Editie Ierland. Experience the Irish Way

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Editie 2016. Ierland. Experience the Irish Way"

Transcriptie

1 Editie 2016 Ierland Experience the Irish Way

2 Visit Derry Welkom in de vriendelijkste regio van Noord-Ierland! Derry-Londonderry wordt vandaag de dag gezien als één van de meest culturele en historische steden van Ierland. Het is de enige compleet ommuurde stad in Ierland en wordt beschreven als één van de mooiste ommuurde steden van Europa! Als u op zoek bent naar historie dan vindt u dit allemaal op de spectaculaire muren die de stad omringen en in de musea die verhalen vertellen over vroegere belegeringen, emigratie en de meer recentelijke Troubles. Als u meer geïnteresseerd bent in kunst dan zit u ook goed in deze stad, die de eerste UK City of Culture was in En als u op zoek bent naar lokaal talent er zijn overal pubs, clubs en muziekgelegenheden die passen bij alle leeftijden. De stad Derry is ook de ideale uitvalsbasis om de iconische Wild Atlantic Way kustlijn en de prachtige Causeway Coast te bezoeken. Of misschien onderneemt u liever buitenactiviteiten in de Sperrin Mountains, de grootste en minst ontdekte bergketen van Noord-Ierland. Derry- Londonderry is de ideale locatie om Noord-Ierland te bezoeken. U vindt een stukje geschiedenis op iedere hoek van de straat. Derry heeft een uitgebreide evenementenkalender, zodat er bijna altijd iets doen is waardoor u de sfeer die wordt gecreëerd door de warme, geestige en verwelkomende mensen die u zult gaan ontmoeten, nooit meer zult vergeten. Een Legenderry Experience wacht op u! Meer informatie kunt u vinden op: Meer weten?

3 71 p.p.p.n., Ramada Da Vinci s Hotel Dit award-winnende hotel ligt aan de oevers van de rivier de Foyle en op loopafstand van het centrum van Derry met zijn Derry Walls, musea en People s Gallery in Bogside. Het hotel is de ideale locatie om The Giant s Causeway, de Royal Portrush Golf Course en Donegal met zijn schitterende natuur te bezoeken. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, nachtclub, gratis wifi en parkeergelegenheid en heeft de grootste kamers van Derry, die zijn voorzien van een tv, telefoon, strijkijzer en -plank, haardroger, gratis wifi en badkamer met bad en/of douche en toilet. City Hotel Derry Het City Hotel Derry ligt in het centrum van Londonderry, aan de oevers van de rivier de Foyle. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van de bekende historische stadsmuren, de vele winkels en diverse bezienswaardigheden, zoals het Tower Museum en de Guildhall. Op loopafstand ligt ook het Millennium Forum theater, waar regelmatig fantastische shows worden opgevoerd, ideaal voor een avondje uit! Dit hotel is daarnaast de perfecte uitvalsbasis om de rest van Noordwest Ierland te verkennen, zoals Donegal en de Causeway Coast. Het hotel beschikt over receptie, restaurant, bar, fitnessruimte, zwembad, stoomcabine en jacuzzi, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid (beperkt aantal plaatsen). Inbegrepen: 3 overnachtingen inclusief ontbijt 1 diner op de dag van aankomst 159 Inclusief: 3 nachten & ontbijt 1x diner Inclusief: 3 nachten & ontbijt 229 Tip voor een dagje uit Beech Hill Country House Hotel Het Beech Hill Country House Hotel is gevestigd in een sfeervol landhuis dat op een prachtig landgoed ligt met bossen, meren en een rustige tuin. Het hotel staat bekend om zijn warme sfeer en heerlijke eten en ligt ongeveer 3 km van het centrum van Derry. Ook ligt het hotel niet ver van de Giants Causeway, de schitterende natuur van Donegal en de vredige Sperrin Mountains. U kunt op het landgoed verschillende wandelingen maken, paardrijden en fietsen en s avonds kunt u genieten van een fantastisch diner, klaargemaakt met lokale ingrediënten, organische groenten en duurzame vis die vlakbij is gevangen. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid en de kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, broekenpers, haardroger, strijkijzer en strijkplank, gratis wifi, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet. Inner City Guided Tour of the Walls of Derry Maak met een gids een wandeltour naar de 17e-eeuwse stadsmuren en St. Columb s Cathedral. De perfect behouden stadsmuren zijn gebouwd tussen 1613 en 1618 en maken van Derry één van de mooiste ommuurde steden van Europa! De tour vertrekt dagelijks vanaf het Derry Tourist Information Centre aan 44 Foyle Street.

