't Bölsterke. Algemene informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "'t Bölsterke. Algemene informatie"

Transcriptie

1 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat XG Nuth Postbus AB Nuth tel Algemene informatie 4 13 sept volgnummer 04 Aandacht op de weg: rij MONO, fiets MONO Social media en het verkeer gaan niet samen. Dat vindt bijna iedereen. Toch is het als automobilist of fietser moeilijk om binnenkomende appjes en updates te weerstaan. Een aantal seconden je aandacht niet op de weg houden is heel riskant, niet alleen voor jezelf maar ook voor andere weggebruikers. Daarom is de de campagne 'MONO, ongestoord onderweg' ontwikkeld die je laat zien en ervaren dat appen, facebooken etc. niet samengaat met veilige en verantwoorde verkeersdeelname. De risico s op een rij Het lezen of schrijven van berichten tijdens het autorijden of fietsen heeft invloed op: het waarnemen van de weg en het verkeer je reactievermogen de controle over auto of fiets het inschatten van verkeerssituaties het zien van verkeersborden of andere aanwijzingen. Gewijzigde wetgeving Vanaf 1 juli 2019 is het verbod voor het vasthouden van een mobieltje in het verkeer namelijk uitgebreid naar alle bestuurders van een voertuig, dus ook fietsers. In de nieuwe regels is per 1 juli ook de term mobiele telefoon uitgebreid tot mobiel elektronisch apparaat. Dat betekent dat ook het vasthouden van andere elektronische apparaten zoals tablets, muziekspelers en camera s niet langer is toegestaan achter het stuur of op de fiets. Als een mobiel apparaat in een houder zit mag het wel worden gebruikt, bijvoorbeeld voor navigatie of handsfree bellen. Het verbod geldt alleen als het voertuig daadwerkelijk in beweging is. Iemand die bijvoorbeeld met de fiets stilstaat voor het verkeerslicht, mag dus wel zijn of haar mobiele telefoon vasthouden. De boete voor bestuurders van niet gemotoriseerde voertuigen, zoals de fiets, bedraagt 95 euro. Ook bestuurders van trams kunnen vanaf 1 juli een boete krijgen als ze hun mobieltje gebruiken. Dat boetebedrag is 240 euro, net zoals de boete voor het vasthouden van een mobieltje tijdens het besturen van een auto of motorfiets. Voor bestuurders van brom- en snorfietsen bedraagt de boete 160 euro. MONO-tips voor onderweg De boodschap is niet dat je géén smartphone gebruikt in het verkeer. Smartphones zijn namelijk ook heel goed voor verkeersveiligheid en doorstroming. Ze bieden navigatie, kiezen de snelste route en kunnen waarschuwen wanneer je te hard rijdt. We vragen aan bestuurders om binnenkomende berichten (automatisch) te blokkeren als ze onderweg zijn. Aan verzenders vragen we om even te wachten met een bericht als ze weten dat de ontvanger aan het verkeer deelneemt. Want als zij jou geen bericht sturen, kom jij niet in de verleiding om te reageren. Zo simpel is dat. Want onderweg zijn is de beste reden om niet te reageren.

2 De tips op een rij: Zet je telefoon op niet storen. Stop je telefoon in de tas. Zet je telefoon op stil of in de vliegtuigmodus. Gebruik je de telefoon als navigatie? Zet hem in een houder. Laat je gezin, je partner, je vrienden of je collega s voor vertrek weten dat je onderweg bent, zodat zij jou even niet storen. Pappa Mamma, kom ook eens mee naar de bieb! Het nieuwe schooljaar is alweer enkele weken gestart. Volgende week beginnen ook weer de bibliotheek bezoeken. Wij willen hierdoor bereiken dat kinderen buiten de geplande bezoeken aan de bibliotheek ook zelf of samen met hun ouders de bibliotheek bezoeken. LEZEN IS ZO BELANGRIJK in de ontwikkeling van het kind. Daarom moet ook ieder kind de kans krijgen om geregeld naar de bibliotheek te kunnen gaan. Het mooie is dat ieder kind recht heeft op een gratis pasje bij de bieb. Ouders zullen daarom het kind de kans moeten geven om zo n pasje te krijgen om boeken te lenen. Een bezoek aan de bibliotheek kan leuk en gezellig zijn: Samen snuffelen tussen de boeken. Samen een keuze maken. Samen een boekje lezen in de bibliotheek. Zelfs samen een kopje koffie of thee drinken in de bibliotheek. Daarna samen naar huis en wat kan het gezellig zijn als er s avonds nog een verhaal voorgelezen wordt. Dit vinden niet alleen peuter en kleuters fijn maar ook het oudere kind, ook al kan hij zelf lezen!!! Rustig de dag afsluiten met een mooi boek of prentenboek. Het eerst bibliotheekbezoek van de groepen 1, 2 en 3 begint met een voorleesboek rondom het thema: bibliotheek. Welk boek dit wordt dat is nog even een verrassing. In de vakantie heb ik veel kinderen ontmoet met uiteraard een praatje over de bibliotheek. Sommige kinderen roepen ook vaker: Ga je naar de bibliotheek? Alsof je er woont!!! Ik verheug me weer om er samen een mooi voorlees uurtje van te maken. Geschreven door biebjuf: Rosé Hermans-Bertrand.

