Zwarte Woud. 4 dagen. Dag 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zwarte Woud. 4 dagen. Dag 1"

Transcriptie

1 4 dagen Dag 1 Wij vertrekken s morgens vanuit Diepenbeek en rijden via Aarlen, Metz en Straatsburg. Er is een koffiepauze voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens. Na de middagpauze in de buurt van Saverne bussen wij via Straatsburg over de Rijn en komen zo in het. Wij rijden vervolgens door het mooie Kinzigtal naar Zell am Harmersbach waar wij een wandeling maken door het historisch stadscentrum. Daarna betrekken wij de kamers in hotel Eckwaldblick in Unterharmersbach. Dag 2 Wij beginnen onze daguitstap met een bezoekje aan het Vogtsbauernhof. Dit schitterende openluchtmuseum met zijn typische boerderijtjes laat ons zien hoe de mensen in het vroeger leefden, woonden en werkten. In de namiddag bezoeken wij Freudenstadt met zijn grootste marktplein van Duitsland, met zijn prachtige evangelische kerk en met zijn arcadegalerijtjes. Daarna gaat het richting watervallen van Allerheiligen. Vanuit een middeleeuwse kloosterruïne maken wij een korte wandeling langs deze bruisende waterpartij. Wij beëindigen de dag in een originele schnapsstokerij waar wij kunnen proeven van het heerlijke Kirchwasser en van allerhande andere plaatselijke dranken en likeuren. Dag 3 Vandaag bezoeken wij het mondaine kuuroord Baden-Baden. Wij voorzien twee wandelingen. De eerst loopt van het Festspielhaus via de Trinkhalle naar het Casino Kursaal. Daarna wandelen wij door het prachtige park langs de Lichtentaler Allee tot aan de gekende rozentuin. Voor de wandelliefhebbers maken wij nog een tweede wandeling door de binnenstad van Baden-Baden met een bezoek aan de prachtige katholieke kerk, de gekende badhuizen en de Romeinse legerbadplaats. In de namiddag rijden wij langs de Schwarzwaldhochstrasse, de hoogst gelegen weg in het. Tot slot maken wij een korte wandeling langs de Mummelsee, een mooi bergmeertje. Dag 4 Na het ontbijt worden de koffers in de autocar geplaatst en gaan wij op bezoek in het wijnstadje Gengenbach. Deze schitterende parel in het Kinzigtal heeft een historisch stadscentrum waar de bezoeker nooit op uitgekeken raakt. De Engelgasse met zijn prachtige vakwerkhuisjes, de fiere stadstorens en het wondermooie stadhuis zijn méér dan een bezoekje waard. Voor de wandelaars voorziet de gids bij mooi weer een wandeling door de wijnvelden tot boven aan het Jacobuskapelletje van waar je kan genieten van een fenomenaal panorama. Nuttige reisinformatie : Vogtsbauernhof Gutach: 5,5 (= groepsprijs 2010)

