FUZZY 2. Januari februari maart 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUZZY 2. Januari februari maart 2017"

Transcriptie

1 FUZZY 2 Januari februari maart 2017

2

3 Voorwoord Liefste Chirovrienden, Je hebt de laatste Fuzzy van 2016 in je handen. We hebben er weer een geweldig jaar op zitten! Denk maar onze gala-editie van ouderavond, de gekke en actieve Chirozondagen, een mini-bivak met een record aantal leden en natuurlijk het bivak in Opitter als hoogtepunt! En ook de start van het nieuwe werkjaar was fenomenaal... Vorig jaar konden jullie in de Fuzzy lezen dat we 243 leden telden en we op zondagnamiddag met gemiddeld 165 leden waren. Dit jaar zijn er maar liefst 253 leden ingeschreven en komen er s zondags gemiddeld 180 leden. Chiro Zolder blijft groeien! Dit is niet altijd even gemakkelijk maar wij zijn ongelooflijk trots en dankbaar dat we nog steeds jullie volste vertrouwen krijgen. We hebben er dan ook enorm veel zin om ook van 2017 een topjaar te maken! In deze Fuzzy komen jullie te weten welke activiteiten plaatsvinden van januari tot maart en helemaal achteraan vinden jullie onze kalender. Veel leesplezier en alvast prettige feestdagen!

4 Het uniform Onlangs een Chirokind geworden maar je hebt nog geen uniform? Er zal de mogelijkheid zijn tijdens het inschrijfmoment van het minibivak om je uniform te vervolledigen. Daarnaast kan je ook elke laatste Chirozondag van de maand ons uniform verkrijgen op de Jogem. Je kan dan terecht bij Anna en Brenda. JIENS t-shirten ( 10) Chirotruien ( 20) De chirorok, -short of hemd kan je kopen in de Banier (Vaartstraat 14, Hasselt). Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor Kerst of Nieuwjaar, loop dan zeker eens binnen bij de Banier. Naast allerlei leuke chiro hebbedingen verkopen ze ook plezante spelletjes en spelmateriaal (voor binnen en buiten), knutselmateriaal,... En wist je dat Chiroleden, op vertoon van hun lidkaart, een directe korting van 10% krijgen op creatieve materalen.! Voor de ribbels is het uniform niet verplicht

5 Oproep Wij zijn altijd op zoek naar goedkope manieren om onze spel- en verkleedkoffer aan te vullen. Daarom willen we een warme oproep doen aan alle ouders: hebben jullie thuis spullen die toch maar in de weg staan, dan kan je ze altijd aan de Chiro doneren. Je kan ons heel blij maken met: Verkleedkleren, oude kleren: hoe gekker, hoe liever Pennen, tape, sjorkoord, ballonnen, Uniformen die voor je kinderen te klein zijn. Zo maken we andere kinderen heel gelukkig en kan jij misschien ook wel een tweedehands uniform voor je zoon of dochter op de kop tikken. De Chiro start om 14.00!! Iedere zondag arriveren er leden te laat op de Chiro. We willen nogmaals vragen om VOOR op de Jogem aanwezig te zijn, opdat iedereen de opening meedoet. De telling van de leden gebeurt immers tijdens de opening. Foto s Bivak Opitter 2016 Als alles mee zit, ook de techniek, dan mag je de foto s nog dit jaar verwachten!! Een cadeautje onder de kerstboom. We sturen een mailtje naar hetzelfde mailadres waarop we de bivakkranten hebben g d. Aangezien we ook dit jaar weer veel foto s hebben, zullen het verschillende links via We Transfer zijn. Denk eraan om deze binnen de 7 dagen te downloaden, want daarna werkt de link niet meer. Heb je op 1 januari nog geen mailtje ontvangen, stuur je beste nieuwjaarswens naar Elke en Diesel (diesel.elke@skynet.be).

6 JEUGDZORG Elke zondag kunnen we ons uitleven op de voetbalvelden, de speeltuin en alles wat daartussen ligt en in de winter kunnen we allemaal terecht in onze warme lokalen. Die lokalen en terreinen zijn eigendom van Jogem en wij moeten hier helemaal niks voor betalen! Wij kunnen hierdoor heel wat geld uitsparen om leuke uitstappen met de leden te doen, investeren in spelmateriaal etc. Maar wie betaalt er dan wel de facturen? Jeugdzorg vzw, de beheerraad van de Jogem, beheert, onderhoudt en investeert! Enerzijds ontvangt zij inkomsten van de bivakken tijdens de zomermaanden maar ook organiseren zij twee keer per jaar een eetdag. Dus... kom op zondag 22 januari eten op het mosselfeest van Jeugdzorg We hopen dat we jullie talrijk mogen ontvangen. De mosselen zijn verrukkelijk, je wordt oa bediend door de beste Chiro Zolder leiding en je kan er zo voor zorgen dat we nog jarenlang kunnen genieten van onze mooie lokalen. In deze Fuzzy vind je een eetkaart. Je kan deze, samen met het geld, meebrengen naar de Chiro op 15 januari. Dank je wel voor je steun! Chiro investeert... Vorig jaar hebben we geïnvesteerd in poetsmateriaal en vuilbakken. Ieder lokaal heeft nu zijn eigen poetsgerief en vuilbak, in de kleur van de afdeling. Dus geen excuses meer voor niet opgeruimde lokalen. En afgelopen maand hebben we 10 tafels en 20 banken aangekocht.

7 Activiteiten 1 e trimester Het eerste Chirotrimester is omgevlogen! Als leiding blikken we terug op een geslaagd einde van Kijk even met ons mee wat de afgelopen zondagen hebben uitgespookt op de Chiro De Rakwi leefden zich een hele namiddag uit met Reis rond de wereld in de New Gym! Plus warme chocomelk voor extra energie. Halloween op de Chiro Bezoek van de Sint

8 Brunch Op zondag 13 november zijn jullie met heel veel komen brunchen voor het goede doel de Mammies. We willen jullie nogmaals bedanken, want we hebben goed nieuws! We hebben onverwacht, onder andere door jullie gulle vrije bijdrages, meer verdiend dan we hadden voorspeld. Daarom schenken we i.p.v. 500 (zoals aangekondigd op de brunch), 750 aan de Mammies!

9 Activiteiten t.e.m. maart Chiro tijdens de examens De komende weken zullen de Chirozondagen weer iets anders verlopen. Een groot deel van de leiding heeft namelijk examens in januari en het is daarom onmogelijk om er elke zondag te staan. Hieronder volgt een overzicht. Noteer het goed in jullie agenda s! 25 december KERSTMIS! Geen Chiro. 1 januari NIEUWJAAR! Geen Chiro. 8 januari Geen Chiro 15 januari Familiedag: de aspiranten nemen het over van de leiding! 22 en 29 januari De (meeste) leiding staat terug op post. Samen met de oudleiding zorgen we ervoor dat alle leden naar de Chiro kunnen komen! Ouderavond Op zaterdag 11 februari is het ouderavond. Het moment waarop de leden zich van hun beste kant laten zien op het grote podium in Cultuurcentrum De Muze. U herinnert zich ongetwijfeld nog onze vorige feesteditie. Dit jaar maken we er opnieuw een feest van, maar dan op het televisiescherm. Verwacht je aan de beste tv-programma s zoals So you think you can Speelclub, Tegen de Aspi s op en reclameblokken die je niet kan doorspoelen. De show begint om 19.00, de leden worden al om 18u30 in de Muze verwacht. Ook in de voormiddag is het de bedoeling dat de leden aanwezig zijn op de generale

10 repetitie. Alle leden moeten maar een halfuurtje aanwezig zijn, het exacte uur en meer informatie over de show krijg je, in de loop van februari, in een persoonlijke uitnodiging. De inkom is 5 aan de kassa. Kinderen onder de 12 jaar en Chiro s (in uniform) mogen gratis binnen. De dag erna, zondag 12 februari is het GEEN CHIRO! Themazondag 2 - Carnaval De eerste themazondag, Halloween, was een ongelooflijk succes! Prachtige outfits passeerden de revue en de Keti-soep was om duimen en vingers bij af te likken. Hoog tijd voor een nieuwe themazondag, die zal plaatsvinden op zondag 26 februari en dan vieren we natuurlijk CARNAVAL! Trek je mooiste en gekste kostuum aan. Aspitails Op zaterdag 4 maart steken de aspiranten de handen uit de mouwen want dan organiseren ze hun eigen aspifuif in jeugdhuis De Distel. Met de winst kunnen ze er een onvergetelijk tweedaagse van maken op bivak. Dansende mama s en papa s kunnen altijd de benen komen losgooien en de aspiranten komen steunen door een pintje te drinken.

11 Mini Bivak Zaterdag en zondag 11 en 12 maart is het leukste weekend van het jaar weer daar! We nemen jullie kinderen mee in de wonderlijke bivakwereld en doen hun verlangen naar de zomer. Mini-Bivak gaat door op het vertrouwde Chiro Zolder domein. Inschrijven kan op het algemeen inschrijfmoment op zondag 26 februari tussen en In deze Fuzzy vinden jullie het inschrijfformulier dat jullie ingevuld meebrengen, samen met het inschrijvingsgeld ( 20 per kind). Heb je toch liever een bezoek van de leiding? Geen probleem, laat dit even weten aan de leiding en dan komen ze graag bij je thuis langs. Graag vragen we aan de ouders om rekening te houden met het feit dat het minibivak duurt van zaterdagmorgen 8.30 tot zondagmiddag Wij kunnen geen rekening houden met leden die later aankomen of vroeger naar huis gaan. Indien jullie nog vragen hebben, kan je altijd bij de leiding terecht voor of na de Chiro zondag, of contacteer hen via de gsm-nummers die jullie achteraan in deze Fuzzy vinden.

12 Ik ga op minibivak en ik neem mee... Mijn uniform (niet verplicht voor de ribbels) Meisjes: JIENS t-shirt en/of chirotrui Chirorok Chiro, blauwe, grijze of zwarte sokken Jongens: JIENS t-shirt en/of chirotrui of blauw hemd Chirobroek (met riem) Chiro, blauwe, grijze of zwarte sokken VOLDOENDE spelkledij (geen lange jeansbroeken en voldoende warme- en regenkledij) VOLDOENDE ondergoed en sokken (een ongelukje is snel gebeurd, vooral als je amuseert of je de slappe lach hebt ) Toiletgerief (tandenborstel- en pasta, handdoek, washandje, zeep, kam ) Pyjama en knuffelbeer Slaapzak, kussen en luchtmatras (geen hoge intex of kampeerbed!) GEEN SNOEP, GSM, IPOD (dit is op eigen verantwoordelijkheid!!!) Zet op alle kleding (zeker je uniform, slaapzak en koffer) je naam!! FUZZY 3 De volgende editie van de Fuzzy (april-mei-juni) mag je begin april verwachten. We houden je sowieso op de hoogte van de (aller)laatste nieuwtjes op Facebook, via de gesloten groep voor de ouders. Ben je nog geen lid, stuur dan een mailtje naar Elke (diesel.elke@skynet.be) en vermeld de naam van je zoon en/of dochter zodat we weten wie je bent. Rechstreekse verzoeken via FB (vooral dan van de mama s) kunnen we niet accepteren aangezien we vaak niet kunnen achterhalen van wie je de ouder bent.

13 MINI-BIVAK 11 en 12 maart 2017 AFDELING = INDIVIDUELE STEEKKAART Naam en voornaam kind:... Straat en nummer:... Postcode en gemeente:... GSMnummers van de ouders: Mailadres(sen) van de ouders: Geboortedatum kind:... Vegetariër neen ja Moslim neen ja Allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen neen ja Welke?... Bedwateren neen ja Medicatie neen ja Welke?... Schrijf op de medicatie duidelijk de naam, hoeveel en wanneer de medicatie moet genomen worden. Zijn er nog andere aspecten die de leiding moet weten?

14

15 Gegevens van de leiding Ribbels Femke Meykens (0472/377636) Valerie Schuyten (0499/231102) Marjan Geerts (0498/198464) Jelle Hermans (0470/898960) Bram Houben (0485/703314) Speelclub meisjes Maud Vanoppen (0476/086815) Jolien Wysmans (0492/623988) Silke Claes (0492/316739) Speelclub jongens Adriaan Goedseels (0491/366146) Simon Vercruysse (0493/558560) Kwiks An-Sofie Vanvoorden (0474/199588) Brenda Elbrink (0474/246740) Mirthe Thewissen (0495/408394) Rakkers Willem Vercruysse (0493/558569) Wiebe Peeters (0497/662759) Tippers Valerie Vandebroek (0478/825954) Lore Duvivier (0470/538882) Melissa Meykens (0498/768272) Toppers Daan De bruyn (0471/502504) Sander Wyckmans (0472/027475) Tiptiens Maxime Tricarico (0493/585729) Anna Douven (0487/517280) Kerels Victor Peeraer (0491/081987) Maarten Goedseels (0497/385612) Aspi meisjes Lotte Vanoppen (0476/086823) Elisabeth Vanvelk (0478/176265) Aspi jongens Bas Vandevoort (0472/966597) Volwassen Diesel Schepers (0495/268067) begeleiding Elke Polders (0498/536872) De hoofdleiding staat in het vet.

16 Jaarplanning Dag Datum Activiteit Zondag 25/12/2016 KERSTMIS - Geen Chiro Zondag 01/01/2017 NIEUWJAAR - Geen Chiro Zondag 08/01/2017 Geen Chiro Zondag 15/01/2017 Familiedag Zondag 22/01/2017 Mosselfeest Jeugdzorg Zaterdag 11/02/2017 Ouderavond Zondag 12/02/2017 Geen Chiro Zondag 26/02/2017 Zaterdag 04/03/2017 Aspitails Zaterdag & Zondag 11 12/03/2017 Mini-bivak Themazondag Carnaval Inschrijfmoment Mini-bivak Zondag 02/04/2017 Themazondag Omgekeerde dag Vrijdag 14/04/2017 Bieravond Zondag 07/05/2017 Themazondag Dagje uit Vrijdag Zondag 21 30/07/2017 Bivak Zonnedauw Geel Zaterdag 09/09/2017 ChiroBeats

FUZZY 2. Januari februari maart 2016

FUZZY 2. Januari februari maart 2016 FUZZY 2 Januari februari maart 2016 Voorwoord Beste Chirovrienden, 2015 loopt stilaan op zijn einde. En ja, Chiro Zolder kan weer met trots terugblikken op een fantastisch jaar: een historische ouderavond,

Nadere informatie

FUZZY 2. januari februari maart 2018

FUZZY 2. januari februari maart 2018 FUZZY 2 januari februari maart 2018 Voorwoord Liefste Chirovrienden, Je hebt alweer de laatste Fuzzy van 2017 in je handen. Het jaar zit er bijna op en we kunnen terugblikken op een geweldig jaar! Zo

Nadere informatie

FUZZY 2. Januari februari maart

FUZZY 2. Januari februari maart FUZZY 2 Januari februari maart Voorwoord Beste Chirovrienden Het jaar komt weer stilaan op zijn einde, wat uitnodigend is om er enkele statistieken bij te halen. U zal wel gemerkt hebben dat het goed

Nadere informatie

FUZZY 2. januari februari maart 2019

FUZZY 2. januari februari maart 2019 FUZZY 2 januari februari maart 2019 Voorwoord Liefste Chirovrienden, Samen blikken we in deze Fuzzy even terug naar de laatste maanden van 2018. Het was een geweldig jaar, vol mooie herinneringen en activiteiten.

Nadere informatie

WERKING CHIRO ZOLDER INFOMOMENT 16 OKTOBER 2016 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG

WERKING CHIRO ZOLDER INFOMOMENT 16 OKTOBER 2016 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG WERKING CHIRO ZOLDER INFOMOMENT 16 OKTOBER 2016 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG Wie of wat is Chiro Zolder? een deeltje van de grote Chiro Chirojeugd Vlaanderen telt... 10 verbonden verbond Limburg

Nadere informatie

WERKING CHIRO ZOLDER INFO-AVOND 25 OKTOBER 2015 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG

WERKING CHIRO ZOLDER INFO-AVOND 25 OKTOBER 2015 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG WERKING CHIRO ZOLDER INFO-AVOND 25 OKTOBER 2015 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG Wie of wat is Chiro Zolder? een deeltje van de grote Chiro Chirojeugd Vlaanderen telt... 10 verbonden verbond Limburg

Nadere informatie

Fuzzy 1. oktober november december 2016

Fuzzy 1. oktober november december 2016 Fuzzy 1 oktober november december 2016 2 Voorwoord Dag liefste Chirovrienden en vriendinnen, Het startschot van het nieuwe werkjaar is gegeven! De eerste Chirozondagen waren alvast fantastisch, voor de

Nadere informatie

Fuzzy 1. oktober november december 2017

Fuzzy 1. oktober november december 2017 Fuzzy 1 oktober november december 2017 2 Voorwoord Dag liefste Chirovrienden en vriendinnen, Het startschot van het nieuwe werkjaar is gegeven! De eerste Chirozondagen waren alvast fantastisch, voor de

Nadere informatie

FUZZY 3 APRIL MEI JUNI

FUZZY 3 APRIL MEI JUNI FUZZY 3 APRIL MEI JUNI 2 VOORWOORD Beste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn reeds aanbeland in de laatste drie maanden van het werkjaar. Tijd dus voor de laatste Fuzzy. Je komt te weten welke spannende

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

Fuzzy. Bivakkrant 1 bivak 2017 in Geel. geen Chiro zonder bivak!

Fuzzy. Bivakkrant 1 bivak 2017 in Geel. geen Chiro zonder bivak! Fuzzy Bivakkrant 1 bivak 2017 in Geel Het gras tussen onze tenen, de aarde onder onze voeten. Een stap zetten in het onbekende en terugkeren met een hoop verhalen. Het is tien dagen, genieten van elkaar

Nadere informatie

Fuzzy 1. oktober november december 2018

Fuzzy 1. oktober november december 2018 Fuzzy 1 oktober november december 2018 2 Voorwoord Dag liefste Chirovrienden en vriendinnen, Het startschot van het nieuwe werkjaar is gegeven! De eerste Chirozondagen waren alvast een knaller, voor de

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

FUZZY 3. april mei juni 2018

FUZZY 3. april mei juni 2018 FUZZY 3 april mei juni 2018 2 VOORWOORD Liefste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn alweer aanbeland bij de laatste Fuzzy van dit werkjaar. Het mini-bivak zit er net op en het was weer de moeite. Hopelijk

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Fuzzy 1. oktober november december 2015

Fuzzy 1. oktober november december 2015 Fuzzy 1 oktober november december 2015 2 Voorwoord Dag liefste Chirovrienden en vriendinnen, Het startschot van het nieuwe werkjaar is gegeven! De eerste Chirozondagen waren alvast overweldigend, voor

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Bivakkrant 1. Met deze bivakkrant is het startschot gegeven voor het bivak 2015!!

Bivakkrant 1. Met deze bivakkrant is het startschot gegeven voor het bivak 2015!! Leven op het ritme van de wind en van de zon, zingen op de melodie van bos en beek en bron. Slapen met 't getrommel van de regen op het dak, ontwaken met de morgendauw: we zijn weer op bivak. Ieder die

Nadere informatie

FUZZY 3. april mei juni 2017

FUZZY 3. april mei juni 2017 FUZZY 3 april mei juni 2017 2 VOORWOORD Lieve Chirovrienden en vriendinnen, We zijn alweer aanbeland bij de laatste Fuzzy van dit werkjaar. Het mini-bivak zit er net op en hopelijk hebben jullie evenveel

Nadere informatie

FUZZY 3. april mei juni 2016

FUZZY 3. april mei juni 2016 FUZZY 3 april mei juni 2016 2 VOORWOORD Beste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn alweer aanbeland bij de laatste Fuzzy van dit werkjaar. In het volgende half uur komt u alles te weten wat Chiro Zolder

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2013-2014

Chiro Hekeko 2013-2014 Chiro Hekeko 2013-2014 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek MINIBIVAK 2017 Lint Chiromeisjes Hombeek Biekes Speelclub Kwiks VOORWOORD Binnekort is het weer zover, het jaarlijkse minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier

Nadere informatie

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem Bivak Dilsen-Stokkem Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan 1 3650 Dilsen-Stokkem Zoals het tijdens de week afwachten is tot zondag, Chirodag,

Nadere informatie

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! HET CIRCUS HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! Lees snel verder voor meer informatie. Dit jaar zetten we onze

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks MINIBIVAK 2018 Heist-op-den-Berg Biekes Speelclub Kwiks Voorwoord Binnenkort is het weer zover, het jaarlijks minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier en spel!

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2015-2016

Chiro Hekeko 2015-2016 Chiro Hekeko 2015-2016 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

VOORWOORD. www.chirohofstade.be 2

VOORWOORD. www.chirohofstade.be 2 April 2012 Chiro Hofstade VOORWOORD www.chirohofstade.be 2 SPEL VAN DE MAAND www.chirohofstade.be 3 SLOEBERS 01/04: t is wit en het staat in den hoek (een stoute frigo!) 15/04: galaxipark 20-22/04: sloeberweekend,

Nadere informatie

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen.

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. CHIROKAMP 2019 Beste politie-kandidaten, Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. Droom je ervan om de strijd aan te gaan met boeven? Tegen onrecht

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

Chiro Hekeko

Chiro Hekeko Chiro Hekeko 2018-2019 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders, Dit boekje verzamelt

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen.

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen. Bereid jullie voor op de vlucht van jullie leven! Wie heeft er immers nog nooit gedroomd om samen met al zijn vrienden de ruimte in te gaan? Vlieg mee langs de Melkweg, tussen de sterren en de maan, maak

Nadere informatie

BEZOEKDAG De bezoekdag zal plaatsvinden 24/07 van 14u tot 17u.

BEZOEKDAG De bezoekdag zal plaatsvinden 24/07 van 14u tot 17u. KRATSKE 2016 Tien dagen eropuittrekken met je vrienden om samen avonturen te beleven, dát is het hoogtepunt van een Chirojaar. Een heel jaar voorbereiden werpt dán zijn vruchten af. WAAR en WANNEER Het

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Jungleboek. Welpenweekend november

Jungleboek. Welpenweekend november Jungleboek Welpenweekend 1-2-3 november Hela deugnieten, Mowgli en zijn vrienden zijn helemaal terug van weggeweest. Ben jij ook zo benieuwd waar de welpen vandaan komen? Speel jij net zoals Mowgli en

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Bivak 2-10 juli Een verblijf van 9 dagen waar je kennis maakt met planeten, kometen en aliens! Je duikt in een zee van spelletjes, plezier en alles wat er bij een Chirokamp

Nadere informatie

LegeR. Klein Bivak Afdeling:

LegeR. Klein Bivak Afdeling: LegeR Klein Bivak 2016 Naam: Afdeling: Inhoud 2 Een woordje van de leiding 3 Brief van 4 Sloebers 5 Speelclub 6 Rakwi s 7 Praktische info 7 Inschrijvingen 8 Kampplaats 9 Route 10 Leiding 11 Wat meenemen,

Nadere informatie

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele RakTop-weekend 8 tot 10 maart - Melsele Jeuuuuj, wij gaan op weekend! Beste ouders Supertof dat jouw zoon meegaat op weekend! Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons en voor het extra speelkameraadje.

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

DIEP IN DE ZEE. Kapoenenweekend oktober

DIEP IN DE ZEE. Kapoenenweekend oktober DIEP IN DE ZEE Kapoenenweekend 26-27-28 oktober Dag allerliefste visjes, Het is zover, jullie allereerste kapoenenweekend komt eraan! We spreken vrijdag 26 oktober om 20u00 af aan de VTL. Daar zullen we

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Chiro Budingen 2011 2012

Chiro Budingen 2011 2012 Chiro Budingen 2011 2012 Beste vrienden, Het geweldig jaar is weer begonnen, zeker na zo een spetterende startdag. De kriebels zijn waarschijnlijk boven gekomen. Om jou verder te helpen, in dit geweldig

Nadere informatie

www.chirohofstade.be

www.chirohofstade.be November 2014 Voorwoord November, de mosselmaand! Tenminste, in onze chirotraditite toch. Op 8 en 9 november vinden namelijk onze jaarlijkse mosselfeesten plaats! Zaterdagavond en zondagmiddag kunnen jullie

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

Chirokamp Lokeren augustus 2018

Chirokamp Lokeren augustus 2018 Chirokamp Lokeren 1 10 augustus 2018 Het kampthema Zoals je kan afleiden van de eerste pagina heeft ons kampthema dit jaar met MUZIEK te maken. Wat dat precies inhoudt, komen jullie op kamp te weten. Hier

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

t Kletserke www.chirohofstade.be Maart 2014

t Kletserke www.chirohofstade.be Maart 2014 t Kletserke Voorwoord Beste Chirosympathisanten, Een nieuwe maand, een nieuwe kletser! Die van maart al, jongens wat gaat de tijd snel! En jullie zijn weer met jullie achterste in de boter gevallen, de

Nadere informatie

Programmaboekje Februari Maart - April

Programmaboekje Februari Maart - April Programmaboekje Februari Maart - April Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd?

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd? t Patotterke Om te beginnen voor iedereen een gelukkig nieuwjaar! 2013 wordt weer een knaljaar op onze chiro en we beginnen met een trimester boordevol activiteiten. Chiro coloma website en Facebook www.

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

t Kringeltje

t Kringeltje t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel tweeëntwintigste jaargang EXTRA editie ledenweekend 2019 V.U.: Jessica Ashie, Tongerlosebinnenweg 50, 2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2 VOORWOORD Hoi

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders,

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders, KAMP SIM 2017 Beste SIMmers en ouders, In juli is het weer zover! De 10 leukste dagen van het jaar breken dan aan, want het is weer kamp! En aangezien jullie in de SIM zitten gaan we daar zomaar eventjes

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Hallo, hallo Chiro! Na enkele weken jullie lieve leiding te moeten missen, is het nu weer tijd voor prettig nieuws over de Chiro. Beginnen bij het

Nadere informatie

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2017-2018!Check zeker af en toe onze site en onze facebook pagina voor nieuwtjes! Beste ouders en leden, Hier

Nadere informatie

Piraten. Naam: Afdeling: Klein Bivak

Piraten. Naam: Afdeling: Klein Bivak Piraten Naam: Afdeling: Klein Bivak 2017 1 Brief thema Beste Chiro Bilzen, Wij zijn de rechtstreekse afstammelingen van enkele van de succesvolste piraten ooit. Ikzelf stam af van de legendarische kapitein

Nadere informatie

NOVEMBER - DECEMBER 1

NOVEMBER - DECEMBER 1 NOVEMBER - DECEMBER 1 Inhoud Voorwoord... 3 Overgang... 4 Avondchiro... 5 Facebook... 5 Kalender november en december... 5 Brief groepsweekend... 6 Programma s... 8 2 Voorwoord De chiro is nu al een kleine

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ 9-10-11 November 2018 V.U.: Machteld Wille, Jasmijnstraat 17, 8020 Oostkamp Praktische info Beste JIMSIM en ouders, Het is weer zover! Ja, voelen jullie het ook al kriebelen?

Nadere informatie

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Voorwoord Beste ouder, bieke, speelclub of kwik, binnenkort is het weer zo ver, ons jaarlijks minibivak staat weer voor de deur. Tijd

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: Of Astrid Quaak Gsm:

Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: Of Astrid Quaak Gsm: KWIKS Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: 0475721615 E-mail: kwiks@chirostrita.be Of leiding@chirostrita.be Astrid Quaak Gsm: 0470040339 E-mail: kwiks@chirostrita.be Of leiding@chirostrita.be Kalender: September:

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze chiro te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart Het 2 e weekend komt eraan! We spreken vrijdag 29 maart om 19u00 af aan de Van Tichelenlei. Daar zorgen we dat iedere artiest een vriendje vindt zodat we samen

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Chiro Hekeko - KAMP 2019

Chiro Hekeko - KAMP 2019 Chiro Hekeko - KAMP 2019 Ossenberg Bekkevoort Inschrijven voor 24 juni 2019! 21 tot 31 juli 2019 Ossenberg 7, 3460 Bekkevoort In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein

Nadere informatie

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind Chiro Leeuwerik Chiro Windekind ALGEMEEN Welkom bij Chiro Winnik! Alle meisjes en jongens vanaf zes jaar zijn welkom bij Chiro Windekind (voor de meisjes) en Chiro Leeuwerik (voor de jongens). We komen

Nadere informatie

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte Liefste leden Welkom in het allerlaatste chiraske, ongelooflijk hoe snel het chirojaar gaat. Dit is waarschijnlijk te danken aan de zotte, leuke, onvergetelijke momenten en zoals het spreekwoord luidt

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

BenBenieuwd nr Pagina 1

BenBenieuwd nr Pagina 1 BenBenieuwd nr 1 2016-2017 Pagina 1 Inhoud VOORWOORD... 3 BRIEF AAN DE OUDERS... 4 KALENDER... 7 Leidingsweekend 1 23, 24 & 25 september 2016... 7 Christus Koning 20 oktober 2016... 7 Fakkeltocht 29 oktober

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leden

Informatieblad voor ouders en leden Informatieblad voor ouders en leden Chiro De Schakel Nummer 1 2007-2008 Hoi chiro-fanaten, Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan: het 1 e Schakeltje van dit chirowerkjaar!!! Hiep

Nadere informatie

CHIRO SLORATOKELS

CHIRO SLORATOKELS CHIRO SLORATOKELS 2017-2018 www.sloratokels.be AFDELINGEN Omdat meer volk altijd beter is, besloten we enkele jaren terug de jongste groepen samen te gooien. Op deze manier krijgen we grotere groepen,

Nadere informatie

FUZZY 3. april mei juni 2019

FUZZY 3. april mei juni 2019 FUZZY 3 april mei juni 2019 2 VOORWOORD Liefste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn alweer aanbeland bij de laatste Fuzzy van dit Chirojaar. Het mini-bivak zit er al even op. Het was een prachtig weekend

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie