis zijn o.a.: leerkrachten van groep 5/6 Groep 5: Huiswerk De kinderen van groep 5 krijgen sinds een tijd huiswerk mee om thuis te oefenen of om thuis te maken. Denk hierbij aan de klokboekjes. De kinderen moeten deze boekjes op vrijdag weer meenemen naar school. De leerkracht kan zo zien welke kinderen het snappen en welke kinderen extra hulp nodig hebben. Nu valt ons op dat we steeds minder boekjes terugkrijgen. Wilt u er voor zorgen dat kinderen hun huiswerk op tijd mee terug naar school nemen. Soms moet er ook geleerd worden voor een toets. We merken dat dit niet altijd gebeurd. Ook hier willen we vragen om de kinderen te helpen met het voorbereiden van een toets. Mochten hier vragen over zijn, laat het ons dan weten. Alvast bedankt, Afspraak van de maand: Maart: Kun je het samen niet oplossen? Ga dan naar je juf of meester!

3 Pagina 3 Groep 7/8: Techniek 2013 Inleiding:Dit verhaal gaat over de techniek lessen die we hebben gehad. Als je wilt weten wat we hebben gemaakt en gedaan lees dan de tekst. Eerste vrijdag middag: toen we binnen kwamen begon meneer Wim de Mol iets te vertellen over techniek. Ook vroeg hij wat we nog wisten van de vorige technieklessen. Bijna iedereen was het vergeten. Toen hij klaar was met vertellen had hij een filmpje over techniek, daarna gingen we naar de kelder. Daar had Wim allerlei onderdelen klaargezet. Met het boekje dat je had gekregen kon je bij de verschillende onderdelen iets in elkaar zetten en daar bijvoorbeeld vragen bij beantwoorden. Groep 7b ging de eerste keer een ketting maken en groep 7a ging een pennenhouder maken. Toen het kwart over 3 was mochten we onze pennenhouder/ketting mee naar huis nemen. Groetjes Evelien Tweede vrijdag middag: de tweede keer gingen we meteen naar de kelder. Je wist wat je mocht doen dus je kon meteen beginnen. Dit keer ging groep 7b de pennenhouder maken en groep 7a de ketting. Aan het einde ging Wim ons nog wat vertellen over de demowand, we mochten voelen hoe zwaar hij ingevouwen was en hoe zwaar hij was toen hij was uitgevouwen. Toen we klaar waren gingen we naar de klas. In de klas liet Wim nog een filmpje zien en toen kregen we nog een techniek diploma. Toen mocht je je techniek boekje, oorkonde en je ketting of pennenhouder mee naar huis nemen het waren twee leuke middagen. Groep 7/8: Voorleeswedstrijd 2013 De voorleeswedstrijd was heel erg leuk. Op het begin gingen we naar Milsbeek fietsen. Het fietsen ging goed. Toen we er waren gingen we op de stoelen zitten en wachten op de andere scholen. Toen het begonnen ging Jacqueline nog iets vertellen over de voorleeswedstrijd. Ze vertelde waar we moesten zitten voor het voorlezen en wie de jury waren. Ze vroeg ook nog of we er allemaal waren en ja iedereen was er. Daarna mocht de jury de eerste persoon uit kiezen. Hij / zij las voor toen hij /zij klaar was mocht de volgende en zo ging het de hele morgen verder. In de pauze waren er optredens van de scholen, ze mochten gedichten voorlezen of dansen. Je mocht zelf kiezen. Tijdens de optredens ging de jury weg om te overleggen. Toen de optredens klaar waren mochten de voorlees kampioen van hun eigen school naar voren komen. Toen ze daar stonden werd er bekend gemaakt wie er door was, dus kampioen was van Gemeente Milsbeek en Gennep. Helaas hadden wij niet gewonen. Maar Btisam heeft haar best gedaan. En we gingen met opgeheven hoofd naar huis. Tot slot: het was een geweldige dag, maar jammer dat we niet hebben gewonnen. Gr Btisam

4 Pagina 4 Groep 7/8: Leuk feestje Het was een super leuk feestje. Als je wilt weten wat er gebeurd is en hoe tof het was lees dan verder Het begin: Het begon lekker rustig, maar later werd er al meer gedanst. Heel veel kinderen vonder het leuk. Leuke muziek, lekkere hapjes en natuurlijk lekker gefeest! Wedstrijdje: Het organisatieteam had een idee, ze wilden een dans wedstrijdje houden. Veel kinderen deden mee. Heel veel kinderen gaven op, maar Tom en Lynn niet. Zij waren dus een van de beste volhouders. Harlem shake!!!! Raad is? We hebben de Harlem shake gedaan. Soi was de eerste die zei Ik wil beginnen!. En raad is hij staat gewoon te.. ja te beginnen! Juf Lobke had het gefilmd. Mischien komt het zelfs op You tube!!!!!!(als het lukt) Soi: Bedankt dat jullie mee hebben geholpen met de Harlem shake! Bedankt organisatiegroepje. We willen ook dj Luc en Soi bedanken voor de leuke muziek!

5 Pagina 5 Groep 1/8: Lekkere zachte bank gezocht Voor onze mooie, nieuwe bieb zijn wij nog op zoek naar een lekkere luie bank. Wie heeft er nog een oude bank staan die wij mogen hebben? Eventueel tegen een kleine vergoeding. Liefst van zacht materiaal, dus geen houten armleuningen. Eventuele vlekjes zijn geen bezwaar. We zouden er heel blij mee zijn! Neem even contact op met juf Sandra of juf Caroline. Openingstijden van onze bieb: Woensdag: 11.30u u Donderdag: u Groep 1/8: Bieb op school / Hulp gevraagd Vindt u het leuk om kinderen te helpen? Houdt u van boeken? Sinds december is de bieb op school geopend. Het gaat zó goed, dat we nóg meer mensen kunnen gebruiken om te helpen met het uitlenen van de boeken. Dus; voelt u zich nu aangesproken of kent u nog iemand (de buurman/- vrouw, opa/ oma, enz) laat

6 Pagina 6 Groep 1/8: Kangoeroe wedstrijd 2013 De Kangoeroewedstrijd zal in 2013 plaatsvinden op donderdag 21 maart! Jaarlijks wordt in maart de W4Kangoeroe reken- en wiskundewedstrijd gehouden in ruim 50 landen. De wedstrijd bestaat uit vijfkeuzevragen, die een leerling waarschijnlijk nooit eerder gezien heeft. De moeilijkheid loopt op van eenvoudig tot zeer moeilijk. Er zijn vijf niveaus: wizfun, wizkid, wizsmart, wizbrain en wizprof. De deelnemende landen spreken samen de opgaven af. In totaal deden in 2012 meer dan 6,5 miljoen leerlingen mee aan de W4Kangoeroewedstrijd! In Nederland wordt de W4kangoeroewedstrijd georganiseerd door Stichting Wiskunde Kangoeroe Radboud Universiteit Nijmegen, onder auspiciën van het Koninklijk Wiskundig Genootschap De Kangoeroewedstrijd heeft als doel je te laten ervaren dat wiskunde heel leuk en uitdagend kan zijn, voor iedereen op zijn eigen niveau. Je hebt een gezond stel hersens en het kan geen kwaad die eens te laten kraken. Ontdek dat je meer kunt dan je zelf dacht. En wat is er leuker dan te laten zien dat je meer kunt dan jouw docent van je had verwacht! Bovendien kun je nog prijzen winnen ook... Wiskunde zou eigenlijk door iedereen het allerleukste vak gevonden moeten worden. Waar vind je zo veel uitdagende puzzels en hersenkrakers? Net zoals je met gymnastiek en sport je spieren traint, zo kun je je grijze cellen in conditie houden met de hersengymnastiek van Kangoeroe. Het gaat om vierentwintig of dertig verrassende vraagstukken die stuk voor stuk een vonkje creativiteit, een flits van inzicht, vragen. Vijf antwoorden per opgave zijn gegeven, één is er goed. Welk? De eerste vragen zijn makkelijk, maar gaandeweg worden ze lastiger. Wie haalt de eindstreep zonder te struikelen? Meedoen met Kangoeroe is plezier voor iedereen, ook voor leerlingen zonder wiskundeknobbel. Na afloop zie je ze hun oplossingen vergelijken; nog dagenlang wordt er over doorgepraat. De vragen gaan mee naar huis: vaders en moeders, ooms en tantes krijgen ze voorgelegd, en die willen zich natuurlijk ook niet laten kennen! Heb je een hoge score gehaald, dan word je uitgenodigd voor de Junior Wiskunde Olympiade of voor de tweede ronde van de Wiskunde Olympiade. Van onze school doen er 19 kinderen aan de wedstrijd mee. Natuurlijk kan er thuis en op school geoefend worden. Ga hiervoor naar de site van Kangoeroe:

7 Pagina 7 Groep 1/8: Info BSO Achterom

8 Pagina 8 Groep 1/8: Een leven lang autisme Persbericht Thema bijeenkomst Een leven lang autisme. Op woensdagavond 13 maart 2013 organiseert de Werkgroep Autisme een bijeenkomst met als onderwerp; het leven met autisme van kind tot volwassenheid. Doel van de bijeenkomst is lotgenoten samenbrengen om ervaringen met elkaar uit te wisselen na het gezamenlijk bekijken van een informatieve film over het leven met autisme. U bent van harte welkom op deze avond. Datum: 13 maart 2013 Tijd: uur tot uur (zaal open uur) Locatie: Kleppenburg Adres: Europlein 4, 5441 BK, Oeffelt Het programma van de avond: Plenair gedeelte met de informatieve film Autisme een leven lang over verschillende levensfases met autisme. Uitwisseling van ervaringen in kleine groepjes per levensfase: -A Jonge kinderen met autisme. -B Pubers met autisme. -C Jong volwassenen met autisme. -D Volwassenen met autisme: relaties en wonen. -E Volwassenen met autisme: diagnose op latere leeftijd. Heeft u interesse geef u dan op vóór 10 maart. Bel hiervoor naar: of mail naar: info@mantelzorglvc.nl Bij uw inschrijving kunt u aangeven welke bovengenoemde groep uw voorkeur heeft om ervaringen in te delen. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. De Werkgroep Autisme bestaat uit de volgende organisaties: Aksent, de Steunpunten Mantelzorg Land van Cuijk en Gennep, Zorgverlening de Leijgraaf, PGZ, MEE, Kleur, GGZ, NVA en het Regionaal Samenwerkingsverband Autisme

9 Pagina 9 Groep 1/8: Verkeersexamen Jaargang : 21 Uitgave: 13 Publicatiedatum : Inleverdatum volgende kopij:

10 Pagina 10 Jarige Joppen in Maart Bjorn Bezemer 8b Jomima Broeks 8b Lisa Xhofleer 6b Allemaal een hele fijne verjaardag toegewenst en voor wie al jarig geweest is, nog van harte gefeliciteerd! Floor Reintjes 6a Gwen Vervoort 6a Zoé Weren-Rio 1a Jacqueline Peeters 8a Ahmed Habbati 3b Lynn Hiep 8a Jordy van Putten 7b Dave Lamers 2a Team: Geertje Unlandt Caroline Hopman Komende activiteiten: Vrij Groep 1-4 vrij Do uur Paasviering uur Studiemiddag groep 1-8 vrij Ma / wo 01-04/03-04 Paasvakantie (donderdag weer naar school) Di Thema-avond ouders Ma / Meivakantie Wo / Schoolkamp groep 8 Ma Tweede Pinksterdag

Ouderinfo donderdag 16 maart 2017

Ouderinfo donderdag 16 maart 2017 Ouderinfo donderdag 16 maart 2017 Geplande evenementen 22-03-2017 Grote rekendag 24-03-2017 Boekenmarkt www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 1. Aftrap Samenloop voor

Nadere informatie

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind.

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind. SCHOOLFOTOGRAAF Vorige week zijn de inlogkaarten van de schoolfotograaf uitgedeeld. Vergeet niet de foto van uw kind te bekijken. U heeft 10 dagen om te profiteren van de gratis groepsfotoactie. SCHOOLREIS

Nadere informatie

t Houtkopertje Week 4 jaargang

t Houtkopertje Week 4 jaargang Schoolstraat 1, 4051AV Ochten 0344 641416 directie@houtkoperschool.nl mr@houtkoperschool.nl oudercommissie@houtkoperschool.nl www.houtkoperschool.nl t Houtkopertje Week 4 jaargang 2015-2016 Nationale voorleesdagen

Nadere informatie

Stamgroepnieuws, februari 2015

Stamgroepnieuws, februari 2015 Stamgroepnieuws, februari 2015 Groepsregels: Wij hebben de groepsregels aangescherpt, maar niet alleen, foei het mag niet, zeg even sorry. Tegenover een actie staat een consequentie in de vorm van strafpunten.

Nadere informatie

Groep 1 tm 8: Mededeling MR

Groep 1 tm 8: Mededeling MR Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl Www.cito.nl Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Mededeling MR Picardie Gennep Paasactiviteiten Bieb Op School VVN website voor kids Hoera Sofia

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Uitnodiging informatiebijeenkomsten

Uitnodiging informatiebijeenkomsten Nieuwsbrief Boompost Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 20, nr. 11 15 maart 2013 Informatiebulletin info@klimboom.nl In dit nummer: Informatieavonden over krimp Klimboom schaakkampioen!

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer een week

Nadere informatie

De Kangoeroe is jarig

De Kangoeroe is jarig Martin Winkel Stichting Wiskunde Kangoeroe Radboud Universiteit Nijmegen De Kangoeroe is jarig De 25 e editie van de W4Kangoeroe wedstrijd Elk voorjaar doen over de hele wereld leerlingen op basisscholen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

HET PRIKBORD V E R T E L R O O S T E R B O E K E N K A S T H A L N A A R D E M A R K T. 1 P r i k b o r d

HET PRIKBORD V E R T E L R O O S T E R B O E K E N K A S T H A L N A A R D E M A R K T. 1 P r i k b o r d HET PRIKBORD VOORUITBLIK Nummer 11, maart 2017 V E R T E L R O O S T E R Week 10: 6 t/m 10 maart 2017 Het dochtertje van Jaïrus, Lucas 8:40-56 Vijf broden en twee vissen, Lucas 9:10-17 Petrus weet wie

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Nr maart 2017 ALGEMEEN

Nr maart 2017 ALGEMEEN Nr. 14 10 maart 2017 ALGEMEEN Werkzaamheden op en rond het plein In de voorjaarsvakantie is het zandbakzand vervangen. Het plein is weer schoon gemaakt en de tuin onkruid vrij. Het kunstgras wordt ook

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Hoeveel verborgen suikerklontjes zitten er in deze tussendoortjes??

Hoeveel verborgen suikerklontjes zitten er in deze tussendoortjes?? Nieuwsbrief De Doornick nummer 6 maart 2013 agenda Maart 11 Juf Gaby ADV, vervanging in groep 8 11 Informatieavond nieuwe ouders 19.30 uur 15 Open dag 08.30-12.00 uur 19 Sponsorloop 13.00-14.45 uur 20

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 6 maart

Post op Stelten vrijdag 6 maart Post op Stelten vrijdag 6 maart Vanuit de directie Vrijdag 13 maart krijgen de leerlingen van de groepen 3 t/m 7 hun tweede rapport mee naar huis. Bij dit rapport ontvangt u een uitdraai van de cito toetsen.

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Hoe komt het dat een appel bruin wordt als deze opengesneden blijft liggen? In dit korte filmpje van het klokhuis wordt het uitgelegd.

Hoe komt het dat een appel bruin wordt als deze opengesneden blijft liggen? In dit korte filmpje van het klokhuis wordt het uitgelegd. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 25 Nieuwsbrief 22 maart 2019 PBS/Dalton Deze week staat veiligheid centraal. Volg de instructie van de

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl Www.cito.nl Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Lange broeken 1-4 Ouderbijdrage CJJ GMM YouTech Festival Komende activiteiten Verjaardagen Adresgegevens

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

kalender Professor Joop s gellab Dinsdag middag hebben beide groepen 8 zelf gel gemaakt!

kalender Professor Joop s gellab Dinsdag middag hebben beide groepen 8 zelf gel gemaakt! 26 mei 2016 Jaargang 8- nummer 33 kalender Professor Joop s gellab Dinsdag middag hebben beide groepen 8 zelf gel gemaakt! Maandag 30 mei Vergadering medezeggenschapsraad (19.30 uur) Dinsdag 31 mei Bonte

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Beste Ouders. Met vriendelijke groet, Tejo directeur Afspraak van de maand: woorden tegen elkaar

Beste Ouders. Met vriendelijke groet, Tejo directeur Afspraak van de maand: woorden tegen elkaar Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Weer beter gr 1/2 Veters strikken gr 3/4 Rekenen thuis gr 4 Woordweb gr 3/4 Gamen, computers & Autisme Flessenactie Bibliotheek Op School Verkeersveiligheid rond de school

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

CHATTEN. verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL

CHATTEN. verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL CHATTEN verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL Stotteren Kom op, Roy. Het is allang tijd. De leraar informatica legt een hand op Roys schouder. Maar Roy kijkt niet op of om. Hij zit achter de fijnste computer

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Bijlage interview meisje

Bijlage interview meisje Bijlage interview meisje Wat moet er aan de leerlingen gezegd worden voor het interview begint: Ik ben een student van de Universiteit van Gent. Ik wil met jou praten over schrijven en taken waarbij je

Nadere informatie

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen!

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen! Harpflash 8 november 2013 2013 is het jaar van het voorlezen! Daarom en om leesplezier bij jong en oud te bevorderen organiseren wij volgende week (van 12 t.e.m. 15 november) een heuse voorleesweek! Tijdens

Nadere informatie

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 30 maart t/m 3 april Leerlingen t/m groep 2 vrij 06 april Pasen, alle leerlingen vrij 13 april Inloopochtend, 09.00 10.00

Nadere informatie

groep 8 de toetsen nieuwe school

groep 8 de toetsen nieuwe school De dijk Wij gingen met de hele klas naar de dijk. We gingen podiumkunsten doen en je mocht zelf kiezen of je ging zingen of dansen. Ik had dansen gekozen en dat was super leuk. Alleen de danslerares was

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Beste Ouders. Er is deze keer weer veel te vertellen, dus ik begin maar gauw ;-) Met vriendelijke groet! Tejo, directeur Regel van de maand maart:

Beste Ouders. Er is deze keer weer veel te vertellen, dus ik begin maar gauw ;-) Met vriendelijke groet! Tejo, directeur Regel van de maand maart: Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand Welkom op school Juffenfeest Wat loop t en vliegt daar Uitnodiging Happy Feet Gezellig hè? Schoolzwemmen Plastic tassen Broodtrommels en bekers Verjaardag

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 VSO Mikado Stiemensweg 44 Terugblik op ouderavond schooltijden Op donderdag 22 januari vond de ouderavond plaats waarin een model werd gepresenteerd voor mogelijke nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

De P@rel - nr.14 10-02-2012. Agenda 02-03 P@rel 15

De P@rel - nr.14 10-02-2012. Agenda 02-03 P@rel 15 De P@rel - nr.14 10-02-2012 Agenda 02-03 P@rel 15 Regel van de week 13-02 Wij gaan netjes om met materiaal van de school en van elkaar. 27-02 Wij doen ons best om met elkaar samen te werken, samen te spelen

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Terugblik N I E U W S B R I E F. 23 januari 2019

Terugblik N I E U W S B R I E F. 23 januari 2019 NR 10 N I E U W S B R I E F 23 januari 2019 Terugblik En daar was de sneeuw..! Wat een pret hadden we in de pauzes! Belangrijke data 21 jan t/m 7 feb Afname cito groep 2 t/m 7 Vrijdag 8 februari Rapport

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer Wordt vervolgd. De stroom Cito-toetsen is verwerkt, de daardoor verkregen gegevens ook. De rapporten zijn uitgedeeld, de gesprekken daarover zijn gevoerd. Plannen worden/zijn nu gemaakt voor het tweede

Nadere informatie

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Bezoek van Timo Zweers ( vader van Hélène groep 6a ) we hebben bezoek gehad voor het thema beroepen Het was de vader van Helene Zweers. Hij heeft het beroep: optometrist.

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 Beste ouders, Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. ` *Bijbelverhalen: Tel de dagen is het thema van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Pag. 8, 9, 10, 11 Groep 3/5. Pag. 12, 13 Fotoreportage. Pag. 14, 15, 16, 17 Groep 4/6. Voorleeswedstrijd.

Pag. 8, 9, 10, 11 Groep 3/5. Pag. 12, 13 Fotoreportage. Pag. 14, 15, 16, 17 Groep 4/6. Voorleeswedstrijd. t Vat is de schoolkrant van de Kisveldschool en verschijnt 3 maal per jaar. Bij de voorplaat: musical Adres. C.B.S. Kisveld Hondelinkweg 2 7161 HG Neede tel. (0545) 291341 Directrice: Ellen Hemmers www.kisveldvco.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-06 Marie, groep 1B 22-06 Sophie, groep 5 22-06 Ilse, groep

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom april 2017, nummer 1 Inhoud Nieuwsbrief in een nieuw jasje 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 4 Nieuws

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd.

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. November 2013 Franciscusbericht Schoolregel van de maand november IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. We gaan met RESPECT met elkaar om. Van harte proficiat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief : 26 Vrijdag 11 maart 2016

Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief : 26 Vrijdag 11 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief : 26 Vrijdag 11 maart 2016 Gravenstraat: Als vervolg op het bericht uit de vorige nieuwsbrief over het parkeerprobleem in de Gravenstraat: Wist u dat u s morgens gratis

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

De scholen zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer begonnen! De scholen zijn weer begonnen! De vakantie is voorbij, dus scholen zijn allemaal weer begonnen. En het vakantie houden van de juffen en meesters is dus afgelopen! De kinderen van alle scholen die zijn

Nadere informatie