TALMONT: Talmont staat op de monumentenlijst en is een van de mooiste franse dorpen en beroemd om zijn Romaanse kerk uit de 12-de eeuw.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TALMONT: Talmont staat op de monumentenlijst en is een van de mooiste franse dorpen en beroemd om zijn Romaanse kerk uit de 12-de eeuw."

Transcriptie

1 Camping Chez Gendron is gelegen op de grens van de departementen ʻCharente Maritimeʼ en ʻGirondeʼ. Per departement hebben we een aantal leuke plaatsen beschreven en aangegeven wat u er kunt zien of doen. We beginnen met de Charente Maritime het departement ten noorden van de camping. camping chez gendron

2 ST BONNET: In 2004 is een natuurgebied bij het haventje van Vitrezay aangelegd. U kunt hier vissen, wandelen, diverse exposities bekijken en een hapje eten of iets drinken. Ook is er hier een mogelijkheid tot kanoen en zeilen op de Gironde. Voor info: Vanaf Vitrezay worden er dagtrips naar o.a. Pauillac georganiseerd. U vaart over met de boot en bezoekt een wijnchateaux in de Medoc en Pauillac zelf. Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

3 TALMONT: Talmont staat op de monumentenlijst en is een van de mooiste franse dorpen en beroemd om zijn Romaanse kerk uit de 12-de eeuw. Het dorpje bestaat uit lage huisjes met straatjes vol stokrozen en kijkt uit op een vissershaventje. Op het schoolplein leert u in het visserijmuseum over het leven van het estuarium en de vissers (diavoostelling,voorwerpen, werktuigen,etc);

4 MECHERS: In de rotswand van de Gironde zijn tal van grotten te vinden. Deze door de zee en de wind uitgeslepen grotten werden door de mensen vergroot. Men voorzag ze van open haarden en gebruikte het natuurlijk insijpelende regenwater als stromend water. Onder leiding van een gids kunt u deze bezoeken, waarbij u uitleg krijgt over de vele legendes die erover verteld worden: ze waren schuilholen voor piraten en schipbreukelingen, toevluchtsoorden voor protestanten, herdenkingsplaatsen voor schepen die tegen de rotsen sloegen, de eerste badplaatsen in zee, uitspanning en woonplaats voor de vissers in de riviermonding.

5 ST GEORGES DE DIDONNE: In dit recreatiepark net buiten St. Georges de Didonne vindt u verschillende exposities en activiteiten het hele jaar door. U komt hier alles te weten over de grootste beschermde riviermonding van Europa de Gironde. Tel:

6 ROYAN: Royan is prachtig gelegen aan de monding van de Gironde. Op de boulevard kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pikken. De kust is hier rustig en heeft geen hoge golven en daarom zeer geschikt voor kleine kinderen. Tussen St. Georges de Didonne en Royan kun u terecht voor het huren van een kayak, catamaran of surfplank. Voor informatie/reservering:

7 PALMYRE: Ten noorden van Royan ligt La Palmyre, een kleine badplaats met een zeer mooie dierentuin. Mocht u een dierentuin willen bezoeken dan is dit een echte aanrader! tel ST PALAIS SUR MER: Hieronder de stranden langs de kust ten noorden van Royan.

8 PONS: In Pons vindt u Chateau dʼusson dat dateert uit Op dit landgoed en ook gedeeltelijk in het kasteel is een parcours uitgezet met diverse spelen. Leuk voor jong en oud!!! Tel: Pons zelf is een leuk stadje met een oude historie. Richard Leeuwenhart had er indertijd een steunpunt voor de kruistochten en uit deze tijd stamt de Donjon, een grote toren vanwaar je uitzicht hebt over de omgeving. Verder zijn alle winkels vertegenwoordigd. Er is een grote supermarkt en een gezellig plein in het centrum. Op woensdag en zaterdag is de locale markt.pons ligt op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en eenmaal per jaar is het feest van St Jaques met een folkloristische optocht en sʼavonds eet je aan lange tafels. SAINTES: Saintes ligt aan de rivier de Charente. Het is een gezellige stad met veel Romeinse oudheden.. In de middeleeuwen werd Saintes een belangrijke trekpleister langs de weg naar Compostela. Er zijn diverse bezienswaardigheden, waaronder het amfitheater. Dit ligt net even buiten de stad en in de zomer worden er nog steeds voorstellingen gegeven. Andere bezienswaardigheden zijn o.a. de poort Arc de Germanicus, de abdij Abbaye aux Dames, diverse kerken en musea en kathedraal Saint Pierre. Verder kunt u er winkelen en gezellig op een terrasje iets drinken.

9 COGNAC: Cognac is wereldberoemd dankzij haar eau-de-vie, afkomstig uit de wijngaarden, gedistilleerd en gerijpt in de bovengrondse opslagplaatsen aan de oevers van de Charente. De grote cognachuizen organiseren rondleidingen en laten u kennis maken met het hele proces. Als u er een wilt bezoeken dan kunnen we even bellen voor u om te reserveren. De bekendste cognachuizen zijn: Otard: Tel: Martell: Tel:

10 JONZAC: Jonzac is als stadje vergelijkbaar met Pons echter zijn in Jonzac een aantal voorzieningen voor de regio gerealiseerd zoals een overdekt tropisch zwembad, een kuuroord en een casino. Zwembad Les Antilles : www. jonzac.fr MONTENDRE: Montendre is een gezellig dorpje. Op dinsdagavond is hier een avondmarkt. Er is een goede sfeer en er staan diverse eetkramen met producten uit de regio en lange tafels om met elkaar te eten en er is life-muziek aanwezig, een echte aanrader om eens heen te gaan. Verder is er een kasteel te bezichtigen en net buiten het dorp is een meertje (met strandje en speeltuin) waar o.a. gekanoed en gezwommen kan worden. Het is ook heerlijk om er te wandelen of fietsen.

11 De volgende plaatsen met bezienswaardigheden en activiteiten bevinden zich in het departement Gironde. Deze liggen allen ten zuiden van onze camping. camping chez gendron

12 ST PALAIS DE BLAYE: Overzichts foto van St. Palais, de gemeente waar de camping in is gelegen. Deze uitgestrekte gemeente met kleine dorpskern heeft rond de 400 inwoners. Het dorp wordt omringd door wijnboeren die zeer gastvrij zijn en u graag een keer rond leiden op hun bedrijf en u laten proeven. ST CIERS SUR GIRONDE: Hiernaast ziet u Hotel de Ville van St. Ciers dat ligt op 3 km rijden. In dit dorpje vindt u een bank, Super U voor de boodschappen en een tankstation. Ook is er een VVV gevestigd (office du tourisme).

13 ST CIERS SUR GIRONDE: 7km buiten St. Ciers aan de Gironde ligt het haventje Port de Callonge. Hier vindt u een prachtig natuurgebied Les Nouvelles Posessions. In de zomer worden er verschillende excursies per week georganiseerd. Te voet of met de huifkar door het natuurgebied. Hier is het vlak en er kan uitstekend gefietst worden. U zult verstelt staan van wat u onderweg aan vogels te zien krijgt.

14 BLAYE: onder andere bekend van de Cotê de Blaye, die als rode en witte wijn bekendheid geniet. Het is een leuk stadje aan de Gironde met een citadel. Dit is een soort fort, dat vroeger voorzag in zijn eigen behoeften. Er worden oude ambachten uitgevoerd en er zijn kleine exposities en winkeltjes. BLAYE: Deel van de stadsmuur van de Citadel in Blaye. In Blaye vindt u ook o.a. de LeClerq, LIDL, Intersport en het ziekenhuis. BLAYE: In de zomer worden er in en om de citadel diverse muziekfestivals en in de oude gracht een internationaal springconcours voor paarden gehouden. Als u de Gironde verder volgt naar het zuiden komt u langs Bourg. Dit is ook een bekend wijndorpje met een gezellige markt.

15 SAINT SAVIN: vlak buiten het dorp vindt u een recreatiemeertje met ernaast een grote visvijver. Er is een restaurant, een strandje en een kleine speeltuin. Ook hier kunt u weer heerlijk wandelen. Honden zijn hier toegestaan!! SAINT EMILION: Saint-Emilion met zijn circa 3000 inwoners is het centrum van het wijngebied. Het ontleent zijn naam aan de heilige kluizenaar Émilion, die zich hier in een klif terugtrok om te mediteren. Het is een geheel Middeleeuwse plaats, gelegen op twee heuvels, met steile straatjes en steegjes, soms alleen bestaand uit trappen. Ze zijn helemaal geplaveid met stenen, hier en daar ongelijk, wat het wandelen erover tot voorzichtigheid doet manen. Autoʼs kunnen er niet in zonder vergunning, dus daar hoeft u niet zo op te letten, want u hebt uw ogen hard nodig voor wat er links en rechts van de straat te zien en te beleven is. Vanuit Saint-Emilion kan men met een ʻtreintjeʼ een rondrit maken door de streek, waarbij langs diverse wijnchâteaux gereden wordt en de belangrijkste monumenten van de Middeleeuwse stad getoond worden. Het treintje vertrekt bij de collegiale kerk (aan de buitenrand van de stad) en doet 35 minuten over het tochtje.

