Foranholte Cronique 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Foranholte Cronique 2010"

Transcriptie

1 Foranholte Cronique 200 Anita Roozen Januari Burgemeester Schelberg reikt de Teylingse Waarderingsprijs 200 uit aan De Stichting PeuterSpeelzalen De3Kernen. Een grote stroomstoring treft Voorhout. Het wordt weer ouderwets met kaarsjes aan spelletjes doen op zaterdagavond. Vanaf uur komt de stroomvoorziening weer op gang. Welzijn Teylingen en de Volksuniversiteit Teylingen openen hun (nieuwe) deuren in de Agneshove. Leo van der Zon is de nieuwe schutterskoning van Vogelschietvereniging St. Hubertus. Wethouder van der Zon neemt nieuwe afvalcontainers in ontvangst. Lysanne Ramroochsingh en Kevin van Putten van Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen halen goud tijdens het vierde Grand Prix Toernooi schaken. Meisjes C van Mixed Hockey Club Voorhout zijn zaalkampioen In de Agneshove is het Medisch Centrum Gezond Voorhout geopend. Hier kan men terecht voor zowel reguliere als alternatieve geneeskunde. De Emmaüsschool wint e Voorhoutse Schoolschaakkampioenschappen. Feyenoord keeper Rob van Dijk verricht de opening van het Medisch TrainingsCentrum (MTC) aan de Jacoba van Beierenweg 0. Esther Kortekaas winnares kuipzwammen. Zij wint zowel de jury- als de publieksprijs. Mechteld Zwetsloot-Klein Gunnewiek gekozen tot Grote Bok bij carnavalsvereniging De Bokken. Elise van Manen haalt goud op de 00 m schoolslag bij het Nederlands Junioren Kampioenschap zwemmen. Februari 8 6 Zwemvereniging De Columbiaan is door de KNZB erkend als opleidingsvereniging voor zwemtalenten. Slechts van de 60 zwemverenigingen in ons land hebben deze status. Remona Fransen is Nederlands Kampioen Indooratletiek geworden bij het hoogspringen met een sprong van,83 m.

2 Plus Supermarkt omgetoverd tot filmset. De Voorhoutse Plus is te zien in de nieuwe Tv-reclame van de Plus. Marleen van Leeuwen, oprichtster en leidster van Jeugdmuziektheater De Speelkring, is koninklijk onderscheiden. Zij is Lid in de Orde van Oranje Nassau. Robin Wooter van Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen winnaar van het vijfde Grand Prix Toernooi schaken. Meisjes C2 van Mixed Hockey Club Voorhout worden zaalkampioen. Piet van den Berg winnaar van het Zesballen toernooi van carnavalsvereniging De Bokken. Piet Sep ontvangt de Van Schootenbokaal 200 voor de mooiste tuin van Volkstuinvereniging Elsgeest. Officiële start van de reconstructie van de Herenstraat. Herenstaete officieel in gebruik genomen. Wethouder Gerrit van der Meer verricht opening bergbezinkbassin Schoonoord. Maart Teylingen is door de provinciale milieufederaties en COS Nederland (de landelijke vereniging voor internationale samenwerking) gekozen als klimaatvriendelijkste kleine gemeente van Nederland. De VVD is de grootste partij na de gemeenteraadsverkiezingen in Teylingen. De grootste winnaar is D66 met een winst van drie zetels.. Schoenenwinkel Bastian Shoes opent zijn deuren in de Herenstraat. De minioren (8-2 jaar) van zwemvereniging de Columbiaan prolongeren hun Nederlandse titel tijdens de Nationale Speedo Club Meet. Oud-wethouder Leo van Steijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Van Steijn was vanaf voor Gemeentebelangen raadslid en vanaf 6 (eenmansfractie) voor Voorhouts Belang. Van was hij wethouder (deel uitmakend van de gemeenteraad). In de periode was hij weer wethouder in het duale stelsel. Vanaf 2006 werd hij raadslid in de gemeente Teylingen namens de nieuwe partij Trilokaal. Miranda de Regt (6) Nederlands Indoor Kampioen verspringen. Met een sprong van,66 meter verbetert zij niet alleen haar persoonlijk record, maar ook het clubrecord van haar vereniging De Spartaan. De Andreasschool plant tien beverbomen (Magnolia) in de Frans Hals-straat in het kader van de Nationale Boomfeestdag. Huisvesting van de DoktersDienst Duin- en Bollenstreek (DDDB) en de Dienstapotheek Bollenstreek (DAB) geopend op het terrein van de BNS. Foreholte Cronique 200 Naam van het artikel in Trebuchet 8 punts

3 Eerste uitvoering van de rockopera Jesus Christ Superstar in de Bartholomeuskerk. Wethouder van der Meer plant een plataan als startsein voor de opening van het groene speelterrein aan het Offenbachpad. Tamara van Vliet plaatst zich voor EJK 200 in Helsinki tijdens de internationale Amsterdam Swim Cup wedstrijden. Ze zwom op de 0 meter vrije slag. Ruud Verkleij, Max Lohman en Jason Vonk groepswinnaar tijdens het zesde Grand Prix Toernooi schaken georganiseerd door Jeugdschaak-vereniging de Vrijpionnen. April 0 Autobedrijf Schoonoord valt tweemaal in de prijzen. Zowel de Top Service Award als de COPA (de Commercial Performance Award) gingen naar Voorhout. In de categorie Pitstop Max zijn ze uitgeroepen tot beste station van Nederland. 7 Burgemeester Schelberg reikt de Jacoba van Beierenonderscheiding uit aan scheidend wethouder Wim Hollart. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn grote verdienste als wethouder in het eerste college van Teylingen. Verder speelde hij als wethouder van Voorhout in de periode een grote rol in de fusievoorbereidingen. 8 Koninklijke en gemeentelijke onderscheiding voor scheidend raadslid Kees van Velzen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ook kreeg hij de Jacoba van Beierenonderscheiding voor zijn verdiensten als gemeenteraadslid. Van Velzen was van 8 tot 2006 voor het CDA lid van de gemeenteraad van Voorhout en vanaf 2006 van de gemeente Teylingen.? Dames 3 Basketbalvereniging de Forwodians Kampioen. Klaar-overs bij De Achtbaan geïnstalleerd. Handbalsters Foreholte winnaars Bokkenballentoernooi. Vrijpionnen Bram en Timo Langeveld behalen de ste prijs tijdens het zevende Grand Prix Schaaktoernooi. Theo van Schie winnaar van het Agnesbiljarttoernooi dat dit jaar voor de 23ste keer werd gehouden. Luc Mutsaers schrijft e-book Rijk binnen 36 dagen en Voorhouts duo Marc Wouda en Frank van Reisen winnen de Flynth Penalty Competitie.

4 Burgemeester Schelberg opent tentoonstelling 6 Jaar Bevrijd van de HKV en de Oranjevereniging Voorhout. De tentoonstelling trekt ruim 00 bezoekers. Bloemencorso. Eerste lustrum van Sportparkpop. Mei Panorama Tulipland onderscheiden door de Vereniging van Souvenirfabrikanten voor de beste souvenirwinkel van Nederland. De Columbiaan wint Makrolon Cub 200 in het Duitse Krefeld. De Voorhouter Sten Admiraal met West winnaar KNVB Fadrhonc Toernooi. Oud-voorzitter Kees Zwetsloot viert zijn 6-jarig lidmaatschap van St.Cecilia. Bollenstreek Liberation Tour van de vereniging Keep Them Rolling door Voorhout. Willem Nannings, Rob Prins en Marja Schoonhoven Clubkampioen Bridgeclub 77. In de B-lijn wonnen Nan Wagensveld en Elly Borst de beker. De Viertallenbeker ging naar Tjik Buis, Corine Planteydt, Yvonne van Rijn, Wil Engelen en de Slembokaal naar Alie van den Nouland en Wil Veuger. De Paveivo Kerkveiling brengt 2.0 op. Meisjes C van MHC Voorhout winnaar Doe eens raar met je haar toernooi van Hockeyclub Myra in Amstelveen gewonnen. St. Cecilia sluit 0-jarig jubileumjaar af met viering in de St. Bartholomeuskerk. Rotaryclub Voorhout draagt de voor de theatergroep van Cultuur Verheft bestemde amberboom over aan de gemeente. Burgemeester Schelberg overgiet de grond met champagne. 26e Avond Fietsdriedaagse. Eerste jongensteam tot en met jaar van TV Oosthout bestaande uit Frederik Verbeek, Friso in den Bosch, David van Marion, Leon en Rubens van der Waal en Joost van de Ven, kampioen 2e klasse zondag. Naam van Foreholte het artikel Cronique in Trebuchet punts Juni Paul Jochemsz nieuwe voorzitter Oranjevereniging Voorhout. Edwin van der Sar opent nieuw speelveld aan de Beukenrode/Spoorlaan. Edwin van der Sar neemt in de Arena afscheid van het Nederlands Elftal en wordt benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Hij is recordinternational met 0 caps.

5 Eerste lustrum Straatluchtkussenfestival. De 6-jarige Casper Dangerman presenteert zijn eerste boek Jack Bone, onderwereld. Bram Langeveld kampioen in de leeftijdsgroep A/B GrandPrix Schaak Toernooi. Jubileumcross De Voorruiters ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan. St. Cecilia + Adje en Theo brengen in het Teylinger College (KTS) de kindervoorstelling In de muziekkoepel. Tamara van Vliet Nederlands jeugdkampioen zwemmen op de 0 m vrije slag. Derde editie van het Midsummer Carnaval 36e Avondwandelvierdaagse. Frederik van Veen wint de Tour de Lisse. Majorettes Inspiration winnaar groepenconcours Barneveld. Bert Heemskerk winnaar van de Van Schootenbokaal 200 voor de beste tuin van Volkstuinvereniging Elsgeest. Jan Kersten zwemt EK-limiet en behaalt goud op de 0 m rugslag tijdens Nationaal Sprintkampioenschap. Juli Julia Luyt speelt een rol in de familievoorstelling Merlijn de musical van Harlekijn. Maarten Steenman maakt bruidstaart Chelsea Clinton, dochter van Bill en Hillary Clinton. Augustus Daan van Dalen () speelt de hoofdrol van Michael Banks in de musical Mary Poppins. 7-jarige leeftijd overlijdt Wim Bax, drijvende kracht achter Bax-zaalvoetbal. Bewoners Wilgenhorst vieren het tweede lustrum van hun straat met een groot straatfeest. Freelance journaliste en fotografe Marga Thomassen brengt gedichtenbundel Momenten uit. Volkstuinvereniging Elsgeest viert 0-jarig bestaan met en Dag. Henk Bierman wint de publieksprijs voor mooiste tuin. Derbydag Foreholte. Er wordt met - gewonnen van Teylingen. Eerste straatbarbecue Essenrode. Feestelijke opening vernieuwde Herenstraat en Kerkplein. Leo van der Zon onthult het kunstwerk De drijver.

6 September Amateurfilmer Aad van Polanen behaalt met zijn 60-secondenfilm Zandrollers de tweede prijs op internationaal filmfestival Unica. Ans Hoogervorst-van de Water ontvangt de Laurentius Plaquette uit handen van Bisschop van Luyn. De HKV-Restauratieprijs 200 gaat naar het parochiebestuur van de St. Bartholomeuskerk. Een luchthaven in Voorhout? Het college van Gedeputeerde Staten verzoekt de Prov. Staten in te stemmen met de luchthavenregeling vanaf een veld in de Elsgeesterpolder. De Historische Kring Voorhout (HKV) verwelkomt 800e lid Manuela van Schie-Hoogervorst. Burgemeester Schelberg reikt Zilveren Barensteel uit aan J.C.M. (Ans) Hoogervorst-van de Water. Seger Schelberg opent het nieuwe pand van Bollenprint & Bollenpost aan de Jan van der Jagtstraat 2. Oktober Gemeente Teylingen en Terra ontwikkeling zetten handtekening onder plan Hooghkamer. Hondenschool Alert! opent haar deuren aan de Jacoba van Beierenweg 7. De heer Zonneveld is de eerste Teylinger die zijn verhuizing digitaal aan de gemeente doorgeeft. Met de invoering van het nieuwe digitale systeem zet Teylingen de eerste stap op weg naar het aanvragen van documenten. De Columbiaan winnaar van de Hutspottrofee 200. Horecaconvenant ondertekent in café-restaurant Boerhaave. In elke horeca gelegenheid komt een bord met daarop 0 huisregels zodat het publiek ook in Voorhout veilig kan uitgaan. Frederik van Veen winnaar NK Rabo Dikke Bandenrace in Emmeloord. Organist Roelof Jan Assies benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij is 0 jaar organist, waarvan 2 jaar in de Kleine Kerk. Majorettes Inspiration haalt 6x goud tijdens EK Majorette in Zwitserland. Picknicktafels waterspeeltuin Oosthoutpark opgeknapt door jongeren. Zilveren Barensteel voor Simone Soussani-Hoek en Caroline Meijvogel- Hoek beiden trainster bij majorettevereniging Inspiration. Tweede inloopavond Historische Kring Voorhout bij café-restaurant Boerhaave. Gouden echtpaar Cees en Wil Zwetsloot krijgen aubade van St. Cecilia. Naam van Foreholte het artikel Cronique in Trebuchet punts

7 Sophie t Hart zwemt nieuw Nederlands record voor meisjes van 0 jaar op de 0 m vlinderslag. Met 33,8 seconden zwemt ze het oude record van Chantal Groot dat sinds 2 stond, uit de boeken. De St. Bartholomeusparochie houdt Eucharistieviering in het kader van het Jaar van de Priester. In Voorhout wonen 28 priesters waarvan er samen de eucharistie vieren. AgnesStaete officieel geopend. Jeroen Schulte voor de vierde maal kampioen zaalschietcompetitie van vogelschietvereniging St. Hubertus. Burgemeester S. Schelberg en R.A. van de Velde (Vicevoorzitter Parochiebestuur Bartholomeuskerk) treden toe tot de Orde van het Heilig Graf. Kevin van Putten haalt goud voor de Vrijpionnen tijdens tweede GrandPrixToernooi. November Toneelvereniging Cultuur Verheft krijgt jeugdafdeling. Vogelschietvereniging St. Hubertus viert haar 0ste verjaardag. Drumfanfare St. Cecilia haalt e prijs bij muziekconcours in Schiedam. George en Corrie van der Geer gekozen tot prinsenpaar van De Bokken. Jeugdprins en -prinses zijn Sjoerd I (Warmerdam) en Lizanne (van der Lans). Sinterklaas meert aan in Voorhout. Mark Kortekaas en Jan Regeer openen pannaveld (voor straatvoetbal) bij Foreholte. Grote brand aan de Prinsenweg 3- legt eeuwenoude boerderij met bollenschuur in de as. De panden stonden na het overlijden van Hein van Leeuwen leeg. Michael Nierse (2) speelt de hoofdrol in de nieuwe speelfilm Dik Trom. Wim Berg door vice-voorzitter Koos Smit van de Bond van Oranjeverenigingen gehuldigd omdat hij 2 jaar commissie- en bestuurslid van de OVV is. December Veel schaatspret op de Voorhoutse ijsbaan. Jan Kersten (in een persoonlijk record van 22,30 sec.) kampioen van Nederland op de 0 m vrije slag, tijdens het NK zwemmen. Wethouder John Stuurman ondertekent overeenkomst betreffende archeologie met Noordwijk en Katwijk. Er komt een meer regionale benadering van kennisuitwisseling en promotie van archeologisch erfgoed. Cees Colijn is Vrijwilliger van het jaar 200. Hij ontvangt in Panorama Tulipland het Sassenheimse beeldje De Aschpotter. De vrijwilligers van de

8 0 0 6 Boerhaavetuin ontvangen het vrijwilligerscompliment van.20. Sinds 8 zorgen zij ervoor dat de historische tuin haar uitstraling behoudt. Volkstuinvereniging Elsgeest bestaat 0 jaar. Kerstveiling vv Foreholte brengt 6.00 op. Majorettes Inspiration halen x goud. Glazen huis Teylingen geopend. DJ s,gilbert Verhaar, George da Costa, Marco van der Hoorn en Mark Klein worden door wethouder Kees van Velzen ingesloten, om in navolging van 3FM Serious Request geld in te zamelen voor het goede doel. Korpsleden M.J. (Marinus) Oskam en G.P.M. (Ben) Zonneveld van de vrijwillige brandweer benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Het Glazen Huis Teylingen heeft een bedrag van.,7 opgebracht. Kerstmarkt St. Bartholomeuskerk in samenwerking met de TOV en de OVV. St. Cecilia voorzitter Jaap van der Geer voor zijn 2-jarig jubileum onderscheiden met een zilveren insigne. Klarinettiste Joke Reijngoud ontvangt een vergulde insigne wegens haar 0-jarig lidmaatschap van St. Cecilia. Laat een ander kennismaken met de Foreholte Cronique Naam van het artikel in Trebuchet 8 punts 3 nrs voor 2,0 (buiten Voorhout 6,-)

Forenholte Cronique 2006

Forenholte Cronique 2006 Forenholte Cronique 006 Voorjaar 007 In 006 vaart Voorhout onder de vlag van Teylingen. Alles wordt anders. Een paspoort? Even naar Sassenheim; maar de burgemeester verblijft in Voorhout. Staatsen vertrekt

Nadere informatie

Foranholte Cronique 2009

Foranholte Cronique 2009 Foranholte Cronique 00 Anita Roozen Januari De toekomst van Panorama TulipLand is onzeker. Er is een groot conflict rond het panorama. De gemeente is bereid te bemiddelen. Annie Schipper is het eerste

Nadere informatie

Kroniek Voorhout 2011

Kroniek Voorhout 2011 - 2 7 0 2 22 26 0 Januari Kroniek Voorhout 20 Anita Roozen Teylingen gaat digitaal. Voortaan hoeft men voor een uittreksel niet meer naar het gemeentehuis. Via de gemeentewebsite kan men meer producten

Nadere informatie

Forenholte Cronique 2004. Op de valreep miljoenen voor Voorhout

Forenholte Cronique 2004. Op de valreep miljoenen voor Voorhout Forenholte Cronique 2004 Op de valreep miljoenen voor Voorhout 4 8 9 januari 66% van de stemgerechtigde Voorhouters is tegen een herindeling van de gemeente met Sassenheim en Warmond. Het opkomstpercentage

Nadere informatie

Forenholte Cronique 2005

Forenholte Cronique 2005 Forenholte Cronique 2005 6 2005 gaat voor de gemeente Voorhout in als het jaar met het einde van haar bestaan. Na 07 jaar wordt, niet tot ieders genoegen, Voorhout samengevoegd met Sassenheim en Warmond.

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Zondag 9 april e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Voorhout

Zondag 9 april e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Voorhout Zondag 9 april 2017 11 e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Voorhout Voorwoord Dit is het programmaboekje van het 11e Edwin van der Sar Toernooi. Een toernooi voor de nieuwe JO13-1 voor het seizoen

Nadere informatie

Clubontmoeting Allez Tirer - Les Francophiles, zaterdag 13 april 2019 Pos. Naam Gespeeld Punten Saldo 1 Richard Romijn, Simon de Wit Marco

Clubontmoeting Allez Tirer - Les Francophiles, zaterdag 13 april 2019 Pos. Naam Gespeeld Punten Saldo 1 Richard Romijn, Simon de Wit Marco Clubontmoeting Allez Tirer - Les Francophiles, zaterdag 13 april 2019 Pos. Naam Gespeeld Punten Saldo 1 Richard Romijn, Simon de Wit 4 4 24 2 Marco de Vogel, Doortje Kuijper 4 4 21 3 Helene Winterswijk,

Nadere informatie

1926 Start van de hockeyclub O.K. in de Noordhollandse bond. 26 mei 1928 De Oranje heren winnen zilver op de Olympische Spelen Amsterdam.

1926 Start van de hockeyclub O.K. in de Noordhollandse bond. 26 mei 1928 De Oranje heren winnen zilver op de Olympische Spelen Amsterdam. HOOFDSTUK Tijdsbalk 13. De Tijdsbalk van 75 jaar clubhistorie (en Oranje). Als hulpmiddel bij de structurering van dit boek hebben we een tijdschema gemaakt waarop alle belangrijke en mindere belangrijke

Nadere informatie

DISTRICT VOORJAARSCOMPETITIE TV HET VENNEWATER 2015 TEAMINDELING. Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 7/6

DISTRICT VOORJAARSCOMPETITIE TV HET VENNEWATER 2015 TEAMINDELING. Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 7/6 TEAMINDELING Dubbel 17+ (laagste klasse: 2 e ) Vrijdag (aanvang tussen 09.00-10.00 uur) 1410 Dubbel 17+ (laagste klasse: 2 e ) 1409 Marianne van Vliet (072-5331597) Ilonka Groenewegen Yvonne van den Burg

Nadere informatie

Links. Tips voor links kunt u sturen naar de redactie. Tips en nieuwe links. Cultuur

Links. Tips voor links kunt u sturen naar de redactie. Tips en nieuwe links. Cultuur De Teyding; nieuws uit de gemeente Teylingen (, en ) Links Op deze pagina vindt u een overzicht van links op het gebied van: - Tips en nieuwe links - Cultuur - Gemeente/dorp informatie - Horeca / entertainment

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben)

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 321 week 48 2013 Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) Afgelopen maandag werd ons ex-lid Harry Driessen gecremeerd. Hij werd in het najaar van 1982 lid van onze

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

SWIFT WEDSTRIJDEN. Kampioenschappen

SWIFT WEDSTRIJDEN. Kampioenschappen SWIFT WEDSTRIJDEN Jaarlijks organiseert Swift enkele wedstrijden. Het voert te ver om al deze wedstrijden op te noemen en beschrijven. Toch moeten er een aantal genoemd worden omdat ze in mindere of meerdere

Nadere informatie

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma ORGANIGRAM RODA '23 Dagelijks Bestuur (DB) VOORZITTER Wim Meuleman VOETBAL VOORZITTER Yvonne Hogerwerf FINANICIELE ZAKEN José Cubo TECHNISCHE ZAKEN Henri v Schaick KANTINE EVENEMENTEN FACILITAIRE ZAKEN

Nadere informatie

1992 Erasmus universiteit: Bestuurskunde, politicologie met internationale variant

1992 Erasmus universiteit: Bestuurskunde, politicologie met internationale variant Page 1 of 5 CV / Nevenfuncties wethouders Karin Lambrechts 1985 Gymnasium 1986 Intercollege 1992 Erasmus universiteit: Bestuurskunde, politicologie met internationale variant 1992-1993 Intercedente 1993-1994

Nadere informatie

KONINGSCHIETEN DOOR DE JAREN HEEN.

KONINGSCHIETEN DOOR DE JAREN HEEN. KONINGSCHIETEN DOOR DE JAREN HEEN. Vanaf 2007 zijn de speciale titels voor dames komen te vervallen. Vanaf 2006 Een apart "shuis"voor de jeugd. Dit zijn zowel aspiranten ( op 18 meter ) als junioren (

Nadere informatie

Kroniek Voorhout 2012

Kroniek Voorhout 2012 2 9 5 5 7 9 5 9 9 9 20 Januari Waarderingsprijs 202 uitgereikt aan Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV). Aad van den Burg schutterskoning bij St. Hubertus. Oprichting nieuw Voorhouts pop- en gezelligheidskoor

Nadere informatie

Cccccccccccc. Toernooi De (Jonge) Acht

Cccccccccccc. Toernooi De (Jonge) Acht Voorwoord Beste spelers, trainer-coaches, begeleiders en ouders van jeugdspelers, Toernooi De Acht wordt sinds 1938 per toerbeurt georganiseerd door de vereniging die haar lustrum viert. In 2005, het jaar

Nadere informatie

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Wedstrijdleider: C. van Steijn Tel. 0252-215266 of mobiel: 06-54391295 Aan het toernooi 2012 zullen in totaal 48 spelers (van 12 verschillende clubs) deelnemen.

Nadere informatie

Hallo tennisvriend(inn)en, Hier het wedstrijdschema

Hallo tennisvriend(inn)en, Hier het wedstrijdschema Hallo tennisvriend(inn)en, Hier het wedstrijdschema ZEER dringend verzoek: kom a.u.b. 15 minuten voor de aangegeven tijd, Voor de organisatie en je medespelers is dat wel zo prettig!!!! Want het inspelen

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

vv Foreholte Zondag 7 april e Edwin van der Sar Toernooi

vv Foreholte Zondag 7 april e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Zondag 7 april 2019 13 e Edwin van der Sar Toernooi Voorwoord Beste voetballiefhebbers, Het is me een genoegen om jullie welkom te heten bij voetbalvereniging Foreholte voor het 13 e Edwin

Nadere informatie

BCO Geschiedenis Kwis

BCO Geschiedenis Kwis Leden 0 BCO Geschiedenis Kwis Oud- Leden 0 Set 1 1 2 3 4 5 Set 2 Set 3 Set 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 De Oud-leden De Leden Vraag 1 - BCO 1 BCO 1: Toppen en Dalen 1990 1967 1965 1975 1989

Nadere informatie

hoe het allemaal begon...

hoe het allemaal begon... hoe het allemaal begon... te veld het eers Hoe het begon. Het eerste veld. Op 1 oktober 1955 besloten een groepje voetballiefhebbers uit De Valk een voetbalvereniging op te richten. De nieuwe club kreeg

Nadere informatie

Turnen AGH Belgisch kampioenschap: zilver Internationale wedstrijd landenteam: 5 de plaats Interland België-Nederland- Roemenie-Zwitserland: 2 de plaats Vlaams kampioenschap: 2 de plaats Streefdoel 2016:

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

Hartelijk welkom allemaal,

Hartelijk welkom allemaal, ! " #! $" %&' $( )*+! )!,&' Eerste interland België 1-4 Nederland (Antwerpen, België; 30 april 1905) Grootste overwinning Nederland 9-0 Noorwegen (Rotterdam, Nederland; 1 november 1972) Zwaarste verlies

Nadere informatie

Onze koningin. Het Koninklijk Huis en de koninklijke familie

Onze koningin. Het Koninklijk Huis en de koninklijke familie Onze koningin Koningin Beatrix is Koningin der Nederlanden. Haar volledige naam luidt: Beatrix Wilhelmina Armgard, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld. Ze

Nadere informatie

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC structuur FC VVC per 1 maart 2015 Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC FC VVC 2015 structuur FC VVC per 1 juli 2014 Raad van Toezicht Ruud Donker/ Jos van Zeijl Operationeel Bestuur HOOFD-

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Beste bestuursleden, trainers, zwemmers en ouders,

Beste bestuursleden, trainers, zwemmers en ouders, Beste bestuursleden, trainers, zwemmers en ouders, Sinds een aantal maanden bestaat er een nieuwe vereniging in Nederland; De Nautoiren. Een netwerk van topzwemmers die generaties met elkaar willen verbinden

Nadere informatie

Uitslagen Oude Zakken Race

Uitslagen Oude Zakken Race Uitslagen Oude Zakken Race 15-09-2013 1. Jaap Tholen 0 3 0 3 2. Johan Slot 3 0 3 6 3. Peter van Peperstraten 5,7 8 5,7 19,4 4. Ruud Welmers 8 5,7 10 23,7 1. Michel Notebaart & Cor Groothuis 0 5,7 0 5,7

Nadere informatie

De Ridder St. Joris Heren. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde

De Ridder St. Joris Heren. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde Aantal spelers Super Gerard Stoop Gezellig Samenzijn 0 0 0, Sico Swagerman Aan Is Winst 0 0 0,0 Piet Grootjes Gezellig Samenzijn 0, Ids de Haan Gezellig Samenzijn 0,0 Gerard Groot Over de Helft/SOS 0,

Nadere informatie

Amsterdam Swim Cup 2009

Amsterdam Swim Cup 2009 Amsterdam Swim Cup 2009 16, 17, 18 en 19 april Sloterparkbad Ondersteund door Topsport Amsterdam en vele zwempartners, organiseert het Nationaal Zweminstituut Amsterdam van 16 t/m 19 april 2009 de zesde

Nadere informatie

Forenholte Cronique 2003 HISTORISCHE KRING VOORHOUT BESTAAT 5 JAAR

Forenholte Cronique 2003 HISTORISCHE KRING VOORHOUT BESTAAT 5 JAAR Forenholte Cronique 2003 HISTORISCHE KRING VOORHOUT BESTAAT 5 JAAR Simone Heikens Januari Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Voorhout wordt Jeroen Bol gekozen tot Vrijwilliger van het Jaar:

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

EXTRA-NIEUWSBRIEF SCHOOLSCHAAK SPECIAL SV TORNADO Website : Jaargang: 2 nummer 3 2 februari 2014

EXTRA-NIEUWSBRIEF SCHOOLSCHAAK SPECIAL SV TORNADO Website :     Jaargang: 2 nummer 3 2 februari 2014 EXTRA-NIEUWSBRIEF SCHOOLSCHAAK SPECIAL SV TORNADO Website : www.svtornado.nl E-mail : nieuwsbrief@svtornado.nl Jaargang: 2 nummer 3 2 februari 2014 editie van het schoolschaakkampioenschap geslaagd ondanks

Nadere informatie

Oomssport-Cup Startgroep 3 6

Oomssport-Cup Startgroep 3 6 Oomssport-Cup 6 1 G39 Sjoerd Gerritsma Leiden 1 2 R62 Willem Jan Molleman 3 G15 Pieter Bogaards 4 W63 Rianne Heemskerk Sassenheim 5 W Julie Hamm Boskoop 6 R63 Piet van Leeuwen Lekkerkerk 7 R173 Johan Bijlsma

Nadere informatie

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten.

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten. 2 APRIL 48 deelnemers kwamen opdagen op deze seniorendag. Niemand ondervond kennelijk naweeën van een 1 april-grap. Het was druk aan de wedstrijdtafel van Edmond. De eerste qualifyingwedstrijd van dit

Nadere informatie

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN Vrijdag 17 april 2015 INZWEMMEN 17u30/ STARTEN 18u30 Zaterdag 18 april 2015 INZWEMMEN 7u30/ STARTEN 8u30 MIDDAGPAUZE - INZWEMMEN 13:00 / STARTEN: 14u00 FINALES - INZWEMMEN 17:45 / STARTEN: 18:00 finale

Nadere informatie

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp

Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Datum Wedstrijd Plaats 17 en 18 januari Abdijcross / NK Cross Kerkrade 01 februari Mastboscross Breda 14 en 15 februari NK Indoor masters / meerkamp Apeldoorn (Omnisport) 21 en 22 februari NK Indoor senioren

Nadere informatie

Pupillen, Junioren A, (Neo)senioren en baancompetitie Masters

Pupillen, Junioren A, (Neo)senioren en baancompetitie Masters De Uithof - Den Haag afmelden: brouwer89@outlook.com 1. Loting Pupillen, 1500 meter (PAS OP: AANVANG NU 19:00! Gewijzigd voor PUP) 1 2 3 4 5 6 wt 39 Boet Groenewegen HPC rd gl 60 Kevin Roozendaal HPB bl

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO11- en JO9 20 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers is het

Nadere informatie

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014.

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014. Uitreiking Rhedense sportprijzen 2014 Beste aanwezigen, Het is mooi dat de sportverkiezing ook dit jaar weer onderdeel is van de nieuwjaarsreceptie. Want: alle sporters en teams die hebben meegedongen

Nadere informatie

ZRO-ROM deel1. ZRO masters Papendrecht ZRO-ROM deel 1 - zondag 10 februari 2013 om 13:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:00u

ZRO-ROM deel1. ZRO masters Papendrecht ZRO-ROM deel 1 - zondag 10 februari 2013 om 13:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:00u ZRO-ROM deel1 ZRO masters Papendrecht 10-2-2013 ZRO-ROM deel 1 - zondag 10 februari 2013 om 13:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:00u 1. 200m vlinderslag - 1. Jesper Oranje (De Duck, 199200997)

Nadere informatie

DUTCH OPEN SWIM CUP 2005 ZWEMBAD DE TONGELREEP TE EINDHOVEN

DUTCH OPEN SWIM CUP 2005 ZWEMBAD DE TONGELREEP TE EINDHOVEN DUTCH OPEN SWIM CUP 2005 ZWEMBAD DE TONGELREEP TE EINDHOVEN Nationaal Zweminstituut Eindhoven en P.S.V. zwemmen organiseren ook in 2005 een OPEN wedstrijd voor ALLE leeftijdscategorieën waarin veel nationale

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

Koninginnedagboek: Groep 3/4 /5

Koninginnedagboek: Groep 3/4 /5 Naam: Groep: Onze koningin Koningin Beatrix is Koningin der Nederlanden. Haar volledige naam luidt: Beatrix Wilhelmina Armgard, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld.

Nadere informatie

Oomssport-Cup Startgroep 3 6

Oomssport-Cup Startgroep 3 6 Oomssport-Cup 6 1 G39 Sjoerd Gerritsma Leiden 1 2 R62 Willem Jan Molleman 3 G15 Pieter Bogaards 4 W63 Rianne Heemskerk Sassenheim 5 W27 Julie Hamm Boskoop 6 R63 Piet van Leeuwen Lekkerkerk 7 R173 Johan

Nadere informatie

Nog even en dan is het zover het Sinterklaas toernooi komt er aan. Alle teams en begeleiders graag om uur aanwezig.

Nog even en dan is het zover het Sinterklaas toernooi komt er aan. Alle teams en begeleiders graag om uur aanwezig. Nog even en dan is het zover het Sinterklaas toernooi komt er aan. Alle teams en begeleiders graag om 14.00 uur aanwezig. Hieronder vinden jullie de indeling van de teams. Er kan bij elk team nog wel wat

Nadere informatie

Clubrecords Aquafit per 26 juni Slag Afstand Categorie Naam Tijd Datum Plaats Estafette deelnemers. Rugslag 25 meter Rugslag

Clubrecords Aquafit per 26 juni Slag Afstand Categorie Naam Tijd Datum Plaats Estafette deelnemers. Rugslag 25 meter Rugslag Clubrecords Aquafit per 26 juni 2009 Slag Afstand Categorie Naam Tijd Datum Plaats Estafette deelnemers Rugslag 25 meter Rugslag 50 meter Rugslag JO11 Stef Laan 20,70 09-04-05 Hoorn JO13 Stef Laan 20,70

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde Aantal spelers Wedstrijduitslag /0 Seizoen: --0 t/m --0 Super 0 Rick Groot Op Maat 0 0 0,0 Dirk Spijker Onder Ons 0, Bertus Commandeur Onder Vrienden 0, Dick Beers Op Maat 0,0 Ids de Haan Gezellig Samenzijn

Nadere informatie

I N T E R N E C O M P E T I T I E

I N T E R N E C O M P E T I T I E I N T E R N E C O M P E T I T I E 2015-2016 Hallo tennisvriend(inn)en, Hier is weer het schema voor de competitie van onze vereniging. Inmiddels is het aantal deelnemers 48. Het is wel heel prettig, wanneer

Nadere informatie

Het G-team van het seizoen

Het G-team van het seizoen 2009 AFC 34 In het seizoen 2008-2009 doen er namens AFC 34 opnieuw 53 teams mee aan de competities van de KNVB. De club heeft nu 9 seniorenteams, 35 jeugdteams, waaronder twee meidenteams (A1 en B1), en

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

Hallo tennisvriend(inn)en, Hier het wedstrijdschema

Hallo tennisvriend(inn)en, Hier het wedstrijdschema Hallo tennisvriend(inn)en, Hier het wedstrijdschema ZEER dringend verzoek: kom a.u.b. 15 minuten voor de aangegeven tijd, Voor de organisatie en je medespelers is dat wel zo prettig!!!! Want het inspelen

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Samenwerking Rayer Health en WOC. Jongens onder de 15 jaar naar Hongarije. EK Waterpolo 2012 in Eindhoven succesvol verlopen

Inhoudsopgave: Samenwerking Rayer Health en WOC. Jongens onder de 15 jaar naar Hongarije. EK Waterpolo 2012 in Eindhoven succesvol verlopen Nieuwsbrief -13- februari 2011 Inhoudsopgave: Samenwerking Rayer Health en WOC Jongens onder de 15 jaar naar Hongarije EK Waterpolo 2012 in Eindhoven succesvol verlopen WOC competitie vierde ronde Sportkeuring

Nadere informatie

Hallo 55-plussers van Badminton Club Wassenaar

Hallo 55-plussers van Badminton Club Wassenaar Hallo 55-plussers van Badminton Club Wassenaar Hierbij wat informatie voor de nieuwe 55+ spelers, omtrent ons grabbelton gebeuren. We spelen 4 ronden van 10 minuten elk, waarvan de vierde ronde wordt gebruikt

Nadere informatie

ZONDAG 3 JAN Alle en Joke Visser Nieuwjaars Toernooi Elly Vonk & Ary Poot Joke Eijsackers & Marijke Scholte

ZONDAG 3 JAN Alle en Joke Visser Nieuwjaars Toernooi Elly Vonk & Ary Poot Joke Eijsackers & Marijke Scholte WK nr. Bardienst Activiteiten ZONDAG 3 JAN. 2016 Alle en Joke Visser Nieuwjaars Elly Vonk & Ary Poot Joke Eijsackers & Marijke Scholte 1 DINSDAG 5 JAN.2016 Alle en Joke Visser kip toernooi DONDERDAG 7

Nadere informatie

Naam: Floris van Dort

Naam: Floris van Dort Naam: Floris van Dort Klas: V1A Sport: Tennis Vereniging: TC Etten Niveau / team: nationale jeugdranglijst Resultaat waar ik het meest trots op bent: deelname aan het Nederlandse Jeugd Kampioenschap afgelopen

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Editie juni 2008 Diploma zwemmen De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Stacey Jennifer Manon Sanne

Nadere informatie

15 km heren 1 Sven Strijk 52,32 2 Byron Anderson 55,14 3Marijn Rodenburg. 56,36 Beste Meije heer Sam de Jong 1: 26,16

15 km heren 1 Sven Strijk 52,32 2 Byron Anderson 55,14 3Marijn Rodenburg. 56,36 Beste Meije heer Sam de Jong 1: 26,16 Voor je agenda: maandag 26 augustus 2019 om 19.30u de 54e Meijeloop! Uitslagen Meijeloop 2018 naam tijd 15 km heren 1 Sven Strijk 52,32 2 Byron Anderson 55,14 3Marijn Rodenburg 56,36 Beste Meije heer Sam

Nadere informatie

Afhangbord Bardienstplanner

Afhangbord Bardienstplanner zondag 4 januari 2015 13:15-16:30 Bardienst Theo Wingens dinsdag 13 januari 2015 donderdag 22 januari 2015 maandag 5 januari 2015 20:00-23:00 Bardienst Maarten van der Venne woensdag 14 januari 2015 20:00-23:00

Nadere informatie

50m vrije slag meisjes/dames omrekenfactor (50->25) 97,98% Fina Base time 50m bad 00:23,73

50m vrije slag meisjes/dames omrekenfactor (50->25) 97,98% Fina Base time 50m bad 00:23,73 50m vrije slag meisjes/dames omrekenfactor (50->25) 97,98% Fina Base time 00:23,73 meisjes minioren 4 00:32,68 00:33,17 00:33,66 00:34,31 00:35,13 00:35,29 00:35,62 00:36,93 00:39,22 00:40,85 00:42,48

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

Ploegers Ploegers Ploegers

Ploegers Ploegers Ploegers Ploegers 2009-2010 Secretaris: Cor van der Eerden Bestuursleden: Reggie van Genuchten, Robert van Kemenade, Maarten Termeer Ordecommissarissen: André van Abeelen en Harrie Raaimakers Het Gevolg: Henk Keijsers,

Nadere informatie

U kunt per les reserveren. Startdatum van de lessen is woensdagavond 5 oktober.

U kunt per les reserveren. Startdatum van de lessen is woensdagavond 5 oktober. Nieuwarchief ArtiChic officieel HotPot Dealer Op 23 december 2011 is ArtiChic officieel HotPot dealer geworden. Wij zijn hier erg trots op! Lees meer over de HotPot op de website en kom een mooi sieraad

Nadere informatie

Lijst Andere functies dan het raadslidmaatschap

Lijst Andere functies dan het raadslidmaatschap Lijst Andere functies dan het raadslidmaatschap Art. 12 Gemeentewet 1. De leden van de raad maken openbaar welke andere functies dan het lidmaatschap van de raad zij vervullen. 2. Openbaarmaking geschiedt

Nadere informatie

Decorandi Koninklijke onderscheidingen

Decorandi Koninklijke onderscheidingen 26 april 2019, 16:42 (CEST) Decorandi Koninklijke onderscheidingen Mevrouw M.C. Westrup-Rigter (78 jaar): Lid in de Orde van Oranje Nassau Mevrouw (Mar) Westrup zet zich vanaf 1990 vrijwillig in als secretaris

Nadere informatie

Zondag 4 September. Dinsdag 6 September. Woensdag 7 September. Donderdag 8 September. Vrijdag 9 September

Zondag 4 September. Dinsdag 6 September. Woensdag 7 September. Donderdag 8 September. Vrijdag 9 September Activiteiten week 35 3 September Clubkampioenschappen 4 September Clubkampioenschappen Zaterdag 3 September 13.00-16.00 Bianca Anker 16.00-19.00 Andre van der Bent 13.00-16.00 Fleur Fok 16.00-19.00 Kees

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Aan Is Winst. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde

Aan Is Winst. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde Aantal spelers Wedstrijduitslag /0 Seizoen: --0 t/m --0 Super 0 Jan Blaauw Onder Vrienden 0 0 0, Bertus Commandeur Onder Vrienden 00 0 0,00 Dick Beers Op Maat 0,0 Piet Rentenaar WWB 0,0 Jan Rood Niet Klappen

Nadere informatie

The Haque Road Runners. Algemene. Leden vergadering. Bestuur. Wedstrijdsecretaris. Izaak Luteijn. Versie 21-09-2015 pagina 1

The Haque Road Runners. Algemene. Leden vergadering. Bestuur. Wedstrijdsecretaris. Izaak Luteijn. Versie 21-09-2015 pagina 1 The Haque Road Runners Algemene Leden vergadering Bestuur BCO Voorzitters commissies Voorzitter Toon de Graauw Secretaris vacature Penningmeester Gert-Jan Smit Wedstrijdsecretaris Accommodatie wnd Toon

Nadere informatie

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Inleiding: Met dit jaarverslag seizoen 2013/2014 trachten wij een beeld te schetsen van de ontwikkelingen binnen de afdeling veldvoetbal van SV Koedijk, in het

Nadere informatie

KAFT (volgt nog) Onderwerpen: Lentekriebels. Top 10 zwembaden. Afscheid van de Bolster. Rebus. Moppenrubriek. Zomerse recepten. Lievelingssport van.

KAFT (volgt nog) Onderwerpen: Lentekriebels. Top 10 zwembaden. Afscheid van de Bolster. Rebus. Moppenrubriek. Zomerse recepten. Lievelingssport van. KAFT (volgt nog) Onderwerpen: Lentekriebels Top 10 zwembaden Afscheid van de Bolster Rebus Moppenrubriek Zomerse recepten Lievelingssport van. Stip Spelletjes Natuurspeeltuin Knutselideeën Ingezonden tekeningen

Nadere informatie

plaats gespeeld % winst % V-T plaats gespeeld % winst % V-T

plaats gespeeld % winst % V-T plaats gespeeld % winst % V-T JDB Resultaten behaald in 2018 plaats gespeeld % winst % V-T plaats gespeeld % winst % V-T Conny Smithuis 1 31 83,9 43,4 Simon Smithuis 2 52 80,8 36,4 Rinus Ploeg 47 39 48,7 6,1 Gerard Meijers 3 33 78,8

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

Kroniek Voorhout 2014

Kroniek Voorhout 2014 Januari 1 De Rabobank, naast supermarkt Plus Van Dijk aan de Herenstraat, sluit haar deuren. 2 Hans Boere ontvangt namens de stichting Fietsmaatjes Voorhout de waarderingsprijs Teylingen. 4 Handbalvereniging

Nadere informatie

Zuidelijke Cirkel 2008 deel 3 Hoogerheide, Programmanr. 1 4 x 50m vrije slag lft :00 Resultaten

Zuidelijke Cirkel 2008 deel 3 Hoogerheide, Programmanr. 1 4 x 50m vrije slag lft :00 Resultaten Programmanr. 1 4 x 50m vrije slag lft 80-319 8.6.08-14:00 Resultaten 80-99 jaar, Gemengd 1. De Biesboschzwemmers 1 De Biesboschzwemmers 1:57.02 1:57.98 Stephan, Admiraal 83 26.07 Dennis, Klop 83 Ilse,

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1)

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINI - MV DAKWERKEN NICO JACOBS : Kampioen Reeks 1 Zeelse Minivoetbalcompetitie 2013-2014. - MV ARDUWAAN: Kampioen Reeks 2 Zeelse Minivoetbalcompetitie

Nadere informatie

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Kampioenschappen 2019 SHORTTRACK Zaterdag 26 januari 2019 Boudewijnpark A. De Baeckestraat 12, 8200 Brugge De Vlaamse Kampioenschappen Shorttrack 2019

Nadere informatie

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door: Deze penaltybokaal is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors. Hun advertenties vindt u in dit programmaboekje. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door: Wij bieden u een groot assortiment voor de

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam 1 John van der Vlugt H60 NED 100,99% 175 175 2 Bart Seffinga H35 NED 97,08% 100 98,13% 70 170 3 Rein van Luunen H65 NED 95,27% 60 95,68% 50 110 4 Sandro Cara H45 NED 96,69% 80 94,45% 24 104 5 Leo Schoenmeijer

Nadere informatie

Resultaat clubcompetitie seizoen 2016/2017

Resultaat clubcompetitie seizoen 2016/2017 Snelste Kermisloop AgriportA7 Kermisloop Boerenkoolloop Keizercross Club kampioen Duincross 10 EM Oudejaars marathon loop baan dijkenloop Zijdewind Wieringerwerf Petten Warmenhuizen Petten Schagen Den

Nadere informatie

Bandstoot toernooi januari Nico ter Haak

Bandstoot toernooi januari Nico ter Haak Bandstoot toernooi 17-20 januari 2019 Nico ter Haak 06-51 38 08 65 Ontwerp en opmaak van: logo s huisstijlen brochures flyers folders websites en meer... 06 15 344 336 info@madebyloncreatie.nl Voorwoord

Nadere informatie

vrienden van Anne van Dam

vrienden van Anne van Dam www.annevandam.com Anne van dam Van zwembad naar golfbaan is 19 jaar en woont haar hele leven al in Arnhem. Vanaf jongs af aan is ze sportief en heeft ze talent voor vrijwel alle sporten. Op een vakantie

Nadere informatie

WK nr. Bardienst Activiteiten open & sluit

WK nr. Bardienst Activiteiten open & sluit WK nr. Bardienst Activiteiten open & sluit 22 DONDERDAG 2 JUN.2016 Jacques Claessen & Elly Vonk Piet & Marijke ZONDAG 5 JUN.2016 Bert & Gerda vd Vaart 23 DINSDAG 7 JUN.2016 Leny Gebuis & Dick Daenen kip

Nadere informatie

Eindstanden Zomeravond Clubontmoetingen (ZACO) District Midden NJBB 2018

Eindstanden Zomeravond Clubontmoetingen (ZACO) District Midden NJBB 2018 Eindstanden Zomeravond Clubontmoetingen (ZACO) District Midden NJBB 2018 Persoonlijk klassement: Naam Vereniging 1e dag 2e dag 3e dag 4e dag 5e dag 6e dag Totaal 1 Roger Marijnissen De Gooiers 39 39 33

Nadere informatie