3 Woensdag 18 september vrij i.v.m. studieochtend! Géén school. Zoals al eerder aangegeven én zoals ook in de schoolgids en schoolkalender staat, hebben wij woensdagochtend 18 september studieochtend met het team van De Bolster. er is die ochtend dus géén school. Woensdagmiddag 18 september 75 jaar bevrijding Beekdaelen. Activiteiten tussen uur. Ook al eerder aangegeven zijn er op woensdagmiddag 18 september van uur activiteiten in het kader van 75 jaar bevrijding Beekdaelen. Kinderen van school kunnen hieraan deelnemen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Frank Feron. We verzamelen om uur bij school en wandelen dan naar de Nuinhofstraat waar Stolpersteine worden onthuld. Hierna zijn er nog activiteiten bij het oudgemeentehuis van Nuth op het Deweverplein. School zal met meester Fon Keulen (adjunct-directeur) en Frank Feron (directeur) hierbij aanwezig zijn. Kinderen én ouders dus van harte welkom, maar wél a.u.b. even doorgeven aan frank.feron@innovo.nl. Ik heb al verschillende aanmeldingen mogen ontvangen, heel mooi! Kinderen hebben een actieve rol bij enkele onderdelen van het programma. Hopelijk tot woensdagmiddag 18 september! Herinnering betaling vrijwillige ouderbijdrage. Hierbij nog een herinnering voor de betaling van de vrijwillige ouderbijdrage: groep 1 t/m 7 een bedrag van 30,- en voor groep 8 een bedrag van 70,- (i.v.m. schoolkamp). U kunt het bedrag overmaken op schoolrekening NL28RABO t.n.v. BD De Bolster Nuth onder vermelding van naam kind en ouderbijdrage. Kunt u een financieel steuntje in de rug gebruiken? Ga dan naar de website van Stichting Leergeld: voor de aanvraag.

4 Lessen klimaat, weer, duurzaamheid door weerman Léon Rademakers. Dé weerman van de Limburgse televisiezender L1, Léon Rademakers, verzorgt al enkele jaren lessen rondom klimaat, weer, duurzaamheid, energiebronnen binnen Basisschool De Bolster. De afgelopen jaren was dit in de groepen 7+8, vanaf dit schooljaar start Léon ook in de groepen 5+6. Een externe deskundige die we inmiddels ook een goede bekende van het team van De Bolster mogen noemen. Kinderen alert en betrokken houden bij de zorg voor onze aarde. Welke bijdrage kunnen wij leveren om onze prachtige aarde met zorg en aandacht te onderhouden, zodat ook toekomstige generaties een gezonde toekomst kunnen hebben? Dit én meer komt in de lessen van Léon Rademakers aan de orde. Zo heeft hij deze week o.a. een regenmeter geplaatst in onze schooltuin met de kinderen. Kinderen krijgen dan zicht op de hoeveelheid regen die is gevallen en hoe belangrijk dit ook is voor natuur én mens. We zijn dan ook heel blij dat we Léon Rademakers welkom mogen heten op De Bolster! Schoolfoto s a.u.b. inleveren. Zoals reeds eerder aan u doorgegeven willen we de schoolfoto s weer graag retour hebben vóór woensdag 18 september. De envelop mét geld of mét de foto s weer tijdig terug. Eventuele nabestellingen ook in de envelop; deze kunnen dan tijdig worden verwerkt. Niet ingeleverde enveloppen worden door de schoolfotograaf bij u in rekening gebracht. Hartelijk bedankt voor uw hulp en medewerking om alles weer tijdig in te leveren!