16 BORDEAUX: Het oude Bordeaux straalt de rijkdom uit van weleer. Vele huizen zijn meer dan 200 jaar oud en werden prachtig gerestaureerd. De kern van dit oude stadsdeel is Place de la Bourse of het Beursplein. Een mooi paleis, het gebouw van het Musée National des Douanes en een elegante fontein maken dit plein tot een van de mooiste in Zuid-Frankrijk. Vanaf dit plein kan je door de vele smalle straatjes wandelen en zo de architecturale rijkdom van Bordeaux ontdekken. Nagenoeg alle belangrijke bezienswaardigheden van Bordeaux bevinden zich in het oude stadscentrum.

17 VAYRES: Dit kasteel ligt tussen Bordeaux en St. Emilion. Elke middag om 15.00, nen zijn er rondleidingen door dit kasteel. Het heeft ook een prachtige tuin die ook zeker de moeite waard is om te bezichtigen. ARCACHON: Van origine was Arcachon een vissersstadje. Door zijn mooie en lange natuurlijke zandstranden werd het ook een badplaats, op de eerste plaats voor de inwoners van Bordeaux. Nu is het een toeristische badplaats. Hier vindt u ook het hoogste duin van Europa, het Dune de Pilas. Een geweldige klim levert u een adembenemend uitzicht op over één van Frankrijks fraaiste kusten.

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

Fietstocht tussen Ré en Oléron

Fietstocht tussen Ré en Oléron Reisaanbot Fietstocht tussen Ré en Oléron Bestemming Frankrijk Plaats Charente-Maritime Duur 8 dagen Moeilijkheid Zeer makkelijk Reisperiode Van April tot November Minimale Leeftijd 9 jaar Verwijzing PC0701

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn

individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn Médoc 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn De naam Médoc is afgeleid van de term "in medio aque" dat "tussen wateren" betekent, en water en wijn spelen in deze reis

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Van Ile d Oleron naar Gradignan (Bordeaux).

Van Ile d Oleron naar Gradignan (Bordeaux). Van Ile d Oleron naar Gradignan (Bordeaux). Dinsdag 17-7-2007. La Bree-les-Bains - Gradigna. Om 9 uur rijden van de camping weg met goed weer. Even lijkt het te bewolken maar we rijden daar onderdoor.

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Te koop Projectontwikkeling in departement Charente omgeving Brossac ,-

Te koop Projectontwikkeling in departement Charente omgeving Brossac ,- Te koop Projectontwikkeling in departement Charente omgeving Brossac 197.000,- Referentienummer fsnl 355 Prijs 197.000,- Perceel van 685m² Woonoppervlak 182m² Ligging Vrijstaand Slaapkamers 4 Badkamers

Nadere informatie

Domaine de la belle Epine

Domaine de la belle Epine Domaine de la belle Epine Onlangs zijn wij, Marcel en Anja, eigenaar geworden van een 'maison à colombages' daterend uit 1800! Dit traditioneel vakwerkhuis waarin wij u verwelkomen, toont een Normandische

Nadere informatie

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 Dag 1 maandag 3 Juni 2019 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur

Nadere informatie

Studio Saint Paul. Saint Paul en Forêt - Var. Bezienswaardigheden rondom Saint-Paul

Studio Saint Paul. Saint Paul en Forêt - Var. Bezienswaardigheden rondom Saint-Paul Studio Saint Paul Saint Paul en Forêt - Var Bezienswaardigheden rondom Saint-Paul Les Gorges du Verdon ( 48 km van Saint Paul) Les Gorges du Verdon Les Gorges du Verdon zijn uniek in Europa en is een van

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie zal de meeste vragen

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Basisinformatie JARNAC

Basisinformatie JARNAC Basisinformatie JARNAC Basis Le Boat Jarnac LE BOAT Jarnac Quai François Mitterrand 16200 Jarnac France Tél - 0033 (0) 545 36 59 98 Fax - 0033 (0) 545 36 20 69 Email : jarnac@leboat.com Base Manager :

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

INFO HOURTIN. 1 vakantiewoning

INFO HOURTIN. 1  vakantiewoning INFO HOURTIN liesbeth_frederik@hotmail.com 1 Villas du Port Appartement te Hourtin-Port, ligt aan het grootste zoetwaterbinnenmeer van Frankrijk (+-7000ha). 13km van Atlantische Oceaan en 1u rijden van

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre biedt een zeer mooie, rustige en natuurlijk omgeving aan de rivier de Erdre. Ontdek het natuurlijk erfgoed, de mooie wandelpaden, de picknickplaatsen en meren.

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 Dag 1 zondag 3 Juni 2018 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur Aankomst

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Houten split-level woning. Impasse D Orimont 1, 76740 Le Bourg Dun. Seine Maritieme, Normandie

Houten split-level woning. Impasse D Orimont 1, 76740 Le Bourg Dun. Seine Maritieme, Normandie Houten split-level woning Impasse D Orimont 1, 76740 Le Bourg Dun Seine Maritieme, Normandie De vrijstaande split-level woning staat tegen een berghelling op 3000 m2 terrein in het dal van de Orimont.

Nadere informatie

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje!

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Guardamar Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Dit land herbergt heel wat prachtige streken, veel cultuur en prachtige zandstranden. En om volledig van deze omgeving te kunnen genieten,

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Arras. De Champs-Élysées

Arras. De Champs-Élysées Utrecht, de Domstad Neeltje Jans Arras Kasseien in Noord-Frankrijk De Champs-Élysées Alpe d Huez Gâteau à la broche Utrecht, de Domstad De Tour de France start in 2015 in Utrecht. Utrecht wordt ook wel

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Charente-M aritime. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember

Bestemming Frankrijk. Plaats Charente-M aritime. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember Reisaanbot Fietstocht tussen Ré en Oléron Bestemming Frankrijk Plaats Charente-M aritime Duur 8 dagen M oeilijkheid Z eer makkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 9 jaar Verw ijzing

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Decize Basis Informatie

Decize Basis Informatie Decize Basis Informatie Varen door de regio s Bourbonnais en Nivernais zal u een gevoel geven van ontspanning en zal uw zintuigen prikkelen. Dit is een regio die bekend staat om zijn rustige manier van

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Persdossier riviertoerisme

Persdossier riviertoerisme Persdossier riviertoerisme Nord-Pas de Calais Fotocredits gehele dossier en voorkant: Samuel Bellet, Alain Bénard, Fantasia, Samuel Dhote NORD-PAS DE CALAIS Nord-Pas de Calais ligt op slechts 3 uur rijden

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC:

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: LE BOAT MESSAC Port de Plaisance, BP 8 35480 Messac France Tel : 0033 (0) 299 34 60 11 Fax: 0033

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar Reisaanbot in Provence in het gebied van wijnen, olijf en lavendel 8-dagse fietsvakantie door een gebied rijk aan historie en culinair specialiteiten Bestemming Frankrijk Plaats Prov ence Duur 8 dagen

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

strand Dias strand Groot en ruim strand met voldoende koele plaatsen onder de bomen. Verder vind je hier tal van drank en eet gelegenheden.

strand Dias strand Groot en ruim strand met voldoende koele plaatsen onder de bomen. Verder vind je hier tal van drank en eet gelegenheden. Gyenesdias strand Gyenesdias heeft 2 stranden beide op wandelafstand van de woning. Dias strand Groot en ruim strand met voldoende koele plaatsen onder de bomen. Verder vind je hier tal van drank en eet

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

De hoogste berg van dit natuurpark is de Montcabrer met een hoogte van 1390 meter. De GR7 gaat over de top van deze berg. Het was op deze plaats dat

De hoogste berg van dit natuurpark is de Montcabrer met een hoogte van 1390 meter. De GR7 gaat over de top van deze berg. Het was op deze plaats dat De hoogste berg van dit natuurpark is de Montcabrer met een hoogte van 1390 meter. De GR7 gaat over de top van deze berg. Het was op deze plaats dat we de gemzen gezien hebben. Montcabrer komt van mont,

Nadere informatie

De komkommertijd van augustus is weer

De komkommertijd van augustus is weer september 2014: Einde vakanties = begin van onze vakantie De komkommertijd van augustus is weer voorbij. Deze maand september hebben we echter weer een heleboel te melden. In augustus waren we gewoon erg

Nadere informatie

In de nabije omgeving

In de nabije omgeving In de nabije omgeving Adres vakantiewoningen : (Lieu-dit) Brillebault 1, 36300 Douadic (France) in het department Indre(36) van de Region Centre-Val de Loire, in het zuiden palend aan de Limousin. Winkelen

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk BROCHURE een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk KOOPPRIJS 475.000 een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk Het plaatsje Cogolin ligt 10 km landinwaarts

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Provence Multi adventure, Frankrijk

Provence Multi adventure, Frankrijk Reizen voor Sport Fans Provence Multi adventure, Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.825 vanaf 2-persoonskamer Vertrekdatum 11/07/2016 1.825 vanaf en 2-persoonskamer 12/07/2016 1.825 vanaf en

Nadere informatie

JARNAC Basis Informatie

JARNAC Basis Informatie JARNAC Basis Informatie Jarnac ligt aan de oevers van de Charente en herinnert aan tijden dat de haven een en al activiteit was vanwege de wijn- en zouthandel. Het stadje groeide al snel uit tot een groot

Nadere informatie

Impressie CCC-reis Italië 2014

Impressie CCC-reis Italië 2014 Impressie CCC-reis Italië 2014 De start van deze reis is op camping Schinderhannes in Pfalzfeld. Na het welkomstdiner vertrekken 7 caravans en 6 campers richting Oostenrijk en Italië. Onze eerste camping

Nadere informatie

Basis Informatie Le Mas d Agenais

Basis Informatie Le Mas d Agenais Basis Informatie Le Mas d Agenais Basis Le Boat Le Mas d Agenais LE BOAT AQUITAINE 44 L Ecluse 47430 Le Mas d Agenais Frankrijk GPS : E0 13.127` N44 24.795` Tel - 0033 (0) 553 89 50 80 Fax - 0033 (0) 553

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123141 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Bordeaux. Dinsdag 2 november

Bordeaux. Dinsdag 2 november Bordeaux Let op! We geven iedereen de kans om de valiezen op voorhand af te geven aan onze bus chauffeur Willem. (Willem vertrekt maandag 1 november alleen met onze bus). Dit is normaal voorzien voor zondag

Nadere informatie

Vraagprijs: 126.000 k.k.

Vraagprijs: 126.000 k.k. Juvignac JUVIGNAC (FRANKRIJK) Soort object: Appartement RESIDENCE "Ce Green", COMBINEERT VAKANTIE EN RENDEMENT! Vraagprijs: 126.000 k.k. Neem vrijblijvend contact op met BestBuyMakelaars.nl voor aanvullend

Nadere informatie

Kasteel Ammersoyen (5x) Kasteel Ammersoyen Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Het dorp Rossum (1x) Kasteel Ammersoyen De zandmeren (1x) Kasteel

Kasteel Ammersoyen (5x) Kasteel Ammersoyen Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Het dorp Rossum (1x) Kasteel Ammersoyen De zandmeren (1x) Kasteel Bezienswaardigheden 1. U raakt in gesprek met een toerist die op zoek is naar een bezienswaardigheid binnen de Bommelerwaard. Met een vragende blik stelt hij de vraag: Waar kan ik het beste naar toe gaan?

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Compromis de Vente Vakantiehuis in departement Charente omgeving Chalais ,-

Compromis de Vente Vakantiehuis in departement Charente omgeving Chalais ,- Compromis de Vente Vakantiehuis in departement Charente omgeving Chalais 72.500,- Referentienummer FSNL 519 Prijs 72.500,- Gerenoveerd Constructie Beton Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Goed Perceel

Nadere informatie

RN 19 - ROSOY SUR AMANCE (FRANCE)...Een heerlijk chateau met koetshuis in een prachtig Frans landschap

RN 19 - ROSOY SUR AMANCE (FRANCE)...Een heerlijk chateau met koetshuis in een prachtig Frans landschap RN 19 - ROSOY SUR AMANCE (FRANCE)...Een heerlijk chateau met koetshuis in een prachtig Frans landschap INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden: Chateau - begane grond - 1 e verdieping

Nadere informatie

Vraagprijs: 114.800 k.k.

Vraagprijs: 114.800 k.k. Latour bas Elne LATOUR BAS ELNE (FRANKRIJK) Soort object: Appartement DE RESIDENTIE DEMEURES TORRELLANES COMBINEERT VAKANTIE MET RENDEMENT! Vraagprijs: 114.800 k.k. Neem vrijblijvend contact op met BestBuyMakelaars.nl

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

JARNAC Basis Informatie

JARNAC Basis Informatie JARNAC Basis Informatie Jarnac ligt aan de oevers van de Charente en herinnert aan tijden dat de haven een en al activiteit was vanwege de wijn- en zouthandel. Het stadje groeide al snel uit tot een groot

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

MESSAC Basis Informatie

MESSAC Basis Informatie MESSAC Basis Informatie is gelegen aan de rivier de Vilaine en is slechts een brug verwijderd van het bruisende centrum van Guipry aan de andere kant van de rivier. De stad herbergt een aantal interessante

Nadere informatie

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD Een jonge stad, met oog voor kunst gecombineerd bezoek aan de stad aan de hand van verschillende thema s (naar keuze) + bezoek van het Hergé-museum. toegankelijk

Nadere informatie

Maar je kunt Frankrijk ook ontdekken per boot via de rivieren en kanalen. Wij doen dat al een paar jaar met onze boot, de Cadans III.

Maar je kunt Frankrijk ook ontdekken per boot via de rivieren en kanalen. Wij doen dat al een paar jaar met onze boot, de Cadans III. Frankrijk het meest favoriete vakantieland van Nederland. Velen gaan met de auto, caravan, camper of fiets. Voor een weekend bezoekt men vaak Parijs of een van de andere fraaie steden. Maar je kunt Frankrijk

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Salud - (Spanje Gran Canaria Telde) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Nee

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Base Le Boat St. Jean de Losne. LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau St Jean De Losne France. GPS : Lat x Lon , 5.

Base Le Boat St. Jean de Losne. LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau St Jean De Losne France. GPS : Lat x Lon , 5. Base Le Boat St. Jean de Losne LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau 21 170 St Jean De Losne France GPS : Lat x Lon 47.1079067, 5.2604744 Tél 0033 (0) 380 270 350 Fax 0033 (0) 380 270 351 Email : losne@leboat.com

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 PROVENCE CRUISE Cruise doorheen de Provence, de Camargue en de valleien van de Rhone en de Saone De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Camargue wordt beschouwd als één van de meest exotische streken

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 525 Genieten in alle rust

individuele hotelfietsreis vanaf 525 Genieten in alle rust Bourgogne 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 525 Genieten in alle rust Geen enkele streek in Frankrijk wordt zo direct in verband gebracht met de kunst van het genieten. "Bourgondisch" staat voor

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Reizen 6 7 32 33 58 59 84 85. Wonen 8 9 34 35 60 61 86 87. Koken & genieten 10 11 36 37 62 63 88 89. Cultuur & vermaak 12 13 38 39 64 65 90 91

Reizen 6 7 32 33 58 59 84 85. Wonen 8 9 34 35 60 61 86 87. Koken & genieten 10 11 36 37 62 63 88 89. Cultuur & vermaak 12 13 38 39 64 65 90 91 inhoud lente zomer herfst winter Reizen 6 7 32 33 58 59 84 85 Wonen 8 9 34 35 60 61 86 87 Koken & genieten 10 11 36 37 62 63 88 89 Cultuur & vermaak 12 13 38 39 64 65 90 91 Mode & schoonheid 14 15 40 41

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Basis Le Boat Tannay. Le Boat Tannay Les Petites Ilotes 58190 Tannay France GPS : E3 37.202` N47 21.624`

Basis Le Boat Tannay. Le Boat Tannay Les Petites Ilotes 58190 Tannay France GPS : E3 37.202` N47 21.624` Basis Le Boat Tannay Le Boat Tannay Les Petites Ilotes 58190 Tannay France GPS : E3 37.202` N47 21.624` Tél - 0033 (0) 386 293 552 Fax - 0033 (0) 386 293 123 Email : tannay@leboat.com Base Manager : Florent

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko KTA Brakel op twinningreis naar Marokko Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn de sleutelwoorden in een twinningproject tussen een Vlaamse en Marokkaanse school. Een twinning wordt opgezet op basis

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

A L G E M E N E I N F O R M A T I E V I L L A P A R K L E B O I S S E N I S

A L G E M E N E I N F O R M A T I E V I L L A P A R K L E B O I S S E N I S A L G E M E N E I N F O R M A T I E V I L L A P A R K L E B O I S S E N I S 1 1 I N T R O D U C T I E In het hart van de Poitou-Charentes ligt, op een fraai 19e-eeuws landgoed, het maar liefst 280 hectare

Nadere informatie