Nieuwsbrief april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief april 2016 Kampioenen! Dames Combi ASC/LHV Bedrijfshulpverlening op maat. o

2 Tweede Sporthal De plannen beginnen nu echt concreet te worden. Het Programma van Eisen is nagenoeg af en de aanbesteding en bestemmingsplanprocedure gaan naar verwachting snel starten. De gemeentelijke hal zal samen met een turnhal gebouwd worden aansluitend op het bestaande clubgebouw, op een deel van de huidige korfbalvelden (de korfbalbond heeft besloten om de afmeting van de buitenvelden te verkleinen, waardoor die ruimte ontstaat). Er komt een verbinding binnendoor naar de hal van het bestaande gebouw en daarmee naar onze kantine. Er komt namelijk geen nieuwe horeca bij de hal. Daarom heeft de gemeente Antilopen en LHV gevraagd om de intentie uit te spreken om gebruikers van de hallen gebruik te laten maken van onze kantines als zij die behoefte hebben. We hebben vastgelegd dat wij zelf afspraken maken met gebruikers over de voorwaarden (het is en blijft immers onze kantine) en dat het gebruik onze eigen activiteiten niet mag verstoren. Een mooie kans voor ons en anderen om onze prachtige kantine vaker te gebruiken en zo ook kosten voor het gebouw te delen. Daarnaast is in de intentieverklaring opgenomen dat wij een bepaalde voorkeurspositie krijgen bij het toewijzen van de nieuwe hal in vergelijking met de Korf. Op 5 maart is de intentieovereenkomst getekend door Antilopen (voorzitter Erik Brouwer, LHV (voorzitter Marita Voogt), Stichting Clubgebouw (secretaris Freek Augustijn) en de gemeente (wethouders Albert Dragt en Jan Overweg), zie onderstaande foto. Foto: Leusder Krant. Als alles volgens plan gaat, moet de nieuwe hal seizoen 2017/2018 klaar zijn voor gebruik. We hebben dus nog even tijd om ons te beraden over het organiseren van de schoonmaak, bardiensten en de coördinatie van het gebruik van de kantine. Daar starten we snel mee!

3 LHV Sponsorcommissie Ook in het afgelopen seizoen zijn onze sponsoren weer van belang geweest voor het mede mogelijk maken van de activiteiten. Graag bedanken we hierbij alle sponsoren voor hun bijdragen aan ons sport en spel plezier. Vanuit de commissie zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe sponsoren. Ook dit (late) voorjaar zullen we alle leden en ouder van leden weer telefonisch gaan benaderen om ondersteuning bij de werving. Mocht je al een concrete vraag of een belangstellende potentiële sponsor kennen: laat het ons dan weten. De sponsor commissie van LHV: Andries Potter, Henny Vivie, Klaas Pranger. Even voorstellen.... Paul Visser Ik ben 46 jaar en woon in Leusden. Ik ben gelukkig getrouwd met Liesbeth en heb 2 kinderen, Mees en Pien van 6 en 4 jaar. Ook heb ik 2 "bonuskinderen", Sanne en Martijn, de kinderen van Liesbeth uit haar eerdere relatie. Zelf speel ik bij de Heren samen met Jordy, de vriend van Sanne, Liesbeth en Sanne spelen bij de Dames en Mees en Pien spelen af en toe een toernooitje. Een groot sportief gezin! Sinds een paar maanden ben ik voorzitter van de kantinecommissie en lid van het bestuur. Ik heb er plezier in en doe het graag. Mocht iemand vragen of opmerkingen hebben, spreek me gerust aan. Vriendelijke groet, Paul Visser

4 Spelregelcertificaten Na enkele succesvolle sessies voor de jeugd en een enkele voor senioren (coaches) staat de teller nu op 25! Er zijn 25 leden die het verplichte certificaat al behaald hebben. Die certificaten zullen binnenkort in de Kantine opgehangen worden. Binnen onze club zijn een aantal leden verplicht om hun certificaat te behalen. Zodra je van de B naar de A jeugd over gaat moet je het certificaat halen. Waar nodig zullen we de betrokken leden op korte termijn daarvoor nog benaderen. Via de LHV site kun je onder de clubfoto kiezen voor Handbal. Daar vind je alles over spelregels. Je kunt de regels zelf nog eens nalezen, maar ook oefenen met de test. Langs het veld hangt ook het doek van Handbal Masterz weer om je er aan te herinneren dat kennis van de regels belangrijk is. Mocht je ook een certificaat willen halen en de test nog niet kunnen doen, laat het dan weten. Iedere handbal spelende LHV wordt geacht de handbal spelregels te kennen. Oefenen voor het certificaat en het behalen ervan bewijst dat je er actief mee bezig bent geweest en daar gaat het om! Mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben bij het verdiepen in de regels, laat het weten! Danny Schneiders en Klaas Pranger zijn binnen de club de aanspreekpunten voor de spelregels en het certificaat.

5 Koken in de kantine 2e helft veld Na het succesvolle binnen seizoen, wordt het koken in de LHV voortgezet. Er zal op 2 zondagen in de kantine gegeten kunnen worden. Opgeven uiterlijk op de donderdag ervoor bij Klaas Pranger. Zondag 24 april koken Freek en Ivonna. Ze zullen afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen nog assistentie vragen. Op het menu staat: kipgiros, tzatiki, turksbrood, saladebar (je kunt dan je eigen salade maken) en een aantal quiches. Het toetje blijft nog even een verrassing. Op zondag de 29ste mei zullen Wil en Klaas het koken op zich nemen. Er zal zeker die keer salade zijn, maar het hoofdgerecht wordt nog over nagedacht. Het eerste idee voor (zonnige?) namiddag is om een BBQ te gaan doen. Nadere info volgt. Beach handbal Beach handbal wordt steeds populairder. In delen van het land waar geen veldhandbal gespeeld wordt, is beach handbal een mooie manier om buiten het zaalseizoen te blijven handballen. Maar ook voor LHV teams die het leuk vinden om een keer aan een toernooi mee te doen, zijn er verschillende toernooien in de regio en daarbuiten. Op de website van het NHV vind je een toernooienkalender en de spelregels. Voor informatie over de spelregels kun je ook bij Klaas Pranger en Mark Tilstra terecht. Zij zijn zaterdag 9 april geslaagd voor hun scheidsrechtersexamen Beach handbal. Heren van harte gefeliciteerd en veel fluitplezier op het zand gewenst!

6 Resultaat Jantje Beton Collecte Op vrijdagavond 11 maart is er door C, B en A jeugdleden gecollecteerd voor Jantje Beton. Na het lopen van de collecte, werden de vrijwilligers bedankt met een gesponsord frietje door Vlaams friteshuis van Gogh. De opbrengst bleek iets meer dan 600 euro. De helft ervan gaat naar Jantje Beton, de andere helft is voor LHV! Meer foto s in het fotoalbum op de website. Met speciale dank aan de organisatie: Ad Stomphorst en Mieke van den Berg.

7 NL Doet op zaterdag 12 maart bij LHV Zaterdag 12 maart deed LHV mee aan de landelijke NL doet actie. 13 vrijwilligers hebben de kantine, terras en velden schoongemaakt en opgeknapt. Alles is klaar voor het veldseizoen. Als klap op de vuurpijl is het ingelijste shirt van Laura van der Heijden opgehangen, een mooie aanwinst voor de kantine! Meer foto s van NL doet in het fotoalbum op de website. Dank aan alle vrijwilligers!

8 Vacatures Tijdens de ALV van 8 maart 2016 zijn er twee bestuursfuncties vacant gekomen, die van secretaris en voorzitter Technische Commissie. Daarnaast zoeken we ook een opvolger voor Ed Davids als wedstrijdsecretaris. Secretaris en wedstrijdsecretaris zijn functies waarin je veel vanuit huis kunt doen met de computer. De functieomschrijvingen, profielen en tijdsbestedingen van deze functies staan op Vrijwilligersvacature Ingangsdatum Schatting tijdbesteding Opmerking Secretaris 8 maart 2016 Zie functieomschrijving Zie functieomschrijving Voorzitter TC 8 maart 2016 Functieomschrijving via TC Functieomschrijving via TC Wedstrijdsecretaris z.s.m. Zie functieomschrijving Zie functieomschrijving Leden schoolhandbalcommissie z.s.m uur per maand september maart Voor editie februari 2017 (start voorbereidingen in september 2016) 1 lid activiteitencommissie z.s.m. 4 uur per 2 maanden Versterking van huidige commissie, speciaal voor organisatie van jeugdactiviteiten. Leden schoonmaakploeg kantine z.s.m. 4 keer per jaar 3 uur Het bestaande team kan versterking gebruiken. Schoonmaak meestal op zaterdagochtend. Daarnaast is de TC bezig om voor volgend seizoen voor alle teams trainers en coaches te organiseren. Ook daar zijn nog enkele vacatures. Meer info via To Schoenmakers.

9 Tijdbesteding: Eind september tot maart Toernooi in februari/maart (woensdag in de voorjaarsvakantie) dan ben je van 8:00 18:00 in de sporthal Voorbereidingsperiode ongeveer 4 8 uur per maand. Veel info onderling wordt ook uitgewisseld per mail/app waardoor je niet heel vaak bij elkaar komt Januari en februari ongeveer 12 uur per maand. Hoe groter de commissie hoe meer we taken kunnen delegeren waardoor het minder tijd zal kosten.

10 Activiteitenagenda Vrijdag 22 april 20:00 uur: Pubquiz in de kantine Zondag 24 april 18:00 uur: Eten in de kantine Vrijdag 20 mei: Vrijwilligersavond (voor genodigden) Vrijdag 27 mei 19:30 uur: Klaverjas /spelletjesavond in de kantine Zondag 29 mei 18:00 uur: Eten in de kantine Zondag 12 juni: Familietoernooi

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Dank aan de vrijwilligers! De vrijwilligersavond vond dit jaar plaats nabij Scherpenzeel. In groepen werd er met behulp van GPS, Google, stevig doorlopen en valsspelen gestreden om

Nadere informatie

de gemeenteraad en de tweede sporthal

de gemeenteraad en de tweede sporthal LHV NIeuws april 2014 jaargang 6, nummer 3 Bedrijfshulpverlening op maat 06 50928856 www.blushetvuur.nl info@blushetvuur.nl de gemeenteraad en de tweede sporthal Er gaat na de verkiezingen van 19 maart

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Bedrijfshulpverlening op maat. o6 509 288 56 info@blushetvuur.nl www.blushetvuur.nl Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Dank aan de bardiensten! De 1e helft van de veldcompetitie zit er op. We hebben de seniorleden bij alle thuiswedstrijden bardiensten laten draaien. Samen met enkele mensen uit

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 Van de redactie: Het ene moment zijn we uiterst druk met het maken van nieuwe plannen voor de overgang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

DECEMBER 2013. Beste Unitassers,

DECEMBER 2013. Beste Unitassers, Beste Unitassers, DECEMBER 2013 Jullie ontvangen alweer de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere jubileumjaar waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ondanks dat we een wat kleinere vereniging

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2019

Nieuwsbrief Augustus 2019 MHC Nummer 24 Nieuwsbrief Augustus 2019 Beste leden van MHC, Hierbij sturen wij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Kijk op de website voor meer achtergrondinformatie en heb je tekst / suggesties

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw Beste leden en ouders / verzorgers van jeugdleden van Handbal Vereniging Maasgouw. Het nieuwe seizoen staat binnenkort weer voor de deur en dat betekent actie!!! Zoals afgesproken op de ALV van 25-11-2012

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Seizoen 2016 / 2017 Clubblad nummer 20 maandag 5 juni één. Hoofdsponsors

Seizoen 2016 / 2017 Clubblad nummer 20 maandag 5 juni één. Hoofdsponsors Seizoen 2016 / 2017 Clubblad nummer 20 maandag Samen één 2 / 5 Algemeen bestuur Naam Functie Telefoon Johan Bloothoofd Voorzitter 072-5044424 Rik Brouwer Penningmeester Djamilja Timmer Secretaris 075-6411802

Nadere informatie

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Nieuwsbrief Kidang - November De nieuwsbrief met alle informatie over de vereniging. In deze nieuwsbrief komen veel verschillende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Inhoud: KNLTB pas ophalen Vrijwilligers Rolstoeltennis Formulier Klik op het onderwerp om het te lezen of blader door maart 2017 1 2 Afhalen van de speelpas KNLTB Zonder pasje 2017

Nadere informatie

JANUARI 2015. Vacatures Momenteel hebben we de volgende vacatures: Voor in de agenda. Zondag 31 mei * recreantentoernooi bij Unitas 63

JANUARI 2015. Vacatures Momenteel hebben we de volgende vacatures: Voor in de agenda. Zondag 31 mei * recreantentoernooi bij Unitas 63 Beste Unitassers, JANUARI 2015 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar jeugdzaken@unitas63.nl. Nieuwe leden We hebben er

Nadere informatie

Functieomschrijvingen / Profielen / Tijdbesteding Technische Commissie

Functieomschrijvingen / Profielen / Tijdbesteding Technische Commissie Functieomschrijvingen / en / Technische Commissie V5.1 december 2015 Ed Davids 1. Indeling TC Ø Voorzitter TC Ø Wedstrijdsecretaris Ø Trainer/coach Coördinator Ø Coördinator Scheidsrechters Ø Coördinator

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! juni 2015 nummer:2 Het seizoen is ten einde alle teams zijn nu klaar met de competitie en toernooien en iedereen kan genieten van een fijne vakantie en een periode zonder handbal. Als eerste willen wij

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014 VOREO 13 oktober 2014 Algemene Leden Vergadering 2014 ALV 2014 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Vaststelling notulen 2013-2014 4. Verslagen van de commissies 5. Financieel verslag 6. Verkiesbaar stellingen

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Naam: Voornaam: M/V Adres: Leeftijd: Emailadres: Algemeen. 1. Ben je

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Schade aan ons veld - Algemene Leden Vergadering - Gebruik van clubhuis onder BIXO tijd - De Fitste van Deventer - Trainingen in de meivakantie

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

Van een voor allen naar allen voor OKVC

Van een voor allen naar allen voor OKVC Van een voor allen naar allen voor OKVC Inhoud Inleiding... 2 Probleembeschrijving... 3 Soorten verenigingen (soorten oplossingen)... 4 Plan van aanpak... 4 Uitvoering en borging... 5 Evaluatie... 6 Inleiding

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda VOORWOORD Graag verwelkomen wij iedereen op het Pinkstertoernooi 2015 van. Dit jaar zijn er weer 45+ teams die meedoen aan het toernooi. In tegenstelling tot afgelopen jaren, zullen zowel de senioren als

Nadere informatie

13 Mei 14 Mei 16 Mei. Jubileum Programma. Speciale editie van de nieuwsbrief

13 Mei 14 Mei 16 Mei. Jubileum Programma. Speciale editie van de nieuwsbrief 13 Mei 14 Mei 16 Mei Jubileum Programma Programma Jubileum... Aan alle spelers, trimmers, overige leden en ouders, Hierbij ontvangt u een speciale editie van de nieuwsbrief met hierin het volledige programma

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

Reglement functieomschrijvingen van commissies en werkgroepen. Korfbalvereniging De Granaet te Dokkum. April 2016

Reglement functieomschrijvingen van commissies en werkgroepen. Korfbalvereniging De Granaet te Dokkum. April 2016 Reglement functieomschrijvingen van commissies en werkgroepen Korfbalvereniging De Granaet te Dokkum April 2016 SECTOR PRESTEREN De coördinator sector presteren is verantwoordelijk voor het op correcte

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt.

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 23-06-2019 Afmelden voor wedstrijden met ingang van het nieuwe seizoen Cathy Nijssen is gestopt met het wedstrijd secretariaat van de jeugd. Wij bedanken

Nadere informatie

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal,

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal, Alle jeugdteams Agenda Opening Inloopspreekuur en informatie Papendal JC Voetbal + TC VOG beleid Jeugdscheidsrechters Beuningse Boys Website /Informatie Jeugdleiders en trainers Activiteiten Vrijwilligersbeleid

Nadere informatie