4 Het Eeuwenoude Oosten Machtige kastelen, ganggraven uit de steentijd, adellijke landhuizen en weelderige groene landschappen... Laat je meevoeren door het eeuwenoude oosten van Ierland en reis door 5000 jaar geschiedenis. De dageraad van 5000 jaar beschaving Historie en fabels komen samen in de county s Cavan, Longford, Louth, Meath, Monaghan en Westmeath, waar bijna elk dorp en gewest zijn eigen legende of eeuwenoud monument heeft. Dit is een wonderbaarlijke streek met megalithische hunebedden, wegen uit de ijzertijd en vroegchristelijke nederzettingen. Neem nou Newgrange in county Meath. Dit door UNESCO beschermde neolithische ganggraf is duizenden jaren afgesloten geweest. Het is een knap stuk bouwwerk uit de steentijd dat ouder is dan de piramides. Verder naar het noorden ontdek je het Cooley Peninsula in county Louth: een European Destination of Excellence, met vele bezienswaardigheden, waaronder de Proleek Dolmen en het Middeleeuwse stadje Carlingford. Ook vind je in county Louth de kloosternederzetting Monasterboice. Maar daarmee is het historische aanbod nog lang niet op. Zwerf door het ongelofelijke prehistorische landschap van Cavan Burren, een karstlandschap waar ooit neolithische bewoners huisden; bestel afternoon tea in het excentrieke Castle Leslie Hotel in county Monaghan, al sinds de jaren 1600 in bezit van de familie Leslie, en duik in de intriges van het Belvedere House. Meer weten? of

5 Het historische hart Reis door de tijd in de county s Carlow, Kildare, Kilkenny, Laois, Offaly, Tipperary en oostelijk Limerick en ontdek de deftige landhuizen en heilige valleien. Hier in het historische hart van het eiland komen de groene weilanden en schitterende natuur samen en slaat je fantasie op hol, terwijl je door de fraaie tuinen loopt, oude kloosterplaatsen ontdekt en spectaculaire kastelen bewondert. De vredige ligging van Clonmacnoise aan de rivier de Shannon in county Offaly is al reden genoeg voor een bezoek, maar deze vroegchristelijke vindplaats, die in het jaar 544 werd gesticht door St. Ciaran, heeft ook een boeiende geschiedenis. Je kan bijna niet anders dan onder de indruk zijn van Castletown House in county Kildare. Het is het eerste en grootste palladiaanse huis in Ierland en werd gebouwd in 1722 op een landgoed van ruim 200 hectare. In de aangrenzende county Laois rijst de Rock of Dunamase op uit de aarde boven een steile terp van rots. Het kasteel is rijk aan historie en biedt schitterende uitzichten over de vallei. In het eeuwenoude oosten kom je interessante dingen tegen op de meest onverwachte plekken. Kijk maar naar de Brownshill Dolmen in county Carlow. Vlakbij de weg, omgeven door groene velden, staat dit hunebed, waarvan de deksteen waarschijnlijk de zwaarste van Europa is. Kilkenny Castle biedt geschiedenis van een heel andere orde. Dit imposante Normandische kasteel staat als een Middeleeuws sieraad in het hart van de stad Kilkenny. De Rock of Cashel ligt op een steile rots en kijkt niet alleen uit over de Golden Vale in Tipperary, maar ook over de geschiedenis van Ierland.

6 vervolg Eeuwenoude Oosten De Keltische kust In zuidelijke richting gaan de zeevaartverhalen en kloosterruïnes hand in hand in de county s Wicklow, Wexford, Waterford en Oost-Cork. In de vallei van Glendalough in county Wicklow, waar St. Kevin in de 6e eeuw zijn klooster stichtte, heerst een serene rust. Wandel over de paden, loop door het kloosterdorp en kijk uit over het mooie meer. Nog verder zuidelijk is het verhaal van de Ierse hongersnood op een unieke manier bewaard gebleven aan boord van het Dunbrody Famine Ship in New Ross, county Wexford. Deze replica van een hongersnoodschip uit 1840 laat de ervaringen zien van de 19e eeuwse Ierse emigranten, inclusief rondleiding, verklede acteurs en thematentoonstellingen. Waterford werd in de 9e eeuw gesticht door de Vikingen en is een van de oudste steden op het Ierse eiland. In de uitstekende musea vind je het alleroudste stuk Waterfordglas, een reliek van het Heilige Kruis en goudlaken kleding, die worden beschouwd als één van de grootste Middeleeuwse schatten van Europa. Vanaf hier kun je verder reizen naar het kleurrijke Cobh in Oost-Cork. Deze fraaie plaats was de laatste aanleghaven van de Titanic. Het verhaal van het schip der dromen is te horen en zien in de Titanic Experience Cobh, gevestigd in het originele gebouw van de White Star Line. Een indrukwekkend slot van een ongelofelijke reis. Meer weten?

7 205 Rondreis Discover the Ancient East Ierland heeft een zeer bewogen geschiedenis en deze geschiedenis is nog steeds op veel plaatsen terug te vinden. Stap in de voetsporen van de vroegere kolonisten en zie, hoor, voel en beleef de bijzondere geschiedenis van het oosten van Ierland. Tijdens deze rondreis komt u alles te weten over de invloed die de Christenen, Vikingen en Noormannen op dit gebied hebben gehad en ontdekt u alle bijzondere plekken die te maken hebben met deze interessante geschiedenis. Veelal onontdekt, maar daardoor misschien juist zo mooi en interessant. Geniet van de gastvrijheid van de Ierse bevolking en reis door dit prachtige gebied, dat niet alleen een bijzondere geschiedenis, maar ook een indrukwekkende natuur te bieden heeft, met groene valleien en bijzondere vergezichten. Dag 1: Voordat u buiten de gebaande paden gaat, kunt u vandaag de hoofdstad van Ierland, Dublin, gaan verkennen. Bezoek bekende plaatsen als Dublin Castle en St. Patrick s Cathedral of relax in het rustige St. Stephen s Green Park. Aan het einde van de dag is het erg gezellig om een bezoek te brengen aan het Temple Bar District en daar te genieten van livemuziek onder het genot van een heerlijke pint Guinness. Dag 2: Vandaag is het tijd om uw koffers te pakken en naar de Boyne Valley te reizen. Dit gebied staat bekend om zijn culturele en historische erfgoed. Bezoek zeker Bru na Boinne, de archeologische vindplaats bij de rivier Boyne, die vele Neolithische bouwwerken herbergt, waaronder de grafheuvels van Newgrange, Knowth en Dowth, die naar het schijnt ouder zijn dan de piramides van Gizeh. Op een heldere dag kunt u vanaf de top wel 14 Ierse graafschappen zien liggen! Dag 5: Vandaag reist u richting het noordoosten. Neem uw tijd om onderweg een stop te maken bij de Rock of Cashel in county Tipperary. Dit kasteel was voor de Normandische invasie de traditionele troon van de koningen van Munster. Het pittoreske complex heeft één van de meest kenmerkende collecties van Keltische kunst en Middeleeuwse architectuur van Europa. Dag 6: Dit is helaas alweer de laatste dag van uw reis. Mocht u nog tijd hebben voordat u aan uw terugreis begint, dan is het aan te raden om een stop te maken in het graafschap Carlow en een kijkje te nemen bij Brownshill Dolmen. Deze Megalithische tombe is aangemerkt als nationaal monument en is gebouwd tussen 3000 en 4000 jaar voor Christus. Dag 3: Deze dag reist u naar het oosten van Ierland. Het is aan te raden om een bezoek te brengen aan de vallei van Glendalough, de honeypot van het Wicklow Mountains National Park, waar u spectaculaire panorama s vindt. Reis daarna verder richting het zuiden en ontdek het gebied waar zich in de 19e eeuw de grootste humanitaire ramp van Ierland heeft afgespeeld. Dag 4: Dompel u onder in de tijd van de Vikingen en bezoek Waterford City, een bijzondere stad met smalle straatjes en een overvloed aan culturele en historische attracties, die u het gevoel geven zo in het verleden te zijn gestapt. Wat meer richting het zuidwesten vindt u Lismore, een historisch stadje, gevuld met Middeleeuwse geschiedenis. Lismore Castle en de Ballysaggartmore Towers zijn werkelijk betoverend! Inbegrepen: Bij deze rondreis verblijft u 5 nachten in B&B s of hotels. Wij boeken accommodaties voor u die regelmatig worden bezocht door onze plaatselijke agenten, om de kwaliteit te kunnen garanderen. De hotels hebben minimaal 3 sterren en variëren van stedelijke hotels tot gezellige Inns. Gedurende uw verblijf in de B&B s kunt u het echte Ierse leven ontdekken en zult u de vriendelijkheid en gastvrijheid ervaren die de Ieren zo eigen is.

8 Ierland Alles wat u zoekt in een vakantiebestemming, vindt u in Ierland: spectaculaire natuur, pittoreske dorpjes, vriendelijke mensen, heerlijk eten, een indrukwekkende historie en een levendige cultuur. Dublin is voor de meeste bezoekers het beginpunt van de reis. Deze bruisende stad is een mix van een interessante geschiedenis en cultuur, hippe bars en pubs, elegante architectuur, verfijnde restaurants en fantastische winkelmogelijkheden. De stad is met recht één van Europa s hotspots! De natuur in Ierland laat een onuitwisbare indruk na op iedere bezoeker. Van de imposante steile rotsen van de Cliffs of Moher, de bijzonder mooie Ring of Kerry en het mystieke maanlandschap van The Burren tot de prachtige meren en rivieren van Westmeath, de indrukwekkende Giants Causeway en het groene Killarney National Park, u zult onder de indruk zijn! Ook op het gebied van historie heeft Ierland veel te bieden. Er zijn niet veel landen waar de geschiedenis zo tastbaar aanwezig is als op het Ierse eiland. Het land is bezaaid met ruïnes, gedenktekens en kastelen. In de meeste pubs wordt nog live muziek gespeeld op traditionele instrumenten, zoals de bodhrán, een handtrommel, en de tin whistle. Geweldige visgerechten en de lekkerste bieren, zoals Guinness, laten u een tandje terugschakelen, zodat u op het gemak kunt genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Eén ding is zeker: Ierland is één van de mooiste bestemmingen ter wereld en wat u ook gaat doen, u bent welkom: Fáilte! Meer weten? of

