Weekbrief. ZONDAG 13 Maart e Lijdenszondag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief. ZONDAG 13 Maart 2016 5 e Lijdenszondag"

Transcriptie

1 ZONDAG 13 Maart e Lijdenszondag uur Ochtenddienst Ds. Edwin de Jong Thema: Waarom zou je nog in wonderen geloven? uur Avonddienst Pastor. Henk van Dam Thema: Nooit meer alleen De Mensenzoon is niet gekomen om gediend te worden, maar om te dienen en zijn leven te geven als losgeld voor velen. Mat. 20:28 Het is al jarenlang een goede gewoonte om de zaterdag vóór Pasen s morgens in Ouddorp mensen uit te nodigen voor de Paaszondagmorgendienst. Dit doen wij door middel van een uitnodiging aan een bloem. Het bevestigen van de uitnodigingen aan de bloemen wordt donderdag 24 maart om uur in de kerk gedaan. Wilt u hiermee helpen? Weekbrief

2 Orde van dienst Ochtenddienst Voorganger: Ds. Edwin de Jong Kerkenraad: Annelies Snijders Musicus: Ineke van Erkelens Inleidend Orgelspel Psalm 98: 1 en3 Welkom en groet Zingen: NLB 215: 1,2 en 7 Inleiding op de dienst Kinderlied : OPW kids: 241 Morgengebed (staande) Zingen: ELB 289 Schriftlezing: 1 Kor. 1:18-25 Zingen: NLB 314: 1,2 en 3 Verkondiging Lied OPW 428 Dankgebed en Voorbeden (staande) Zingen: OPW 277 Mededelingen en offeranden Zingen: NLB 425 Zegen Avonddienst Voorganger: Dhr. Henk van Dam Kerkenraad: Ineke Nagtegaal Musici: Piet Westhoeve/Ineke van Erkelens Mededelingen door het dienstdoend kerkenraadslid Zingen: NLB 971: 1 en 3 Moment van stilte Begroeting en onze hulp Woord van begroeting Zingen: NLB 139: 1,2 en 14 Gebed Zingen: NLB 283: 1,2 en 4 Eerste Schriftlezing: Matteus 16 vers 13 t/m 20 Zingen: NLB 512: 1,2,6,7 Tweede Schriftlezing: Matteus 28 vers 16 t/m 20 Zingen: ELB 186a: 1,2 en 3 Verkondiging: Nooit meer alleen Moment van bezinning: We luisteren en kijken naar het lied: Nooit meer alleen. Samen belijden we ons geloof Zingen: ELB 183: 1,3,4 Dankzegging en voorbede Collecte Zingen (staande): OPW 181: 1,2 Wegzending en zegen Zingen: OPW 602: 1,2,3 De eerste collecte is voor de Gemeente, de tweede collecte voor algemene kosten. " Loof de Here, mijn ziel, en al wat in mij is, Zijn Heilige Naam; loof de Here, mijn ziel, en vergeet niet een van Zijn weldaden "

3 Na het kinderlied gaan de kinderen van 4-12 jaar naar de kinderdienst. Thema: Ik ben de weg, de waarheid en het leven Joh.14:1-13 Tijdens deze dienst wordt er een collecte gehouden voor straatkinderen in Peru) Agenda Vandaag 13 Maart uur Ds. Edwin de Jong uur Pastor Henk van Dam Maandag 14 Maart uur Moment van gebed uur Met hart en handen uur Gebedsgroep Dinsdag 15 Maart Schildercursus uur Gospelkoor Woensdag 16 Maart uur Bezinningsdag Kerkenraad uur Leerhuis Donderdag 17 Maart uur 55+ middag uur Kerkkoor Vrijdag 18 Maart uur Explorers en Roverstam Zaterdag 19 Maart uur Inleveren kringloop spullen, Oudelandsweg 66a uur Ophalen bestelde paasbroden uur Zangavond Zondag 20 Maart uur Dhr. Teun Stortenbeker uur Ds. Edwin de Jong Vanaf heden zal er aan het eind van de kerkdienst een kerkenraadslid bij de deur (beide uitgangen) staan om een zegenende handdruk te geven. Daardoor heeft Ds. de Jong of een gastspreker meer gelegenheid om mensen te ontmoeten en te spreken. De perspectief ligt klaar in de hal voor de mensen die deze niet per krijgen. Hierbij willen wij iedereen uitnodigen voor het Paasontbijt op 1 e Paasmorgen 27 Maart om 7.30 uur in de kerk. Opgeven via de lijst in de hal of via de mail: inekevanerkelens@gmail.com Van harte welkom en breng gerust anderen mee! Langs deze weg willen mijn man Ab en ik u allen hartelijk bedanken voor de vele kaarten, attenties, telefoontjes ter bemoediging ontvangen, tijdens de operatie en bestraling. Het is enorm hartverwarmend om te weten dat er zo meegeleefd en gebeden wordt. En lieve mensen het helpt echt. Hij was en is erbij. Truus van Overbeeke.

4 In de afgelopen week is ons Gemeenteblad Perspectief gedrukt en bij velen al bezorgd, verdere bezorging volgt in de komende dagen. Voor degenen die Perspectief volgende week per post zouden ontvangen en vandaag in onze kerkdienst aanwezig zijn is hun exemplaar in de hal verkrijgbaar. Voor Zaterdag 26 Maart doen wij een beroep op u om s morgens een uurtje mee te helpen (van of van 11-12) om ook op deze manier de Paasboodschap te verspreiden. U kunt zich aanmelden door opgave via het formulier in de hal. Op donderdag 17 maart bent u om uur weer uitgenodigd voor de 55+ middag. Onder goede begeleiding wordt er op deze middag een bloemstuk gemaakt met als thema Lijdenstijd en Pasen. Op Zaterdag 19 Maart kan iedereen die een paasbrood heeft besteld, deze tussen en uur in de kerk ophalen. Graag contant betalen! De opbrengst komt ten goede aan het gemeentewerk. We denken aan onze zieken en ouderen. De voorjaarsledenvergadering wordt gehouden op Maandag 11 april Noteert u deze datum alvast in uw agenda? Doopsgezinde Gemeente Ouddorp Dorpstienden AS Ouddorp

5 Psalm 98:1 en Zing een nieuw lied voor God de Here, want Hij bracht wonderen tot stand. Wij zien Hem heerlijk triomferen met opgeheven rechterhand. Zing voor de Heer, Hij openbaarde bevrijdend heil en bindend recht voor alle volkeren op aarde. Hij doet zoals Hij heeft gezegd. 3. Laat heel de aarde een loflied wezen, de psalmen gaan van mond tot mond. De naam des Heren wordt geprezen, lofzangen gaan de wereld rond. Hosanna voor de grote koning, verhef, bazuin, uw stem van goud, de Heer heeft onder ons zijn woning, de Heer die bij ons intocht houdt. NLB 215: 1,2 en7 1. Ontwaak, o mens, de dag breekt aan, die u Gods liefde doet verstaan als nieuw, nu gij door slaap en nacht weer t leven vindt, verstand en kracht. 2. Rondom wie bidden dag aan dag zijn wond ren, die geen oog ooit zag, een nieuw geloof, een nieuwe hoop, een nieuwe kracht door s Geestes doop. 7. Maak in uw liefde ons, Heer, bereid voor licht en vrede in eeuwigheid! En dat ons leven iedere dag als ons gebed U loven mag.

6 Kinderlied OPW kids A van Almachtig, B van Bevrijder C is van Christus, Gezalfde van God D is van Dienaar, E is van Eeuwig F van Formeerder, Hij schiep het heelal G van Gekruisigd, H is van Hoeksteen I van Immanuël, God is met ons J is van Jezus, K is van Koning L van Zijn Liefde, die Hij aan mij toont Refrein: Van A tot Z bent U de hoogste Heer Alfa, Omega en zoveel meer oneindig groot is ook uw heerschappij U bent het einde voor mij M van Messias, N is van Ned rig O is van Opstanding, P van Profeet Q van I.Q. onze God is de slimste R is van Rots en S is van Schild ( Refrein) T is van Toevlucht, een veilige haven U van Uniek, Verlosser is V W is de Weg, X voor extra bijzonder IJ voor Ijzersterk, Z van Zoon van God (Refrein (2x) ELB 289: 1,2,3 1. Ik geloof in God de Vader die een bron van vreugde is, louter goedheid en genade, licht in onze duisternis. Hij, de Koning van de kosmos, het gesternte zingt zijn eer heeft uit liefde mij geschapen en tot liefde keer ik weer. 2. Ik geloof in Jezus Christus die voor ons ter wereld kwam. Zoon van God en Zoon des Mensen goede Herder, Offerlam. Door te lijden en te sterven groot is het geheimenis schenkt Hij mij het eeuwig leven, schenkt Hij mij de Heil ge Geest.

7 3 3. Ik geloof dat mijn Verlosser door de dood is heengegaan en op Pasen God zij glorie uit het graf is opgestaan. Door het brood dit is mijn lichaam door de wijn dit is mijn bloed geeft de Vredevorst mij vrede, maakt Hij alle dingen goed. NLB 314: 1,2,3 1.Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeen gekomen. Laat in t hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven. 2. Ons gevoel en ons verstand zijn, o Heer, zo zonder klaarheid, als uw Geest de nacht niet bant, ons niet stelt in t licht der waarheid. t Goede denken, doen en dichten moet Gij zelf in ons verrichten. 3. O Gij glans der heerlijkheid, licht uit licht, uit God geboren, maak ons voor uw heil bereid, open hart en mond en oren, dat ons bidden en ons zingen tot de hemel door mag dringen. OPW 428: 1,2,3,4 Genade, zo oneindig groot, dat ik, die 't niet verdien het leven vond, want ik was dood en blind, maar nu kan 'k zien. Genade die mij heeft geleerd te vrezen voor het kwaad. Maar ook als ik mij tot Hem keer dat God mij nooit verlaat. Want Jezus droeg mijn zondelast en tranen aan het kruis. Hij houdt mij door genade vast en brengt mij veilig thuis.

8 4 Als ik daar in zijn heerlijkheid mag stralen als de zon, dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond. OPW 277: 1,2,3 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor uw naam. Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, Stralend licht, Morgenster, niemand is als U. Prijst de Vader, prijst de Zoon. Prijst de Geest, die in ons woont. Prijst de Koning der heerlijkheid Prijst Hem tot in eeuwigheid. NLB 425: Vervuld van uw zegen gaan wij onze wegen van hier, uit dit huis waar uw stem wordt gehoord, in Christus verbonden, tezamen gezonden op weg in een wereld die wacht op uw woord. Om daar in genade uw woorden als zaden te zaaien tot diep in het donkerste dal, door liefde gedreven, om wie met ons leven uw zegen te brengen die vrucht dragen zal. Avonddienst NLB 971: 1 en 3 Zing een nieuw lied voor God de Here en wees van harte zeer verblijd. God wil alhier met ons verkeren, hier wordt een huis voor Hem bereid. Hij heeft de hand en het verstand gezegend voor het werk, de bouw van Christus kerk.

9 5 NLB 971:3 De Heilige Geest geeft taal en teken. Christus deelt al zijn gaven uit. De Vader zelf wil tot ons spreken en elk verstaat wat het beduidt. Wees ons nabij en maak ons vrij in dit uw heiligdom. Kom, Here Jezus, kom! NLB 139:1,2 en14 Heer, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken, kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Gij volgt mij waar ik zit of sta. Wat mij ten diepste houdt bewogen, t ligt alles open voor uw ogen. NLB 139:2 Gij zijt zo diep vertrouwd met mij: wie weet mijn wegen zoals Gij? Gij kent mijn leven woord voor woord, Gij hebt mij voor ik spreek gehoord. Ja overal, op al mijn wegen en altijd weer komt Gij mij tegen. NLB 139:14 Doorgrond, o God, mijn hart; het ligt toch open voor uw aangezicht. Toets mij of niet een weg in mij mij schaadt en leidt aan U voorbij. O God, houd mij geheel omgeven, en leid mij op de weg ten leven. NLB 283: 1,2 en 4 In de veelheid van geluiden in het stormen van de tijd,

10 zoeken wij het zachte suizen van het woord, dat ons verblijdt. 6 NLB 283:2 En van overal gekomen, drinkend uit de ene bron, bidden wij om nieuwe dromen, richten wij ons naar de zon. NLB 283:4 Laat uw dauw van vrede dalen in de voren van de tijd. Vat ons samen in de stralen van uw goedertierenheid. NLB 512: 1,2,6,7 O Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw naam in t oor, uw naam die mij geloven doet: Gij gaat mij reddend voor; NLB 512:2 uw naam die onze wonden heelt en ons met manna spijst, die onze dood en zonde deelt en onze vrees verdrijft. NLB 512:6 O Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw naam in t oor, als ik van alles scheiden moet gaat nog die naam mij voor. NLB 512:7 O naam, eeuwige ademtocht, een sterveling ben ik, als eens mijn eigen adem stokt dan draagt mij uw muziek.

11 7 ELB 186a 1,2,3 1.Leid mij, Heer, o machtig Heiland, door dit leven aan uw hand. Ik ben zwak, maar Gij zijt machtig, wees mijn gids in 't barre land. Gij, mijn sterkte, Gij, mijn leider, vul mij met uw Geest steeds meer. Vul mij met uw Geest steeds meer. 2.Laat mij zijn een godsgetuige, sprekend van U meer en meer. Leid mij steeds door uwe liefde, groeiend naar uw beeld, o Heer. Brood des levens, brood des hemels, voed mij dat ik groei naar U. Voed mij dat ik groei naar U. 3.Laat door mij uw levend water vloeien als een klare stroom. O, Heer Jezus, 't wordt steeds later dat uw Geest over allen koom'. Machtig Heiland, mijn Verlosser, kom, Heer Jezus, in uw kracht. Kom, Heer Jezus, in uw kracht. ELB 183 1,3,4 1.Dit weet ik zeker, dit maakt mij blij: Ik ben in Jezus, Hij blijft in mij! Door Hem herboren, onder het kruis volg ik mijn Heiland - zo kom ik thuis. (Refrein:) 2.Dit is mijn vreugde: Christus in mij; dit is Gods zegen, zo maakt Hij vrij. Blijven in Christus, nu en altijd, dat is mijn leven, mijn zekerheid.

12 8 3.Dit is mijn doel - het oude is voorbij: alles voor Jezus, niets meer van mij. Alles op aarde staat in zijn gloed, nu ik de hemel in Hem ontmoet. (refrein) 4.Dit zal mij troosten, dit geeft mij kracht: dat ik zijn grote toekomst verwacht! Ga ik door diepten, lijden en pijn - zijn komst zal vrede, heerlijkheid zijn. (refrein) OPW 181 1,2 Majesteit, groot is zijn majesteit; lof zij Jezus en glorie, hulde en eer. Majesteit, God, die de zijnen leidt. Vanaf zijn troon vestigt de Zoon zijn heerschappij. Dus verhoog, maak eeuwig groot de naam van Jezus. Volk van God kom en breng lof aan Jezus, de Koning. Majesteit, groot is zijn majesteit; dwars door de dood werd Hij verhoogd, Jezus regeert! Opwekking 602 1,2,3 Vrede van God, de vrede van God, de vrede van God zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou. In Jezus' naam, in Jezus' naam, in Jezus' naam geef ik jou: vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou. Heilige Geest, de Heilige Geest, de Heilige Geest zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017 Liturgie voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van Hendrik Tjoelker 17 januari 1928 13 februari 2017 Leek, zaterdag 18 februari 2017 Voorganger: ds. F. de Jong Organist: Niek Schuringa Mededelingen

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

5 november uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen

5 november uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen 5 november 2017 16.00 uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen Thema: God groot maken, daar word je zelf ook groot van. Liturgie: Sing-in: Opw kids 241

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 7 november 2018 Dienst: Avonddienst Dankdag Voorganger: ds. D. Dunsbergen Liturgie: Voorzang: Gezang 488 B: 1. 3. 5 Zolang er mensen zijn

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag.

Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag. Hartelijk welkom De Rivier Opwekking 642 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water brengt nieuw leven en

Nadere informatie

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou.

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. Orde van dienst voor de kinderdienst 3 februari 2019 Het vrolijkste Feest (Poerim) Voor de dienst zingen we 2 liedjes Ø Kom binnen, kom binnen Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw,

Nadere informatie

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI 2013 10.00 UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO 2 Welkom Intochtslied: Opwekking 123 1 mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 27 november 2016 Aanvang:19.00 uur Thema: Naar God verlangen Voorganger: ds. H.G.F. Hübbers uit Zeewolde Organist: Gerwin van der Plaats M.m.v. Kerkkoor Zingend Getuigen uit

Nadere informatie

Zondag 17 november 2013

Zondag 17 november 2013 Zondag 17 november 2013 aansteken tafelkaarsen lichtlied Stilte Welkom v Onze hulp is in de naam van de Heer a DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT v in de naam van de Heer die de weerstand van de nacht wil

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Liturgie 10 maart 2019

Liturgie 10 maart 2019 Liturgie 10 maart 2019 Votum en groet Zingen Hemelhoog 493 U bent welkom We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer We zijn hier bij elkaar Om te vieren

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één!

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één! Pinksterfeest Zondag 4 juni 2017 Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer. Laat ook van die milde regen, dropp len vallen

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

DIENST VAN DE VOORBEREIDING

DIENST VAN DE VOORBEREIDING Eredienst in de Morgensterkerk 15 juli 2012 Dienst van Schrift en Tafel Muziek bij binnenkomst DIENST VAN DE VOORBEREIDING Welkom door de ouderling Stilte (gemeente gaat staan) Bemoediging en drempelgebed

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk) Schriftlezing: Johannes 14 vers 15 t/m 21 Psalm 97 vers 1 en 6 (Nieuwe Berijming) Psalm 73 vers 12 (Schoolpsalm) Psalm 143 vers 2, 10 en 11 Psalm

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: 09.30 uur Voorganger: ds. E.J.N. Kronenburg M.m.v. Christelijk Jeugdkoor "Joy" Organist: Vincent van Dam Koorzang:

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND!

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Voorganger: ds. P. Molenaar Aanvang van de dienst: 10.45 uur. Ouderling van dienst: M. van Maanen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 8 vers 36 t/m 40 Lied 171 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 146 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 14 Lied 189 vers 1

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Handelingen 2 vers 37 t/m 47 Lied 160 vers 1 en 2 Psalm 67 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 31 vers 11, 12 en 17 Psalm 139 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe

Nadere informatie

Zondag 27 december Welkom in De Regenboog!

Zondag 27 december Welkom in De Regenboog! Zondag 27 december 2015 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lector: Jan Verhoek Koster: Ria op den Dries Wat is een Alphacursus?

Nadere informatie

De viering van Kerst. Thema: Wees niet bang! 25 december 2017, 10:00uur

De viering van Kerst. Thema: Wees niet bang! 25 december 2017, 10:00uur De viering van Kerst Thema: Wees niet bang! 25 december 2017, 10:00uur Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van dienst: Astrid Hommes Organist: Gerhard van Toly Liederen voor de dienst: lied 473

Nadere informatie

Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt...

Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt... Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt... Voorganger: Ds. T.L.J. Bos Organist: Klaas Brouwer Gitaar: Emily Bakker Tims Alissa Oost Zang: Nadine de Vries & Tirza Bakker Zingen: Lied 733

Nadere informatie

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Welkom in de avonddienst van 1 e Paasdag zondag 16 april 2017 Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Ouderling van dienst : Gerhard Nijhoff Thema : Wie zoek je? We zingen : Joh.

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 21 oktober 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek:

Orde van dienst voor zondag 21 oktober 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: Orde van dienst voor zondag 21 oktober 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: René Strijder ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder Eredienst 30 juli 2017 16.30 uur Voorganger: Arjan de Gelder Liturgie Votum / zegengroet Gezang 165 Gebed: Gezang 157 Schriftlezing Psalm 8 Psalm 8: 1, 2 Hebreeën 2: 5-9 Psalm 21: 2, 7 Preek Gezang 145:

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Zingen: Evangelische Liedbundel 374 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U hebt voortgebracht,

Nadere informatie

Liederen voor zondag 2 oktober 2016

Liederen voor zondag 2 oktober 2016 Liederen voor zondag 2 oktober 206 Hemelhoog 585 Groot en machtig is Hij: bekleed met sterkte. gehuld in luister. bekleed met sterkte. gehuld in luister. Prijs met mij de naam van God, vier het feest met

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 1 vers 1 t/m 8 Lied 232 vers 1 en 2 () Psalm 72 vers 11 (Schoolpsalm) Lied 172 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 3 (Nieuwe

Nadere informatie

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek Eredienst 17 september 16.30 uur Voorganger: ds. G.A. Heek Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Zingen: In de hemel is de Heer Juicht / Hij is verheerlijkt (Sela) Gebed Schriftlezing Jona 3:10 4:11 Preek

Nadere informatie

Drempelgebed. De mensen stromen binnen. Het gaat nu echt beginnen de dominee gaat spreken met zijn beroemde preken.

Drempelgebed. De mensen stromen binnen. Het gaat nu echt beginnen de dominee gaat spreken met zijn beroemde preken. Voorhof, 21 april 2013 - Kerk-Schooldienst Thema: Bouwstenen voor een goed leven. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Ton van Dienst M.m.v. kinderen bovenbouw Julianaschool *** Binnenkomst kerkenraad,

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst waarin de Hervormde gemeente van Siddeburen Steendam Tjuchem en ds.w.v.d.wind afscheid van elkaar nemen wegens emeritaat

Liturgie voor de eredienst waarin de Hervormde gemeente van Siddeburen Steendam Tjuchem en ds.w.v.d.wind afscheid van elkaar nemen wegens emeritaat Liturgie voor de eredienst waarin de Hervormde gemeente van Siddeburen Steendam Tjuchem en ds.w.v.d.wind afscheid van elkaar nemen wegens emeritaat Thema : Gekend worden met Goddelijke liefde Siddeburen

Nadere informatie

PKN Kerk aan de Mente te Schoonebeek

PKN Kerk aan de Mente te Schoonebeek PKN Kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Bertha Doezeman-Bronsema Diaken van dienst: mevrouw Renneke Engbers-Hans Organist : mevrouw Diny Wesselink-Schoemakers

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 mei 2015 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk, Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 mei 2015 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk, Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 10 mei 2015 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk, Vlaardingen voorganger : ds. Freek L. Bakker, Voorschoten orgel : Kees van den Berg 2 De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 15 vers 1 t/m 17 Lied 178 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 3 (Nieuwe Berijming) Lied 204 () Psalm

Nadere informatie

Orde van dienst. Thema: Zondag Vaderdag. voor de jeugddienst, zondagochtend 21 juni 2015 in de Hervormde Kerk van Rijsoord. : Peter Koppenaal -1-

Orde van dienst. Thema: Zondag Vaderdag. voor de jeugddienst, zondagochtend 21 juni 2015 in de Hervormde Kerk van Rijsoord. : Peter Koppenaal -1- Orde van dienst voor de jeugddienst, zondagochtend 21 juni 2015 in de Hervormde Kerk van Rijsoord Thema: Zondag Vaderdag Voorganger Ouderling van dienst Organist Koster : ds. A.H. Groen : Eef van Neuren

Nadere informatie

15 januari uur B Luiten orgel: Harry Kroeske viering heilig avondmaal

15 januari uur B Luiten orgel: Harry Kroeske viering heilig avondmaal 15 januari - 17.00 uur B Luiten orgel: Harry Kroeske viering heilig avondmaal - zingen: Onze hulp - zegengroet met gezongen amen - zingen: ZG 213 Dit huis, een herberg onderweg - gebed bediening van het

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

voor zondag 15 april 2018, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 15 april 2018, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 15 april 2018, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek 3 E OPBOUWZONDAG: LAAT ZIEN WIE JE MAG ZIJN Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 9 Lukas 2 vers 10 t/m 20 Lied 89 vers 1, 2 en 4 (Op Toonhoogte) Lofzang van Maria vers 1 en 3 Psalm 98 vers 1 en 2 (Weerklank)

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy De tuin van de Opstanding Voor de dienst zingt Joy: U hebt de overwinning behaald Fear

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. G. Heek

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. G. Heek Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Ds. G. Heek Lezen : Handelingen4: 13-31 Psalm 98 : 1 en 4 Opwekking 366 Gezang 118 : 1, 2 en 3 Gezang 165 : 1 Gezang 143 : 1, 2 en 4 Votum en groet Onze hulp is in de

Nadere informatie

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015 Liturgie in de dankdienst voor het leven van Martinus Huistra 3 augustus 1931 5 augustus 2015 Op maandag 10 augustus 2015 om 13.30 uur in de Gereformeerde kerk te Leek Voorganger: ds. L.G. van der Heide

Nadere informatie

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente.

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Contact Hebt u vragen, of wilt u een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact op of spreek iemand

Nadere informatie

Orde van dienst voor de kerkdienst waarin 10 mensen belijdenis van het geloof zullen afleggen uit wijk 3. 3 april 2016 Oude Kerk in Barneveld

Orde van dienst voor de kerkdienst waarin 10 mensen belijdenis van het geloof zullen afleggen uit wijk 3. 3 april 2016 Oude Kerk in Barneveld Orde van dienst voor de kerkdienst waarin 10 mensen belijdenis van het geloof zullen afleggen uit wijk 3 3 april 2016 Oude Kerk in Barneveld Predikant: ds. M. P. D. Barth Organist/pianist: R. van Middendorp

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018 Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven. Via www.kerkdienstmeebeleven.nu ontvang je beeld en geluid (kies Koningskerk Langerak). Via www.kerkdienstgemist.nl ontvang je alleen geluid (kies Langerak

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané Schoollied Opwekking 331 > Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond. Opwekking 331

Nadere informatie

Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang uur.

Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang uur. Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Organist: Ds. G. de Goeijen Bram Jaspers Lied: Weerklank 355 ( Uren, dagen, maanden ) 1. Uren,

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk Viering Heilig avondmaal

Welkom in de Pauluskerk Viering Heilig avondmaal Welkom in de Pauluskerk Viering Heilig avondmaal Uw voorganger: Ds. H.J. Reinders Organiste: Anja van der Ploeg Combo: Anja van der Ploeg (piano), Dirk Jan Reinders (gitaar), Stephen van Oosten (drum),

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezing: Psalm 67 Lied 276 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 130 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 103 vers 1 en 9 (Nieuwe Psalmberijming) Lied

Nadere informatie

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 NLB 554 Lied 328 NLB 25d Psalm 63 : 2 en 3 Psalm 146 : 3, 4 en 5 NLB 342 Lied 477 : 1 en 2 Nieuw Liedboek 554: 1, 2, 3 en 4 Intochtslied

Nadere informatie

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt Orde van de dienst op zondag 20 januari 2019 in de Hervormde Kerk te Sellingen waarin de herbevestiging van een ambtsdrager plaatsvindt Voorganger Organist : Ds. Bram Verduijn : Dhr. Rozema 1 Orde van

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur Liturgische kleur: Groen Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang. Psalm 47: 2.

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 28 juni 2015 ochtend GA Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Henk Vogel (orgel), Lof! Kindernevendienst:

Nadere informatie

Kom en prijs. Voor alle activiteiten in de dorpskerk : www.hervormdkatwijkrijn.nl. Thema: Make over

Kom en prijs. Voor alle activiteiten in de dorpskerk : www.hervormdkatwijkrijn.nl. Thema: Make over Fijn dat u deze dienst bij ons was. De volgende Kom- en Prijs -dienst is 31 mei 2015. De voorganger is dan onze wijkpredikant Ds. Jac. Jongejan. Wij hopen u/jullie dan weer te ontmoeten! Jong en oud is

Nadere informatie

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht Jozef maar God heeft dit ten goede gedacht Liturgie van de themazondagdienst kerk en school op zondag 31 januari 2016 in de Oude Kerk om 9.00 uur samen met de Willem van Oranjeschool. De voorganger is

Nadere informatie

SCHADUW OVER HET EVANGELIE. 26 juni :30 10:30

SCHADUW OVER HET EVANGELIE. 26 juni :30 10:30 SCHADUW OVER HET EVANGELIE 26 juni 2016 8:30 10:30 ds. W. Gugler VOORGANGER ds. W. Gugler Jan Pauw OUDERLING Gea van Maanen Lydia van den Broek ORGANIST Jan W. van den Brink Thea Bos LECTOR Desiree van

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 31 mei 2015. Aanvang:19.00 uur. Thema: Een stem over de volle breedte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 31 mei 2015. Aanvang:19.00 uur. Thema: Een stem over de volle breedte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 31 mei 2015 Aanvang:19.00 uur Thema: Een stem over de volle breedte Voorganger: ds. C.W. Smit uit Kampen Organist: Jannie Janssen- Vasse M.m.v. Seniorenkoor uit Oldebroek o.l.v.

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt Liturgie zondag 19 maart 2017 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 19-mrt Ds R Prins Ps 100 : Gez 145 : Gez 90 : Mat 26 : 1-16 Mat 27 : 1-10 Mat 26 : 15B NLB 912 : NwPsB 95 : 1, 3 Opw

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Schriftlezingen: Genesis 17 vers 1 t/m 5 Genesis 17 vers 15 t/m 22 Gezang 328 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 108 vers 1 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer,

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, 1 Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, Ik erken: U, Heer, bent God met blijdschap in mijn hart. en ik behoor U toe. Ik wil

Nadere informatie

Eredienst 18 december u Voorganger: Ds. J. R. Geersing

Eredienst 18 december u Voorganger: Ds. J. R. Geersing Eredienst 18 december 2016 16.30u Voorganger: Ds. J. R. Geersing Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 428 Genade zo oneindig groot Gebed Schriftlezing Zondag 38 Kolossenzen 2: 16 3: 17 Psalm 119: 63,

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. van Duijvenbode (Apeldoorn) Schriftlezing: 2 Timotheüs 2 vers 1 t/m 13 Gezang 215 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 77 vers 7 en

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: 1 Timotheüs 1 vers 18 t/m 1 Timotheüs 2 vers 15 Lied 410 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 21 vers 5 (Schoolpsalm) Gezang 323 vers 1, 7

Nadere informatie

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met:

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met: 14 september 2014, 16.30 uur, Goede Herderkerk Zangdienst: Samen zingend het nieuwe seizoen in, Thema van de landelijke startdag is met hart en ziel. Verbinden. Tjimmie van der Wal: Hans van de Pol: Jaap

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk) Schriftlezing: Handelingen 19 vers 1 t/m 12 Lied 41 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 8 vers 9 (Schoolpsalm) Psalm 143 vers 2 en 8 (Nieuwe Berijming) Psalm

Nadere informatie

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21 Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 :

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt.

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt. Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, 10.00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham In deze dienst ontvangt Noah Pasman het teken en zegel van Gods genadeverbond. Voorganger: Ouderling van

Nadere informatie

zondag 30 november 2014

zondag 30 november 2014 Orgelspel zondag 30 november 2014 Terwijl de kaarsen worden aangestoken zingen we: NLB 461: 1 Stilte 1 Bemoediging: V Onze hulp is in de naam van de Heer G Die hemel en aarde gemaakt heeft Drempelgebed

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H.F. Klok (Nijkerk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H.F. Klok (Nijkerk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H.F. Klok (Nijkerk) Schriftlezingen: Jesaja 42 vers 1 t/m 7 Mattheüs 9 vers 35 t/m 37 Lied 118 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 116 vers 10 (Schoolpsalm) Psalm

Nadere informatie

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Lezen : Filippenzen 4 : 10-20 Tekst : Filippenzen 4 : 13 Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Gezocht: nieuwe jeugdleid(st)ers Voor de jeugd van 12 t/m 15 Voor informatie of aanmelden,

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 25 maart Thema: Aanvang:19.00 uur. De heerlijkheid des Heren verscheen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 25 maart Thema: Aanvang:19.00 uur. De heerlijkheid des Heren verscheen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 25 maart 2018 Aanvang:19.00 uur Thema: De heerlijkheid des Heren verscheen Voorganger: mevr. P. Hellinga uit Zwolle Organist: Jan Willem van der Maaten M.m.v. NVA Chr. Zanggroep

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 2013 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 2013 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 201 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger : Ds. Jan de Geus orgel : Kees van den Berg 1 De kaarsen worden aangestoken Wij bereiden

Nadere informatie

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer Dienst in de Dorpskerk Heemskerk 3 mei 2015 en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer voorganger: ds Marco Visser vleugel: David Rip voorlezer: Corry van Gemeren ouderling: Feija Stuart diaken:

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter! Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: De Hartendokter! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge.

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge. Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE voor de morgendienst op zondag 2 september 2012 in deze dienst zal Julia Brugge gedoopt worden thema: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger: ds. J.J.

Nadere informatie

Hartelijk welkom in de kerk! Thema 3 Genade, fundament om op te leven

Hartelijk welkom in de kerk! Thema 3 Genade, fundament om op te leven Hartelijk welkom in de kerk! Thema 3 Genade, fundament om op te leven Mededelingen Wilt u aub uw mobiele telefoons uitzetten i.v.m. storing van de beeldopnames? Lied van de week Opwekking 412 Kom tot Mij

Nadere informatie

Belijdenisdienst. Voorganger: Ds. Peter Broere

Belijdenisdienst. Voorganger: Ds. Peter Broere Belijdenisdienst Liturgie voor de dienst waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Rens van Groningen op 19 mei 2019 in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere 0 Organist: Dhr.

Nadere informatie

Hij leeft en wij met Hem!

Hij leeft en wij met Hem! Hij leeft en wij met Hem! Liturgie Eerste Paasdag Zondag 16 april 2017 Hervormde Gemeente Geldermalsen Voorgangers: ds. G.J. Krol en ds. C.M. Blokland - den Hertog Organist: M. Mugge M.m.w.: L. van der

Nadere informatie

Orde van de dienst. Protestantse Gemeente De Wijngaard. Joriskerk zondag 19 mei 2019

Orde van de dienst. Protestantse Gemeente De Wijngaard. Joriskerk zondag 19 mei 2019 Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard Joriskerk zondag 19 mei 2019 Orgelspel Woord van welkom kaarsen aansteken Koor: Waar liefde woont Bemoediging en drempel gebed (we gaan staan) v: Onze

Nadere informatie

Uitzenddienst. Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster. Hervormde Kerk Pernis. Zondag 14 augustus Voorganger: Ds. C.E.

Uitzenddienst. Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster. Hervormde Kerk Pernis. Zondag 14 augustus Voorganger: Ds. C.E. Hervormde Kerk Pernis Zondag 14 augustus 2011 Uitzenddienst Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster Voorganger: Ds. C.E. Lavooij Organist: Dhr. W. Ketting Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 98: 1,

Nadere informatie