5 dagen - Nieuw Programma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5 dagen - Nieuw Programma"

Transcriptie

1 Dag 1 5 dagen - Nieuw Programma Vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen via Aarlen, Metz en Straatsburg. Er is een koffiepauze voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens. Na de middagpauze in de buurt van Saverne bussen wij via Straatsburg over de Rijn en komen zo in het Zwarte Woud. Wij rijden vervolgens het Hochschwarzwald binnen via het mooie Glottertal en wij maken een korte wandeling van Sägendobel naar St.-Peter. In St.-Peter bezoeken wij de mooiste barokkerk van het Zwarte Woud. In de late namiddag checken wij in in hotel Engel in Obersimonswald. Dag 2 Dit wordt een dagje genieten van de prachtige natuur van het Zwarte Woud. In de voormiddag brengen wij een bezoek aan de toeristische magneet Titisee met zijn schitterend meer. De geïnteresseerden kunnen met de gids een leuke wandeling maken rondom het meer. In de namiddag gaan wij op verkenning op de hoogste berg van het Schwarzwald. Ook hier stellen wij u in de gelegenheid om een rustige, geleide wandeling te maken naar de top van de Feldberg op meter. Dag 3 Vandaag vertrekken we om 8u30 naar het bloemeneiland Mainau, een eiland van ruim 40 ha, gelegen in de Bodensee. Deze klassieker staat reeds enkele jaren op het programma en blijft ook voor de habitués een absolute topattractie. Hier wordt u de ganse dag overweldigd door de pracht en de weelde aan bloemen en planten in een subtropisch klimaat. De vlindertuin en het barokke kasteel geven daarenboven nog een flinke meerwaarde aan één van de meest bezochte locaties in Duitsland. Dag 4 Wij gaan een dagje Freiburgen in de zonnigste stad van Duitsland. Freiburg is eigenlijk de hoofdstad van het Zwarte Woud. Wij maken een rustige wandeling door de binnenstad waar wij een bezoekje brengen aan de majestueuze kathedraal, de markt, de Fisherau en de Gerberau, het oude en het nieuwe gemeentehuis om rond de middag te eindigen in de artisanale brouwerij Feyerling waar wij een hapje kunnen eten. In de namiddag is er voor de liefhebbers nog een wandeling voorzien op de Schlossberg. De anderen kunnen shoppen of terrasjes pikken. Dag 5 Na het ontbijt nemen wij u mee voor een ommetje door de Elzas, de gekende Frans wijnstreek. Tijdens deze reis brengen wij een bezoek aan het bloemenstadje Equisheim. Een korte filmimpressie over dit programma en andere reizen van De Zigeuner naar het Zwarte Woud kan je ook bekijken op de website Nuttige informatie Inkomgelden : Bloemeneiland Mainau 12,90 (= groepsprijs 2011) Aangepast schoeisel voor de wandelingen is aangeraden Identiteitsbewijs en ziekteverzekeringspasje (aanvragen bij ziekenfonds)

2 Wandelvakantie 5 dagen Programma Wandelvakantie Zwarte Woud 18/02-22/02 krokusverlof. Dag 1 Dalwandeling Sägendobel Sankt-Peter Wij vertrekken s morgens op de parking van de Zigeuner. Wij rijden vervolgens via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg waar wij de Rijn oversteken om kort daarna de snelweg te nemen richt Basel. Tijdens de heenreis worden tussenstops voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens en in de buurt van Saverne (Elzas). Alvorens in te checken in hotel Engel maken wij een eerste Schwarzwaldwandeling (ongeveer 4 kilometer) van Sägendobel naar St.Peter. Dag 2 Panoramawandeling Sankt-Märgen Sankt-Peter De bus brengt ons doorheen het schilderachtige Simonswälderdal naar de hogere regionen van het Zwarte Woud. Wij houden halt in het centrum van Sankt-Märgen van waaruit wij een panoramawandeling maken naar Sankt-Peter (ongeveer 7 kilometer). Na de middagpauze in St.-Peter voorzien wij een luswandeling van 6 kilometer in de richting van het bedevaartsoord Lindenberg. Hier kan je genieten van schitterende vergezichten. Dag 3 Avontuurlijke wandeling doorheen de Ravennaschlucht Vandaag gaat het voor een avontuurlijke wandeling vanuit Breitnau door de slingerende Ravennaschlucht. Langs kabbelende beekjes, over houten bruggetjes en langs grote rotsenmassieven wandelen wij in de richting van het gekende Hinterzarten waar wij even kunnen genieten van de leuke plekjes in dit gekende skioord. In de namiddag lopen wij door een bosrijk landschap terug in de richting van Breitnau waar wij opgepikt worden door de bus. Dag 4 Dalwandeling en molenwandeling Obersimonswald en Simonswald In de voormiddag maken wij een wandeling in het mooie dal van Obersimonswald, in de buurt van ons hotel. In de namiddag brengt de bus ons naar Simonswald. Wij voorzien een rustige wandeling (ongeveer 9 kilometer) langs een aantal bekende en minder bekende molens. Dag 5 Doorheen de wijnvelden van Gengenbach Op de laatste dag brengen wij nog een bezoekje aan het pittoreske stadje Gengenbach met een korte wandeling doorheen de wijnvelden. Wij vertrekken vanuit Gengenbach omstreeks 13u30 naar Diepenbeek. Onze thuiskomst is voorzien rond 20u30. Het programma kan worden aangepast in functie van de weersomstandigheden.

3 Wandelvakantie 5 dagen Programma Wandelvakantie Zwarte Woud oktober / november Dag 1 Dalwandeling Obersimonswald We vertrekken s morgens vanuit Diepenbeek. Wij rijden vervolgens via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg waar wij de Rijn oversteken om kort daarna de snelweg te nemen richt Basel. Tijdens de heenreis worden tussenstops voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens en in de buurt van Saverne (Elzas). In Freiburg nemen wij de eerste afslag en rijden doorheen het Hochschwarzwald naar Simonswald. Wij voorzien omstreeks 15u00 toe te komen aan het hotel. Wij gaan even inchecken en om 16u00 maken wij een rustige wandeling in de omgeving van hotel Engel. Dag 2 Panoramawandeling Sankt-Märgen Sankt-Peter De bus brengt ons doorheen het schilderachtige Simonswälderdal naar de hogere regionen van het Zwarte Woud. Wij houden halt in het centrum van Sankt-Märgen van waaruit wij een panoramawandeling maken naar Sankt-Peter (ongeveer 7 kilometer). Na de middagpauze in St.-Peter voorzien wij een luswandeling van 6 kilometer in de richting van het bedevaartsoord Lindenberg. Hier kan je genieten van schitterende vergezichten. Dag 3 Avontuurlijke wandeling doorheen de Wutachslucht De Wutachslucht is de bekendste kloofwandeling in het Zwarte Woud. Het is een avontuurlijk luswandeling die vertrekt vanuit Bonndorf. Wij wandelen eerst doorheen een weids landschap met Alpenzicht om daarna af te dalen in een kloof met beekjes en watervallen en tot slot middels een flinke bosklim terug toe te komen in Bonndorf. Dag 4 Wandeling Feldberg Feldsee - Felberg De bus brengt ons naar de Feldberg, de hoogste top van het Zwarte Woud. Van daar voorzien wij een wandeling naar het onderliggend binnenmeertje de Feldsee om vervolgens via een aantal hutten terug naar de Feldberg te stappen (wandeling van ongeveer 15 kilometer). Dag 5 wandeling rond het mooie stadje Staufen Wij vertrekken vanuit het centrum van dit mooie stadje en maken een wandeling in de richting van de burcht van Staufen. Boven op deze burchtruïne kunnen wij genieten van enkele schitterende vergezichten. Vervolgens wandelen wij doorheen de glooiende wijnvelden en lopen wij via een bosweg terug naar de andere kant van de stad om vervolgens via een adembenemend kader opnieuw aan te belanden in het bekende Fauststadje. Bij een lekkere tas koffie of een frisse pint bier kunnen wij nog even nagenieten van de afgelopen wandelvakantie.

4 Kerstreis Zwarte Woud december dagen Dag 1 Gengenbach Wij vertrekken s morgens op de parking van de Zigeuner. Wij rijden vervolgens via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg. Tijdens de heenreis worden tussenstops voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens en in de buurt van Saverne (Elzas). Wij brengen een bezoekje aan het schilderachtige stadje Gengenbach. Op 23 december wordt aldaar het laatste venstertje geopend van de traditionele adventskalender waarvoor het wereldbekende raadhuis het passende decor vormt. Voorafgaand aan het stadsbezoek kunnen de wandelaars onder de begeleiding van de gids nog een korte winterwandeling maken in de aangrenzende wijnvelden. Daarna kunnen wij genieten van de Kerstsfeer van deze mooie parel van de Kinzigvallei. Omstreeks 17u00 vertrekken wij vervolgens in de richting van hotel Engel in Obersimonswald. Dag 2 Titisee en Feldberg De bus brengt ons naar Titisee, het mooiste natuurlijke binnenmeer van het Zwarte Woud. Voor de wandelaars wordt een rustige wandeling voorzien van ongeveer 1u30 rond dit sprookjesachtig winters watergebied. In de namiddag bussen wij vervolgens naar het skigebied van de Feldberg, de hoogste berg van het Zwarte Woud. Met zijn 1500 meter hoge top biedt de Feldberg fascinerende vergezichten over besneeuwde landschappen en met wat meeval kunnen wij van bovenaf de Alpen bewonderen. s Avonds wordt er een culinair hoogstaand Kerstmenu voorzien in hotel Engel. Dag 3 Weihnachtszauber Triberg In de voormiddag doen wij het wat rustiger aan. Voor de wandelaars voorzien wij alvast een kort panoramawandeling doorheen het mooie Obersimonswälderdal. In de namiddag rijden wij naar de topattractie van deze reis. Weihnachtszauber in Triberg is een Kersttotaalspektakel dat zich in Triberg bevindt om en rond de hoogste watervallen van Duitsland. Met een Kerstmarkt, buiten- en binnenoptredens van internationale artiesten en in een sfeervolle omgeving met méér dan een half miljoen lichtjes is dit inmiddels een Kerstattractie van wereldfaam geworden. Als afsluiter worden wij nog getrakteerd op een klank- en lichtshow met swingende fakkels en een spetterend vuurwerk. Wij vertrekken in Triberg omstreeks 19u30 terug naar ons hotel. Dag 4 Kerst in Baden-Baden Wij sluiten onze Kerstvakantie af met een bezoekje aan de vermaarde Duitse badplaats Baden-Baden. Na een korte stadverkenning kan er nog een laatste maal worden genoten van de typische Duitse Kerstsfeer in de buurt van het Casino-Kursaal. Wij reizen omstreeks 13u30 af naar Diepenbeek. Onze thuiskomst is voorzien rond 20u30.

5 Kerstreis Zwarte Woud december dagen Dag 1 Kerst in Baden-Baden Wij vertrekken s morgens op de parking van de Zigeuner. Vervolgens rijden wij via Luxemburg en Metz in de richting van Straatsburg. Tijdens de heenreis wordt één tussenstop voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens. Wij sluiten onze Kerstvakantie af met een bezoekje aan de vermaarde Duitse badplaats Baden-Baden. Na een korte stadverkenning kan er nog een laatste maal worden genoten van de typische Duitse Kerstsfeer in de buurt van het Casino-Kursaal. Dag 2 Titisee en Feldberg De bus brengt ons naar Titisee, het mooiste natuurlijke binnenmeer van het Zwarte Woud. Voor de wandelaars wordt een rustige wandeling voorzien van ongeveer 1u30 rond dit sprookjesachtig winters watergebied. In de namiddag bussen wij vervolgens naar het skigebied van de Feldberg, de hoogste berg van het Zwarte Woud. Met zijn 1500 meter hoge top biedt de Feldberg fascinerende vergezichten over besneeuwde landschappen en met wat meeval kunnen wij van bovenaf de Alpen bewonderen. s Avonds wordt er een culinair hoogstaand Kerstmenu voorzien in hotel Engel. Dag 3 Weihnachtszauber Triberg In de voormiddag doen wij het wat rustiger aan. Voor de wandelaars voorzien wij alvast een kort panoramawandeling doorheen het mooie Obersimonswälderdal. In de namiddag rijden wij naar de topattractie van deze reis. Weihnachtszauber in Triberg is een Kersttotaalspektakel dat zich in Triberg bevindt om en rond de hoogste watervallen van Duitsland. Met een Kerstmarkt, buiten- en binnenoptredens van internationale artiesten en in een sfeervolle omgeving met méér dan een half miljoen lichtjes is dit inmiddels een Kerstattractie van wereldfaam geworden. Als afsluiter worden wij nog getrakteerd op een klank- en lichtshow met swingende fakkels en een spetterend vuurwerk. Wij vertrekken in Triberg omstreeks 19u30 terug naar ons hotel. Dag 4 Straatsburg Wij brengen eerst een bezoek aan de mooiste Kerstmarkt van Europa in Straatsburg. Wij voorzien hierbij een korte wandeling vanaf Petite France met zijn schitterende vakwerkhuisjes via de Ponts Couverts en de Barrage de Vauban tot aan het centrum van de stad met zijn majestueuze kathedraal die wij even gaan bezoeken. Vervolgens worden wij ondergedompeld in de Kerstsfeer op markten aan de Munsterplatz en de Place Kléber. Wij reizen omstreeks 14u30 af naar Diepenbeek. Onze thuiskomst is voorzien rond 20u30.

Zwarte Woud. 4 dagen. Dag 1

Zwarte Woud. 4 dagen. Dag 1 4 dagen Dag 1 Wij vertrekken s morgens vanuit Diepenbeek en rijden via Aarlen, Metz en Straatsburg. Er is een koffiepauze voorzien aan de Frans-Luxemburgse grens. Na de middagpauze in de buurt van Saverne

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel)

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Wijn en Kirschtorte Kehl is een voorstadje van Strasbourg gelegen in het dal van de rivier de Rijn. Het ligt bijna

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 499

individuele hotelfietsreis vanaf 499 Schwarzwald 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 499 Koekoeksklokken en Schwarzwalder Kirschtorte Elk gebied heeft zo zijn specifieke gewoonten en gebruiken en soms wordt met nadruk melding gemaakt

Nadere informatie

Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten

Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten lengte 26 km, 465 m stijgen, 610 m dalen Hoogteprofiel Westweg Het zou vandaag weer een zonnige, warme dag worden met temperaturen boven de 30 graden. Onder een

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland + een daguitstap met de Glacier Express Een ongewone reis door de mooiste gebieden van de drie landen!!! Van zondag 25 juni tot donderdag 29 juni

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

III Hinterzarten-Wiedener Eck

III Hinterzarten-Wiedener Eck III Hinterzarten-Wiedener Eck Afstand 28.5 km; stijgen 860 m; dalen 650 m. Na een uitgebreid ontbijt namen we afscheid van Schwarzwaldhuesli. Vandaag is het de Koningsetappe van de Westweg, de overschrijding

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele fietsreis vanaf 580 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Konstanz

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Noord Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Eén woord is absoluut van toepassing bij deze reis en dat is: rust... Weinig andere streken van Frankrijk

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main-Radweg Actief genieten op de fietsroute langs de Main Algemeen: 7 dagen waarvan ook 7 dagen fietsen. Lengte volledige fietstocht: ongeveer 340km Overnachtingen:

Nadere informatie

Wielervrienden in het Zwarte woud.

Wielervrienden in het Zwarte woud. Wielervrienden in het Zwarte woud. Op zondag 4 augustus vertrokken 5 wielervrienden, Ber Fraats, Lambert Jeukens, Andre Janssen, William van der Coelen, Ed op den Camp en Jo Fraats als gastrijder, naar

Nadere informatie

BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932

BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932 ZOMER BELGIE P.B. 3200 Aarschot 1 2/2932 2015 Pretparken Prijs inclusief vervoer en inkom Datum: maandag 20 juli Efteling, een wereld vol wonderen die je moet ontdekken! Maak kennis met de vier prachtige

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Bodensee 6 dagen start Salem per trein

Bodensee 6 dagen start Salem per trein Bodensee 6 dagen start Salem per trein individuele fietsvakantie vanaf 514 Langs de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aan de noordoever van de Bodensee ligt het plaatsje Salem bei Überlingen

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld.

We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld. We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld. We horen ook regelmatig marmotten en af en toe krijgen we er ook

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen

Moezel Metz Koblenz 8 dagen Moezel Metz Koblenz 8 dagen individuele fietsreis vanaf 651 De mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar de Franse plaats Metz te reizen voor een tocht door het

Nadere informatie

Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u. De rit met de autocar richting Lotharingen duurt ongeveer 1.45u.

Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u. De rit met de autocar richting Lotharingen duurt ongeveer 1.45u. Draaiboek Dag 1 Uurregeling Route Programma Omschrijving reisleider Verantwoording 07.00u 08.45u 08.45u 09.15u 09.15u 12.15u Route: van het Centraal Station, Europakruispunt 2 naar de rustplaats Bois de

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Natur. De bergtoppen van de Vogezen. Grand Ballon. Donon. Rothenbachkopf. Imprimer

Natur. De bergtoppen van de Vogezen. Grand Ballon. Donon. Rothenbachkopf. Imprimer Imprimer Ontdek het Gebergte de Vogezen > Natuurgebieden - Gebergte de Vogezen Natur De bergtoppen van de Vogezen Grand Ballon De Grand Ballon, hoogste top van het Gebergte de Vogezen, wordt ook wel de

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Straatsburg. Het kloppende hart van Europa?

Straatsburg. Het kloppende hart van Europa? Het kloppende hart van Europa? 15-18 september 2019 Straatsburg vierdaagse Doorbraakreis met enkele unieke ontmoetingen onder begeleiding van hoofdredacteur Pieter Bauwens. Wijndegustatie van klassewijnen

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 1.185 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva-extra's: * Bodensee-cheques ter waarde van meer dan 90,- * hybridefiets

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be.

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019 Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Met Starcom naar Noorwegen, het land van ongerepte natuur

Nadere informatie

Sitzung, Name Internationale Bodensee Tourismus GmbH

Sitzung, Name Internationale Bodensee Tourismus GmbH 27.11.2015 3 1 gebied, 4 landen Uitzonderlijk mooie landschappen temidden van een zeer gevarieerde natuur Drie landen en eén vorstendom: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en vorstendom Liechtenstein Regio

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m

9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m 9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m 18-6-2014. Dag 1 Dinsdag 10 juni was het vroeg uit de veren om op tijd te vertrekken naar het Zwarte Woud in Duitsland. Zoals

Nadere informatie

Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland. Cultuurreizen. Muziekreizen

Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland. Cultuurreizen. Muziekreizen Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland Cultuurreizen Muziekreizen Rondreizen Dagtochten Theaterbezoek SON staat voor: Stichting Ouderenreizen Nederland met onze reisgroep naar

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn individuele wandelreis vanaf 495 De scheiding van Eifel en Hunsrück Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die: Mosel - en

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Reizen met de klok mee

Reizen met de klok mee Reizen met de klok mee Tijdsduur Het maken van de opdracht: Het bespreken van de opdracht: 50 minuten 25 minuten Inleiding Australië is in allerlei opzichten een zeer divers land. Een rondreis langs de

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro 2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 899 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva extra's: Bodensee cheques ter waarde van meer dan 90,- Hybride

Nadere informatie

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie?

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Dat is het! Het is zomer en u kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nu heeft u voldoende tijd om uw vakantie voor 2017 te organiseren zonder

Nadere informatie

wildernistrails De 5 mooiste

wildernistrails De 5 mooiste Foto: Jeroen Bruil De 5 mooiste wildernistrails Een avontuurlijke trektocht door spectaculaire natuur is een goede manier om wildernis te ervaren. Al lopend dompelt u zich onder in het landschap, al dan

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

ZOMER. BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932. Parken * Lentespecials * Zomerspecials * Shoppings

ZOMER. BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932. Parken * Lentespecials * Zomerspecials * Shoppings ZOMER BELGIE P.B. 3200 Aarschot 1 2/2932 2016 Parken * Lentespecials * Zomerspecials * Shoppings Pretparken Data: zaterdag 2 april & zondag 7 augustus Kom helemaal tot rust in dit prachtige paradijs. Geniet

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 529 De hoogtepunten rond de Bodensee De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie landen: in volgorde van kilometers zijn dat Duitsland,

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu Overzicht daguitstappen voor groepen 1. Dagje Ename 2. Dagje Oudenaarde 3. Geschiedenis met een natje 4. Voor en achter de schermen Voormiddag Lunch Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote'

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

NIEUWS flash april 2013

NIEUWS flash april 2013 NIEUWS flash april 2013 Goed nieuws! De prijzen voor de busreis Rochefort en de vierdaagse busreis Friesland zijn bekend. Check onze site WWW.LBGB.BE voor foto's of meer informatie over activiteiten! Wanneer

Nadere informatie

DAG 2 Villefranche (Monaco)

DAG 2 Villefranche (Monaco) AANBOD EXCURSIES DAG 2 Villefranche (Monaco) Omstreeks 08:30 u komt ons schip aan in de baai van Villefranche. Dit is eerlijk gezegd een mooi plaatsje om voor anker te gaan. Het schip ligt niet aan de

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein individuele fietsreis vanaf 626 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start

Nadere informatie

IV Wiedener Eck-Hochblauen Lengte 23.5 km stijgen 770 m dalen 640 m

IV Wiedener Eck-Hochblauen Lengte 23.5 km stijgen 770 m dalen 640 m IV Wiedener Eck-Hochblauen Lengte 23.5 km stijgen 770 m dalen 640 m De vraag was wat we vandaag zouden doen. Caroline had erg veel last van de blaren en ze wilde niet graag de 6.15 uur (zonder pauzes)

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz

Bodensee 8 dagen start Bregenz Bodensee 8 dagen start Bregenz individuele fietsreis vanaf 453 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Oostenrijk,

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

vakantie in TRIBERG het Zwarte Woud

vakantie in TRIBERG het Zwarte Woud In ongeveer 850 boven zeeniveau het kuuroord van jaren / Schwarzwald - het hotel is gelegen absoluut rustige locatie de buurt van het bos De hoogste waterval van Duitsland, zijn er slechts een paar muten,

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Bodensee 6 dagen start Salem

Bodensee 6 dagen start Salem Bodensee 6 dagen start Salem individuele fietsvakantie vanaf 351 Rondje Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis start u in Duitsland aan de noordover van de Bodensee in het

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko KTA Brakel op twinningreis naar Marokko Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn de sleutelwoorden in een twinningproject tussen een Vlaamse en Marokkaanse school. Een twinning wordt opgezet op basis

Nadere informatie

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro 8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar we willen.

Nadere informatie