Ecoform Materialenconservering en onderhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ecoform Materialenconservering en onderhoud"

Transcriptie

1 Ferrocon Een krachtig product dat niet alleen genadeloos vele traditionele roestproblemen oplost maar ze ook helpt voorkomen KENMERKEN Staal, zo goed als nieuw na één behandeling met Ferrocon Ferrocon is een revolutionair product, dat elk conventioneel product in dezelfde toepassingen in verlegenheid brengt. Ferrocon is een simpel, economisch, effectief en veilig Roestomvormend product voor IJZER en STAAL, dat een buitengewoon harde fosfaat-coating achterlaat, welke niet alleen op het metaaloppervlak hecht, maar zich ook nestelt in de microscopische poriën en haarscheurtjes en dus IN het metaaloppervlak. Het is zodoende een Primer die in vergelijking met traditionele primers een extreem langere hechting biedt aan de finishlaag/verf die men eventueel aan wil brengen. Ferrocon is een wapen van grote waarde tegen de bestrijding en verhindering van Roest. De Primer verbindt zich door uitwisseling van ionen met het metaal en vormt op die wijze een versperring voor corrosieve elementen (water, zuurstof, zuren etc.) Ook op nieuw ijzer en staal vormt Ferrocon een beschermende laag, die tevens de best mogelijke grondlaag is voor een (verf)finish daarna. Zonder verdere finish, houdt het een staaloppervlak geruime tijd roestvrij, vandaar de toepassingen in productieprocessen waar metaaldelen gedurende een productie proces op diverse locaties behandeld moeten worden, echter in opslag tussen 2 behandelingen in normaliter roesten. Op de ouderwetse manier worden deze delen ingevet, ontvet, bewerkt en weer ingevet, en dat diverse malen gedurende een volledig bewerkings- en verwerkingsproces. Met één Ferrocon dip of spray bij de aanvang van dergelijke processen, blijven deze delen door het gehele schema van behandelingen roestvrij. Las-, snij-, boor- of enig andere bewerking, wordt op geen enkele wijze door de Ferrocon bescherming bemoeilijkt of verhinderd. Wanneer Ferrocon alvorens te zijn gedroogd met water wordt afgespoeld, zal het een weer als nieuw metaaloppervlak achterlaten. Dit laatste doet Ferrocon even zo goed met NON FERRO Metalen, waarvan het alle minerale afzettingen en vuil verwijderen zal en het metaal weer glanzend nieuw zal maken. Gebleken is dat boven 10 C Ferrocon een snelle ontroesting teweeg brengt van betonwapening, indien dit door onvoorziene omstandigheden een te dikke laag roest vertoont alvorens het beton wordt gestort. Daarbij zal de hechting van een beton aan het staal nagenoeg niets te leiden hebben (slechts 0-3 %vermindering) dit in verhouding met conventionele materialen die tot zelfs 30 % minder hechting veroorzaken

2 Voordelen Ferrocon 1) Verwijdert roest en vormt een SUPER-Lectine-fosfaatlaag tezamen met de restmaterialen. 2) Tienmaal lagere viscositeit dan water, met zeer geringe oppervlaktespanning; dringt derhalve gemakkelijk in poriën en haarscheuren. 3) Verf hecht tot vele malen beter (langer) op deze fosfaatlaag dan op conventionele grondlagen. Nb: Zinkhoudende verven hebben daarentegen weinig tot geen hechting. 4) Geen schade, op rubber, plastic, sluitringen, membramen, pakkingen, enz. 5) Verwijdert kalk en mineralen afzettingen op koper, aluminium e.d. 6) Kan gebruikt worden in een 'Diptank', of worden aangebracht met een borstel, roller, spuit etc. 7) Bijzonder sterke hechting op Betonwapening en Constructiestaal. 8) Geeft ideale ondergrond aan vrijwel iedere coating / verf / metaalfinish etc. (behalve Zink). 9) Wanner opgewarmd is de reactiesnelheid sneller. Bij Kamertemperatuur zal in het geval van Spray, Borstel of Roller 1 tot 2 uren nodig zijn voor reactie en droging. Na verwarming van de Ferrocon van 50 - (max) tot 82ºCelsius, zal dit 15 minuten of veel minder zijn(!). 10) Verwijdert snel en veilig roestplekken van/uit Beton (meteen naspoelen met water). 11) Verwijdert snel en veilig hardnekkige Algen-, Mos- en Schimmelvlekken van Betonnen en (Bak)stenen oppervlakken. (meteen naspoelen met water). 12) Bestand tegen Strooi- en Zeezout. (De coating wordt door zout in feite duurzamer!!) 13) Verwijdert gemakkelijk Roest uit de binnenzijden van Pijpen (Diptankmethode). 14) Geen (Giftige) dampen. 15) Niet Brandbaar, niet ontvlambaar, niet Ontplofbaar. 16) Licht gelige kleur, in basis reukloos, echter in reactie met ijzer/staal sterke maar ongevaarlijke geur. 17) De verharde Coating schilfert niet, poeiert niet af, barst niet, blaart niet en zal iedere hecht- en buigtest doorstaan!!! 18) Niet gevaarlijk voor mens, plant en dier. (Uitgewerkte diptankvullingen kunnen als Kunstmest worden gebruikt voor kamer- en tuinplanten). NB: Om diezelfde reden niet in oppervlaktewater terecht laten komen (fosfaat). GEBRUIK VOOR SPECIAAL WERK: 1) Oppervlak moet vrij zijn van vet, olie, verf of andere afdekkende stoffen. Verwijder grote, loszittende delen zware roest. 2) Bij spray- of borstel methoden, eerst goed schudden of roeren. 3) Een 'verzadigde' laag aanbrengen. Om de werking te versnellen kan men de Ingrediënten tot max. 82 Celsius verwarmen. Dat zal de reactietijd drastisch reduceren. 4) Gedurende de droogtijd moet men vermijden dat (regen)water de Ferrocon wegspoelt, tenzij men een schoon maar niet beschermd metaal wil. Gebeurd dit onverhoopt toch, zal men een nieuwe laag aan moeten brengen. Ferrocon kan met water verdund worden. Bij verdunning met water zal echter de reactietijd vertraagd worden, dus is het in dergelijke gevallen een kwestie van experimenteren en testen naargelang de gewenste resultaten, waarbij de verdunning en de temperatuur de variabelen zijn.

3 ONDERDOMPELING: Diptank methode Ferrocon is ideaal voor onderdompeling, omdat er geen sprake is van verdamping en de oplossing meerdere malen gebruikt kan worden. Als de Ferrocon in het dompelvat (DIPTANK) verwarmd kan worden tot max. 82 Celsius, zal de reactietijd verkort worden. Bij deze methode zal geen enkel plekje onbehandeld blijven. Eventueel draaiende delen, zoals schroefdraad, koppelingen e.d. meteen na behandeling droogwrijven of afspoelen. In geval van onderdompeling van pijpen of doorspoeling van pijpsystemen, zal de anders moeilijk te bereiken binnenkant geheel ontroest / schoongespoeld worden. Maakt vastgeroeste moeren snel los. Rechts ziet u een trekbank. Deze apparatuur werd toegepast om de hechting van wapening in beton te testen. Gebleken is dat er vrijwel niets van de hechting verloren gaat nadat de wapening is behandeld met Ferrocon Als daarbij het Beton ook nog eens met Permacon behandeld wordt zal de wapening ook beschermd zijn tegen vocht, en chloride-ionen waardoor geen corrosie mogelijk zal zijn. Zie de gegevens betreffende de aard en werking van Permacon Ferrocon wordt speciaal aanbevolen voor staal dat in contact zal komen met zout, pekelwater, zeewater etc. zoals vaartuigen, zeecontainers, bruggen, pijpleidingen, olieboortorens, off shore oil derricks en andere off shore constructies. Uitstekend middel voor verwijdering van roest en vorming van grondlaag voor het verchromen van staal. Metalen (onder)delen kunnen worden gedompeld in Ferrocon, zonder dat rubber of plastic sluitringen, pakkingen of membranen beschadigd worden. Niet weggooien na langdurig gebruik; met water vermengd 1(Ferrocon ) : 20(Water) en U heeft een uitstekende kunstmest voor Uw kamerplanten.

4 Safety data sheet Ferrocon Kleur..... Gelig transparant Geur Geen Giftig Gering Gevaarlijk voor Flora en/of Fauna Neen Oppervlaktebewerker Neen (Dieptewerker) Oppervlaktespanning..10x lager dan water Reinigen/verwijderen... met water Bestand tegen zuren Ja Bestand tegen olie, benzine..... Ja Houdbaarheid maanden Dampen Geen Verdunner... Water (in principe gebruiken als geleverd) Vriespunt Celsius Vorstschade Geen (na ontdooien schudden en gebruiken) Dekkracht per liter m2 Reactiviteitgegevens: Afbraakproducten:.... Organische en anorganische stoffen, niet giftig Gevaarlijke Polymerisatie: Komt niet voor Gevaren voor de gezondheid: Acute:...kan irritatie opleveren bij inslikken Chronisch:... Gebaseerd op de Ingrediënten, niet onderzocht Chemicaliën vermeld als kankerverwekkend:.... Geen Rijkstoxicologisch programma: Geen I.A.R.C.-monografieën: Geen Behandeling in spoedgevallen /eerste hulp: Inademing :....In frisse lucht brengen Ogen: Spoelen met water Huid: Spoelen met water Inslikken:... Geen opwekking van braken; 50/50 water en melk mix drinken Speciale voorzorgsmaatregelen: Bij opslag:... Ga er net zo mee om als met een corrosieve vloeistof Andere maatregelen:... zijn bij de fabrikant niet bekend. Bij morsen of lekken:....gebruik absorberende stof om het op te nemen voor hergebruik of verwijdering.(volg regels als door Uw gemeente gehanteerd voor Fosfaat).

5 Ferrocon Ingrediënten info ter Identificatie Fosforzuur en speciale weekmaker..65% Inerte ingrediënten % Fysische en Chemische kenmerken: Kookpunt 'Celsius Soortelijke massa(dichtheid):.... NVT Dampdruk NVT Dampdoorlaatbaarheid % Oplosbaarheid in water: % Reactiviteit in water: NVT Geur Geen Kleur..... Gelig transparant Smeltpunt Geen Brand en Explosiegegevens: Ontvlampunt Geen Ontvlamgrenzen in lucht (% in volume) LEG*: NVT - BEG*: NVT LEG = Onderste Explosiegrens BEG = Bovenste Explosiegrens Zelfontstekingtemperatuur Geen Verpakking: 25 liter. UN DIN Kannen met verzegelde Stolscaps en hardplastic schroefdop met breekring. Wapening staat áltijd bloot aan de natuurlijke elementen. Bijvoorbeeld in de wintertijd, dan zal wapening sneller onderheven zijn aan het weer en roest zal nog sneller zijn vernietigende werk doen. Één behandeling met Ferrocon is voldoende om dit proces om te draaien en zoals al eerder vermeld zal de hechting aan het beton niets afdoen.

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

HAMMERITE Direct AluZinc

HAMMERITE Direct AluZinc Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE Direct AluZinc 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant! HS PROTECT BOUW is een luchtdrogende coating ter bescherming van ramen en profielen tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol

Nadere informatie

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 www.teknos.com DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 11 01.02.2008 Epoxy Primer VERF TYPE TEKNOPLAST PRIMER 7 is een oplosmiddeldragende epoxy primer in twee delen met een lage inhoud oplosmiddel. GEBRUIK

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

1. Identificatie van de stof of het preparaat en de onderneming. 2. Samenstelling en informatie over de bestanddelen.

1. Identificatie van de stof of het preparaat en de onderneming. 2. Samenstelling en informatie over de bestanddelen. Datum : 21/06/2005 Geldig vanaf : 21/06/2005 Bladzijde: 1/5 1. Identificatie van de stof of het preparaat en de onderneming. Gegevens betreffende het product : Metselspecie Commercïele naam : KNAUF METSELSPECIE

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen September 2007 Regelmatig bijgewerkte informatie over onze producten en hun beschikbaarheid, met richtlijnen voor hun onderhoud, zijn te vinden op onze

Nadere informatie

Muren en plafonds binnenshuis

Muren en plafonds binnenshuis PRODUKTNAAM : MAGNEETVERF 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE VENNOOTSCHAP/ONDERNEMING Productnaam: Onderneming: Chemische naam/typering: Toepassing: Magneetverf MagneetVerf, Veldhunten.

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

Code Voorzorgsmaatregelen Gevarenklasse Gevarencategorie

Code Voorzorgsmaatregelen Gevarenklasse Gevarencategorie Lijst van voorzorgsmaatregelen (P-zinnen) Algemeen Code Voorzorgsmaatregelen Gevarenklasse Gevarencategorie P101 P102 P103 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

Veiligheidsaanbevelingen (P)

Veiligheidsaanbevelingen (P) Veiligheidsaanbevelingen (P) P101 P102 P103 P201 P202 P210 P211 P220 P221 P222 P223 P230 P231 P231+P232 P232 P233 P234 P235 P235+P410 P240 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket

Nadere informatie

P-zinnen. Omschrijving. P-Nummer

P-zinnen. Omschrijving. P-Nummer P-Nummer P101 P102 P103 P201 P202 P210 P211 P220 P221 P222 Omschrijving Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens

Nadere informatie

HAMMERITE HOOGGLANSLAK

HAMMERITE HOOGGLANSLAK Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE HOOGGLANSLAK 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Explosieveilige elektrische/ventilatie-/verlichtings-/...apparatuur gebruiken. Uitsluitend vonkvrij gereedschap gebruiken

Explosieveilige elektrische/ventilatie-/verlichtings-/...apparatuur gebruiken. Uitsluitend vonkvrij gereedschap gebruiken Betekenis P-zinnen Algemeen P101 P102 P103 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden Buiten het bereik van kinderen houden Alvorens te gebruiken, het etiket

Nadere informatie

onderhouden Inoxspray De corrosiebestendige beschermingslaag van roestvaststaal.

onderhouden Inoxspray De corrosiebestendige beschermingslaag van roestvaststaal. Inoxspray De corrosiebestendige beschermingslaag van roestvaststaal. Inoxspray is opgebouwd uit diverse delen waaronder acrylhars en RVS. Deze spray brandt niet weg tijdens het lasproces door de hoge temperatuurs

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

VEILIGHEIDSFICHE. volgens de Europese Richtlijn 91/155/EEG. Naam van het product : ALGINET FLASH (Gevelreiniger) Datum : 01/12/2011 Pagina 1

VEILIGHEIDSFICHE. volgens de Europese Richtlijn 91/155/EEG. Naam van het product : ALGINET FLASH (Gevelreiniger) Datum : 01/12/2011 Pagina 1 VEILIGHEIDSFICHE volgens de Europese Richtlijn 91/155/EEG Naam van het product : ALGINET FLASH (Gevelreiniger) Datum : 01/12/2011 Pagina 1 1 - Identificatie Commerciële naam: ALGINET FLASH (Gevelreiniger)

Nadere informatie

Veiligheidsinformatieblad volgens richtlijn 91/155/EEG

Veiligheidsinformatieblad volgens richtlijn 91/155/EEG Pagina 1 van 5 1 Identificatie van de stof of het preparaat en van de vennootschap/onderneming Handelsnaam : NAW fabrikant : KNAUF BV Mesonweg 8-12 3542 AL UTRECHT NEDERLAND Telefoon fabrikant : +31 (0)

Nadere informatie

Algemeen. Voorzorgsmaatregelen in verband met preventie

Algemeen. Voorzorgsmaatregelen in verband met preventie Overzicht P-zinnen P-zin Algemeen P101 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102 Buiten het bereik van kinderen houden. P103 Alvorens te gebruiken, het

Nadere informatie

Aanslag en beton verwijderaar voor industriele toepasingen.

Aanslag en beton verwijderaar voor industriele toepasingen. 1/5 Creet Aanslag en beton verwijderaar voor industriele toepasingen. Dasic International Ltd Winchester Hill Romsey Hampshire SO51 7YD UK www.dasicinter.com + (0)179 51219 + (0)179 52236 info@dasicinter.com

Nadere informatie

BAKKER-HAVU B.V. Storm van s-gravensandeweg JL WASSENAAR - tel Samenstelling/informatie over de bestanddelen

BAKKER-HAVU B.V. Storm van s-gravensandeweg JL WASSENAAR - tel Samenstelling/informatie over de bestanddelen 1. Identificatie van het product Toepassing Leverancier : bleek : bleekmiddel : Bakker Havu B.V. Storm van s-gravensandeweg 100 2242 JL WASSENAAR - tel. 0252-620443 2. Samenstelling/informatie over de

Nadere informatie

H en P zinnen. Lijst van gevarenaanduidingen (H-zinnen)

H en P zinnen. Lijst van gevarenaanduidingen (H-zinnen) Lijst van gevarenaanduidingen (H-zinnen) Gevarenaanduidingen voor materiële gevaren H200 Ontplofbare stoffen, instabiel H201 Ontplofbare stoffen, subklasse 1.1 H202 Ontplofbare stoffen, subklasse 1.2 H203

Nadere informatie

Zelfontledende stoffen en mengsels, type A Organische peroxiden, type A H241

Zelfontledende stoffen en mengsels, type A Organische peroxiden, type A H241 Lijst van gevarenaanduidingen (H-zinnen) Gevarenaanduidingen voor materiële gevaren H200 Ontplofbare stoffen, instabiel H201 Ontplofbare stoffen, subklasse 1.1 H202 Ontplofbare stoffen, subklasse 1.2 H203

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

Aanslag en beton verwijderaar voor industriele toepasingen.

Aanslag en beton verwijderaar voor industriele toepasingen. 1/5 Creet Aanslag en beton verwijderaar voor industriele toepasingen. Dasic International Ltd Winchester Hill Romsey Hampshire SO51 7YD UK www.dasicinter.com +44 (0)1794 512419 +44 (0)1794 52246 Het telefoonnummer

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD. Veiligheidsinformatieblad voor producten volgens de EG-richtlijn 91/155 EEG Datum: Februari 2003 Blad 7/1 PLANTSCHOON RTU

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD. Veiligheidsinformatieblad voor producten volgens de EG-richtlijn 91/155 EEG Datum: Februari 2003 Blad 7/1 PLANTSCHOON RTU VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Veiligheidsinformatieblad voor producten volgens de EG-richtlijn 91/155 EEG Datum: Februari 2003 Blad 7/1 1) Identificatie van het product en van het bedrijf. - Productnaam :

Nadere informatie

Veiligheidsinformatieblad Volgens 91/155/EEG en 2001/58/EEG

Veiligheidsinformatieblad Volgens 91/155/EEG en 2001/58/EEG 1. Identificatie van de stof of het preparaat en de onderneming Informatie over het product Product Artikelcode Toepassing van de stof of preparaat Fabrikant/leverancier Inlichtingen in noodsituaties :

Nadere informatie

1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING

1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING Productnaam : Artikelnummer : - Firma naam : Tippoint Trading BV Straat : Hogebrinkerweg 27 Postcode : 3871 KM Plaats : Hoevelaken Tel.

Nadere informatie

Adres van de leverancier Koopvaardijlaan Gent België Telefoonnummer in geval van nood: Antigif Centrum

Adres van de leverancier Koopvaardijlaan Gent België Telefoonnummer in geval van nood: Antigif Centrum 1. Identificatie Naam van het chemische product: Mengmeststoffen Synoniemen: NPK 12 + 10 + 18 CA Naam van de leverancier Triferto Belgium Adres van de leverancier Koopvaardijlaan 180-182 9000 Gent België

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD. Frionett Bio Activ 1 IDENTIFICATIE VAN DE STOF/HET PREPARAAT EN HET BEDRIJF

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD. Frionett Bio Activ 1 IDENTIFICATIE VAN DE STOF/HET PREPARAAT EN HET BEDRIJF Pagina 1 van 6 VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1 IDENTIFICATIE VAN DE STOF/HET PREPARAAT EN HET BEDRIJF Productnaam : Aanbevolen toepassing : Reinigingsmiddel Leverancier: Naam : Adres : Woonplaats : Telefoonnummer

Nadere informatie

PC41. Industrie reiniger.

PC41. Industrie reiniger. 1/5 PC1 Industrie reiniger. Dasic International Ltd Winchester Hill Romsey Hampshire SO51 7YD UK www.dasicinter.com + (0)179 51219 + (0)179 52236 info@dasicinter.com Het telefoonnummer van het Nationaal

Nadere informatie

Veiligheidsinformatieblad volgens richtlijn 91/155/EEG

Veiligheidsinformatieblad volgens richtlijn 91/155/EEG Pagina 1 van 5 1 Identificatie van de stof of het preparaat en van de vennootschap/onderneming Handelsnaam : KNAUF LFP 235 NAW fabrikant : KNAUF BV Mesonweg 8-12 3542 AL UTRECHT NEDERLAND Telefoon fabrikant

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1. Identificatie van de stof of het preparaat en van de onderneming Identificatie van de stof of het preparaat Stofnaam: Synoniemen: Diethyleen triamine penta-azijnzuur, ferridinatrium-complex; Fe-DTPA;

Nadere informatie

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen.

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen. www.teknos.com GEGEVENS BLAD 1175 TEKNOHEAT 650 A 14.08.2006 Silicone Aluminium Verf VERF TYPE TEKNOHEAT 650 A is een silicone aluminium verf. GEBRUIK Wordt gebruikt op hete oppervlakken zowel binnen als

Nadere informatie

VOGELVLUCHT Laatste herziening: 16/10/2007, Versie 1.0 pagina 1 / 5

VOGELVLUCHT Laatste herziening: 16/10/2007, Versie 1.0 pagina 1 / 5 Laatste herziening: 16/10/2007, Versie 1.0 pagina 1 / 5 1 IDENTIFICATIE VAN HET PREPARAAT EN DE ONDERNEMING Productnaam: Toepassing: Leverancier: Vogelafweermiddel Koppert B.V. Veilingweg 17 2651 BE Berkel

Nadere informatie

PRODUCT VEILIGHEIDSBLAD pagina 1 van 5

PRODUCT VEILIGHEIDSBLAD pagina 1 van 5 BIJLARD BOUWCHEMIE B.V. Edisonstraat 87 2723 RT Zoetermeer tel : 079-3437538 fax: 079-3437539 e-mail: bijlard@wxs.nl datum uitgifte: 12 januari 2001 revisiedatum : 01 januari 2002 CAS-nummer: 64742-49-0

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Conform de Europese wetgeving (EC) No 1907/2006 (Reach)

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Conform de Europese wetgeving (EC) No 1907/2006 (Reach) Pagina: 1 1. Identificatie Naam van het chemische product: NPK 12+10+18S Synoniemen: NPK Meststoffen 12-10-18 Ca Naam van de leverancier: Pokon Naturado B.V. Adres van de leverancier: Dynamostraat 22-24

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

Antigraffiti Coating Permanent PW

Antigraffiti Coating Permanent PW NP Solutions BV Kattestaart 11 2954 AC Alblasserdam Tel. +31(0)78 6933723 Fax. +31(0)78 6916156 e-mail info@npsolutions.nl Antigraffiti Coating Permanent PW Algemeen : Antigraffiti Coating Permanent PW

Nadere informatie

Tel.nr.voor : Nationaal Vergiftigingen Centrum Tel.nr: Bestanddelen Gewicht % CAS-Nr. EINECS-Nr. Ammonia <

Tel.nr.voor : Nationaal Vergiftigingen Centrum Tel.nr: Bestanddelen Gewicht % CAS-Nr. EINECS-Nr. Ammonia < 1. Identificatie van het product Tel.nr.voor Noodgevallen : Ammonia : Nationaal Vergiftigingen Centrum Tel.nr: 030 27 48 888 2. Samenstelling/informatie over de bestanddelen Chemische naam van de stof

Nadere informatie

5. Brandbestrijdingsmaatregelen

5. Brandbestrijdingsmaatregelen AURORA MARINE INDUSTRIES INC. Veiligheidsgegevensblad 11130 BLACK STREAK REMOVER Versienr: 1 Herzieningsdatum: 01-02-2015 1. Identificatie van de stof of het preparaat en van de ondern Preparaat/Productnaam

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Op basis van richtlijn 91/155/EEG van de Commissie der Europese Gemeenschappen

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Op basis van richtlijn 91/155/EEG van de Commissie der Europese Gemeenschappen 1.Identificatie van de stof of het preparaat en van de firma 1.1 Identificatie van de stof of het preparaat: Synoniemen: R 134 a UN :3159 No CAS : 000811-97-2 No index CE S.O. Code NFPA 1-0-1 No EINECS

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Fire Protection PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Promat International NV is de specialist op het vlak

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

PRODUCT DATA-EN VEILIGHEIDSBLAD

PRODUCT DATA-EN VEILIGHEIDSBLAD PRODUCT DATA-EN VEILIGHEIDSBLAD 1 Identificatie van de stof of het preparaat en van de onderneming Productnaam CéPé European Antique Lacquer zijdeglans Productomschrijving Naam en adres leverancier Telefoonnummer

Nadere informatie

Veiligheidsinformatieblad (MSDS)

Veiligheidsinformatieblad (MSDS) Adhesive spray Veiligheidsinformatieblad (MSDS) versie: 7 7 2009 / 37 Leverancier: Profclean Europe Duinweg 27 5482VR Schijndel telefoon: 073 5478265 fax: 073 5492305 telefoonnr noodgevallen : 073 5432720

Nadere informatie

SUPERFLEX ULTRA WHITE - GREY NAADLOOS VLOEIBAAR EN ALIFATISCH POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE

SUPERFLEX ULTRA WHITE - GREY NAADLOOS VLOEIBAAR EN ALIFATISCH POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE SUPERFLEX ULTRA WHITE - GREY NAADLOOS VLOEIBAAR EN ALIFATISCH POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE Superflex Ultra is een 1 component polyurethaan die hard word met de luchtvochtigheid.

Nadere informatie

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout,

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, REINIGINGSPRODUCTEN Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, stof en onzuiverheden roept algen en schimmel een halt toe, uw huis krijgt weer een frisse

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Volgens Richtlijn 91/155/EEG

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Volgens Richtlijn 91/155/EEG Pagina 1 van 5 06'65 6$ VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Volgens Richtlijn 91/155/EEG Uitgifte: 03/03 Herziening van:,ghqwlilfdwlhygvwririkhwsuhsduddwhqygyhqqrrwvfkdsrqghuqhplqj Handelsnaam: Fabrikant: Ormco

Nadere informatie

PROTERRUM Laatste herziening: 23/05/2016, versie 1.0 pagina 1 / 5

PROTERRUM Laatste herziening: 23/05/2016, versie 1.0 pagina 1 / 5 Laatste herziening: 23/05/2016, versie 1.0 pagina 1 / 5 1 IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE VENNOOTSCHAP/ONDERNEMING Productnaam: ProTerrum Toepassing van de stof of het preparaat: Plant

Nadere informatie

Chemische naam van de stof : Ammoniak oplossing, formule: NH4OH (waterige oplossing) Synoniemen : Ammonia

Chemische naam van de stof : Ammoniak oplossing, formule: NH4OH (waterige oplossing) Synoniemen : Ammonia 1. Identificatie van het product : Ammonia Leverancier : Firma J. van der Graaf & Zn. Patrijsweg 1 - tel. 0168-381333 Tel.nr.voor noodgevallen : Nationaal Vergiftigingen Centrum Tel.nr: 030-2748888 (Uitsluitend

Nadere informatie

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen Supersnelle, 2-component epoxylijm in metaalgrijze kleur voor extra sterke hechtingen, afdichtingen en reparaties van metalen: staal, ijzer, aluminium, koper, brons, enz., maar ook beton, hout en kunststof.

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1 Identificatie van de stof of het preparaat en van de vennootschap/onderneming Naam van produkt: Photoreceptor Pumice Data Sheet Nummer: 4-0011 2. 2. 1 Produktcode: 43P70 Scheikundige

Nadere informatie

Enkelvoudige R-zinnen 1 In droge toestand ontplofbaar 2 Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken.

Enkelvoudige R-zinnen 1 In droge toestand ontplofbaar 2 Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken. Enkelvoudige R-zinnen 1 In droge toestand ontplofbaar 2 Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken. 3 Ernstig ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken.

Nadere informatie

Technische Avond Ra 4. Conservering

Technische Avond Ra 4. Conservering Technische Avond Ra 4 Conservering In deze presentatie Inleiding Algemeen Nieuw of bestaand casco Voorbehandeling Schooperen Verf Scoutingvlet Inleiding Wie zijn wij Onderhoud een à Mogelijkheden en afweging

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK

PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK Productomschrijving Industriële afwerkingslak op basis van gemodificeerde kortolie/alkydharsen ontworpen voor binnen en buiten. Voornaamste kenmerken Zeer goede buitenweerstand

Nadere informatie

Veiligheidsinformatieblad volgens verordering (EG) 1907/2006 art. 31

Veiligheidsinformatieblad volgens verordering (EG) 1907/2006 art. 31 Identificatie van de stof of het preparaat en van de onderneming Informatie over het product Handelsnaam Toepasssing van de stof / van de bereiding Fabrikant Importeur Noodnummer : SprayKontakt : Industrie/branche.

Nadere informatie

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Product Voorstrijk tegen opstijgend capillair vocht & te hoog restvocht (chape tot 7% - anhydriet tot 5%). Volumes 7 kg Eigenschappen Voor binnen- en buitengebruik Isoleert capillair- en restvocht Verhoogt

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Pagina 1

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Pagina 1 Pagina 1 1. Identificatie van de stof of het preparaat en van de vennootschap / onderneming Productbenaming: Plasticrète deel A : P- Cast A02 Gebruik: Diverse industriële toepassingen. Verantwoordelijke

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf Productomschrijving Gebruiksdomein Industriële markeringsverf op basis van acrylaatharsen ontworpen voor binnen en buiten. HIGH-SOLID Voornaamste kenmerken Zeer goede buitenweerstand

Nadere informatie

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: R-zinnen

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: R-zinnen 1 van 8 Rzinnen & S zinnen Datum: 18032013 Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: Rzinnen R 1 R 2 R 3 R 4 R 5 R 6 R 7 R 8 R 9 R 10 R 11 R 12 R 14 R 15 R 16 R 17

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD blz. 1/6 VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF EN VAN DE VENNOOTSCHAP/ONDERNEMING. 1.1 Identificatie van het preparaat: 1.2 Identificatie van de vennootschap: Researchdreef 20, 1070 BRUSSEL

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

Veiligheidsblad p. 1 / 5

Veiligheidsblad p. 1 / 5 Veiligheidsblad p. 1 / 5 1. IDENTIFIKATIE VAN HET PRODUKT EN VAN DE ONDERNEMING Identificatie van het product: Hoofdgebruik categorie Product eind gebruik: Identificatie van de onderneming: Lamscobel Kalkkalei

Nadere informatie

Bij vergiftiging moet contact worden opgenomen met het Nationale Vergiftigingen Informatie Centrum. Uitsluitend door behandelend arts;

Bij vergiftiging moet contact worden opgenomen met het Nationale Vergiftigingen Informatie Centrum. Uitsluitend door behandelend arts; Pagina 1 van 5 PRODUCTINFORMATIE VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD RIETREINIGER BIO+ IDENTIFICATIE VAN PRODUCT EN PRODUCENT Productnaam : Werkzame stof : Chemische familie : Soort formulering : Producent : Noodgevallen:

Nadere informatie

(*9HLOLJKHLGVLQIRUPDWLHEODGHQNUDFKWHQV((*1XPPHU

(*9HLOLJKHLGVLQIRUPDWLHEODGHQNUDFKWHQV((*1XPPHU 06'65 6$ (*9HLOLJKHLGVLQIRUPDWLHEODGHQNUDFKWHQV((*1XPPHU Nummer Intern: 125-140 Bewerkt: 08.2007 Handelsnaam: 3ODVWLNNOHEHU Versie: 1.3 Stand: 08.2007 Productnummer: Stof-Code:,GHQWLILFDWLHYDQGH6WRIHQYDQGH9HQQRRWVFKDS

Nadere informatie

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT WOOD is een luchtdrogende coating ter bescherming van verschillende houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool,

Nadere informatie

Xylamon Houtwormdood. Algemene informatie Pagina 2. Technische informatie Pagina 4. Veiligheid informatie Pagina 5-6.

Xylamon Houtwormdood. Algemene informatie Pagina 2. Technische informatie Pagina 4. Veiligheid informatie Pagina 5-6. Xylamon Houtwormdood Algemene informatie Pagina 2 Gebruiksaanwijzing Pagina 3 Technische informatie Pagina 4 Veiligheid informatie Pagina 5-6 Houtverduurzaming Algemene informatie Voorkomt en bestrijdt

Nadere informatie

2 SAMENSTELLING Stof Gew.percentage Cas-nummer Eeg-nummer Hydrochinon (Xn; R20/22)

2 SAMENSTELLING Stof Gew.percentage Cas-nummer Eeg-nummer Hydrochinon (Xn; R20/22) Page1 developer 1 IDENTIFICATIE VAN HET PRODUCT Product/Handelsnaam : Velopex Gebruiksklare Ontwikkelaar Type product : Ontwikkelaar voor röntgenfoto s Bedrijf : Medivance Instruments Unlimited Adres :

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ook S-zinnen; deze geven aanbevelingen voor het veilig werken met bepaalde stoffen. S staat hier voor Safety.

Daarnaast zijn er ook S-zinnen; deze geven aanbevelingen voor het veilig werken met bepaalde stoffen. S staat hier voor Safety. - en S-zinnen -zinnen zijn internationaal gestandaardiseerde risicobeschrijvingen die (indien van toepassing) dienen te worden aangebracht op verpakkingen van stoffen die bepaalde risico s met zich meebrengen.

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD volgens 1907/2006/EG, Artikel 31. FG6359-362 Black Box - Pre-Wax Cleaner

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD volgens 1907/2006/EG, Artikel 31. FG6359-362 Black Box - Pre-Wax Cleaner VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD volgens 197/26/EG, Artikel 31 FG6359-362 Black Box - Pre-Wax Cleaner 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN DE VENNOOTSCHAP/ONDERNEMING Productnaam Bedrijf FG6359-362

Nadere informatie

DIAMUR Veiligheidsinformatieblad Mortel

DIAMUR Veiligheidsinformatieblad Mortel 1 IDENTIFICATIE VAN HET PRODUCT EN DE ONDERNEMING 1.1 Identificatie van het preparaat Dit informatieblad is geldig voor alle mortelklassen en samenstellingen. 1.2 Identificatie van de onderneming DIAMUR

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD PODIGEEN

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD PODIGEEN VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD PODIGEEN 1 Identificatie van het product en de onderneming pag. 1/5 1.1 productnaam: PODIGEEN 1.2 CAS-nr: zie samenstelling 1.3 EG-nr: zie samenstelling 1.4 ANNEX-1 nr: zie samenstelling

Nadere informatie

Bijlage IX AARD DER BIJZONDERE GEVAREN TOEGESCHREVEN AAN GEVAARLIJKE STOFFEN EN PREPARATEN :

Bijlage IX AARD DER BIJZONDERE GEVAREN TOEGESCHREVEN AAN GEVAARLIJKE STOFFEN EN PREPARATEN : Bijlage IX R 1 : In droge toestand ontplofbaar AARD DER BIJZONDERE GEVAREN TOEGESCHREVEN AAN GEVAARLIJKE STOFFEN EN PREPARATEN : R 2 : Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken

Nadere informatie

Tip-It Siliconenpakking Zwart

Tip-It Siliconenpakking Zwart 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING Productnaam : Artikelnummer : - Firma naam : Tippoint Trading BV Straat : Hogebrinkerweg 27 Postcode : 3871 KM Plaats : Hoevelaken Tel.

Nadere informatie

Dampen niet inademen Contact met huid en ogen vermijden

Dampen niet inademen Contact met huid en ogen vermijden Page1 fixer 1 IDENTIFICATIE VAN HET PRODUCT Product/Handelsnaam : Velopex Gebruiksklaar fixeermiddel Type product : Fixeer voor röntgenfoto s Bedrijf : Medivance Instruments Unlimited Adres : Barretts

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD PODISAN

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD PODISAN VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD PODISAN 1 Identificatie van het product en de onderneming pag. 1/5 1.1 productnaam: PODISAN 1.2 CAS-nr: zie samenstelling 1.3 EINICSnr: zie samenstelling 1.4 ANNEX-1 nr: zie samenstelling

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1 IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING Productnaam: 20X SSPE Buffer Uitrustingsnaam: SOLiD(TM) FRAGMENT SEQUENCING BUFFER KIT Distributeur: Applied

Nadere informatie

1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING

1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING Bewerkt op: 19062008 Vorige datum: 28122006 1 VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING 1.1 Identificatie van de stof/preparaat Productnaam FONTEPLAS

Nadere informatie

1. RISK & SAFETY ZINNEN

1. RISK & SAFETY ZINNEN 1. RISK & SAFETY ZINNEN Risico en Veiligheidszinnen op etiketten en veiligheidsbladen R-zinnen geven bijzondere gevaren (Risks) aan. S-zinnen geven veiligheidsaanbevelingen (Safety) aan. De zinnen zijn

Nadere informatie

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945.

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. CD-COLOR TECHNISCHE FICHE Nr. 2K BUNTLACK GLOSS en SATIN AROMATENVRIJ Type : Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. PRODUCTKENMERKEN

Nadere informatie

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten (R-zinnen)

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten (R-zinnen) Document Milieu-, Natuur- en Energiebeleid Koning Albert II-laan 20 bus 8 1000 Brussel Tel 02 553 03 55 - Fax 02 553 80 06 beleid@lne.vlaanderen.be Onderwerp Status versie datum auteur R-zinnen en S-zinnen

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions MIRUS DAKDEK SI HYBRIDE DAKCOATINGS Product MIRUS DAKDEK SI HYBRIDE is een nieuwe revolutionaire generatie dakcoatings van Mechempro Surface Solutions. Ontwikkeld om een optimale

Nadere informatie

Nr.: NLH 00129541 00 Uitgave 00 veranderd 04.09.2001. Veiligheidsinformatieblad volgens. 91/155/EEG - ISO 11014-1 Perfax Metyl Speciaal

Nr.: NLH 00129541 00 Uitgave 00 veranderd 04.09.2001. Veiligheidsinformatieblad volgens. 91/155/EEG - ISO 11014-1 Perfax Metyl Speciaal pagina 1/ 5 Veiligheidsinformatieblad volgens 91/155/EEG - ISO 11014-1 1. Identificatie van het product en van de vennootschap ------------------------------------------------------- Identificatie van

Nadere informatie

G 491 EROL cid Laatst bewerkt op: Pagina: 1 van 6

G 491 EROL cid Laatst bewerkt op: Pagina: 1 van 6 Laatst bewerkt op: 28. 2. 2008 Pagina: 1 van 6 1 Identificatie van het preparaat en van de onderneming Handelsnaam: Gebruik van het preparaat: Waterverdunbaar zure speciaalreiniger voor microporeuze oppervlakken,

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE ONDERNEMING 01. Productnaam Dreumex Multi Cleaner 02. Leverancier Dreumex B.V. Bedrijfsnaam: Dreumex B.V. Adres: Dommelstraat 1 Plaats: 5347 JK,

Nadere informatie

ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE VOOR NIET BLOOTGESTELD GEBRUIK

ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE VOOR NIET BLOOTGESTELD GEBRUIK ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE VOOR NIET BLOOTGESTELD GEBRUIK Beschrijving Roofflex is een sneldrogend 2 componenten vloeibaar bitumen polyurethaan.

Nadere informatie

Beschrijving fabrikant : Wilsor Kunstharsen Tel: 0321-331167 Noorderbaan 46-48 Fax: 0321-331074 8256 PR Biddinghuizen E-mail: info@wilsor.

Beschrijving fabrikant : Wilsor Kunstharsen Tel: 0321-331167 Noorderbaan 46-48 Fax: 0321-331074 8256 PR Biddinghuizen E-mail: info@wilsor. 1. BESCHRIJVING VAN PRODUKT EN FABRIKANT Handelsnaam : Polyesterplamuur / / Beschrijving fabrikant : Tel: 0321-331167 -48 Fax: 0321-331074 E-mail: info@wilsor.nl the Netherlands Intenet: www.wilsor.nl

Nadere informatie

Perfect Aqua Line Fosfor Cleaner 4300 Versie 11/2012

Perfect Aqua Line Fosfor Cleaner 4300 Versie 11/2012 1. IDENTIFICATIE Productnaam: Perfect Aqua Line Fosfor Cleaner 4300 Toepassing: Industrieel gebruik Gecombineerd ijzerfosfateer- en ontvettingsproduct voor sproei- en hogedruktoepassingen Importeur en

Nadere informatie

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe Aquarelverf 36 36 Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe transparanter de kleur. In principe kan met aquarelverf

Nadere informatie

Veiligheidsinformatieblad Van Ruysdael Performance 1

Veiligheidsinformatieblad Van Ruysdael Performance 1 Veiligheidsinformatieblad Van Ruysdael Performance 1 referentie 2.01 volgens 1907/2006/EG, artikel 31 datum van de druk 1 september 2009 herziening van 1 september 2009 1 identificatie van de stof of het

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANSGRAAD VERPAKKING Transparante sealer voor vloeren binnen is een transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars die diep in de ondergrond

Nadere informatie