2 5 dagen Dag 1 Vertrek s morgens vanuit Diepenbeek, via Aarlen, Metz en Straatsburg. Er is een koffiepauze voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens. Na de middagpauze in de buurt van Saverne bussen wij via Straatsburg over de Rijn en komen zo in het. Wij rijden vervolgens het Hochschwarzwald binnen via het mooie Glottertal en wij maken een wandeling naar de gekende Schwarzwaldkliniek. In de late namiddag checken wij in in hotel Engel in Obersimonswald. Dag 2 Dit wordt een dagje genieten van de prachtige natuur van het. Na het ontbijt rijden wij immers naar Schauinsland. Dit is een hoogvlakte in de buurt van Freiburg. Wij maken hier een wandeling en worden verrast door adembenemende vergezichten. Vervolgens brengt de bus ons tot aan de voet van de Belchen, de tweede hoogste berg van het. De Belchen is bereikbaar te voet of met de kabellift. Dag 3 Vandaag vertrekken we om 8u30 naar het bloemeneiland Mainau, een eiland van ruim 40 ha, gelegen in de Bodensee. Deze klassieker staat reeds enkele jaren op het programma en blijft ook voor de habitués een absolute topattractie. Hier wordt u de ganse dag overweldigd door de pracht en de weelde aan bloemen en planten in een subtropisch klimaat. De vlindertuin en het barokke kasteel geven daarenboven nog een flinke meerwaarde aan één van de meest bezochte locaties in Duitsland. Dag 4 Wij gaan even neuzen over de grens met Zwitserland en brengen een bezoek aan de gekende Rheinfalls. Hier dondert de Rijn met overweldigend gedruis naar beneden. Dit spectaculair natuurverschijnsel vormt de grootste waterval van Europa. De Rheinfall is 150 meter breed en 23 meter hoog. Je kan hier bovendien rustig flaneren langs de oevers of een bootje nemen waarmee je over de Rijn wordt gezet en het mooie kasteel Laufen aan de overkant kan bezoeken. In de namiddag brengen wij dan een bezoek aan Dounaueschingen. Vanaf dit stadje begint de Donau aan een weg van 2840 km tot aan de monding van de zee. In het slotpark van Donaueschingen vinden we een romantische vijver waar tussen de muntjes die de toeristen er ingeworpen hebben, het water omhoog borrelt en in een stroompje wordt afgevoerd: de Donauquelle, ofwel de bron van de Donau. Dag 5 Na het ontbijt nemen wij u mee voor een ommetje door de Elzas, de gekende Frans wijnstreek. Daar brengen wij een bezoek aan het pittoreske plaatsje Kaysersberg. Inkomgelden : Kabellift Belchen: 6 (heen en terug) of 5 (heen) (= groepsprijs 2010) Bloemeneiland Mainau: 12,90 (= groepsprijs 2010)

3 Wandelvakantie 5 dagen Programma Wandelvakantie 5-9 maart Dag 1 Dalwandeling Sägendobel Sankt-Peter Wij vertrekken s morgens op de parking van de Zigeuner. Wij rijden vervolgens via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg waar wij de Rijn oversteken om kort daarna de snelweg te nemen richt Basel. Tijdens de heenreis worden tussenstops voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens en in de buurt van Saverne (Elzas). Alvorens in te checken in hotel Engel maken wij een eerste Schwarzwaldwandeling (ongeveer 4 kilometer) van Sägendobel naar St.Peter. Dag 2 Panoramawandeling Sankt-Märgen Sankt-Peter De bus brengt ons doorheen het schilderachtige Simonswälderdal naar de hogere regionen van het. Wij houden halt in het centrum van Sankt-Märgen van waaruit wij een panoramawandeling maken naar Sankt-Peter (ongeveer 7 kilometer). Na de middagpauze in St.-Peter voorzien wij een luswandeling van 6 kilometer in de richting van het bedevaartsoord Lindenberg. Hier kan je genieten van schitterende vergezichten. Dag 3 Avontuurlijke wandeling doorheen de Ravennaschlucht Vandaag gaat het voor een avontuurlijke wandeling vanuit Breitnau door de slingerende Ravennaschlucht. Langs kabbelende beekjes, over houten bruggetjes en langs grote rotsenmassieven wandelen wij in de richting van het gekende Hinterzarten waar wij even kunnen genieten van de leuke plekjes in dit gekende skioord. In de namiddag lopen wij door een bosrijk landschap terug in de richting van Breitnau waar wij opgepikt worden door de bus. Dag 4 Dalwandeling en molenwandeling Obersimonswald en Simonswald In de voormiddag maken wij een wandeling in het mooie dal van Obersimonswald, in de buurt van ons hotel. In de namiddag brengt de bus ons naar Simonswald. Wij voorzien een rustige wandeling (ongeveer 9 kilometer) langs een aantal bekende en minder bekende molens. Dag 5 Doorheen de wijnvelden van Gengenbach Op de laatste dag brengen wij nog een bezoekje aan het pittoreske stadje Gengenbach met een korte wandeling doorheen de wijnvelden. Wij vertrekken vanuit Gengenbach omstreeks 13u30 naar Diepenbeek. Onze thuiskomst is voorzien rond 20u30. Het programma kan worden aangepast in functie van de weersomstandigheden.

4 Wandelvakantie 5 dagen Programma Wandelvakantie oktober / november Dag 1 Dalwandeling Obersimonswald We vertrekken s morgens vanuit Diepenbeek. Wij rijden vervolgens via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg waar wij de Rijn oversteken om kort daarna de snelweg te nemen richt Basel. Tijdens de heenreis worden tussenstops voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens en in de buurt van Saverne (Elzas). In Freiburg nemen wij de eerste afslag en rijden doorheen het Hochschwarzwald naar Simonswald. Wij voorzien omstreeks 15u00 toe te komen aan het hotel. Wij gaan even inchecken en om 16u00 maken wij een rustige wandeling in de omgeving van hotel Engel. Dag 2 Panoramawandeling Sankt-Märgen Sankt-Peter De bus brengt ons doorheen het schilderachtige Simonswälderdal naar de hogere regionen van het. Wij houden halt in het centrum van Sankt-Märgen van waaruit wij een panoramawandeling maken naar Sankt-Peter (ongeveer 7 kilometer). Na de middagpauze in St.-Peter voorzien wij een luswandeling van 6 kilometer in de richting van het bedevaartsoord Lindenberg. Hier kan je genieten van schitterende vergezichten. Dag 3 Avontuurlijke wandeling doorheen de Wutachslucht De Wutachslucht is de bekendste kloofwandeling in het. Het is een avontuurlijk luswandeling die vertrekt vanuit Bonndorf. Wij wandelen eerst doorheen een weids landschap met Alpenzicht om daarna af te dalen in een kloof met beekjes en watervallen en tot slot middels een flinke bosklim terug toe te komen in Bonndorf. Dag 4 Wandeling Feldberg Feldsee - Felberg De bus brengt ons naar de Feldberg, de hoogste top van het. Van daar voorzien wij een wandeling naar het onderliggend binnenmeertje de Feldsee om vervolgens via een aantal hutten terug naar de Feldberg te stappen (wandeling van ongeveer 15 kilometer). Dag 5 wandeling rond het mooie stadje Staufen Wij vertrekken vanuit het centrum van dit mooie stadje en maken een wandeling in de richting van de burcht van Staufen. Boven op deze burchtruïne kunnen wij genieten van enkele schitterende vergezichten. Vervolgens wandelen wij doorheen de glooiende wijnvelden en lopen wij via een bosweg terug naar de andere kant van de stad om vervolgens via een adembenemend kader opnieuw aan te belanden in het bekende Fauststadje. Bij een lekkere tas koffie of een frisse pint bier kunnen wij nog even nagenieten van de afgelopen wandelvakantie.

5 Kerstreis december dagen Dag 1 Gengenbach Wij vertrekken s morgens op de parking van de Zigeuner. Wij rijden vervolgens via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg. Tijdens de heenreis worden tussenstops voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens en in de buurt van Saverne (Elzas). Wij brengen een bezoekje aan het schilderachtige stadje Gengenbach. Op 23 december wordt aldaar het laatste venstertje geopend van de traditionele adventskalender waarvoor het wereldbekende raadhuis het passende decor vormt. Voorafgaand aan het stadsbezoek kunnen de wandelaars onder de begeleiding van de gids nog een korte winterwandeling maken in de aangrenzende wijnvelden. Daarna kunnen wij genieten van de Kerstsfeer van deze mooie parel van de Kinzigvallei. Omstreeks 17u00 vertrekken wij vervolgens in de richting van hotel Engel in Obersimonswald. Dag 2 Titisee en Feldberg De bus brengt ons naar Titisee, het mooiste natuurlijke binnenmeer van het. Voor de wandelaars wordt een rustige wandeling voorzien van ongeveer 1u30 rond dit sprookjesachtig winters watergebied. In de namiddag bussen wij vervolgens naar het skigebied van de Feldberg, de hoogste berg van het. Met zijn 1500 meter hoge top biedt de Feldberg fascinerende vergezichten over besneeuwde landschappen en met wat meeval kunnen wij van bovenaf de Alpen bewonderen. s Avonds wordt er een culinair hoogstaand Kerstmenu voorzien in hotel Engel. Dag 3 Weihnachtszauber Triberg In de voormiddag doen wij het wat rustiger aan. Voor de wandelaars voorzien wij alvast een kort panoramawandeling doorheen het mooie Obersimonswälderdal. In de namiddag rijden wij naar de topattractie van deze reis. Weihnachtszauber in Triberg is een Kersttotaalspektakel dat zich in Triberg bevindt om en rond de hoogste watervallen van Duitsland. Met een Kerstmarkt, buiten- en binnenoptredens van internationale artiesten en in een sfeervolle omgeving met méér dan een half miljoen lichtjes is dit inmiddels een Kerstattractie van wereldfaam geworden. Als afsluiter worden wij nog getrakteerd op een klank- en lichtshow met swingende fakkels en een spetterend vuurwerk. Wij vertrekken in Triberg omstreeks 19u30 terug naar ons hotel. Dag 4 Kerst in Baden-Baden Wij sluiten onze Kerstvakantie af met een bezoekje aan de vermaarde Duitse badplaats Baden-Baden. Na een korte stadverkenning kan er nog een laatste maal worden genoten van de typische Duitse Kerstsfeer in de buurt van het Casino-Kursaal. Wij reizen omstreeks 13u30 af naar Diepenbeek. Onze thuiskomst is voorzien rond 20u30.

6 Kerstreis december dagen Dag 1 Kerst in Baden-Baden Wij vertrekken s morgens op de parking van de Zigeuner. Vervolgens rijden wij via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg. Tijdens de heenreis wordt één tussenstop voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens. Wij sluiten onze Kerstvakantie af met een bezoekje aan de vermaarde Duitse badplaats Baden-Baden. Na een korte stadverkenning kan er nog een laatste maal worden genoten van de typische Duitse Kerstsfeer in de buurt van het Casino-Kursaal. Dag 2 Titisee en Feldberg De bus brengt ons naar Titisee, het mooiste natuurlijke binnenmeer van het. Voor de wandelaars wordt een rustige wandeling voorzien van ongeveer 1u30 rond dit sprookjesachtig winters watergebied. In de namiddag bussen wij vervolgens naar het skigebied van de Feldberg, de hoogste berg van het. Met zijn 1500 meter hoge top biedt de Feldberg fascinerende vergezichten over besneeuwde landschappen en met wat meeval kunnen wij van bovenaf de Alpen bewonderen. s Avonds wordt er een culinair hoogstaand Kerstmenu voorzien in hotel Engel. Dag 3 Weihnachtszauber Triberg In de voormiddag doen wij het wat rustiger aan. Voor de wandelaars voorzien wij alvast een kort panoramawandeling doorheen het mooie Obersimonswälderdal. In de namiddag rijden wij naar de topattractie van deze reis. Weihnachtszauber in Triberg is een Kersttotaalspektakel dat zich in Triberg bevindt om en rond de hoogste watervallen van Duitsland. Met een Kerstmarkt, buiten- en binnenoptredens van internationale artiesten en in een sfeervolle omgeving met méér dan een half miljoen lichtjes is dit inmiddels een Kerstattractie van wereldfaam geworden. Als afsluiter worden wij nog getrakteerd op een klank- en lichtshow met swingende fakkels en een spetterend vuurwerk. Wij vertrekken in Triberg omstreeks 19u30 terug naar ons hotel. Dag 4 Straatsburg Wij brengen eerst een bezoek aan de mooiste Kerstmarkt van Europa in Straatsburg. Wij voorzien hierbij een korte wandeling vanaf Petite France met zijn schitterende vakwerkhuisjes via de Ponts Couverts en de Barrage de Vauban tot aan het centrum van de stad met zijn majestueuze kathedraal die wij even gaan bezoeken. Vervolgens worden wij ondergedompeld in de Kerstsfeer op markten aan de Munsterplatz en de Place Kléber. Wij reizen omstreeks 14u30 af naar Diepenbeek. Onze thuiskomst is voorzien rond 20u30.

5 dagen - Nieuw Programma

5 dagen - Nieuw Programma Dag 1 5 dagen - Nieuw Programma Vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen via Aarlen, Metz en Straatsburg. Er is een koffiepauze voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens. Na de middagpauze in de buurt van

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland + een daguitstap met de Glacier Express Een ongewone reis door de mooiste gebieden van de drie landen!!! Van zondag 25 juni tot donderdag 29 juni

Nadere informatie

III Hinterzarten-Wiedener Eck

III Hinterzarten-Wiedener Eck III Hinterzarten-Wiedener Eck Afstand 28.5 km; stijgen 860 m; dalen 650 m. Na een uitgebreid ontbijt namen we afscheid van Schwarzwaldhuesli. Vandaag is het de Koningsetappe van de Westweg, de overschrijding

Nadere informatie

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main-Radweg Actief genieten op de fietsroute langs de Main Algemeen: 7 dagen waarvan ook 7 dagen fietsen. Lengte volledige fietstocht: ongeveer 340km Overnachtingen:

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele fietsreis vanaf 580 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Konstanz

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau.

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Algemeen: 9 daagse reis waarvan 7 fietsdagen. Van Italië door Karinthië tot in Slovenië. Lengte: 360km Overnachtingen Dag 1 Wipptalerhof Dag 2 en 3: Sillian

Nadere informatie

Sitzung, Name Internationale Bodensee Tourismus GmbH

Sitzung, Name Internationale Bodensee Tourismus GmbH 27.11.2015 3 1 gebied, 4 landen Uitzonderlijk mooie landschappen temidden van een zeer gevarieerde natuur Drie landen en eén vorstendom: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en vorstendom Liechtenstein Regio

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Bodensee 6 dagen start Salem per trein

Bodensee 6 dagen start Salem per trein Bodensee 6 dagen start Salem per trein individuele fietsvakantie vanaf 514 Langs de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aan de noordoever van de Bodensee ligt het plaatsje Salem bei Überlingen

Nadere informatie

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel)

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Wijn en Kirschtorte Kehl is een voorstadje van Strasbourg gelegen in het dal van de rivier de Rijn. Het ligt bijna

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 1.185 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva-extra's: * Bodensee-cheques ter waarde van meer dan 90,- * hybridefiets

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 899 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva extra's: Bodensee cheques ter waarde van meer dan 90,- Hybride

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

3 meren 4 landen 9 dagen per trein

3 meren 4 landen 9 dagen per trein 3 meren 4 landen 9 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 1.082 Fietsreis langs drie meren, door vier landen Per ICE-trein reist u snel en comfortabel van elk Nederlands of Belgisch station naar Konstanz.

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein individuele fietsreis vanaf 626 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz

Bodensee 8 dagen start Bregenz Bodensee 8 dagen start Bregenz individuele fietsreis vanaf 453 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Oostenrijk,

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen

Moezel Metz Koblenz 8 dagen Moezel Metz Koblenz 8 dagen individuele fietsreis vanaf 651 De mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar de Franse plaats Metz te reizen voor een tocht door het

Nadere informatie

9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m

9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m 9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m 18-6-2014. Dag 1 Dinsdag 10 juni was het vroeg uit de veren om op tijd te vertrekken naar het Zwarte Woud in Duitsland. Zoals

Nadere informatie

Bodensee 6 dagen start Salem

Bodensee 6 dagen start Salem Bodensee 6 dagen start Salem individuele fietsvakantie vanaf 351 Rondje Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis start u in Duitsland aan de noordover van de Bodensee in het

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 529 De hoogtepunten rond de Bodensee De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie landen: in volgorde van kilometers zijn dat Duitsland,

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Noord Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Eén woord is absoluut van toepassing bij deze reis en dat is: rust... Weinig andere streken van Frankrijk

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Straatsburg. Het kloppende hart van Europa?

Straatsburg. Het kloppende hart van Europa? Het kloppende hart van Europa? 15-18 september 2019 Straatsburg vierdaagse Doorbraakreis met enkele unieke ontmoetingen onder begeleiding van hoofdredacteur Pieter Bauwens. Wijndegustatie van klassewijnen

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein

Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 787 Proeven van de Mosel, de mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Per trein reis u snel en comfortabel naar Metz in Frankrijk, het startpunt

Nadere informatie

DAG 2 Villefranche (Monaco)

DAG 2 Villefranche (Monaco) AANBOD EXCURSIES DAG 2 Villefranche (Monaco) Omstreeks 08:30 u komt ons schip aan in de baai van Villefranche. Dit is eerlijk gezegd een mooi plaatsje om voor anker te gaan. Het schip ligt niet aan de

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

IV Wiedener Eck-Hochblauen Lengte 23.5 km stijgen 770 m dalen 640 m

IV Wiedener Eck-Hochblauen Lengte 23.5 km stijgen 770 m dalen 640 m IV Wiedener Eck-Hochblauen Lengte 23.5 km stijgen 770 m dalen 640 m De vraag was wat we vandaag zouden doen. Caroline had erg veel last van de blaren en ze wilde niet graag de 6.15 uur (zonder pauzes)

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 499

individuele hotelfietsreis vanaf 499 Schwarzwald 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 499 Koekoeksklokken en Schwarzwalder Kirschtorte Elk gebied heeft zo zijn specifieke gewoonten en gebruiken en soms wordt met nadruk melding gemaakt

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 23/07-27/07/ /08-17/08/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 23/07-27/07/ /08-17/08/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR COTSWOLDS 23/07-27/07/2017 In de voetsporen van Shakespeare 13/08-17/08/2017 De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn individuele wandelreis vanaf 495 De scheiding van Eifel en Hunsrück Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die: Mosel - en

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië CCC Reis 2013 Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië van 3 juni t/m 4 juli 2013 De coördinatoren hadden weer een prachtige en gevarieerde tocht uitgezet. Onze eerste camping was bij Dillenburg,

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u. De rit met de autocar richting Lotharingen duurt ongeveer 1.45u.

Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u. De rit met de autocar richting Lotharingen duurt ongeveer 1.45u. Draaiboek Dag 1 Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u 08.45u 09.15u 09.15u 12.15u Route: van het Centraal Station, Europakruispunt 2 naar de rustplaats Bois de

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Wielervrienden in het Zwarte woud.

Wielervrienden in het Zwarte woud. Wielervrienden in het Zwarte woud. Op zondag 4 augustus vertrokken 5 wielervrienden, Ber Fraats, Lambert Jeukens, Andre Janssen, William van der Coelen, Ed op den Camp en Jo Fraats als gastrijder, naar

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van de Okra-reizen 2016. Op vrijdag 20 november 2015 om 14u00

Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van de Okra-reizen 2016. Op vrijdag 20 november 2015 om 14u00 Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van de Okra-reizen 2016. Op vrijdag 20 november 2015 om 14u00 in het St. Jorisheem Hendriksveldstraat z/n 3570 Alken Breng vrienden en kennissen mee naar

Nadere informatie

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu Overzicht daguitstappen voor groepen 1. Dagje Ename 2. Dagje Oudenaarde 3. Geschiedenis met een natje 4. Voor en achter de schermen Voormiddag Lunch Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote'

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2015 januari 2015 + informatie over onze city trip naar Parijs + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen!

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht.

Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht. Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht. Doordat we het vertikt hebben om de Gele Berg te beklimmen dienen we wel

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten

Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten lengte 26 km, 465 m stijgen, 610 m dalen Hoogteprofiel Westweg Het zou vandaag weer een zonnige, warme dag worden met temperaturen boven de 30 graden. Onder een

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Lahn Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Vlak bij de bron van de Lahn begint een prachtig fietspad: de Lahnradweg. De Lahn is totaal 200 km lang

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

bilbao Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome

bilbao Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome Travel. Taste. Cook bilbao Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland. Sinds de komst van het Museo Guggenheim en het Palacio Euskalduna heeft deze stad zich ontpopt tot een heuse

Nadere informatie

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon.

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. OZ GROEPSREIZEN 2018 BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018 Romeinse baden en statische landhuizen Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. We ontdekken er eeuwenoude Romeinse thermen, de prachtige landhuizen

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn per trein

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn per trein Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn per trein individuele wandelvakantie vanaf 625 De scheiding van Eifel en Hunsrück Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die:

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 COTSWOLDS 05/08-09/08/2018 In de voetsporen van Shakespeare De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels en zijn idyllische dorpjes

Nadere informatie

Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland. Cultuurreizen. Muziekreizen

Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland. Cultuurreizen. Muziekreizen Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland Cultuurreizen Muziekreizen Rondreizen Dagtochten Theaterbezoek SON staat voor: Stichting Ouderenreizen Nederland met onze reisgroep naar

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

Noord-Spanje 9 dagen met huurwagen

Noord-Spanje 9 dagen met huurwagen Noord-Spanje 9 dagen met huurwagen Deze reis maakten we omstreeks eind juli begin augustus.in februari hadden we onze vlucht via de website van Ryanair geboekt. De huurwagen hebben we bij europcar geboekt.

Nadere informatie

Bodensee 7 dagen start Konstanz

Bodensee 7 dagen start Konstanz Bodensee 7 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 625 De hoogtepunten rond de Bodensee U reist comfortabel per luxe ICE naar Konstanz v.v. De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie

Nadere informatie

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko KTA Brakel op twinningreis naar Marokko Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn de sleutelwoorden in een twinningproject tussen een Vlaamse en Marokkaanse school. Een twinning wordt opgezet op basis

Nadere informatie

Wandelen rond Krefeld 4 dagen

Wandelen rond Krefeld 4 dagen Wandelen rond Krefeld 4 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 199 Wandelen én genieten in Nordrhein-Westfalen! Aan de westelijke oever van de Rijn ligt Krefeld, onze uitvalsbasis voor deze veelzijdige

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Reisprogramma De reis van dag tot dag

Reisprogramma De reis van dag tot dag Reisprogramma 2012 De reis van dag tot dag Dag 1 Târgu Mures Vertrek per bus vanaf één of meerdere opstap plaats(en) in de provincie Groningen naar de Duitse luchthaven Dortmund. Vlucht van Dortmund naar

Nadere informatie

Natur. De bergtoppen van de Vogezen. Grand Ballon. Donon. Rothenbachkopf. Imprimer

Natur. De bergtoppen van de Vogezen. Grand Ballon. Donon. Rothenbachkopf. Imprimer Imprimer Ontdek het Gebergte de Vogezen > Natuurgebieden - Gebergte de Vogezen Natur De bergtoppen van de Vogezen Grand Ballon De Grand Ballon, hoogste top van het Gebergte de Vogezen, wordt ook wel de

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie