maken. Sinds we begonnen zijn we onze producten, de materialen en de

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "maken. Sinds we begonnen zijn we onze producten, de materialen en de"

Transcriptie

1

2

3 Een vertelling. Het is een prachtige ochtend; de gouden ochtendzon glinstert op de zee... Maar je wordt wakker na een vermoeiende nacht op een ongemakkelijk bed. Hebt u het gevoel dat de nacht u nieuwe energie heeft gegeven en dat u klaar bent voor een nieuwe dag? Waarschijnlijk niet. Na veel slapeloze nachten hebben we besloten een bed van wereldklasse te ontwikkelen. Een bed dat zo flexibel is, dat het zichzelf kan corrigeren bij zelfs de minste beweging. Een hoogwaardig bed met de focus op ontwerp en vakmanschap. Daarom zijn we in 1995 begonnen met onze droomfabriek in Lysekil. Sindsdien hebben we bedden gecreëerd die zorgen voor aangename dagen. Het geheim achter een goede nachtrust en prettige dagen zit verborgen in het exclusieve ontwerp van het bed. Daar vind je de gepatenteerde constructiedetails die onze bedden zo comfortabel maken. Sinds we begonnen zijn we onze producten, de materialen en de technieken blijven ontwikkelen, zodat de matras uw lichaam en bewegingen volgt en u de steun geeft die uw lichaam nodig heeft. Allemaal zodat u lichamelijk en geestelijk uitgerust ontwaakt. Natuurlijk weten we dat een bed niet voldoende is om de zon elke ochtend te laten schijnen, maar een goede nachtrust zorgt er wel voor dat u uitgerust wakker wordt en klaar bent voor een prachtige nieuwe dag.

4 HET CONTOUR POCKET SYSTEM VAN CARPE DIEM BEDS Een unieke vinding voor unieke mensen. Het Contour Pocket System van Carpe Diem Beds is het resultaat van jarenlange ervaring en research en een passie voor het ontwikkelen van het comfort en de drukontlastende eigenschappen van bedden. Alles met één doel: dat u uitgerust wakker wordt, lichamelijk en geestelijk, klaar voor een nieuwe dag en met een glimlach op het gezicht. In ons veersysteem hebben wij de pocketveertechniek verfijnd door uit te gaan van het principe van een systeem met individuele vering, zonder concessies aan kwaliteit of betrouwbaarheid. Uit alle tests blijkt dat het Contour Pocket System van Carpe Diem Beds door deze nieuwe techniek een langere levensduur en een grotere duurzaamheid heeft. Het vulmateriaal dat gewoonlijk op het veersysteem wordt gelegd, hebben wij in ons gepatenteerde veersysteem geïntegreerd, in elke veer. Zo wordt het individuele verende effect op het lichaam behouden wat tot onze grote vreugde een aanzienlijk verschil maakt. Het Contour Pocket System van Carpe Diem Beds is ontwikkeld met het oog op uw welbevinden, elke dag weer. Wij presenteren met trots de nieuwe beddencollectie van Carpe Diem Beds of Sweden. U bent welkom bij een van onze dealers voor een nieuwe ervaring en kennismaking die waarschijnlijk zal uitmonden in een relatie voor het leven.

5 Echt handwerk Uw slaap is in grote mate bepalend voor hoe u zich overdag voelt. Een goede nachtrust zorgt dat uw lichaam zich kan herstellen en alle stadia van de slaapcyclus zijn nodig om fit en uitgerust wakker te worden. De diepe slaap vitaliseert het lichaam en in de droomfase kunnen de hersenen zich herstellen. Verder moet het bed de druk ontlasten zodat storingen in de bloedcirculatie worden voorkomen. Daarom is uw bed van het grootste belang. Onze deskundige specialisten weten dat maar al te goed. Zij letten op elk detail en na elk montagemoment wordt het bed zorgvuldig gecontroleerd. Elke component van onze bedden is vervaardigd van materiaal van de hoogste kwaliteit: frames van Zweeds grenen, beddenstof van katoen/wol en dekmatrassen met een vulling van talalay-latex, wol en katoen. Alle onderdelen zijn speciaal geselecteerd en afgestemd op de bedden van Carpe Diem Beds om u te verzekeren van dagen met een uitgerust begin. Elk bed wordt door de maker gesigneerd en wij geven 20 jaar garantie op veer- en framebreuk. Op onze instelbare bedden geven wij 5 jaar garantie op het motorgedeelte. Maar zeer waarschijnlijk zult u veel langer kunnen genieten van uw comfortabele bed van Carpe Diem Beds. Als u eenmaal gewend bent om in een bed van Carpe Diem Beds te slapen, neemt u geen genoegen meer met iets anders.

6 NORDIC ECOLABEL Milieukeurmerk Al het materiaal van onze bedden is zorgvuldig geselecteerd op basis van de criteria kwaliteit, comfort en milieu. De talalay-latex die wij toepassen in de dekmatrassen en de katoenen stoffen van onze dekbedden en accessoires voldoen aan de Öko- Tex -norm. Wij vinden het belangrijk om uitsluitend onbespoten katoen te gebruiken die geen gevaarlijke vlamvertragers of kleurstoffen bevat. Alle modellen van onze bedden zijn voorzien van het milieukeurmerk "Zwaan". Dit betekent dat onze bedden tijdens hun hele levenscyclus voldoen aan de eisen op het gebied van milieu-effecten. Het hout voor onze bedden is niet afkomstig uit bedreigde bossen maar uit duurzame bosbouw. In het hele traject staat de zorg voor het milieu voorop, van het bos tot in de slaapkamer. Onze bedden met het milieukeurmerk Zwaan zijn van de hoogste kwaliteit en staan in het teken van milieubewuste en duurzame consumptie. In een bed van Carpe Diem Beds kunt u dus echt slapen met een gerust geweten.

7 THERE IS ONLY ONE THING THAT PEOPLE HAVE IN COMMON THAT IS GOOD FOR THEM; A GOOD NIGHT S SLEEP. Skaftö The story of

8 Skaftö Skaftö De Skaftö is ons meest exclusieve continentale bed. In dit bed bepaalt u zelf met een enkele druk op de knop de eigenschappen van het bed, zodat het helemaal is afgestemd op uw lichaam en uw vormen. Dankzij de beweegbare middensectie van de bedbodem kunt u nu ongeacht uw gewicht of lengte een perfecte harmonie creëren tussen de heup- en de schouderpartij van het ligoppervlak. De Skaftö is uitgerust met het unieke gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds dat zich naar het lichaam vormt en zorgt voor maximale drukontlasting. De Skaftö is het optimale alternatief als u uw ligcomfort zelf wilt kunnen beïnvloeden. Unieke vindingen voor unieke mensen maken de Skaftö tot het droombed voor wie op zoek is naar iets heel speciaals. Alles in combinatie met een stijlvol, voornaam en elegant ontwerp.

9 Informatie Skaftö De Skaftö wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening die wordt aangestuurd via radiofrequentie. De LED-verlichting onder het bed maakt dat u zich in het donker kunt oriënteren. Standaard dekmatras: Bovenop het bed ligt onze zachte dekmatras Luxury die zich naar uw lichaam vormt. De zomerkant is gevuld met katoen, de winterkant met wol en ertussen bevindt zich een laag talalay-latex. Praktisch en comfortabel in alle seizoenen. Hoogte 7,5 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket 5,5 cm Traagelastisch bodemsegment Thermisch behandelde pocket 13 cm Instelbare middensectie in het bodemgedeelte Stroomblokkering Houten frame van Zweeds grenen Het bed op de foto: stof Luxury zand, poten Segel en hoofdbord Bornö.

10 SLEEP IS THAT GOLDEN CHAIN THAT TIES HEALTH AND OUR BODIES TOGETHER. Sandö The story of

11 Sandö Sandö De Sandö is ons meest populaire continentale bed. Het comfort van de Sandö wordt bereikt door drie unieke samenwerkende veersystemen die uw slaap- en levenskwalitet naar een hoger niveau tillen. De Sandö is voorzien van het gepatenteerde Contour System van Carpe Diem Beds dat nog meer rekening houdt met de lijnen en de uitstekende delen van het lichaam: schouders, heupen en zitvlak. In combinatie met de veerdiepte geeft dit een gevoel van gewichtloosheid dat u zelf moet ervaren. De Sandö biedt u een fantastisch ligcomfort en is bovendien een zeer fraai vormgegeven meubel. Ontworpen met passie voor slaap en een passie voor het leven.

12 Informatie Sandö Standaard dekmatras: Bovenop het bed ligt onze zachte dekmatras Luxury die zich naar uw lichaam vormt. De zomerkant is gevuld met katoen, de winterkant met wol en ertussen bevindt zich een laag talalay-latex. Praktisch en comfortabel in alle seizoenen. Hoogte 7,5 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket 5,5 cm Traagelastisch bodemsegment Thermisch behandelde pocket 13 cm Houten frame van Zweeds grenen Het bed op de foto: stof Luxury donkergrijs, poten Segel en hoofdbord Bornö.

13 IF YOU HAVE A GOOD NIGHT'S SLEEP, YOU CAN TAKE ON THE WORLD. Härmanö The story of

14 Härmanö Härmanö De Härmanö is ons comfortabele continentale bed met gescheiden veersystemen en klassieke dubbele matrassen. Dankzij het unieke gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds heeft u overdag meer energie door maximaal slaapcomfort en drukontlasting tijdens de nacht. Zijn stijlvolle ontwerp en zelfverzekerde uitstraling maken de Härmanö tot de natuurlijke keuze voor de bewuste slaper. De Härmanö is passie en harmonie in balans. De Härmanö is bekleed met een allergievriendelijke slijtvaste stof en staat op onze exclusieve bedpoten in kopertint.

15 Informatie Härmanö Standaard dekmatras: De dekmatras Premium heeft een kern van 4 cm dikke talalay-latex, doorgestikte vezelvulling en een witte afneembare stretchhoes die kan worden gewassen bij 60 C. De Premium is genaaid met brede doorgestikte zoom en geborduurd logo. Een stijlvolle zachte dekmatras die zich naar het lichaam vormt. Hoogte 7 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Traagelastisch bodemsegment Thermisch behandelde pocket 13 cm Houten frame van Zweeds grenen Het bed op de foto: stof Luxury donkergrijs, poten Genua Copper en hoofdbord Valö.

16 THERE IS A TIME FOR MANY WORDS, AND THERE IS ALSO A TIME FOR SLEEP. Kornö The story of

17 Kornö De Kornö is het basismodel van onze continentale bedden. Het comfort van de Kornö is te danken aan de gescheiden veersystemen in dubbele matrassen: de basis van echt slaapcomfort. Het bed is voorzien van ons gepatenteerde drukontlastende bodemsegment dat uw slaapcomfort nog verder vervolmaakt. De Kornö is zo ontworpen dat het bed even mooi is om te zien als comfortabel om in te liggen. Slaapkwaliteit als basis voor levenskwaliteit. Kornö

18 Informatie Kornö Standaard dekmatras: De dekmatras Prestige vormt zich naar uw lichaam, is gevuld met talalay-latex en heeft een witte afneembare stretchhoes met zwarte contraststreep. Wasbaar bij 60 C. Hoogte 5 cm. Natuurlijke latex Dwarsgeplaatst pocketveersysteem 13 cm Traagelastisch bodemsegment Thermisch behandelde pocket 13 cm Houten frame van Zweeds grenen Het bed op de foto: stof Luxury zwart, poten eiken/alu en hoofdbord Solö.

19 WE ARE ALL GENIUSES WHILE WE ARE DREAMING. Vinga The story of

20 Vinga Vinga Vinga is de naam van ons meest exclusieve en instelbare bed met niet minder dan vijf instelbare segmenten, ontwikkeld met het oog op drukontlasting en functionaliteit. De Vinga is uitgerust met het unieke gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds voor maximale drukontlasting en slaapcomfort. De extra instelmogelijkheden van dit bed, zoals voor nek en voeteneinde, creëren nieuwe mogelijkheden en vormen, alles gericht op uw welbevinden en uw lichaam. De Vinga is voorzien van trillingsmassage, een lendesteun voor uitstekend zitcomfort en een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan worden ingeschakeld. De stijlvolle elegante vorm en uitvoering maken dit bed even uniek als het eiland Vinga waaraan het zijn naam ontleent.

21 Informatie Vinga De Vinga wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening die wordt aangestuurd via radiofrequentie. De LED-verlichting onder de bedpoten maakt dat u zich in het donker kunt oriënteren. Standaard dekmatras: Bovenop dit instelbare bed rust de zachte dekmatras Luxury die zich naar uw lichaam vormt. De zomerkant is gevuld met katoen, de winterkant met wol en ertussen bevindt zich een laag talalay-latex. Praktisch en comfortabel in alle seizoenen. Hoogte 7,5 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Traagelastisch bodemsegment Thermisch behandelde pocket 13 cm Instelbare lendesteun Trillingsmassage Stroomblokkering Frame van staal en hout Het bed op de foto: stof Luxury lichtgrijs.

22 A WELL-SPENT DAY BRINGS HAPPY SLEEP. Marstrand The story of

23 Marstrand Marstrand Ons instelbare bed Marstrand is even comfortabel als intelligent, voorzien van o.a. een lendesteun die extra steun geeft als u in het bed zit. Met een enkele druk op de knop bedient u alle functies van het bed en creëert u uw persoonlijke instellingen voor maximaal slaapcomfort. De Marstrand heeft een bewust tijdloze vormgeving en is voorzien van een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan worden ingeschakeld. Dankzij het unieke gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds past het bed zich aan de bewegingen en lijnen van uw lichaam aan zodat optimale drukontlasting is gewaarborgd. In de Marstrand ontwaakt u met een glimlach op het gezicht, klaar voor een nieuwe dag.

24 Informatie Marstrand De Marstrand wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening die wordt aangestuurd via radiofrequentie. De LED-verlichting onder het bed maakt dat u zich in het donker kunt oriënteren. Standaard dekmatras: Bovenop dit instelbare bed rust de zachte dekmatras Luxury die zich naar uw lichaam vormt. De zomerkant is gevuld met katoen, de winterkant met wol en ertussen bevindt zich een laag talalay-latex. Praktisch en comfortabel in alle seizoenen. Hoogte 7,5 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Traagelastisch bodemsegment Pocketveersysteem 9 cm Instelbare lendesteun Klembeveiliging Stroomblokkering Houten frame van Zweeds grenen Het bed op de foto: stof Wool donkergrijs en poten Segel.

25 SLEEP IS THE BEST REST FOR THE SOUL. Saltö The story of

26 Saltö Saltö In ons instelbare bed Saltö is alle beproefde techniek bijeengebracht die onze bedden zo comfortabel maakt. U kunt het bed altijd precies zo instellen als u wilt, zittend of liggend. Hoe vaak u ook van positie verandert, het bed volgt altijd uw bewegingen. Het gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds zorgt in combinatie met de dubbele matrassen voor de best denkbare steun en drukontlasting voor uw lichaam. De Saltö is voorzien van een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan worden ingeschakeld. De Saltö is een van de veiligste instelbare bedden die u kunt kopen, met fantastisch comfort. In de Saltö kunt u rustig ontspannen en genieten.

27 Informatie Saltö De Saltö wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening die wordt aangestuurd via radiofrequentie. De LED-verlichting onder het bed maakt dat u zich in het donker kunt oriënteren. Standaard dekmatras: De dekmatras Premium heeft een kern van 4 cm dikke talalay-latex, doorgestikte vezelvulling en een witte afneembare stretchhoes die kan worden gewassen bij 60 C. De Premium is genaaid met brede doorgestikte zoom en geborduurd logo. Een stijlvolle zachte dekmatras die zich naar uw lichaam vormt. Hoogte 7 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Traagelastisch bodemsegment Pocketveersysteem 9 cm Klembeveiliging Stroomblokkering Houten frame van Zweeds grenen Het bed op de foto: stof Wool zwart en poten Champagne Black.

28 THE ENERGY WE NEED FOR A GOOD DAY, CAN ONLY BE CREATED BY A GOOD NIGHT SLEEP. Malö The story of

29 Malö Ons meest populaire framebed Malö heeft een extra grote veerdiepte waardoor u bijna hetzelfde gevoel hebt als in een continentaal bed, een gevoel van gewichtloosheid. Welke houding u ook aanneemt, de matras van de Malö past zich aan uw lichaam aan. Het unieke Contour Pocket System van Carpe Diem Beds leest de lijnen van uw lichaam en vormt zich naar de houding waarin u ligt. In de Malö zult u heerlijk slapen, nu en in de toekomst. Een goede nachtrust geeft nieuwe energie voor een nieuwe dag. Malö

30 Informatie Malö Standaard dekmatras: Bovenop het bed ligt onze zachte dekmatras Luxury die zich naar het lichaam vormt. De zomerkant is gevuld met katoen, de winterkant met wol en ertussen bevindt zich een laag talalay-latex. Praktisch en comfortabel in alle seizoenen. Hoogte 7,5 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Traagelastisch bodemsegment Thermisch behandelde pocket 13 cm Houten frame van Zweeds grenen met ingefreesde latten Het bed op de foto: stof Wool donkergrijs, poten Champagne en hoofdbord Ängö.

31 WHEN WE GO TO SLEEP, WE DIE. NEXT MORNING, WHEN WE WAKE UP, WE ARE REBORN. Koster The story of

32 Koster Koster De Koster is ons basismodel met alle eigenschappen die kenmerkend zijn voor onze bedden: de fantastische volgzaamheid, het ambachtelijke handwerk en het gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds. De Koster wordt door onze ervaren specialisten met de hand gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Wie voor de Koster kiest, weet zich verzekerd van een mooi, comfortabel en redelijk geprijsd bed waarin je uitgerust ontwaakt, jaar in jaar uit.

33 Informatie Koster Standaard dekmatras: De dekmatras Prestige vormt zich naar uw lichaam, is gevuld met talalay-latex en heeft een witte afneembare stretchhoes met zwarte contraststreep. Wasbaar bij 60 C. Hoogte 5 cm. Natuurlijke latex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Traagelastisch bodemsegment Thermisch behandeld pocket 9 cm Houten frame van Zweeds grenen met ingefreesde latten Het bed op de foto: stof Wool lichtgrijs, poten Stiltje en hoofdbord Solö.

34 Our brand The story of CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN ADD QUALITY TO YOUR LIFE BY DEVELOPING, PRODUCING AND OFFERING BEDS WITH THE BEST COMFORT AND BODY WEIGHT DISTRIBUTION THROUGH ARTISAN HANDCRAFT, DESIGN AND QUALITY. THROUGH FLEXIBILITY, PATENTED SYSTEMS AND PERSONAL COMMITMENT WE ENSURE THAT OUR UNIQUE DESIGN, COMFORT AND QUALITY IS OUR MAIN PRIORITY. OUR BEDS ARE THE OPTIMAL OPTION FOR PEOPLE WHO WANT TO AFFECT THEIR SLEEP COMFORT. UNIQUE SOLUTIONS FOR UNIQUE PEOPLE MAKES ANY OF OUR BEDS THE DREAM BED FOR THE SELECTIVE INDIVIDUAL. ALL THIS COMBINED WITH A STYLISH, STATELY AND ELEGANT DESIGN.

35 Artisan

36 Passion

37 Moments

38 Contours

39 LuxuryArtisan

40 Comfort

41 Dekbedden & kussens Onze dekbedden en kussens van moerbeizijde geven u in bed een nog exclusiever gevoel. Zijde is een bijzonder zacht materiaal dat even meegaand is als onze bedden. De dekbedden en kussens zijn speciaal vervaardigd zodat ze passen bij onze bedden. Het dekbed bestaat uit een zachte laag met zijdevulling en een overtrek van katoenen stof die voldoet aan het milieukeurmerk Öko-Tex. Het kussen is zijde en polyester waardoor het zijn vorm zo lang mogelijk behoudt. Uitstekende eigenschappen De zijdevulling is stof- en vuilafstotend en heeft een uniek zelfreinigend vermogen waardoor hij zeer geschikt is voor mensen met allergie. Een andere goede eigenschap van zijde is dat het verwarmt als het koud is en verkoelt als het warm is. Zo voorkomt u dat u wakker wordt van de kou of van de warmte. Bovendien wordt een teveel aan vocht geabsorbeerd en afgevoerd terwijl u slaapt zodat de kans dat u de hele nacht ongestoord slaapt toeneemt. Productinformatie Dubbel dekbed 240 x 220 cm Buitenzijde: 100% Öko-Tex goedgekeurde katoen. Vulling: 1,5 kg 100% moerbeizijde in met de hand aangebrachte lagen. Enkel dekbed 150 x 210 cm Buitenzijde: 100% Öko-Tex goedgekeurde katoen. Vulling: 0,9 kg 100% moerbeizijde in met de hand aangebrachte lagen. Kussen 50 x 60 cm Buitenzijde: 100% Öko-Tex goedgekeurde katoen. Vulling: 200 g 100% moerbeizijde, machinaal gekaard g polyestervulling. Dekmatrasbeschermer Carpe Diem Beds levert ook een Öko-Tex goedgekeurde en van het milieukeurmerk "Zwaan" voorziene dekmatrasbeschermer voor extra bescherming tegen bijvoorbeeld vlekken op de dekmatras. De dekmatrasbeschermer is vervaardigd van een met BIONIC-FINISH ECO geïmpregneerde stof die ademt en uitstekende vuil-, water- en vetafstotende eigenschappen heeft. De dekmatrasbeschermer heeft een vulling van polyamide, polyester, katoen en viscose en is wasbaar bij 60 C. De dekmatrasbeschermer is wit en verkrijgbaar in de maten 80 x 200 cm tot 210 x 200 cm. Alle maten zijn verkrijgbaar in de lengte 210 cm.

42 Bedlinnen Havbris Havsbris van Carpe Diem Beds is vervaardigd van de allerfijnste katoen, 100% Supima-katoen. De draaddichtheid is hoger dan 500 draden per inch, een van de hoogste kwaliteiten die er te koop zijn. Ons bedlinnen heeft een exclusieve vormgeving. De stijlvolle geborduurde lijnen langs elke zijde glanzen in het licht van uw slaapkamer. De draden hebben ingeweven vezels waarvan de glans verandert met de lichtval. Het stijlvolle ontwerp maakt dat u Havsbris uitstekend kunt combineren met bijvoorbeeld kussenslopen of dekbedovertrekken uit onze serie Stiltje. Onze lakens zijn in vorm genaaid met brede doorgestikte zoom waardoor ze zich altijd aanpassen aan de dekmatras. Supima-katoen voelt zijdezacht en licht op uw huid. De extra lange draden van de vezels geven de katoen de meest exclusieve zachtheid en glans die u zich kunt voorstellen. Supima-katoen is zachter, lichter, sterker en duurzamer dan andere katoen. Dekbedoverstrekset 140 x 220 cm incl. 1 kussensloop 60 x 70 cm 240 x 220 cm incl. 2 kussenslopen 60 x 70 cm Kussenslopen 60 x 70 cm ook afzonderlijk verkrijgbaar. Lakens, in vorm genaaid met brede doorgestikte zoom 90 x 200 cm 105 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Ook verkrijgbaar in de lengte 210 cm.

43 Bedlinnen Stiltje Het bedlinnen Stiltje van Carpe Diem Beds is geweven van 100% Egyptische katoen, een van de mooiste kwaliteiten die er te koop zijn. Stiltje heeft een draaddichtheid van meer dan 300 en wordt daarom tot de luxe klasse gerekend. Onze lakens zijn in vorm genaaid met brede doorgestikte zoom waardoor ze zich altijd aanpassen aan de dekmatras. Wij maken bedlinnen van de allerbeste kwaliteit maar er zijn nog andere redenen om in ons bedlinnen te willen slapen. Bijvoorbeeld het gevoel op de huid en de mooie vormgeving. Dekbedoverstrekset 140 x 220 cm incl. 1 kussensloop 60 x 70 cm 240 x 220 cm incl. 2 kussenslopen 60 x 70 cm Kussenslopen 60 x 70 cm ook afzonderlijk verkrijgbaar. Lakens, in vorm genaaid met brede doorgestikte zoom 80 x 200 cm 90 x 200 cm 105 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Ook verkrijgbaar in de lengte 210 cm.

44 Hoofdbord Ons assortiment omvat vier verschillende hoofdbord. Alle zijn leverbaar met onze standaardstoffen en geconstrueerd door onze eigen specialisten volgens de hoogste eisen wat betreft materiaal en kwaliteit. Ängö Ängö is een mooi gewatteerd hoofdbord met een licht gepikeerd front met vastgenaaide knopen. Ängö is een lichter model met een krachtige uitstraling van elegantie en verfijnde luxe. Leverbaar in de breedtes 160, 180 en 210 cm. Hoogte 120 cm, diepte 10 cm. Bornö Ons meest exclusieve hoofdeind Bornö is als optie leverbaar bij al onze tweepersoonsbedden. Met zijn gepikeerde front geeft Bornö uw slaapkamer een majestueuze en voorname uitstraling. Het robuuste hoofdbord van Zweeds grenen is gevuld met polyester met symmetrisch vastgenaaide knopen. Bornö is verkrijgbaar in de breedtes 160 cm, 180 cm en 210 cm. Hoogte 120 cm, diepte 15 cm. Solö Ons hoofdbord Solö is als optie leverbaar bij al onze bedden in standaardbreedte. Het robuuste hoofdbord is uitgevoerd in Zweeds grenen en gevuld met polyester en vezelvulling. Leverbaar in alle bedbreedtes. Hoogte 107 cm, 115 cm en 120 cm. Diepte 6/10 cm. Bornö Valö Valö Valö is een met stof bekleed hoofdbord met vier beklede ruiten van verschillende grootte die een symmetrisch patroon vormen waarbij u zelf de plaats van de ruiten kunt bepalen. Rond het hoofdbord is een met stof bekleed raam aangebracht dat het bed een strakke rechthoekige uitstraling geeft. Leverbaar in de breedtes 160, 180 en 210 cm. Hoogte 115 cm, diepte 10 cm. Al onze hoofdbord zijn, net zoals onze bedden, geconstrueerd door onze vakkundige specialisten en voorzien van het milieukeurmerk "Zwaan". NORDIC ECOLABEL Ängö Solö

45 Zachte tinten voor onze stoffen Onze bedden zijn leverbaar met verschillende standaardstoffen: de wollen stoffen beige, donkergrijs en zwart en de Luxurystoffen zand, lichtgrijs, donkergrijs en zwart. Onze stoffen zijn extra slijtvast zodat ze bestand zijn tegen de belastingen van alledag. Op de foto's en in de winkel ziet u de bedden meestal met hun oorspronkelijke stof, maar het kost niets extra als u de voorkeur geeft aan een van onze andere stoffen. U kunt zelf de stof kiezen voor uw bed van Carpe Diem Beds.

46 Eiken Wengé Eiken / Aluminium Wengé / Aluminium White / Aluminium Grijs / Aluminium Zwart / Aluminium Stiltje Dekmatrassen Ons assortiment omvat drie verschillende dekmatrassen, alle voorzien van het milieukeurmerk "Zwaan". De dekmatrassen zijn gevuld met zuiver natuurlijk materiaal, alles zorgvuldig geselecteerd op basis van de criteria kwaliteit, comfort en milieu. De talalay-latex in onze dekmatrassen is goedgekeurd volgens Öko-Tex. Vormen die zich bewijzen Omdat de bedden van Carpe Diem Beds jarenlang meegaan, is het mogelijk dat tijdens de levensduur van uw bed uw smaak meerdere malen verandert. Met onze verschillende bedpoten kunt u de uitstraling van uw bed eenvoudig aanpassen aan de stijl van uw slaapkamer zonder uw comfortabele bed te vervangen. Onze bedpoten zijn leverbaar in: Aluminium, koperkleurig aluminium, white aluminium, zwart aluminium, eiken, wengé, white, zwart en grijs. Standaardmaten: Alle houten poten zijn leverbaar in 13, 17 en 23 cm. De poten in eiken en wengé zijn bovendien leverbaar met een hoogte van 30 cm. De aluminiumpoten Champagne, Segel en Genua zijn leverbaar in de hoogten 13 en 17 cm. Segel Genua White Genua Copper Champagne Champagne Black Champagne Copper Luxury De exclusieve zachte dekmatras Luxury past zich aan de vorm van uw lichaam aan. De zomerkant is gevuld met katoen, de winterkant met wol en ertussen bevindt zich een laag talalay-latex. Praktisch en comfortabel in alle seizoenen. Hoogte 7,5 cm. Premium Onze comfortabele dekmatras Premium heeft een kern van talalay-latex, een doorgestikte vezelvulling en een witte afneembare stretchhoes die kan worden gewassen bij 60 C. De Premium is genaaid met brede doorgestikte zoom en geborduurd logo. Een stijlvolle zachte dekmatras die zich naar uw lichaam vormt. Hoogte 7 cm. Prestige De dekmatras Prestige vormt zich naar uw lichaam, is gevuld met talalay-latex en heeft een witte afneembare stretchhoes met zwarte contraststreep. Wasbaar bij 60 C. Hoogte 5 cm.

47 Productinformatie Onze modellen Al onze modellen hebben dezelfde unieke constructie en gepatenteerde eigenschappen. Omdat de eigenschappen van onze bedden variëren, hebben wij op de volgende pagina's alle informatie over onze modellen bijeengebracht zodat u hun kwaliteiten eenvoudig kunt vergelijken. Vervolgens hoeft u alleen maar proef te liggen op uw favoriete modellen om te weten welk model het meest geschikt voor u is.

48 Skaftö Sandö Härmanö Kornö Vinga Marstrand Saltö Malö Koster Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dwarsdoorsnede Dekmatras Luxury met vulling van wol/talalay-latex/katoen 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket 5,5 cm 4. Traagelastisch bodemsegment 5. Thermisch behandeld pocket 13 cm 6. Instelbare middensectie in het bodemgedeelte 7. Houten frame van Zweeds grenen 1. Dekmatras Luxury met vulling van wol/talalay-latex/katoen 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket 5,5 cm 4. Traagelastisch bodemsegment 5. Thermisch behandeld pocket 13 cm 6. Houten frame van Zweeds grenen 1. Dekmatras Premium van katoenen stretch met vulling van talalay-latex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Traagelastisch bodemsegment 4. Thermisch behandeld pocket 13 cm 5. Houten frame van Zweeds grenen 1. Dekmatras Prestige van katoenen stretch met vulling van talalay-latex 2. Natuurlijke latex 3. Dwarsgeplaatst pocketveersysteem 13 cm 4. Traagelastisch bodemsegment 5. Thermisch behandeld pocket 13 cm 6. Houten frame van Zweeds grenen 1. Dekmatras Luxury met vulling van wol/talalay-latex/katoen 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Traagelastisch bodemsegment 4. Thermisch behandeld pocket 13 cm 5. Onderstel van staal en hout 6. Trillingsmassage 7. Instelbare lendesteun 1. Dekmatras Luxury met vulling van wol/talalay-latex/katoen 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Traagelastisch bodemsegment 4. Pocketveersysteem 9 cm 5. Instelbare lendesteun 6. Klembeveiliging 7. Houten frame van Zweeds grenen 1. Dekmatras Premium van katoenen stretch met vulling van talalay-latex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Traagelastisch bodemsegment 4. Pocketveersysteem 9 cm 5. Klembeveiliging 6. Houten frame van Zweeds grenen 1. Dekmatras Luxury met vulling van wol/talalay-latex/katoen 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Traagelastisch bodemsegment 4. Thermisch behandeld pocket 13 cm 5. Houten frame van Zweeds grenen 1. Dekmatras Prestige van katoenen stretch met vulling van talalay-latex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Traagelastisch bodemsegment 4. Thermisch behandeld pocket 9 cm 5. Houten frame van Zweeds grenen Hoogte incl. dekmatras: 63 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 13 cm Hoogte incl. dekmatras: 55 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 13 cm Hoogte incl. dekmatras: 51 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 13 cm Hoogte incl. dekmatras: 49 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 13 cm Hoogte incl. dekmatras en poten: 65 cm Hoogte incl. dekmatras: 48 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 17 cm Hoogte incl. dekmatras: 52 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 13 cm Hoogte incl. dekmatras: 40 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 17 cm Hoogte incl. dekmatras: 36 cm Aanbevolen hoogte van de poten: 23 cm Afmetingen Afmetingen Afmetingen Afmetingen Afmetingen Afmetingen Afmetingen Afmetingen Afmetingen Breedte Lengte / / / / / / /210 Breedte Lengte / / / / / / /210 Breedte Lengte / / / / / / /210 Breedte Lengte / / / / / / /210 Breedte Lengte Breedte Lengte / / /220 Breedte Lengte / / / /210 Breedte Lengte / / / / / / /210 Breedte Lengte / / / / / / /210 * Carpe Diem Beds * Carpe Diem Beds

49 Box 53, Lysekil, SWEDEN Tel Foto: Daniel Wester Styling: Anna Huss Copyright Juli 2014, Carpe Diem Beds of Sweden AB. Alle rechten voorbehouden

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort. De Carpe Diem Vinga is het nieuwe topmodel in elektrische boxsprings van Carpe Diem.

Slaaphof Slaapcomfort. De Carpe Diem Vinga is het nieuwe topmodel in elektrische boxsprings van Carpe Diem. Carpe Diem Nieuw bij Slaaphof - Carpe Diem: de VINGA en de HARMANÖ De Carpe Diem Vinga is het nieuwe topmodel in elektrische boxsprings van Carpe Diem. Uniek in design, weergaloos in slaapcomfort. Van

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

500,- SETVOORDEEL per ligplek*

500,- SETVOORDEEL per ligplek* Tot 500,- SETVOORDEEL * Ontdek de nieuwe TEMPUR Hybrid matrassen! Kijk op de achterzijde van deze folder voor uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller. Zo ondersteunend dat u zich he lemaal gewichtloos

Nadere informatie

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Epke Zonderland M Line slaapsystemen aanbevolen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie www.mline.nl Het samenspel van componenten

Nadere informatie

U weet het al voordat u uw ogen opslaat; ook deze ochtend zal de zon weer door uw venster naar binnen schijnen. Er staat u opnieuw een prachtige dag

U weet het al voordat u uw ogen opslaat; ook deze ochtend zal de zon weer door uw venster naar binnen schijnen. Er staat u opnieuw een prachtige dag U weet het al voordat u uw ogen opslaat; ook deze ochtend zal de zon weer door uw venster naar binnen schijnen. Er staat u opnieuw een prachtige dag te wachten, ongeacht het tijdstip waarop u wakker wordt.

Nadere informatie

juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN.

juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN. juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN. Ruim een eeuw aan ervaring met het ontwerpen en produceren van pocketveren Op welke matras van Sealy je ook gaat liggen: je ervaart altijd de nieuwste

Nadere informatie

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30%

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30% KOM NAAR ONZE 30% 40% 70% CITY VOORDEEL! boxspring DALLAS Modern en strak vormgegeven, het hoofdbord is geheel recht en maar liefst 10cm dik. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort. Dallas

Nadere informatie

aanbevolen halve prijs! * 2 e matras M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning

aanbevolen halve prijs! * 2 e matras M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Epke Zonderland M Line slaapsystemen aanbevolen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning 2 e matras prijs! * Goede ventilatie www.mline.nl Het samenspel

Nadere informatie

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen.

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen. Het belangrijkste onderdeel van een dekbed is de vulling. En die kunt u nu net niet zien. Een donzen dekbed kopen is dus een kwestie van vertrouwen... Alleen bij gebruik van topkwaliteit dons bent u verzekerd

Nadere informatie

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept!

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept! Slaapkrant voorjaar 2016 Carré Wonen en Slapen Stel zelf uw eigen boxspring samen met ABC Boxspring concept! Kies zelf uw box, hoofdbord en de stof en creëer de boxspring die u het beste ligt! Prestige

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Koninklijk: 125 jaar innovatie en passie voor slapen Nederlandse topkwaliteit en vakmanschap In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, opdracht een goed

Nadere informatie

Wintersale. op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel

Wintersale. op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel Wintersale op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel * Kijk voor meer informatie over de actie op auping.nl/actie Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: de 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Individueel slaapcomfort Persoonlijk samenstellen Auping Criade De Criade combineert vormgeving met techniek. Je persoonlijke smaak en comfort staan centraal.

Nadere informatie

Auping Match. Maakt uw stijl compleet

Auping Match. Maakt uw stijl compleet Auping Match Maakt uw stijl compleet p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match

Nadere informatie

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie Het comfortabele matras dat ademt Alle matrassen van Alpine Plus zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze innovatieve technologie is de perfecte

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed Original Boxspring met hoofdbord Dominica 15% voordeel op het Auping assortiment * * Zie achterkant van de folder voor de voorwaarden.

Nadere informatie

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED KOM NAAR ONZE 1000 OKHUIZEN slaapcomfort m2 slapen! Koel en luchtig ZOMERDEKBED Voor de warme nachten biedt een koel zomerdekbed de oplossing. Heerlijk soepel, uitermate koel en precies de juiste temperatuur!

Nadere informatie

Auping M atch. Match London

Auping M atch. Match London Auping M atch Auping Match is kiezen voor een bed dat bij je past. Een bed met een duidelijke uitstraling die matcht met je persoonlijke wensen. Bewust voor mensen die op zoek zijn naar een bedmodel met

Nadere informatie

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan...

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan... NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen ZOMERVOORDEEL tot 800,- op alle TEMPUR producten* We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. Behalve misschien de rits dan... Bezoek uw dichtstbijzijnde Tempur Premium

Nadere informatie

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord,

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord, DECEMBER 2011 JANUARI 2012 COMPLETE BOXSPRINGSET NAPOLI Bestaande uit hoofdbord, 2x boxspring, 2x gestoffeerd matras, pootjes en incl. luxe comforttopper. Afmeting 140x200 cm nu voor 795.- 160x200 cm nu

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer SummerSale 15% voordeel * * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb

Nadere informatie

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht!

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! Kijk snel op de achterzijde van deze folder U vindt uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller op de

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

Nu 2 e matras halve prijs *

Nu 2 e matras halve prijs * Nachtrust is de meest onderschatte training Ontdek hier waarom >> Daarom slaapt team Belkin op M Line M Line en Topsport Goed slapen is de beste training! Over M Line Om overdag maximaal te kunnen presteren

Nadere informatie

HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR UW LEVEN.

HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR UW LEVEN. HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR UW LEVEN. Ruim een eeuw aan ervaring met het ontwerpen en produceren van pocketveren Op welke matras van Sealy u ook gaat liggen: u ervaart altijd de nieuwste innovatie

Nadere informatie

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL Anouk Hoogendijk Voetbalster Nederlands vrouwenelftal Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. Daarom slapen topsporters op M Line! NU 25 % MATRASSEN* EN 15 % De perfecte combinatie van

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

De kracht van Mérens

De kracht van Mérens De kracht van Mérens Ontspannen ontwaken Goed, lekker en ontspannen slapen is belangrijk. Mensen slapen gemiddeld een derde deel van hun leven! Een goed en comfortabel bed is daarom essentieel. Goed slapen

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed 15% voordeel op het Auping assortiment * * Vraag naar de voorwaarden in de winkel of kijk op www.auping.be/zomeractie Laat je

Nadere informatie

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999 STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN The best of Beka vanaf 1.999 The best of Beka 6 hoofdborden vanaf 1.999 3 matrassen Het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka nu aan een aantrekkelijke prijs. The best of Beka

Nadere informatie

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999

STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN. vanaf 1.999 STEL JE EIGEN BEKA BED SAMEN The best of Beka vanaf 1.999 The best of Beka Het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka nu aan een aantrekkelijke prijs. The best of Beka brengt je een selectie van de beste

Nadere informatie

Kies de matras die perfect bij u past

Kies de matras die perfect bij u past MATRASCOLLECTIE Kies de matras die perfect bij u past Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

OKHUIZEN KOM NAAR ONZE SALE CITY 2499.- 24. 95 129. 95. Elegance. slaapcomfort BOXSPRING VOORDEEL! 40% 35% ATLANTA 30% SALE.

OKHUIZEN KOM NAAR ONZE SALE CITY 2499.- 24. 95 129. 95. Elegance. slaapcomfort BOXSPRING VOORDEEL! 40% 35% ATLANTA 30% SALE. KOM NAAR ONZE 30% korting 40% korting korting70% OKHUIZEN slaapcomfort CITY helemaal compleet! BOXSPRING VOORDEEL! ATLANTA Modern en strak vormgegeven. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort.

Nadere informatie

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,-

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,- DE NACHTEDITIE VAN THEO BOT BESPAAR 750,-* ontvangt u bij aanschaf van een complete OptiSleep boxspring, de elektrisch verstelbare bodem nu voor de helft van de prijs! MAKEN WIJ HET VERSCHIL p.4 Stijlvolle

Nadere informatie

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen!

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Nu 2 e matras HALVE PRIJS * + Fit Pillow van 89,- voor 69,- Voortreffelijke drukverdeling *vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

hoofdbord Plain, framekleur deep black

hoofdbord Plain, framekleur deep black hoofdbord Plain, framekleur deep black Dankzij de gladde poedercoating voelt het frame niet koud aan framekleur pure white Frame Het hoogwaardige frame is de basis van de boxspring en geeft vorm aan het

Nadere informatie

robustaflex : designed by your body

robustaflex : designed by your body robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 1 2 robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 SAMENVATTING DE MATRASSEN Blz. 04 RF-Latex 4 Blz. 05 RF-Latex 7 Blz. 06 RF-Latex 12 Blz.

Nadere informatie

79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. Wol

79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. Wol nieuws Slapen PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder een zuiver scheerwollen dekbed! z u i v er s c h e l p u ur ur wo Texelse Wol tu er De originele Texelse Wol dekbedden zijn puur en eerlijk, zuiver scheerwol

Nadere informatie

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS Nieuw! M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series SLOW MOTION NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. M Line en topsport NIEUW SLOW MOTION

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb je het snel warm tijdens

Nadere informatie

TEMPUR bedden. Bedcollectie

TEMPUR bedden. Bedcollectie BEDCOLLECTIE TEMPUR bedden North slaapsysteem Met een collectie van aantrekkelijke bedden biedt TEMPUR niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor uw slaapkamer. Kies

Nadere informatie

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195.

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195. sale Verbruggen MEGASTORE summer preston dreamcollectie sale gratis! topdekmatras t.w.v. 239.- 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte

Nadere informatie

unique people unique beds

unique people unique beds unique people unique beds unique stories... 1 2 Verhalen... over verschillende mensen met persoonlijke wensen 4 u bent uniek dat hoort uw bed ook, te zijn... 5 unieke steun voor de schouder de schouderzone

Nadere informatie

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex Matrassen Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex perfectioneert zijn bodems voortdurend en trekt die lijn door voor zijn matrassen. Een slaapsysteem is immers meer

Nadere informatie

Fris en uitgerust wakker worden met Auping 20%

Fris en uitgerust wakker worden met Auping 20% Fris en uitgerust wakker worden met Auping 20% op al onze matrassen Val op jouw originele boxspring Nu al voor 396 op een Auping slapen Ontdek de nieuwe textielcolletie! De perfecte basis voor een goede

Nadere informatie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie Auping WinterSale Geniet nu van in stijl - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie *Kijk op auping.nl/wintersale voor de actievoorwaarden. Wat maakt een Auping nacht

Nadere informatie

Spiraalbodems en Matrassen

Spiraalbodems en Matrassen Spiraalbodems en Matrassen p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping p. 04 Een Nederlands succesverhaal Auping spiraalbodems

Nadere informatie

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems BEDBODEMCOLLECTIE TEMPUR Flex (Cloud) collectie Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle TEMPUR

Nadere informatie

bedtijd Lente! ...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Lekker fris bed- en badtextiel pagina 6 Nieuw: Pose tegen snurken.

bedtijd Lente! ...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Lekker fris bed- en badtextiel pagina 6 Nieuw: Pose tegen snurken. bedtijd SLP family boxspring Compleet incl. hoofdbord, vlakke boxsprings en matrassen van 2199,- voor 1649,- (160x200)...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Lente! Lekker fris bed- en badtextiel

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb je het snel warm tijdens

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede

Nadere informatie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie Auping WinterSale Geniet nu van voordeel in stijl - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie 15% voordeel op het gehele Auping assortiment* Wat maakt een Auping nacht

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort. Een boxspring is niet alleen een goed slaapsysteem maar ook zeer fraai voor uw slaapkamer.

Slaaphof Slaapcomfort. Een boxspring is niet alleen een goed slaapsysteem maar ook zeer fraai voor uw slaapkamer. Boxspring Een boxspring is niet alleen een goed slaapsysteem maar ook zeer fraai voor uw slaapkamer. Wij adviseren en leveren: Avek, Carpe Diem, Ergosleep, Kreamat, Royal Night, Viking, Opaq en Sheere,

Nadere informatie

DREAMS COME TRUE WATERBEDDEN - WASSERBETTEN - LITS À EAU - WATERBEDS

DREAMS COME TRUE WATERBEDDEN - WASSERBETTEN - LITS À EAU - WATERBEDS DREAMS COME TRUE WATERBEDDEN - WASSERBETTEN - LITS À EAU - WATERBEDS Dromen komen uit als u slaapt op een Lunarest waterbed! Trentino Lunarest bedden Luna Basic NIETS IS ZO PERSOONLIJK ALS UW EIGEN SMAAK.

Nadere informatie

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be Norway Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! Norway is een comfortabele, eigentijdse slaapcombinatie, bestaande uit een beklede boxspring met bijhorend hoofdbord en een ergonomische pocketverenmatras.

Nadere informatie

Luxe slapen 59. 95. hoeft echt niet duur te zijn 39. 95. Flanel. Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen.

Luxe slapen 59. 95. hoeft echt niet duur te zijn 39. 95. Flanel. Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen. Flanel Flanel vindt zijn oorsprong in Wales, waar het sinds de 17e eeuw werd vervaardigd. Het is een textielsoort die gemaakt is van los gesponnen garen dat geweven is in een linnen- of keperbinding. Meestal

Nadere informatie

Swissflex Hybrid Collectie. De som van de beste materialen levert een uniek geheel op. swiss made

Swissflex Hybrid Collectie. De som van de beste materialen levert een uniek geheel op. swiss made Swissfle Hybrid Collectie De som van de beste materialen levert een uniek geheel op. swiss made Goedemorgen, goede dag swiss made Top-layer Matrassen Lattenbodems Het beste van drie werelden in één slaapsysteem.

Nadere informatie

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: wegdromen WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel TijD VOOR EEN NIEUW MATRAS? U KRIJGT NU tot 100,- retour* bij

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS Marlou van Rhijn Gouden medaille op de Paralympische Spelen 2012 Nieuw. M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning

Nadere informatie

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton overtrek Sari Grey vanaf 69,- sprei derby off white 169,- nieuwe textiel collectie Match New York incl. spiraalbodems en matrassen VANAF 2.595,- Herfstdroomweken Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie

Nadere informatie

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed.

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Boxspring 1927 Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs. Boxspring 1927 is een heerlijk comfortabel bed, waarop je helemaal tot rust komt. Samengesteld

Nadere informatie

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen...

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen... preston dreamcollectie sale winter gratis! topdekmatras 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel

Nadere informatie

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST.

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. Curem_combibrochure NL_112013.indd 1 10-12-13 14:35 PERFECTE ONDERSTEUNING OOK VOOR JOU. Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien

Nadere informatie

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings AVEK is al meer dan 85 jaar producent van comfortabele bedsystemen. Onze bedden worden met zorg en liefde in Friesland gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk

Nadere informatie

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen...

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen... voorjaars sale preston dreamcollectie gratis gratis splittopper 5JAAR* Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel Comforel. Normaal 35.- per stuk nu

Nadere informatie

Pullman Express NU SUPERSCHERP GEPRIJSD! Ik verlang naar mijn. Waar comfort en voordeel samenkomen

Pullman Express NU SUPERSCHERP GEPRIJSD! Ik verlang naar mijn. Waar comfort en voordeel samenkomen Pullman Express Waar comfort en voordeel samenkomen NU SUPERSCHERP GEPRIJSD! george mortimer pullman. luxe wagons. uniek veersysteem. american roots. the original. kies in 4 stappen uw eigen Pullman Express

Nadere informatie

de HYBRID Serie M Line matrassen!

de HYBRID Serie M Line matrassen! Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Goede ventilatie Air Release Uitstekende ondersteuning Voortreffelijke drukverdeling Het aftellen naar Rio is begonnen! Nu 2 e matras HALVE PRIJS * Gegarandeerde

Nadere informatie

Auping bezorgt je een frisse morgen

Auping bezorgt je een frisse morgen Auping bezorgt je een frisse morgen met AVS in de nieuwe Original boxspring tot 700,- * voordeel Vanaf 2.775,- bij aankoop van matrassen met bodems * Vraag naar de voorwaarden Original boxspring met hoofdbord

Nadere informatie

halve prijs! * matras & kussen M Line wenst Team LottoNL-Jumbo veel succes tijdens de GIRO.

halve prijs! * matras & kussen M Line wenst Team LottoNL-Jumbo veel succes tijdens de GIRO. M Line wenst Team LottoNL-Jumbo veel succes tijdens de GIRO. Team LottoNL-Jumbo M Line official sleep supplier 2 e M Line matras & kussen halve prijs! * Goede ventilatie Uitstekende ondersteuning Voortreffelijke

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

C A R T E B L A N C H E HUISSTIJL HANDBOEK 2014

C A R T E B L A N C H E HUISSTIJL HANDBOEK 2014 C A R T E BLA NCHE C A R T E BLA NCHE Stel je eigen boxspring samen: hoofdbord + boxspring + matras + poten + evt. topper 1. Kies uw maat * Grotere lengte is mogelijk (210/220) 90 x 200* cm 100 x 200*

Nadere informatie

Hoe breng je licht en krachtig samen?

Hoe breng je licht en krachtig samen? Hoe breng je licht en krachtig samen? De Genio overtuigt met zijn pure belijning en functioneel design. De Genio is uniek dankzij de veelzijdige designmogelijkheden en de manier waarop de bedbodem functioneert.

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Auping Original boxspring. Fris wakker worden dankzij het unieke AVS systeem

Auping Original boxspring. Fris wakker worden dankzij het unieke AVS systeem Auping Original boxspring Fris wakker worden dankzij het unieke AVS systeem Nederlandse topkwaliteit en vakmanschap Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Daarom werkt Auping al

Nadere informatie

Het bedsysteem op maat

Het bedsysteem op maat Het bedsysteem op maat Het draait uiteindelijk allemaal om u. Iedere mens is anders. En daarom is het Ecco2 bedsysteem, met zijn haarfijne afstemming, dat ook. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoontes

Nadere informatie

HALVE PRIJS* Een goede nachtrust staat bovenaan mijn priolijstje! 2 e matras en kussen ISABELLE HANSEN. Professioneel freestyle skiër

HALVE PRIJS* Een goede nachtrust staat bovenaan mijn priolijstje! 2 e matras en kussen ISABELLE HANSEN. Professioneel freestyle skiër Een goede nachtrust staat bovenaan mijn priolijstje! ISABELLE HANSEN Professioneel freestyle skiër en kussen HALVE PRIJS* * Vraag naar de voorwaarden. GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK DE NIEUWE

Nadere informatie

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze,

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze, Auping matrassen Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver hun materiaalkeuze, Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede matras? Als hij

Nadere informatie

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Prestige Voor de mooiste momenten thuis»met mijn suite emotion heb ik een oase van ontspanning binnengehaald. Dit bed is heerlijk comfortabel in alle standen

Nadere informatie

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532 PERS JULI 2009 PE245532 IKEA.nl DE BESTE MATRAS VAN NEDERLAND IS... De allerduurste? De goedkoopste? De dikste? Daar kom je maar op één manier achter. Door zelf te testen. Ontdek welke matras het beste

Nadere informatie

Altijd Goed Slaapvoordeel!

Altijd Goed Slaapvoordeel! Altijd Goed Slaapdeel! ALASKA 160 X 223 X 64 CM 638,- nu: 549,- FLEUR 469,- nu: 349,- SERING 140,- nu: 99,- DE SCHERPSTE PRIJS VAN NEDERLAND! ELEKTRISCH VERSTELBAAR! ELEKTRISCH VERSTELBAAR 160 2659,- 1999,-

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline.

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline. Nachtrust is de meest onderschatte training - Eva de Goede - Wereldkampioen hockey 2014 Ontdek het geheim van Team LottoNL-Jumbo Goede ventilatie Uitstekende ondersteuning Voortreffelijke drukverdeling

Nadere informatie

Revor-acties waar u best geen nachtje over slaapt!

Revor-acties waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be Revor-acties waar u best geen nachtje over slaapt! Kijk snel binnenin en ontdek onze unieke slaapcomfortacties: Norway boxspring en gratis bed Norway, gezond en stijlvol slapen. De Norway-boxspring

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

OPRUIMING. Slaapvoordeel! Altijd Goed 699,- 35,- 55,- 299,- Boxspring CORSICA 20. 930,- nu: 60,- nu: vanaf. nu: VLAK 140 X 200 CM EXCL.

OPRUIMING. Slaapvoordeel! Altijd Goed 699,- 35,- 55,- 299,- Boxspring CORSICA 20. 930,- nu: 60,- nu: vanaf. nu: VLAK 140 X 200 CM EXCL. OPRUIMING Altijd Goed Slaapvoordeel! ZOMER DEKBED vanaf 35,- KUSSENS ARIANE 60,- nu: 55,- LEDIKANT NANCY 90 X 200 CM nu: 299,- EXCL. HOOFDBORD 930,- nu: Meerprijs hoofdbord v.a. 200,- 699,- 699,- CORSICA

Nadere informatie

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN BEDDELICIOUS s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris

Nadere informatie

wintersale halve prijs Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen www.mline.nl

wintersale halve prijs Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen www.mline.nl wintersale Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen To ILRUI L OMROUM porters ps e Fy si ut en OOR EN D L O V E AANB ot h ra p e G A G A IE E R A NRTA N T I Sleep well.

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet Auping Match Maakt jouw stijl compleet Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match 06 Maakt jouw stijl compleet Auping nights, Better days 05 Wat maakt een Auping nacht zo bijzonder?

Nadere informatie

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past 1 Vindt uw Ultima dealer op ultimabedden.nl ERGONOMISCH Ultima creëert ultieme slaapsystemen, met als doel uw

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

Nachtrust is de meest onderschatte training

Nachtrust is de meest onderschatte training Nachtrust is de meest onderschatte training ier k h de m >> t o On aar w PREMIUM COLLECTION Slow Motion VIII M Line Ik heb in trainings mijn vaste vonden. e g e j t a a m Slapen op M Line wordt aanbevolen

Nadere informatie