9 183 Northern Kingdom Ontdek de schitterende natuur en bijzondere steden van Noord- Ierland tijdens deze korte reis. Laat u betoveren door het Tollymore Forest Park, de prachtige Mourne Mountains en de Cushenden Caves aan de Giants Causeway en beleef al het moois dat Noord-Ierland u te bieden heeft. Ook de stad Belfast met zijn bewogen geschiedenis komt tijdens deze reis aan bod. Bent u fan van Game of Thrones? Dan zult u veel herkenningspunten hebben, want deze reis leidt u langs veel locaties die gebruikt worden in de serie. Maar geen zorgen als u Game of Thrones niet kent, want de locaties worden natuurlijk niet voor niets gebruikt in deze wereldberoemde serie. Ze zijn adembenemend en voor iedereen een must om te bezoeken! Inbegrepen: 4 overnachtingen inclusief ontbijt Experience the Irish Way Tijdens deze prachtige reis ontdekt u een aantal van de mooiste gebieden van Ierland, namelijk de Giants Causeway en de Wild Atlantic Way. Uw reis start in Dublin, van waaruit u Noord-Ierland ontdekt, en vervolgens zakt u langs de schitterende Wild Atlantic Way af naar beneden. Bezoek de authentieke plaatsjes op deze route, geniet van de historische bezienswaardigheden en bewonder vooral de schitterende natuur waar Ierland om bekend staat! Geniet van de ruige kliffen, mooie vergezichten, steile rotsen en witte stranden én van Killary Fjord, het enige fjord van Ierland. U verblijft tijdens deze reis in luxe en prachtig gelegen hotels waar u heerlijk tot rust komt. 748 Inbegrepen: 9 overnachtingen inclusief ontbijt 228 Pretty Little Cork Picknicken langs de kust, een bezoek aan Garnish Island en Bantry House, een treinreis maken langs de kust helemaal tot aan Cobh, de laatste aanmeerhaven van de wereldberoemde Titanic, één van de vele pittoreske stadjes langs de route verkennen, walvissen spotten en de Blarney Stone kussen: dit is een reis om nooit te vergeten! Ontdek de bijzondere kustlijn van county Cork en geniet van het afwisselende landschap in deze streek. Tijdens deze heerlijke getaway heeft u eigenlijk te weinig tijd om alle bezienswaardigheden te ontdekken, maar dan heeft u gelijk een goede reden om nog eens terug te komen naar dit prachtige gebied! Inbegrepen: 4 overnachtingen inclusief ontbijt, St Patrick s Trail Volg het pad langs de vele bezienswaardigheden die u het verhaal vertellen van Ierland s beschermheilige, St. Patrick. Het zal u verbazen als wij zeggen dat de beschermheilige van Ierland eigenlijk helemaal geen Ier was! De in Engeland geboren jongen werd gevangengenomen door de Ieren en werd gedwongen te werken als slaaf. Na zijn ontsnapping heeft hij zijn leven gewijd aan het bisdom, is hij teruggekeerd naar Ierland en heeft daar honderden kerken gesticht. Vandaag de dag is hij de beschermheilige van Ierland en is er zelfs een nationale feestdag naar hem vernoemd, St. Patricks Day, dat elk jaar op 17 maart wordt gevierd op de dag van zijn waarschijnlijke overlijden. Kom tijdens deze reis alles te weten over de Saint die hier zijn voetsporen achtergelaten heeft. Inbegrepen: 6 overnachtingen inclusief ontbijt 274

10 186 Shoppen in Dublin De Ierse hoofdstad heeft alle ingrediënten voor een geslaagde citytrip: cultuur, leuke winkelstraten, trendy restaurants en vooral veel pubs voor een gezellig avondje uit. Dublin is gemoedelijk, u voelt zich er direct thuis, en het centrum is redelijk compact, zodat u een groot gedeelte van de stad te voet kunt verkennen. In de stad heerst een ontspannen sfeer en bij mooi weer is het heerlijk relaxen in de vele stadsparken. En wie in Ierland is, moet natuurlijk wel een Guinness of whiskey proeven. Dat kan in het Guinness Storehouse of Jameson Distillery, waar u meteen kunt leren hoe al dit lekkers wordt gemaakt. Inbegrepen: 3 overnachtingen inclusief ontbijt Grand Tour Ireland Deze 16-daagse Grand Tour is een zeer complete rondreis waarbij u alle hoogtepunten van Ierland bezoekt. Geniet van al het moois dat The Emerald Isle u te bieden heeft, zoals de mooie routes met indrukwekkende panorama s, de slaperige dorpjes en natuurlijk de prachtige natuur. Tijdens deze rondreis bezoekt u onder andere de gezellige stad Cork, de beroemde Ring of Kerry, Slieve League, één van de hoogste kliffen van Europa, de hoofdsteden Belfast en Dublin en de imposante Cliffs of Moher. 619 Inbegrepen: 15 overnachtingen inclusief ontbijt 307 Go Green Wanneer u aan Ierland denkt, dan denkt u aan groen, zee, muziek en dans. U denkt aan vriendelijke mensen, heerlijk eten, kastelen, abdijen, rivieren, meren en natuurlijk de pubs waar de locals iedere dag hun pint komen drinken. Dit alles hebben wij gebundeld in een prachtige rondreis. Wij leiden u langs alle typisch Ierse aspecten en u bezoekt tijdens deze rondreis onder andere het kleurrijke stadje Clonakilty, het prachtige Killarney National Park en het onwaarschijnlijk mooie schiereiland Beara. Dit is de ideale rondreis om het gastvrije Ierland te leren kennen! Inbegrepen: 8 overnachtingen inclusief ontbijt Antrim & Causeway Coast Deze 8-daagse wandelreis biedt u het allerbeste van Noord- Ierland en is een combinatie van de Moyle Way en de Causeway Coast Way. De Moyle Way is een 43 kilometer lange weg die u door het hart van de wereldberoemde valleien van Antrim leidt. U vindt hier prachtige natuur en een diversiteit aan wildlife, mythes en folklore. Ook doet u met deze wandelreis de Giants Causeway aan met zijn kenmerkende kust en diverse kastelen langs de route. 569 Inbegrepen: 8 overnachtingen inclusief ontbijt bagagetransport op de wandeldagen uitgebreid informatiepakket met kaarten en Engelstalige routebeschrijvingen transfers bij aankomst en vertrek

11 424 per week Connemara Seas 6 personen Deze prachtige vakantiewoning, met uitzicht over de oceaan en de voor de kust liggende eilanden, ligt niet ver van Renvyle, dat bekend staat om zijn fraaie kusten. De cottage is een heerlijke plek, ook wanneer u met kinderen reist. U kunt vanuit de cottage een bezoek brengen aan het prachtige Connemara National Park of u kunt een boottocht maken van Cleggan naar Inishbofin, een eiland dat doordrenkt is van geschiedenis en waar het oude en pure Ierland nog te vinden is. De cottage beschikt over een woonkamer met openhaard, een modern ingerichte keuken met een eethoek en uitzicht op zee, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een patio met tuinmeubilair. Blossom Garden 4 personen Deze cottage ligt in het hart van West Cork, een zonnig en heuvelachtig gebied met vele mogelijkheden. Riviervissen, golf, goede winkels, restaurants en pubs zijn allemaal aanwezig in Dunmanway en op korte afstand, bij Clonakilty en Rosscarbery, vindt u veel prachtige stranden. De cottage is de ideale basis om zowel Cork als Kerry te verkennen. De cottage heeft een ruime woonkamer met een tv en dvd-speler, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, 2 slaapkamers, een badkamer, wasmachine en omheinde tuin met tuinmeubilair en BBQ. 37 p.p.p.n. 430 per week, B&B s in Ierland Bij de meeste van onze prachtige autorondreizen kunt u er voor kiezen om in B&B s te verblijven. Tijdens een verblijf in B&B s kunt u het echte Ierse leven ontdekken en zult u de vriendelijkheid en gastvrijheid ervaren die de Ieren zo eigen is. De B&B s variëren van traditionele boerderijen tot moderne bungalows en van pensions tot kleine familiehotels. De meeste B&B s hebben een ontbijtruimte en vaak hebben ze ook parkeergelegenheid. Wij bieden standaard kamers aan met privé faciliteiten, u heeft dan de beschikking over een eigen badkamer. De B&B s liggen verspreid door heel Ierland. Extra bij te boeken Merry Ploughboy Pub Tour Tijdens deze excursie geniet u niet alleen van een echte Ierse maaltijd, maar zult u daarna niet stil kunnen blijven zitten tijdens de fantastische Ierse show die u te zien krijgt. Inbegrepen is een 3-gangen diner met als afsluiting een kopje koffie of thee, een 2 uur durende show vol traditionele Ierse muziek en dans en een bustransfer van en naar het centrum van Dublin. Guinness Storehouse Een bezoek aan de Guinness Storehouse is een hoogtepunt van uw stedentrip in Dublin. Bij de storehouse leert u alles over dit wereldberoemde bier. Het begint 250 jaar geleden en eindigt in de Gravity bar, waar u onder het genot van een gratis pint Guinness kunt genieten van het prachtige uitzicht over Dublin en de achterliggende bergen.

12 Aer Lingus Vlieg met Aer Lingus naar Ierland Zelf naar Ierland rijden is een behoorlijke onderneming en daarom bieden wij ook vluchten aan naar Ierland. Vanaf Amsterdam en Brussel vertrekken er meerdere vluchten per dag naar Dublin en Cork. Profiteer van onze lage tarieven en proef de cultuur en sfeer tijdens een stedentrip naar Dublin of Cork. Dublin Aer Lingus vliegt 5 keer per dag van Amsterdam naar Dublin en terug. Vanaf Brussel gaan er 1 tot 3 vluchten per dag. De reistijd is ongeveer 1 uur en 40 minuten. Dublin is een fantastische bestemming voor een citytrip. Een bruisende, maar ook gemoedelijke stad waar u zich onmiddellijk thuis zult voelen. De weg is er gemakkelijk te vinden en de belangrijkste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Gaat u zelf op ontdekkingstocht in één van de gezelligste hoofdsteden van Europa! Dublin heeft een ruim aanbod aan restaurants, o.a. in Baggot Street, waar u zowel van de Ierse keuken als van internationale gerechten kunt genieten. De Ierse pubs zijn een begrip en natuurlijk kunt u niet in Dublin zijn geweest zonder er één binnen te lopen voor een goed glas Guinness, een echte Irish Coffee of een lekkere maaltijd! U raakt er gemakkelijk in gesprek met de vriendelijke Ieren, die bekend staan om hun gevoel voor humor. Al spreekt u maar een paar woorden Engels, gelachen wordt er altijd! Behalve de talrijke pubs heeft Dublin een bruisend nachtleven met theater, bioscopen, discotheken en nachtclubs voor een gezellig avondje uit. Cork Aer Lingus vliegt 2 keer per dag van Amsterdam naar Cork en terug. De reistijd is ongeveer 1 uur en 50 minuten. Cork is gelegen aan de rivier de Lee en is de op twee na grootste stad van Ierland. De stad bruist van de energie en er klinkt vrijwel overal muziek. Ieder jaar in oktober treden meer dan musici op en het hoogtepunt op de muzikale kalender is het Cork Jazz festival. Als u optimaal van Cork wilt genieten, kunt u dit het beste wandelend doen. Wandel langs de karakteristieke English Market, die al sinds 1788 in het centrum gehouden wordt. Breng ook een bezoek aan de klokken van Shandon in St. Anne s Church, die u zelf kunt luiden. U moet dan wel eerst even de 40 meter hoge toren beklimmen. In de omgeving van Cork kunt u een bezoek brengen aan het havenstadje Kinsale of aan Blarney Castle. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! House of Ireland, onderdeel van House of Britain Edisonweg 53A 4382 WZ Vlissingen Telefoonnummer : +31 (0) adres : info@houseofbritain.nl

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 999 Eire, the Wicklow Way De Wicklow Mountains liggen in het oosten van Ierland, of "Eire", zoals de Ieren hun land zelf

Nadere informatie

Wicklow Dublin 7 dagen

Wicklow Dublin 7 dagen Wicklow Dublin 7 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 855 Over de Wicklow Way, door de tuin van Ierland De Ieren zelf noemen hun eigen (ei-)land "Eire" en de hoofdstad Dublin "Baile Atha Cliath". Oud

Nadere informatie

IERLAND. Combinatie van natuur- en stedenpracht 03/07-11/07/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

IERLAND. Combinatie van natuur- en stedenpracht 03/07-11/07/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR IERLAND 03/07-11/07/2017 Combinatie van natuur- en stedenpracht In Ierland gaan schitterende natuur en mooie steden hand in hand. Je ontdekt er de rijke geschiedenis,

Nadere informatie

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW 8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW In juni gaan we naar het prachtige gebied rond Dublin en Wicklow. We bezoeken de hoofdstad Dublin met de bekendste universiteit van Ierland en gaan

Nadere informatie

IERLAND. 9-daagse groepsreis in alle luxe! Afreis: 6 juli 2015

IERLAND. 9-daagse groepsreis in alle luxe! Afreis: 6 juli 2015 IERLAND 9-daagse groepsreis in alle luxe! Afreis: 6 juli 2015 4* en 5* hotels Nederlandstalige gids Half pension Alle excursies inbegrepen Lijnvluchten uit Zaventem Prijs per persoon: 1.620 Info en reserveringen

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 8-DAAGSE VLIEGTUIGREIS IERLAND

BB-GEPENSIONEERDEN 8-DAAGSE VLIEGTUIGREIS IERLAND BB-GEPENSIONEERDEN 8-DAAGSE VLIEGTUIGREIS IERLAND 15 tot 22 juni 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst in Zaventem - check-in voor de rechtstreekse lijnvlucht naar Dublin met Aer Lingus : vluchtei 631 : Brussel

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Fietscie 2006: lustrum editie

Fietscie 2006: lustrum editie Fietscie 2006: lustrum editie Een jubileum editie vraagt om iets speciaals. Vandaar dat dit voorstel ook komt met vele extra s. Allereerst zal het vliegtuig er aan te pas komen. Tevens worden er een ongekend

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Reisprogramma Ierland 3 t/m 13 september 2018

Reisprogramma Ierland 3 t/m 13 september 2018 Reisprogramma Ierland 3 t/m 13 september 2018 Speciaal door Sophus Travel georganiseerd voor Vrouwen van Nu Dag 1, Dublin Vlucht van Amsterdam naar Dublin. Vanuit Dublin rijden we met de bus naar Noord-Ierland.

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 8 daagse vliegtuigreis Ierland 16 tot 23 juni 2017

BB-GEPENSIONEERDEN 8 daagse vliegtuigreis Ierland 16 tot 23 juni 2017 BB-GEPENSIONEERDEN 8 daagse vliegtuigreis Ierland 16 tot 23 juni 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 - Vrij 16/6 Samenkomst in Zaventem - check-in voor de rechtstreekse lijnvlucht naar Dublin met Aer Lingus : vluchtei

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Inhoud. 61 Dublin. 11 Ierland in feiten en cijfers. 97 De omgeving van Dublin. 25 Oorlog en vrede tussen de groene heuvels. 121 Zuidoost-Ierland

Inhoud. 61 Dublin. 11 Ierland in feiten en cijfers. 97 De omgeving van Dublin. 25 Oorlog en vrede tussen de groene heuvels. 121 Zuidoost-Ierland Inhoud 1 2 3 7 Kaarten & plattegronden 9 Woord vooraf 11 Ierland in feiten en cijfers 12 Geografie en landschap 15 Klimaat 16 Flora en fauna 18 Bevolking 20 Economie en politiek 25 Oorlog en vrede tussen

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

individuele wandelvakantie vanaf 786 De rocks en cliffs van de South West Way

individuele wandelvakantie vanaf 786 De rocks en cliffs van de South West Way Cornwall 7 dagen individuele wandelvakantie vanaf 786 De rocks en cliffs van de South West Way Cornwall is Engelands uiterste zuidwestelijke landtong, met geografisch gezien twee noemenswaardige punten:

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 615

singlereis wandelvakantie vanaf 615 Kent 7 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 615 Over de North Downs Way door de tuin van Engeland Bij county (het Engelse woord voor graafschap) Kent zult u wellicht denken aan vredige dorpen, lommerrijke

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland Cotswolds 7 dagen individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland De Cotswolds is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Engeland, waar de beroemde rivier de Thames ontspringt. Het vormt

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 480

singlereis wandelvakantie vanaf 480 Kent 5 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 480 Over de North Downs Way door de tuin van Engeland Bij county (het Engelse woord voor graafschap) Kent zult u wellicht denken aan vredige dorpen, lommerrijke

Nadere informatie

Dublin, Galway en het ruige Ierse landschap

Dublin, Galway en het ruige Ierse landschap Dublin, Galway en het ruige Ierse landschap 21 december. Een heldere nacht maakt dat de rijp als een dunne waas over de heuvels langs de Boyne ligt. Rond half negen strijkt het eerste bleke zonlicht over

Nadere informatie

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Baron Group Farmhouses - (Malta Gozo Gozo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Casa de la Virgen - (Spanje Gran Canaria Valleseco) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Ierland DE OFFICIËLE INFORMATIEBROCHURE

Ierland DE OFFICIËLE INFORMATIEBROCHURE DE OFFICIËLE INFORMATIEBROCHURE HET EEUWENOUDE OOSTEN VAN IERLAND EEN REIS DOOR 5000 JAAR GESCHIEDENIS TOP BEZIENSWAARDIGHEDEN ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VA N IERLAND VAN RUIGE KUSTLIJNEN TOT GROENE LANDWEGGETJES

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie