FUZZY 2. Januari februari maart 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUZZY 2. Januari februari maart 2016"

Transcriptie

1 FUZZY 2 Januari februari maart 2016

2

3 Voorwoord Beste Chirovrienden, 2015 loopt stilaan op zijn einde. En ja, Chiro Zolder kan weer met trots terugblikken op een fantastisch jaar: een historische ouderavond, een romantisch mini-bivak, een gezellige bieravond, een schitterend bivak en uiteraard knotsgekke Chirozondagen!! En onze inspanningen worden gewaardeerd! Het ledenaantal blijft stijgen... Momenteel heeft Chiro Zolder 243 leden en op zondagnamiddag zijn we gemiddeld met zo n 165 leden. Chiro Zolder doet het goed! Dank je wel leden, maar ook: dank je wel ouders voor het vertrouwen! En uiteraard een dank je wel aan iedereen die zich engageert en meewerkt aan dit buitengewoon gebeuren In deze Fuzzy komen jullie te weten welke activiteiten er zullen plaatsvinden van januari tot maart en helemaal achteraan vinden jullie onze kalender. Veel leesplezier!

4 Prettige kerstdagen en Gelukkig nieuwjaar! De gehele leidingsploeg wenst je in het komende jaar knotsgekke spelletjes, mooie chiromomenten en een gezond (chiro)jaar!

5 Het uniform Nog geen uniform? Geen paniek! Er zal een verkoopstandje opgezet worden tijdens het inschrijfmoment voor het minibivak. Maar natuurlijk is ons uniform ook elke laatste Chirozondag van de maand verkrijgbaar op de Jogem. Je kan dan terecht bij Annelore en Anna. JIENS t-shirten ( 10) Chirotruien ( 20) De chirorok, -short of hemd kan je kopen in de Banier (Vaartstraat 14, Hasselt). Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor Kerst of Nieuwjaar, loop dan zeker eens binnen bij de Banier. Naast allerlei leuke chiro hebbedingen verkopen ze ook plezante spelletjes en spelmateriaal (voor binnen en buiten), knutselmateriaal,... En wist je dat... Chiroleden en gelijkgestelden krijgen op vertoon van hun lidkaart een directe korting van 10% op creatieve materalen.! Voor de ribbels is het uniform niet verplicht

6 Foto s Bivak Arendonk 2015 Normaal hebben de leden die afgelopen zomer mee op bivak zijn geweest in de eerste week van november een mailtje gekregen met de link naar de bivakfoto s. Via deze link kon je gedurende 1 week de foto s kopiëren naar jouw computer. Heb je geen mail ontvangen of lukte het je niet om de foto s te kopiëren, stuur een mailtje naar Diesel en Elke (diesel.elke@skynet.be) dan helpen zij je verder! Terreurniveau op 4 De laatste weken wordt de Chiro geteisterd met inbraken, vandalisme, allerlei pesterijen,... Kortom wij, als leiding, vinden het zeer jammer dat we, op onze eigen terreinen, niet meer veilig kunnen spelen. Een ouder verwoordde het op FB zo: Kan toch niet zijn dat de acties van enkele jonge gasten de chirobeleving van meer dan 100 leden en een heel pak leiding anders inkleurt. Samen met Jeugdzorg, de beheerder van de Jogem, bekijken we momenteel mogelijke acties. Ook de gemeentelijke jeugddienst en de politie worden hierbij betrokken. Eén van de acties is dat er in de komende weken camera s worden geplaatst aan de Jogem. Spijtig dat het zover moet gaan... We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Sowieso houden we jullie op de hoogte, via Facebook en/of via de Fuzzy. Heb je nog vragen (of interessante tips), neem dan zeker contact op met de leiding of de VB s.

7 JEUGDZORG Wij, met Chiro Zolder, maken gebruik van de lokalen en terreinen van de Jogem. En moeten wij hier helemaal niets voor betalen! Geen huur, geen verwarming, geen elektriciteit... Dikke chance hebben wij. Vanwaar komen dan de centen? Enerzijds zijn er de inkomsten van de bivakken tijdens de zomermaanden en anderzijds organiseert Jeugdzorg vzw, de beheerraad, 2 keer per jaar een eetdag. En het is weer zover! Op zondag 17 januari is het mosselfeest van Jeugdzorg. We willen een warme oproep doen aan alle leden en hun ouders om jullie steentje bij te dragen. Het zou ontzettend leuk zijn als we veel Chirovolk mogen verwelkomen de 17 de januari. Je hebt lekker gegeten (de mosselen zijn top!) én je steunt de Chirowerking. In deze Fuzzy vind je een eetkaart. Je kan deze, samen met het geld, meebrengen naar de Chiro op 10 januari. Dank je wel! Jeugdzorg vzw is op zoek naar zaalverantwoordelijken (m/v). Als zaalverantwoordelijke sta je in voor de bediening van de toog bij feesten, eetdagen, grote bijeenkomsten We zoeken daarvoor vrijwilligers die graag onder de mensen komen en iets willen doen voor de gemeenschap, verenigingen en jongeren van Zolder. Zaalverantwoordelijken worden vooral tijdens het weekend ingezet. Jeugdzorg biedt hiervoor een belastingvrije onkostenvergoeding van 9 per uur, en een aansprakelijkheidsverzekering. Heb je interesse, of kan je iemand aanspreken, contacteer ons dan via info@jogem.be of via Diesel (0495/ ).

8

9 Activiteiten t.e.m. maart Chiro tijdens de examens Tijdens de maand januari heeft een groot deel van de leiding examens. Hierdoor is het voor velen onmogelijk om naar de Chiro te komen. We hebben daarom een speciale maand ingevoerd. Zo zal er een familiedag (dan zijn de aspiranten een dagje leiding) plaatsvinden. Hieronder volgt een overzicht. Noteer het goed in jullie agenda s! 27 december Geen Chiro 3 januari Geen Chiro 10 januari Familiedag (aspiranten zijn leiding) 17 januari Enkel Chiro voor Tito s, Keti s en Aspi s 24 en 31 januari De leiding staat terug op post - Chiro voor iedereen! Themazondag: Carnaval Op zondag 7 februari 2015 vieren we carnaval op de Chiro. We verwachten die zondag alle leden verkleed op de Chiro. Trek dus zeker je mooiste, engste, grappigste verkleedpakje aan!!!

10 Ouderavond Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Chiro een ouderavond. Elke groep bereidt de weken ervoor een dansje, toneeltje of een ander leuk optreden voor. Dat laten ze dan zien aan iedereen die wil komen kijken. Dit jaar wordt er opnieuw rond een thema gewerkt. We stappen in een partybus en nemen jullie mee op een rondrit door alle FEESTDAGEN! De ouderavond vindt plaats op zaterdag 20 februari 2016 in de befaamde schouwburg van CC Muze. De show zal beginnen om 19.00, maar om in stijl op te warmen nodigen we jullie uit voor een exclusieve receptie die zal starten om Iedereen wordt verwacht in galakledij (geen paniek, met een a touch of zijn we ook tevreden ). Meer informatie krijg je, in de loop van februari, in een persoonlijke uitnodiging. Vanaf 12 jaar betaal je 4 aan de kassa. Voor kinderen onder de 12 jaar en voor Chiro s (in uniform) is het gratis. De dag erna, zondag 21 februari, is het GEEN CHIRO.

11 Diezelfde zaterdag (20/2) is er een generale repetitie. Deze start om 9.30 en eindigt om Alle leden worden 5 minuten voor het begin van hun oefenmoment verwacht en kunnen na dat halfuurtje weer opgehaald worden door hun ouders. Hieronder volgt het schema wanneer iedereen aanwezig moet zijn Ribbels Speelclub meisjes Speelclub jongens Kwiks Rakkers Tippers Toppers Tiptiens Kerels Aspiranten meisjes Aspiranten jongens s Avonds worden de leden sowieso om in de Muze verwacht. Iedereen is uiteraard in uniform en de leiding vertelt jullie nog welke speciale verkleed-kleren of attributen je nodig hebt.

12 Minibivak Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer op minibivak! Een tof voorproefje voor het groot bivak waar je de echte bivaksfeer kan opsnuiven. Dit jaar vindt het minibivak weer plaats op het vertrouwde domein van Chiro Zolder op zaterdag 5 en zondag 6 maart Net als vorig jaar is er een algemeen inschrijfmoment, op zondag 14 februari 2016 na de Chiro. We beginnen om en eindigen rond In deze Fuzzy vinden jullie het inschrijfformulier, dat jullie dan ingevuld meebrengen, samen met het inschrijvingsgeld ( 15 per kind). Heb je toch liever een bezoek van de leiding? Geen probleem, laat dit even weten aan de leiding en dan komen ze graag bij je thuis langs. Graag vragen we aan de ouders om rekening te houden met het feit dat het minibivak duurt van zaterdagmorgen 8.30 tot zondagmiddag Wij kunnen geen rekening houden met leden die later aankomen of vroeger naar huis gaan. Indien jullie nog vragen hebben, kan je op 14 februari bij de leiding terecht, of hen contacteren via de GSM-nummers die jullie achteraan in deze Fuzzy vinden. Heb je er zin in en wil je dit fantastische Chiro minibivak voor geen geld van de wereld missen? Schrijf je dan zeker in op zondag 14 februari!! En dan zien we jullie op zaterdag 5 maart om 8.30 aan de Jogem.

13 Ik ga op minibivak en ik neem mee... Mijn uniform (niet verplicht voor de ribbels) Meisjes: JIENS t-shirt en/of chirotrui Chirorok Chiro, blauwe, grijze of zwarte sokken Jongens: JIENS t-shirt en/of chirotrui of blauw hemd Chirobroek (met riem) Chiro, blauwe, grijze of zwarte sokken VOLDOENDE spelkledij (geen lange jeansbroeken en voldoende warme- en regenkledij) VOLDOENDE ondergoed en sokken (een ongelukje is snel gebeurd, vooral als je amuseert of je de slappe lach hebt ) Toiletgerief (tandenborstel- en pasta, handdoek, washandje, zeep, kam ) Pyjama en knuffelbeer Slaapzak, kussen en luchtmatras (geen hoge intex of kampeerbed!) GEEN SNOEP, GSM, IPOD (dit is op eigen verantwoordelijkheid!!!) Zet op alle kleding (zeker je uniform, slaapzak en koffer) je naam!!

14 Themazondag: Paasraap Op zondag 20 maart, de week voor Pasen, organiseren we voor de jongste afdelingen (Ribbels, Speelclub en Rakwi s) onze Paasraap. De paashaas zal die zondag voor ieder lid eitjes verstoppen. Kleine, grote, van chocolade of hardgekookte; Voor iedereen wat wils! Vergeet die dag zeker je mandje niet mee te nemen naar de Chiro! De week erna, zondag 27 maart, is het geen Chiro omwille van Pasen. FUZZY 3 De volgende editie van de Fuzzy (april-mei-juni) mag je begin april verwachten. Sowieso houden we je op de hoogte van de (aller)laatste nieuwtjes op Facebook, via de gesloten groep voor de ouders. Ben je nog geen lid, stuur dan een mailtje naar Elke (diesel.elke@skynet.be) en vermeld ook de naam van je zoon en/of docher opdat we weten wie je bent.

15 Gegevens van de leiding Ribbels Greetje Duvivier Lara Rogiers Willem Geerts Maarten Goedseels Niels Reynkens Speelclub Meisjes Melissa Meykens Anna Douven Speelclub Jongens Jelle Hermans Dario Jans Wim Houben Kwiks Hanne Vanvoorden Marie Vermeiren Rakkers Laurens Selathuri Victor Peeraer Wiebe Peeters Tippers Mirthe Thewissen Lotte Vanoppen Marjan Geerts Toppers Simon Vercruysse Wouter Vanoppen Daan De bruyn Tiptiens Lara Goris Elisabeth Vanvelk Kerels Kobe Claes Bas Vandevoort Willem Vercruysse Aspiranten Annelore Theunissen Camille Vanpeteghem Aspiranten Bram Coppens Sander Geerts Vlinder Flor Vancluysen De hoofdleiding staat in het vet.

16 Jaarplanning Dag Datum Activiteit Zondag 27/12/2015 Geen Chiro Zondag 03/01/2016 Geen Chiro Zondag 10/01/2016 Familiedag Zondag 17/01/2016 Mosselfeest Jeugdzorg Chiro voor Tito s, Keti s en Aspi s Zondag 07/02/2016 Themazondag Carnaval Zaterdag 20/02/2016 Ouderavond Zondag 21/02/2016 Geen Chiro Zaterdag tot zondag 05-06/03/2016 Minibivak Zondag 20/03/2016 Themazondag Paasraap Zondag 17/04/2016 Themazondag Omgekeerde dag Woensdag 04/05/2016 Bieravond Zondag 15/05/2016 Themadag Prinsen en prinsessen Donderdag tot zaterdag 21-30/07/2016 Bivak Zaterdag 10/09/2016 Chirobeats

FUZZY 2. Januari februari maart

FUZZY 2. Januari februari maart FUZZY 2 Januari februari maart Voorwoord Beste Chirovrienden Het jaar komt weer stilaan op zijn einde, wat uitnodigend is om er enkele statistieken bij te halen. U zal wel gemerkt hebben dat het goed

Nadere informatie

FUZZY 2. Januari februari maart 2017

FUZZY 2. Januari februari maart 2017 FUZZY 2 Januari februari maart 2017 Voorwoord Liefste Chirovrienden, Je hebt de laatste Fuzzy van 2016 in je handen. We hebben er weer een geweldig jaar op zitten! Denk maar onze gala-editie van ouderavond,

Nadere informatie

WERKING CHIRO ZOLDER INFO-AVOND 25 OKTOBER 2015 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG

WERKING CHIRO ZOLDER INFO-AVOND 25 OKTOBER 2015 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG WERKING CHIRO ZOLDER INFO-AVOND 25 OKTOBER 2015 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG Wie of wat is Chiro Zolder? een deeltje van de grote Chiro Chirojeugd Vlaanderen telt... 10 verbonden verbond Limburg

Nadere informatie

FUZZY 2. januari februari maart 2018

FUZZY 2. januari februari maart 2018 FUZZY 2 januari februari maart 2018 Voorwoord Liefste Chirovrienden, Je hebt alweer de laatste Fuzzy van 2017 in je handen. Het jaar zit er bijna op en we kunnen terugblikken op een geweldig jaar! Zo

Nadere informatie

WERKING CHIRO ZOLDER INFOMOMENT 16 OKTOBER 2016 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG

WERKING CHIRO ZOLDER INFOMOMENT 16 OKTOBER 2016 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG WERKING CHIRO ZOLDER INFOMOMENT 16 OKTOBER 2016 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG Wie of wat is Chiro Zolder? een deeltje van de grote Chiro Chirojeugd Vlaanderen telt... 10 verbonden verbond Limburg

Nadere informatie

FUZZY 2. januari februari maart 2019

FUZZY 2. januari februari maart 2019 FUZZY 2 januari februari maart 2019 Voorwoord Liefste Chirovrienden, Samen blikken we in deze Fuzzy even terug naar de laatste maanden van 2018. Het was een geweldig jaar, vol mooie herinneringen en activiteiten.

Nadere informatie

FUZZY 3 APRIL MEI JUNI

FUZZY 3 APRIL MEI JUNI FUZZY 3 APRIL MEI JUNI 2 VOORWOORD Beste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn reeds aanbeland in de laatste drie maanden van het werkjaar. Tijd dus voor de laatste Fuzzy. Je komt te weten welke spannende

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Bivakkrant 1. Met deze bivakkrant is het startschot gegeven voor het bivak 2015!!

Bivakkrant 1. Met deze bivakkrant is het startschot gegeven voor het bivak 2015!! Leven op het ritme van de wind en van de zon, zingen op de melodie van bos en beek en bron. Slapen met 't getrommel van de regen op het dak, ontwaken met de morgendauw: we zijn weer op bivak. Ieder die

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

Fuzzy 1. oktober november december 2015

Fuzzy 1. oktober november december 2015 Fuzzy 1 oktober november december 2015 2 Voorwoord Dag liefste Chirovrienden en vriendinnen, Het startschot van het nieuwe werkjaar is gegeven! De eerste Chirozondagen waren alvast overweldigend, voor

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2013-2014

Chiro Hekeko 2013-2014 Chiro Hekeko 2013-2014 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

VOORWOORD. www.chirohofstade.be 2

VOORWOORD. www.chirohofstade.be 2 April 2012 Chiro Hofstade VOORWOORD www.chirohofstade.be 2 SPEL VAN DE MAAND www.chirohofstade.be 3 SLOEBERS 01/04: t is wit en het staat in den hoek (een stoute frigo!) 15/04: galaxipark 20-22/04: sloeberweekend,

Nadere informatie

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! HET CIRCUS HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! Lees snel verder voor meer informatie. Dit jaar zetten we onze

Nadere informatie

Fuzzy. Bivakkrant 1 bivak 2017 in Geel. geen Chiro zonder bivak!

Fuzzy. Bivakkrant 1 bivak 2017 in Geel. geen Chiro zonder bivak! Fuzzy Bivakkrant 1 bivak 2017 in Geel Het gras tussen onze tenen, de aarde onder onze voeten. Een stap zetten in het onbekende en terugkeren met een hoop verhalen. Het is tien dagen, genieten van elkaar

Nadere informatie

Fuzzy 1. oktober november december 2016

Fuzzy 1. oktober november december 2016 Fuzzy 1 oktober november december 2016 2 Voorwoord Dag liefste Chirovrienden en vriendinnen, Het startschot van het nieuwe werkjaar is gegeven! De eerste Chirozondagen waren alvast fantastisch, voor de

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

BEZOEKDAG De bezoekdag zal plaatsvinden 24/07 van 14u tot 17u.

BEZOEKDAG De bezoekdag zal plaatsvinden 24/07 van 14u tot 17u. KRATSKE 2016 Tien dagen eropuittrekken met je vrienden om samen avonturen te beleven, dát is het hoogtepunt van een Chirojaar. Een heel jaar voorbereiden werpt dán zijn vruchten af. WAAR en WANNEER Het

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

www.chirohofstade.be

www.chirohofstade.be November 2014 Voorwoord November, de mosselmaand! Tenminste, in onze chirotraditite toch. Op 8 en 9 november vinden namelijk onze jaarlijkse mosselfeesten plaats! Zaterdagavond en zondagmiddag kunnen jullie

Nadere informatie

NOVEMBER - DECEMBER 1

NOVEMBER - DECEMBER 1 NOVEMBER - DECEMBER 1 Inhoud Voorwoord... 3 Overgang... 4 Avondchiro... 5 Facebook... 5 Kalender november en december... 5 Brief groepsweekend... 6 Programma s... 8 2 Voorwoord De chiro is nu al een kleine

Nadere informatie

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij OKTOBER 2015 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind Chiro Leeuwerik Chiro Windekind ALGEMEEN Welkom bij Chiro Winnik! Alle meisjes en jongens vanaf zes jaar zijn welkom bij Chiro Windekind (voor de meisjes) en Chiro Leeuwerik (voor de jongens). We komen

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2015-2016

Chiro Hekeko 2015-2016 Chiro Hekeko 2015-2016 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

FUZZY 3. april mei juni 2016

FUZZY 3. april mei juni 2016 FUZZY 3 april mei juni 2016 2 VOORWOORD Beste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn alweer aanbeland bij de laatste Fuzzy van dit werkjaar. In het volgende half uur komt u alles te weten wat Chiro Zolder

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Voorwoord Beste ouder, bieke, speelclub of kwik, binnenkort is het weer zo ver, ons jaarlijks minibivak staat weer voor de deur. Tijd

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

Fuzzy Infokrantje Chiro Zolder Jaargang 1 03/99 Nr 3

Fuzzy Infokrantje Chiro Zolder Jaargang 1 03/99 Nr 3 Fuzzy Infokrantje Chiro Zolder Jaargang 1 03/99 Nr 3 Infokrantje Chiro Zolder Jaargang 13, editie november 12 Voorwoord Fuzzy team Beste Chirovrienden en vriendinnen, Lees deze Fuzzy zeker eens op het

Nadere informatie

FUZZY 3. april mei juni 2017

FUZZY 3. april mei juni 2017 FUZZY 3 april mei juni 2017 2 VOORWOORD Lieve Chirovrienden en vriendinnen, We zijn alweer aanbeland bij de laatste Fuzzy van dit werkjaar. Het mini-bivak zit er net op en hopelijk hebben jullie evenveel

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

FUZZY 3. april mei juni 2018

FUZZY 3. april mei juni 2018 FUZZY 3 april mei juni 2018 2 VOORWOORD Liefste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn alweer aanbeland bij de laatste Fuzzy van dit werkjaar. Het mini-bivak zit er net op en het was weer de moeite. Hopelijk

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

Chiro Budingen 2011 2012

Chiro Budingen 2011 2012 Chiro Budingen 2011 2012 Beste vrienden, Het geweldig jaar is weer begonnen, zeker na zo een spetterende startdag. De kriebels zijn waarschijnlijk boven gekomen. Om jou verder te helpen, in dit geweldig

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leden

Informatieblad voor ouders en leden Informatieblad voor ouders en leden Chiro De Schakel Nummer 1 2007-2008 Hoi chiro-fanaten, Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan: het 1 e Schakeltje van dit chirowerkjaar!!! Hiep

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

t Kringeltje

t Kringeltje t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel tweeëntwintigste jaargang EXTRA editie ledenweekend 2019 V.U.: Jessica Ashie, Tongerlosebinnenweg 50, 2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2 VOORWOORD Hoi

Nadere informatie

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen.

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. CHIROKAMP 2019 Beste politie-kandidaten, Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. Droom je ervan om de strijd aan te gaan met boeven? Tegen onrecht

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

LegeR. Klein Bivak Afdeling:

LegeR. Klein Bivak Afdeling: LegeR Klein Bivak 2016 Naam: Afdeling: Inhoud 2 Een woordje van de leiding 3 Brief van 4 Sloebers 5 Speelclub 6 Rakwi s 7 Praktische info 7 Inschrijvingen 8 Kampplaats 9 Route 10 Leiding 11 Wat meenemen,

Nadere informatie

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen.

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen. Bereid jullie voor op de vlucht van jullie leven! Wie heeft er immers nog nooit gedroomd om samen met al zijn vrienden de ruimte in te gaan? Vlieg mee langs de Melkweg, tussen de sterren en de maan, maak

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Na een lange vakantie met veel goed weer en een supertof kamp is jammer genoeg het schooljaar terug begonnen. Maar niet getreurd, want dat betekent natuurlijk

Nadere informatie

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks MINIBIVAK 2018 Heist-op-den-Berg Biekes Speelclub Kwiks Voorwoord Binnenkort is het weer zover, het jaarlijks minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier en spel!

Nadere informatie

t Kletserke OKTOBER

t Kletserke OKTOBER t Kletserke OKTOBER VOORWOORD 3 2 1 GO! En we zijn officieel vertrokken. Het nieuwe chirojaar is van start getrapt. Die eindeloos lange zomervakantie is achter de rug, dus staat op zondag de Chiro weer

Nadere informatie

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE CHIRO JEUGDDROOM KratSKE INFORMATIE INSCHRIJVING EN LIDGELD De eerste zondag van een nieuw lid noteren we alle nodige contactinformatie. Enkele weken later komt de leiding eventjes langs om het lidgeld

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders,

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders, JANUARI 2016 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Heyhey lieve leden, mama s en papa s, We kunnen stilletjes beginnen uitkijken naar een geweldig kamp! Om jullie er nog eens aan te doen herinneren: de meisjes worden 01/08 door jullie naar

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem Bivak Dilsen-Stokkem Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan 1 3650 Dilsen-Stokkem Zoals het tijdens de week afwachten is tot zondag, Chirodag,

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Fuzzy 1. oktober november december 2017

Fuzzy 1. oktober november december 2017 Fuzzy 1 oktober november december 2017 2 Voorwoord Dag liefste Chirovrienden en vriendinnen, Het startschot van het nieuwe werkjaar is gegeven! De eerste Chirozondagen waren alvast fantastisch, voor de

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti.

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti. Info gekrabbeld Uniform Belangrijke data Verjaardagen Overzicht speelclub Overzicht rakwi Overzicht tito Overzicht keti Overzicht aspi Groepsweekend Spaghetti- avond GEKRABBELD Hallo Chirowieten en ouders,

Nadere informatie

KRABBELS JANUARI FEBRUARI

KRABBELS JANUARI FEBRUARI KRABBELS JANUARI FEBRUARI Inhoudstafel Programma speelclub...07 Programma kwikjes...09 Programma rakkers...10 Programma tito...11 Programma keti...13 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit

Nadere informatie

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem De Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Nieuwe verdeling afdelingen Onze afdelingen zijn dit jaar anders ingedeeld dan de afgelopen jaren wegens een kleinere leidingsploeg. In plaats van Ribbels,

Nadere informatie

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek MINIBIVAK 2017 Lint Chiromeisjes Hombeek Biekes Speelclub Kwiks VOORWOORD Binnekort is het weer zover, het jaarlijkse minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij FEBRUARI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 17u Rakkers: 14u tot 17u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008 bambiblad + KAMPEDITIE 2008 Dag beste ouders, leden en chirovrienden, Welkom bij de kampeditie van het Ambiblad. Dit is een heel belangrijk Ambiblad, hou dit dus zeker goed bij! In deze editie vind je

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Maart & april t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Chirojongens Retie. O ze Mette. Inhoud. Beste ouders/leden

Chirojongens Retie. O ze Mette. Inhoud. Beste ouders/leden Chirojongens Retie O ze Mette Sint Martinus Infofolder 10-11 Beste ouders/leden Met de start van het nieuwe chirojaar is het de moment om deze infofolder uit te brengen. Ondertussen zijn we toe aan de

Nadere informatie

Open snel voor meer informatie!

Open snel voor meer informatie! Open snel voor meer informatie! Inhoudstafel Woord van de Groepsleiding 3 Chiro? Wat, waar en wanneer? 4 Werken in afdelingen 4 Inschrijven 5 Zondag 9 oktober 2016 PASDAG 5 Groepsleiding 6 Leidingsploeg

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen

Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen Chiromeisjes Vlierbeek Ridders & jonkvrouwen 21 juli 2013 31 juli 2013 21 juli Het jaarlijks Kubb-tornooi breekt aan. Iedereen is volop bezig met de voorbereidingen. Koningin Beatrance heeft iedereen vanuit

Nadere informatie

Inhoudstafel. Flupke april

Inhoudstafel. Flupke april FLUPKE APRIL Inhoudstafel De leiding van de maand: Thomas, Wouter Chirowinkel De Banier Tweede hands chirokledij vraag en aanbod Programma kristallekes Programma speelclub Speelclubweekend Programma rakwi

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Programmaboekje Februari Maart - April

Programmaboekje Februari Maart - April Programmaboekje Februari Maart - April Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE Programma Februari ZO 7 FEBRUARI : VANDAAG IS HET GEEN CHIRO WANT DE LEIDING RUIMT ALLES OP VAN PUTTEKE WINTER. ZO 14 FEBRUARI : JOEPIE! VANDAAG IS HET CARNAVAL. KOM ALLEMAAL VERKLEED NAAR DE JONGENS-CHIRO

Nadere informatie

Weekendhopsadeke. Beveren 8-10 maart 2019

Weekendhopsadeke. Beveren 8-10 maart 2019 Weekendhopsadeke Beveren 8-10 maart 2019 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Het is al weer februari en brrrr dat voelen we aan de gedaalde temperaturen. De koude is natuurlijk geen probleem, omdat we ons

Nadere informatie

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden.

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Evenementenblaadje Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Wij beginnen 2012 alvast met toffe activiteiten! 1 januari mag

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie