Agenda. Het einde van het schooljaar is in zicht dus is er op de administratie een evaluatie gemaakt inzake de ouderbijdrage.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. Het einde van het schooljaar is in zicht dus is er op de administratie een evaluatie gemaakt inzake de ouderbijdrage."

Transcriptie

1

2 Agenda Za 8 jun t/m di 11 jun Pinkstervakantie Wo 12 jun Inloopspreekuur GGD Do 13 jun ouderavond toekomstige 1 e klas Vr 21 jun Boerderijschool 3-4 Sint Jan (vrij om 13:00) Di 25 jun Kampweek 5-6 Za 29 jun Klusdag 10:00-15:00 Fonteintje wk 23 Directie aanwezig: donderdag Deze dag is er tussen 8.30 en 9.00 uur inloopspreekuur, je kunt even bij mij binnen lopen met een zorg of vraag. Je kunt ook altijd een afspraak maken. Administratie aanwezig op maandag van uur Interne begeleider aanwezig op donderdag Administratie. Door het Pinksterweekend is administratie deze week nier op school aanwezig. Juf Barbara werkt echter wel van huis uit ingelogd. Dus jullie kunnen al je vragen gewoon mailen. administratie@deesch.nl Foto en film materiaal Het Meiboom/Pinksterfeest geeft altijd mooie plaatjes. Denken jullie er aan: Alleen voor eigen gebruik en niet om via internet/sociale media te delen! Ouderbijdrage Het einde van het schooljaar is in zicht dus is er op de administratie een evaluatie gemaakt inzake de ouderbijdrage. Hieruit is gebleken dat momenteel nog maar 57% van de ouders heeft gereageerd op de mail van augustus inzake de ouderbijdrage. Wij vragen u om de link in deze mail die via Wis is ontvangen alsnog in te vullen. Het is voor onze administratie van belang dat iedere ouder reageert op de mail, of er nu een betaling plaats vindt of niet. Zo kunnen wij beter inventariseren voor het volgend schooljaar op welk bedrag de school kan rekenen wat betreft de ouderbijdrage.

3 Voor het nieuwe schooljaar 2019/2020 ontvangt u aan het begin van het schooljaar opnieuw een link waarin u wordt verzocht aan te geven welk bedrag u toezegt en in hoeveel termijnen u deze in dat schooljaar wenst te voldoen. Als er vragen zijn over de ouderbijdrage kunt u contact opnemen met ouderbijdrage@vsathena.nl of telefonisch met Het secretariaat van Athena verwerkt namelijk alle informatie inzake de ouderbijdrage Hartelijk dank voor de reeds gedane toezeggingen én voor het alsnog reageren. Joke Rebel Ouderavond toekomstige 1e klas Donderdagavond 13 juni zijn jullie van harte welkom in het lokaal van klas 1/2. De koffie en thee staat om u. klaar en we beginnen om u. en ronden af om u. Tot dan! Juf Inga en juf Jannie Klas 1-2 speelt Een heel gewone marktdag (of toch niet) Op maandag 17 juni voor ouders, opa s, oma s en overige belangstellenden om u. De kinderen worden om u. op school verwacht. Voor de andere kinderen van de Esch spelen we het toneelstuk op dinsdag 18 juni om u. Groetjes van klas 1 en 2

4 KLEUTER FONTEINTJE Speciale editie SINT JAN, junifeest Op Sint Jan vieren we het hoogtepunt van de zomer (verdere inhoudelijke informatie staat in het Fonteintje vlak voor het feest) Dit jaar is ons Sint Jansfeest gepland op vrijdag 21 juni. We verwachten (zo mogelijk) alle kinderen, ook jongere broertjes en zusjes zijn van harte welkom, met minimaal 1 ouder op de gewone tijd, met een fiets, op school. De kinderen hebben een roos (voorzien van vochtige watten) bij zich die ze in de vaas naast de Rozenkoning zetten en zoeken een plekje in de kring. De dag van St. Jan staat ook in het teken van de Rozenkoning (een jongen van de oudste kleuters) en dit jaar ook een bijenkoningin (gekozen door de Rozenkoning). We beginnen gezamenlijk met het zingen van het St. Janslied, het welkom heten van de Rozenkoning en de bijenkoningin. Dan gaan we samen op pad met onze fiets, om de zoveel minuten zal er een groepje vertrekken. Onderweg doen we spelletjes en aan het eind van de tocht gaan we picknicken en zullen we nog dansen. Om ongeveer 12.45u is ons Sint Jansfeest ten einde. We stoppen op tijd zodat men op tijd op school kan zijn om evt. andere kinderen op te halen. Als je niet kan meefietsen met je kind geef dit dan a.u.b. op tijd door aan juf Maike en geef ook aan met welke ouder je kind mee gaat fietsen, dit i.v.m. het maken van de groepjes. De Sint Jans picknick verzorgen alle ouders met elkaar. Het is dus de bedoeling dat elke ouder die vrijdagochtend lekkers mee naar school brengt. Al deze lekkernijen worden naar de picknickplaats vervoerd door iemand in een auto en gezamenlijk opgegeten. Op het kleuterprikbord komt deze week een intekenlijst te hangen waarop je kunt invullen wat je denkt mee te brengen. Het is de bedoeling dat iedereen iets uitkiest om te verzorgen. Ook is het de bedoeling dat men het zelf maakt en het liefst met natuurlijke producten bereid. Graag bij de salades en hartige taarten vermelden wat de ingrediënten zijn. We verzamelen het eten s ochtends 21 juni op de tafel bij de kleuterklas. Vaak gaan we naar een picknickplek waar de kinderen lekker vies kunnen worden van het spelen. Het zou daarom fijn zijn als de kinderen niet hun mooiste kleren aan hebben. Het buffet wordt geopend door de Rozenkoning en bijenkoningin als iedereen aangekomen is op de picknickplaats. Het is fijn als ieder voor zichzelf fruit meeneemt voor onderweg. Wat neem je (verder) mee? **Een fiets, kinderen die zelf goed kunnen fietsen, mogen zelf fietsen (fietstocht zal zo n 7 km zijn met 2 of 3 stops tussendoor waar een spelletje gedaan zal worden, de terugweg van picknickplek naar school is korter)

5 **Een bloemenkrans of een hoed/riem/ketting versierd met echte bloemen voor jezelf en je kind. (Het Sint Jansfeest gaat om het hoogtepunt van de zomer, bloemen vormen daar een onlosmakelijk geheel mee) **een roos voorzien van vochtige watten. Deze rozen mogen s ochtends in de vaas gezet worden bij de Rozenkoning. De Rozenkoning deelt deze rozen aan het eind van de dag willekeurig uit, de kans is groot dat je kind niet de eigen roos weer krijgt, bereid je kind hier alvast op voor! **drinken en fruit voor onderweg voor jezelf en je kind **bord, beker, bestek (voor jezelf en voor je kind) **evt. regenkleding en laarzen ** iets om op te zitten (een picknickkleed) ** het bereide eten voor de picknick De school organiseert ook een Sint Jansfeest voor de onderbouwklassen met hun ouders. Deze avond is op vrijdagavond 21 juni. Let op bij info in het Fonteintje over welk Sint Jansfeest het gaat! OUDERAVOND voor de ouders van de toekomstige eerste klas Deze ouderavond met de eerste klas juffen zal ook plaats vinden in de 1 e klas en is op donderdag 13 juni. Vanaf uur is er koffie/thee en ze start om uur tot 21.00/21.30 uur. Voor de zomervakantie zullen de oudste kleuters ook nog even onder schooltijd kennismaken met de 1 e klas juffen en de huidige 1 e klas. VERJAARDAGEN de nog te vieren verjaardagen van kinderen die voor of in de zomervakantie jarig zijn: - Jort: vrijdag 14 juni - Lana: maandag 17 juni - Edina: donderdag 27 juni - Jonas: vrijdag 5 juli - Olivier: dinsdag 16 juli - Sverre: maandag 15 juli - Duuk: donderdag 18 juli KONING VAN DE DAG Voor ervaren ouders inmiddels een begrip, voor nieuwe ouders een onbekend iets. Alle kinderen die naar de eerste klas gaan na de zomervakantie zijn in de laatste weken 1 dag de koning van de dag. Bij binnenkomst s morgens mogen zij op een troon zitten en alle andere kinderen van de klas hebben die dag een kraal bij zich voor de koning. Het is de bedoeling dat de kinderen de kraal zelf maken. Jullie mogen zelf weten hoe; bijvoorbeeld van klei, vilt, zout deeg of wat ook kan is een houten kraal schilderen. Van alle kralen samen kan de koning een mooie ketting rijgen als aandenken aan alle kinderen die in de kleuterklas hebben gezeten. Graag de kralen niet inpakken, het wordt anders in de kring te lang wachten op elkaar. Zodra de ouders afscheid hebben genomen, gaan we de koningen de kralen aanbieden. De ouders zijn daar dus niet bij. Elke dag komen er 2 koningen op de troon. Welke kinderen op welke dag koning zijn, komt t.z.t. op het kleuterprikbord. AFSCHEID stagiaire Fenna Dinsdag 16 juli is de laatste dag van stagiaire Fenna bij ons in de klas, we maken iets in de klas voor haar. Wanneer kinderen de behoefte hebben om thuis iets te maken of iets te geven op deze dag dan mag dat natuurlijk ook. UITSTAPJE toekomstige eerste klassers De toekomstige eerste klassers gaan dinsdag 16 juli samen op stap. We beginnen die ochtend samen met alle kleuters in de klas. Om 12.00u gaan we op stap tot 14.30u.

6 De toekomstige eerste klassers hebben die middag een picknick en hoeven dus geen brood of drinken mee te nemen. Graag wel fruit meegeven voor de ochtend op school. De andere kleuters hebben een gewone dag tot 12.50/13.00u en nemen brood en fruit mee. De oudste kleuters vertrekken met hun juffen om uur van school. Het laatste uur is juffie Myrthe bij de overige kleuters. LAATSTE GROTE SCHOONMAAKAVOND Deze schoonmaak is gepland op donderdagavond 18 juli om u u. Op deze avond wordt al het speelgoed schoongemaakt en uit de klas gezet. Dit is veel werk. Wie komt ons daarbij helpen: **ouders van de helplijst: Rens, Roos, Emma, Wiebe, Sofía **alle ouders die niet op een grote schoonmaakmiddag/avond hebben geholpen waarop ze waren ingedeeld. **alle ouders waarvan de kinderen na november in de klas zijn begonnen: Cato te B., Jare, Elia, Vesper, Rosa, Sarah, Cato W., Liv, Lilly, Sien, Eliaine, Darius ZOMERVAKANTIEWERKJES Op het kleuterprikbord komt een lijst te hangen met zomervakantiewerkjes. Het is de bedoeling dat iedereen er even naar kijkt en een werkje op zich neemt, zodat wij in het nieuwe jaar weer in een frisse klas kunnen beginnen. Het schone wasgoed willen wij graag de eerste schooldag weer op school hebben, zodat wij met elkaar het lokaal weer kunnen inrichten. LAATSTE SCHOOLDAG Deze dag, vrijdag 19 juli, begint gewoon om 8.30 uur en duurt tot uur. Vanaf uur liggen de getuigschriften in alle 4 de klassen (dus ook de kleuterklas) en mogen ouders een rondje langs alle klassen maken om ze te bewonderen. Start in de klas van je oudste kind. Om uur worden de kleuterouders uitgenodigd om gezellig koffie/thee te drinken met iets lekkers erbij dat door de klassenouders wordt verzorgt in de kleutertuin. Om uur (wanneer het zaalprogramma van klas 1 t/m 6 klaar is) komt het springen uit de klas van de oudste kleuters. De kinderen springen de kleutertuin in, daar is voldoende ruimte voor iedereen. Ouders mogen zich daar opstellen. De oudste kleuters gaan dan één voor één onder het rozenpoortje door en springen vervolgens over het riviertje, wat tevens het afsluiten van de kleuterperiode symboliseert. Daarna mogen de oudste kleuters samen met juf Inga/Jannie en 1 e klassers even naar de 1 e klas. Om uur gaan we allemaal naar de gang waar de 6e klassers de school uit springen, er wordt dan een erehaag van kinderen en ouders gemaakt. Wie wil dit jaar de foto s maken van het uit de klas springen? Het is de bedoeling dat alle toekomstige eerste klas ouders een foto van hun kind ontvangen. Na het springen houden we de jongere kinderen nog even voor het uitdelen van de tekenmappen en daarna wensen we elkaar allemaal een goede vakantie. Als om uur de schooldag ten einde is moet de ene helft van de klas (meubelen en speelgoed) naar de andere helft van de klas verhuisd worden, zodat de vloer in de vakantie een extra beurt kan krijgen. Wij zouden het erg fijn vinden als een aantal mensen even meehelpt, dan is het zo gebeurt: vele handen maken licht werk!

7 NIEUW SCHOOLJAAR Het nieuwe schooljaar begint op maandag 2 augustus van tot uur voor alle kinderen van de onderbouw (klas 1 t/m 6), dus ook voor de huidige oudste kleuters die door gaan naar de 1 e klas. We beginnen die ochtend met een zaalprogramma waarbij de nieuwe 1 e klassers over het rozentouw de zaal in springen, wat tevens het begin van een nieuwe periode symboliseert. De nieuwe 1 e klasouders mogen dan in de zaal zitten met hun gezicht richting de zaaldeuren. Nicole, de moeder van Yalou, zal de foto s maken van de nieuwe 1 e klassers, alle nieuwe eerste klas ouders ontvangen dan een foto van hun kind. Voor de kleuters begint het schooljaar op dinsdag 3 september van 8.30 tot uur. Op deze dinsdag maken we er een gezellige schooldag van. Alle ouders zijn uitgenodigd om deze ochtend een deel op school te blijven. We hangen samen de gordijnen op, zoeken het wasgoed uit en alles komt weer op zijn plaats. Er zijn vele kleine klusjes te doen, we werken in de tuin en kletsen allemaal weer bij. De kinderen spelen daarbij om ons heen, ook jongere broertjes en zusjes zijn welkom. Alle ouders gaan vervolgens om uur naar huis en mogen hun kind weer om uur ophalen. Vanaf woensdag beginnen we met een gewone schooldag. Vriendelijke groeten, Maike Lieverst en Debby Goede

8

9

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

Agenda. Za 2 feb Open dag Di 5 feb Open lessen klassenpresentatie + hapjesmarkt

Agenda. Za 2 feb Open dag Di 5 feb Open lessen klassenpresentatie + hapjesmarkt Agenda Za 2 feb Open dag 10.00-12.00 Di 5 feb Open lessen 9.00 10.00 Wo 6 feb 12.00 klassenpresentatie + hapjesmarkt Ma 11 feb Start Poëzieweek Di 12 feb Ouderavond klas 1-2, 20.00 Wo 20 feb Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019 Agenda Vr 18 jan Boerderijschool klas 3-4 Za 19 jan Klusdag 10.00 15.00 Ma 21 jan Klassenouderoverleg 8.30 Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen 10.00 14.00 Ma 28 jan Ouderavond kleuters: 19.30 oudste kleuters/

Nadere informatie

Agenda Aanwezigheid directeur Aanwezigheid IB er: Aanwezigheid administratie Berichtje directeur, Klassenouderoverleg Bankje rondom de boom

Agenda Aanwezigheid directeur Aanwezigheid IB er: Aanwezigheid administratie Berichtje directeur, Klassenouderoverleg Bankje rondom de boom Agenda Vr 18 jan Boerderijschool klas 3-4 Za 19 jan Klusdag 10.00 15.00 Ma 21 jan Klassenouderoverleg 8.30 Wo 23 jan Start voorleesdagen met Ernst Daniël Smid Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen 10.00

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

activiteiten kalender

activiteiten kalender activiteiten kalender klas Matty/Maryse 10-11 * ouders willen jullie inschrijven voor 6 TAKEN: je naam + naam van jouw kind * DIGITALE FOTO S maken van alle kinderen. Deze buiten de klas ophangen en LET

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Agenda. Do 20 dec Kerstspel Bredevoort, vanaf klas 1 Kerstviering in de zaal, ouders welkom. school om uit. Voor het nieuwe jaar

Agenda. Do 20 dec Kerstspel Bredevoort, vanaf klas 1 Kerstviering in de zaal, ouders welkom. school om uit. Voor het nieuwe jaar Agenda Do 20 dec Kerstspel 17.00 Bredevoort, vanaf klas 1 Vr 21 dec Kerstviering 08.30 in de zaal, ouders welkom. school om 13.00 uit t/m 6 jan 2019 Kerstvakantie Ma 7 jan Eerste schooldag 2019 Vr 18 jan

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Agenda Sint Maarten + Herberg

Agenda Sint Maarten + Herberg 1 Agenda Za 15 okt t/m Zo 23 okt Herfstvakantie Ma 24 okt klas 3/4 voorstelling Kwatta 10-11.30 Fietscontrole door eigen ouders Di 25 okt Knutselavond 5-12 kleuters Wo 26 okt 12.00 school uit! Lerarenscholingsmiddag

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directie: maandag ben ik de hele dag op een andere school als auditor aan het werk, dus deze week ben ik er alleen op donderdag.

Agenda. Aanwezigheid directie: maandag ben ik de hele dag op een andere school als auditor aan het werk, dus deze week ben ik er alleen op donderdag. Agenda Za 21 jan Klusdag Za 28 jan Open Dag bovenbouw in Zutphen Za 4 feb Open Dag Ma 6 feb Ouderavond klas 1 en 2 Ma 13 feb Studiemiddag, vrij vanaf 13.00 uur Wo 15 feb Klassenpresentatie 12.00-13.00

Nadere informatie

Agenda VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS

Agenda VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS Agenda Vr 3 jul Boerderijschool Wo 8 jul Toneelstuk klas 5-6 Do 9 jul Oudste kleuter uitje tot 14.30 Vr 10 jul Laatste schooldag tot 12.00 uur. VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS Do 20 aug Inruimen klaslokalen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m Agenda Di 12 feb Ouderavond klas 1-2, 20.00 Wo 20 feb Voorleeswedstrijd door Emily Do 21 feb MR vergadering Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, 20.00 Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7?

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7? WEETJE WEETJE Kath. basisschool de Kringloop Breezandpad 7, 6843 JM Arnhem Tel: 026 3830651 e-mail: info@dekringloop.nl Jaargang 2015-2016 nr.40 website: www.dekringloop.nl 12-7-2016 Ouderbijdrage De penningmeester

Nadere informatie

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders,

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders, Postadres: Bezoekadres: Postbus 2147 Lindenlaan 336 1180 EC Amstelveen 1185 NK Amstelveen Weekbericht Schooljaar 2016 2017 16 juni 2017 Agenda Vrijdag 23 juni Korte dag tot 13 uur. Sint Jansfeest 16:30-21:00

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel Beste ouders en verzorgers Voor u ligt het informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel te Beesd. In dit boekje vindt u allerhande nuttige informatie

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Agenda LEZEN, VOORLEZEN EN KINDERBOEKEN

Agenda LEZEN, VOORLEZEN EN KINDERBOEKEN Agenda Vr 2 okt Boerderijschool klas 3 en 4 Di 6 okt Algemene Ouderavond Wo 7 okt klassenpresentatie 12.00-13.00 Open Avond 19.00 20.30 Do 8 okt Inloopochtend 8.30 10.00 Za 10 okt Open Dag 10.00 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Agenda. Vr 8 sep Presentatie dansen met ouders Di 12 sep Schoolreisje klas 1-2 Di 12 sep Ouderavond klas 3-4

Agenda. Vr 8 sep Presentatie dansen met ouders Di 12 sep Schoolreisje klas 1-2 Di 12 sep Ouderavond klas 3-4 Agenda Vr 8 sep Presentatie dansen met ouders 12.30 Di 12 sep Schoolreisje klas 1-2 Di 12 sep Ouderavond klas 3-4 Vr 15 sep Boerderijschool Di 19 sep Watersafari klas 1-2 Do 21 sep Schoolreisje klas 3-4

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

De komende periode. Agenda

De komende periode. Agenda Nummer 46, 8 juli 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Agenda De

Nadere informatie

Agenda toneelstukje voor oudste kleuterouders toneelstuk klas1-2 voor belangstellenden. Ouderavond toekomstige eerste klas 20.

Agenda toneelstukje voor oudste kleuterouders toneelstuk klas1-2 voor belangstellenden. Ouderavond toekomstige eerste klas 20. Agenda Za 9 juni Klusdag 10.00 tot 15.00. Di 12 t/m vr 15 juni Avond 4-daagse. Do 14 juni Klas 5-6 Skills Vr 15 juni 12.30 toneelstukje voor oudste kleuterouders. Ma 18 juni 18.30 toneelstuk klas1-2 voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

www.vrijeschoolliederen Kent u deze website al? Leuk om thuis liedjes op te zoeken die de kinderen op school zingen.

www.vrijeschoolliederen Kent u deze website al? Leuk om thuis liedjes op te zoeken die de kinderen op school zingen. 3 april 2015 1 Agenda Do 2 apr Paasvertellingen alle klassen Vr 3 apr Pasen vrij t/m 6 mrt. Di 7 apr Paasviering 13.00 school uit Vr 10 apr Boerderijschool Wo 15 apr Klassenpresentatie en Kleuter Netwerk

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Agenda Berichtje directeur,

Agenda Berichtje directeur, Agenda Vr 17 mei Pinksterfeest, vrij vanaf 13.00. Ma 20 mei 2 e pinksterdag, vrij Vr 24 mei klas 3/4 boerderijschool Vr 31 mei klas 3/4 boerderijschool Di 4 juni tm 7 juni Avondvierdaagse Vr 7 jun klas

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar

Groep 1 en 2 Schooljaar Groep 1 en 2 Schooljaar 2016-2017 In dit boekje hebben wij de praktische zaken, waar u als ouder van uw kleuter mee te maken krijgt, toegelicht. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over de gang

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

30 augustus Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u allemaal kunnen genieten van een fijne zomer tijd!

30 augustus Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u allemaal kunnen genieten van een fijne zomer tijd! 30 augustus 2016 Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u allemaal kunnen genieten van een fijne zomer tijd! De laatste week van de vakantie heeft het team al hard gewerkt om het schooljaar goed voor

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14. Belangrijke data: (rood is toegevoegd)

RKBS De Horizon v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14. Belangrijke data: (rood is toegevoegd) RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14 Belangrijke data: (rood is toegevoegd) 09-10 feb. Preventief gezondheidsonderzoek leerlingen groep

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen,

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen, Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2018/2019 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Studiedag, geen school! vrijdag 15 februari 2019 Voorjaarsvakantie zaterdag 16 februari t/m zondag 24 februari

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Agenda. Op de voorkant: Bloesem gemaakt door Max (kleuters)

Agenda. Op de voorkant: Bloesem gemaakt door Max (kleuters) Agenda Za 4 jun Klusdag van 10 tot 15 uur 7 t/m 10 juni Avond4daagse Do 9 t/m Zo 12 juni Lang weekend vrij! Ma 13 jun Toneelstuk klas 3 & 4 om 19.00 uur Wo 15 jun Voetbaltoernooi klas 1 t/m 4 Di 14 t/m

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Agenda uur Sint Jan Aanwezigheid directeur: Berichtje directeur, Klusdag Juf Linda Juf Noortje Onderwijsassistenten

Agenda uur Sint Jan Aanwezigheid directeur: Berichtje directeur, Klusdag Juf Linda Juf Noortje Onderwijsassistenten Agenda Di 12 t/m vr 15 juni Avond 4-daagse. Vr 15 juni 12.30 toneelstukje voor oudste kleuterouders. Ma 18 juni 18.30 toneelstuk klas1-2 voor belangstellenden. Do 21 juni Ouderavond toekomstige eerste

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 18 12 juni 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 5. Jarig in juni 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, Zoals u al

Nadere informatie

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 In dit blaadje: VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 DIGITAAL KNUTSELEN VOOR VADERDAG BIJ CODERDOJO ROOSENDAAL 3

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen!

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen! 27 Februari 2015 1 Agenda Di 3 mrt Algemene ouderavond 20.00 Ma 9 mrt Kunstweek hout Za 14 mrt Klusdag Ma 16 mrt Studiedag BHV alle klassen vrij Di 17 mrt Ouderavond klas 1/2 Fonteintje wk 9 Aanwezigheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie