Nieuwsbrief Juni 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Juni 2011"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Juni 2011 Voorwoord Beste leden van het Rotterdam Chapter MEI. Een maand waarin vreugde en verdriet elkaar afwisselde. Zo was er het 1-jarig bestaan van ons Chapter-home, samen met de heropening van Pietersen, onze nieuwe website het bezoek van de Lady s of Harley, maar vooral het schokkende nieuws. Het overlijden van onze Safety Officer en Road Captain Wim Heijboer! Marco Vorwald is bij Carla Heijboer langs geweest om zijn medeleven te betuigen namens het bestuur en de leden. 23 Mei hebben we Wim naar zijn laatste rustplaats gebracht, begeleid door 28 motoren en 33 leden. Ook is er namens het Chapter Rotterdam een krans bezorgd voor Wim. Hieronder een verslag van Robert Reijns. In memorandum In God s lovely Garden there was an open space. God looked down upon you and saw your tired face He took you in his arms and said: Here you can rest. It s beautiful in my Garden and I only take the best. Op 23 mei 2011 hebben wij met veel respect afscheid genomen van ook onze Willem Heijboer. Om dit te mogen bijwonen zijn vele agenda s en ook een sollicitatie gesprek verzet. Het was dan ook een eer om door Carla en haar familie uitgenodigd te zijn om Wim een laatste eer te bewijzen. Ondanks dat ik nog maar kort lid ben van Chapter Rotterdam, heb ik Wim als zeer integer mens leren kennen. Op mijn eerste dag bij de Chapter, maakte hij tijd voor mij vrij en verwelkomde mij op een gemeende en belangstellende manier. Dit gaf mij een welkom en warm gevoel. De afscheidsdienst in de kerk was voor mij en vele met mij zo liefdesvol en respectvol, dat deze volledig recht deed aan Wim zoals hij was. Er waren gasten uit binnen- en buitenland. De toespraken van zijn zus, boezemvriend en business partners waren hartverwarmend en brachten menig traan maar ook een lach.

2 Wij hebben ons als Chapter met respect op de achtergrond gehouden en hebben de genodigden alle ruimte gegeven om afscheid te nemen. Echter toen een ieder zijn respect en condoleance aan Carla en de familie had gegeven, zijn ook wij dat gaan doen. Tijdens het condoleren kwam ik bij Carla. Ik gaf haar een hand en wenste haar vanuit mijn hart veel sterkte. Zij vroeg aan mij hoe heet je, met een brok in mijn keel zij ik Robert. Zij zei dank je dat je hier was om Wim te begeleiden naar zijn rustplaats ik brak. Wat een onvoorstelbaar hartelijke vrouw. Dat juist zij, op een voor haar zo n zware dag toch de kracht wist te vinden om mij, ons, zo toe te spreken. Vanuit mijn geloof, weet ik zeker dat Wim genoten heeft van onze aanwezigheid en ons Harley gegrom. Waarom alleen de harde kern van de Chapter aanwezig was, zal ik in het midden laten. U voelt zich mogelijk aangesproken of niet. Maar let wel ook u gaat eens een reis maken naar het beloofde land. Ik hoop voor u dat er heel veel Chapter leden aanwezig zijn om ook u te begeleiden naar uw laatste rustplaats. Beste en lieve Wim. rust zacht en ga naar het licht. Carla, wij wensen jou zeer veel kracht en vooral rust en vrede toe en vergeet niet dat Wim jou liefdevol, het aller beste wenst. Robert Reijns Mijn doel is nog steeds om rond de 1ste van de maand een nieuwsbrief uit te brengen waarin we terug kijken op de ritten, activiteiten en gebeurtenissen van de afgelopen maand en een vooruitblik op de komende maand. Ik blijf het herhalen. mocht iemand de behoefte hebben om zijn verhaal/ervaringen te willen delen in de nieuwsbrief, kan dat g d worden naar agneskalk1960@gmail.com. Fijn dat er nog steeds gehoor aan wordt gegeven!!! Ook ga ik in de toekomst verslagen schrijven van de LOH ritten! Bestuurlijke zaken Maandag 30 mei hebben we onze bestuursvergadering gehad en er zijn nogal wat punten die we met jullie willen delen. Allereerst willen we duidelijkheid scheppen w.b. de consumptie-prijzen. Deze worden niet gewijzigd, alleen als er open events zijn, zoals b.v. ons 1-jarig bestaan waarbij er mensen van buitenaf komen! Daar komt nog bij dat de extra inkomsten t.b.v. ons chapter, dus de leden, zijn.

3 Er was sprake dat er leden waren die met een plastic tasje drank bij Pietersen gingen halen. Ook dat is een fabel, de consumpties waren netjes bij ons chapter gekocht. Door de hoeveelheid was dat in een tasje gestopt om naar buiten te brengen. Bovendien had Pietersen geen blikjes. Ook hebben we besloten dat er voor de winter een cv-installatie moet komen en zijn we op zoek naar handige bliksems, die ons kunnen helpen bij het plaatsen en/of voorbereiden. Alle ideën zijn welkom. Belangstellende kunnen zich aanmelden bij John Hilgeman De rit Rotterdam by night die georganiseerd zou worden door Wim Heijboer, wordt deze keer aan Wim opgedragen. Dit was zijn kindje en zijn hem ook daarvoor de afgelopen jaren ontzettend dankbaar! Doordat er weinig aanloop is voor de vrijdagavonden, hebben we besloten om deze te beperken tot één chapteravond, t.w. de laatste vrijdag van de maand! Uiteraard zijn we zaterdags van uur tot uur gewoon open. Zaterdag 2 juli is het chapter-home dicht i.v.m. ons chapter-weekend in de Eiffel!!! Na de vakantie periode, dat zal zijn half augustus, willen we weer een BBQ organiseren met aansluitend een karaoke-avond. Info volgt! Via onze nieuwe web-site kunnen jullie weer foto s bekijken die Ron van Putten via Pacasa aanleverd, de nieuwsbrieven staan er op, activiteiten agenda, en nog veel meer! Terugblik Ride-in 14 mei & 1-Jarig bestaan en heropening Pietersen U.S. Cars en Bikes Op 14 mei was het verzamelen bij het wegrestaurant de Goudrenet aan de A15 bij Vuren. Het weer leek even een spelbreker te worden waardoor de opkomst iets tegen viel. Met een doorbrekend zonnetje begonnen we met ongeveer 25 deelnemers om aan de ride-in naar Pietersen en ons clubhuis. De route ging richting Leerdam waarna we afsloegen bij het prachtige riviertje de Linge. Via de Linge ging het richting Giessenburg door prachtige dorpjes en mooie landschappen naar de Alblasserwaard. Via de brug over de Noord richting Heerjansdam en Barendrecht naar het dorpje Rijsoord. Hier ging het even mis wegens een plaatselijke wielerronde, we moesten improviseren om de uitgezette route weer op te pakken. Na een keer verkeerd te zijn gereden, konden we weer via de uitloper van de Waal langs de oude maas richting Rhoon rijden. Na ongeveer 80 km en een prachtige rit kwamen we precies om 12:30 uur aan bij Pietersen alwaar we door het reeds aanwezige publiek werden ontvangen. Zowel bij Pietersen als bij ons was de aanloop goed en gezellig, alhoelwel we meer leden hadden verwacht! Het weer en de geweldige band werkte natuurlijk mee en nodigde uit om te gaan swingen! De omzet was boven verwachting, net als de sfeer. Nora Kooren en Louise Jansen willen we hierbij hartelijk danken voor hun inzet, om tijdens het feest een kraampje te bezetten met de verkoop van onze chapter spulletjes.

4 Wetenswaardigheden

5

6

7 Aankomende Activiteiten Zondag 5 juni Palingrit Thijs Tweebeeke / Peter Castenmiller Zaterdag 18 juni Rotterdam by night Ron Snijders / John van Dam Zondag 26 juni Ride-Out Motorweekend 1 t/m 3 juli 2011 Motor Hotel Sonnenblick Hollstr. 24 D Lutz Bijna is het zover, vrijdag 1 juli zullen we vertrekken naar het schitterende gebied rond de Eifel, Herzen von Mosel, Rhein und Westerwald! Er zijn prachtige routes om met de motor te rijden. Het gezellige hotel beschikt over 20 kamers en een zwembad. Verder is er 2 x ontbijt en 2 x diner waarvan zaterdagavond een BBQ wordt georganiseerd. Zoals het er nu voor staat gaan we met 41 personen, 29 motoren en 1 bus. Een geweldige opkomst!!! Even nog wat info met betrekking tot het rijden in Duitsland.

8 Iedereen rijdt mee op eigen risico, en let op want ze kunnen in Duitsland iets meer controleren op geluidsoverlast, dus geen Burn-Outs in een dorp gaan doen. Maar even serieus, rij normaal en geef geen overdreven veel gas. Er komen honderden motorrijders per jaar in dit gebied, dus het zal allemaal wel meevallen. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee!!! Verder zullen tijdens dit weekend alle Road Captains inzetbaar zijn. Info over vertrektijd en plaats volgt ruim van tevoren. Zondag 24 juli Baarle-Nassau rit Ron van Putten / Paul Wasser Zaterdag 13 augustus Veluwe Pannenkoekrit Marco Voorwald /.. Zondag 21 augustus Goede Doelenrit Lek-Linge Peter Castenmiller / Ron van Putten (georganiseerd door Ellen) Zaterdag 10 september Middagrit (?) met BBQ John van Dam / Cees Maaskant Zondag 25 september Hamburgerrit Vreeswijk Thijs Tweebeeke / Ron Snijders Zaterdag 8 october Whisky-rit Loosduinen Marco Voorwald Zondag 23 october Snert-rit Brabant Ron van Putten / Martin Steenkamer LET OP!!! De ritten zijn onder voorbehoud en kunnen dus wijzigen. Vertrektijden worden vroegtijdig bekend gemaakt. De aanvang van de ride-outs zijn in principe op de zaterdagen vanaf Pietersen US Cars & Bikes en op de zondagen vanaf ons Chapterhome. Overige activiteiten Vr Zo 3-5 juni Benelux HOG Rally Leeuwarden Zondag 12 juni Harley Lucky 13 Vianen Zondag 19 juni Harley Day Purmerend (vaderdag) Zaterdag 25 juni BBQ HDA-The Hogs in Sluis ( voor inschr.) Zondag 3 juli Harley-Herrie-Dag Rotterda Slotwoord Ik hoop dat jullie na het lezen van deze nieuwsbrief voldoende op de hoogte zijn gesteld en wens jullie namens het bestuur en de sponsoren vele veilige kilometers toe de komende, hopelijk zonnige maanden! In de volgende nieuwsbrief uitgebreid verslag over de HOG Benelux Rally Friesland! Agnes Kalk Editor Rotterdam Chapter

9 Vragen Voor algemene vragen m.b.t. het Rotterdam Chapter: De hierboven genoemde algemene box zal regelmatig bekeken worden en gedistribueerd aan de relevante bestuursleden. Deze zullen de binnengekomen s zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Adres Rotterdam Chapter Pottumstraat GP Rotterdam Correspondentieadres Secretariaat Rotterdam Chapter Voorzand BH Ridderkerk Bestuur Voor contactgegevens klik op onderstaande link: Director John Mussig Assistent Director Nico Kooren Secretary John Hilgeman Treasurer Suzanne Maaskant Activity Officer Ellen Mussig Safety Officer vacature Membership Officer Cees Maaskant Photographer Ron van Putten Webmaster Rogér Kievits Editor Agnes Kalk Head Road Captain vacature Road Captains

10 Thijs Tweebeeke Ron van Putten Marco Voorwald Martin Steenkamer Peter Castenmiller John van Dam Ron Snijders Paul Wasser Cees Maaskant Sponsoren

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voorwoord De maand september is alweer aangebroken, de dagen worden alweer korter en de openingstijd van het chapter is weer van 12.00 uur naar 13.00 uur verschoven. Allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 Nieuwsbrief februari 2014 Voorwoord Nog een maandje, dan gaat i.i.g. mijn Harley uit de winterstop en als het meezit zullen we de eerste kilometers van 2014 in maart dan weer op kaart zetten. Ik kijk er

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Voorwoord Beste leden, Augustus behoorde tot de natste maand van het jaar. Nou, dat kan wel kloppen ja, wat een buien! Spijtig voor degene die op de motor naar de 17Th European

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2012

Nieuwsbrief Augustus 2012 Nieuwsbrief Augustus 2012 Voorwoord Het is rustig geweest de afgelopen maand, maar dat is zo gek niet tijdens de vakantieperiode. Vrijdag 3 augustus vertrekken John en ik voor 17 dagen naar Amerika en

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2011

Nieuwsbrief December 2011 Nieuwsbrief December 2011 Voorwoord November is uitgeroepen tot de droogste maand van de afgelopen 100 jaar! Alhoewel er geen ride-outs meer op de planning stonden, zijn er zat die nog even de bike van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2011

Nieuwsbrief Oktober 2011 Nieuwsbrief Oktober 2011 Voorwoord Ook de maand september was weer de moeite waard! De herfst is aangebroken, de blaadjes verkleuren en vallen al langzaam van de bomen! Ondanks de sombere klanken van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwsbrief juni 2014 Nieuwsbrief juni 2014 Voorwoord Beste leden, De maand juni staat voor een rit met het Amsterdam Chapter op de Veluwe, het Chapter Weekend in Duitsland en de Lions Club sponsor ride-out. Daar ik bij geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2011

Nieuwsbrief Juli 2011 Nieuwsbrief Juli 2011 Voorwoord Beste leden van het Rotterdam Chapter Ik wil toch even van de gelegenheid gebruik maken om een ieder hartelijk te bedanken voor zijn/haar inbreng tijdens onze huwelijksdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2012

Nieuwsbrief November 2012 Nieuwsbrief November 2012 Voorwoord Wat gaat de tijd toch snel, oktober is ook alweer voorbij. De maand waarin de herfst is begonnen, we een uurtje langer konden slapen, er weer een 2 e hands markt is

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2012

Nieuwsbrief April 2012 Nieuwsbrief April 2012 Voorwoord Hallo motorvrienden en vriendinnen, De 1 april nieuwsbrief is zeker geen grap! Zoals jullie allemaal kunnen zien, heeft de nieuwsbrief een nieuwe lay-out gekregen en dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2012

Nieuwsbrief Mei 2012 Nieuwsbrief Mei 2012 Voorwoord Er is in de afgelopen maand weer van alles gebeurd Zo hebben we de openingsrit gereden i.s.m. de Pietersen Roll & Rock klanten dag, de Road Captain Training heeft plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Voorwoord Een slechter begin van 2015 kan men niet hebben (Karin le Pair 2-1-2015) & Als je verdrietig bent, kijk dan diep in je hart en je zult zien dat je huilt om wat je liefde

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014

Nieuwsbrief november 2014 Nieuwsbrief november 2014 Voorwoord Beste leden, Eén van de weerspreuken Is oktober warm en fijn, zal het een scherpe winter zijn. Maar is hij nat en koel, is een zachte winter het voorgevoel. Ik ga voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2013

Nieuwsbrief April 2013 Nieuwsbrief April 2013 Voorwoord De winterse neerslag en temperaturen willen maar niet voorbij gaan, wat er toe geleid heeft dat we de openingsrit van het nieuwe seizoen hebben afgeblazen. Uiteraard nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Voorwoord Beste leden, Wat een weertje zeg! Er staat ons volgens de weersberichten een hittegolf te wachten, dus ook hier het advies, drink genoeg en mijd zware activiteiten tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Nieuwsbrief juni 2013 Voorwoord Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier staat de BBQ meer te verregenen of wordt als haard gebruikt, dan dat er vlees of andere lekkere gerechten op liggen te grillen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Voorwoord Beste leden, En toen waren we beland in 2016, met voor vele een geweldig jaar achter ons latend! Want laten we eerlijk zijn, wat een geweldige ritten hebben we met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2013

Nieuwsbrief november 2013 Nieuwsbrief november 2013 Voorwoord / Bestuurlijke zaken Beste leden, Terwijl ik dit stukje aan het schrijven ben valt buiten de regen met bakken uit de hemel en bedenk ik mij wat een geluk we hebben gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2014

Nieuwsbrief Mei 2014 Nieuwsbrief Mei 2014 Voorwoord Beste leden, De maand april, met de daarbij behorende activiteiten en paasdagen, liggen weer achter ons. Wat hebben we genoten en wat staat ons nog allemaal te wachten Heel

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2013

Nieuwsbrief augustus 2013 Nieuwsbrief augustus 2013 Voorwoord Hallo motorvrienden en vriendinnen, De meeste van ons zijn weer terug van weggeweest en hebben hun welverdiende vakantie weer gehad! Wij zijn zelf naar Kroatië geweest,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen, praktische hulp of een

Nadere informatie

Non smoking sponsor. Posted on 4 december 2012 by Yvonne

Non smoking sponsor. Posted on 4 december 2012 by Yvonne Non smoking sponsor Posted on 4 december 2012 by Yvonne Hoe geweldig het ook is op Orchid Garden, het heeft natuurlijk twee kanten.. Deze school had er niet hoeven zijn als er niet zo verschrikkelijk veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Verslag Hosinsul Seminar Schotland 2013

Verslag Hosinsul Seminar Schotland 2013 Verslag Hosinsul Seminar Schotland 2013 Hoe trots kan je zijn als je door een Grandmaster ( Peter Harkess IX Dan) wordt uitgenodigd om Hosinsul seminars te komen geven in Schotland. Ik kan je zeggen heeeeeeeeeeeeel

Nadere informatie

Teksten dankbetuigingen

Teksten dankbetuigingen Teksten dankbetuigingen Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen,

Nadere informatie

Aldtsjerk, 14 augustus 2015. Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar!

Aldtsjerk, 14 augustus 2015. Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar! Aldtsjerk, 14 augustus 2015 Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar! Tjonge jonge, wat worden we oud hè! Vandaag en morgen

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Refrein: Als het regent in jouw hart en je kunt alleen maar huilen, kom dan bij me, hou me vast, in mijn armen mag je schuilen.

Refrein: Als het regent in jouw hart en je kunt alleen maar huilen, kom dan bij me, hou me vast, in mijn armen mag je schuilen. Ellen en Patrick Nooit meer je stem, nooit meer je lach, Alles gaat terug, naar die éne dag. De pijn vanbinnen, het doet zo n zeer, Ze zeggen dat het mindert, maar wanneer... Intredelied: M n oma is gestorven

Nadere informatie

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST Ondanks het barre winterweer hebben we op 20 december jl. een bijzonder en heel fijn kerstfeest gevierd. De H.J. Smitband speelde de sterren van de hemel en het Geuzenborgkoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Voorwoord Beste leden, Het Chapterweekend naar Limburg staat weer voor de deur en de laatste puntjes worden dit weekend op de i gezet om de rit er naar toe én de zaterdagrit goed

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015 Van de voorzitter Het nieuwe jaar is al weer ruim 2 maanden oud en we zijn weer druk aan het bewegen. Allemaal goede voornemens. Dat is goed te merken, want het is gezellig

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

explore the big questions of life Een introductie

explore the big questions of life Een introductie explore the big questions of life Een introductie www.youthalpha.nl Youth Alpha is een programma van Youth for Christ Nederland en stichting Alpha-cursus Nederland. 2 Youth for Christ Nederland www.yfc.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Voorwoord Beste motorvrienden en vriendinnen, De maand september stond voor mij in het teken van de European Bike Week Faaker See. Wat een ervaring, meer dan 100.000 bezoekers

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn.

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn. NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2013-20142014 Geachte Ouders/verzorgers, De eerste 9 weken zitten erop. De leerlingen en leerkrachten hebben hard gewerkt. Met z n allen hebben we goed ons best gedaan op de leervakken,

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Namens het hele bestuur wens ik jullie een heel gelukkig, mooi en gezond 2019 met natuurlijk veel veilige kilometers op onze Harley s. Januari staat in het teken van de

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Lieve gemeente, beste jongens en meisjes,

Lieve gemeente, beste jongens en meisjes, Lieve gemeente, beste jongens en meisjes, De preek gaat over: God was blij met Noach. Noach vond genade bij God. Noach was de Here God welgevallig. Dat merkte Noach (Gods knipoog), dat merkten de mensen

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God?

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God? Geliefde mannen, Nog een poosje en dan wordt de mannenconferentie van 2015 gehouden. Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

Heilige Mis ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie in de St.Lambertuskerk te Swalmen

Heilige Mis ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie in de St.Lambertuskerk te Swalmen 2 Heilige Mis ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie in de St.Lambertuskerk te Swalmen Basisschool.. Basisschool.. Thema... 200. 3 Binnenkomst communicantjes Muziek door. Welkomstwoord Door pastoor

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

Veel leesplezier en tot ziens! Patricia Voorwald-Snijder Secretary Rotterdam-Chapter BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Veel leesplezier en tot ziens! Patricia Voorwald-Snijder Secretary Rotterdam-Chapter BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Namens het bestuur wens ik jullie een heel gelukkig, mooi en gezond nieuw jaar toe met veel mooie en veilige ritten op onze geliefde Harleys. Nog even terugkijkend naar

Nadere informatie

Noveen tot de H. Teresia van het kindje Jezus III

Noveen tot de H. Teresia van het kindje Jezus III Noveen tot de H. Teresia van het kindje Jezus III Bijgedragen door Johfrael Tuesday 14 April 2009 Laatst bijgewerkt op Tuesday 14 April 2009 in de Geest van Gebed Noveen tot de H. Teresia van het kindje

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

worden. Het gaat immers in dit leven niet om wat je hebt, het gaat om wat je doet.

worden. Het gaat immers in dit leven niet om wat je hebt, het gaat om wat je doet. Voor oma. Het gaat in dit leven niet om wat je hebt. Het gaat in dit leven om wat je doet. Het gaat om de keuzes die je maakt. Open je hart voor de ander, want je bent, omdat wij samen zijn. In de winter

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

LES6. De wegloper belonen. Sabbat. Zondag Lees Lees 'De wegloper. Teken Teken een gympie en. Leer Begin met het uit je hoofd

LES6. De wegloper belonen. Sabbat. Zondag Lees Lees 'De wegloper. Teken Teken een gympie en. Leer Begin met het uit je hoofd De wegloper belonen Sabbat Lees Lees Filemon 1 alvast door. Heb je er ooit over nagedacht van huis weg te lopen? Hoe zou dat zijn? Waar zou je naar toe gaan? Wat zou je kunnen doen? Onesimus bevond zich

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010

MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010 MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010 In het jaar 2010 zullen er 3 MRV s naar Tsjechië plaatsvinden op de volgende data: reis A, van zaterdag 1 mei t/m zaterdag 8 mei 2010 (7 overnachtingen) reis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer.

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Beertje Anders en Beertje Bruin gingen bij oma spelen. Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Oma hoorde: Ik wil de bal, Ik wil de blokken, Ik ga kleuren, Ik wil de kleurpotloden

Nadere informatie

Johannes 12 : 7. (Judas) dia 1

Johannes 12 : 7. (Judas) dia 1 Johannes 12 : 7 A (Judas) er was ergens een gemeentevergadering waar gesproken werd over de aanschaf van een orgel iemand kwam naar voren en zei dat hij tegen was een paar ton voor een orgel is geldverspilling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Medley 5: Liefde is over medley

Medley 5: Liefde is over medley Medley 5: Liefde is over medley Waarom krijg ik geen gehoor John Lamers Waarom krijg ik geen gehoor Als ik je bel Jij bent maar in gesprek Ik kreeg de kous op mijn kop Daarom bel ik op Ik wil je spreken

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Alkmaar Akersloot Bergen Egmond Schagen Obdam Langedijk Niedorp Winkel Heerhugowaard eo

Alkmaar Akersloot Bergen Egmond Schagen Obdam Langedijk Niedorp Winkel Heerhugowaard eo Alkmaar Akersloot Bergen Egmond Schagen Obdam Langedijk Niedorp Winkel Heerhugowaard eo De warme belangstelling en de vele blijken van medeleven na het overlijden van onze dierbare broer, zwager en oom

Nadere informatie

EVANGELIE. 25 ste zondag door het jaar. Bidden met het Evangelie. Bidden met dit Evangelie: zie achterzijde

EVANGELIE. 25 ste zondag door het jaar. Bidden met het Evangelie. Bidden met dit Evangelie: zie achterzijde Bidden met dit Evangelie: zie achterzijde EVNGELIE 25 ste zondag door het jaar I MTTHEÜ 20:1-16 n die tijd vertelde Jezus aan zijn leerlingen de volgende gelijkenis: Want met het koninkrijk der hemelen

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

Voorbeelden. van teksten voor een DANKBETUIGING

Voorbeelden. van teksten voor een DANKBETUIGING Voorbeelden van teksten voor een DANKBETUIGING LBV UITVAARTGROEP Geachte Familie, Meestal worden er tussen 4 en 6 weken na het overlijden dankbetuigingskaartjes verstuurd. We hebben een aantal teksten

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

De actuele juli agenda vind je elders in deze nieuwsbrief of natuurlijk altijd op onze website:

De actuele juli agenda vind je elders in deze nieuwsbrief of natuurlijk altijd op onze website: BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden. Het was dan eindelijk juni, de maand waarin we op zaterdag 9 juni ons 25 jarig jubileum mochten vieren. Een gezellige dag met leden, oud leden en genodigde. Het was een

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig Beertje Anders zit stil in een hoekje als Beertje Bruin langskomt. Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig bent. Kan ik je helpen, want ik ben je vriend en vrienden

Nadere informatie

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www.ncrv.nl/ncrvgemist/8-1-2011/nl-test-2011-afl-1 (fragment tot 8:53 min.) NL test (NCRV) Duur fragment: 8:53 min. Duur uitzending: 24:49 min. Datum uitzending:

Nadere informatie

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang.

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang. Vanavond ga ik mijn man vertellen dat ik bij hem wegga. Na het eten vertel ik het hem. Ik heb veel tijd besteed aan het maken van deze laatste maaltijd. Met vlaflip toe. Ik hoop dat de klap niet te hard

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd ProJOP jeugdwerk VPKB 40 Days stilstaan in de 40 dagentijd Hey! Voor je ligt 40 Days. De veertigdagentijd is de periode waarin we uitkijken naar Pasen, het feest van Jezus opstanding. Onderweg lezen we

Nadere informatie

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden?

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden? WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Wellicht valt het u op. ons logo heeft een nieuwe stijl! Beter leesbaar en iets vrolijker dan voorheen. Als bestuur werken wij er hard aan om WereldWijd voor

Nadere informatie