5 Elke week weer een oogst erbij uit eigen schooltuin! Ook deze week weer met kinderen geoogst in de schooltuin: trostomaatjes, paprika s én zonnebloempitten voor volgend jaar.

6 AANKONDIGING HERFSTTOCHT Op vrijdagavond 4 oktober 2019 zal er dit jaar weer een herfsttocht georganiseerd worden. De leerlingen van de onderbouw (gr 1 t/m 4) en de leerlingen van de bovenbouw (gr 5t/m 8) zullen mee op reis gaan (thema van de Kinderboekenweek dit jaar). Maar waar gaan we heen? Alleen de tocht van de onderbouw is geschikt voor kinderwagens en voor beide tochten geldt dat er GEEN honden zijn toegestaan! Ook is het verplicht dat er minimaal 2 ouders meelopen (dus een oudere broer/zus is geen begeleider). Meer informatie volgt nog. Verder zijn inschrijfformulieren binnenkort te verkrijgen bij de groepsleerkracht. Hopelijk tot 4 oktober Oudervereniging BS De Bolster Nuth. Veel leesplezier en voor straks een heel fijn weekend!! Met vriendelijke groet, Frank Feron, directeur BS De Bolster Nuth.

't Bölsterke. Algemene informatie. De herfst is weer begonnen Herfstwandeling vrijdagavond 4 oktober.

't Bölsterke. Algemene informatie. De herfst is weer begonnen Herfstwandeling vrijdagavond 4 oktober. 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 27 sept 2019 190927 volgnummer 06 De

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 24 aug 2018 180824 volgnummer 01 De scholen

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Ernst & Bobbie op De Bolster sparen met Jumbo voor gratis voorstelling.

't Bölsterke. Algemene informatie. Ernst & Bobbie op De Bolster sparen met Jumbo voor gratis voorstelling. 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 07 sept 2018 180903 volgnummer 03 Ernst

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. De scholen zijn weer begonnen!

't Bölsterke. Algemene informatie. De scholen zijn weer begonnen! 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 23 aug 2019 190823 volgnummer 01 De scholen

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda?

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda? 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 01mrt 2019 190301 volgnummer 25 0volgnummer

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster!

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster! 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 23 nov 2018 181123 volgnummer 13 Versiergroep

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 28 sept 2018 180928 volgnummer 06 Kinderboekenweek

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 04 okt 2019 191004 volgnummer 07 Kinderboekenweek

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 07 juni 2019 190607 volgnr 35 nrme3231nr0volgnummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag Ouderbedankmiddag Op donderdagmiddag 14 juli hebben we met alle kinderen de ouders, die op welke manier ons dit jaar geholpen hebben bedankt. Met een heerlijk kopje koffie of thee en een stuk cake erbij.

Nadere informatie

Minister Van Nieuwenhuizen: Rij MONO, fiets MONO

Minister Van Nieuwenhuizen: Rij MONO, fiets MONO Minister Van Nieuwenhuizen: Rij MONO, fiets MONO Dankzij sociale media zijn vrienden, familie en collega s altijd dichtbij, altijd bereikbaar. Dat is fijn. En dat heeft ook negatieve effecten. Slingerende

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 16 okt. 2015 151016 volgnummer 7 Schoolplein

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 20 sept 2019 190920 volgnummer 05 Basisschool

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team Jaargang 14 / nr 0 1 september 2017 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 september 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 7 september 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 06 nov. 2015 151106 volgnummer 9 Benoeming

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 0 17-08-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Goed voorbereid naar de brugklas

Goed voorbereid naar de brugklas Goed voorbereid naar de brugklas Dat doe je zo! Tips voor jou en je ouders Iedereen veilig over straat Voor jou Yes! Het is bijna zomervakantie! Na de vakantie mag je eindelijk beginnen op je nieuwe school.

Nadere informatie

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg jaargang 12, nummer 6 7 februari 2019 Inhoud: Nieuws van de directie Nieuws vanuit de werkgroepen Nieuws vanuit de OV Overig Belangrijke data: 28-2: rapport mee

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud Inhoud Instellen verbod stil te staan voor de school Grote rekendag Heerderstrand Sportdag groep 7/8 Amnesty International Bezoek monument Cyberpesten Paasoptocht groep 1/2 en peuters Duimelot Verkiezingen

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 25 jan 2019 190125 volgnummer 20 Musicalvoorstelling

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Woensdag 2 oktober 2019 Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Privacy voorkeuren doorgeven via Parro

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 28 28e jaargang 12 t/m 19 april 2019 Groentoer naar de ROVA Zwerfafval opruimen Koningsspelen

Nieuwsbrief Nummer 28 28e jaargang 12 t/m 19 april 2019 Groentoer naar de ROVA Zwerfafval opruimen Koningsspelen Nummer 28 28 e jaargang 12 t/m 19 april 2019 15 april Jeroen Oosterhof Voorpoort 16 t/m 18 april Cito eindtoets groep 8 18 april Paasontbijt 18 april Jeroen Oosterhof opleiding 19 april t/m 5 mei Meivakantie.

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: Verkeersveiligheid rondom de Josefschool... 3 Onderwerp: Ouderhulplijst... 5 OVERIGE INFORMATIE... 6 Onderwerp: Bibliotheek... 7 1 SCHOOL INFORMATIE 2 Onderwerp:

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 06 sept 2019 190906 volgnummer 03 Rots

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

De Jantje Beton actie is op woensdag 25 september geëindigd. De bonnenboekjes mogen weer ingeleverd worden bij de leerkracht van uw zoon/dochter.

De Jantje Beton actie is op woensdag 25 september geëindigd. De bonnenboekjes mogen weer ingeleverd worden bij de leerkracht van uw zoon/dochter. 26-09-2019 Jantje Beton. (inleveren boekjes) De Jantje Beton actie is op woensdag 25 september geëindigd. De bonnenboekjes mogen weer ingeleverd worden bij de leerkracht van uw zoon/dochter. De boekjes

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Rapport kwantitatief onderzoek ten behoeve van de Directie Communicatie van IenW 13 september 2018

Rapport kwantitatief onderzoek ten behoeve van de Directie Communicatie van IenW 13 september 2018 Rapport kwantitatief onderzoek ten behoeve van de Directie Communicatie van IenW 13 september 2018 Inleiding In opdracht van: Conclusies Resultaten > Bekendheid niet storen functionaliteit voor smartphones

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna Oktober 2018 Jaargang 2018-2019 Nummer 3 Belangrijke data: 31 oktober Trefbal groepen 5-6 07 november Nationaal Schoolontbijt 17 november Sint en Piet in Nederland 27 november Pyjama

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Oktober 2018 2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Nieuwsbrief Vergadering werkgroep Kerk, School en Gezin Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

19 mei

19 mei Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 19 mei 2016 2015-2016 Interessante informatie: 31 mei en 1 juni: Schoolfotograaf 6, 8 en 10 juni 12.30-13.30

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2018 2019 29 398 Maatregelen verkeersveiligheid Nr. 679 VERSLAG VAN EEN SCHRIFTELIJK OVERLEG Vastgesteld 8 april 2019 De vaste commissie voor Infrastructuur

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 01 datum 31-08-2017 week 1&2 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 04-09 Ouderraad 12-09

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op )

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 28-01-2019) GOED GEDAAN! In les 8 van Goed gedaan staat het onderwerp Wat voel ik? centraal. De kinderen leren hun eigen emoties herkennen en benoemen. Er wordt

Nadere informatie

Nieuws van Anke. Beste ouders / verzorgers. Ouderenquête

Nieuws van Anke. Beste ouders / verzorgers. Ouderenquête INFO - Nummer 30 7 mei 2019 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders / verzorgers Ouderenquête Vandaag is er door onderzoeksbureau DUO, via de mail, een reminder naar u

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 21 juni 2019 190621 volgnr 37 nrme3231nr0volgnummer

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-03-2018 Kalenderactiviteiten januari 28 maart MR 30 maart Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 1-2 april Pasen 4 april Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 8 april

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

December Van de directie

December Van de directie December 2017 Van de directie Sinterklaas en kerst. Van oudsher twee feesten die niet weg te denken zijn op basisscholen. Voor de kinderen twee van de hoogtepunten in een schooljaar. Voor de een spannend

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr Inhoud schoolbel nummer 1 Agenda Woordje vanuit directie Jaarkalender Kennismakingsgesprekken. Bibliotheek op School Leesplein Ouderhulp Ook dit schooljaar gaan we weer op zoek naar hulpouders. Ouderplatform

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Beste ouders/verzorgers, Vanmiddag begint de kerstvakantie. Verderop een overzichtsfoto van onze, zeer geslaagde, van een heel mooi en leerzaam Jeeloproject. Namens het team

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie